Millors serveis CDN gratuïts i premium (xarxa de lliurament de contingut) per a WordPress

Ofertes de WordPress


Tothom adora un lloc web ràpid: i Google no és una excepció.

En la seva majoria, els algorismes de Google estan obstruïts en secret, però el gegant del motor de cerca posa èmfasi que la velocitat de la pàgina és un factor de classificació.

Això vol dir que un lloc web de càrrega ràpida és una pista ràpida cap a millors rànquings, més visitants i una experiència d’usuari millorada (UX). Tot i que sovint només parlem de fraccions de segon de diferència, la millora dels temps de càrrega pot tenir un impacte enorme en la línia de fons.

Però, com millorar el rendiment del lloc web? Doncs bé, instal·lar una xarxa de lliurament de contingut (CDN) és un lloc ideal per començar (ja que us assegureu que feu servir un servei d’allotjament de WordPress gestionat d’alt rendiment si encara no ho esteu).

És possible que no se n’adonis, però la distància geogràfica entre vostè i un servidor web pot jugar un paper important a l’hora de determinar el temps que triga (i els visitants) a connectar-se al lloc. Com més gran sigui la distància, més espera l’espera (sobretot per a llocs web amb un gran consum intensiu de recursos, com ara els que tenen una gran quantitat de fitxers multimèdia).

Si emmagatzemau tots els fitxers que formen el vostre lloc web en un sol servidor, els visitants que accedeixen al vostre lloc web des de l’altra banda del món podrien acabar passant una quantitat important de temps esperant que es carreguen aquests fitxers..

Un CDN té aquest problema emmagatzemant el vostre lloc web en servidors en diverses ubicacions. Quan algú intenti accedir al vostre lloc web, estarà connectat al servidor que està geogràficament més proper *. Això pot millorar substancialment els temps de càrrega, donant lloc a visitants més feliços i a una classificació més alta.

Si voleu accelerar el vostre lloc web mitjançant la instal·lació d’un CDN, esteu d’enhorabona. Avui veurem vuit dels millors CDN disponibles per als usuaris de WordPress, que cobreixin serveis gratuïts i premium, de manera que hi ha alguna cosa per a tots els pressupostos..

Integració d’una xarxa de lliurament de contingut amb WordPress

WordPress ha de saber quina xarxa de publicació de contingut allotjarà el vostre contingut.

Podeu fer-ho mitjançant un complement de memòria cau de WordPress com ara la memòria cau total W3,
WP Super Cache o Rocket WP.

Amb aquests complements, podeu definir el que voleu que WordPress descarregueu a la vostra xarxa de lliurament de contingut. Per exemple, podeu optar per emmagatzemar imatges, CSS, Javascript i molt més. També podeu indicar quines carpetes heu (i no) que voleu emmagatzemar pel CDN.

Les xarxes d’entrega de contingut us proporcionaran URL i altra informació important de connexió que heu d’introduir al vostre complement CDN de WordPress.

La informació pot incloure:

 • CDN CNAME: Un àlies de domini per al vostre CDN.
 • Tire Zona: L’URL que s’utilitza per treure fitxers estàtics del vostre lloc web i emmagatzemar-los al CDN.
 • Zona d’empenta: Normalment utilitzat per emmagatzemar fitxers més grans.

No us preocupeu si no coneixeu aquests termes: el proveïdor de xarxa de lliurament de contingut us pot ajudar a integrar el seu servei directament.

També hi trobareu guies detallades d’integració de CDN en línia des de xarxes d’entrega de contingut i des de desenvolupadors de plugins en memòria cau de WordPress.

Configuració de l’habilitador CDN

Moltes xarxes d’entrega de contingut publiquen complements dedicats de WordPress per ajudar els clients a utilitzar el seu servei. BunnyCDN, per exemple, té un complement de WordPress que simplifica el procés d’implementació del servei. Tot el que heu de fer és introduir el nom de la zona d’atracció, el nom de domini CDN, l’URL del lloc web, els fitxers exclosos i els directoris inclosos.

