A legjobban kezelt WordPress tárhelyszolgáltató cégek – áttekintés és összehasonlítás (2020)

WordPress foglalkozik


Ha tárhelyre van szüksége a WordPress webhelyén, vannak kiváló cégek, amelyek WordPress-központú tárhelycsomagokkal rendelkeznek. E csomagok részeként élvezheti az automatikus weboldalfrissítéseket és biztonsági mentéseket, valamint hozzáférést biztosíthat a WordPress-t kívülről ismerő szakértői támogató személyzethez – még sok minden mást. De melyik a legjobb, és kihez kell bíznia webhelyén?

Ebben az útmutatóban megvizsgáljuk azokat a kezelt WordPress-gazdagépeket, akiket széles körben a legjobbaknak tartanak az üzletben, beleértve a WP Engine, a Kinsta, a Flywheel, a Pressable, a SiteGround, a Pagely és a WordPress VIP szolgáltatásokat. Nem csak a legfontosabb funkciókat fedjük le, amelyekhez hozzáférést kap, hanem a teszt eredményekből származó adatokat is, amelyek megmutatják, hogy melyik a leggyorsabb és legmegbízhatóbb kezelt WordPress gazdagép ma odakint.

Kezdjük el!

Contents

Mi az a kezelt WordPress tárhely??

A kezelt WordPress tárhely segítségével elvárhatja, hogy webhelye kiszolgálón legyen optimalizálva, különösen a WordPress webhelyek számára, hogy gyorsabban töltsönek be és kevesebb állásidőt biztosítsanak.

Nem csak, hanem hozzáférést biztosít a WordPress-központú szolgáltatásokhoz, például a WordPress szoftverfrissítések kezeléséhez, az automatikus webhelyről készült biztonsági mentésekhez és a WordPress-központú biztonsági előírásokhoz.

Ezenkívül, mivel ezeknek a vállalatoknak a munkatársai egész nap a WordPress webhelyeket gondozzák, képeseknek kell lenniük gyorsan feloldani a felmerülő problémákat, valamint segítséget nyújtani az esetleges kérdéseivel kapcsolatban..

Mivel azonban a WordPress használata továbbra is növekszik, sok webtárhely megkísérel készpénzt a WordPress fellendülésén, terveinek menedzselt WordPress tárhelyként történő marketingjével. Bizonyos esetekben ezek azonban csak átnevezett általános tárhely-tervek, amelyek sápadtabbak a legjobban igaz WordPress tárhely-tervekhez képest..

A félreértések elkerülése érdekében ez az útmutató csak azokat tartalmazza, amelyeket széles körben igazán kezelt WordPress-hosting cégeknek tekintnek – például azokat, amelyek kizárólag a WordPress webhelyeket üzemeltetik, és ezzel nagy hírnévre tettek szert. E szabály alóli kivétel a SiteGround. Míg a SiteGround más típusú webhelyeket is üzemeltet, a kezelt WordPress tárhely-tervek jól hasonlítanak az útmutató többi opciójához, és a WordPress közösségben elismert nevek is.

A kezelt WordPress tárhelynél többet fog fizetni, mint amennyit az általános tárhelyen fizetne. Amint azonban ez az összehasonlítás megmutatja, sokkal többet kap a pénzéért – ide értve a hasznos funkciókat is, amelyek segítenek a WordPress webhely kezelésének kevésbé időigényes és stresszes.

A sebesség- és az Uptime-tesztekről

Ehhez az összehasonlításhoz a mélyreható Review Signal WordPress Hosting teljesítmény-összehasonlító referenciaértékekből származó sebesség és rendelkezésre állási időtartam adatait használták annak bemutatására, hogy ezek a házigazdák milyen gyorsan és megbízhatóan működtek.

A változatlan teljesítmény tesztelése érdekében a Load Storm-ot szimbolizálták a webhelyet látogató, bejelentkezési és böngészési valós felhasználók számára..

A terhelés befolyásolására használták a gyorsítótárazott teljesítményt a teszt webhelyek honlapjának többszöri kérésével.

A világ 11 helyének földrajzi válaszidejét szintén rögzítették a WebPageTest segítségével.

A teszthelyek elérhetőségének mérésére az Uptime Robotot és a StatusCake-t használták legalább három hónapig az állásidő monitorozására..

Köszönet Kevin Ohashi-nak az összes adatgyűjtésért végzett kemény munkáért.

Kinsta

A Kinsta az egyik legjobban figyelembe vett név a kezelt WordPress tárhelyben – legalábbis amikor a műszaki felhasználókkal beszélnek, és elismerik a robusztus teljesítményt. A magasan optimalizált WordPress tárhely-környezet létrehozására összpontosítva, ugyanakkor olyan szolgáltatásokkal is szolgál, amelyek minden webhelytulajdonos számára hasznosnak bizonyulnak, ezért a Kinsta hívja fel azokat, akik gyors és biztonságos otthont keresnek a WordPress webhelyükhöz..

Ha feliratkozik a Kinsta szolgáltatással, a WordPress webhelyet most a Google Cloud Platform tárolja. Mivel azonban webhelyét a Kinsta munkatársai támogatják és kezelik, a lenyűgöző Google architektúra kiaknázásával mindkét világból a lehető legtöbbet hozhatja ki, miközben hozzáférhet a WordPress szakértői csoporthoz is, amelyhez fordulhat, amikor segítségre van szüksége..

Kinsta WP tárhely

Jellemzők

A Kinsta-ban a környezet, eszközök és szolgáltatások biztosítása áll a középpontjában, hogy a webhely a lehető leggyorsabban működjön.

Alapvető szolgáltatások

A Kinsta választásakor hozzáférhet a következőkhöz:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció Kinsta-ba.
 • Napi webhelyről készült biztonsági mentések.
 • Weboldal-készítési és klónozási eszközök (a belépési szintű tervben nem szerepel).
 • SFTP-hozzáférés az Ön webterületéhez.
 • Adatbázis-hozzáférés a phpMyAdmin keresztül.
 • Irányítópult a WordPress szoftver és a bővítmények manuális frissítéséhez.
 • 20 adatközpont-hely választható a világ minden tájáról.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Átlátszó többletköltségek.
 • Ingyenes CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • WordPress Multisite (nem alapszintű tervben).
 • A Google Cloud Platformban üzemeltetett webhelyek.

A Kinsta tárhely-terveinek néhány kiemelt témája a következő:

Átmeneti környezet

A Kinsta könnyen kezelhető felületet biztosít a fiókja és a WordPress webhelyek kezeléséhez. A Kinsta irányítópultjának egy része magában foglalja a gyorsan létrehozó webhelyek létrehozását, ahol kipróbálhatja az új plugineket, témákat és kódváltoztatásokat az élő webhely zavarása nélkül. Míg néhány más gazdagépnek is van egy átmeneti funkciója, a Kinsta nagyon egyszerű a tartalom mozgatása a különböző környezetek között.

Globális adatközpontok

Most, hogy a Kinsta használja a Google Cloud Platformot, ügyfeleik 20 webhelyen választhatnak adatközpontok közül. Amellett, hogy webhelyét számos helyszínen tárolja az Egyesült Államokban és Európában, választhat az indiai, ázsiai és ausztráliai adatközpontok között is, hogy megfeleljen a közönség székhelyének..

Kézi biztonsági mentések

Az automatikus napi biztonsági mentések mellett a Kinsta lehetővé teszi kézi biztonsági másolat készítését a webhelyről igény szerint a fiókja irányítópultján keresztül. Ezért, ha új beépülő modult szeretne telepíteni vagy megváltoztatni a témát, akkor azonnal létrehozhat egy visszaállítási pontot arra az esetre, ha vissza kell vonnia ezeket a módosításokat.

Jellemzők összefoglalása

Bár a Kinsta műszerfal nem olyan vonzó, mint a lendkerék-egyenértékű, jól megtervezett és könnyen navigálható. Ez azt jelenti, hogy az olyan feladatok, mint egy új webhely létrehozása, a webhely klónozása vagy a szoftver frissítése, gondtalan. Az adatközpontok megválasztásának mindenki számára vonzónak kell lennie, ha egy közönség egy adott régióban van csoportosítva – különösen, ha ez egy nem szabványos terület, például Ázsia vagy Ausztrália.

Kinsta sebesség és Uptime tesztek

A havonta 30 dolláros indulási tervvel üzemeltetett webhelyet tesztelték, a Kinstat a havi 25 és 50 dollár közötti kategóriába sorolva a felülvizsgálati jel tesztekben..

