Què és PHP 7 i com començar a utilitzar-lo amb WordPress?

Ofertes de WordPress


PHP 7 és una de les actualitzacions més significatives de la història d’un programari del servidor que alimenta més del 82% d’internet i, en aquesta guia, discutirem els aspectes bàsics d’utilitzar-lo amb WordPress..

Analitzarem els increïbles avantatges de PHP 7 i us ajudaran a comprendre la importància d’adherir-vos a la versió mínima recomanada (5.6). També aprendràs a comprovar si el vostre lloc de WordPress està preparat per a PHP 7 i mesurareu els avantatges i els contres de l’actualització a aquesta nova versió..

Al final d’aquesta guia, estareu equipats amb una comprensió ferma de PHP i prou convençuts per actualitzar-los al mínim recomanat, o fins i tot fer el següent pas a PHP 7!

Comencem…

Guia per a principiants de PHP: què és PHP?

Per a aquells que sigueu absolutament nous al tema, PHP és un llenguatge d’escriptura del costat del servidor dissenyat per generar pàgines HTML a petició..
Penseu en això com un simple procés de tres passos:

 • Entrada: Introduïu un conjunt de comandes escrites en forma de Script PHP, com a entrada al Motor PHP.
 • Processament: El Motor PHP executa l’script al servidor.
 • Sortida: La sortida és una pàgina HTML prestada pel navegador web.

En el procés de tres passos descrit anteriorment, en podem identificar alguns components.

 1. Els scripts PHP
 2. Motor PHP
 3. Servidor
 4. Sortida HTML

Ara, anem a veure com es relacionen amb un entorn típic de WordPress.

Components d’un entorn PHP típic

1) Scripts PHP: WordPress és essencialment una vasta i organitzada col·lecció de codis escrits en diversos llenguatges de script, com PHP, JavaScript i CSS, i el principal és PHP. És el que dóna a WordPress la seva naturalesa dinàmica.

2) Motor PHP: Penseu en això com el component central que executa les instruccions que apareixen a l’script PHP, fent-ho amb l’ajuda del servidor en què s’executa. El motor PHP és un dels components més crucials i afecta la velocitat, el rendiment i la fiabilitat d’un lloc web. És també el tema central de la nostra discussió!

3) Servidor: Es tracta de l’ordinador remot, també conegut com a “host web”, on s’allotja el vostre lloc de WordPress. Si hi hagués un amfitrió web sense PHP instal·lat, WordPress no funcionaria.

4) Sortida HTML: Cada vegada que es carrega un lloc web de WordPress, es convoca el motor PHP. Els scripts són executats pel motor PHP mitjançant el servidor i l’exportació HTML final (o de sortida) al navegador web del visitant. I això és el que completa el procés.

Què és PHP 7?

Ara que tenim clar què és un script PHP, parlem del motor PHP. Per a la resta de l’article, utilitzarem els termes “Motor PHP” i “PHP” sinònimament.

PHP 7 és un motor PHP que es va llançar el desembre del 2016 i que ofereix una gran quantitat de noves funcions, millores de rendiment i millores de seguretat. Com en totes les bones lliçons, comencem amb una mica d’història.

Una breu història de PHP

PHP es va publicar el 1994 com a llenguatge de guió per Rasmus Lerdorf amb l’objectiu de crear una eina que facilités l’actualització de la pàgina d’inici personal. * Poc sabia que aquest projecte lateral evolucionaria fins a potenciar més del 82% de tots els llocs web, inclosos els grans com * Facebook i WordPress.

Al llarg dels anys, PHP ha tingut un parell de llançaments. La primera va ser el 1995, seguida de la versió 2.0 el 1997. La versió 3.0 es va publicar el 1998, seguida de la versió 4.0 el 2000.

És la previsió que fa que PHP 7 sigui especial?

