Bluehost, DreamHost, lendkerék vagy SiteGround – melyik a legjobb a WordPress számára?

WordPress foglalkozik


Ha nyomon követte a WordPress.org mindent, vagy akár akkor is, ha nemrégiben látogatta meg a webhelyet, akkor valószínűleg észrevette, hogy az elmúlt évben csak egy webhely volt felsorolva a hivatalosan ajánlott ‘Tárhely’ oldal (egy különösen kiemelkedő oldal, amely közvetlenül kapcsolódik a webhely főmenüjébe): Bluehost. 2016 májusától azonban már három másik házigazda is szerepel a listán: DreamHost, Flywheel (a társaság tulajdonképpen jelenleg ezt a webhelyet üzemelteti) és a SiteGround.

Évekig (egészen addig az időpontig, amíg a WordPress.org bejelentette, hogy 2015 közepén újítják fel az oldalt *) három felsorolt ​​házigazda volt: a Bluehost, a DreamHost és egy sokkal kevésbé ismert házigazda, Laughing Squid nevű..

Tehát valójában szinte arra gondolhatna erre a legutóbbi felújításra, hogy egyszerűen eltávolítja a Nevető Squidot, és kicseréli őket két új gazdagépre: a Flywheelre és a SiteGroundre -, és így az összesített összeg három ajánlattól négyre növekszik.

Összezavarodott melyiket választja ki a négy host közül (Bluehost, DreamHost, Flywheel és SiteGround)? Lássuk…

Melyiket választani – és miért?

Két különös érdeklődésre számot tartó kérdés az ajánlások sorrendje – a tetején felsorolva a Bluehostot – és az, hogy mennyi információval szolgálnak minden egyes tőzsdén jegyzett társaság számára: csak egy rövid bekezdés! Az a véleményem, hogy a Bluehost elsőként valószínűleg kedvezőnek tűnik. A saját tapasztalataim és a WordPress közösség jelenlegi konszenzusa alapján ítélve azonban legutóbb felsoroltam őket. Ez nem azért van, mert semmilyen módon nem rossz társaság (valójában sok új felhasználó úgy találja, hogy hostolási szolgáltatásaik nem elégek az árhoz), hanem azért, mert amikor a WordPress tárhelyről van szó, véleményem szerint a másik három inkább jobb – nemcsak a használhatóság, a sebesség, az üzemidő és a támogatás szempontjából, hanem a különféle kiegészítő, gyakran piacot elválasztó új funkciók szempontjából is.

Miután mind a négy társaságot számos alkalommal felhasználtam webhelyek üzemeltetésére (valójában az írás idején még mindig hármat használok több saját webhelyem üzemeltetésére), a következő sorrendben szerepeltem személyesen: ezek: 1. Lendkerék (egy olyan társaság, amelyet már egy előző cikkben / véleményben relatív mélységben ismertetünk; 2. SiteGround; 3. DreamHost; és 4. Bluehost).

Annak érdekében, hogy a webhelyén megfelelő választást hozzon, és általában egy kicsit jobban betekintést nyújtson e négy lehetőség mindegyikébe, az alábbiakban bemutatom mindegyiket (a fent említett általános preferencia-sorrendben felsorolva):

Lendkerék

(WordPress-specifikus tervek havi 15 dollártól)

Lendkerék WordPress tárhely

Az első dolog, amelyet megemlítenek a lendkerékről, ami azonnal elválasztja őket az itt felsorolt ​​többi szereplőktől, az, hogy ők speciális WordPress tárhely szolgáltató: tehát csak a WordPress-alapú webhelyeket üzemeltetik. Mint ilyen, az egész platformjuk a kezdetektől a végéig csak a WordPress-re koncentrál. Ez azt jelenti, hogy gyakorlati szempontból az, hogy szervereik és rendszereik sokkal hatékonyabban tudják futtatni a WordPress-t, mint szinte minden nem szakértő versenytársuk – ezáltal optimális keverékkel biztosítva mindazt, ami egy WordPress-felhasználónak szüksége lehet egy internetes gazdagépről. (az első négy dolog a teljesítmény, az uptime, a biztonság és a támogatás).

