Folyékony webes WordPress tárhely-áttekintés – jó ez? Használd?

WordPress foglalkozik


A Liquid Web egy jól megalapozott és népszerű menedzsment WordPress-tárhely-szolgáltató, vonzó tervekkel. De ezek a megfelelő megoldás az Ön és a webhely számára?

A kérdés megválaszolásához ez a felülvizsgálat tartalmazza a különféle teljesítményteszt eredményeit futottunk a Liquid Web által üzemeltetett WordPress webhelyeinken.

Amellett, hogy a fizetett eszközök adatait felhasználja annak elképzelésére, hogy webhelye milyen gyorsan töltődhet be, és mennyire képes kezelni a forgalom növekedését, ez a felülvizsgálat lebontja a fő funkciókat is – túllépve az értékesítési tartalmat, hogy megtudja, mi az valójában szeretnék egy Liquid Web ügyfél lenni.

A felszínen a Liquid Web valószínűleg menedzselt WordPress webgazda, mint bármi más. De amíg elolvassa ezt az áttekintést, pontosan tudja, hol vannak jobbak, mint a versenytársak, valamint azokat a területeket, ahol még javulhat..

Ha a saját webhelyének legjobb házigazdáját keresi, akkor a Liquid Web feltétlenül szerepelnie kell a kiválasztott listán. A felmérésben szereplő információkkal felfegyverkezve azonban hamarosan megtudhatja, megfelelnek-e az Ön igényeinek, vagy folytatni kell-e a keresést.

Kezdjük el…

A folyékony webtárhelyről

A Liquid Web egy magántulajdonban lévő társaság, amelynek székhelye Michigan-ben, az Egyesült Államokban található, és sok más irányított WordPress hosting társasággal ellentétben teljes mértékben birtokolják az adatközpontokat is, ahol ügyfeleik weboldalait tárolják. Ezért, ha olyan webhelyet keres, amely a teljes hálózatát irányítja, akkor a Liquid Webnek különösen vonzónak kell lennie..

Folyékony weboldal képernyőképe

A Liquid Web a csúcskategóriás tárhelyre szakosodott, ideértve a kezelt WordPress tárhelyet is.

Hogy képet kapjunk a vállalat méretéről, itt van néhány gyors statisztika a Liquid Webről:

 • Egy millió kezelés alatt álló webhely.
 • Több mint 30.000 ügyfél több mint 130 országban.
 • Több mint 500 vendéglátó szakember vett részt a szolgáltatások nyújtásában.
 • Nagyméretű márkák számára nyújtanak webhelyeket, köztük a National Geographic, a FedEx és a Motorola webhelyeket.
 • A Liquid Web nettó promóciós pontja szerint a világ egyik legkedveltebb márkája.

Néhány évvel ezelőtt a Liquid Web abbahagyta a megosztott tárhely szolgáltatását, így összpontosíthattak arra, hogy csúcsminőségű tárhelyet biztosítsanak a bonyolultabb igényekkel rendelkező webhely- és üzlettulajdonosok számára. Ez jó hír mindazoknak, akik menedzselt WordPress-tárhelyet keresnek, és olyan társaságot keresnek, amely minden erőforrását beruházja prémium tárhelyszolgáltatásba, ahelyett, hogy időt és erőfeszítést költene az alacsony költségű megosztott webtárhely világában való versenytársakra való törekvés helyett.

A Liquid Web weboldal kialakítása néha zavaró és túlnyomórészt nagyszámú információt tartalmaz az emésztésre.

A felülvizsgálat befejezéséig mindent megtesz annak eldöntéséhez, hogy a Liquid Web a megfelelő gazdagép-e a projektnek.

Mi változtatja a folyékony web-et?

Mint említettem, a jó hírű webgazdaktól, mint például a SiteGround, a Bluehost és a GoDaddy, a Liquid Web nem kínál megosztott tárhelyet. Ehelyett a csúcskategóriás tárhely-megoldásokra összpontosítanak.

Nem csak WordPress-tároló társaság, bár portfóliójukban VPS, felhő és dedikált tárhelycsomagok találhatók.

Ennek egyik előnye, hogy a Liquid Web munkatársait és erőforrásait nem használják fel az alapvető webhelytulajdonosok begyűjtése és támogatása érdekében. Ehelyett több időt és energiát fordíthatnak arra, hogy prémium szolgáltatást nyújtsanak azoknak, akiknek bonyolultabb hosting követelményei vannak és elvárásaik vannak.

A Liquid Web választásának további potenciális előnye, hogy ellentétben azzal, amikor csak olyan vállalkozásnál jelentkezik be, amely csak menedzselt WordPress tárhelyet nyújt, szélesebb körű ismeretekkel kell hozzáférnie a személyzethez, amely a csúcskategóriás tárhelyszolgáltatások és megoldások széles skáláját fedezi fel. – nem csak a kezelt WordPress tárhely.

