Com utilitzar Pingdom per mesurar (i supervisar) la velocitat i el rendiment d’un lloc web – de manera eficaç!

Ofertes de WordPress


Els lectors habituals poden recordar que fa un temps vaig revisar una de les meves eines de prova de velocitat preferides del lloc web: GTMetrix. Les proves de velocitat són una tasca fonamental per a tots els propietaris de llocs web, proporcionant una visió valuosa de la velocitat de càrrega dels nostres llocs en diverses circumstàncies i en diferents moments del dia.

En aquest article, vaig a fer una ullada a Pingdom, una de les eines de monitoratge i proves de velocitat de llocs web més conegudes que hi ha actualment disponibles. A primera vista, Pingdom pot semblar una eina de prova relativament senzilla (a causa de la seva prova de velocitat lliure aparentment bàsica), però un cop registrat tot un món d’altres funcions queda disponible..

A partir de l’esmentada eina de prova de velocitat gratuïta i com utilitzar-la, fem una ullada a tot allò que Pingdom té per oferir.

Proves de velocitat gratuïtes

Si només necessiteu una anàlisi ràpida del lloc web, dirigiu-vos a Eines de Pingdom, introduïu l’URL del vostre lloc web, feu clic a “Inicia la prova” i espereu a que els resultats es publiquin. Al cap d’uns segons, haureu de veure una cosa així:

Anàlisi del lloc web Pingdom

Com és de suposar, WinningWP és un lloc web relativament ben optimitzat, de manera que no hi ha cap problema clara a la llista. Tanmateix, feu un altre lloc (per exemple, wordpress.org) i notareu de seguida alguns problemes. Per aprofundir en cada número, feu clic a les fletxes expansores (a la dreta de cada número que retorna Pingdom) per obtenir més detalls sobre cada.

Problemes de velocitat del pingdom

Utilitzo proves de velocitat com aquesta quan he completat els treballs de desenvolupament d’un projecte. Quan es llança un lloc, hi ha tantes coses petites que haureu d’acostar a ser normal per oblidar-ne algunes. Eines com aquesta em permeten passar per cada problema i treballar mitjançant les solucions corresponents.

Una cosa que molts usuaris novells no s’adonen, però, és que és important provar més que la pàgina principal del vostre lloc web. És probable que el vostre article, producte i altres pàgines donin resultats molt diferents i, quan provenen de motors de cerca i altres enllaços al vostre lloc, els visitants probablement arribaran només en aquest tipus de pàgines..

Pingdom us ofereix més que una llista de problemes. També podeu veure la mida del contingut per tipus de contingut, la mida del contingut per domini, les diverses sol·licituds realitzades pel domini i totes les sol·licituds de fitxers en un format “cascada” extremadament útil (mostrant l’ordre exacte en què es carrega cada element a la pàgina. – més informació a continuació.

Pingdom sol·licita cascada

L’única eina que Pingdom no us proporciona (però sí GTmetrix) és una vista independent per a les puntuacions de PageSpeed ​​i YSlow, però, en definitiva, Pingdom us ofereix tot el que necessiteu per analitzar el vostre lloc web i fer-lo més ràpid. El lloc web de Pingdom també s’ha actualitzat recentment per presentar-lo perfectament; donem un cop d’ull:

Perspectives de rendiment

Aquesta és la secció que més faig servir per provar llocs. Funciona com a llista de comprovació que podeu recórrer per aconseguir que el vostre lloc sigui més ràpid. Només cal fer clic a les fletxes per veure els detalls i seguir les directrius per resoldre els problemes. Nota: en alguns casos, és possible que no tingueu el control de tot el que necessiteu per aconseguir que la puntuació arribi fins al 100%, però està bé, l’objectiu és marcar el màxim nombre possible. No us estresseu si encara teniu uns quants avisos grocs difícils de resoldre al final dels vostres esforços.

Informació sobre el rendiment del pingdom

Codis de resposta

La secció de codis de resposta és especialment útil si el vostre lloc web funciona des de fa un temps i us indica què passa amb tots els recursos que carregueu a la pàgina. Dues-cents i 300 estats de classe normalment són A-OK, però voldreu eliminar tots els errors de 400 i 500 classes.

Codis de resposta Pingdom

També podeu utilitzar la cascada (més informació en aquest moment) per esbrinar quins recursos us proporcionen 404 i 500 errors i prendre els passos adequats per eliminar-los o modificar el vostre lloc..

Desglossament de contingut i sol·licitud

Hi ha quatre taules que us proporcionen informació sobre la distribució del vostre contingut i les vostres sol·licituds.

Sol·licitud de pingdom i desglossament de contingut

Mida del contingut per tipus de contingut enumera tots els vostres actius agrupats per tipus (imatges, scripts, CSS, HTML, etc.) i podeu fer servir aquesta informació per eliminar tots els problemes evidents. Carregar 20MB d’imatges en una pàgina generalment significa que hauríeu d’optimitzar les vostres imatges, carregar 2MB de JavaScript significa que heu de ser més eficients en l’ús dels scripts..

