WPMU DEV-gennemgang: Hvad tilbyder de, og er det værd at deltage?

WordPress-tilbud


WPMU DEV-medlemmer får adgang til et imponerende udvalg af premium WordPress-temaer og plugins – i det mindste i henhold til virksomhedens marketingmateriale. Ikke kun det, men medlemmerne kan også få adgang til en 24/7 WordPress-supporttjeneste og forskellige instruktionsvideoer og online-kurser.

Men er det at betale for at blive WPMU DEV-medlem en god investering? Og er deres WordPress-værktøjer og tjenester så gode, som de lyder? Vores gennemgang har til formål at besvare disse spørgsmål – og i slutningen af ​​denne artikel skal du have alle de oplysninger, du har brug for for at beslutte, om at blive et WPMU DEV-medlem er den rigtige mulighed for dig.

Lad os se…

WPMU DEV Hurtig oversigt

WPMU Dev-hjemmeside

WPMU DEV-porteføljen inkluderer deres populære blog og et udvalg af gratis WordPress-plugins. Det inkluderer også premium-temaer og mere end hundrede premium plugins samt uddannelsesindhold og andre tjenester, der kun er tilgængelige for betalende medlemmer. Virksomheden er en del af den samme gruppe som CampusPress og Edublogs, og alle drives af Incsub.

Funktioner til gennemgang af WPMU DEV-medlemskab

Med CampusPress hosting og styring af tusinder af WordPress-websteder til skoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner, Edublogs leverer utallige WordPress-blogs til lærere og studerende, og WPMU DEV har arbejdet med mere end 500.000 WordPress-brugere, har gruppen et væld af WordPress-oplevelser.

Selvom WPMU DEV startede med fokus på WordPress Multisite – en funktion i WordPress, der kan bruges til at oprette et netværk af flere websteder og blogs fra en enkelt installation af WordPress – tilbyder de nu også plugins og temaer til regelmæssige WordPress-websteder og blogs.

WPMU DEV-gennemgang: Skal du blive medlem?

For at hjælpe dig med at beslutte, ser vi på deres temaer, et udvalg af deres mest populære plugins og andre tjenester og ressourcer, der er tilgængelige for medlemmer. Så hvis du har spekuleret på, om du skulle blive et WPMU DEV-medlem, er du kommet til det rigtige sted.

WPMU DEV Support og Community

Vi kommer snart til WordPress-plugins og -temaer. Hvad der virkelig hjælper WPMU DEV med at skille sig ud fra andre tema- og plugin-klubber er deres support, uddannelse og samfundskomponenter. Højdepunktet med disse er deres 24/7 live chat-service, som medlemmerne kan få adgang til for at få hjælp med deres WordPress-websteder.

WPMU DEV Live Chat Service

WPMU DEV-medlemmer kan kontakte supportteamet 24/7 gennem live chat-funktionen.

Du kan stadig åbne en supportbillet, hvis du foretrækker det, men det er dejligt at vide, at der er nogen til at ‘chatte’ til 24/7. Der er også de travle supportfora, hvor du kan dele dine problemer med andre medlemmer og supportmedarbejdere.

WPMU DEV WordPress Support Videoer

Du får også adgang til et bibliotek med tutorialvideoer med hvid label til dig og dine klienter.

WPMU DEV har produceret 40 tutorialvideoer, der dækker alle aspekter af styring af et WordPress-websted, herunder navigering i instrumentbrættet, installation af plugins og brug af mediebiblioteket til kun at nævne nogle få. Videoerne er alle på hvid etiket og vises uden WPMU DEV-branding for at undgå at forvirre dine brugere eller klienter.

WPMU DEV Academy

Online kursusstruktur

WPMU Dev Academy-kurserne inkluderer videoer, tekst, quizzer og diskussionsområder.

WPMU DEV-medlemmer får adgang til en række WordPress-relaterede uddannelseskurser gennem akademiet. WPMU DEV Academy-kurserne er designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af WordPress og inkluderer:

 • WordPress-udvikling for begyndere
 • WordPress-udvikling til mellemliggende brugere
 • Avanceret WordPress-udvikling
 • JavaScript til WordPress-udviklere
 • WordPress Karriere Masterclass.