Emiatt, ha a Liquid Web munkatársai látják, hogy a WordPress webhelyét jobban kiszolgálhatja dedikált vagy felhőalapú tárhely, képeseknek kell lenniük egy megfelelőbb terv ajánlására portfóliójukban anélkül, hogy aggódniuk kellene, mert máshol megy, hogy megtaláljon egy ilyen termék.

Ha egy nagy, kizárólag prémium tárhely nyújtására összpontosító csapat áll fenn, akkor nagy esély van arra, hogy webhelyét magasabb szintű ismeretekkel és szakértelemmel rendelkező személyzet gondozza, mint amit azoknál a cégeknél kaphat, amelyek a piac alsó végén is kínálnak tárhelyet.

De nem csak az, hogy – ahogy kiderül, hogy van néhány más terület is, amelyek különbözik a Liquid Web-től a versenytől …

Folyékony, Web által kezelt WordPress tárhely-tervek

Noha a Liquid Web számos tárhely-szolgáltatással és termékkel rendelkezik, beleértve a felhő VPS-tárolást és a dedikált szervereket is, erre az áttekintésre, a kezelt WordPress-tárhelyszolgáltatásra összpontosítunk.

A Liquid Web által kezelt WordPress tárhely-tervek havi 19 dollárról, vagy évente 190 dollárról indulnak, ha évente fizetnek, és minden terv havi 5 TB sávszélesség-engedményt tartalmaz:

 • Spark: havonta 19 USD egy WordPress webhelyért és 15 GB SSD tárhelyért.
 • Készítő: $ 79 havonta legfeljebb öt WordPress webhelyhez és 40 GB SSD tárhelyhez.
 • Építő: havonta 149 USD, akár 25 WordPress webhely és 100 GB SSD tárhely.
 • Gyártó: 299 USD havonta akár 50 WordPress webhely és 300 GB SSD tárhely számára.
 • Executive: havonta 549 dollár akár 100 WordPress webhely és 500 GB SSD tárhely számára.
 • Vállalat: 999 USD havonta akár 250 WordPress webhelyhez és 800 GB SSD tárhelyhez.

A kezelt WordPress tárhely-tervek mellett a Liquid Web is irányította a WooCommerce tárhelyet (olvassa el a külön áttekintést mindenki számára, aki online üzletet készít a WordPress segítségével. Miközben telepítheti a WooCommerce és más e-kereskedelem bővítményeket a rendszeresen kezelt tárhely tervekbe, amelyek a a WooCommerce tervei szerint ezeket optimalizálták, különösen az e-kereskedelmi áruházak és gyakran nagy könyvtárak számára, miközben tartalmaznak néhány extra, az e-kereskedelemmel kapcsolatos funkciót is.

Az összes WordPress-tervre kedvezmény vonatkozik, akik úgy döntnek, hogy havi helyett évente fizetnek, ami azt jelenti, hogy tíz hónapért fizet tizenkét hónap helyett, ha egy éven át tartó fogadást fizet.

Túlzott díjak

Noha nincsenek látogatói vagy oldalmegtekintési korlátozások, minden tervhez 5 TB sávszélesség-engedmény vonatkozik. A Liquid Web azonban nem számít fel túlzott díjakat, és ez a juttatás csak a visszaélések megakadályozására szolgál. Ha túllépi ezt az összeget, a támogató személyzet szerint a legtöbb esetben semmi sem történik.

Hosting tervek összefoglalása

A Liquid Web által kezelt WordPress tárhely-tervek ára megegyezik az ezen a téren található más szolgáltatók terveivel. Amikor webhelyére otthont választ, az ár nem minden. A szolgáltatások, a teljesítmény és az ügyfélszolgálat egyaránt fontos területek, amelyeket figyelembe kell venni.

Tehát annak eldöntése érdekében, hogy ez a megfelelő lehetőség-e az Ön webhelyére, a felülvizsgálat többi része, beleértve a későbbi műszaki részeket is, pontosan azt mutatja be, hogy mit kap ezekhez a tervekhez. Összegezve, a CDN hozzáférés biztosítása, ingyenes automatikusan engedélyezett SSL tanúsítványok, valamint a napi 24 órás élő csevegés és telefonos támogatás versenyképes lehetőséget kínálnak a Liquid Web számára..

Főbb jellemzők

Most, hogy áttekintést nyújtunk a kezelt WordPress tárhely-tervekről, beleértve azok költségeit is, ideje megvizsgálni, hogy pontosan milyen szolgáltatásokhoz fér hozzá, és hogyan valósultak meg azok megvalósításával..

Kezdjük azzal, hogy röviden átnézzük a tárhelyi környezetet és a webhely hatékonyabb kezelését segítő funkciókat.

WordPress optimalizált szerverek

A WordPress tárhelyi környezet kifejezetten úgy lett kialakítva és konfigurálva, hogy gyors és megbízható szolgáltatást nyújtson az ezzel a szoftverrel létrehozott webhelyek számára. A Nginx, a PHP 7, az egyéni gyorsítótárazási megoldás és a képek tömörítésének használatával a Liquid Web reméli, hogy stabil és teljesítmény-központú platformot hoz létre minden típusú WordPress webhely számára. A teljesítmény-tesztelés szakaszban kiderül, hogy valóban ez a helyzet.