El peticions per tipus de contingut la taula mostra el nombre de sol·licituds que fa el vostre lloc; una altra manera d’optimitzar el vostre lloc. Si traieu 49 scripts separats com ho fa aquest lloc de prova, potser és el moment de combinar-los en un (o com a mínim).

Mida del contingut per domini i peticions per domini mostra informació similar sobre l’origen del contingut. Voleu carregar contingut principalment de fonts locals o de xarxes d’entrega de contingut. Si carregueu molt contingut de fonts fora del lloc, és possible que us arrisqueu a alentir el vostre lloc si haureu d’esperar les respostes lentes d’altres persones..

La cascada

Aquesta eina la fan servir els desenvolupadors de tot arreu per obtenir una comprensió visual de com es carreguen els llocs i on es troben els colls d’ampolla. Mostra una gran quantitat d’informació, sobretot si feu servir les fletxes expansores per arribar als detalls de cada sol·licitud.

Cascada de pingdom

La icona de l’esquerra indica el tipus de contingut que es demana. Si la resposta no és de la classe 200, veureu una icona d’alerta: hi aneu per obtenir més informació. A continuació, l’URL de la sol·licitud i la mida de la sol·licitud. Finalment, hi ha un gràfic de barres horitzontals que mostra quan i com es va carregar el recurs.

Com més a la dreta s’inicia la barra, més tard es carregarà el recurs. La longitud de la barra mostra el temps de càrrega, desglossat en DNS, SSL, connectar-se, esperar, enviar i rebre.

Per als recursos locals, és una bona idea tenir present les mides de connexió. Els llargs temps de connexió poden indicar un problema amb el vostre amfitrió, assumint que el vostre lloc altrament està ben configurat. Cerqueu barres llargues que dificultin la càrrega del vostre lloc web o recursos externs amb un DNS llarg o una altra mètrica..

Funcions Pro

Tot i que la versió gratuïta sembla agradable, en realitat no ofereix res substancial sobre GTmetrix. Tanmateix, quan agafeu un compte professional, Pingdom es converteix en una fàbrica de funcions útils. Mirem tot el que podeu fer amb Pingdom Pro.

Supervisió d’Uptime

Supervisió en horari (pot ser que el vostre host no sigui tan fiable perquè creieu que és el tipus més bàsic de supervisió que ofereix Pingdom. Consisteix en un gràfic que combina el temps mitjà de resposta amb qualsevol temps d’inici del vostre lloc web. He actualitzat recentment el meu lloc, prenent-lo recentment) fora de línia durant uns tres dies. Mireu com va reaccionar Pingdom:

Comprovació en temps de Pingdom

Com a prova ràpida, vaig fer caure el lloc durant quatre a cinc minuts per veure si Pingdom l’agafaria. Com es pot veure a la minúscula pipa vermella que hi ha a la part inferior, ho va fer, fins i tot vaig rebre un missatge de correu electrònic als dos minuts d’enganxar el lloc. Bastant impressionant!

Els informes de temps de sortida mostren els registres de temps de resposta, els registres de resultats de les proves (de diverses ubicacions), descarregueu els resultats de PDF, CSV i molt més..

Informes de velocitat de pàgina

Els informes de velocitat de pàgina són els mateixos que l’eina gratuïta al lloc combinada amb dades històriques: excel·lent per agafar tendències desagradables o lentitud relacionada amb el codi..

Historial de velocitats de pàgines de Pingdom

Informes de transaccions

Els informes de transaccions són una de les funcions més potents de Pingdom. Permeten assegurar-se que les interaccions dels usuaris que abasten diverses accions i pàgines funcionen sense problemes i són inestimables per a webshops, aplicacions SaaS i altres llocs basats en interaccions..

Informes de transaccions Pingdom

La idea és utilitzar un editor senzill per dir-li a Pingdom com navegar pel vostre lloc i com comprovar els resultats. Podeu instruir a Pingdom que carregui la pàgina d’inici, comproveu que dóna un codi d’estat de 200, ompliu un camp de cerca i aneu a un resultat..

Nota: Pingdom té un excel·lent vídeo tutorial sobre els informes de transaccions i com configurar-los. Recomano fer una ullada.

Monitorització real d’usuaris

Les proves de velocitat de pàgina solen ser artificials. Vostè carregueu el lloc web al navegador o vostè iniciar una prova utilitzant un servei extern com Pingdom. Són grans i, sobretot, segueixen el que succeeix en realitat, encara que no sempre.

El control real dels usuaris us ofereix una mica de codi per afegir al vostre lloc, de la mateixa manera que Google Analytics. Un cop afegit, veureu real les dades que es transmeten. Veureu el temps que es trigava a carregar el vostre lloc per als visitants reals, en contraposició a vosaltres o a algun bot automatitzat.

