A legjobb VPS és felhő tárhelyszolgáltatások a WordPresshez, összehasonlítva (2020)

WordPress foglalkozik


Ha webhelyén túlmutat a tárhely elrendezése, vagy új webhelyet szeretne a lehető legjobb alapon elindítani, akkor a WordPress VPS és a felhőtárhely egyértelmű választás.

Mint láttuk a legnépszerűbb megosztott házigazdák tesztelésekor, nem kell sok egyidejű látogatónak egy webhelyet térdelni..

Ezért bár a WordPress számára a legjobb VPS- és felhőalapú tárolócsomagok dráganak tűnhetnek az alacsony költségű, belépő szintű megosztott tárhelycsomagokkal összehasonlítva, jól költenek pénzt, ha azt akarja, hogy webhelye gyorsan betöltse, és ami még fontosabb, online maradjon, ha több mint 20 felhasználó egyszerre fér hozzá az Ön webhelyéhez.

Tehát, szem előtt tartva, vessünk egy pillantást a legjobb VPS és a felhő-tároló cégek belépési szintű terveire, amelyek segítségével biztonságos és nagy teljesítményű otthont találhat WordPress-webhelyének.

De először röviden ismertetjük, miért érdemes fontolóra venni a VPS-t és a felhő-tárhelyet, és hogyan működnek az ilyen típusú szolgáltatások.

Contents

Miért a VPS és a Cloud Hosting a WordPress számára??

Mint már említettük, a belépő szintű megosztott tárhely olcsó lehet, de ennek természetesen vannak hátrányai. A lassú töltési idő és az elérhetetlenség időszaka két fő oka annak, hogy fontolja meg a költségvetési tárhelytől való távozást – de ez még nem minden.

Az útmutató egyik terveinek kiválasztásával és a WordPress legjobb felhőalapú és virtuális magánszerverre (VPS) történő frissítésével hozzáférhet olyan hasznos funkciókhoz, mint például az automatikus webhelyről készült biztonsági mentések, a jobb biztonság és a szakértői támogató személyzet.

Mik a VPS és a Cloud Hosting?

A legjobb VPS és a WordPress számára egyre népszerűbb felhő-tárhely-szolgáltatás a webhelyének kiszolgálóinak nagyobb részét osztja el, mint a belépő szintű tárhely, vagy felhő-tárhely esetén a saját tárolóját..

Kevesebb erőforrás-megosztás

Annak ellenére, hogy ugyanazon a fizikai szerveren vannak, ezek a tárolók – vagy virtuális magánszerverek – nem osztanak meg erőforrásokat egymással. Ennek köszönhetően, ha egy kiszolgáló egyik webhelye elkezdi több erőforrás felhasználását, akkor ez nem befolyásolja negatívan az ugyanazon kiszolgálón lévő többi oldal teljesítményét. A webhelyen nem áll fenn annak a kockázata sem, hogy megelőző intézkedésként elérhetővé válik a host szolgáltató – akárcsak az alacsony költségű megosztott tárhely esetében. A webhelyek és az ügyfelek közötti megosztás hiánya a biztonsági előnyöket is szolgálja.

Nagyon skálázható

A felhőtárhely előnyei még nagyobbak. A számítási felhő méretezhetőségének köszönhetően a szerver erőforrások gyors és egyszerű elérése soha nem több, mint kattintásnyira. Néhány felhő-házigazda, például a Kinsta, még automatikus méretezéssel rendelkezik, amely biztosítja, hogy webhelye mindig képes legyen kezelni a forgalom váratlan növekedését..

Képesség a tüskék kezelésére a forgalomban

A legjobb WordPress felhőtárhely használatával az Ön weboldala hozzáférhet az összes szükséges erőforráshoz, ha hirtelen növekedést tapasztal a forgalomban. Ezenkívül, ha a közönség állandóan növekszik, akkor nem kell a webhelyet egy magasabb szintű, vagy ugyanazon vállalaton belüli új szerverre áttelepíteni. A felhőalapú tárolóhoz rendelkezésre álló erőforrások egyszerűen megnövelhetők az új követelmények teljesítése érdekében.

Nincs több küzdelem az erőforrásokért

Függetlenül attól, hogy a hagyományosabb VPS-tárhelyet, vagy az újonnan megjelenő felhő-tárhelyt választja, segíteni fogja webhelyét azáltal, hogy elmozdul a belépő szintű megosztott tárhelytől. Az Ön webhelyét nem fogják többé olyan környezetben üzemeltetni, ahol a lehető legtöbb webhelyet egy szerverre helyezik át. Az erőforrások megosztása és a túlélésért folytatott küzdelem napjai egy költségvetési megosztott szerveren vége lesz.

Sebesség, rugalmasság és támogatás

A gyorsabb betöltési idő, a több látogató kezelésének képessége és a jobb üzemidő csak néhány előnye annak, amelyre azok várnak, akik a VPS és a felhő tárolását választják WordPress webhelyükhöz.

