Kinsta vs WPEngine – melyik kínál a legjobban kezelt WordPress tárhelyet?

WordPress foglalkozik


A WP Engine és a Kinsta a mentett WordPress tárhely legforróbb nevei – pontosan ezt a tárhelytípust kell figyelembe venni, ha jövedelmező webhelyed van. De melyik a legjobb? És melyiket válassza? Ezekre a kérdésekre segítünk választ adni ebben az összehasonlításban – néhány valós sebesség- és teljesítményteszt segítségével

Mind a Kinsta, mind a WP Engine jellemzőkkel bíró tervekkel és pozitív hírnévvel rendelkezik, ugyanakkor megosztják hasonló árazási stratégiáikat, ami nagyon könnyű választani közöttük – legalább első pillantásra. Amíg elolvassa ezt az összehasonlítást, rendelkezésére áll minden információ, amire szüksége van annak eldöntéséhez, hogy melyiket választja.

Annak érdekében, hogy teljes körű tájékoztatást kapjunk, nemcsak összehasonlítjuk a két gazdagép tulajdonságait és felhasználói élményét – belefoglaljuk a két speciálisan felállított teszthely betöltési idejét, valamint a hozzájuk tartozó üzemidő és teljesítményfigyelést is. eredmények. Ezek az eredmények megmutatják, hogy az egyes házigazdák milyen jól kezelik a több látogatót, akik egyszerre férnek hozzá a webhelyekhez, és ennek ennek a webhely sebességére gyakorolt ​​hatása.

Merüljünk bele …

Kinsta és a WP motor belépő szintű tárhely-tervei

A Kinsta és a WP Engine egyaránt széles skáláját kínálja a WordPress webhelyek tárhelyi terveihez, amelyek alkalmasak minden típusú projekthez – az alapvető blogoktól a nagyvállalati webhelyekig. Tehát, függetlenül a webhely méretétől és a közönségétől, mindkét házigazdanak rendelkeznie kell egy olyan tervvel, amely megfelel az Ön igényeinek.

WPEngine - Honlap

Noha ez az útmutató a vállalatok egészére kiterjed, a teljesítmény tesztelése és a szolgáltatások kiértékelése céljából összehasonlítottuk mindkét házigazda belépési szintű terveit. Emiatt még alacsonyabb költségvetéssel rendelkező olvasók is jó betekintést kaphatnak arról, hogy melyik kínál a legjobban menedzselt WordPress tárhelyet.

Kinsta - Honlap

Tehát, szem előtt tartva, a WP Engine és a Kinsta összehasonlításban használt belépési szintű tervek fő részei a következők:

 • Kinsta Starter terv: havonta 30 USD egy WordPress webhelyen, 10 GB tárhely, 20 000 látogatás havonta és 50 GB CDN felhasználás.
 • WP Engine indítási terv: 35 USD havonta egy WordPress webhelyen, 10 GB tárhely, 25 000 látogató havonta és 50 GB sávszélesség.

A sávszélesség-kvótákra vonatkozóan a WP Engine 50 GB-os engedmény vonatkozik a szerver sávszélességére, míg a Kinsta nem rendelkezik kiszolgáló sávszélesség-korlátjával – bár ezek elfogadható használati irányelveik vannak. Ehelyett a Kinsta Starter terv 50 GB-os kedvezménye a CDN használatára vonatkozik.

Mind a WP Engine, mind a Kinsta kedvezményeket kínál, ha évente fizet, és ténylegesen két hónapos ingyenes tárhelyet biztosít Önnek, ha úgy dönt, hogy egy év előre fizet.

Noha a Kinsta és a WP Engine nem különbözik egymástól, ha a fent felsorolt ​​főbb funkciókról van szó, valójában van néhány fontos különbség a két gazdagép között, amelyeket most kiemeltünk.

WP motor és a Kinsta túlfizetési díjai

A Kinsta és a WP Engine egyaránt meghatározza a webhely látogatásának számát és annak mekkora sávszélességet. Ha túllépte ezeket a havi limiteket, akkor a következő túllépési díjakat számítják fel:

 • Kinsta: 1 dollár minden további 1000 havi helyszíni látogatásért és 0,10 USD minden további felhasznált GBN sávszélességért.
 • WP Engine: 2 dollár minden további 1000 havi helyszíni látogatás után, de a sávszélesség nem növeli a díjakat.

A WP Engine soha nem fojtsa le az ügyfeleket, és nem használja webhelyét offline állapotban, ha a kedvezményt túllépik, vagy ha forgalmi szél fordul elő. Ha azonban következetesen túllép a korlátain, javasolják, hogy fontolja meg a magasabb szintre való áttérést. A Kinsta nem korlátozza a webhelyéhez való hozzáférést a szokásos túllépések esetén sem, de ha szélsőséges túlsúly jelentkezik, akkor a webhelyet offline módba vehetik, amíg a probléma megoldódik..

Mindkét gazdagépen figyelemmel kísérheti a látogatását és a sávszélességet, az irányítópulton belül, remélhetőleg segítve a meglepő túlzott értékek elkerülését..

Analytics irányítópult

Mindkét házigazda jó betekintést nyújt a használatába, bár a Kinsta valamivel több információt nyújt, mint a WP Engine.

A pénzügyi részletektől elkerülve, vizsgáljuk meg, hogy pontosan mit kínálnak az egyes házigazdák, mielőtt megismernénk a teljesítményteszt eredményeit.

A Kinsta vs WP motor főbb jellemzői

A menedzselt WordPress-tárhely kiválasztásának olyan előnyei, mint például a Kinsta vagy a WP Engine, többek között a webhely gyorsasága, a szakértői támogató személyzet hozzáférése, erősebb biztonság és a hasznos funkciók, amelyek általában nem találhatók olcsóbb megosztott tárhely-tervekben.

Íme néhány ok a WP Engine és a Kinsta figyelembevételére, valamint a különbségek, amelyek segítenek a végső döntés meghozatalában.

Menedzselt WordPress Cloud Hosting

A legkorszerűbb infrastruktúra biztosítása érdekében mind a Kinsta, mind a WP Engine a Google Cloud Platformmal együttműködve felhő-tárhelyet kínál. Ezért, függetlenül attól, hogy a WP Engine-t vagy a Kinsta-t választja, webhelyét valójában a Google Cloud Platform tárolja.

A Google által biztosított felhő-tárhely szinte végtelenül skálázható jellegének köszönhetően az Ön webhelye mindig hozzáférni fog a szükséges erőforrásokhoz. Mindazonáltal mindennel közvetlenül kapcsolatba lép a Kinsta-val vagy a WP Engine-vel, beleértve a számlázást, a webhelykezelést, a felhasználói támogatást és egyebet.