A Load Storm teszt során, amely 500–2000 felhasználót tette elérhetővé a Kinsta által üzemeltetett webhelyen, az átlagos válaszidő 505 milliszekundum volt..

Egy terhelés-teszt során, amely 15 perc alatt 1 ezer felhasználót skálázott, a legmagasabb átlagos terhelési idő 619 milliszekundum volt..

A WebPageTest.org tesztek szerint a Kinsta webhely átlagos terhelési ideje a világ 11 helyének feljegyzése alapján 1,34 másodperc volt..

A Kinsta által üzemeltetett helyszínen elvégzett két üzemidő-teszt során az Uptime Robot és a StatusCake egyaránt 100% -os üzemidőt vett fel.

Árazás

A Kinsta tervei havi 30 dollártól havonta 1500 dollárig terjednek a legmagasabb szintű vállalati tervükhöz.

A belépő szintű kezdő terv 20 000 havi látogatást, 10 GB SSD tárolást és 50 GB CDN hozzáférést tartalmaz. Minden terv tartalmaz egy ingyenes migrációt a WordPress webhely Kinstaba történő áthelyezéséhez, de ha egynél több webhelyet szeretne tárolni, akkor magasabb tervet kell választania, mint a belépési szintű beállítás.

Kinsta-következtetés

Bár a Kinsta nem rendelkezik ugyanolyan szintű fiókmegosztással és együttműködési funkciókkal, mint a Flywheel, továbbra is biztonságosan engedélyezheti a többi felhasználó számára a fiókjához és a rajta tárolt webhelyekhez a hozzáférést, és pontosan ellenőrizheti, hogy az egyes felhasználók mit tehetnek és láthatnak..

Amint az áttekintésből kiderült, a Kinsta a gyors betöltési idő és az adatközpontok nagy választéka a sajátja. Ezért, ha olyan házigazdát keres, aki a lehető leggyorsabban megjeleníti az Ön weboldalát a közönség számára, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik, anélkül, hogy a bank felrobbanna, és miközben továbbra is számos hasznos szolgáltatást nyújt Önnek, a Kinsta jó választási lehetőség.

Látogasson el a Kinsta webhelyre.

WP motor

A WP Engine az egyik legjobban megalapozott menedzsment WordPress-üzemeltető társaság ott, így ha sokéves tapasztalattal rendelkező hostot keres, akkor a WP Engine minden bizonnyal megfelel a számlának..

Ahelyett, hogy egy meghatározott ügyféltípusra összpontosítanánk, mint például a web tervezők, fejlesztők vagy a WordPress új tagjai, a WP Engine olyan szolgáltatások listáját kínálja, amelyek széles közönség számára vonzóak lehetnek. Röviden: ha WordPress-t használ, akkor a WP Engine célközönségén belül vagy.

WP Engine által kezelt WordPress tárhely

Jellemzők

Az évek során a WP Engine egyre több hasznos funkcióval egészítette ki terveit. Néhány példa: a StudioPressből származó kiváló minőségű témák kiválasztása, amelyekhez ügyfeleik hozzáférhetnek, fejlesztési és átmeneti környezetek minden tárolt webhelyhez, valamint magán, átruházható webhelyek létrehozásának lehetősége az ügyfelek számára.

A Kinsta-hoz hasonlóan a WP Engine mostantól a Google Cloud Platformot is használja, széles választékot biztosítva az Ön központjában az adatközpontok között..

Alapvető szolgáltatások

Mielőtt megnéznénk a WP Engine néhány kiemelkedő funkcióját, az alábbiakban olvasható, mi érhető el a tervükön:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Ingyenes bővítmény a WordPress webhelyének a WP Enginere történő migrációjához.
 • Napi webhelyről készült biztonsági mentések.
 • Weboldalkészítési és fejlesztési környezetek.
 • SFTP-hozzáférés az Ön webterületéhez.
 • Adatbázis-hozzáférés a phpMyAdmin keresztül.
 • A WP Engine által kezelt WordPress szoftverfrissítések.
 • 13 adatközpont-hely választható a világ minden tájáról.
 • 24 órás élő csevegés támogatás (telefonos és jegyszolgáltatás elérhető magasabb csomagokon).
 • Ingyenes CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • A WordPress Multisite fizetős kiegészítőként érhető el.
 • Hozzáférés a 35 plusz prémium WordPress témákhoz a StudioPress alkalmazásból.
 • A Google Cloud Platformban üzemeltetett webhelyek.

A WP Engine tárhely-terveinek néhány kiemelkedő eleme a következő:

A StudioPress WordPress témák

Minden WordPress webhelynek szüksége van egy témára, és bár találhat néhány jó ingyenes témát, a prémium lehetőségek általában jobban néznek ki, és további lehetőségeket kínálnak webhelye számára. Mivel a WP Engine megszerezte a StudioPress-t, ügyfeleik most különféle költségek nélkül férhetnek hozzá a rendelkezésre álló legjobb WordPress témákhoz..

Fejlesztőbarát szolgáltatások

Amellett, hogy a szokásos webhelytulajdonosokat automatikus biztonsági mentésekkel és szoftverfrissítésekkel célozza meg, nem is beszélve a témák könyvtáráról, az egyes webhelyek által elérhető fejlesztési és átmeneti környezeteknek segíteniük kell a WP Engine fejlesztőinek és kódolóinak vonzását is..

A három környezet közötti tartalommozgatás gyors és egyszerű folyamatának köszönhetően a fejlesztők biztonságosan kísérletezni tudnak a fejlesztési környezetben, megoszthatják munkájukat, amikor készen állnak az ügyfelekkel vagy a csapattal az átmeneti környezetben, majd azonnal megváltoztathatják ezeket a változásokat az élő környezetben, amikor mindent megvizsgáltak és jóváhagytak.

Mint a Flywheel, a WP Enginenek most is van egy átruházható webhely funkciója, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy hozzanak létre egy privát webhelyet, amely nem számít bele tervük webhelyhez juttatásába. Ez a privát webhely megosztható azokkal az ügyfelekkel, akik átvehetik a tulajdonjogát, amikor készen áll az élő megjelenítésre. Ugyanúgy, mint a Flywheel, nem kell minden alkalommal üres WordPress webhelyet indítania. Ehelyett gyorsan meglévő webhelyet másolhat az új webhelyre, hogy alapként szolgáljon.

Méretezhető felhőtárhely

Most, hogy a WP Engine a Google Cloud Platformot használja otthoni környezetként, ügyfeleik webhelyein elérhető erőforrások azonnal leállíthatók, leállás nélkül. Mint a Kinsta és a Flywheel esetében – a Google Cloud Platformot használó egyéb kezelt WordPress-házigazdák esetében – a WP Engine ügyfelei dönthetnek úgy, hogy webhelyüket a világ számos pontján tárolják..

Jellemzők összefoglalása

Noha a szakosodás jó lehet, a WP Engine bővítette vonzerejét a cég növekedésével. A Bloggerek és a kis webhelytulajdonosok, akik gyors és menedzselt környezetet keresnek a WordPress webhelyük számára, vonzónak fogják találni a WP Engine-t, ahogyan a tech-hozzáértésű webhelytulajdonosok is, akik gyakorlati megközelítést akarnak alkalmazni webhelyük létrehozására és kezelésére..

WP motor fordulatszám és az Uptime tesztek

Sajnos a WP Engine nem került be a 2019-es felülvizsgálati jeltesztekbe. A Review Signal webhely szerint ha egy ismert társaságot nem veszünk fel, akkor valószínűleg az az oka, hogy elutasították a részvételt.

Árazás

A belépő szintű indítási terv havi 35 dollár ára van, a WP Engine valamivel drágább, mint az itt szereplő többi kezelt hosting cég. Viszonylag nagylelkű 10 GB tárhelyet, 25 000 havi látogatási támogatást és 50 GB sávszélességet kap. Ha szívesen használja valamelyik prémium StudioPress témát, pénzt takaríthat meg. Továbbá, ha úgy dönt, hogy havi helyett évente fizet, akkor két hónapos ingyenes tárhelyet fog kapni.

A WP motor következtetései

Ha a kezelt WordPress tárhely egyik leginkább kipróbált nevével szeretne részt venni, akkor a WP Engine-t nehéz legyőzni. Amint azonban a szolgáltatások listája azt mutatja, nem csak a nevért fizet, hanem hozzáférést kell nyújtania egy valóban hasznos eszközhöz és extrához, amelyek segítenek a WordPress webhely létrehozásában és karbantartásában.

Látogasson el a WP Engine webhelyre.