De mi igazán különbözteti meg őket a tömegtől (még a WordPress más speciális tárhelyszolgáltatóival összehasonlítva), a felhasználói felület. Ha korábban már használt egy internetes gazdagépet, meg fog lepődni, hogy a Flywheel mennyire gondolta, hogy a teljes tárhely élményét a lehető legegyszerűbbé és intuitívabbá tegye.

És akkor ott vannak minden olyan kiegészítő szolgáltatás, amelyet a lendkerékkel kap, amelyet a legtöbb többi házigazda (beleértve az alább felsoroltkat), egyszerűen nem kínálnak. Ilyen például a teljesen ingyenes migráció (ha a Flywheelre költözik, a csapat mindent megtesz neked), a lehetőség ingyenes demóoldalak létrehozására és csak akkor fizet, ha készen állnak az élő közvetítésre, tíznél több választás szerverhelyek, rendkívül egyszerű CDN-integrációk, beépített webhelystatisztikák, beépített malware szkennelés, ingyenes éjszakai biztonsági másolat készítése egyetlen kattintással helyreállítással, és jó, még sok más, a rendszerindításhoz!

A házigazda kiválasztása a négy közül azonban nem annyira egyszerű, ha csak azt mondja, hogy „menjen a lendkerékkel”, mivel néhány dolgot tudnia kell, mielőtt felpattanna a fedélzetre – olyan dolgok, amelyek bár valószínűleg nem zavarják a már megszokott személyeket. a WordPress felé, a teljes kezdő szinte minden bizonnyal egy kicsit nagyobb kihívást jelent.

Először: a Flywheel nem domainregisztráló, ami azt jelenti, hogy egy vadonatúj webhely elindításakor regisztrálnia kell azt a domain nevet, amelyet máshol szeretne használni (például a Namecheap, a GoDaddy, vagy akár a másik) az alább felsorolt ​​hosting cégeket), majd átirányítja a domain név részleteit a Flywheel szerverekre (bár a Flywheel csapata természetesen képes lesz Önnek segíteni abban, hogy ezt bizonyos mértékig megtegye).

Másodszor, eltekintve attól, hogy nem tudnak új domaineket regisztrálni, mint a legtöbb valóban speciális WordPress tárhely szolgáltató társasághoz, ők sem nyújthatnak semmilyen domain-specifikus e-mail funkciót. Ez azt jelenti, hogy ahhoz, hogy e-mail fiókokat beállítson a választott domainhez (azaz a [email protected]), akkor vagy használnia kell azon esetekben ingyenes e-mail szolgáltatásokat, melyeket bármelyik cég kínál, amelyet már regisztrált a domainjével, vagy egy teljesen független fizetett szolgáltatás, például a Google Apps.

És harmadszor, a többi felsorolt ​​tárhely-szolgáltatóval összehasonlítva a Flywheel jelentősen drágább egy látogatóra vonatkoztatva ** – az árak havi 15 dollárból indulnak az olyan webhelyeknél, amelyek havonta 5000 látogatót jelentenek, havonta pedig 30 dollárt azokon a webhelyeken, ahol feljebb vannak. havi 25 000 látogatóra és havonta 75 000 dollárra akár 100 000 havi látogatóval rendelkező webhelyek esetén. De akkor természetesen a minőségi tárhely egyszerűen nem olcsó!

Röviden azonban a Flywheel következetesen összegyűjti a legjobb vélemények körét, és a WordPress.org hivatalos tárhely oldalára idézve egy „kellemes WordPress platform„. Valami, amiben nem tudtam többet egyetérteni!

Hivatalos weboldal – két hónap ingyenes!

SiteGround

(Tárhely-tervek havi 11,95 USD-tól)

Webhely tárhelyének tárolása

Az elmúlt években a SiteGround meglehetősen gyors ütemben nőtt egy megfizethető, de mégis nagyon képes WordPress web hosting cég hírnevén. Valójában, részben annak köszönhetően, hogy egyre inkább bekapcsolódik a WordPress közösségbe (rendszeresen szponzorálva a környéken lévő legnagyobb WordPress konferenciákat, és így tovább), ezek már szinte átfogó ajánlássá váltak a kicsit többet igénylő felhasználók számára. a tárhelyüktől kezdve (nagyobb sebesség, nagyobb biztonság és több szolgáltatás, például automatikus biztonsági mentés stb.) anélkül, hogy fizetnie kellene egy valóban speciális WordPress-tárhelyszolgáltatásért, mint például a Flywheel.