Most tudjuk, hogy miért érdemes fontolóra vennie az ilyen típusú tárhelyet, megtudhatja, ki kínálja a legjobb WordPress VPS és felhő-tárhely-terveket.

A legjobb VPS és felhő tárhely a WordPress webhelyek számára

Ez az útmutató kifejezetten a legjobb VPS és felhő-tárhely szolgáltatók belépési szintű terveit tartalmazza. Mindazonáltal mindegyik magasabb műszaki terveket kínál a nagyobb igényekkel rendelkezők számára.

WP motor

WP Engine által kezelt WordPress tárhely

A WP Engine a WordPress által kezelt tárhely legnagyobb neve, és úttörő szerepet játszott a hosting ipar ezen ágazatában. Noha a WP Engine most nagyon lenyűgöző ügyfelek számára üzemeltet webhelyeket, köztük a Yelp-t, a Ticketmaster-t és a Soundcloud-ot, továbbra is örömmel dolgoznak a WordPress webhelytulajdonosokkal, szerényebb közönséggel.

Most, hogy virtualizált felhőkörnyezeteket használunk (a hagyományos VPS-konfiguráció helyett), a WP Engine tervei tartalmaznak egy SSL-tanúsítványt, a globális tartalomszolgáltató hálózathoz (CDN) való hozzáférést és egy ingyenes webhely-migrációt. Mint a Flywheel, a WP Engine is rendelkezik ügynökségi csomagokkal a szokásos WordPress webhely-tárhely és vállalati tervek mellett, bármilyen alakú és méretű ügyfelet kiszolgálva..

A WP motor vevői műszerfal

A WP Engine webhelyének műszerfal képernyőképe.

A WP Engine Cloud tárhely kulcsfontosságú részletei

 • Egyéni WordPress webhelykezelő vezérlőpult.
 • Csomagok személyre szabott, ügynökségek, fejlesztők és vállalkozások számára.
 • Kezelt WordPress webhelyről készült biztonsági mentések és szoftverfrissítések.
 • Három adatközpont hely, további három további felár ellenében elérhető.
 • Eszközök az átmeneti környezetek és a klónozási helyek gyors létrehozásához.
 • Képesség biztonságosan megosztani a fiókhoz való hozzáférést a csapat tagjai és az ügyfelek között.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció a WP Engine-re.
 • A WP Engine ügyfelei között szerepel az AMD, a My Fitness Pal és a Banán Köztársaság.

WP motor belépési szintű terv információk

A WP Engine tapasztalattal rendelkezik bármilyen méretű WordPress webhely tárolásában, kezdő szintű indítási tervükkel együtt:

 • Egy WordPress telepítés három környezettel (fejlesztés, szakaszolás és előállítás).
 • 25 000 havi látogatás.
 • 10 GB lemezterület.
 • 50 GB sávszélesség.
 • A túllépési díj 1 000 dollár minden 1000 látogatóra, a túllépéskor.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • CDN tartalmazza.
 • Havonta 20 USD (évente 350 USD) vagy havonta 35 USD.

Noha a terveket megosztott tárhelyként sorolja fel a WP Engine webhelyén, az ilyen típusú megosztott tárhelyet nem szabad összehasonlítani az olyan olcsó megosztott tárhelyszolgáltatásokkal, mint például a Bluehost, a GoDaddy vagy a HostGator..

Ha összehasonlítja a WP Engine-t a kiváló minőségű megosztott tárhelyes szolgáltatással a SiteGround-től, akkor a WordPress-optimalizált virtualizált hosting környezetek teljesítményének előnyei egyértelműen láthatók..

A WP Engine árazási terveinek teljes részletét itt tekintheti meg.

Gondolatok a WP motorról

Noha a WP Engine nem olcsó – legalábbis az alacsony költségű megosztott tárhelyhez viszonyítva – ha a webhely sebessége és teljesítménye fontos számodra, tervük pénzügyi szempontból értelmes lehet. A kiegészítő szolgáltatások, mint például a kezelt biztonsági mentések és frissítések, valamint az egyszerű átváltás elősegítik a WP Engine vonzóbbá tételét.

Hivatalos honlapján

Lendkerék

Lendkerék VPS tárhely

A lendkerék érdekes WordPress VPS tárhely- és webhelykezelő csomagokat kínálnak. Ezek a tervek azoknak a tervezőknek és ügynökségeknek szólnak, akiknek megbízható, nagy teljesítményű webhelyre van szükségük – anélkül, hogy bármilyen műszaki részlettel kell aggódniuk.

A Flywheel mellett a vonzóbb VPS és a felhőtárhely-fiókok irányítópultjai is rengeteg funkcióval rendelkeznek, amelyek elősegítik a WordPress webhelyek indításának és kezelésének folyamatát..

Lendkerék tároló White Label szolgáltatás

A lendkerék opcionális Fehér Címke funkciót kínál az ügyfelek számlázásához.