Lendkerék

A Flywheel egy menedzselt WordPress tárhelyszolgáltató, olyan tervekkel, amelyek olyan hirdetéseket céloznak meg, mint például webes tervezők és ügynökségek. A Flywheel számla irányítópultjának felhasználói felülete valóban szépen van kialakítva, így ha értékel egy kellemes munkakörnyezetet néhány lenyűgöző tárhelyi szolgáltatás mellett, a Flywheel az Ön számára lehet..

Ezenkívül a Flywheel webhelyeket most a Google Cloud Platform tárolja, és nemrégiben alapvetően újjáépítették építészetüket. Emiatt elvárhat egy gyorsabb és rugalmasabb tárhelyszolgáltatást a Flywheel-től, mivel a webhelyéhez rendelkezésre álló erőforrások képesek automatikusan méretezni a szükség szerint.

Lendkerék által kezelt tárhely

Jellemzők

Annak érdekében, hogy a Flywheel vonzza a célközönséget, a tervek néhány érdekes funkciót tartalmaznak, amelyek megkönnyítik az együttműködést és segítséget nyújtanak több ügyfélhelyet kezelő felhasználóknak, valamint a fejlesztési területek felállításának képességét a folyamatban lévő projektek számára.

Alapvető szolgáltatások

Amikor feliratkozik a lendkerékre, hozzáférhet a következő szolgáltatásokhoz:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció a lendkerékre.
 • Napi webhelyről készült biztonsági mentések.
 • Weboldal-készítési és klónozási eszközök.
 • SFTP-hozzáférés az Ön webterületéhez.
 • Adatbázis-hozzáférés egyéni felületen keresztül.
 • Kezelt WordPress szoftverfrissítések, a kezelt plugin-frissítésekkel, amelyek fizetett kiegészítőként érhetők el.
 • Tíz adatközpont-hely választható.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Nincs túlzott díj.
 • Ingyenes gyors CDN használat.
 • HTTP / 2.0.
 • A WordPress Multisite elérhető az alapszintű kezdőterv feletti összes tervnél.
 • A Google Cloud Platformban üzemeltetett webhelyek.

A Flywheel a szokásos funkciók mellett néhány extrát kínál, amelyek hasznosak lehetnek:

Weboldal tervrajzai

Az időmegtakarítás érdekében a Flywheel lehetővé teszi a témák és beépülő modulok csomagolását, hogy tervrajzokat készítsen, amelyek minden egyes új WordPress-webhely létrehozásakor felhasználhatók. Ha minden projekt indításakor ugyanazt a konfigurációt használja, ennek a szolgáltatásnak segítenie kell – főleg mivel több tervrajzot készíthet.

Demo kliens oldalak

A lendkerék nagyon egyszerűvé teszi a WordPress demonstrációs webhelyek létrehozását, amikor webhelyeket készít ügyfelei számára. Még csak akkor kell fizetnie, amíg a webhely készen áll az élő megjelenítésre, ezáltal privát területet biztosít Önnek, ahol az ügyfelekkel együttműködve dolgozhat. Amikor az ügyfél elégedett a webhellyel, akkor Ön vagy Ön fizethet, és a webhely élő lesz.

Helyi WordPress fejlesztő eszköz

Egy másik funkció, amely vonzó lesz a tervezőkre és a fejlesztőkre is, a Flywheel Local eszköz. Ez a szoftver nagyon egyszerűvé teszi a helyi WordPress webhelyek létrehozását a számítógépen.

A szokásos helyi WordPress telepítéstől eltérően a Flywheel Local lehetővé teszi privát megosztását a dolgozó webhelyekről élő link segítségével. Könnyedén átviheti a WordPress helyi webhelyének tartalmát, beállításait és kialakítását a Flywheel által üzemeltetett egyik webhelyre, és fordítva.

Együttműködési szolgáltatások

Amellett, hogy egyszerűsíti az ügyfelek hozzáférését az ön által működtetett webhelyekhez, könnyedén létrehozhat fiókokat a csapat tagjai vagy más fejlesztők számára, akikkel együttműködik. Mivel minden felhasználó megkapja a saját felhasználónevét és jelszavát, nem kell megosztania a bejelentkezési adatokat a fiókjához és a webhelyeire való hozzáférés biztosításához.

Jellemzők összefoglalása

Ha másokkal dolgozik, vagy webhelyeket hoz létre és kezel az ügyfelek számára, akkor biztosan értékelnie kell a Flywheel szolgáltatásait. Amellett, hogy fedezi a kezelt tárhely alapvető elemeit, mint például a webhelyről készült biztonsági mentéseket és az automatikus frissítéseket, ezek a kiegészítő szolgáltatások segítenek a Flywheel-nél is kiemelkedni a versenytársaktól.

A teljes részletet a Flywheel hosting legutóbbi áttekintésében tekintheti meg.

Lendkerék sebesség és Uptime tesztek

A belépő szintű lendkerék terv adatait a Review Signal-ból, havonta 25 dolláros tesztelési kategóriában használtuk fel a tárhely-összehasonlításban.

A Load Storm teszt során, amely 500–2000 felhasználót tette elérhetővé a Flywheel által üzemeltetett webhelyen, az átlagos válaszidő 1790 milliszekundum volt..

Egy terhelési tesztben, amely 15 perc alatt egy ezer felhasználót skálázott, a csúcs átlagos töltési ideje 2940 milliszekundum volt..

A WebPageTest.org tesztek szerint a Flywheel webhely átlagos terhelési ideje a világ 11 helyéről feljegyzett idők alapján 1,27 másodperc volt..

A két, a lendkerék által üzemeltetett üzemi teszt során az Uptime Robot 99,966 százalék üzemidőt, a StatusCake pedig 99,98 százalék üzemidőt rögzített..

Árazás

A Flywheel által kezelt tárhely-tervek viszonylag megfizethető havi 23 dollárról indulnak, ha évente számláznak, és havi 266 dollárra kerülnek a legmagasabb szintű ügynökségi tervükhöz (bár az árak az Ön szerverhelyétől függően változhatnak). A lendkerék egyedi terveket kínál azok számára is, akik igényelnek testreszabott tárhelyszolgáltatást.

A tervek nemrégiben történt frissítése után az alapszintű lendkerék-terv mostantól vonzóbb, mint korábban, a kibocsátási egységek növekedésének köszönhetően. A Starter tervben most 5 GB tárhelyre, 50 GB sávszélességre és 25 000 látogatás havonta érhető el..

Ha több WordPress webhelyet szeretne tárolni egy fiókban, ideértve a saját webhelyeket és az ügyfélhelyeket is, akkor a Freelance vagy az Ügynökség tervet kell választania, ahol az árak havi 105 USD-ért kezdődnek, az előbbieknél havi 266 $ -ot..

Lendkerék következtetés

A lendkerék feltétlenül érdemes hozzáadni a rövid listájához, ha olyan házigazdát keres, aki tapasztalattal rendelkezik a tervezőkkel, fejlesztőkkel és ügynökségekkel való együttműködésben, és aki megérti igényeiket.

Ha együttműködik az ügyfelekkel, vagy egyszerű és felhasználóbarát módszert szeretne bemutatni a számukra létrehozott webhelyek számára, akkor a stílusos Flywheel felület és az extra eszközök révén az egész folyamat nagyon egyszerű.

Továbbá, ha a múltban fontolóra vette webhelyének a lendkerék használatát, akkor a Google Cloud Platform nemrégiben elfogadott bevezetésének meg kell győznie Önt, hogy újból megismerje.

Látogasson el a lendkerék webhelyére.

préselhetô

Nyomatékos remény arra, hogy megkülönböztessék magukat a versenytől azáltal, hogy ugyanazokat a menedzselt WordPress tárhely-szolgáltatásokat kínálják, mint a többi vállalat ezen a területen, de erősebb figyelmet fordítanak a kivételes szolgáltatások nyújtására és az ügyfelek boldogságának megőrzésére..

Az ügyfélszolgálat iránti elkötelezettségük részeként a Pressable csapata személyesen támogatni fogja Önt, amikor a webhelyet szerverükre migrálják, vagy az első WordPress webhelyet hozzák létre. Néhány egyéb funkcióval is rendelkeznek, amelyek célja, hogy segítsék a legtöbbet hozni a WordPress webhelyéből.

Nyomható menedzselt WordPress tárhely

Jellemzők

A Pressable alapvető tulajdonságai jól hasonlítanak a többi irányított WordPress tárhely szolgáltató céghez – néhány kiegészítéssel, amelyek segítenek ügyfeleiket hatékonyabban támogatni, mint a verseny.