Mentre que el complement WordPress de BunnyCDN va ser dissenyat específicament per al seu servei, KeyCDN va llançar un complement de WordPress anomenat CDN Enabler que funciona amb qualsevol xarxa de lliurament de contingut..

StackPath CDN Edge

Llançat el 2015 pel fundador de la companyia d’allotjament SoftLayer, StackPath s’ha establert ràpidament a l’espai CDN. La seva adquisició de MaxCDN el 2016 va ajudar la companyia a introduir-se en el mercat de WordPress.

StackPath

La xarxa global StackPath utilitza SSD d’alta capacitat i admet 65Tbps de rendiment total en 45 ubicacions de tot el món. Si feu servir el CDN de StackPath, podeu reduir el termini d’entrega als visitants del lloc web de més de 200 mil·lisegons a només 20.

Xarxa CDN StackPath

StackPath us permet eliminar contingut de tota la xarxa amb només fer clic en un botó, que és útil quan heu fet canvis importants al vostre lloc web.

El seu sistema EdgeRules es pot utilitzar per personalitzar la manera d’utilitzar la xarxa d’entrega de contingut. Hi ha regles disponibles per a 301 redireccions, afegir i eliminar capçaleres, gestió de caché i signatura d’URL..

StackPath els proporciona els certificats SSL de forma gratuïta i el servei també ofereix analítiques detallades de trànsit, descàrregues segmentades i compressió GZIP. La capa de xarxa DDoS Protection també la proporciona el CDN StackPath.

Normes StackPath Edge

El paquet CDN de StackPath comença només a 10 dòlars al mes i el primer mes és gratuït, de manera que podeu provar el servei. Aquest pla ofereix 1 TB d’ample de banda al mes, que és un percentatge efectiu de 0,01 USD / GB si feu servir la vostra assignació. Aquestes dades es poden utilitzar en un nombre il·limitat de llocs web.

L’amplada de banda addicional es reté a 0,04 dòlars / GB fins a 100 TB i després 0,03 $ / GB fins a 1PB. Aquesta és una tarifa plana que no depèn de la ubicació dels visitants del lloc web.

StackPath CDN és una excel·lent opció per als propietaris de llocs web de WordPress. El preu és altament competitiu, us proporciona una prova d’un mes abans que haureu de pagar i us proporciona una sèrie d’opcions de personalització perquè pugueu dictar com feu servir el CDN.

Flama de núvols

Cloudflare és una companyia massiva d’internet que ofereix una gran varietat de funcions i funcions de seguretat als propietaris de llocs web.

flaire de núvols

El model de negoci freemium de l’empresa significa que les funcions bàsiques, com ara la mitigació d’atacs DDoS, els certificats SSL compartits i la seva xarxa de lliurament de contingut global, poden utilitzar-se. Moltes de les seves prestacions i serveis premium es comercialitzen a empreses més grans d’internet, en lloc de petits propietaris de llocs web.

La xarxa global de Cloudflare compta amb 193 centres de dades a tot el món i podeu consultar l’estat de cada centre en qualsevol moment visitant CloudflareStatus.com.

Xarxa global de Cloudflare

Tot i que he utilitzat diverses xarxes d’entrega de contingut al llarg dels anys, Cloudflare és el que continuo tornant. Hi ha algunes raons per això:

 • Client a llarg termini: El seu servei de gestió de DNS fa anys que protegeix el meu lloc web.
 • Enorme xarxa global: Té una de les xarxes de centres de dades més grans del món.
 • És gratis: La xarxa de lliurament de contingut és lliure d’utilitzar.

El complement de WordPress Cloudflare es pot utilitzar per gestionar la configuració de la memòria cau del vostre lloc web, però prefereixo gestionar tot el lloc web oficial.

Hi ha una opció de netejar la memòria cau d’URL específics i noms d’amfitrió o esborrar-ne tota la memòria cau i esborrar-ho tot. També podeu determinar el nivell de memòria cau, el temps de caducitat del navegador i si es minimitzen JavaScript, CSS i HTML..

Cloudflare també ofereix un servei anomenat Argo Smart Routing. Al venda al detall a 5 dòlars al mes, més 0,10 dòlars per GB després del primer gigabyte, Argo Smart Routing pot millorar significativament els temps de càrrega de pàgines revertint el trànsit quan la xarxa està congestionada..