Továbbá, ha webhelyeket üzemeltet ügyfelei számára, a Flywheel olyan funkciókkal és csomagokkal rendelkezik, amelyeknek vonzónak kell lenniük. Például az új opcionális Fehér Címke funkció lehetővé teszi számlázását az ügyfeleknek a tárhelyért és más szolgáltatásokért, saját márkájának és árainak felhasználásával, az ügyfelek felé néző online irányítópulton keresztül. A Flywheel segítségével szintén ellenőrizheti, hogy az ügyfelek milyen szintű hozzáférést kapnak a számukra otthoni webhelyekhez..

Lendkerék VPS tárhely kulcsfontosságú részletei

 • Egyszerűsített fiók- és webhelykezelő irányítópult.
 • Fejlesztőeszközök a webhelyek gyors elindításához és klónozásához.
 • Opcionális fehér címke tárhely és egyedi számlázási szolgáltatás.
 • Megállóhely a biztonságos webhely-testreszabási munka érdekében.
 • Éjszaka a WordPress webhelyről készült biztonsági másolat.
 • Projektmenedzsment és együttműködési eszközök a fiókhozzáférés ellenőrzött megosztásával.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció a lendkerékre.

Lendkerék belépési szintű tervinformáció

A lendkerék számos árképzési tervet kínál, beleértve a belépő szintű Tiny VPS tervet, amely a következő specifikációval rendelkezik:

 • Egy WordPress telepítés.
 • 5000 havi látogatás.
 • 5 GB lemezterület.
 • 25 GB sávszélesség.
 • Nincs túlzott díj.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Opcionális CDN (havonta 10 dollárért).
 • Hozzáférés a lendkerék legtöbb szolgáltatásához.
 • Havonta 14 USD havonta (évente 165 USD) vagy havonta 15 USD havonta.

Itt láthatja a lendkerék árazási terveinek részleteit.

Gondolatok a lendkerékről

Ha készségei inkább a tervezésre és a marketingre összpontosítanak, mint a webhelykezelésre, a Flywheel VPS szolgáltatást úgy alakították ki, hogy webhelyeit – és az ügyfeleit is – biztonságosan tárolja a WordPress-optimalizált szerverek. Az extra lendkerék eszközök és funkciók szintén elősegítik, hogy ez a tárhelyszolgáltatás kiemelkedjen a versenytől, különösen, ha webhelyeket hoz létre az ügyfelek számára.

Havonta 14 dollárért a Flywheel az egyik legolcsóbb WordPress VPS tárhelyszolgáltatást is kínálja. Bár a specifikációk alacsonyabbak, mint a legtöbb más belépő szintű terv.

Hivatalos honlapján

Pagely

Oldalon kezelt VPS és a Cloud WordPress tárhely

Mint a WP Engine, a Pagely egy jól bevált név a kezelt WordPress tárhelyben. A múltban a WordPress rendszeres webhelytulajdonosai számára terveket kínáltak, de az árak most már havi 299 dollárra kezdődnek, és a Pagely a vállalati és az állami szektor piacaira, valamint bárki másra összpontosított, akiknek komoly hostolási követelményeik vannak..

Oldalsó webtárhely-ügyfelek

Néhány közismert ügyfél, akik együtt dolgoztak Pagely-vel.

Az olyan ügyfelekkel, mint a Visa, a Comcast és a Disney, a Pagely kiválasztásával jó társaság lesz. Szolgáltatásaik azonban túl nagy lehet az Ön webhelyén, különösen akkor, ha éppen indul, vagy nem generál nagy bevételt.

Pagely VPS tárhely kulcsfontosságú részletei

 • Méretezhető felhő WordPress tárolócsomag, amely az Amazon Web Services rendszerre épül.
 • Testreszabott WordPress webhelykezelő központ.
 • Képoptimalizálási szolgáltatás.
 • A WordPress webhely auditáló, tesztelő és elemző eszközei.
 • Kezelt WordPress webhelyről készült biztonsági mentések és szoftverfrissítések.
 • Webhely-átalakító és szinkronizáló eszközök verziótámogatással.
 • Csapat alapú fiókszerepek a hozzáférés biztonságos megosztására.
 • Két ingyenes WordPress webhely válik át a Pagely oldalra.

Oldalsó belépési szintű információk

Mint említettem, a Pagely 2006-os bevezetése óta elhelyezték magukat a kezelt WordPress tárhely-spektrum alsó végétől, és a tervek most már havonta 299 és 2249 dollár között mozognak..

Miközben kínálnak WordPress-re optimalizált VPS-tárhelyet, mégis a VBURST-2 belépési szintű tervvel jár, mégis ára:

 • Tíz WordPress telepítés.
 • Korlátlan havi látogatások.
 • 30 GB lemezterület.
 • 50 GB sávszélesség.
 • Előre meghatározott sávszélesség és a lemez kibővítésének ára.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • CDN tartalmazza.
 • Havonta 284 dollár, évente 3 408 dollár, vagy havonta 299 dollár.

