A Media Temple által kezelt WordPress tárhely – első benyomások!

WordPress foglalkozik


Úgy gondolom, hogy méltányos azt mondani, hogy többen közülünk sokan látták ezt jönni … és nagyon alacsony, és íme, a Media Temple végre bejelentette egy vadonatúj, kezelt WordPress tárhelyszolgáltatást! Alapértelmezés szerint legfeljebb három WordPress telepítés támogatásával, e három telepítésenként két átmeneti zóna, akár egy millió havi oldalmegtekintés körzetében, egy vadonatúj WordPress-témájú piactéren és olyan teljesítményen, amely, véleményük szerint, jobbnak kell lennie, mint eddig a piacon (bővebben erről a közelgő bejegyzésben). Tudom – wowzerek !!! Vigyázz a WP Engine-re!

A szolgáltatásról:

A Media Temple – szerény véleményem szerint – bölcsen úgy döntött, hogy ezt az új ajánlatot a kezelt WordPress tárhely-platformok felső kategóriájába helyezi, és nem az ár, hanem az ár-érték arány, a funkcionalitás és a teljesítmény szempontjából versenyez. Sőt, ahelyett, hogy különféle különféle csomagokat kínálnának, úgy döntöttek, hogy egyszerűbbé teszik azáltal, hogy csak egy, 29 dolláros árakat kínálnak. Menjünk tovább, hogy mi vezeti Önt …

A főbb jellemzők a következők:

  • Legfeljebb három WordPress telepítés alapértelmezés szerint
  • A havi oldalmegtekintési korlát valahol a millió körzetben van!
  • Minden egyben, könnyen navigálható kezelőpanel
  • Telepítésenként két kattintásos kattintási környezet
  • Hozzáférés egy egyedülálló WordPress témapiachoz *
  • Nagyon skálázható „Next-gen” felhőinfrastruktúra
  • Alapértelmezés szerint beépített több gyorsítótárazási réteg
  • Integrált e-mail hozzáférés teljes IMAP támogatással
  • Automatikus biztonsági mentések, biztonság és frissítések
  • Korlátlan sávszélesség és 20 GB SSD tárhely

Hogyan néz ki / érzi magát??

A felhasználói felület, amelyet nekik nyújtottak a szolgáltatáshoz, egyszóval: „nagyon csinos” (igen, igen – akkor két szó). A Media Temple nyilvánvalóan sokat gondolkodott egy olyan felület létrehozásában, amely rendkívül könnyű navigálni és valóban nagyon szép:

A háttér-kezelőpanel képernyőképe

Media Temple által kezelt WordPress tárhelyfiók-központ képernyőképe

Milyen könnyű beállítani?

Lehet, hogy észrevette, hogy a jelenlegi kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatók közül néhány túlságosan bonyolulttá teszi a dolgokat (udvariasan fogalmazva). A Media Temple esetében nem így: nincs megtévesztő módon bonyolult utasítás, nincs kitöltendő mező, amely nem magyarázható, és csak annyit kell tennie, ha a velük együtt használni kívánt tartományt egy másik regisztrátor regisztrálja. egyszerűen változtassa meg a névkiszolgálókat, hogy azok a Media Temple-re mutathassanak – emellett 24 órás, könnyen elérhető azonnali csevegési támogatás is rendelkezésre áll, amely segít elakadás esetén..

Sebesség. . .

Az ilyen típusú szolgáltatások egyik legfontosabb értékesítési pontja a sebesség. A sebesség nemcsak a felhasználók hangulatát befolyásolja (és ezért visszafordulási arányt, konverziókat stb.), Hanem a SEO-t is. A biztonsági mentések, a biztonság és az összes többi előnye félelmetes, de azt hiszem, hogy a valódi eladási pont (az a tényező, amely havonta 29 dollárt tesz lehetővé olcsóbbnak, nem pedig dráganak) az a különbség, hogy az ilyen beállítások a webhely oldalbetöltési idejét eredményezhetik!

Tehát mennyire gyors?

Kezdeti teszteink azt mutatják, hogy a dobozból (azaz egy új telepítéssel, a beállítások egyike sem változott, nincs kiegészítő plugin és semmi más, mint az alapértelmezett téma), a betöltési idő (az első oldalhoz) van valahol 0,4 és 0,7 másodperc között**! Itt található a szinte teljesen kihagyott *** tesztoldalunk, ha szeretné futtatni a GTMetrix vagy a Pingdom segítségével magadnak: http://webhostingspeedchecks-mtmwh.com/ (frissítés: a webhely most elérhető).

GTmetrix jelentés:

GTMetrix jelentés

Figyelemre méltó:

A támogatás szerint, bár nincs jelenleg a CDN-k (tartalomszolgáltatási hálózatok) integrációja, a csapat aktívan vizsgálja ezt, és ezeket a funkciókat remélhetőleg rendelkezésre kell bocsátani egy nem túl távoli szolgáltatás bevezetésének részeként..

Következtetés:

A Media Temple nyilvánvalóan rendelkezik márkával, jó hírnévvel és erőforrásokkal ahhoz, hogy nemcsak versenyezzenek ezen a területen, hanem valószínűleg még tovább menjenek és vezéreljék! Ráadásul most, hogy ők a GoDaddy tulajdonában vannak (bár függetlenül működnek tőle), megvannak minden pénzük, amelyre szükségük van az ötleteik mentéséhez és kibővítéséhez. Még lehet, hogy még a korai napok, de úgy tűnik, hogy az ő új szolgáltatásuk abszolút nyertes!

Több információ:

Olvassa el a hivatalos bejelentést a Media Temple blogban a következő címen: http://mediatemple.net/blog/news/welcome-to-the-future-of-managed-wordpress-hosting/

Nézze meg a hivatalos Media Temple által kezelt WordPress webhelyet, amelyen a Google Hangout üzemelteti az indító csapat által a https://plus.google.com/events/c00ghkimi9a4gehbujli904sv6c címen.

Olvassa el a hivatalos áttekintést a Media Temple hivatalos webhelyén a következő címen: http://mediatemple.net/webhosting/wordpress/

* jelenleg csak egy elérhető témával (többet természetesen később adunk hozzá).

** A GTMetrix és a Pingdom alapértelmezett beállításainak használata.

*** szó szerint minden, amit tettünk, az összes megjegyzés és a pingback kikapcsolása.

Hiányzott valami? gondolatok?

(frissítés – Március 19-én – e üzenet írása óta a Média Templom kapcsolatba lépett, és kedves ajánlatot adott nekünk Kedvezményes kód ezáltal a WinningWP olvasói meglehetősen nagylelkűvé válnak 30% kedvezmény minden Media Temple tárhely-terv, beleértve a fentebb említett új kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatást – nézetkupon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me