Noha ez a WP Engine és Kinsta összehasonlítás a két host – mindkettőt a Google Cloud Platformot használó – belépési szintű terveire összpontosít, érdemes megemlíteni, hogy a WP Engine legmagasabb szintű dedikált házigazdája a lehetőségeket nyújtja az Amazon használatára. Webszolgáltatási platform az Ön webhelyéhez. Ennek egyik előnye, hogy több adatközpont közül választhat – feltéve, hogy hajlandó fizetni a WP Engine drágább dedikált terveinek magasabb árát.

Az összehasonlítás legtöbb olvasója számára azonban a Google Cloud Platform használatával kapcsolatos terveknek elegendő forrást kell biztosítaniuk.

A WordPress Cloud Hosting előnyei

A felhő-tárhely figyelembevételének egyik jó oka az, hogy a webhelyéhez rendelkezésre álló erőforrásokat automatikusan vagy manuálisan megnövelheti vagy méretezheti a házigazda, amikor és amikor szükséges.

Ez ellentétben áll a hagyományosabb hostolással, ahol webhelyét a frissítés során esetleg magasabb specifikációjú kiszolgálóra kell helyezni, ami potenciálisan állásidőt és zavarokat eredményezhet. Ez a nagyobb teljesítményű kiszolgálóra való áttérés nem csak zavart okozhat, hanem be kell ütemezni. A felhőtárhely-szolgáltatás révén az extra erőforrások szinte azonnal elérhetők az Ön webhelyére – amikor és amikor szükséges -, így a felhőtárhely ideális a váratlan forgalom kezelésére. tüskék, valamint azokban az időkben, amikor egy magasabb szintre kell lépnie, de nem akarja megtapasztalni leállást.

Noha sok jó WordPress felhő-tárhely-szolgáltató létezik, a Kinsta vagy a WP Engine kiválasztása azt jelenti, hogy tapasztalt WordPress-tárhely-szolgáltatóval foglalkozni fog a webhelyével, miközben kiaknázza a Google Cloud Platform szinte végtelen erőforrásait is..

Tartalomszolgáltatási hálózat

Amellett, hogy webhelyét felhőben tárolja, a WP Engine és a Kinsta egyaránt belépési szintű terveik részeként hozzáférést biztosít tartalomszolgáltatási hálózathoz vagy CDN-hez..

CDN engedélyezése a WP Engine programban

Mindkét állomás választható CDN-integrációt biztosít, amely néhány kattintással engedélyezhető.

Emiatt, ha úgy dönt, hogy engedélyezi a CDN-t, akkor a webhely fájljait a világ több helyén tárolják. Ezután, amikor egy látogató belép az Ön webhelyére, ezeket a fájlokat a felhasználóhoz legközelebbi helyről fogják kézbesíteni. Mivel a fájlok kevesebb távolságot kínálnak az utazáshoz, mint egy olyan webhely esetén, amely nem használ CDN-t, a látogatóknak gyorsabb betöltési időt kell tapasztalniuk. Nem csak, hogy a webhely fájljainak több helyen történő tárolása redundanciát jelent, amely csökkentheti a elérhetetlenség időszakát, ha egy adatközpont offline állapotba kerül..

A WordPress felhasználók számára szóló tartalomszolgáltatási hálózatok útmutatója ezt részletesebben elmagyarázza, de határozottan megéri.

Engedélyezze a CDN-t Kinsta-ban

Az opcionális CDN-integráció engedélyezése bármelyik gazdagéppel nagyon egyszerű.

Mind a WP Engine, mind a Kinsta esetén néhány kattintással engedélyezheti a CDN-t a fiók területén belül. Ha engedélyezve van, akkor nem kell mást tennie, és a szolgáltatás mindent megtesz Önért. Ami a CDN-t használja, a Kinsta együttműködik a KeyCDN-rel, míg a WP Engine a MaxCDN-t használja, bár Ön szabadon dönthet úgy, hogy saját CDN-megállapodásokat készít, ha inkább.

WordPress webhely-migráció

Ha arra gondol, hogy egy meglévő WordPress webhelyet áthelyezi akár a Kinsta, akár a WP Engine számára, akkor a jó hír mindkét házigazda nagyon egyszerűvé teszi a webhely migrálását a platformjukra..

A Kinsta a tervek részeként ingyen áttelepíti a WordPress webhelyet a szerverekre, beleértve a korlátlan áttelepítést is, ha több WordPress webhelyet szeretne áthelyezni bizonyos gazdagépektől, beleértve a WP Engine, a Flywheel és a DreamHost. A WP Engine nem kínál migrációs szolgáltatást.

A Kinsta által biztosított ingyenes migráció mellett a WordPress webhely kézi átadása ezeknek a gazdagépeknek nagyon egyszerű. Mivel mindkét házigazda rendelkezik házon belüli migrációs bővítménnyel (WP Engine) vagy egy ajánlott harmadik féltől származó eszközzel (Kinsta), a részletes utasításokkal együtt, az egész folyamatnak zavartalanul kell mennie.

WordPress témák

A StudioPress megvásárlása óta a WP Engine ügyfelei most már 37 prémium WordPress témához férnek hozzá webhelyükhöz, ez valószínűleg a legnagyobb különbség a Kinsta és a WP Engine között..

StudioPress témák

A StudioPress prémium WordPress-témái közül néhány, amelyeket a WP Engine vásárlói külön költség nélkül használhatnak.

A legnépszerűbb WordPress témák ára körülbelül 60 dollár körül kezdődhet, és a StudioPress néhány olyan témája, amelyek a WP Engine vásárlóinak elérhetőek akár 129 dollárba kerülve, egy téma felvétele külön költség nélkül jelentős megtakarítást jelenthet – feltéve, hogy megtalálja azt, a rendelkezésre álló lehetőségek között.

Sajnos a Kinsta nem tartalmaz témákat a fogadási tervükben. Még mindig rengeteg jó ingyenes téma van.

Hozzáférés a WordPress Expert munkatársakhoz

A jól kezelt WordPress tárhely másik kulcseleme a hozzáférés a szakértői támogató személyzethez. Mivel a Kinsta és a WP Engine hasonló vállalatok csak a WordPress webhelyeket üzemeltetik, támogató személyzetük nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyen típusú webhelyek gondozásában. Az általános tárhelytől eltérően, amikor kapcsolatba lép a Kinsta-val vagy a WP Engine-rel, mindig kapcsolatba kell lépnie valakivel, aki tudja, hogyan lehet a legjobban támogatni a WordPress-felhasználókat.

Vannak azonban bizonyos különbségek abban, hogy miként lehet felvenni a kapcsolatot a Kinsta és a WP Engine ügyfélszolgálatával, és ez az Ön preferenciáitól függően fontos lehet:

 • Kinsta támogatási lehetőségek: 24 órás élő csevegés és jegyek minden tervhez, de telefonos támogatás nincs.
 • A WP Engine támogatási lehetőségei: 24 órás élő csevegés minden tervnél, 24 órás telefonos támogatás minden tervnél, kivéve a belépő szintű indítási tervet, és a jegyek csak a legmagasabb szintű, egyedi dedikált tervekben kaphatók..