Alapvető szolgáltatások

A Pressable vásárlói a következő szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá WordPress-webhelyeikhez:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció a Pressable-ba.
 • Napi webhelyről készült biztonsági mentések.
 • Webhely-átállás.
 • SFTP-hozzáférés az Ön webterületéhez.
 • Adatbázis-hozzáférés a phpMyAdmin keresztül.
 • A Pressable által kezelt WordPress szoftverfrissítések.
 • Egységes adatközpont található a texasi San Antonio-ban.
 • 24 órás jegy-támogatás (csevegési támogatás a belépő szintű tervben nem érhető el).
 • Ingyenes CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • Korlátlan tárhely és sávszélesség (csak látogatási juttatás).
 • WordPress Multisite.
 • A Jetpack integrációval elérhető WordPress témák kiválasztása.

A Pressable tárhely-terveinek néhány kiemelkedő eleme a következő:

Személyre szabott fedélzeti

Amikor feliratkozik a Pressable-ra, személyes kapcsolattartót kapnak a támogatási csapatban. Az ötlet az, hogy egy állandó kapcsolattartóval megkönnyíti a WordPress webhelyével kapcsolatban felmerülő problémák megoldását.

Ha ez a fajta elrendezés vonzza Önt, vagy ha nem biztos benne, hogy indít-e új WordPress-webhelyet, vagy egy meglévő webhelyet egy új gazdagépre szeretne költöztetni, akkor a Pressable lehet olyan társaság, amely tovább vizsgálja.

WordPress képzés

Egy másik szolgáltatás, amely bizonyítja a Pressable elkötelezettségét az ügyfelek elégedettsége mellett, a WP101 videó bemutató sorozat, amelyhez minden ügyfél hozzáfér. Korábban áttekintettük a WP101-et, de ez egy olyan narrált videó sorozat, amely bemutatja a WordPress főbb jellemzőit, valamint néhány egyéb dolgot, amelyeket ezzel a webhelyszoftverrel végezhet..

Általában fizetnie kell a WP101 videó oktatóprogramokhoz való hozzáférésért, de a Pressable-val ez hozzáadott költség nélkül kerül beillesztési tervükbe..

Jetpack Premium

A nyomás alatt álló ügyfelek hozzáférést kapnak a Jetpack Premium szolgáltatáshoz is, amely havonta 99 dollárt ér. A Jetpack futtatásával a webhelyén engedélyezheti olyan funkciókat, mint a napi biztonsági szkennelés számos kérdés automatikus megoldásával, a tartalommarketing eszközök, például a kapcsolódó hozzászólások widget és a továbbfejlesztett webhelymentések..

Mindez elősegítheti a WordPress webhely futtatásának és kezelésének megkönnyítését.

Jellemzők összefoglalása

Nehéz minősíteni a Pressable azon állításait, miszerint a leginkább ügyfélközpontúan kezelt WordPress-házigazda lenne. Miután megvizsgálták funkciójukat, minden bizonnyal hasznos extrákat kínálnak, amelyek a legtöbb többi házigazdának nem állnak rendelkezésre, miközben lefedik a másutt található alapvető tudnivalókat is. Azonban a napi 24 órás élő csevegési támogatás hiánya az alapszintű tervben nem mindenkinek tetszik.

Nyomható sebesség és Uptime tesztek

A Pressable által a Review Signal által tesztelt terv a 25 dolláros személyes opció volt, ezzel a gazdagéppel havi 25 és 50 dolláros kategóriába sorolva..

A Review Signal csapata átlagosan 457 milliszekundum válaszidejét rögzített a Load Storm tesztben, amely 500–2000 felhasználót tette elérhetővé a Pressable által üzemeltetett webhelyen..

Egy terhelési tesztben, amely 15 perc alatt egy ezer felhasználót skálázott, az átlagos csúcsterhelési idő 758 milliszekundum volt..

A WebPageTest.org tesztek szerint a Pressable webhely átlagos töltési ideje a világ 11 helyének feljegyzése alapján számítva 2,14 másodperc volt..

A Pressable-host helyszínen elvégzett két üzemidő-teszt során az Uptime Robot 100% -os üzemidőt, a StatusCake pedig 99,96% -os üzemidőt rögzített..

Árazás

A Pressable tervek havi 25 dollárból indulnak a személyes tervükhöz, és havonta 3000 dollárba kerülnek a VIP 4 csomaghoz. Az egyedi tervek akkor is felépíthetők, ha az Ön igényei nem felelnek meg az előre meghatározott lehetőségek egyikének sem.

Az útmutató többi lehetőségétől eltérően, a Pressable 25 dolláros belépő szintű terve lehetővé teszi, hogy egyetlen öt helyett akár öt WordPress webhelyet hozzon létre. Önnek meg kell osztania a 60 000 havi oldalmegtekintést az öt webhely között, de ha egyszerre több webhelyet szeretne tárolni, akkor a korlátlan tárolásnak és a sávszélességnek hasznosnak kell lennie.

Kedvezmények állnak rendelkezésre, ha úgy dönt, hogy havi helyett évente fizet, és 90 napos pénz-visszatérítési garancia létezik, így Ön láthatja, hogy a Pressable ügyfélszolgálat megfelel-e a marketing igényeknek..

Nyomható következtetés

A nyomógombokkal igazuk van, amikor azt állítják, hogy a legjobban kezelt WordPress-házigazdák ugyanolyan funkciókat kínálnak, tehát jó látni, hogy aktívan próbálnak kitűnni a tömegből azáltal, hogy extrákat kínálnak ügyfeleik számára.

Látogasson el a Pressable webhelyre.

SiteGround

Egyesek nem tekintik a SiteGround-t valódi kezelt WordPress-tárhely-szolgáltatónak, mivel a WordPress által üzemeltetett webhelyeken kívül számos különféle webhelyet kínálnak. Megérdemelnek azonban helyet ebben az útmutatóban, mivel vannak viszonylag olcsó általános megosztott tárhely mellett néhány jól bemutatott és jól átgondolt WordPress-tárhely-tervek is..

SiteGround WordPress tárhely

Jellemzők

Nagyon sok pénzt keres, ha a SiteGround egyik kezelt WordPress-tárhely-tervét választja ki, különösen az útmutató további lehetőségeivel összehasonlítva.

Ha úgy dönt, hogy a SiteGround-szel foglalkozik, akkor egy nagy tárhely szolgáltatóval kell foglalkoznia, amely sok erőforrást biztosít Önnek, ideértve az online dokumentáció átfogó könyvtárát, a jól felszerelt ügyfélszolgálatokat és a több ezer tárhelyéből adódó tapasztalatokat. bármilyen alakú és méretű webhely. Bár némelyiknek előnyben részesítheti azt a gondolatot, hogy bízza webhelyét egy kisebb, butikusabb cégnél.

Alapvető szolgáltatások

Itt van egy pillantás a SiteGround ügyfelek alapvető tulajdonságaihoz, mielőtt megkezdenénk a társaság legfontosabb eseményeit:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Ingyenes WordPress webhely-áttelepítés közép- és felső szintű terveken (ez nem érhető el a belépési szintű tervben, de rendelkezésre áll egy ingyenes bővítmény, amely segíti az áttérést, és jól működik).
 • Napi webhelyről készített biztonsági mentések és igény szerinti biztonsági mentések a közép- és felső szintű tervekről.
 • Közép- és felső szintű tervekkel megrendezett webhely.
 • SFTP-hozzáférés az Ön webterületéhez.
 • Adatbázis-hozzáférés a phpMyAdmin keresztül.
 • A SiteGround által kezelt WordPress szoftverfrissítések opcionális bővítményfrissítésekkel.
 • Négy adatközpont-hely választható három kontinensen.
 • 24 órás és 24 órás támogatás élő csevegés, telefon és jegyek segítségével minden tervhez.
 • Ingyenes CDN.
 • HTTP / 2.0.
 • A WordPress Multisite minden tervhez elérhető.

A SiteGround tárhely-terveinek néhány kiemelkedő eleme a következő:

24/7 támogatás

Az összes legjobban menedzselt WordPress-tárhely-szolgáltató valamilyen formában kínál napi 24 órás támogatást, de ritka, ha 24 órás élő csevegés, jegy- és telefonos támogatás áll rendelkezésre minden tervnél, ideértve a belépési szint opcióit is. Mint SiteGround felhasználó, pontos azt mondani, hogy az élő chat-csatorna nagyon érzékeny, és a személyzet nagyon segítséget nyújt a problémák megoldásában és a kérdések megválaszolásában..