WordPress webhelykezelés

A weboldal kezelésének bizonyos terheinek a kezéből való kihasználása érdekében az alapvető WordPress szoftver automatikusan frissül. Szüneteltetheti azonban ezt a funkciót, ha jobban szeretné ellenőrizni, hogy mikor történjen a frissítés, és ezzel lehetőséget adjon az új kiadások tesztelésére, mielőtt azokat a webhelyére alkalmazná. A Liquid Web frissíti a bővítményeket is, de csak azelőtt, hogy megvizsgálták őket a webhely többi részével való kompatibilitásra vonatkozóan.

Automatikus WordPress webhelyről készült biztonsági mentések

A kezelt tárhelyszolgáltatás másik jellemzője az automatikus napi webhelyről készült biztonsági mentések. Ezeket a biztonsági mentéseket biztonságosan tárolják a Liquid Web szerverekön, de a webhelyétől elkülönülő helyen. 30 napig ott tartják őket, de hosszabb távú őrzés céljából letöltheti őket. A biztonsági mentések elérése és visszaállítása nagyon egyszerű: egyszerűen jelentkezzen be a Liquid Web műszerfalába, keresse meg a megfelelő területet, és kattintson a biztonsági másolatra, amelyet vissza szeretne állítani..

Weboldal biztonsági mentési listája

A webhelyek minden nap automatikusan biztonsági másolatot készítenek, és a fájlokat 30 napig őrzik.

Ha letölti az egyik biztonsági másolatot a számítógépére, kibonthatja azt, és elérheti az egyes webhely fájljait és adatbázisát, lehetővé téve a teljes biztonsági mentés helyett a webhely egy részének visszaállítását..

Weboldal biztonsági másolat-archívuma

A letöltött biztonsági mentések tartalmazzák az adatbázist és az egyes fájlokat, amelyek képezik a WordPress webhelyét.

Ha inkább egy szolgáltatásban gazdagabb biztonsági mentési rendszert szeretne, valószínűleg valósidejű biztonsági mentésekkel és részleges helyreállítási lehetőségekkel egy webes felületen keresztül, akkor telepítheti a saját választott WordPress biztonsági mentési megoldást, például a prémium VaultPress bővítményt. , vagy feliratkozhat a Jetpack Professional tervre.

Megállóhelyek

Hasznos funkció egy átmeneti webhely vagy az élő webhely másolatának létrehozása, ahol kipróbálhatja az új plugineket, témákat és egyéb változásokat. A Liquid Web tartalmazza ezt a funkciót az összes kezelt WordPress-tárhely-tervben, bár néhány versengő házigazda, például a WP Engine több szolgáltatásban gazdag verziót kínál.

Átmeneti oldal másolás gomb

Egyszerűen kattintson a gombra, hogy másolatot készítsen környezetéről élő webhelyéről.

A megállóhely létrehozása és az élő webhely tartalmának a tesztelési környezetbe másolása elég könnyű, de amikor a teszthelyet az élő környezetbe másolják, akkor nincs nyomógomb megközelítés. Ehelyett az ajánlott módszer a Migration to Liquid Web plugin használata – egy olyan eszköz, amely a népszerű BlogVault migrációs pluginre épül.

Migrációs beépülő modul beállításai

A Liquid Web migrációs bővítményt az átmeneti webhely tartalmának az élő webhelyre másolására használják.

Honlap-sablonok

Amellett, hogy webhelyének gyors példányát készíti tesztelési célokra az átmeneti szolgáltatás használatával, létrehozhat egy webhely másolatát is, amely felhasználható új projekt kiindulási pontjához..

Talán nagyon szereti a jelenlegi WordPress webhelyének kialakítását és konfigurálását, vagy van egy olyan téma és plugin kombinációja, amelyet szeretne használni az új webhelyek alapjául. Akárhogy is, a sablon funkcióval gyorsan létrehozhat egy webhely másolatát, és átviheti egy új webhelyre – mindezt a Liquid Web fiók irányítópultjának vizuális felületén keresztül..

Webhelysablonok szolgáltatás

A Liquid Web segítségével sablonokat készíthet, amelyek felhasználhatók az új webhelyek alapjául.

Ha több WordPress webhelyet tervez létrehozni saját vagy ügyfelei számára, akkor a sablon funkció segíthet idő és erőfeszítés megtakarításában egy új projekt indításakor.

iThemes Sync Pro

Egy vagy több WordPress webhely további kezelésének folyamatának egyszerűsítése érdekében a kezdeti WordPress tárhely-tervek, amelyek az alapszintű Spark terv felett vannak, hozzáférést biztosítanak az iThemes Sync Pro alkalmazáshoz, amely egyébként havonta 11 dollárba kerülne. Ezzel az eszközzel csatlakoztatva a weboldalakhoz, a központi iThemes Sync irányítópulton keresztül frissítheti a témákat és a bővítményeket az összes kezelt webhelyen.

iThemes Sync Pro Irányítópult

Az iThemes Sync Pro lehetővé teszi több WordPress webhely kezelését egy központi irányítópulton keresztül.