A fentebb vázolt különbségek ellenére az összehasonlítás tesztelésekor mindkét házigazda jó támogatást nyújtott.

Élő chat-támogatási csatorna a Kinsta-tól

Mindkét házigazda 24 órás támogatást kínál élő chat-en keresztül kezdő szintű tervükön.

Bár az alapvető feladatok, mint például egy új WordPress webhely felállítása, egy meglévő webhely áttelepítése és egy domain mutatása a számlákra, probléma nélkül befejeződtek, a tesztelés során néhány problémát okozhattam, amelyek miatt fel kellett lépnem a WP Engine-rel és A Kinsta támogató személyzete.

Ezek a problémák az új WordPress-helyek létrehozása és törlése, a különféle áttelepítési bővítményekkel történő kísérletezés, több domain regisztrátor kipróbálása, valamint az SSL-tanúsítványok engedélyezése és letiltása után merültek fel. Miután egy darabig elvégezték az ilyen jellegű tevékenységeket, a webhelyek bizonyos problémákat tapasztaltak – elsősorban a domainekkel és névkiszolgálókkal.

Ez jó lehetőséget kínálott a Kinsta és a WP Engine támogató munkatársainak kipróbálására, akikkel kapcsolatba léptem az élő csevegési csatornákon keresztül, hogy hozzáférési szintű tervüket megismerhessem. Bár néhány olvasó inkább telefonon felveheti a kapcsolatot a támogatási személyzettel – olyasmi, amely nem érhető el sem a WP Engine, sem a Kinsta belépő szintű tervében -, a két házigazda élő chat csatornái nagyon érzékenyen reagáltak, és a kérdéseket az első személyek oldották meg, akikkel kapcsolatba léptem val vel. Ezenkívül, amikor felvettem a kapcsolatot a támogatási csoportokkal, csak néhány másodpercbe telt, mire valaki válaszolt.

Ha azonban telefonon felveheti a kapcsolatot a támogatási személyzettel, az üzlet megszakító, akkor a belépési szintű indítási terv kivételével bármelyik WP Engine-tervet kiválasztania kell. A Kinsta egyáltalán nem kínál telefonos támogatást, ám e-mailben (az élő csevegésen kívül) támogatást kínál minden tervhez, míg a WP Engine esetén a jegyeket az ügyfelek számára tartják fenn a legmagasabb szintű tervükön..

Ezzel szemben a telefonos támogatás elérhető az összes alacsonyabb árú SiteGround megosztott tárhely-tervben, amelyekről a SiteGround legutóbbi áttekintésében tájékozódhat..

Mivel a szakértői támogató személyzet hozzáférése a kezelt WordPress tárhely egyik legfontosabb értékesítési pontja, megnyugtató volt látni, hogy mind a WP Engine, mind a Kinsta gyorsan és hatékonyan kezeli a kérdéseket..

Automatizált és manuális WordPress webhelyről készült biztonsági mentések

A prémium WordPress-központú tárhely másik kulcsfontosságú tulajdonsága egy könnyen használható webhelyről készített biztonsági mentési eszköz biztosítása.

A Kinsta és a WP Engine ebben a tekintetben sem kivétel, mivel mindkét házigazda automatikusan készít napi webhelyről biztonsági másolatot minden tervéről, és lehetőséget ad arra, hogy manuálisan készítsen biztonsági másolatot a webhelyről, amikor erre szükség van. Még egyszer, vannak bizonyos alapvető különbségek abban, hogy az egyes gazdagépek hogyan biztosítják ezt a funkciót.

A WP Engine webhelyének biztonsági mentési pontjai

A WP Engine segítségével az automatikus biztonsági mentés letölthető biztonságos megőrzés céljából; a Kinsta használatával először manuálisan kell létrehoznia egy letölthető biztonsági másolatot.

A biztonsági másolatot vagy a visszaállítási pontot a WP Engine és a Kinsta szerverek tárolják, és a fiók irányítópultján keresztül érhetők el, azzal a lehetőséggel, hogy letöltse őket biztonságos megőrzés céljából. Míg azonban a WP Engine lehetővé tette az irányítópulton létező összes biztonsági másolat letöltését, a Kinsta használatával külön letölthető biztonsági másolatot kell létrehoznia. Ezenkívül a Kinsta segítségével hetente egyszer hozhat létre ezeket a letölthető biztonsági mentéseket.

A Kinsta WordPress webhelyről készült biztonsági mentések

A Kinsta biztonsági másolatait 14 napig tárolják, míg a WP Engines akár 40 biztonsági másolatot tarthat az irányítópulton.

A Kinsta által naponta létrehozott automatikus biztonsági mentéseket 14 napig tárolják, míg a WP Engine esetében az elmúlt 40 napi automatikus biztonsági mentés elérhető. A biztonsági mentések visszaállításakor a Kinsta segítségével az egyetlen lehetőség a teljes biztonsági másolat visszaállítása, míg a WP Engine használatával az adatbázist bevonhatja vagy kizárhatja a biztonsági mentés visszaállításából. Mindkét házigazda lehetőséget ad arra, hogy néhány kattintással visszaállítson biztonsági másolatot a gyártási helyszínre vagy az átmeneti környezetre.

A WP Engine Restore biztonsági mentési lehetőségei

A WP Engine lehetőséget ad arra, hogy visszaállítsa a biztonsági másolatot az adatbázissal vagy anélkül, míg a Kinsta esetén az egyetlen lehetőség a teljes visszaállítás.

A WP Engine lehetővé teszi részleges biztonsági másolat készítését – ami hasznos lehet a nagy webhelyeknél – lehetővé téve például a témák és beépülő modulok kizárását. Ez a lehetőség a Kinsta esetén nem érhető el, de amikor letölt egy biztonsági másolatot, a teljes webhely letölthető, ez lehetővé teszi a fájlok manuális törlését az archívumból, amelyre nincs szüksége.

WP Motor részleges biztonsági mentési lehetőségek

A WP Engine lehetővé teszi részleges biztonsági másolat készítését, míg a Kinsta esetében a legközelebbi lehetőség a teljes biztonsági másolat letöltése, majd törlés, amire nincs szüksége.

Alapvető fontosságú a weboldalról biztonsági másolat készítése igény szerint (például a WordPress szoftver frissítése vagy új plugin aktiválása előtt), ezért érdemes látni, hogy mindkét házigazda ezt nagyon egyszerűnek teszi..

Bár mindkét gazdagép működőképes biztonsági mentési szolgáltatást nyújt, a szolgáltatások és szolgáltatások összehasonlításakor a WP Engine rendelkezik néhány előnnyel a Kinsta-hoz képest. Ez magában foglalja a biztonsági mentési fájlok hosszabb ideig tartását, a meglévő biztonsági fájlok letöltését, és nagyobb ellenőrzést biztosít a biztonsági másolatok és visszaállítások között. A Kinsta azonban lehetőséget ad arra, hogy fizessen az óránkénti biztonsági mentések kiegészítőért, amely további visszaállítási pontokat biztosít a működéshez.