Automatikus WordPress frissítések és biztonsági mentések

Még a viszonylag olcsó belépési szintű terv esetén is a SiteGround ügyfelek hozzáférhetnek néhány hasznos kezelt tárhely szolgáltatáshoz. A WordPress szoftver frissítéseivel alapértelmezés szerint gondoskodunk, és lehetőség van arra is, hogy a SiteGround kezelje a bővítmény frissítéseit is. Webhelyed minden nap automatikusan biztonsági másolatot készít, ha a SiteGround lehetőséget választja, bár ha a belépési szintű tervben van, akkor a biztonsági mentés helyreállításáért díjat kell fizetnie..

WordPress webhelybeállító varázsló

Ha még nem ismeri a WordPress-t, akkor értékelni fogja, hogy a WordPress-et előzetesen telepítette a tárhely-fiókjára, amikor regisztrált. Nem csak ezt, hanem hozzáférést biztosít a SiteGround WordPress Starter szolgáltatáshoz is, amely végigvezeti Önt a webhely konfigurálásának, a témaválasztásnak és néhány hasznos bővítménynek a bevezetésében. A SiteGround által üzemeltetett webhelyeknek opcionálisan egyéni műszerfaluk is van, amelynek célja a WordPress-webhely kezelésének egyszerűsítése..

Jellemzők összefoglalása

A tervekkel, amelyek bármilyen méretű webhelyet és közönséget lefednek, rengeteg hely van arra, hogy növekedjen a SiteGround terveken keresztül, ahogy az Ön igényei növekednek. A belépő szintű terveik azonban jó értéket képviselnek a kezelt WordPress tárhely sok előnyeinek élvezéséhez, ideértve a 24 csatornás támogatás elérését három csatornán keresztül és sok hasznos dokumentációt..

Ha többet szeretne tudni erről a házigazdáról, akkor a terv, a szolgáltatások és a teljesítmény részleteinek részletes lebontását a SiteGround StartUp, a GrowBig és a GoGeek összehasonlításban találhatja meg..

SiteGround sebesség és Uptime tesztek

Mint említettem, a SiteGround sokféle tervvel rendelkezik, különféle árpontokban. Ehhez az útmutatóhoz a felhasznált adatok a felülvizsgálati jelből származnak, havonta 25 dollár kategóriában, amely tesztelte a havi 19,95 dolláros SiteGround közepes szintű GrowBig tervet. Noha ez a terv havi 19,95 dollárra kerül, az új ügyfelek jelenleg havonta 5,95 dollárért kaphatják meg első 36 hónapos számlájukért..

Ezekben a tesztekben a Review Signal csapata átlagosan 407 milliszekundum válaszidejét rögzített a Load Storm tesztben, amely 500–2000 felhasználót tette elérhetővé a SiteGround házigazda teszthelyén..

Egy terhelés-teszt során, amely 15 perc alatt egy ezer felhasználót skálázott, a csúcs átlagos terhelési ideje 754 milliszekundum volt..

A WebPageTest.org tesztek szerint a SiteGround webhely átlagos töltési ideje a világ 11 helyéről feljegyzett idők alapján 1,43 másodperc volt..

A két uptime-tesztelés során, amelyeket a SiteGround-üzemeltetett webhelyen végeztek, az Uptime Robot 99,993 százalék üzemidőt, a StatusCake pedig 100 százalék üzemidőt rögzített..

Láthatja, hogy ezek az eredmények hogyan hasonlíthatók össze a többi kezelt WordPress-gazdagéppel ebben az útmutatóban, a cikk vége közelében található teszt eredmények összefoglaló szakaszában..

Árazás

A SiteGround kezelt tárhely-tervei havi 11,95 dollártól indulnak az alapszintű StartUp tervhez.

A SiteGround által kezelt tárhelyfunkciók többségének eléréséhez azonban a közepes szintű 19,95 dolláros GrowBig terv ajánlott. Érdemes újra megemlíteni, hogy a SiteGround néhány mélykedvezményt kínál az új ügyfeleknek, csökkentve a GrowBig terv árát mindössze 5,95 dollárra az első, legfeljebb 36 hónapos számláján..

A GrowBig terv kiválasztása lehetővé teszi korlátlan számú WordPress webhely létrehozását a fiókjában. Emellett 20 GB tárhelyet és mérhetetlen sávszélességet is elérhet azzal a tervvel, amelynek célja körülbelül 25 000 havi látogatás kezelése az összes webhelyen.

SiteGround következtetés

A SiteGround jó ár-érték arányú, szolgáltatásban gazdag kezelt WordPress-tárhelyet kínál nagylelkű támogatásokkal. A puristák nem elégedettek azzal, hogy bekerülnek ebbe az útmutatóba, mivel nem csak WordPress-tárhely szolgáltatók, de szinte mindenkinek, akinek kevésbé igényes követelményei vannak, érdemes alaposabban megvizsgálni.

Látogasson el a SiteGround webhelyre.

Panteon

A tipikusan kezelt WordPress tárhely-tervekben található szolgáltatások mellett a Pantheon számos fejlesztőközpontú eszközt és szolgáltatást kínál, amelyek szélesítik vonzerejüket. Néhány példa a következőkre: Fejlesztési, teszt- és élő környezet minden helyszínen; verziókezelő eszközök a környezetek közötti változások nyomon követésére; és fejlett webhelyjelentések, amelyek segítenek a fejlesztőknek webhelyeik hatékonyabb megfigyelésében, javításában és optimalizálásában.

A WordPress tárhely-tervek mellett a Pantheon a WooCommerce-hoz optimalizált terveket is kínál mindenkinek, aki a WordPress segítségével online boltot üzemeltet..

Pantheon kép

Jellemzők

A Pantheon népszerű választás a fejlesztők körében, és a szolgáltatások listája ezt tükrözi. Ennek egyik legfontosabb eleme a New Relic elérhetősége és annak képessége, hogy mélyreható web-elemzést és jelentéstételt biztosítson. Ennek köszönhetően a Pantheon ügyfelei számára elérhető a webhely teljesítményének javítása, valamint a fejlesztési és tesztelési környezetben tapasztalható problémák észlelése és javítása, mielőtt az élő webhelyre kerülnének..

Alapvető szolgáltatások

Mielőtt megvizsgálnánk a Pantheon néhány legérdekesebb aspektusát, itt röviden ismertetjük azokat a fő funkciókat, amelyek minden tervükben elérhetők:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • A WordPress webhely kezelt migrációja a Pantheonba.
 • Éjszakai automatizált webhelyről készült biztonsági mentések és kézi biztonsági másolatok.
 • Fejlesztési, teszt- és élő környezet minden weboldal számára – verzióvezérléssel.
 • A Pantheon által kezelt WordPress szoftver és plugin-frissítések.
 • Adatközpont Iowa-ban, az Egyesült Államokban, a globális CDN-lel és az európai szerver opcióval együtt az Enterprise ügyfelek számára.
 • 24 órás és 24 órás támogatás élő csevegés, telefon, jegyek és videokonferencia révén, minden tervhez.
 • Ingyenes, globális CDN-használat, amelyet a Fastly biztosít.
 • WordPress Multisite.
 • A Google Cloud Platformon üzemeltetett webhelyek.

A Pantheon WordPress által kezelt hostolási tervek néhány kiemelkedő eleme a következő:

WordPress webhely portfóliókezelés

Ha több WordPress webhelyet fog irányítani, akkor a Pantheon webhely portfóliókezelési funkciójának érdeklődnie kell. Upstreams néven ez a szolgáltatás lehetővé teszi több WordPress webhely központosított kezelését.

Noha ez alapvetően nem érhető el az alapszintű tervekben, ha vonzónak tűnik az a weboldalsablonok elkészítésének ötlete, amely segít az új webhelyek gyors létrehozásában, valamint az a képesség, hogy mindegyik webhelyre egyszerre változtasson, akkor ez az egyik ok hogy közelebbről megnézze Pantheont.

Professzionális fejlesztői eszközök

Mint már említettem, a Pantheon ügyfelek hozzáférést kapnak a fejlesztőközpontú eszközök és szolgáltatások jó választékához. A korábban említett, a weboldal optimalizálását segítő New Relic jelentések mellett teljesítményeket és dokumentumokat keres a Solr segítségével a Teljesítmény tervekben.