A WordPress legjobb VPS és felhő-tárhelyének legtöbbjével ellentétben a havi látogatások vagy az oldalmegtekintések nem korlátozottak. A sávszélesség-engedmény ugyanakkor megegyezik a WP Engine-vel, annak ellenére, hogy az ár közel tízszer magasabb volt, tehát egyértelmű, hogy a Pagely mind a webhely teljesítményéről, mind pedig a minőségi támogatásról szól. A belépő szintű tervek olyan funkciókkal, amelyek tartalmazzák a CDN hozzáférést, a gyorsítótárazást, valamint az egyéb teljesítmény- és biztonsági extrákat, valamint a fokozat nélküli támogatást, ezt bizonyítják.

Itt tekintheti meg a Pagely árazási tervek teljes részletét.

Gondolatok Pagelyről

Amint az az árakról látható, a Pagely nem a WordPress alkalmi webhelyének tulajdonosa. De ha mindenekelőtt a legmagasabb teljesítményt, a méretezhetőséget, a megbízhatóságot és a kizárólag szakértői támogatást értékeli, akkor a Pagely célzott ügyfél demográfiai adataiba eshet..

Hivatalos honlapján

Kinsta

Kinsta Google Cloud Platform WordPress tárhely

Pagely-kel ellentétben a Kinsta felhő-tárhely-terveit mindenki számára hirdetik – kicsi vagy nagy. A havi 30 dollártól kezdődő tervekkel minden bizonnyal inkább a WordPress VPS és a felhőtároló spektrum megfizethető vége felé kerülnek,.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a Kinsta terveiben hiányoznak a szolgáltatások. A kézi és az automatikus biztonsági mentések, mint a gyorsítótárazás és a CDN-támogatás, az alapszintű tervben szerepelnek. A nagy teljesítményű Google Cloud Platformon üzemeltetett tervek nagymértékben skálázhatók, hogy megfeleljenek a legnépszerűbb webhelyek igényeinek.

Van egy garancia is, amely biztosítja, hogy a Kinsta kijavítja webhelyét. Az olyan vállalkozások, mint az Ubisoft, az Asos és a Ricoh használják a Kinstat, néhány érdekes esettanulmánygal felvázolják webhelyükön a Kinsta-ba költözés előnyeit..

Kinsta számlavezetési irányítópult

A Kinsta fiókkezelési irányítópultjának bemutatója.

A Kinsta Cloud Hosting legfontosabb részletei

 • A WordPress-re optimalizált tárhely a Google Cloud Platform infrastruktúrára épül.
 • Egyszerűsített egyéni, több helyszíni felügyeleti irányítópult.
 • 21 szerverhely, négy régió közül lehet választani.
 • Gyors és egyszerű webhely-felépítés.
 • Éjszaka a WordPress webhelyről készült biztonsági másolat.
 • Automatikus WordPress szoftverfrissítések.
 • Opcionális fizetős frissítések a fő tervek kiegészítésére.

A Kinsta belépési szintű tervezési információk

Az ügyfelek hozzáférhetnek az összes Kinsta-tárhely-szolgáltatáshoz és az alapvető infrastruktúrához, függetlenül attól, hogy melyik tervet folytatják, ideértve az alapszintű kezdő felhő-tárhely-tervet:

 • Egy WordPress telepítés.
 • 20 000 havi látogatás.
 • 10 GB lemezterület.
 • Nincs korlátozott sávszélesség.
 • A túllépési díj 1 000 dollár minden 1000 látogatóra, a túllépéskor.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • CDN tartalmazza.
 • Havonta 25 USD havonta (évente 300 USD), havonta pedig 30 USD havonta.

Itt tekintheti meg a Kinsta árazási terveinek részleteit.

Gondolatok a Kinstatól

Azáltal, hogy infrastruktúrájukhoz a Google Cloud Platformot választotta, a Kinsta magas szintű teljesítményt és méretezhetőséget tudott kínálni ügyfeleik számára. Ha elkerüli a megosztott VPS-tárolási útvonal mentését, és ehelyett az egyes WordPress-webhelyeket különálló tárolójában tárolja, akkor a Kinsta-nak nem kell aggódnia a forgalom növekedése miatt, amely a webhely lelassulását vagy akár állásidőt okoz..

A Kinsta a szokásos kezelt WordPress-tárhely mellett a WooCommerce-ra optimalizált tárhelyet kínál mindenki számára, aki online áruházat üzemeltet a WordPress-szel és ezzel a népszerű e-kereskedelmi bővítménnyel..

Hivatalos honlapján

Média templom

Media Temple WordPress által kezelt hosting cég

A Media Temple menedzselt WordPress-tárhelyet, valamint számos VPS-lehetőséget kínál szolgáltatásaik között. Míg a kezelt WordPress tárhely számos olyan szolgáltatást tartalmaz, amelyek a WordPress webhelytulajdonosok számára hasznosak lesznek, megosztott tárhely. Tehát ha valódi VPS-tárhelyt keres a WordPress webhelyén, akkor a Media Temple által kezelt WordPress következő szintje az Ön számára van..