WordPress átmeneti webhelyek

Mindkét házigazda lehetővé teszi egy átmeneti weboldal létrehozását, ahol kipróbálhat új beépülő modulokat, testreszabhat egy témát, vagy végezhet más olyan feladatokat, amelyek negatívan befolyásolhatják a látogatókat, ha az élő webhelyen tennék őket. Ha készen állsz, átadhatod a megállási webhely tartalmát az élő vagy a produkciós webhelyre.

Mindkét házigazda nagyon könnyűvé teszi a tartalom átvitelét az átmeneti és az élő webhelyek között. Ugyanakkor ismét vannak különbségek a szolgáltatás nyújtásában, amelyeket most megvizsgálunk.

WP motor állású szolgáltatás

A WP Engine valójában három környezetet biztosít Önnek, amelyekkel együtt dolgozhat, ideértve a fejlesztési, átmeneti és termelési környezeteket is. Ennek az elrendezésnek az egyik módja az, ha dolgozik egy webhelyen a fejlesztői környezetben, és átadja azt az átmeneti környezetbe, ahol elérhetők azok, akiknek engedélyt kapott, például az ügyfelek vagy a csapat.

A WP motor állomáshelyének beállítása

A WP Engine lehetővé teszi szakaszos és fejlesztői környezetek létrehozását a webhely felépítéséhez és teszteléséhez.

Ha készen áll, áthelyezheti a megállási helyet a termelési környezetbe, ezáltal mindenki számára elérhetővé.

Amikor az átmeneti webhelyet a WP Engine segítségével a termelési környezetbe másolja, csak a fájlokat másolja (nem pedig a WordPress adatbázisban tárolt tartalmat). A választott táblázatokat azonban átmásolhatja az átmeneti webhely adatbázisából, ha szeretné. Az átmeneti szolgáltatás működéséről a WP Engine webhelyen olvashat bővebben.

Kinsta színpadi szolgáltatás

A Kinsta egyszerűvé teszi a dolgokat, mindössze két környezetben: Élő és szakaszos. Egy átmeneti webhely létrehozásakor lehetősége van egy meglévő biztonsági másolat visszaállítására az átállási webhelyre, így az élő webhely klónján dolgozhat. Ezután, ha készen állsz, a megállítási webhelyet áthelyezheti az élő oldalra.

A Kinsta szakaszos webhelyének létrehozása

A Kinsta szakaszos szolgáltatása könnyen használható, de nem olyan kifinomult, mint a WP Engine megközelítés.

A WP Engine-lel ellentétben a Kinsta-val a teljes webhelyet és az adatbázist az átállítási környezetből az élő helyre másolja (nem csupán a webhely fájljait és az Ön által választott adatbázis táblákat). Ezért, ha jobban szeretné ellenőrizni, hogy mi kerül másolásra a környezetek között, akkor inkább a WP Engine megközelítést részesítheti előnyben a webhelyek megosztására.

Átruházható helyek

Amellett, hogy a webhely három környezetét is fejleszti – fejlesztés, bemutató és gyártás -, a WP Engine másik szép fejlesztőbarát tulajdonsága az átruházható webhelyek létrehozásának képessége. Ezeknek az átadható webhelyeknek a három környezete van a szokásos webhelyekkel, de a helyek jelszóval védettek – ideértve a termelési környezetet is -, így csak a megfelelő hitelesítő adatokkal rendelkezők férhetnek hozzá hozzájuk..

Az átruházható webhelyek funkció célja, hogy olyan helyet biztosítson, ahol a fejlesztők webhelyeket készíthetnek ügyfeleik számára, amelyeket azután átvihetnek az ügyfél WP Engine fiókjába, amikor készen állnak az élő megjelenítésre. Alternatív megoldásként a fejlesztő 20 dollárt vásárolhat az indítási terv alapján, hogy további webhelyet üzemeltessen számláján, ezáltal a webhelyet élővé és nyilvánosan elérhetővé teheti..

Nem kapja meg ezt a funkciót a Kinsta alkalmazásával, tehát, ha tetszik az ötlet, hogy olyan webhelyeket tud létrehozni, amelyeket könnyen átvihetsz a host-fiókodból és valaki más fiókjába, akkor a Kinsta lehet, hogy nem a házigazda az Ön számára.

WP Engine és Kinsta felhasználói élmények

Amellett a szolgáltatásokhoz, amelyekhez hozzáférést kap, fontos az egyes gazdagép által nyújtott felhasználói élmény áttekintése is. Végül is, ha a host választása megnehezíti a fiók kezelését vagy új WordPress webhely létrehozását, akkor végül megbánhatja döntését.

Tehát, szem előtt tartva, vessünk egy rövid pillantást arra, hogy milyen érzés az egyes gazdagépeket létrehozni és kezelni a WordPress webhelyet.

WordPress webhely létrehozása a Kinsta és a WP Engine segítségével

Szerencsére a Kinsta és a WP Engine egyaránt nagyon könnyű új WordPress webhely létrehozását. Miután feliratkozott és létrehozta a fiókját, megadhat néhány részletet az új WordPress webhely beállításához.

Hozzon létre új webhelyet a Kinsta segítségével

A Kinsta segítségével kiválaszthatja, hogy az adatközpont mely helyén tárolja a webhelyét, amikor új webhelyet hoz létre.

A webhely tárhelyének kiválasztása mellett a meglévő Kinsta által üzemeltetett webhelyek egyikét is átmásolhatja az új webhelyre. A WP Engine segítségével kiválaszthatja az adatszolgáltatási helyet fiókjának létrehozásakor és a tervhez való feliratkozáskor, de nem választhatja meg az adatközpont helyét minden egyes új webhely létrehozásakor. Szükség esetén azonban felveheti a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és kérheti az áttérést egy másik helyre.

Hozzon létre új webhelyet a WP Engine segítségével

A WP Engine egyértelművé teszi az új webhely létrehozásának folyamatát is.

A Kinsta-hoz hasonlóan a WP Engine lehetőséget ad arra is, hogy a fiókjában meglévő webhelyeket átmásolja az új oldalra. Ez hasznos lehet, ha létrehozott egy webhelyet az átmeneti környezetben, és készen áll a közzétételre, vagy ha rendelkezik egy egyedi WordPress webhely-konfigurációval, amelyet új projektek alapjaként használ..

A Kinsta által üzemeltetett WordPress irányítópult

A Kinsta által üzemeltetett WordPress webhelyekhez hozzáadott további kezelőszervek egyszerűen megtisztítják a gyorsítótárat.

A WP Engine és a Kinsta segítségével létrehozott WordPress webhelyek nagyon közel állnak az alapértelmezett WordPress telepítéshez. Mindkét házigazda hozzáad egy további szakaszt a WordPress műszerfalhoz, amely lehetővé teszi a webhely gyorsítótárának ürítését, míg a WP Engine tartalmaz néhány kiegészítő funkciót, amely lehetővé teszi a CDN engedélyezését vagy letiltását, valamint egy gombot a webhely másolásához az átmeneti területre. . A WP Engine emellett praktikus linkeket is hozzáad a támogatási és dokumentációs oldalaihoz a WordPress műszerfalra.