Il·lustració de 12 anys que es triga a llançar PHP 7

Aquí és on les coses van començar a ser interessants. La versió 5 de PHP es va publicar quatre anys més tard, el 2004. Va passar a tenir-la múltiples iteracions, tant que el comitè va decidir saltar-se a la versió 6 i saltar a la versió 7. Per posar les coses en perspectiva, la primera iteració de PHP 5 va ser la versió 5.0, publicada el 2004. La seva última iteració, PHP 5.6, es va publicar deu anys. més tard el 2014.

Dos anys més enllà, va arribar PHP 7, el llançament més prometedor de PHP fins a la data. En essència, el món ho havia de fer espereu uns bons 12 anys per posar les mans sobre PHP 7.

Millores de rendiment en PHP 7

L’espera no va desaprofitar. PHP 7 va arribar amb una càrrega de millores de rendiment i seguretat. Anem a aprofundir en cada millora del rendiment, avalada per punts de referència sòlids.

1) Amplada de banda massivament millorada (sol·licituds per segon)

php 7 avantatges en amplada de banda de WordPress

PHP 7 es va realitzar gairebé el doble de PHP 5.6 i s’executa amb WordPress 4.1.1.

php7 vs php 5.6 a la referència de rendiment de WordPress

En el gràfic anterior, podem veure gairebé 2,18 vegades el nombre de sol·licituds per segon a menys de la meitat de la latència.

2) Latència inferior per a usuaris simultanis

php 7 avantatges en la menor latència de WordPress

La latència és la quantitat de temps transcorregut entre la primera sol·licitud i la primera resposta entre el servidor i el client. Com més baixa sigui la latència, millor serà el servei. Comprovem com ho gestiona PHP 7.

Usuaris concurrents de php7 vs php 5.6 en latència de WordPress

Hem agafat tres punts de dades en funció del nombre d’usuaris concurrents de cada motor PHP.

 1. Les barres taronja representen la latència quan deu persones utilitzen simultàniament el vostre lloc.
 2. Les barres blaves són dobles (és a dir, 20 usuaris concurrents).
 3. Les barres rosades són per a 40 usuaris simultanis.

En tots els casos, PHP 7 elimina els seus predecessors fora del parc.

* Tot això en el mateix maquinari * exactament! Això vol dir que, si haguéssiu d’actualitzar a PHP 7 amb totes les comprovacions de compatibilitat necessàries al lloc (més informació sobre això més endavant), hauríeu de veure un augment del doble de rendiment.

3) Els llançaments de WordPress 4.0+ estan optimitzats per a PHP 7

PHP 7 avantatges en WordPress, una millor compatibilitat amb wordpress

WordPress 4.0 ha estat així afinat per aprofitar les últimes funcions de PHP 7. Segons Zend, gairebé duplica el rendiment del mateix maquinari, en comparació amb el seu predecessor, WordPress 3.6.

php7 WordPress 3.6 vs 4.1 millora del rendiment

Al gràfic anterior, veiem que n’hi ha millora del rendiment per dues vegades en una actualització important de WordPress. Aquesta referència és independentment de la versió de PHP. Més aviat és una indicació que la comunitat de WordPress optimitza contínuament el codi per a les properes versions de PHP.

4) 75% menys instruccions, el mateix resultat

php 7 avantatges en l’optimització de la memòria de WordPress

PHP 7 també té un conjunt d’instruccions d’assassí. Ho és optimitzat per a executar la mateixa tasca amb menys instruccions. Per exemple, una sol·licitud de WordPress a PHP 5.6 s’executa en 100 milions d’instruccions de CPU. Mentre que a PHP 7, la mateixa sol·licitud s’executa en 25 milions d’instruccions de CPU. Això és Reducció del 75% a la nombre de comandes requerit feu la mateixa feina!

5) Guanys de rendiment importants

php 7 avantatges en un rendiment superior a WordPress

A Jason Cosper, resident a WP Engine, li agrada fer servir els darrers motors PHP per veure quins funcionen millor.

php 7 avantatges en WordPress php 5.5 vs php 7.0

En un dels seus experiments, va trobar PHP 7 indiscutiblement 6,6 vegades més ràpid que PHP 5.5: s’executa WordPress 4.3.1 i bbPress.