Configuració de la memòria cau contra el núvol

Una de les raons per les quals m’agrada fer servir el CDN de Cloudflare és que, si ja esteu executant els vostres dominis a través del servei DNS, podeu activar i desactivar la memòria cau fent clic en un botó. Però, sóc conscient de les limitacions de l’ús de la xarxa d’entrega de contingut de Cloudflare.

Els serveis CDN alternatius ofereixen generalment més opcions de personalització i, com que Cloudflare CDN és lliure d’utilitzar, els propietaris de llocs web no haurien d’esperar assistència quan tinguin cap problema. També heu de ser conscients que, en cas que el vostre lloc web estigui fora de línia, la funció “Sempre en línia” de Cloudflare només emmagatzema una memòria cau petit.

Trànsit web de Cloudflare

Cloudflare no ofereix el mateix nombre d’opcions ni nivell d’atenció al client com a alternatives premium, però, si busqueu una xarxa de lliurament de contingut gratuïta, Cloudflare hauria d’estar al capdavant de la vostra llista, ja que la seva xarxa global és increïble..

Si Cloudflare no compleix els vostres requisits per a una xarxa de publicació de contingut, us recomano que proveu el servei, ja que les funcions de seguretat són excel·lents..

Amazon CloudFront

Amazon CloudFront és una xarxa de lliurament de contingut que es pot utilitzar per enviar dades, vídeos, aplicacions i més llocs web. El servei proporciona contingut de vídeo als clients d’Amazon Prime Video i també és utilitzat per grans empreses com Canon, Dow Jones i Bandai Namco.

Amazon CloudFront

La xarxa engloba 188 punts de presència a 31 països del món i el tràfic de xarxa està protegit gratuïtament pel servei de protecció DDoS d’AWS Shield gestionat per Amazon.

Tal com s’esperava, CloudFront s’integra amb altres serveis web d’Amazon (AWS), com ara Amazon S3, Amazon EC2, Elastic Load Balancing i Amazon Route 53.

Xarxa Amazon CloudFront

La infraestructura que utilitza Amazon Web Services és increïble. És una de les plataformes més ràpides i segures disponibles per als propietaris de llocs web, i als desenvolupadors els encantarà la quantitat de configuracions avançades i opcions de personalització disponibles..

Malauradament, com tots els serveis AWS, CloudFront no és fàcil d’utilitzar. Fins i tot els propietaris de llocs web amb experiència poden sentir-se una mica desbordats pel gran nombre d’opcions.

El meu consell és seguir la guia d’Amazon titulada “Com accelerar el lloc de WordPress amb Amazon CloudFront”.

Seguint aquesta guia, aprendreu a crear una distribució per al vostre lloc web, definir la configuració predeterminada del comportament de la memòria cau, configurar les cookies, configurar la configuració de SSL i molt més. També us resultarà útil la guia “Per començar amb CloudFront”.

Configuració de la memòria cau d'Amazon CloudFront

El generós nivell gratuït d’Amazon ofereix als nous clients d’AWS 50 GB de transferències de dades i 2 milions de peticions HTTP i HTTPS cada mes de forma gratuïta. Els que tingueu llocs web petits poden utilitzar el CDN de forma gratuïta si us quedeu per sota d’aquests límits.

Si supereu aquest límit, se us cobrarà la política de preus a demanda. El cost mitjà és d’uns 0,10 dòlars / GB per als primers 10 TB, 0,08 $ / GB per als propers 40 GB, i 0,06 $ / GB per als propers 100 GB. Els preus varien segons la ubicació (per exemple, per als primers 10 TB, el cost és de 0,085 $ / GB a Amèrica del Nord i Europa, però 0,140 $ / GB a Singapur, Hong Kong i Corea del Sud).

Crec que la majoria dels propietaris de llocs web de WordPress variaran cap a una solució més fàcil d’utilitzar i que sigui més fàcil de configurar i gestionar, però els que dediquen una mica de temps a configurar Amazon CloudFront poden aprofitar una de les xarxes d’entrega de contingut més ràpides i segures disponibles..