Ezenkívül figyelmen kívül hagyhatja az állásidőket, új témákat és beépülő modulokat telepíthet, és más adminisztrátori feladatokat is végezhet több webhelyen, külön-külön vagy egyszerre, az iThemes Sync irányítópultján. Vannak olyan adatbázis-optimalizálási funkciók is, amelyek elősegíthetik webhelye zökkenőmentes működését.

iThemes Security Pro

Mivel a Liquid Web megszerezte az iThemes programot, az iThemes Security Pro szerepel az összes kezelt WordPress tárhelyi tervben is, amely az alapszintű Spark terv felett van. Ennek a pluginnek az ingyenes verziója nagyon népszerű, és a Pro verzió az eszköz sikerére épül, még több módszerrel kiegészítve a webhely biztonságát.

iThemes Security Pro Irányítópult

Az iThemes Security Pro számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek segítik webhelyének biztonságát.

Tehát, ha engedélyezni szeretné a két tényezővel történő hitelesítést, az automatikus rosszindulatú programok ellenőrzését és a fájlrendszer figyelését a webhelyén, ezek a funkciók és még sok más az iThemes Security Pro segítségével elérhetők a kezelt tárhely-tervek részeként.

Hozzáférés más prémium pluginekhez

Az iThemes eszközökhöz való hozzáférés mellett, amelyek a Liquid Web által kezelt néhány hostkezelési tervben elérhetők, az ügyfelek számos további prémium pluginhez is hozzáférhetnek. Ennek köszönhetően a Liquid Web által kezelt WordPress csomag részeként felár nélkül használhatja a prémium Beaver Builder Lite oldalkészítő plugin-t (évente 99 dollár értékű) és a prémium WPForms Lite online űrlapkészítő plugint (évi 79 dollár értékű), külön költség nélkül..

Folyékony webes felhasználói élmény

A Liquid Web-hez való csatlakozáskor a WordPress új webhely feliratkozása és elindítása nagyon egyszerű. Ezért, ha olyan gazdagépet keres, amely lehetővé teszi az új webhely késedelem nélküli felállítását és futtatását, a Liquid Web megfelel ennek a kritériumnak.

Ha még nem rendelkezik domain névvel a webhelyéhez, regisztrálhatja az Enomnál a Liquid Web irányítópulton. Bár egy dollár .com domain név regisztrációval 30 dollárért fizetnek, vannak olcsóbb lehetőségek is.

Ügyfélszámla és webhelykezelés

Folyékony webfiók-irányítópult

A Liquid Web fiók irányítópultján könnyű navigálni.

A regisztráció után fiókját kezelheti a saját webhelyük irányítópultján. Webhelyeinek részletei az irányítópulton keresztül érhetők el, az egyes webhelyek beállításaival együtt.

Információ a weboldalról

Információ a webhelyről és az egyéb szolgáltatásokra mutató linkek a fiók irányítópultján találhatók.

A fiók irányítópultján keresztül konfigurálható webhelybeállítások közé tartozik az automatikus frissítések engedélyezése vagy letiltása, a webhely jelszóvédelmének bekapcsolása, a gyorsítótár ürítése, valamint a be- és kikapcsolása..

A PHP verziók váltása egy másik vezérlőelem, amelyhez hozzáférést kap, és letölthet néhány naplót a webhelyére – ideértve a hozzáférési naplót, valamint az Nginx és a PHP hibanaplókat..

Webhelybeállítások

A webhely egyes kezelőszervei a fiók irányítópultján érhetők el.

Az egyik jó tulajdonság az, hogy könnyen létrehozhat további felhasználói fiókokat, hogy mások hozzáférjenek az irányítópulthoz. Ha egy csapat részeként dolgozik, vagy embereket bérelt fel webhelye segítésére, ez hasznos lehet.

Noha a Liquid Web-fiók irányítópultja rendelkezik néhány hasznos beállítással és kezelőszervvel, mint a legtöbb, ha nem az összes kezelt WordPress-gazdagép, ezek nem engedik, hogy fiókját kezelje egy vezérlőpulton, például a cPanel segítségével. Ezért, ha azt szeretné, hogy más szoftvereket telepítsen a fiókjára, cron feladatokat hozzon létre vagy URL-átirányításokat állítson be saját maga, a Liquid Web és a kezelt WordPress tárhely általában, nem az Ön számára.

A WordPress Irányítópult

A tervtől függően a kezelt WordPress tárhely-terveken létrehozott új webhelyekhez néhány előre telepített plug-in jön, beleértve az iThemes Security Pro, az iThemes Sync, a WPMerge, valamint néhány ingyenes képtömörítési és optimalizálási kiterjesztést. Szükség esetén ezeket mind eltávolíthatják.