Túlzott védelem

Ha nem a belépő szintű alaptervre vonatkozik, akkor nem kell aggódnia a számlázással kapcsolatos problémák miatt, ha webhelye egyszeri forgalomcsökkentést kap, mivel az összes Pantheon Performance terv tartalmazza a túlzott védelmet. Az alapcsomaggal rendelkező ügyfelek számára a túlzott díjak 2,50 USD / ezer látogatás / számlázási időszak. Néhány más kezelt állomástól eltérően azonban a Pantheon-tervekben nincs sávszélesség-korlátozás.

Jellemzők összefoglalása

A Pantheon szolgáltatásai alátámasztják azt állításukat, hogy fejlesztő-központú, irányított WordPress-hosting cég. Ha sok munkát végez a webhelyén, például kód szerkesztést, új beépülő modulok tesztelését és a tartalom létrehozása mellett más feladatokat végez, akkor gyorsan át tudja helyezni az adatokat a három különböző környezet között, valamint a többi fejlesztő funkciót is , tedd a Pantheon-t olyan házigazdának, amelyet érdemes megfontolni.

Pantheon sebesség és Uptime tesztek

Az összehasonlításban használt Review Signal teszteknél a havi 50 dolláros belépő szintű Pantheon Basic tervet havi 25–50 dollár kategóriában tesztelték..

A Pantheon által üzemeltetett helyszínen 500–2000 felhasználót elérő Load Storm teszt során a Review Signal csapata átlagosan 134 milliszekundum válaszidejét rögzített..

A terhelési teszt során, amely 15 perc alatt egy ezer felhasználót skálázott, a legmagasabb átlagos terhelési idő 28 milliszekundum volt..

A WebPageTest.org tesztek eredményei szerint a Pantheon webhely átlagos terhelési ideje a világ 11 helyszínéről felvett idők alapján 0,82 másodperc volt..

A Pantheon által üzemeltetett helyszínen elvégzett két tesztelés során az Uptime Robot és a StatusCake mindkettő 100% -os üzemidőt vett fel.

Árazás

Az alapvető Pantheon terv elérhető havi 50 dollárért, és 25 000 havi látogatást, 125 000 oldalt szolgált fel és 20 GB tárhelyet tartalmaz. Legfeljebb öt domaint tárolhat ebben a tervben, és nincs sávszélesség-korlátozás.

Ha azonban néhány érdekesebb funkciót szeretne használni, mint például az Új Relic teljesítményfigyelése, a túlzott védelem és a Solr teljes szöveges keresés, akkor ki kell választania az egyik teljesítménytervet, amely havonta 175 dollárral kezdődik..

Pantheon következtetés

A Pantheon kiváló megoldás lehet azok számára, akik hozzáférést igényelnek a Performance tervek fejlesztőközpontú szolgáltatásaihoz, és hajlandók fizetni magasabb áraikat..

Ha azonban a Pantheon alapszintű alapszolgáltatási terv szolgáltatásai megfelelnek az Ön igényeinek, előfordulhat, hogy a Flywheel, a Kinsta és a WP Engine jobb ár-érték arányt kínál.

Még akkor is, ha belépési szintű kezelt tárhely-tervet keres, a Pantheon rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek másutt nem széles körben elérhetők, ezért feltétlenül vizsgálja meg pontosan, mit kínálnak, mielőtt figyelmen kívül hagynák az alaptervüket..

Azt is érdemes kiemelni, hogy a Pantheon engedi, hogy ingyenesen feliratkozzon, és hozzon létre egy webhelyet, amelyen dolgozhat, mielőtt készen áll a fizetésre, és élővé tenné. Ez jó lehetőséget kínál Önnek a gazdagép tulajdonságainak méretezésére.

Látogasson el a Pantheon webhelyre.

Presslabs

A Presslabs által kezelt WordPress tárhely-tervek nem olcsók, de még a belépő szintű tervük is nagylelkű havi oldalmegtekintési támogatással jár. Azt állítják, hogy szakértők is a WordPress legbonyolultabb beállításainak kezelésében. Ez a többi funkcióval kombinálva teszi a Presslabs-t olyan vállalattá, amelyet a nagy forgalmú webhelyek tulajdonosai választhatnak házigazdaként.

Presslabs kép

Jellemzők

Mivel a Presslabs összetett és elfoglalt webhelyek tárolására koncentrál, hasznos eszközöket kínál ügyfeleiknek webhelyeik megfigyelésére és optimalizálására. Ennek része az adatok kinyerése a naplóiból, és olyan formátumban történő bemutatás, amely könnyebben érthető és értelmezhető, mint a nyers adat.

Emiatt gyorsan láthatja az olyan információkat, mint például a lekérdezések száma, a lassú lekérdezések és a memóriahasználat a webhelyén és annak alkotóelemein. Tehát, ha olyan hostot keres, amely segít proaktív fellépést mutatni a webhely teljesítményének javítása érdekében, akkor ezeknek a Presslabs szolgáltatásoknak vonzónak kell lenniük.

Alapvető szolgáltatások

A teljesítményfigyelő és -optimalizáló funkciók mellett a Presslabs az összes alapvető elemre kiterjed:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció a Presslabs-be.
 • Automatikus biztonsági mentés a webhelyről 15 percenként.
 • Weboldal-átmeneti környezet.
 • Gitea hozzáférés az Ön webterületéhez (nincs SFTP hozzáférés).
 • Nincs közvetlen adatbázis-hozzáférés.
 • Kezelt WordPress szoftverfrissítések.
 • Kilenc adatközpont-hely választható.
 • E-mail támogatás munkaidőben és sürgősségi telefonos támogatás kritikus kérdésekhez.
 • Házon belüli CDN korlátlan sávszélességgel minden tervnél.
 • HTTP / 2.0.
 • Száz százalékos nyilvános webhely rendelkezésre állási szintű megállapodás (SLA).

A Presslabs néhány kiemelt témája a következő:

Támogatás a Pro Publishers számára

A Presslabs fő különbsége az, hogy arra összpontosítanak, amit profi kiadóknak hívnak. Tehát, ha webhelye sok forgalmat keres, függetlenül attól, hogy egyedi látogatók vagy látogatásonként több oldalmegtekintés érkezik, akkor a Presslabs terveket úgy optimalizálják, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek.

Esettanulmányok és dokumentáció

Azok számára, akik szeretnék, ha ténylegesen kutatják meg a lehetőségeiket, mielőtt döntést hoznának, ahelyett, hogy csak a költségvetésüknek megfelelő gazdagépen iratkoznának fel, a Presslabs webhely rengeteg információt tartalmaz a WordPress tárhelyi környezetéről, valamint ügyféltanulmányokat, amelyek segítenek döntést hozni.

Jellemzők összefoglalása

A Presslabs kutatása után úgy tűnik, hogy alkalmasak fontos, nagy forgalmú webhelyekre. A hozzáférési jelentéstételi és megfigyelő eszközök, valamint olyan funkciók, mint a gyakori biztonsági mentések és a korlátlan CDN sávszélesség, igazolják állításukat a pro-kiadók házigazdájaként. Egyesek számára azonban a nap 24 órájában nyitva tartó telefonos vagy élő csevegési támogatás hiánya ügyfelek lehetnek.

Presslabs Sebesség és Uptime tesztek

Míg a Presslabs belépő szintű, 99 havi havi kiadói tervével rendelkezik, a Review Signal csapata a Presslabs havonta 2500 dolláros vállalati tervet tesztelte az Enterprise host teszt kategóriában..

A vállalati kategóriában a Load Storm teszt során a webhelyre belépő felhasználók száma 500-ról 10 000-re változott, és a Presslabs által üzemeltetett webhely átlagos válaszideje 208 milliszekundum volt..

Az Enterprise kategóriában a terhelés-teszt során, amely 15 és 15 perc alatt skálázott 1-5 felhasználót, a Presslabs telephelyének átlagos csúcsterhelési ideje 170 milliszekundum volt..

A WebPageTest.org tesztek szerint a Presslabs webhely átlagos töltési ideje a világ 11 helyszínéről felvetett idők alapján 0,74 másodperc volt..

A Presslabs webhelyen elvégzett két üzemidő-teszt során az Uptime Robot és a StatusCake mindkettő 100% -os üzemidőt vett fel.

Árazás

A Presslabs tervei havi 99 USD-tól kezdődnek a belépő szintű Publisher tervnél, amelynek viszonylag magas az oldalmegtekintése 150 000 hozzájárulása. A sávszélesség, beleértve a CDN használatát is, nem mérve, és 5 GB tárhelyet kap a webhelyéhez és annak fájlaihoz is. Külön külön engedmény van az adatbázis számára, amely 500 MB a Publisher tervben.