KeyCDN

KeyCDN és una popular xarxa de lliurament de contingut que compta amb 34 centres de dades a tot el món. Cada servidor de la xarxa té un enllaç ascendent d’almenys 40 Gbps.

teclat de teclat

El servei inclou protecció DDoS, suport per a HTTP / 2, àlies de zona, Brotli & Compressió GZip, normes d’accés i molt més. Es pot netejar tot el contingut amb un clic de botó. Si ho prefereixes, podeu esborrar la memòria cau d’URL específics.

Xarxa KeyCDN

Es pot desplegar fàcilment una nova zona només anomenant la vostra zona, seleccionant si és una zona push o pull i confirmant l’URL d’origen (és a dir, el lloc web de WordPress).

Tot el procés és senzill, però podeu carregar una dotzena d’opcions més fent clic a l’enllaç “Funcions avançades”. Si ho fa, et permet configurar paràmetres addicionals, com ara la data de caducitat del contingut, tant si s’aplica SSL, com si es bloquegen els bots bots.

L’àrea del compte ofereix molts informes detallats per ajudar-vos a comprendre el trànsit. També hi ha opcions per configurar un domini personalitzat per al vostre CDN, protegir les vostres imatges de la connexió directa i crear subusuaris per penjar fitxers a la vostra zona push..

Edita la zona a KeyCDN

KeyCDN ofereix una prova gratuïta de 14 dies per provar el servei. No cal fer cap targeta de crèdit per registrar-se.

Un cop finalitzat el període de prova, l’amplada de banda es cobrarà en funció del pagament. Per als primers 10 TB de dades que s’utilitzen cada mes, KeyCDN cobra 0,04 dòlars / GB per Amèrica del Nord i Europa, 0,10 dòlars per Àsia i Oceania i 0,14 dòlars per Sud-àfrica i Amèrica del Sud. S’aplica un cost mínim de 4 dòlars al mes i el pagament mínim que es cobra al vostre compte és de 29 $.

Altres costos potencials inclouen 0,29 dòlars per GB per als primers 500 GB d’emmagatzematge push, 3 dòlars diaris per a la reenviament de registres i 1 dòlar per 2.000 operacions de processament d’imatges.

Assegureu-vos de consultar la Calculadora de costos de KeyCDN per obtenir una estimació del vostre cost mensual total.

Estat de la memòria cau KeyCDN

He utilitzat KeyCDN algunes vegades en el passat i sempre estava contenta amb el rendiment i la qualitat del suport que vaig rebre. L’empresa ha aconseguit aconseguir el bon equilibri entre la resta d’ús fàcil, però tot i així ofereix opcions avançades per a aquells que els necessitin.

Si decidiu utilitzar un proveïdor de CDN diferent, us recomanaria que proveu els complements CDN Enabler i Cache Enabler de KeyCDN. Es poden descarregar gratuïtament i es poden utilitzar per integrar qualsevol CDN.

Accelerador de llocs Jetpack

Si descarregueu el popular plugin de WordPress Jetpack, podeu aprofitar la seva xarxa de lliurament de contingut gratuïta, que us permet descarregar contingut en centres de dades distribuïts ràpidament de WordPress.com a tot el món..

jetpack

El CDN de Jetpack s’anomena “Site Accelerator” (abans Photon). Es pot utilitzar per allotjar imatges i fitxers estàtics, com CSS i Javascript.

Les imatges es redimensionen automàticament per a mòbils per millorar els temps de càrrega de les pàgines i la càrrega pereç pot retardar-ne la càrrega fins a altres temps de tall.

Configuració de rendiment de Jetpack

Jetpack Site Accelerator és una forma eficaç de reduir els temps de càrrega de pàgines mitjançant la descàrrega d’imatges, CSS i Javascript. És gratuït d’utilitzar i només heu de fer clic sobre un botó per activar-lo. A més, podeu utilitzar Jetpack Site Accelerator conjuntament amb altres xarxes d’entrega de contingut.