Estat de WordPress PHP al primer trimestre del 2017

Ara que comprenem els avantatges de PHP 7, donem un cop d’ull a quants usuaris de WordPress l’utilitzen.

estat de WordPress php 2017 q1

El bo: Segons les estadístiques oficials de WordPress, el 9% de la comunitat de WordPress s’ha actualitzat a PHP 7 a partir del 20 d’abril de 2017.

Està bé: Al voltant del 40% dels usuaris de WordPress utilitzen PHP 5.6. Aquesta és una notícia relativament bona, ja que PHP 5.6 obté assistència de seguretat fins al 31 de desembre de 2018.

El Lleig: No obstant això, la veritable mala notícia és que més del 50% dels llocs de WordPress actius utilitzen una versió de PHP més antiga de 5.6, que exposa tots aquests llocs a problemes greus de vulnerabilitat.

 • PHP 5.4 no ha estat pegat des del 2015.
 • I el PHP 5.5 no ha estat pegat des del 2016.
 • Si utilitzeu una versió anterior a 5.6 (més informació sobre com comprovar després la vostra versió PHP), actualitzeu la versió PHP immediatament.

Una balma de l’esperança

yoast seo php 5 i php 7 batalla

Joost de Valk, fundador de Yoast SEO, un complement SEO de WordPress amb més de 3 milions d’instal·lacions actives, va decidir fer alguna cosa al respecte. Per citar l’article original:

A partir de Yoast SEO 4.5, començarem a mostrar un avís al quadre de comandament de WordPress als administradors de llocs que utilitzin PHP 5.2. Aquest avís serà gran, lleig i no descartable. En aquest avís, explicarem per què l’administrador ha d’actualitzar la versió PHP del lloc.

WordPress i versions antigues de PHP

perills d’il·lustració de php obsoleta

En aquest moment, és important assenyalar-ho WordPress continuarà donant suport a versions anteriors de PHP. Això no significa que puguis seure i relaxar-te. És del nostre interès passar a 5.6, si no PHP 7.

Cronologia de suport de php 5.x i php 7

Si aneu a PHP 5.6, hi ha un parell de coses al vostre camí aviat:

 1. Segons el calendari oficial de suport de PHP, obtindria PHP 5.6 suport oficial fins que 17 de gener de 2017. Ja s’ha acabat.
 2. En millors notícies, obtindria PHP 5.6 suport de seguretat fins al 31 de desembre de 2018.
 3. Per descomptat, encara no hi trobareu a faltar tot les millores de rendiment que podríeu obtenir per a una inversió absolutament nul·la.

Canvi a PHP 7 – Val la pena?

Ara que tenim una comprensió ferma dels diversos avantatges de PHP 7, anem a abordar la qüestió crucial: Si canvieu a PHP 7?

El mètode per arribar a qualsevol decisió s’ha de basar en la lògica. Veurem aquestes tres qüestions bàsiques:

1. Quins són els avantatges de canviar a PHP 7?

php 7 avantatges

Hem cobert cinc punts avalats per punts de referència de tot el web. Tots ells apunten a una sèrie de beneficis i a un rotund quan es tracta de la decisió de canviar.

2. El vostre tema i complements de WordPress són compatibles amb PHP 7?

problemes de compatibilitat de php 7

Només perquè WordPress sigui compatible amb PHP 7 (i tingui una compatibilitat endarrerida amb PHP 5.6), no vol dir que tots els seus temes i plugins siguin. Podeu utilitzar un tema o un complement personalitzat que tingui funcions obsoletes a PHP 7. També podeu utilitzar un complement del dipòsit de WordPress que no s’ha actualitzat durant un temps. Quina és la solució?

3. Com podeu comprovar si el vostre lloc de WordPress està preparat per a PHP 7?

php 7 reptes

Per sort, els desenvolupadors generosos van acabar a les instal·lacions Motor WP han creat un plugin força impressionant que resol aquest problema.