A WordPress irányítópultjának egyetlen nem választható módosítása az admin eszköztár üres gyorsítótár gombja, amely megtisztítja a Liquid Web Varnish gyorsítótárat..

Üres gyorsítótár gomb

A WordPress szoftvert nem módosítják, kivéve a hasznos Üres gyorsítótár gombot.

Egyes hostokkal, mint például a SiteGround vagy a WordPress.com, nincs olyan varázsló, amely segíthet új webhelyének beállításában. Bár, ha hozzáférést szeretne kapni egy ehhez hasonló szolgáltatáshoz, telepítheti a Jetpack bővítményt.

Vevőszolgálat

A Liquid Web egyik módja annak, hogy megkülönböztesse magát a többi csúcskategóriás és irányított WordPress hosting cégektől, az, hogy a kitűnő ügyfélszolgálat nyújtására összpontosít. Mint korábban már említettük, úgy tűnik, hogy ez kifizetődik – legalábbis a márkájuk magas nettó promóciós pontja alapján.

Folyékony webhálózati promóter pontszám

A többi legnépszerűbb márkához viszonyítva a Liquid Web magas vevői lojalitási pontszámot kap, a nettó promóciós pontszámuk alapján.

Miközben azt állítják, hogy extra mérföldet tesznek ügyfeleik számára, egyre inkább elterjednek a kezelt WordPress-házigazdák körében, olyan vállalatokkal, mint a Pressable, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy segítsék ügyfeleiket a legtöbbet hozhassák ki webhelyüktől, a Liquid Web viszontbiztosítja követeléseit a támogatással kapcsolatos funkcióik.

Élő csevegés, telefonos és e-mail támogatás

Az összes kezelt WordPress tárhely-terv magában foglalja a 24/7/365 hozzáférést az élő csevegési, telefonos és e-mail támogatási csatornákhoz. Nem csak ezt, hanem garantálják a válaszidőt vagy a pénz (egy részének) visszafizetését. Ezt az irányelvet az SLA-ban ismertetik, de ha 59 másodpercen belül nem kapcsolódik a támogató személyzethez élő csevegés vagy telefonon keresztül, vagy ha az e-mailre nem válaszolnak 59 percen belül, akkor részleges visszatérítésre jogosult hosting díjak. Szintén érvényben van a 100% -os üzemidő garancia.

Miközben a szolgáltatást felhasználták ehhez az áttekintéshez, a Liquid Web ügyfélszolgálat munkatársai könnyen elérhetők voltak, és nagyon segítőkészek voltak, amikor e-mailen és élő csevegéssel kapcsolatba léptek..

A folyékony web hátrányai

Az egyik dolog, ami elháríthatja a Liquid Web kipróbálását, a saját weboldaluk kialakítása. Habár nincs pontosan valami baj, az nem olyan sima, mint a többi házigazda. A webhelynek azonban nagyon sok hasznos tartalma van, tehát ha szeretsz alapos kutatást végezni a host kiválasztása előtt, akkor rengeteg információt kell átváltaniuk.

Korlátozott adatközpont-helymeghatározási lehetőségek

Egy másik olyan terület, ahol a Liquid Web elmarad a versenytársak közül, a helyszínek sorozata, ahol a webhelyet házigazdaként kezelheti. A Liquid Web csak három adatközpontot kínál (kettőt az Egyesült Államokban és egyet Európában), míg a házigazdák, mint például a Kinsta és a WP Engine, még sok más lehetőséget kínálnak, szerte a világon. Bár a legtöbb állomással ellentétben a Liquid Web tulajdonában vannak ezek az adatközpontok, ahelyett, hogy kiszolgálókat bérelnének bennük.

Ugyanakkor, mivel az összes Liquid Web terv tartalmazza a CDN használatát, webhelyének tartalmát olyan helyekre terjesztik, amelyek (remélhetőleg) a látogatók közelében vannak.

Viszonylag alapvető biztonsági mentési rendszer

Webhelyét minden nap automatikusan biztonsági másolat készíti, de ahogy korábban leírtuk, ezeknek a biztonsági mentéseknek a helyreállítási lehetőségei nem annyira gazdagok, mint más gazdagépeken, például a DreamHost DreamPress tervei és a WordPress.com üzleti terv.

BEFEKTETT FELELŐSSÉGTÉMÁK

Néhány házigazda most már a tervében hozzáférést biztosít a prémium WordPress témákhoz, például a WP Engine és a StudioPress témákhoz, amelyeket az ügyfelek használhatnak. Minden olyan terv, amely tartalmazza a Jetpack Professional előfizetést, az ügyfelek számára több mint 200 prémium témát biztosít.

