A lendkerék által kezelt WordPress tárhely – első benyomások!

Lendkerék tárhely - Próbálja ki ingyen!


Hallotta már a suttogásokat? Pletykák egy új, * kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásról, amelynek szinte nulla tapasztalata van az ügyfelekkel, és kevésbé jó, ha mondanak róluk? Pletykák egy kezelt WordPress-állomásról, amely meghaladja a normát, annak érdekében, hogy mindent rendbe hozzon?! Tudom, hogy máris … és miután majdnem hat hónapig nézték el oldalról, hogy kiderüljön-e tévedés – és úgy tűnik, hogy nem is tették meg -, úgy gondoltam, hogy a megfelelő idő van menni és megnézni, hogy a féreg szól! Bemutatjuk a Flywheel alkalmazást: egy speciális WordPress tárhelyszolgáltató, amely kissé eltérően és kivételesen jól dolgozik!

Vessen egy pillantást, készítsen egy vadonatúj webhelyet, és végezzen egy kis tesztelést …

Frissítés (2018. november 16.) – a Flywheel tárhelyszolgáltatásainak legfrissebb, mélyebb áttekintése érdekében tekintse meg a Flywheel legújabb bejegyzését itt.

A szolgáltatásról

A kifejezetten a tervezőknek, szabadúszóknak és kreatív ügynökségeknek épített prémium WordPress tárhelyszolgáltató cégként a Flywheel sok olyan ajánlatot kínál, amely – legalábbis amennyire tudom – másutt nem található. Olyan dolgokról beszélünk, mint például az ingyenes demo-webhelyek létrehozásának képessége, egy praktikus eszközkészlet, amely lehetővé teszi, hogy több tervező ugyanazon a webhelyen dolgozzon annak elindítása előtt, és – ami a legjobban – az ügyfelek számlázásának átvitele. Így van – létrehozhat egy webhelyet valaki másnak a saját számláján, majd amikor készen áll, átadhatja a webhely számláját / számlázását az ügyfélnek!

Főbb jellemzők

 • A WordPress-hez hangolva (ahogy várták), a szerveroldali gyorsítótárazásról további információt talál
 • Gyönyörűen kialakított felület
 • A szabad migráció többet megtudhat
 • Nginx standardként (eredendően gyorsabb, mint az Apache)
 • Minden ügyfél VPS – nem megosztott – szerveren van!
 • Nincs túlzott díj
 • Ügyfél számlázási átutalása
 • Egy kattintással megálló oldalak
 • Ingyenes demonstrációs webhelyek (csak akkor fizetnek, ha a webhelyek élővé válnak!)
 • Szilárd biztonság & malware monitorozás
 • Nagyszerű teljesítmény, lásd alább
 • Éjszaka biztonsági másolatot készít a helyszínen kívülről és egy kattintással visszaállítja
 • Könnyű CDN-integráció
 • Lenyűgöző üzemidő, lásd alább
 • Frissítés, frissítés a tervekhez bármikor
 • Újraképzött SFTP Tudjon meg többet
 • Egyszerű együttműködési eszközök
 • Egyetlen műszerfal
 • A beépített webhely statisztikák többet megtudhatnak
 • A tíz szerverhely választásával többet megtudhat
 • A Free Let’s Encrypt webhely biztonsági tanúsítványaival kapcsolatos további információk
 • Fizetés a PayPal által (hitelkártya nem szükséges)

Hogyan néz ki és hogyan??

A lendkerék felhasználói felülete egyszóval: „gyönyörű”. Ráadásul a felhasználói élmény az egyik legjobb, amit valaha láttam egy host szolgáltatótól. Mindent tartalmaz, amit szeretne, az összes fontos beállítás könnyen hozzáférhető, sőt, már el is ment olyan gyakran feltett kérdésekre (például a szerver IP-címe), amelyekre további információt tartalmaz a oldalsáv! Le a kalappal!

A háttér-kezelőpanel képernyőképe

Lendkerék által kezelt WordPress Hosting irányítópult képernyőképe

Milyen könnyű beállítani?

Az udvariasan fogalmazva, még néhány vezető WordPress-menedzsment szolgáltató sem teszi egyszerűvé a dolgok beállítását. Lendkerék, csináld! Nem tudok kezdeni az ingyenes migrációs szolgáltatásaikat (egyszerűen azért, mert még nem használtam őket), de ha bárhol olyan közel dolgoznak hozzájuk, mint az új webhely felállításához szükséges munkafolyamat, akkor legyél csodálatos! A kezdetektől a végéig egyáltalán nem volt probléma, amikor egy vadonatúj webhely felállítására és az összes működtetésére került sor! Mivel a Flywheel nem értékesít domainneveket, regisztrálnia kell egy másik szolgáltatót, például a GoDaddy-t vagy a személyes kedvencemet, a DreamHost-ot (a domain nevek regisztrálására) egy domainnevet, de a dolgok nagyon egyszerűek. Egyszerűen adjon hozzá egy új DNS-rekordot a domainjéhez, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az az új Flywheel-kiszolgálóra mutat (mint bármely más gazdagépnél, amely nem domain regisztrátor), majd mondja el a Flywheel-et a domainről az új webhely beállításaiban.