Valami én, és még sokan mások, különösen a SiteGround vonatkozásában, az a tény, hogy úgy tűnik, mindig gondolkodnak: „Hogyan tudok jobban ár-érték arányt nyújtani a felhasználónak?” – azt a nézetet tükrözi, hogy úgy tűnik, hogy örökké próbálják javítani a mögöttes technológiát (nemrégiben elkezdtek olyan dolgokat kínálni, mint például az NGINX-alapú gyorsítótárazás, a PHP 7 és a HTTP / 2 – csak arra az esetre, ha bármilyen fejlesztő megtörténik) ezt olvassa) és szolgáltatáskészlet (például Git-integráció, automatikus biztonsági mentések és saját igazán jó oldal-gyorsítótárazási rendszer).

Sőt, speciális szolgáltatást kínálnak a WooCommerce számára (a WordPress válasz a saját online e-kereskedelem elindítására) a felhasználók számára – érdemes megnézni, hogy kifejezetten WordPress-alapú webáruház indítását tervezi-e..

Röviden: amikor egy általános, nem szakosodott WordPress webtárhely-szolgáltatót ajánlunk kis és közepes méretű webhelyek számára költségvetéssel, a SiteGround valóban az egyik legjobb választás!

Hivatalos weboldal – megtakarítás 60%!

DreamHost

(Tárhely-tervek havi 7,95 USD-tól)

DreamHost Webtárhely

2008 óta tárolom a WordPress webhelyeket a DreamHost segítségével, ami valószínűleg kissé elfogultvá tesz őket. Rendkívül magas integritású, kiváló ügyfélszolgálatú és általánosságban kiváló munkaerkölcstel rendelkező társaság.

A DreamHost inkább inkább a kis- és közepes méretű webhelyek versenyén áll, és amikor a WordPressről beszélünk, valóban tudják a cuccokat – részben azért, mert mindaddig, amire emlékszem, aktívan hozzájárultak a Maga a WordPress.

Amikor először elkezdtem a webdizájnot (jó néhány évvel ezelőtt), elmagyaráztam valakinek, hogy csak annyit szeretnék, hogy webhelyeimet egy olyan kiemelkedő társasággal üzemeltessem, amely megfizethető hosting szolgáltatásokat és kiváló támogatást kínál: A DreamHost ajánlást kaptam. , és még ma is gondolom, hogy ők az ipar egyik legjobb mindenoldalú képviselője. Sőt, ha a havi 7,95 dolláros szolgáltatással olyan sok webhelyet üzemeltet, amennyit csak akar, akkor ezek szintén az egyik legolcsóbb.

Átláthatóságuk, őszinteségük (soha nem bombáznak téged trükkökkel vagy eladásokkal stb.), Valamint rendkívül gyors és képessé váló támogatással, amikor új ötletet fejlesztek ki egy weboldalra, vagy csak azt akarom, hogy új ötletét üzemeltessem, a DreamHost szinte mindig az első kikötőm.

Ezen túlmenően, sok más házigazdától eltérően, meglepően meglepő 97 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak – ami csak azt mutatja, hogy mennyire magabiztosak szolgáltatásukban!

Hivatalos webhely – 40% megtakarítás!

Bluehost

(Tárhely-tervek havi 10,99 USD-tól)

Bluehost webtárhely

A Bluehost, amely jelenleg több mint kétmillió webhelyet üzemeltet, kétségtelenül az iparág egyik legnagyobb és legjobban elterjedt WordPress szolgáltatója. Ezek egyszerűen a négy legjobban kipróbált gazdagépéről szólnak, és valószínűleg nem olyanról is, amellyel a WordPress rendszeres felhasználók többsége ismeri majd a legjobban – tehát látom, miért van a WordPress hivatalos tárhelyének oldala. Úgy tűnik, hogy ilyen nagy tiszteletben tartja őket. Ennek ellenére, mivel látszólag könyörtelen hajlandóságuk szerint nagyobb és nagyobb nyereséget szereznek azáltal, hogy egyre több ügyfelet szereznek, az iparágban sokan olyan társaságnak tekintik őket, amely kevésbé érdekli a magánszemélyek számára otthont, mint az egyszerű többség számára..