Míg a Liquid Web WooCommerce tárhelyi tervei tartalmazzák a prémium Astra Pro témát – az egyik leggyorsabban az e-kereskedelemre épített témát -, a rendszeresen kezelt tárhelytervek nem adnak hozzáférést a WordPress témákhoz.

Mint láthatja, van néhány olyan terület, ahol a Liquid Web jobb szolgáltatást nyújthat, de összességében azok a szolgáltatások, amelyekhez hozzáférést nyer, nem utolsósorban a napi 24 órás hozzáférés az élő csevegéshez, telefonos és e-mail támogatáshoz, versenyképes lehetőség.

Hosting teljesítményteszt eredményei

Annak érdekében, hogy elképzelést kapjon arról, hogy milyen gyorsan tölthet fel webhelyét, ha a Liquid Web segítségével üzemelteti, valamint arról, hogy milyen magas szintű rendelkezésre állást kínálhat, áttekintésünk ebben a szakaszában a tesztek eredményei szerepelnek.

Idő teszt eredményeinek betöltése

Ahhoz, hogy megtudja, mennyire gyorsak voltak a Liquid Web által üzemeltetett teszthelyszínek, a prémium Pingdom szolgáltatást használtuk, hogy figyelemmel kísérjük a betöltési időket hét napos időszak alatt. A tesztelés során a helyszínek sebességét 30 percenként rögzítettük, hogy meghatározzuk az átlagos rakodási időt.

Könnyű téma webhelysebesség-eredmények

Az első tesztoldalunkon a könnyű Twenty Nineteen témát használtuk, amelyet alapértelmezés szerint engedélyeztek az új WordPress webhelyeken. A teszt eredményeinek különösen relevánsnak kell lenniük mindenkinek, aki egy egyszerű blogot vagy egyszerű weboldalt készít egy könnyű témát használva.

Tizenkilenc WordPress téma

A Twenty Tizenkilenc jó példa egy ingyenes és könnyű WordPress témára.

Készült egy mintaoldal a tesztoldalon, amely képet és szöveget tartalmaz. Az oldal sebességét Pingdom figyelték, és átlagosan 358 milliszekundum töltési időt rögzítettek.

Tizenkilenc tizenkilenc webhelysebesség

Könnyű témát használó teszthelyünk átlagos töltési ideje 358 milliszekundum volt.

358 milliszekundum lenyűgöző töltési idő egy ilyen méretű helyszínen. Ami a kontextust illeti, a többi kezelt WordPress-házigazda időszakainak, amelyeket ebben az árkategóriában teszteltünk, a következők tartoznak: Préselhető, 538 milliszekundummal; a DreamPress menedzselt hostolási terve a DreamHost részéről, 581 milliszekundummal; és a WordPress.com üzleti tárhely-terve, amely 603 milliszekundum volt.

Nehézsúlyú téma betöltése eredményei

Ha több szolgáltatásban gazdag webhelyet szeretne létrehozni, akkor jobb választás lehet egy többcélú téma, például az Avada.

Az Avada WordPress téma ügynökség weboldalának bemutatója

Az Avada jó választás, ha funkciókban gazdag webhelyet épít.

Második tesztünkre telepítettük a legkelendőbb Avada témát és a szükséges plugineket, és importáltuk az Ügynökség webhelyének bemutatóját. Hét napos megfigyelés után a Pingdom a weboldal honlapjának átlagos betöltési idejét 959 milliszekundumban rögzítette.

Avada Honlap Honlap Sebesség Eredmények

A nehézségi Avada témát használó teszthely honlapjának átlagos betöltési ideje 959 milliszekundum volt.

Ez az átlagos 959 milliszekundum töltési idő összehasonlítható a Pressable által üzemeltetett ugyanazon webhely sebességével, amelynek átlagos töltési ideje 958 milliszekundum volt, és a WordPress.com üzleti terv által üzemeltetett webhely sebességével, amely 1,06 másodperc alatt töltődött be..

A Liquid Web által üzemeltetett weboldal kezdőlapja azonban gyorsabb volt, mint a többi, ebben az árkategóriában áttekintett házigazda, beleértve a Kinsta által üzemeltetett webhelyet is, amely 1,25 másodperc alatt töltődött be; a WP Engine által üzemeltetett hely, amely 1,43 másodperc alatt betöltődött; és a DreamPress által üzemeltetett oldal, amely 1,89 másodperc alatt töltődött be.

Azok számára, akik olyan funkciókban gazdag témát szeretnének használni, mint például az Avada, de nem telepítik egyik előre elkészített honlapját, a második tesztoldalunkon egy blogbejegyzés betöltési idejét is teszteltük.

Az Avada Agency WordPress téma Blog Post sablonja

Blogbejegyzés a tesztoldalon az Avada téma és az ügynökség weboldalának bemutatója alapján.

Hét napos megfigyelés után a blogbejegyzés átlagos töltési ideje 974 milliszekundum volt.