Si cerqueu una alternativa d’optimització d’imatges i una xarxa d’entrega de contingut amb més opcions, consulteu Cloudinary. El seu complement de WordPress es pot utilitzar per realitzar moltes modificacions en imatges i l’empresa ofereix 25 GB d’ample de banda de forma gratuïta.

CDN77

CDN77 és una xarxa de lliurament de contingut premium que compta amb una xarxa global de 35 centres de dades a tot el món. La seva xarxa pot gestionar 14 Tbps més de trànsit.

cdn77

L’empresa ofereix les darreres funcions i millores HTTP / 2, compressió TLS 1.3, compressió Gzip i Brotli, certificats SSL i TLS, protecció DDoS, protecció d’enllaços directes, llista blanca de llistes IP i llista negra i molt més..

CDN77 es centra en el lliurament d’arxius estàtics, però l’empresa també disposa d’una xarxa de distribució de contingut de vídeo anomenada Streamflow per a aquells que necessiten allotjament de vídeo.

Xarxa CDN77

CDN77 té un plafó de control agradable per a clients que és fàcil de navegar.

Hi ha opcions per preparar prèviament tots els fitxers i emmagatzemar-los la memòria cau a la xarxa, esborrar la memòria cau amb un clic i personalitzar quins fitxers queden en memòria cau. Les analítiques detallades mostren trànsit, registres d’accés, rendiment i molt més.

CDN77 no té cap complement de WordPress dedicat, però la companyia ha publicat tutorials que us mostren com utilitzar el CDN mitjançant WP Fastest Cache, W3 Total Cache i WP Super Cache.

Protecció d'accés CDN77

CDN77 té una estructura de preus de pagament similar a KeyCDN i també ofereix una prova gratuïta de 14 dies del servei. Tots els clients poden utilitzar 50 GB d’emmagatzematge de forma gratuïta.

Els seus percentatges d’amplada de banda comencen a 0,049 dòlars per GB per als primers 20 TB a Amèrica del Nord i Europa, 0,125 dòlars a Àsia i el Pacífic i 0,185 dòlars a Amèrica Llatina. Com sempre, la taxa per GB disminueix a mesura que augmenta l’ús.

En contraposició a KeyCDN, CDN77 no té cap pagament mensual mínim. L’empresa també ofereix plans mensuals que permeten 6TB, 25TB, 50TB i 100TB d’ample de banda. El pla 6TB de nivell d’entrada es rebaixa a 199 dòlars al mes, que obté un preu de només 0,033 dòlars / GB si feu servir la vostra assignació completa.

Amplada de banda CDN77

CDN77 té una interfície d’usuari neta i una bona àrea de suport. La seva xarxa de lliurament de contingut també s’ha optimitzat amb les funcions de seguretat i rendiment més recents, cosa que la converteix en una elecció fantàstica per als usuaris de WordPress.

Inevitablement, hi haurà comparacions entre CDN77 i KeyCDN perquè tinguin una estructura de preus similar, un conjunt de funcions similar i les seves xarxes estiguin al voltant de la mateixa mida..

CacheFly

Les empreses amb llocs web de WordPress d’alt trànsit haurien de considerar CacheFly. Llançat el 2002, CacheFly és una de les xarxes d’entrega de contingut més antigues disponibles i ara té 43 punts de presència (centres de dades) arreu del món.

cachefly

L’empresa ofereix una sèrie de solucions de xarxa d’entrega de contingut. Inclou streaming de vídeo de latència ultra baixa, aplicacions multi-CDN, aplicacions de punta intel·ligent, lliurament de podcasts, seguretat i acceleració de llocs web a la Xina.

Els seus serveis mediàtics són especialment impressionants. Mitjançant les tècniques avançades de transcodificació, és capaç de lliurar vídeo a més de 250.000 usuaris concurrents. Això és increible.

Mapa de xarxa CacheFly

La funció multi-CDN interessarà aquells que experimenteu pics de trànsit, permetent-vos enviar els visitants al CDN amb la ruta més curta, el millor rendiment o el preu més baix. Aquesta configuració permet al vostre lloc web gestionar desenes de milions de visitants alhora.

CacheFly també ofereix autenticació basada en token, informes de trànsit en temps real i suport per a diversos orígens. També proporciona un CDN mòbil.