Ha a Media Temple VPS hostolási tervet választja, akkor természetesen a WordPress webhelyeket is képes fogadni fiókjában. Mivel azonban a belépő szintű Media Temple VPS terv magában foglalja a szerverhez való root hozzáférést, szükség esetén más szoftver telepítését és a kiszolgálókonfigurációs lehetőségeinek nagyobb mértékét, a VPS tárhely által nyújtott teljesítménynövelés mellett nagyobb szabadságot kap..

A Media Temple tárhely-terveinek részletei

A Media Temple web hosting szintjeinek áttekintése.

A VPS-tárhely kiválasztásának fő hátránya a kezelt WordPress-tárhely helyett az, hogy nagyobb gyakorlati szerepet kell vállalnia a WordPress-webhely karbantartásában és optimalizálásában, legalábbis olyan vállalkozások által kínált szolgáltatásokkal összehasonlítva, mint például a WP Engine és a Kinsta.

Media Temple VPS tárhely kulcsfontosságú részletei

 • Fejlesztő (saját kezű) és kezeli a VPS tároló szinteket.
 • Jó tervek az egyes VPS szinteken.
 • Egységes adatközpont, Virginia, USA.
 • Sok alkalmazás, például a WordPress, egy kattintással történő telepítése.
 • Az a képesség, hogy a „garantált erőforrásokon túl tönkrement” a forgalmi tüskék kezelésére.
 • Opcionálisan fizetett WordPress webhely-migrációs szolgáltatás a Media Temple-be.
 • Egyéb választható, fizetett frissítések a fő tervek kiegészítésére.
 • A Media Temple ügyfelei az Adobe, a CSS-Tricks.com és a Samsung.

Információ a média templom belépési szintű tervéről

A Media Temple VPS tervei három fő változatban találhatók, köztük az önkezelő, a menedzsment és a teljes menedzsment. Függetlenül attól, hogy melyik típust választja, az Ön igényeinek változásakor azonnal fel- vagy lefelé bővítheti a Media Temple VPS terveket a szintjén belül.

A Media Temple belépő szintű VPS-ajánlata az önállóan kezelt 1. szintű terv:

 • Korlátlan WordPress telepítés (a lemezterület korlátain belül).
 • 2 TB sávszélesség.
 • 20 GB lemezterület.
 • A túllépés díja 0,15 USD / GB / GB.
 • Havonta 25 USD havonta (évente 300 USD), havonta pedig 30 USD havonta.

Itt tekintheti meg a Media Temple árazási terveinek részleteit.

Gondolatok a média templomról

A Media Template által kezelt WordPress tárhely és a VPS tervek mellett teljes mértékben menedzselt Amazon felhőszolgáltatást is kínálnak, amely érdeklődhet Ön számára. A felhő árazási és terv részletei kérésre elérhetők, így kapcsolatba kell lépni velük a kereséshez. még többet.

Hivatalos honlapján

Panteon

Pantheon WordPress webhelytárhely

A Pantheon valami kissé különbözik a prémium VPS és a felhőtároló cégek többségétől. Tehát, bár a Pantheon belépő szintű terve hasonló árú, mint az útmutató többi opciója, ez valójában nem a VPS vagy felhőbeli tárhely..

Ehelyett a Pantheon segítségével hozzáférhet egy elkülönített tárolóhoz, amely külön példányokat használ az alkalmazáshoz és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokhoz. Ennek a megközelítésnek a részeként minden WordPress webhelyet és adatbázisát mini-fürtben tárolják, külön a többi tárolt webhelytől, beleértve a saját teszthelyeket is. Mindez segít megkülönböztetni a Pantheon-t a hagyományos megosztott tárhelytől.

Pantheon méretezési diagram

A Pantheon rendszer ábrázolása a méretezött webtárhelyhez.

Ennek a megközelítésnek a fő előnye, hogy könnyű gyorsan és simán méretezni az erőforrások elosztását, biztosítva ezzel, hogy a webhelyek képesek legyenek kezelni a forgalmi hullámokat. Ennek eredményeként az összidejű üzemidő javul, részben azért, mert nincs szükség a szerver offline állapotba állítására, amíg átméretezi. Talán a legjobban, hogy a méretezés automatikus, és ezért csak néhány másodpercbe telik, mire webhelye hozzáférhet több erőforráshoz, így továbbra is zökkenőmentes felhasználói élményt nyújthat a látogatók számára..

Pantheon tárhely kulcsfontosságú részletei

 • Kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás.
 • Automatikus napi biztonsági másolat készítése a helyszínen.
 • Előre konfigurált fejlesztési, tesztelési és élő webhely-környezetek.
 • Fejlesztőbarát tárhely, parancssori eszközökkel és Git-alapú telepítésekkel.
 • Felhasználói szerepkezelő a fiókjához való biztonságos hozzáférés biztosítása érdekében.
 • Az Egyesült Államokban található egyetlen adatközpont, valamint a globális CDN, több mint 40 helyszínen.
 • WordPress webhely-migrációs eszközök.
 • Ingyenes fejlesztői fiók, amellyel kipróbálhatja webhelyét a Pantheon-on.
 • A Pantheon ügyfelei között szerepel az IBM, a Dell és a Mr. Money Bajusz.