Plugin de WordPress de verificador de compatibilitat de php per wpengine

Presentació del controlador de compatibilitat de PHP: un complement que explora la base de codis de WordPress i els complements de tema actius que busquen problemes de compatibilitat coneguts..

Comprobador de compatibilitat de PHP

Versions de PHP compatibles amb el connector de comprovació de compatibilitat de PHP

Podeu consultar problemes de compatibilitat per a cinc versions diferents de PHP, des de 5.3 a 7.0.

resultats de les proves de complement de WordPress

Es classifiquen els problemes de compatibilitat (si es troben) errors i avisos. El complement enumerarà dossier i número de línia del codi infractor, juntament amb informació sobre per què el codi és incompatible amb la versió escollida de PHP.

Tot i això, hi ha algunes limitacions:

 1. El connector no pot detectar problemes de compatibilitat en temps real, ja que no executa cap dels temes i plugins existents.
 2. Depèn de WP-Cron per escanejar fitxers en segon pla, de manera que WP-Cron s’ha d’activar i treballar al servidor..
 3. De vegades, es reporten falsos positius, ja que el connector no pot detectar rutes de codi que no es poden utilitzar per a la compatibilitat endarrerida.

llista de comprovacions de complements compatibles amb verificador de compatibilitat php

Llista d’exemples de complements compatibles amb PHP Compatibility Checker.

Tot plegat, és un complement excel·lent que pot indicar si la vostra pila de WordPress està preparada o no per a l’actualització!

4. Quins són els perills de no canviar a PHP 7?

php 7 trampes

Els tres punts següents expliquen el desavantatges de no actualitzar el PHP recomanat 7. També destaquen alguns dels possibles perills de no actualitzar fins al mínim necessari versió, PHP 5.6.

4.1 Baixada de rendiment: en primer lloc, perdreu almenys un doble rendiment del rendiment sense invertir ni un cèntim. I endevina què? Si esteu a PHP 5.2, es va informar que ho és 400% més lent que PHP 7!

4.2 Problemes de seguretat: PHP 5.x presentava una gran quantitat de vulnerabilitats que es corresponien degudament amb les versions més noves. De fet, el 2016 va ser en realitat un any rècord de les vulnerabilitats de seguretat de PHP, amb més de 100 problemes denunciats, que van des de Denial of Service (DoS) fins a corrupció de memòria, execució de codi maliciós, etc..

Per donar-vos una idea de com és de dolenta la situació, PHP 5.4 no ha estat pegat des del 2015, i ja no és compatible I encara 21% dels usuaris de WordPress encara fan servir PHP 5.4. Si forma part d’aquest grup, actualitzeu-lo a 5.6 avui.

4.3 Complements trencats Ús d’una edat més antiga, versió no compatible de PHP crea conflictes de complements. Un dels errors més destacats és la “T_Funció inesperada”, com es veu a continuació.

una versió obsoleta de PHP provoca conflictes de WordPress

Captura de pantalla del fil de suport del complement del bloqueig de contingut

La captura de pantalla anterior és una consulta de suport del complement del bloqueig de contingut. L’autor menciona clarament que la versió mínima de PHP necessària per al funcionament del complement és 5.4.

5. Històries d’èxit

PHP 7 casos d’èxit

Sempre és animador veure com diverses organitzacions del món es beneficien de l’actualització.

5.1) Una fortuna guardada per a Badoo

El nostre primer exemple és l’aplicació de cites Badoo, que ha aconseguit estalviar més d’un milió de dòlars mitjançant l’actualització a PHP 7. Com? Senzill! PHP 7 va reduir la quantitat de potència informàtica necessària per a dur a terme la mateixa tasca. Així, es van requerir menys servidors per fer la mateixa feina, que va acabar alliberant uns 300 servidors!