WP motor által üzemeltetett WordPress műszerfal

Mind a WP Engine, mind a Kinsta hozzáad egy további részt a WordPress irányítópultjához az általuk üzemeltetett webhelyek számára.

Az egyik figyelemre méltó különbség a Kinsta és a WP Engine által üzemeltetett WordPress webhelyek között az, hogy a WP Engine segítségével létrehozott webhely olyan felszólításokat jelenít meg, amelyek emlékeztetnek egy visszaállítási pont létrehozására, amikor egy bővítményt, a témát vagy a WordPress szoftvert frissíti..

Hozzon létre visszaállítási pontot a WP Engine alkalmazásban

Arra biztatjuk Önt, hogy készítsen biztonsági másolatot webhelyéről, mielőtt bármilyen frissítést végrehajtana a WP Engine által üzemeltetett webhelyen.

Ha kíváncsi lett volna, a prémium StudioPress témák, amelyekhez a WP Engine ügyfelei most hozzáférnek, letölthetők a WP Engine fiókterületéről a számítógépre, majd feltölthetők a WordPress műszerfalra..

A StudioPress téma letöltése

A WP Engine ügyfelei letölthetik a prémium StudioPress WordPress témákat fiókjuk területéről.

Jó látni, hogy mindkét házigazda nagyon tiszta WordPress telepítést biztosít Önnek, ellentétben más olyan házigazdákkal, amelyek harmadik féltől származó bővítményeket és témákat adnak a webhelyéhez, amit Ön esetleg nem is szeretne.

Meglévő WordPress webhely áttelepítése a WP Engine és a Kinsta oldalra

Mint korábban említettük, mindkét állomás egy meglévő WordPress webhelyet migrál a kiszolgálóikra.

Ugyanakkor csak a Kinsta biztosít kihagyási migrációs szolgáltatást minden tervnél, míg a WP Engine esetében ezt a szolgáltatást az ügyfelek számára tartják fenn a legmagasabb szintű dedikált tervükön. Tehát, ha nem felel meg a közvetlen áttelepítésnek, vagy inkább Ön maga kezeli a folyamatot, akkor manuális átállítást kell végrehajtania.

A WordPress webhely migrációja Kinsta-ba

A BlogVault által javasolt ingyenes Migrate Guru bővítmény nagyon egyszerűvé teszi a WordPress webhely Kinstaba történő áthelyezését..

Szerencsére mindkét házigazda nagy munkát végzett a WordPress webhely platformon történő áttelepítésének egyszerűsítésével. A WP Engine rendelkezik saját ingyenes bővítménnyel – a BlogVault Migration Guru eszközén alapul -, amely megkönnyíti a WordPress webhely migrálását a szerverükre, részletes dokumentációval, amelyet mindenkinek képesnek kell lennie követni.

Migrációs bővítmény a WP Engineből

A WP Engine rendelkezik saját migrációs bővítménnyel, amelyet írásbeli és video oktatóanyagok támogatnak.

A Kinsta nem rendelkezik saját migrációs bővítménnyel, ám javasolják és teljes mértékben támogatják a BlogVault ingyenes Migrate Guru WordPress plugin használatát. Mindkét gazdagépnél lehetősége van arra is, hogy a saját választott migrációs pluginjét használja.

WP Engine és a Kinsta Account Management

A polcon kívüli megoldás, például a cPanel használata helyett – amint ez gyakran történik a webgazdagépeknél – a WP Engine és a Kinsta saját fiókkezelési irányítópultot is létrehoztak. Ezeken a portálokon keresztül létrehozhat WordPress webhelyeket, biztonsági mentéseket hozhat létre és állíthat vissza, valamint végrehajthat más fontos feladatokat.

A Kinsta Account Dashboard felhasználói felülete

A Kinsta műszerfal jól megtervezett, szép megjelenésű, amely megkönnyíti a fiók és a webhely kezelését.

Mivel mindkét házigazda megadott számú sávszélességet és látogatást biztosít Önnek, amelyet webhelye minden hónapban fogyaszthat és fogadhat, valamint korlátozza a felhasználható lemezterület mennyiségét, jó látni, hogy a WP Engine és a Kinsta egyaránt megad egy gyors és kényelmes módja annak, hogy figyelemmel kísérje ezeket a statisztikákat – különösen, ha túllépjük ezeket a korlátokat, túllépési díjat számíthatnak fel Önnek.

A WP Engine Account Irányítópult felhasználói felülete

A WP Engine műszerfal szintén egyszerűen használható, de talán nem olyan elegáns, mint a Kinsta vezérlőpultja.

Mindkét állomás gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a WordPress webhely-adatbázisához a phpMyAdmin szoftver segítségével, bár a választott eszközzel csatlakozhat az adatbázishoz.

WP Engine phpMyAdmin Adatbázis-hozzáférés

Mindkét állomás lehetővé teszi, hogy a WordPress adatbázisán dolgozzon a phpMyAdmin vagy az Ön által választott interfészen keresztül.

Mindkét házigazda nagyon egyszerű felhasználói felületeket hozott létre fiókja kezelésére. Ebben a tekintetben valójában nem sok a elválasztása a WP Engine-től és a Kinstatól – bár a Kinsta-fiók irányítópultján keresztül frissítheti a webhelyére telepített plugin-okat..

Kezelje a WordPress beépülő modulokat

A WP Engine-vel ellentétben a Kinsta lehetőséget ad a WordPress bővítmények frissítésére a fiók területén.

Ez befejezi a Kinsta és a WP Engine által kezelt WordPress tárhelyszolgáltatások használatának áttekintését. Mindkettő hozzáférhető felhasználói élményt nyújt, bár a WP Engine rendelkezik néhány apró extrával, amelyeket Ön értékelhet, mint például a frissítések telepítése előtt a WordPress webhelyről készített biztonsági másolat készítésére vonatkozó utasítások..