Les dades reals us donaran una visió molt més enllà de les ubicacions de proves disponibles, ja que els vostres visitants vindran de tot el món. Podeu configurar les condicions de temps de càrrega perquè els visitants satisfets, tolerants i frustrats segmentin millor la vostra visualització.

Supervisió real dels usuaris de Pingdom

Alertes

Pingdom us ofereix un sistema bàsic d’alerta fora de caixa. Podeu obtenir correus electrònics, notificacions bàsiques d’aplicacions i missatges SMS. Quan vaig treure el lloc web cap avall, vaig rebre un missatge de correu electrònic en dos minuts, això era més que suficient per als meus propòsits.

Si treballeu amb una aplicació àmplia, potser voldreu utilitzar el Beep Manager de Pingdom, que té com a objectiu enviar l’alerta “adequada a la persona adequada en el moment adequat”. Haureu de tenir un bon preu avançat, però val la pena la vostra inversió.

Podeu afegir membres de l’equip, definir qui rep les notificacions, programar els temps de manteniment i fer molt més. No l’he utilitzat jo mateix, però, a partir del vídeo de Beep Manager de Pingdom, penso en implementar-lo per a un projecte en el qual estic treballant.

Integracions

Podeu utilitzar l’API de Pingdom per configurar algunes eines avançades. Actualment, hi ha disponibles Liberato i webhooks. Quan utilitzeu els webhooks, Pingdom enviarà les dades de POST a l’URL que escolliu i podreu interceptar aquestes dades i utilitzar-les com vulgueu.

Podeu integrar Pingdom amb les vostres pròpies eines de gestió d’incidents, rebre notificació de temps d’inici dels llocs web de clients, crear el vostre quadre de comandament d’estadístiques, etc..

L’aplicació Pingdom Mobile

Pingdom té una aplicació mòbil gratuïta extremadament útil (disponible tant per a Android com per a iPhone), que funciona de manera brillant i té una aparença increïble. És un excel·lent acompanyant per rebre notificacions i mantenir-vos al dia sobre els vostres llocs on vulgueu.

Per provar-me, he actualitzat el codi del meu lloc i he produït un problema que ha provocat un error en el servidor del meu lloc. Poc després, vaig rebre això a l’aplicació per a mòbils:

Aplicació Pingdom Mobile: captures de pantalla

L’aplicació per a mòbils també us mostra dades bàsiques com ara el temps de resposta i les comprovacions de temps de funcionament. És un gran avantatge per al vostre compte professional que és realment un goig d’utilitzar, que és relativament rar per als serveis que no es van originar a les plataformes mòbils.

Preu del preu de Pingdom

D’una banda, Pingdom és car, de l’altra, realment no ho és per al que ofereix. El compte bàsic costa 14,95 dòlars al mes i inclou deu comprovacions a intervals d’un minut, un xec avançat (velocitat de transacció o pàgina), supervisió real d’usuaris fins a visualitzacions de pàgines de 100 K al mes, alertes bàsiques, 50 missatges SMS al mes i suport de plata (en línia i xerrar).

Tal com s’esperava, els comptes de nivell més alt augmenten les coses. El compte avançat (89,95 dòlars al mes) introdueix el Beep Manager; el compte professional de 249 dòlars al mes afegeix inicis de sessió multi-usuaris, pagaments de factures, supervisió de subdomini i etiquetes per a la supervisió real de l’usuari i suport d’or (inclòs suport telefònic).

Segons la meva opinió, els preus es poden reduir a prop del compte professional, però val la pena. Si teniu un bloc personal, és possible que fins i tot no necessiteu un compte Pingdom. Ja n’hi haurà prou de revisar-lo. Si us interessa el vostre lloc personal, els 15 dòlars al mes haurien de suposar un cost acceptable.

Si teniu una botiga webs, podríeu començar amb xecs gratuïts i, a mesura que obteniu més comandes, invertiu 45,95 dòlars al mes per oferir-vos tres xecs de transacció. Si obteniu només una venda addicional al mes a causa d’un lloc ben controlat, haurà pagat per si mateix.

Conclusió

Després d’haver-lo utilitzat des de fa unes setmanes, estic impressionat amb Pingdom. Tant és així que ja he cancel·lat el meu compte GTmetrix i he canviat tot a Pingdom. No hi ha res absolutament dolent amb GTmetrix, encara m’encanten els seus serveis, però Pingdom en ofereix una molt més bang per la vostra merda.

Pingdom ha creat un servei igual d’utilitat tant per a persones que intenten fer créixer els seus llocs personals com per a empreses molt més grans basades en la web. El quadre de comandament és un goig de navegar, l’aplicació mòbil molt increïble i l’ajuda al lloc és extremadament fàcil d’entendre i de seguir.

En resum, és segur dir que puc recomanar de tot cor Pingdom com la millor eina en línia per a mesurar i supervisar el rendiment del lloc web..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map