Sebesség…

Mostanra azt hiszem, mindannyian tudjuk a sebesség fontosságát: a sebesség számít! A felhasználók, a konverziók és még a SEO szempontjából is számít. A kezelt WordPress tárhelyről a sebesség gyakran döntő tényező! Végül is, ha a legmagasabb dollárt fog fizetni a tárhelyedért, akkor a lehető legjobb teljesítményt szeretné megkapni – és ennek is meg kell lennie -, amit pénzt vásárolhat!

Tehát mennyire gyors?

Néhány sebességteszt futtatása egy teljesen kiszolgáltatott webhelyen (azaz egy vadonatúj WordPress telepítésben, amelyben a beállítások nem változtak meg, nincs kiegészítő plugin és csak az alapértelmezett Twenty Fifteen téma telepítve van) betöltési idők (a címlap) vannak valahol 0,3 és 0,6 másodperc között***! Itt található a szinte teljesen kihagyott **** teszthelyzet, ha azt akarja, hogy futtassa magát a GTMetrix vagy a Pingdom segítségével: http://webhostingspeedchecks-flywhl.com (vegye figyelembe, hogy ez a webhely élőben marad) – e blogbejegyzés céljából – december 31-ig).

GTmetrix jelentés:

Lendkerék GTMetrix jelentés

A fenébe is gyors; sőt, ez a leggyorsabb eredményről szól, amit valaha láttam egy ilyen tesztben – és nagyon sokat tettem az időmben!

üzemidő

Bár a Flywheel valójában semmiféle uptime-garanciát nem nyújt (de rendben van, sok uptime-garancia vitathatatlanul egy kicsit farszak), minden bizonnyal csodálatos eredményeket kínálnak. Ezt a jövőben is figyelni fogjuk (még nincs eredményünk, mivel csak építettünk egy webhelyet velük), de olyan webhelyek szerint, mint a Web Hosting teljesítményjelentés, ezek a srácok vezetik a helyet (a jelenlegi üzemidővel eredmények 100% és az „élettartam” pontszám 99,99%.

(Frissítés: kilenc hónap – Most megerősíthetem, hogy a teszthelyünk teljes kilenc hónapig működik nulla állásidővel = 100% uptime!)

Teljesítmény terhelés alatt

Amikor a webhely teljesítményét terhelés alatt teszteljük, vitathatatlanul nincs jobb eszköz, mint a Load Impact. Azok számára, akik még nem tudják, ez az eszköz lehetővé teszi, hogy egyre több virtuális felhasználót küldjön el egy webhelyre egy előre meghatározott időkereten belül, és ezzel szimulálja, hogyan csökken a webhely teljesítménye a megnövekedett terhelés mellett. Ezzel az eszközzel 1–50 párhuzamos felhasználót küldhetünk teszthelyünkre (fent részletezve) 10 perc alatt, és az eredmények azt mutatják, hogy a Flywheel milyen jól állította fel szolgáltatásait. Nem fogom megfizetni a részleteket, de elegendő mondani, hogy a tesztünk alapvetően megtörtént nincs hatással az oldalra – a virtuális terhelési időink alatt az egész meglepően 50ms alatt maradunk! Azok számára, akik érdeklődnek a tesztünk tényleges eredményei között, itt vannak (megjegyzés: ha kétségei vannak abban, hogy mennyire jóak ezek az eredmények, próbáljon meg egy hasonló tesztet saját maga elvégezni szinte bármilyen más webhelyen, amelyet kedvelsz).

Következtetés

Ha Ön tervező, fejlesztő vagy ügynökség, amely webhelyeket állít fel ügyfelek számára – és több ügyféllel együtt dolgozik (vagy akár csak olyanokat keres, akik kivételes gazdagépet keresnek a saját webhelyére), ez nagyon jó lehet, hogy megéri a súly aranyban: nem csak számos kiváló funkciót kínál, amelyeknek nincs más gazdaszervező, hanem az is meglepően gyorsan és mindkettővel büszkélkedhet kiemelkedő megbízhatóság és sziklaszilárd előadás terhelés alatt! Valójában olyan messzire megyek, hogy azt mondjam, hogy a következő kereskedelmi webhelyet, amelyet én hozok létre, szinte biztosan ezekkel a srácokkal házigazdája leszek!

Több információ

Látogasson el a Flywheel hivatalos weboldalára a https://getflywheel.com/ oldalon.

Nézze meg egy csomó hasznos hivatalos lendkerék-videót a https://getflywheel.com/design-and-wordpress-resources/videos/ oldalon

* Hidd el vagy sem, bár soknak még mindig új és izgalmasnak tűnik, a Flywheel valójában közel öt éve működik, és több tízezer ügyfelével rendelkezik!

** A GTMetrix összes alapértelmezett beállításának használata és a tesztelés a Dallasból, nem pedig az alapértelmezett Vancouverből (mivel a webhely szervere fizikailag New Yorkban található, nem pedig Kanada).

*** Szó szerint minden, amit tettünk, az összes megjegyzés és a visszaállítás kikapcsolása (a spam megjegyzések elkerülése érdekében, és a dolgok teljes egészében normálként tartása érdekében).

Megjegyzés: Az ingyenes webhely-vándorlásokon túl a Flywheel egy csodálatos fantasztikus tárhely-ajánlatot kínál azoknak is, akik regisztrálnak / előre fizetnek egy éves tárhelyre előre!

Hiányzott valami? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me