Kinsta vs WP motor műszaki részletek

Mielőtt megismernénk a teljesítményteszt eredményeit, itt található néhány műszaki információ ezekről a házigazdákról, amelyek segítenek eldönteni, hogy a WP Engine vagy a Kinsta a legjobb választás az Ön webhelyére:

 • Webhely gyorsítótárazása: Mindkét házigazda rendelkezik saját gyorsítótárazási technológiával, a Kinsta kiszolgálói szintű gyorsítótárazással és házon belüli WordPress gyorsítótárazási bővítménnyel rendelkezik, míg a WP Engine rendszeres webhely-gyorsítótárazással és opcionális objektum-gyorsítótárazással rendelkezik az adatbázis-lekérdezések gyorsítótárazásához..
 • Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN): Mindkét házigazda opcionális CDN hozzáférést biztosít, a WP Engine terveivel, beleértve a MaxCDN CDN hozzáférését plusz költség nélkül, a Kinsta pedig a KeyCDN használatát a tervükön alapértelmezés szerint.
 • PHP: Mindkét állomás megkönnyíti a váltást a PHP különböző verziói között, de míg a WP Engine támogatja a PHP 5.6 és 7.2, a Kinsta felhasználók választhatnak a PHP 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.3 és 7.4 közül..
 • HTTP / 2.0: Mind a Kinsta, mind a WP Engine a HTTP / 2.0 protokollt használja a szerveren és a CDN-en.
 • SSL: Mindkét házigazda ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat biztosít, miközben lehetőséget ad arra is, hogy saját tanúsítványát importálja, vagy egy fiókján keresztül vásárolja meg..
 • SFTP: Mindkét állomás lehetővé teszi a kiszolgálóterülethez való csatlakozást a fájlok feltöltéséhez és szerkesztéséhez a biztonságos FTP-n keresztül, a WP Engine lehetővé teszi több SFTP felhasználói fiók létrehozását is..
 • Szerver fájlkezelő: Sem a WP Engine, sem a Kinsta nem biztosít online fájlkezelőt a kiszolgálóterület eléréséhez.
 • SSH: A Kinsta biztonságos héj-hozzáférést biztosít a szerverterülethez minden tervnél, míg a WP Engine használatával az SSH azok számára van fenntartva, akik a legmagasabb szintű dedikált tárhely-tervekben vannak.
 • Adatbázis-hozzáférés: Mindkét házigazda a phpMyAdmin segítségével hozzáférést biztosít a WordPress webhely-adatbázishoz böngészőn keresztül, azzal a lehetőséggel, hogy csatlakozzon a kívánt eszközön keresztül.
 • E-mail szolgáltatás: Nincs e-mail szolgáltatás a Kinsta vagy a WP Engine egyik tárhelytervével sem.
 • WordPress webhelykezelés: Sem a WP Engine, sem a Kinsta nem frissíti automatikusan az Ön témáit vagy beépülő moduljait, de a WP Engine automatikusan frissíti a WordPress szoftvert – bár 60 napra elhalaszthatod a frissítést. A WP Engine-lel ellentétben a Kinsta lehetőséget ad arra, hogy a My Kinsta fiók irányítópultján frissítse a plugin-okat..
 • Plugin korlátozások: Mindkét házigazda rendelkezik a tiltott Kinsta vagy nem engedélyezett WP Engine bővítmények listájával, amelyeket nem használhat, beleértve néhány gyorsítótárazási, biztonsági mentési és optimalizálási bővítményt, amelyek befolyásolhatják a webhely teljesítményét.
 • Biztonsági intézkedések: A Kinsta rengeteg intézkedést hozott a webhely biztonságának megőrzése érdekében, ideértve a GeoIP blokkolását, a DDoS szkennelést, a hálózatba belépő rosszindulatú kódok proaktív megakadályozását és egyebeket, míg a WP Engine használatával a weboldalakat rosszindulatú programok és más biztonsági problémák ellenőrzése, valamint a támogatási csoport ellenőrzi. lépéseket fog tenni, ha bármi kedvezőtlen észlelésre kerül.
 • Hack utáni tisztítási szolgáltatások: Ha a WP Engine által üzemeltetett webhelyet feltörik, akkor fizetnek a Sucurinak, hogy kijavítják, míg a Kinsta ingyenesen kijavítja webhelyét, ha feltörték.
 • Adatközpontok helye: Mindkét host lehetővé teszi, hogy több kiszolgálóhely közül válasszon az Egyesült Államokban, Kanadában, Európában, Ázsiában és Ausztráliában a Google Cloud Platformnal fennálló partnerségük révén.
 • Megállóhelyek: A WP Engine és a Kinsta tervei egyaránt tartalmaz hozzáférést egy átmeneti telepítéshez az egyetlen kattintással az élő helyre a felhasználói portál grafikus felületén keresztül.
 • A WordPress webhely áttelepítése: Az összes Kinsta-terv tartalmaz egy WordPress webhely-migrációt, vagy felhasználhatja az ajánlott ingyenes bővítményt a webhely saját áttelepítéséhez. A WP Engine nem biztosítja a webhelyek áttelepítését a belépési szintű tervben, de van egy ingyenes plugin, amelyet saját maga is felhasználhat. A migrációs eszközök könnyen kezelhetők és jól működnek, mindkét házigazda részletes utasításokat ad.
 • Látogatói elemzés: Mindkét házigazda lehetővé teszi a webhely forgalmának és a kiosztási felhasználási adatoknak a fiókja irányítópultjain történő megtekintését.
 • Uptime ellenőrzések: Mindkét házigazda esetén a webhely elülső részét figyeljük leállásra, míg a hátsó végét is figyelemmel kísérjük, hogy figyelemmel kísérjük a webhely általános állapotát. Ha problémát észlelnek, akkor lépnek fel. Mindkét házigazdának rendelkezésre állási ideje van, 99,95% -át a WP Engine, 99,9% -át pedig a Kinsta garantálja..
 • Támogatási csatornák: A WP Engine 24/7 élő csevegőcsatornát biztosít minden tervhez, és a 24 órás telefonos támogatás minden csomagban elérhető, kivéve a belépő szintű indítási tervet. A WP Engine 24/7 jegytámogatása csak a legmagasabb szintű, egyedi dedikált tervekre van fenntartva. A Kinsta-val egy 24 órás élő chat-csatorna és jegykezelő rendszer működik minden tervben, de nincs telefonos támogatás.

További információt a a WP Engine webhelyének összehasonlító oldala és a Kinsta webhely szolgáltatásai oldalán.

WP Motor vs Kinsta betöltése Times

Az egyik fő ok a prémium kezelt WordPress gazdagépet az olcsóbb megosztott tárhely helyett a webhely gyorsabb betöltési idejeként választani.

Amint a SiteGround vs WP Engine összehasonlításból kiderült, a jól kezelt WordPress tárhely határozottan gyorsabb, mint a legjobb megosztott tárhely. De van-e különbség a kezelt házigazdák között? És ha igen, ki a gyorsabb, a Kinsta vagy a WP Engine?

A kérdés megválaszolásához minden tesztelõ WordPress webhelyet létrehozott mindegyik gazdagéppel, majd a fizetett Pingdom szolgáltatás segítségével figyelemmel kísértük teljesítményüket. A teszt webhelyek töltési idejét 30 perces időközönként, hét napos időszak alatt rögzítettük.

Ahhoz, hogy szélesebb képet kapjunk arról, hogy a webhely hogyan működhet, ha a WP Engine vagy a Kinsta üzemelteti, teszthelyszíneink rögzítették a betöltési időket könnyű téma használatakor, valamint több kiemelt, nehézsúlyú lehetőség használatakor..