A belépő szintű Publisher terv után léteznek Publisher Plus és Publisher Pro tervek, amelyek ára havonta 299 USD-t, illetve 599 USD-t kezd. Ezek a magasabb árak magukban foglalják a nagyobb oldalmegtekintéseket, a tárolási és az adatbázis-támogatásokat, valamint a WordPress Multisite támogatását. Érdekes módon a WooCommerce csak a Publisher Pro legfelső szintű tervén használható.

Ha túllépi az oldalmegtekintési engedményt, a túllépési arány 0,30 dollárból indul minden ezer további oldalmegtekintésért.

Mint a legjobban menedzselt WordPress tárhelyszolgáltatókhoz, a Presslabs testreszabott vállalati szolgáltatást is kínál, amelyet minden ügyfél igényeihez igazíthat..

A sablonok következtetése

Ha a belépő szintű terv havi 99 dollárra kezdődik, és viszonylag magas 150 000 oldalmegtekintési támogatással és korlátlan sávszélességgel rendelkezik, a Presslabs-nak érdeklődnie kell a forgalmas webhelyek tulajdonosai számára. Ezen felül minden olyan funkcióval rendelkeznek, amelyet elvárhat egy prémium WordPress tárhely szolgáltatótól, valamint néhány hasznos megfigyelő eszköz.

Ha fizetés nélkül szeretné kipróbálni a Presslabs-t, regisztrálhat egy ingyenes fejlesztői fiókot, és megkezdheti munkáját az Ön webhelyén. Ha elégedett a szolgáltatással, feliratkozhat egy tervre, és nyilvánosan elérhetővé teheti a webhelyet.

Látogassa meg a Presslabs webhelyet.

Pagely

Az Pagely volt az első olyan cég, amely felajánlotta a menedzselt WordPress tárhelyet, és bár nem szerepeltek a legújabb Review Signal tesztekben, határozottan megérdemelnek helyet az ilyen típusú szolgáltatásokról szóló cikkekben..

Az Pagely most a csúcskategóriás tárhely nyújtására összpontosít. Az áraik havonta 199 USD-tól indulnak a VPS-tervek esetén, és havonta 20 000 USD-ig emelkednek a Pulsar-tervekhez.

Ez tűnhet dráganak, de ha az Ön webhelyén a lehető legjobban meg lehet vásárolni a webhelyen elérhető pénzt, és szeretne csatlakozni azokhoz a vezető cégekhez, amelyek a Pagely-rel megbíznak webhelyükön, ideértve a Disney-t, a Booking.com-ot és az Experian-t, akkor ez a házigazda megérdemli a figyelmet..

Pagely kép

Jellemzők

A Pagely esetében a hangsúly a webhely lehetséges legjobb teljesítményének biztosításában áll. A WordPress minden típusú webhelyének tárolását kínálnia kell, ideértve a WooCommerce üzleteket és a médiatartalmak, például a videó és a megjelenítők kiadóit is..

Alapvető szolgáltatások

Magas színvonalú házigazdaként a Pagely arra törekszik, hogy mindent megadjon az Ön webhelyéhez, beleértve:

 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció a Pagely oldalra.
 • Automatikus napi webhelymentések.
 • Weboldal-átmeneti környezet.
 • SFTP-hozzáférés az Ön webterületéhez.
 • Adatbázis-hozzáférés phpMyAdmin vagy távoli MySQL kliens segítségével.
 • Kezelt WordPress szoftver és plugin-frissítések.
 • 14 adatközpont-hely választható.
 • Élő chat és Slack támogatás munkaidőben, és 24 órás jegy támogatás (telefonos támogatás elérhető a kiválasztott tervekhez).
 • Az AWS CloudFront CDN minden tervnél.
 • HTTP / 2.0.
 • 100% -os webhely-rendelkezésre állás garancia.
 • Az Amazon Web Service (AWS) architektúrán üzemeltetett ügyféloldalak.

A Pagely által kezelt tárhelyszolgáltatás néhány kiemelkedő eleme a következő:

Teljesítmény optimalizálás

Annak érdekében, hogy webhelye gyors és biztonságos legyen, a Pagely ügyeljen a teljesítmény optimalizálására és a kód áttekintésére, valamint a WordPress szoftver és a plugin-frissítések kezelésére. Saját eszközkészletük van a webhely gyorsítótárazásához, a kép optimalizálásához és a hálózati biztonság biztosításához.

Az ügyfelek igényeihez alkalmazkodó

A Pagely tervek viszonylag magas kiindulási árai azt jelentik, hogy szolgáltatásaikat az ügyfelek igényeinek megfelelően tudják igazítani. Ha úgy gondolja, hogy igényes vagy összetett tárhely-igényre van szüksége, Pagely egyértelműen nyilatkozzon arról, hogy együttműködnek veled az Ön igényeinek megfelelő megoldás biztosításában.

Az Amazon Web Services Architecture használata

Míg néhány kezelt WordPress-házigazda, mint például a Flywheel és a Kinsta, most a Google Cloud Platformot használja, a Pagely együttműködött az Amazon Web Services-kel, hogy felhőalapú tárhelyet biztosítson a legmodernebb infrastruktúrán..

Jellemzők összefoglalása

Hacsak nem igazán követeli a webhelyére a legjobbat, a Pagely nem kezdő bloggereknek és kis webhelyek tulajdonosának szól.

De ha túlhaladta a jelenlegi tárhelyszerkezetet, akkor a Pagelynek minden megvan a helyén annak biztosítása érdekében, hogy webhelye jól működik, gyors és biztonságos.

Oldalsó sebesség és az Uptime tesztek

Mint már említettem, Pagely nem került be a 2019-es Review Signal host tesztjébe, tehát nincs sebesség- és rendelkezésre állási adat számukra. A jó hírneve, az ügyféllista és a szolgáltatáskészlet alapján azonban nem szabad kétségbe vonni teljesítményüket.

Árazás

A Pagely VPS tervei a belépő szintű fogadási lehetőségek, és az árak havonta 199 USD-tól kezdődnek. A VBurst 1 csomagban akár öt WordPress példányt is telepíthet, 30 GB tárhellyel, 20 GB sávszélességgel és 150 GB CDN felhasználással. Sok más házigazdától eltérően a Pagely nem korlátozza az Ön webhelyén megjelenő oldalmegtekintések vagy látogatások számát.

A VPS tervei után ott van az Enterprise szint, amely havonta 2500 dollárral kezdődik, majd az Elite Publisher Pulsar réteg, amely havonta 20 000 dollárral kezdődik. Ha ezek a lehetőségek nem biztosítanak elegendő energiát az Ön webhelyéhez, akkor a hamarosan megjelenő NorthStack Serverless tárhely lehet az, amit keresel.

Oldalsági következtetés

Hírneve és hosszú évek tapasztalatai miatt a Pagely-t be kell vonni a WordPress kezelt tárhelyéről folytatott vitákba.

Míg a terveik már nem a kis weboldaltulajdonosokra irányulnak, ha nagy költségvetéssel rendelkezik, és webhelye havonta több millió oldalmegtekintést kap, mindenképpen kapcsolatba kell lépnie a Pagely-rel..

Látogasson el a Pagely webhelyre.

WordPress VIP

A WordPress VIP az Automattic, a WordPress.com platform mögött álló csapat kezelt tárhelyszolgáltatása. Az Automattic alapítója és vezérigazgatója, Matt Mullenweg, szintén a WordPress társalapítója, tehát ha szeretné kivágni a közvetítőket, és webhelyét egy olyan társaságnál üzemelteti, amely már a WordPress-szel foglalkozik, az első naptól kezdve, amelyre ez a házigazda lehet. te. Amint azonban hamarosan látni fogjuk, a magas árak miatt a WordPress VIP minden bizonnyal nem mindenki számára elérhető.

WordPress VIP tárhely

Jellemzők

A WordPress VIP szolgáltatásai olyan csúcskategóriás WordPress webhelyekre irányulnak, amelyeknek több energiára és teljesítményre van szükségük, mint amennyire a rendszeresen kezelt WordPress tárhely képes nyújtani – és a szolgáltatások és az árak tükrözik ezt.

A WordPress VIP-hez is szigorú kódolási szabványok vonatkoznak, és nem csak vállalnak bármilyen típusú WordPress-webhelyet. Hogy elképzelést kapjon az általuk üzemeltetett webhelyek típusairól, néhány kiemelkedő ügyfelük között szerepel a New York Post, az USA Today Sports és a News Corp Australia.