5.2) Major rendiment de Clinton Electronics

La nostra segona història d’èxit prové d’un client de WP Engine, Clinton Electronics. En poques paraules, volien una botiga de comerç electrònic dinàmic amb temps de càrrega ràpids. La pila escollida va ser WordPress, juntament amb WooCommerce. L’agència que treballava va triar WP Engine com a proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat, que, al seu torn, va recomanar PHP 7. Aquesta actualització va aconseguir finalment reduir el temps de càrrega del lloc web en un 60%.!

Com canviar a PHP 7 amb WordPress?

canviant a la il·lustració php 7

Primerament, assegureu-vos que la vostra pila de WordPress sigui actual compatible amb PHP 7 mitjançant el connector PHP Compatibility Checker. Un cop el complement us doni llum verda, continueu amb l’actualització.

 • Si utilitzeu hosting compartit de WordPress, com ara Bluehost, podeu actualitzar la vostra versió de PHP en quatre senzills passos. Gairebé tots els proveïdors d’allotjament de WordPress compartits inclouen un cPanel o un panell d’accés personalitzat on podeu canviar la versió de PHP.
 • Si utilitzeu un allotjament de WordPress gestionat el proveïdor, com el WP Engine, canviar a PHP 7 és un tros de pastís: aconseguiu el vostre suport i ho tindran fet de forma correcta.

Pàgina de preguntes de WPEngine PHP Obtinguda el 26 d'abril de 2017

Pàgina de preguntes de WPEngine PHP Obtinguda el 26 d’abril de 2017

Pàgina de preguntes de WP Engine PHP, recuperada: 26 d’abril de 2017

Una bona notícia per als usuaris de WP Engine és que la versió mínima permesa de PHP és de 5,6, segons la seva pàgina de FAQ.

Per què WP Engine? Hi ha molts avantatges que fan que el motor WP sigui encara més atractiu:

 1. Tecnologia WordPress innovadora.
 2. Servidors ràpids que cremen, capaços de gestionar centenars de milions de peticions al dia.
 3. Seguretat hardcore amb protecció avançada DDoS.
 4. Suport superior.

Porten un parell d’anys al negoci i han guanyat marques més importants, com ara National Geographic i AMD. El que a mi personalment m’agrada més sobre WP Engine és la seva cultura de retornar a la comunitat: ja sigui patrocinant WordCamps, organitzar esdeveniments o crear plugins gratuïts fantàstics, com ara el PHP Compatibility Checker..

Si teniu en compte una actualització o voleu canviar el vostre proveïdor d’allotjament actual, recomanem WP Engine com a proveïdor d’allotjament de WordPress gestionat, amb plans a partir de 29 dòlars al mes..

Embalatge

Recuperem ràpidament tot el que hem après fins ara:

 1. PHP potencia el 82% d’internet, alimentant llocs com Facebook i WordPress.
 2. El mínim recomanat la versió de PHP és 5.6 – qualsevol cosa per sota és un gran no!
 3. PHP 7 té significatiu millores en termes de rendiment, seguretat i funcions: augmenta el rendiment de WordPress fàcilment 2x amb zero maquinari addicional.
 4. Canviar WordPress a PHP 7 us aporta molts avantatges sense cap inversió.
 5. Tanmateix, abans de canviar, heu d’assegurar-vos que la vostra configuració de WordPress estigui a punt per actualitzar-se a PHP 7 mitjançant el complement de comprovació de compatibilitat de PHP..
 6. Els hostes compartits, com ara Bluehost, admeten PHP 7, però cal que estigui habilitat manualment.
 7. Els amfitrions de WordPress gestionats, com el WP Engine, són compatibles amb PHP 7.

Al final del dia, PHP continua millorant amb cada llançament. Si utilitzeu WordPress juntament amb només els populars plugins, podeu guanyar-ne molt actualitzant-vos a PHP 7. Tanmateix, si feu servir molts complements personalitzats o no actualitzats amb freqüència, potser és millor mantenir-ne alguns més mesos abans de l’actualització. Tot i això, és imprescindible que utilitzeu PHP 5.6 i res per sota d’aquest!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map