Pantheon belépési szintű tervinformációk

A Pantheonnak hat fő terve van, amelyek három szintre oszlanak meg, a kezdő szintű alaptervvel kezdve:

 • Legfeljebb három domain.
 • 25 000 havi látogatás / 125 000 oldal szolgált fel.
 • 20 GB lemezterület.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • Gyorsan CDN tartalmazza.
 • A túllépés díja: 2,50 USD / 1000 látogatás, túllépésekor.
 • Havonta 50 USD havonta.

Itt tekintheti meg a Pantheon árazási terveinek részleteit.

Gondolatok a Pantheonról

Ha vonzónak tűnik az az erőfeszítés azonnali méretezhető elosztása, a folyamat leállása nélkül, akkor a Pantheon lehet jó megoldás. Ők nem az egyetlen házigazda, amely ilyen típusú tárhelyet kínál, bár a Kinsta például hasonló élményt nyújt. Pantheonnak azonban feltétlenül szerepelnie kell a kiválasztott listán.

Ezenkívül, ha regisztrálhat egy ingyenes fejlesztői fiókra, ez jó lehetőséget kínál arra, hogy megnézze, milyen javításokat eredményezhet az ilyen típusú tárhely az Ön webhelyén. Az importőr eszköznek köszönhetően csak néhány kattintásba kerül a WordPress webhely Pantheonba történő migrálása.

Hivatalos honlapján

préselhetô

Pressabe VPS által kezelt WordPress tárhely

A nyomható termékek megkülönböztetik magukat a versenytől azáltal, hogy nincs sávszélesség, tárolási korlát és korlátozás, vagy nincs memóriakvóta. Ehelyett egy tervet választana annak alapján, hogy hány webhelyet kíván üzemeltetni.

Vannak oldalmegtekintési juttatások a helyén, de ha a megadott összeget túllépik, és nem fizetik fel, akkor beszélgetni fognak a dedikált számlavezetővel, hogy megvitassák az Ön igényeit, és ha átszervezésre van szükség.

Mivel a Pressable egy WordPress-központú internetes házigazda, segíthetnek a WordPress-webhelyen, és ajánlásokat tehetnek a téma és a bővítmény kiválasztásával kapcsolatban. Egyéb kezelt WordPress tárhely szolgáltatásokat is tartalmaz.

 • Csomagok ügynökségeknek és fejlesztőknek, marketingszakembereknek és vállalkozásoknak.
 • Menedzselt WooCommerce e-kereskedelmi webhelyterv.
 • Kezelt WordPress webhelyről készült biztonsági mentések és szoftverfrissítések.
 • Egy adatközpont Texasban, az Egyesült Államokban.
 • Képesség arra, hogy egyszerűen hozzáférést biztosítson az együttműködőknek az Ön webhelyéhez.
 • A 20 x napi forgalom igény szerinti kezelésére méretezési terveket készített.
 • Eszközök az átmeneti környezetek és a klónozási helyek gyors létrehozásához.
 • Ingyenes hozzáférés a Jetpack Premiumhoz.
 • Legfeljebb öt webhely ingyenes WordPress weboldalon történő migrációja a Pressable szolgáltatásba.
 • A nyomható ügyfelek között szerepel az Estée Lauder, a Whirlpool és a Laughing Squid.

Nyomható belépési szintű tervinformáció

A Pressable belépő szintű kezdő terv versenyképes árú, és jó lehetőség azoknak, akiknek néhány webhelye van a házigazda számára:

 • Legfeljebb öt WordPress telepítés.
 • Havi 60 000 látogatás.
 • Nincs tárolási vagy sávszélességi korlátozás vagy túlzott díjak.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány.
 • CDN tartalmazza.
 • 15 napos ingyenes próbaverzió.
 • Havonta 20,83 dollár, évente 250 dollár, vagy havonta 25 dollár.

A Pressable árazási tervek teljes részletét itt tekintheti meg.

Gondolatok a Pressable-ról

A nyomható tárhely nem szokásos VPS-tárhely. Az Ön webhelyét külön erõforrásokkal ellátott szerverfürt üzemelteti, amelyek egy terheléselosztó mögött ülnek, biztosítva, hogy webhelyét mindig a legkevesebb terhelésû szerverre tolják. Ennek előnye, hogy webhelyének mindig optimális sebességgel kell működnie.

A sávszélesség és a tárolási korlátozások hiánya, valamint a túlzott díjak hiánya miatt a Pressable, valamint az alacsony árú, kezdeti szintű WordPress-tárhely, érdemes megfontolni.

Hivatalos honlapján

LiquidWeb

LiquidWeb WordPress VPS és Cloud Hosting

A LiquidWeb tárhelyszolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve a kezelt WordPress-tárhelyet, a külön felhő-tárhelyet és a Cloud Sites-csomagot. Ugyanakkor a LiquidWeb felhő VPS-tárhelyét választhatjuk ebben a cikkben, mivel az alapszintű tervük és megfelelő választás azok számára, akik frissítést keresnek a költségvetés megosztott tárhelyéből.