Az Avada Blog Post webhely sebességének eredményei

Betöltési idő összefoglaló

Pingdom szerint mindkét teszthelyünk lenyűgöző átlagos rakodási idővel rendelkezik. Emiatt, függetlenül attól, hogy egyszerű webhelyet vagy egy nehezebb weboldalt kíván-e létrehozni, a Liquid Web-nek megfelelő választásnak kell lennie a webhely sebessége szempontjából. Ezenkívül ezek a töltési idők jól összehasonlíthatók a többi kezelt WordPress-gazdagép sebességével, amelyet felülvizsgáltunk.

Pingdom webhelysebesség-összefoglaló

A Liquid Web által üzemeltetett teszt WordPress webhelyek átlagos töltési ideje.

Mivel azonban a teszthelyszíneink nem kapnak forgalmat, az eredmények nem adnak teljes képet a teljesítményről. Tehát, szem előtt tartva ezt a tesztet is elvégeztük, hogy megbizonyosodjunk arról, mennyire jól kezelik a Liquid Web által üzemeltetett webhelyünk több virtuális felhasználót, aki egyszerre fér hozzá.

Töltse be a hatásvizsgálat eredményeit

Annak kiderítésére, hogy a Liquid Web által üzemeltetett webhelyek mennyire tudják kezelni a forgalmat, a prémium szintű Load Impact szolgáltatást használtuk arra, hogy szimuláljuk a teszthelyünkre belépő látogatókat, egyszerre az Avada témát használva..

Ehhez a teszthez a Load Impact úgy lett beállítva, hogy öt perc alatt 200-ra növeli a webhelyhez hozzáférő virtuális felhasználók számát 200-ról. A teszt futása közben a webhely válaszidejét rendszeresen rögzítették, hogy megnézhesse, hogy ezeknek a virtuális felhasználóknak milyen hatása volt a teljesítményre.

Az alábbi eredményekben a kék vonal jelzi a webhelyhez hozzáférő virtuális felhasználók (JE) számát, míg a zöld vonal a megfigyelt oldal válaszidejét jelzi..

Töltse be a teszt eredményeit

A válaszidő addig stabil, amíg körülbelül 130 felhasználó belépett a webhelyre, majd enyhén nőtt anélkül, hogy választalanná vált.

Amint az a diagramból látható, az oldalhoz belépő egyidejű virtuális felhasználók száma némi hatással volt a webhely válaszidejére.

Ugyanakkor csak a válaszidő növekedett, amikor körülbelül 130 felhasználó lép fel a webhelyre egyidejűleg. A teszthely akkor is soha nem vált választalanná, mint ahogyan ez a megosztott tárhely tesztelésekor történt, amikor a webhelyek nem tudtak kezelni 50 egyidejű felhasználót.

A teszt teljes részleteit, beleértve az interaktív diagramot, a Load Impact webhelyen láthatja.

Miközben lenyűgöző a képesség, hogy egyszerre 200 virtuális felhasználót tudjon kezelni, összehasonlítható teljesítményszintre került sor hasonló hasonló árú menedzsment házigazdák, például a DreamHost, a Kinsta, a Pressable, a WP Engine és a WordPress.com üzleti terv áttekintésében. Tehát, ha nagy számú látogatót vagy hirtelen növekedést vár el a forgalomban, ezek a házigazdák mindegyik megfelelő lehetőség lenne.

Uptime teszt eredmények

Úgy tűnik, hogy a Liquid Web komolyan veszi az állásidőt, mivel garantálják az üzemidő 100% -át, és a Pingdom általi 12 napos megfigyelésünk alapján a két webhelyünk egyikén sem észleltek állásidőt..

Pingdom Uptime eredmények

A Pingdom nem észlel semmilyen leállást a két teszt webhelyünk egyikén sem.

Ha az üzemidő szintje 100 százalék alá esik, akkor a Liquid Web szolgáltatási szintű megállapodás értelmében sor kerülhet a tárhelydíjak visszatérítésére..

Noha a rendelkezésre álló üzemidő 100% -a a lehető legmagasabb szint, a Liquid Web nem az egyetlen gazdagép, amely ezt elérné. A megtekintett megosztott tárhely-tervektől eltérően, a tesztelt kezelt WordPress-üzemeltetők többsége tökéletes üzemidejű pontszámot ért el.

Összességében a teszthelyszíneink megtapasztalták az eddig rögzített legjobb töltési időket, valamint a lenyűgöző forgalmi kezelést és az üzemidő szintjét. Ezért, ha gyors és megbízható webhelyet keres, a Liquid Web minden bizonnyal megfelel ennek a kritériumnak.