Tota aquesta funcionalitat avançada té un cost.

El pla més barat per a CacheFly costa una tarifa efectiva de 245 dòlars al mes si es paga anualment (295 dòlars al mes si es paga mensualment) i pot lliurar fins a 8 TB de contingut de 15 centres de dades. Heu d’actualitzar al pla Pro 16 per accedir a tots els centres de dades i desbloquejar totes les seves funcions.

Si la vostra empresa necessita lliurar contingut ràpidament a un gran nombre de persones, CacheFly és una empresa amb la qual heu de parlar.

Altres xarxes d’entrega de contingut bones que haurien de considerar els llocs web d’alt trànsit són Amazon CloudFront (esmentat anteriorment), Rackspace, Microsoft Azure CDN i Imperva.

Google Cloud CDN també val la pena considerar-ho, ja que es pot integrar fàcilment en un lloc web de WordPress amb el complement WordPress sense estat WP.

BunnyCDN

BunnyCDN és una xarxa de distribució de contingut en creixement que compta amb 36 centres de dades a tot el món. La seva xarxa pot gestionar 18 Tbps de trànsit i té una latència global de només 30 mil·lisegons.

bunnycdn

BunnyCDN afirma que pot reduir el temps mitjà de càrrega del lloc web de 2,5 segons a 0,7 segons, i, amb preus a partir de només 0,01 dòlars / GB, és fàcil veure per què molta gent utilitza el servei..

A més d’acollir fitxers estàtics, podeu utilitzar BunnyCDN per lliurar contingut de vídeo.

Mapa de xarxa de BunnyCDN

El complement de WordPress de BunnyCDN facilita el procés de configuració del CDN. Només cal que introduïu uns quants detalls clau a la vostra zona de compte.

El quadre de control principal de BunnyCDN és acolorit i senzill de navegar. La configuració de la zona d’atracció CDN és senzilla, però també trobaràs funcions avançades a l’àrea del compte, com ara connexions HTTP / 2, Brotli & Compressió GZip, regles de memòria cau personalitzada, protecció de descoberta de banda d’amplada de banda, certificats SSL, protecció d’enllaç directe i llista negra IP.

Analytics es pot veure des del vostre tauler de control principal i també podeu veure estadístiques de caché d’ample de banda, ús de trànsit, errors i molt més.

BunnyCDN Pull Zone

L’estructura de preus baixos de BunnyCDN la distingeix entre la multitud.

Un cop hagi expirat la prova gratuïta de 14 dies, se us cobrarà segons l’ample de banda que utilitzeu. La companyia cobra 0,01 $ / GB per Amèrica del Nord i Europa, 0,03 $ / GB per Àsia i Oceania, 0,045 $ / GB per a Amèrica del Sud i 0,06 $ per GB de Sud-àfrica.

Les tarifes anteriors no disminueixen amb l’ús, però els preus baixaran si opteu per la fixació de preus. Aquesta opció redueix l’accés a només vuit centres de dades de la xarxa, però baixarà els preus fins a només 0,005 $ / GB. El ritme continua baixant a mesura que augmenta l’ús de l’ample de banda.

Un altre plus és que BunnyCDN no té cap càrrec mensual mínim, sinó que només se us cobrarà per allò que feu servir.

Estadístiques de BunnyCDN

És fàcil veure per què BunnyCDN és una opció tan atractiva per als usuaris de WordPress. La xarxa de lliurament de contingut té una llista impressionant de funcions, un complement de WordPress dedicat que facilita la configuració, un tauler de control fàcil d’utilitzar i una estructura de preus que pocs altres serveis CDN premium poden coincidir..

També té una prova gratuïta de 14 dies que et permet provar el servei sense entrar en cap detall de pagament.

Mencions d’honor

El CDN de codi obert jsDelivr, de Prospect One, va ser creat per a desenvolupadors i és lliure d’utilitzar sense límits d’amplada de banda aplicats..

El servei pot funcionar a causa del suport de xarxes d’entrega de contingut com StackPath, Cloudflare, Fastly, NS1 i PerfOps. D’aquesta manera s’aconsegueix oferir una excel·lent capacitat de presència.