Itt vannak az eredmények …

Könnyű téma betöltése eredményei

Ha egyszerű blogot készít, vagy szeretné, ha webhelye minimális kialakítású, akkor választhat viszonylag könnyű témát webhelyéhez. Az egyik modern és népszerű példa a Twenty Tizenkilenc, a hivatalos WordPress.org témacsoport legújabb kiadása, amelyet alapértelmezés szerint engedélyeztek az új WordPress weboldalakon..

Tizenkilenc WordPress téma

Az ingyenes, könnyű Twenty Nineteen témát alapértelmezés szerint engedélyezte az új WordPress webhelyek.

Kisebb fájlméretekkel és bármilyen képzeletbeli extra nélkül, a Twenty Tizenkilencnek nagyon gyorsan kell betöltenie. Tehát lássuk, mennyire gyorsak voltak a teszthelyszínek, amikor ezt a témát használtuk, és amikor a WP Engine és a Kinsta üzemeltetett.

Pingdom oldalsebesség-eredmények huszonkilenc évre

A Kinsta és a WP Engine töltési idejének összehasonlítása könnyű témával.

Amint a fenti összefoglalóból kitűnik, hét nap alatt, amikor a Twenty Tizenkilenc témát használva ellenőrizték a blogbejegyzések betöltési idejét a huszonkilenc témával, a WP Engine által üzemeltetett oldal volt a leggyorsabb. A WP Engine esetében a medián terhelési idő 361 milliszekundum volt, szemben a Kinsta által üzemeltetett hely 405 milliszekundumával..

Mindössze 44 milliszekundum, vagyis 0,044 másodperc között, bár az alaptéma használatakor nincs sok különbség a WP Engine és a Kinsta között..

Pingdom eredmények tizenkilenc évre a WP motorral

A webhely időbeli eredményeinek betöltése a WP Engine által üzemeltetett könnyű téma használatával.

A fenti és az alábbi képek a betöltési időket mutatják, amelyeket rendszeres időközönként rögzítettek a hét napos tesztelési periódus alatt a weboldalak blogbejegyzésének a Twenty Tizenkilenc témát használó témájával..

Pingdom eredmények húszkilenc évre Kinsta-val

A webhely időadatainak betöltése a Kinsta által üzemeltetett könnyű téma használatával.

Többcélú téma betöltése eredményei

Míg a Twenty Tizenkilenc jó választás azok számára, akik ingyenes, gyors és könnyen használható témát keresnek a webhelyükhöz, a spektrum másik végén vannak olyan témák, mint például az Avada. Ezek a többcélú témák általában előre elkészített webhely-tartalommal, nagyteljesítményű bővítményekkel és számtalan funkcióval vannak felszerelve, és a legkeresettebb Avada-téma sem kivétel.

Az Avada Theme Agency honlapjának bemutatója

A második tesztkészletünk az Avada Agency demo segítségével ellenőrizte egy webhely betöltési idejét.

Tehát, ha egy vállalati webhelyet, egy ügynökségi webhelyet, egy e-kereskedelmi boltot vagy egy olyan blogot szeretne létrehozni, amely olyan funkciókkal rendelkezik, mint például csúszkák, animációs effektusok vagy video háttér, akkor érdemes tudni, hogy a Kinsta vagy a WP Engine jobban képes-e egy többcélú témát, például Avada-t használó webhelyen.

Az Avada Agency Demo Honlap betöltése Időbeli eredmények betöltése

A tesztek valósághűbbé tétele érdekében az Avada Agency bemutatóját importáltuk a teszt WordPress webhelyeinken. A honlapok betöltési idejét a Pingdom hét percenként 30 percenként rögzítette. Itt van az eredmények összefoglalása:

Az Avada Honlap oldalsebessége

A tesztelés hét napja alatt a weboldal kezdőlapja az Avada témát használva gyorsabban betöltődött a Kinsta-hoz, mint a WP Engine.

Mint a Pingdom teszt eredményei mutatták, a Kinsta által üzemeltetett webhely honlapja 1,07 másodperc alatt töltődött be, míg a WP Engine által üzemeltetett webhely ugyanaz az oldal 1,19 másodperc alatt betöltődött, köztük 0,12 másodperc vagy 120 milliszekundum különbséggel..

Az Avada Honlap betöltése idő

A weboldal kezdőlapja, amely a Kinsta által üzemeltetett Avada témát használja, 1,07 másodperc alatt töltődött be.

Egyes olvasók észrevehetik, hogy a tesztelt oldal mérete különbözik a fent és az alább bemutatott két eredménycsoportban. Erről bővebb információt az összehasonlítás következő szakaszában talál, de az oldalméret változása megmagyarázhatja a betöltési idők eltérését.

Avada honlap teszt eredményei a WP Engine számára

A WP Engine által üzemeltetett oldalon az Avada téma bemutató honlapja 1,19 másodperc alatt betöltődött.

Az Avada Agency Demo blogbejegyzésének időbeosztásának betöltése

Egy olyan termék, mint például az Avada, demonstrációs honlapjai nagy munkát végeznek annak bemutatásában, hogy mire képesek ezek a témák. Ugyanakkor nem minden weboldal igényel multimédia diavetítést, animációs effektusokat vagy beágyazott videót a honlapján.

Avada témaügynökség Demo blogbejegyzés

Kipróbáltuk egy, az Avada által létrehozott kisebb fájlméretű blogbejegyzés betöltési idejét is.

Tehát annak érdekében, hogy elképzelést kapjunk arról, hogy milyen töltési időt várhatunk el az Avada-val létrehozott szerényebb oldalaktól, megmértük egy tesztoldalainkon egy blogbejegyzés teljesítményét is. Az alábbiakban összefoglaljuk a betöltési idők mérésének hét napjának eredményeit:

Az Avada blogbejegyzés eredményei

A honlap tesztjével ellentétben ezúttal a WP Engine által üzemeltetett oldal gyorsabban töltődött be, mint a Kinsta által üzemeltetett oldal.

Ezúttal az eredmények majdnem megegyeztek: az oldal által a WP Engine 1,19 másodperc alatt töltődött be, a Kinsta által üzemeltetett oldal pedig csak 0,2 másodpercvel, vagyis 20 milliszekundummal lassabban érkezett..

Mint látható, a blog és a WP Engine által üzemeltetett weboldal mind a 1,19 másodperc alatt betöltődött, a méretbeli különbség ellenére. A Kinsta esetében azonban a kisebb blogbejegyzés 1,21 másodperc alatt töltődött be, szemben a nagyobb weboldal 1,07 másodpercével. A tesztek mindkét csoportját – a honlapra és a blogbejegyzésekre – egy időben, ugyanazon a hét napon végezték el.

Az alábbiakban részletezzük a blogbejegyzés betöltési idejét a WP Engine által üzemeltetett webhelyről és az Avada témát használva, ahogy azt a Pingdom rögzítette:

A WP Engine Avada Blog eredményei

Az alábbi táblázat mutatja a Pingdom Kinsta által üzemeltetett weboldalának a blogbejegyzésének betöltési idejét:

Az Avada Blog Post Times Kinsta házigazdája

Miért különbözik az oldalméretek??