Műszaki információk

Mielőtt befejeznénk a felülvizsgálatot, itt van néhány további részlet a Liquid Web által kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásról:

 • Webhely gyorsítótárazása: Folyékony web használata Lakk gyorsítótárazása, de az ügyfelek letilthatják azt, és használhatják a gyorsítótárazási bővítményt vagy szolgáltatást.
 • Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN): A kezelt WordPress tárhely-tervek hozzáférést biztosítanak a globális CDN-hez a Cloudflare integrációjával.
 • PHP: A PHP 7.2 alapértelmezés szerint engedélyezve van, de az ügyfelek az irányítópulton átválthatnak az 5.6, 7.0 és 7.1 verzióra.
 • HTTP / 2.0: A HTTP / 2.0 és az Nginx az összes kezelt WordPress tárhely-tervben használatban van.
 • SSL: A Let’s Encrypt ingyenes SSL-tanúsítványait automatikusan alkalmazzák a webhelyén, vagy használhatjátok saját SSL-tanúsítványaikat is, amelyeket másutt vásároltak meg..
 • SFTP & SSH: A kiszolgálóterülethez az SFTP és az SSH segítségével hozzáférhet a választott szoftver segítségével.
 • Szerver fájlkezelő: Nincs böngésző alapú fájlkezelő a kiszolgálóterülethez és annak fájljainak eléréséhez.
 • Adatbázis-hozzáférés: A WordPress webhely-adatbázis a phpMyAdmin webhelyen érhető el.
 • E-mail szolgáltatás: A Liquid Web kínál e-mail tárolást fizetett kiegészítő szolgáltatásként, havonta 1 dollárért.
 • WordPress webhelykezelés: A kezelt szolgáltatás részeként a WordPress szoftver és a bővítmények automatikusan frissülnek. Ezt szükség esetén ki lehet kapcsolni a Liquid Web műszerfalán.
 • Plugin korlátozások: Más kezelt WordPress-gazdagépektől eltérően, nincsenek tiltott bővítmények.
 • Biztonsági intézkedések: A Liquid Web házon belüli szolgáltatás segítségével ellenőrzi kiszolgálóikat biztonsági kérdésekkel kapcsolatban. Noha nem figyeli az általuk üzemeltetett webhelyeket, az iThemes Security Pro, amely szerepel az alapszintű Spark terv feletti összes tervben, rendelkezik ezzel a funkcióval.
 • Hack utáni tisztítási szolgáltatások: A Liquid Web ellenőrzi a webhelyet, hogy megjavítsa webhelyét, ha feltörik, de nem nyújtanak tisztítási szolgáltatást..
 • Adatközpontok helye: A Liquid Web tulajdonában vannak azok az adatközpontok, amelyekben ügyféloldalokat tárolnak, az Egyesült Államok Phoenixben és Lansingben, MI és az Amszterdamban, NL Európában..
 • Megállóhelyek: Az összes kezelt WordPress-tárhely-tervhez webhely-átállási szolgáltatás érhető el.
 • A WordPress webhely áttelepítése: A Liquid Web automatikusan migrálja a meglévő WordPress webhelyeket kiszolgálóira az automatizált eszközök és a gyakorlati átvitel kombinációjával..
 • Uptime ellenőrzések és garancia: A kiszolgálók leállási idejét figyelik, de a tárolt webhelyeket nem. A mellékelt iThemes eszközök azonban ezt a szolgáltatást nyújtják, ha az alapszintű Spark terv fölött választ egy tervet. A 100% -os rendelkezésre állási garancia érvényben van, pénzzel nincs pénzt, ha ezt a szintet nem érik el.
 • Támogatási csatornák: Az összes kezelt WordPress tárhely-terv magában foglalja az élő csevegés, a telefonos és e-mail támogatás elérhetőségét, amely a nap 24 órájában, a hétvégén működik. A szolgáltatási szintű megállapodás kimondja, hogy az élő csevegésre és a telefonos kérésekre 59 másodpercen belül válaszolnak, az e-mail kérésekre 59 percen belül, vagy az ügyfelek pénzt kapnak vissza.

A fenti információk remélhetőleg segítenek abban, hogy megalapozottabb döntést hozzon arról, hogy feliratkozik-e erre a házigazdára.

Végső gondolatok

A Liquid Web nagyon jól teljesített a webhely sebesség- és terhelési tesztjein, és a 100 százalékos üzemidőt sem szabad figyelmen kívül hagyni..

Valójában a forgalomban tapasztalható tüskék kezelésének képessége és a túlzott díjak hiánya azt jelenti, hogy ez a házigazda jó választás lehet mindenkinek, aki nem akarja aggódni azon, ami történhet, ha közönségük gyorsan növekszik, vagy tartalmuk vírusos.

A prémium témákhoz való hozzáférés hiánya egyesek számára hátráltató lehet, de figyelembe véve, hogy még a legjobb WordPress témák általában kevesebb, mint 100 dollárba kerülnek, ez valószínűleg nem lenne döntő tényező, ha csak egy vagy két webhely üzemeltetését tervezi..

Összességében a Liquid Web tervek ugyanabban a régióban vannak árakon, mint a legtöbb verseny, és szinte az összes másutt megtalálható funkciót tartalmazzák. Emiatt és a tesztek eredményei alapján a Liquid Web határozottan megérdemel egy helyet a kiválasztott listád közelében vagy annak tetején.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me