Alapvető szolgáltatások

A WordPress VIP teljesen testreszabott és testreszabott tárhelyszolgáltatást nyújt, így bármilyen szolgáltatás igénybe veheti egy webhelyet, képes lesz arra, hogy kiszállítsa őket. Emiatt az összehasonlításban a többi kezelt WordPress-gazdagép összes szolgáltatásának elérhetőnek kell lennie, ha feliratkozik a WordPress VIP-re.

A WordPress VIP tárhely legfontosabb elemei azonban a következők:

Beépítés előtti webhely-értékelés

Mielőtt a WordPress VIP még új ügyfelet venne fel, alaposan megvizsgálják a meglévő weboldalt. Ez magában foglalja a jelenlegi webhely és annak adatbázisának ellenőrzését biztonsági és teljesítmény szempontjából. A WordPress szakértői csapatuk ezután javaslatot tesz a továbblépésre, és hogy ez magában foglalja-e a WordPress VIP-vel való partneri kapcsolatot, vagy sem.

Részletes projekttervezés és fejlesztés

Ha a WordPress VIP elfogadja Önt, akkor továbbra is részt vesznek a projektben. A WordPress VIP nemcsak a webtárhely-szolgáltatónál akarja partneri kapcsolatot lenni ügyfeleivel, és támogatni fogja őket platformjukra történő áttérés megtervezésében..

Segíthetnek egy új webhely létrehozásában vagy egy meglévő webhely optimalizálásában. Képzéseket nyújtanak az ügyfeleknek, fejlesztőknek, szerkesztőknek és adminisztrátoroknak a WordPress hatékony felhasználásáról.

Korlátlan és kezelt mindent

A lehető legjobb hostolási környezet biztosítása érdekében a WordPress VIP kezeli a webhely minden aspektusát, beleértve a biztonsági mentéseket, a frissítéseket és a biztonságot. Nincs sem sávszélesség, sem tárolási, sem a látogatói engedély, ami aggódjon.

Jellemzők összefoglalása

Az új ügyfelek vagy partnerek felvételének szelektív megközelítése azt jelenti, hogy a WordPress VIP csak azokat a webhelyeket üzemelteti, amelyek a legmegfelelőbbek szolgáltatásukhoz. Tehát, bár a legtöbb webhely nem alkalmas a WordPress VIP tárolására, ha a kiválasztási folyamaton keresztül hajtja végre, az Ön webhelye nagyon biztonságos kezekben lesz..

WordPress VIP sebesség és Uptime tesztek

A WordPress VIP bekerült a Review Signal tesztek vállalati kategóriájába, és a havi 5000 dolláros tervet kiértékelték.

A vállalati kategóriában a Load Storm teszt 500-10 000 felhasználóra terjedt ki, akik a WordPress VIP webhelyére férnek hozzá, ahol átlagos válaszideje 100 milliszekundum volt..

Az Enterprise kategóriában a Betöltési Hatások tesztben, amely 15 és 15 perc alatt skálázott 1-5 felhasználót, a legmagasabb átlagos betöltési idő 67 milliszekundum volt a WordPress VIP webhelyen.

A WebPageTest.org tesztek szerint a WordPress VIP webhely átlagos töltési ideje a világ 11 helyéről felvetett idők alapján 0,91 másodperc volt..

A WordPress VIP webhelyen elvégzett két üzemidő-teszt során az Uptime Robot és a StatusCake egyaránt 100% -os üzemidőt rögzített..

Árazás

Mivel a WordPress VIP testreszabott tárhelycsomagokat hoz létre ügyfelei számára, a weboldalon nem jelennek meg árak. Néhány kutatás elvégzése után azonban úgy tűnik, hogy a WordPress VIP árai havi 5000 dollártól havonta 25 000 dollárig terjednek, plusz egy 5000 dolláros indulási díj. Bár, amint említésre került, a szolgáltatás korlátlan sávszélességet és tárolást, valamint gyakorlati beépítést, webhely migrációját és kezelését tartalmazza.

WordPress VIP következtetések

Úgy tűnik, hogy a WordPress VIP a legjobb a legjobb, amikor a kezelt WordPress tárhelyről van szó. Bár ha csúcskategóriás tárhelyet keres, akkor feltétlenül vegye figyelembe a WP Engine-t és a Pagely-t.

Mint a két host speciális szolgáltatásai, a WordPress VIP egyedi tervei és csomagjai úgy készülnek, hogy mindent megtegyen a webhelyéhez. Az új ügyfelek felvételére irányuló pályázati és meghívási folyamatnak köszönhetően, nem is beszélve a magas árakról, a WordPress VIP a legtöbb weboldalon nem lesz választható. Érdekes azonban látni, hogy mit kínál a csúcskategóriás WordPress tárhely.

Látogasson el a WordPress VIP webhelyre.

A WordPress által kezelt tárhelysebesség-teszt eredményeinek összefoglalása

Még egyszer köszönhetően a Review Signal nagyszerű munkájának, láthatjuk, ki kínálja a leggyorsabban kezelt WordPress tárhelyet a tesztek széles skáláján. Az alábbiakban összefoglaljuk az útmutatónkban szereplő házigazdák eredményeit:

 • SiteGround: 407 ms-os vihar teszt – 745 ms-os terhelési hatás – WebPageTest.org 1,43 másodperc.*
 • Lendkerék: Terhelési vihar teszt 1.790 ms – Terhelés behatása 2.940 ms – WebPageTest.org 1,27 másodperc.*
 • Kinsta: 505 ms-os Storm-terhelés – 619 ms-os terhelési hatás – WebPageTest.org 1,34 másodperc.*
 • Nyomható: 457 ms-os vihar terhelése – 758 ms-os terhelési hatás – WebPageTest.org 2,14 másodperc.*
 • WP motor: nem tartozik a 2019-es felülvizsgálati jeltesztekbe.
 • Pantheon: 134 ms-os vihar terhelése – 28 ms-os terhelési hatás – WebPageTest.org 0,82 másodperc.*
 • Sajtólapok: 208 ms-os vihar betöltése – 170 ms-os terhelési hatás – WebPageTest.org 0,74 másodperc.†
 • Pagely: Nem tartozik a 2019-es felülvizsgálati jeltesztekbe.
 • WordPress VIP: Storm betöltése 100 ms – Terhelés hatása 67 ms – WebPageTest.org 0,91 másodperc.†
 • A SiteGround, a Flywheel, a Kinsta, a Pressable és a Pantheon által tesztelt tervek a havi 25 dollár vagy a havi 25 és 50 dollár közötti kategóriába estek. Emiatt a Load Storm tesztek ezen gazdagépeknél 500 felhasználótól 2000-ig terjedtek, míg a Terhelés teszt egy felhasználótól ezer felhasználóig terjedt.

† A Presslabs és a WordPress VIP által tesztelt tervek vállalati tervek voltak, ezért a Load Storm és a Load Impact teszteket 10 000 és 5000 felhasználóra méretezték..

Mivel az 50 dolláros és alatti kategóriába tartozó és a vállalati kategóriák terhelési vihar- és terhelési tesztjeiben eltérő a felhasználók száma, a kétféle terv közötti eredményeket nem lehet közvetlenül összehasonlítani.

Mint az eredményekből kiderül, általában megkapja azt, amit fizet a teljesítmény szempontjából, a Flywheel belépő szintű tervvel – az egyik legalacsonyabb árú lehetőséggel -, amely a Load Storm és a Load leglassabb időivel jár. Hatástesztek, míg a legdrágább WordPress VIP szolgáltatás a legjobb pontszámokat kapta.

Ugyanakkor ez nem egészen egyértelmű, mivel a SiteGround GrowBig terv – amely a legolcsóbb lehetőség is – viszonylag jól teljesített a terhelési vihar és a terhelés tesztjein.

Minden webhely és közönségük különbözik, tehát az eredmények eltérőek lesznek. Azonban a legtöbb házigazda valamilyen pénz-visszafizetési garanciát kínál, tehát lehetősége van webhelyének kockázatmentes tesztelésére ezekkel a házigazdákkal..

Végső gondolatok

Mint láthatja, sokat kell figyelembe venni, amikor kiválasztja a kezelt WordPress gazdagépet webhelyére.

Fontos a gyorsan betöltő webhely, de a megfelelő szolgáltatásokhoz való hozzáférés ugyanolyan fontos, különösen, ha különleges követelményei vannak, mint például a webhely nem szabványos helyen történő tárolása, vagy a biztonságos biztonság lehetősége. ossza meg a teszthelyeket az ügyfelekkel.

Remélhetőleg ez az útmutató megadta az összes információt, amely megalapozott döntéshozatalhoz szükséges ahhoz, hogy melyik kezelt WordPress gazdagépet kell választania.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me