Mint már említettem, a Pingdom eredmények a megfigyelt oldalak eltérő méretét és számát mutatják: a WP Engine által üzemeltetett Avada weboldal állítólag 5,14 MB, míg a Kinsta által üzemeltetett oldalon ugyanaz az oldal 5,08 MB. Hasonló különbség látható az Avada blogbejegyzésben és a Twenty Tizenkilenc tematikus tesztben.

A webhelyeket ugyanúgy állítottuk be, kezdve a WordPress új telepítésével, majd a témák telepítésével, a szükséges pluginek aktiválásával és a demo tartalom importálásával. Annak megkísérlése érdekében, hogy legyőzzem a Pingdom által rögzített különféle méreteket, az Avada témát felhasználva egy másik gazdagépen is létrehoztam egy webhelyet, majd egy webhely sokszorosító plugin segítségével áttelepítettem a WP Engine és a Kinsta oldalra. Ennek ellenére a Pingdom eredmények különböző látszólag azonos webhelyek méretét mutatták.

Annak ellenére, hogy ugyanolyan módon készültek, előfordulhat, hogy a gazdagépek gyorsítótárazása és CDN-konfigurációja, valamint a WP Engine és a Kinsta által engedélyezett házon belüli pluginok befolyásolták az oldalak végső méretét.

Továbbá, amint az alábbi képek mutatják, a Pingdom által a tesztelés során felvett oldalak mérete ingadozik. Mivel azonban ez az összes teszthelyre vonatkozik, úgy gondolom, hogy helyes azt mondani, hogy az eredmények relevánsak és jó betekintést nyújtanak a házigazdák gyorsaságához..

A WP motor által üzemeltetett webhely pingdom bontása

Az oldalméret oszlop a megfigyelt oldal különböző méretét mutatja, annak ellenére, hogy a tesztelési időszak alatt a webhelyen nem történt változás.

A Kinsta által üzemeltetett webhely Pingdom bontása

A Pingdom ismét felsorolja a Kinsta által üzemeltetett webhelyen megfigyelt oldal különféle méretét.

A webhelysebesség-tesztelés céljából mind a webhelyeket ugyanabban a fizikai helyben, Iowa-ban tárolták, mind ugyanazt a tesztelési helyet választották Pingdom New Yorkban..

Betöltési hatásvizsgálat

A fenti betöltési idő teszteket olyan webhelyeken végezték, amelyek nem kaptak forgalmat. Noha ezek az eredmények felhasználhatók a két gazdagép sebességének összehasonlítására, hasznos még azt is megnézni, hogy a teszthelyek miként működnek, ha egyszerre több látogató fér hozzá hozzájuk..

A Load Impact szolgáltatás használatával képesek voltunk szimulálni a webhelyhez egyszerre hozzáférő több felhasználót, miközben a webhelyek betöltési idejét rögzítettük. Saját tesztjeinkben a webhelyekhez hozzáférő virtuális felhasználók száma tíz perc alatt növekedett, amíg 250 egyidejű virtuális felhasználó látogatta meg a webhelyet. Ezen tíz perces időszak alatt a Load Impact rögzítette a helyek sebességét.

Az alábbi grafikonokon a kék vonal a webhelyhez hozzáférő virtuális felhasználók számát jelzi, míg a zöld vonal a webhely betöltési idejét mutatja..

A Kinsta telephelyterhelésének hatásai

A Kinsta által üzemeltetett oldal 250 egyidejű virtuális felhasználót kezelte a teljesítmény csökkenése nélkül.

A teszt elvégzéséről és annak a Kinsta által üzemeltetett webhelyre gyakorolt ​​további információkért lásd a Load Impact webhely eredményeit..

A WP motor helyének terhelési hatásai

A WP Engine által üzemeltetett oldal szintén 250 egyidejű virtuális felhasználót fogadott el lassulás nélkül.

A teszt eredményei a Load Impact webhelyen is elérhetők.

Ami a kontextust illeti, a Bluehost, a GoDaddy és a SiteGround összehasonlítások azt mutatják, hogy a WordPress weboldalak, amelyek ezen olcsóbb megosztott terveknél üzemeltek, kevesebb, mint 50 egyidejű virtuális felhasználóval küzdöttek. Noha ahogyan a közelmúltbeli SiteGround áttekintésünk kimutatta, a SiteGround középszintű GoGeek megosztott terve jól teljesített száz egyidejű virtuális felhasználóval. Tehát, ha a WP Engine és a Kinsta tervek túl drágák, akkor talán robusztus otthont találhat webhelye számára olyan webhely megosztott tárhelytervével, mint például a SiteGround, ha a belépési szintű tervek fölé néz..

Kinsta vs WP Engine Uptime

Mindkét házigazdának rendelkezésre állási ideje van, a WP Engine célja a szolgáltatás elérhetőségének 99,95% -át, a Kinsta pedig 99,9% -ának a rendelkezésre állása. Noha a 99,95% és a 99,9% közötti különbség nem tűnik nagynak, ennek az üzemidő-kalkulátornak az alapján egy év alatt ez egyenlő körülbelül négy órás különbséggel garantált állásidőben a két házigazda között. Vizsgálataink során azonban a megfigyelt négy teszthely egyikében sem tapasztaltunk leállást egyikik gazdaszervezetnél sem a hét napos tesztelési időszak alatt..

Kinsta és WP motor Uptime összehasonlítása

A WP Engine és a Kinsta által üzemeltetett négy teszthely egyikében sem volt semmilyen leállás.

Végső gondolatok

Első pillantásra nincs sok különbség a Kinsta és a WP Engine között. Mindkét házigazdának hasonló árú belépési szintű tervei vannak összehasonlítható tárolási, sávszélességű és látogatási juttatásokkal. Ezenkívül a WP Engine és a Kinsta által üzemeltetett webhelyeket is a nagy teljesítményű Google Cloud Platform tárolja.

Még a betöltési idő és a teljesítmény-tesztelés eredményei sem teszik meg könnyűnek azt, hogy az egyik gazdagépet jobbnak nyilvánítsák, mint a másik.

Ezért csak akkor kezd el mélyedni a részletekbe, és ténylegesen használja a gazdagépeket, hogy a különbségek nyilvánvalóvá válnak, és az egyik kezd nyerni nyertesnek.

A funkcionálisabb biztonsági mentési rendszerrel, a megállóhelyek használatának további lehetőségeivel és a sávszélességet meghaladó többletköltségekkel – nem is beszélve a StudioPress 37 prémium témájához való hozzáférésről – többet érhet el pénzével a WP Engine segítségével.

Ezért, ha nincs olyan speciális szolgáltatás, amelyhez hozzáférést kell biztosítani ahhoz, amelyet csak a Kinsta biztosít, akkor valószínűleg először fontolóra kell vennie webhelyének a WP Engine segítségével történő tárolását..

Használta / használja a két gazdagépet? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me