LiquidWeb Cloud VPS tárhely kulcsfontosságú részletei

 • Az erőforrások könnyen méretezhetők az egyedi kezelési portálon keresztül.
 • Három adatközpont található, köztük kettő az Egyesült Államokban és egy Európában.
 • Eszközök az átmeneti környezetek és a klónozási helyek gyors létrehozásához.
 • Ingyenes WordPress webhely-migráció a LiquidWeb webhelyre.
 • Fizetett kiegészítők érhetők el, beleértve az iThemes csomagot.

LiquidWeb belépő szintű felhő VPS terv információk

Ha feliratkozik a LiquidWeb felhő VPS-tervre, erőforrások halmazát fogják kiosztani a felhőn, a belépési szintű tervvel együtt:

 • Korlátlan WordPress telepítés (a lemezterületen és a RAM korlátozásán belül).
 • 40 GB lemezterület.
 • 5 TB sávszélesség.
 • A túllépés díja 0,15 USD / GB / GB.
 • Ingyenes SSL tanúsítvány az első évre.
 • A központ operációs rendszerének kiválasztása.
 • CDN tartalmazza.
 • Testreszabható szerverkonfigurációk és támogatások.
 • Havonta 49 dollártól számlázunk.

Mint már említettem, a LiquidWeb szintén kínál menedzselt WordPress-tárhely-tervet, amelyet VPS-tárhelyként írnak le. Ez azonban kissé drágább, mint a fenti belépő szintű felhő VPS terveknél, kevesebb lemezterülettel. Hozzáférést biztosít a WordPress optimalizált tárhelyi környezetéhez, az automatikus biztonsági mentésekhez és a kiszolgálóhoz való teljes hozzáféréshez – olyasmit, amit gyakran nem tapasztalunk a kezelt WordPress tárhelynél, így jó alternatíva lehet a szokásos VPS-tervükhöz..

Itt tekintheti meg a LiquidWeb árazási terveinek részleteit.

Gondolatok a LiquidWeb-en

A LiquidWeb felhő VPS-tárhelyével és a kezelt WordPress VPS-tárhely-tervekkel lehetősége van választani egy hagyományosabb általános célú tárhelyi terv vagy a WordPress-központú szolgáltatás között.

Hivatalos honlapján

DigitalOcean

DigitalOcean fejlesztő WordPress tárhely

A DigitalOcean fejlesztőknek szól, akiknek robusztus és skálázható környezetre van szükségük az egyedi weboldal-projektjeikhez. Ez az extra szabadság azt jelenti, hogy több gyakorlati szolgáltatást és visszafogott tárhely-környezetet kap, különös tekintettel a legjobban kezelt WordPress VPS és a felhő-tárhely szolgáltatókhoz..

Tehát, ha szüksége van erre a fejlesztőbarát környezetre, akkor a DigitalOcean készen áll a legjobbra.

A DigitalOcean Cloud Hosting legfontosabb részletei

 • Rendkívül rugalmas és méretezhető tárhely-tervek.
 • Magas szintű irányítás a virtuális gép felett.
 • Nyolc adatközpont három régióban.
 • Átlátszó óránkénti árazás.
 • Csapatfiókok és biztonságos megosztott hozzáférés az együttműködéshez.
 • Sok alkalmazás, például a WordPress, egy kattintással történő telepítése.
 • Sok támogatás és funkciók a fejlesztők számára.
 • Opcionális fizetős frissítések a fő tervek kiegészítésére.
 • Az ügyfelek között szerepel a TaskRabbit, a jQuery és a Ghost.

Digitális óceán belépési szintű tervinformáció

Az ügyfelek hozzáférhetnek az összes prémium DigitalOcean tárhely szolgáltatáshoz, függetlenül attól, hogy melyik terveket használják, ideértve a kezdő szintű kezdő tárhely tervet:

 • 25 GB lemezterület.
 • 1 TB sávszélesség.
 • További átvitt GB-nként 0,01 dollár felesleges díjak.
 • Havonta 5 dollár, számlázva havonta (óránként felszámítva), két hónapig ingyenes az új ügyfelek számára.

Megnézheti ennek és a többi tervnek a részleteit a DigitalOcean webhelyén.

Gondolatok a DigitalOceánról

Mivel a DigitalOcean rendkívül skálázható szolgáltatást kínál a fejlesztők számára, terveik alacsony áron kezdődnek, és viszonylag alacsonyak a specifikációjukban. A DigitalOcean viszonylag alacsony ára tükrözi számos olyan szolgáltatás hiányát, amelyet a kezelt WordPress tárhelyszolgáltatásokkal kap, például a WP Engine vagy a Flywheel. Ugyanakkor könnyedén méretezheti a cseppet – vagy virtuális gépet – hogy több memóriát, tárolót és sávszélességet érjen el, akár lenyűgöző összegekig.