Most már nincs semmi baj a szolgáltatásukkal, de ha többször is használtam őket, én egyrészt (és tudom, hogy nem vagyok egyedül) nem tudok segíteni, de azt hiszem, hogy valamivel elmaradnak a az újabb, élvonalbeli és általában gondozóbb alternatívák – ezt a nézetet visszatükröződik sokkal újabb online véleményük.

Egy valóban átlagos felhasználó által üzemeltetett, viszonylag kicsi, személyes weboldal esetében a Bluehost véleményem szerint (és egyértelműen a WordPress.org hivatalos oldalának is) nagyon ésszerű választás..

Ha azonban olyan nyereséges online vállalkozást szeretne működtetni, ahol olyan tényezők, mint az üzemidő, a teljesítmény és a támogatás, nagyon fontosak, azt tanácsolnám, hogy töltsön el egy kicsit többet (az árak havonta 10,99 dollárt jelentenek, de ezek szinte mindig olyan ajánlatokat futtat, amelyek valójában az egyik legolcsóbb házigazdavá teszik őket – mint például valójában ezen a weboldalon elérhető, és kissé koncentráltabb szolgáltatással jár.

Hivatalos webhely – mentés >50%!

Végső gondolatok

A WordPress tárhelyével kapcsolatban szinte mindig ugyanazok a tanácsok, kérdezd meg magadtól: Mennyire fontos a teljesítmény, az uptime, a biztonság és a támogatás? Ha csak az első önálló webhelyen indul, valószínűleg nem, akkor az ilyen dolgok nem lesznek rendkívül fontosak. Valójában, ha első alkalommal használ, az átlagnál jobb host (amire az összes fenti házigazda feltétlenül tartozik) valószínűleg több mint elegendő a kezdeti lépésekhez – különösen, ha webhelye egyszerűen személyes webhely ez nem valószínű, hogy sok lendületet szerez, vagy valaha is profitot hoz. Ha azonban egy komoly online üzleti vállalkozást szeretne irányítani, akkor ezek a dolgok rendkívül fontosak – bebizonyosodott, hogy idő és idő nyereség például az, hogy a gyorsabb webhelyek kellemesebbek a látogatók számára, és valószínűbb, hogy konvertálnak (azaz valójában az olvasókat rajongókká és előfizetőkké változtathatja) – tehát töltsön annyit, amennyit csak engedhet magának, és vegye igénybe a legjobbakat! Végül is, mi a havi 25-50 dollár költsége egy valós üzleti vállalkozásnak, amely valószínűleg nem hoz sok pénzt néhány konverzió / ügyfél után?!

* A folyamat elindul azzal, hogy megkérdezi a hosting szolgáltatókat, hogy töltsenek ki egy meglehetősen kiterjedt kérdőívet, amely 40 kérdést tartalmaz, például: „Milyen ügyfeleket céloz?”, „Kérjük, írja le a technológiai veremét és miért tetszik?”, „100 a WordPress-hez mellékelt vagy népszerűsített kód% -a telepíti a GPL-t kompatibilis telepítésre? ”és„ Az ügyfelek melyik% -a futtatja a WordPress-t? ”

** Részben azért, mert a többi webtárhely-szolgáltatás túlnyomó többségével ellentétben a Flywheel minden ügyfelét drágább VPS-re (virtuális magánszerverek) helyezi el, nem pedig sokkal olcsóbb – és sajnos sokkal gyakoribb – megosztott szerverre (amelyen a felhasználók köteles megosztani az erőforrásokat számos más webhellyel).

Használt, használ vagy van véleménye a fent felsorolt ​​házigazdákról? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map