Com és de suposar, jsDelivr és popular entre els desenvolupadors i desenvolupadors de WordPress que publiquen el seu programari a GitHub.

Xarxa jsDelivr

Sucuri és una companyia de seguretat en línia que ajuda els propietaris de llocs web a prevenir atacs. El seu complement de seguretat de WordPress es pot utilitzar per endurir el vostre lloc web i cercar programes maliciosos i accés no autoritzat.

El pla bàsic de seguretat de la companyia es rebaixa a 199,99 dòlars l’any, la qual cosa suposa una taxa efectiva de 16,67 dòlars al mes. A més de l’escaneig de programari maliciós i la mitigació avançada de DDoS, els seus plans de seguretat també inclouen una xarxa de lliurament de contingut.

Sucuri CDN té 11 punts de presència a tot el món i ofereix connexions HTTP / 2 i moltes opcions de memòria cau.

Crec que altres xarxes d’entrega de contingut a les quals fa referència aquest article són més flexibles i us donen accés a una xarxa global més gran, però Sucuri és una solució assequible i us permet accedir a funcions de seguretat de WordPress premium que altres xarxes d’entrega de contingut..

Empreses gestionades de WordPress

Les empreses d’allotjament de WordPress gestionades poden reduir molt el temps que dediqueu a mantenir els vostres llocs web de WordPress mitjançant la centralització de tasques comunes d’administració de llocs web com ara còpies de seguretat, seguretat, actualitzacions, escenificació de llocs web, gestió d’arxius i molt més..

Moltes empreses d’allotjament de WordPress gestionades premium, com Kinsta, Flywheel i WP Engine també ofereixen als clients accés a una xarxa de lliurament de contingut..

Aquesta és una manera pràctica d’utilitzar una xarxa d’entrega de contingut, ja que l’empresa d’allotjament gestionada configura tot per a vosaltres. Tot el que heu de fer és activar el CDN mitjançant el vostre compte d’allotjament.

Kinsta CDN

Assegureu-vos de comprovar la quantitat d’ample de banda que s’ofereix i quina xarxa d’entrega de contingut ofereix la vostra empresa d’allotjament de WordPress gestionada per assegurar-vos que compleixi els vostres requisits. Si no és així, encara podeu utilitzar una altra xarxa de publicació de contingut si voleu.

Com a referència, el CDN de Kinsta utilitza KeyCDN, WP Engine utilitza Cloudflare i FlyWheel utilitza ràpidament.

Llegiu el nostre article sobre les millors empreses de hosting WordPress gestionades per conèixer millor els avantatges de l’allotjament gestionat.

Pensaments finals

Amb molt de focus en dissenys bonics i elaboració de contingut excel·lent, és fàcil obviar la importància de la velocitat de la pàgina.

Però la velocitat pot matar: el vostre lloc web, és a dir.

Recordeu: Google no té interès en classificar els llocs web lents i lents. A més, els visitants no estan interessats en cap lloc web lent. Hi ha hagut nombrosos estudis que confirmen que els tipus de conversió tenen un impacte significatiu en els temps de càrrega.

Això significa que un lloc web lent retorna els clients a la porta, a més de deixar-los gastar els diners en efectiu. Com podeu imaginar, aquesta no és una manera sostenible de fer negocis.

L’ús d’un CDN és un pas digne en la direcció correcta per resoldre aquest problema, gestionant el problema de la distància geogràfica entre usuari i servidor emmagatzemant el vostre lloc web en servidors situats estratègicament a tot el món. En connectar els vostres usuaris amb el servidor més proper, s’apareixen uns segons valuosos en els temps de càrrega.

Si us interessa instal·lar un CDN al vostre lloc web, la llista d’avui ofereix alguns dels millors CDN compatibles amb WordPress per a tots els pressupostos. Si encara esteu a la tanca, penseu provar un dels serveis gratuïts que apareixem a la llista i veure fins a quin punt un CDN pot augmentar el rendiment del vostre lloc web..

* Per a una introducció més detallada dels CDN, feu un cop d’ull a una publicació anterior: què és un CDN?.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map