Hivatalos honlapján

Linode

Linode fejlesztőbarát VPS tárhely

A DigitalOceanhez hasonlóan a Linode felhő-tárhelyet kínál a fejlesztők számára. Tehát ismételten, ha nagyobb szabadságra van szüksége a tárhelyi környezet és az elvégzendő tevékenységek felett, amelyekre fel lehet osztani a kiosztott kiszolgálóterületen, és nincs szükséged a kezelt WordPress élményre, a Linode az Ön számára lehet..

A Linode árai nagyon hasonlóak a DigitalOceanhez, az előbbiek valamivel kevesebb tárhelyet kínálnak tervükön. A tárolás és a sávszélesség szempontjából is többet szerezhet pénzéből a Linode és a DigitalOcean segítségével, összehasonlítva a WordPress-központú VPS-vel és a felhőtárhely-szolgáltatásokkal. Ennek hátránya azonban, hogy hiányzik a WordPress kezelési funkciói, például az automatikus webhelyről készült biztonsági mentések és a szoftverfrissítések.

A Linode Cloud Hosting legfontosabb részletei

 • Rendkívül rugalmas és méretezhető felhő-tárhely-tervek.
 • Magas szintű ellenőrzés a szerverterületen.
 • Egyedi gyártású Linode manager szoftver és parancssori kezelési támogatás.
 • Kilenc adatközpont három régióban.
 • Sok támogatás és funkciók a fejlesztők számára.
 • Opcionális fizetős frissítések a fő tervek kiegészítésére.
 • Az ügyfelek között szerepel a hagyma és az AccuRadio.

Linóda belépési szintű tervinformációk

Az árak alacsonyak a Linode-val, de nem tartalmazzák a WordPresshez kapcsolódó, másutt található funkciókat:

 • 20 GB lemezterület.
 • 1 TB sávszélesség.
 • Egy további átvitt GB-nként 0,02 dollár felesleges díjak.
 • Havonta 5 dollár, számlázva havonta (óránként felszámítva).

Gondolatok a Linode-on

Érdekes módon, mint például a DigitalOcean, a Linode számla óránként. Mivel bármikor szabadon módosíthatja a terveket, amikor és amikor szükséges, az óránkénti számlázás biztosítja, hogy tisztességesen számoljunk fel az Ön által igénybe vett erőforrásokért..

Ha fejlesztőközpontú VPS-t és felhő-tárhely szolgáltatást keres WordPress-webhelyéhez, akkor a Linode és a DigitalOcean érdemes tovább vizsgálni.

Hivatalos honlapján

Mi a helyzet a HostGator, a Bluehost és a GoDaddy kedvelőivel?

A HostGator, a Bluehost és a GoDaddy a web-tárhely legismertebb nevei – elsősorban a nagy ügyfélkör, az alacsony árak és az agresszív promóciók miatt. Az olcsó megosztott tárhely mellett megfizethető VPS-tárhelyet kínálnak, miért nem tartoznak ide?

A fő ok az, hogy ezek a webgazda nem híres a minőségükről. Ugyanakkor ahelyett, hogy egy adott demográfiai igényekhez igazodó szolgáltatásokat kínálnának, mint például a WordPress felhasználók vagy fejlesztők, inkább általános tárhelyet nyújtanak.

Ezért, ha szeretné élvezni az összes előnyt, amelyet a legjobb VPS és a felhőtárhely nyújthat, mint például a gyors töltési idő, stabil kiszolgálók és a kiváló támogatás, javasoljuk, hogy válasszon egyet az útmutatóban szereplő vállalatok közül..

Végső gondolatok

Az 5 dollártól kezdődő árakkal – bár a 30 dollár reálisabb összeg – azonnal megadhatja webhelye sebességének növekedését, ha átvált egy a fent említett WordPress felhő és VPS egyik hosting szolgáltatásra..

Az ingyenes webhelyek áttérésével a jobb gazdagéphez való költözésnek egyáltalán nem kell sok erőfeszítést tennie. Az olyan feladatok elvégzése, mint például a szoftverfrissítések, a webhely biztonsága és a biztonsági másolatok készítése, ami ezeket a terveket még vonzóbbá teszi.

A felhőtárhely különösen izgalmas fejlesztés a kezelt WordPress tárhelyen. Néhány évvel ezelőtt ez a lehetőség nem volt az a lehetőség, hogy kihasználhassuk az Amazon és a Google technológiai óriások infrastruktúráját olyan webgazdakon keresztül, mint Pagely és Kinsta. Most már ugyanazon a kötegben futtathatja webhelyét, mint a világ néhány legnagyobb vállalata, ésszerű havi díj mellett.

Ha továbbra sem biztos abban, hogy ez a fajta tárhely az Ön számára, egyes vállalatok, például a Pantheon, ingyenes ideiglenes fejlesztői kiszolgálói fiókokat kínálnak. Ennek köszönhetően néhány kattintással áttelepítheti a meglévő WordPress-webhelyet, és megnézheti, hogyan teljesít egy tesztkiszolgálón. Ezt megtettem a portfólióm webhelyemmel, és meglepődve láttam, mennyire gyorsabban töltöttem be.

Használt / használt VPS vagy Cloud hosting, vagy a fenti hostok bármelyike? gondolatok?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me