Kurserne bruger videoer, skriftligt indhold, quizzer og diskussionsområder for at hjælpe dig med at mestre de emner, der undervises. Hvis du vil forbedre din WordPress-viden og færdigheder, er WPMU DEV Academy-kurserne en dejlig ekstra.

WPMU DEV Hub

En anden funktion ved WPMU DEV, der adskiller den fra konkurrencen, er Hub. Når du er blevet medlem, kan du registrere dine websteder gennem huben og derefter få et overblik over dem gennem et centralt instrumentbræt på WPMU DEV-webstedet.

Skærmbillede af WPMU DEV Hub

Med huben kan du administrere alle dine websteder via dit medlemspanel på WPMU DEV-webstedet.

Med Hub kan du hurtigt se, hvilke aspekter af dine websteder har brug for opmærksomhed. Du kan hurtigt opdatere plugins og temaer uden at skulle besøge dine websteder direkte, kontrollere status for sikkerhedskopier og overvåge websteds oppetid og ydeevne. Hvis du har flere WordPress-websteder, eller du passer på klientwebsteder, vil Hub gøre det meget lettere at administrere dem.

WPMU DEV WordPress-temaer

Fixer WordPress Theme Screenshot

Fixer er et WPMU DEV-WordPress-tema for forretningsudbydere.

På forhånd er WPMU DEV-rammerne, som alle deres WordPress-temaer er baseret på. Da Upfront har et front-end drag-and-drop-side-builder-værktøj, inkluderer alle de otte temaer fra WPMU DEV også et.

Spirit Theme fra WPMU DEV

Spirit er et porteføljetema i fuld bredde til promovering af dine færdigheder og tjenester online.

De otte WPMU DEV-temaer dækker blogs, business, portfolio, magasin og kreative websteder, og de har alle e-handelsstøtte. Da temaerne alle let kan ændres gennem Upfront-builder eller WordPress Customizer, skal du være i stand til at oprette et passende websted til dit projekt.

Eksempel på Upfront Page Builder Tool

Udover at være tilgængelige som et enkeltstående plugin inkluderer WPMU DEV-temaerne alle Upfront-træk-og-slip-sidebyggerværktøjet.

Upfront builder-værktøjet er også tilgængeligt som et enkeltstående plugin, der giver dig muligheden for at oprette tilpassede WordPress-websteder. Hvis du vil finde ud af mere, kan du tjekke den online Upfront builder-demo.

WPMU DEV WordPress Plugins

Som nævnt får du adgang til mere end hundrede premium WordPress-plugins, når du bliver WPMU DEV-medlem. WPMU DEV-plugin-biblioteket dækker alt fra webstedsstyring, online marketing, indholdspublicering og sidedesign til ydeevne og søgemaskineoptimering. Hvis du tilmelder dig WPMU DEV, har du muligvis aldrig brug for at købe et andet plugin igen.

Her er et kig på nogle af de mest imponerende WordPress-plugins, der er tilgængelige for WPMU DEV-medlemmer.

Snapshot Pro – WordPress Backup Plugin

Sikkerhedskopier dit WordPress-websted med Snapshot

Snapshot Pro er et meget brugervenligt WordPress-backup-plugin.

Snapshot Pro gør det nemt at starte sikkerhedskopiering af dit WordPress-websted. Sikkerhedskopier kan oprettes efter behov eller på automatiseret basis i henhold til din brugerdefinerede plan. Af største vigtighed er det, at gendanne dine sikkerhedskopier lige så let som at oprette dem.

Opret en sikkerhedskopieringsplan med Snapshot

Opret nemt en brugerdefineret plan for automatiserede sikkerhedskopieringer med Snapshot Pro.

Nøglefunktioner i Snapshot Pro:

 • Mulighed for at oprette en automatiseret tilpasset backup-plan.
 • Oprettelses- og gendannelsesfunktioner med ét klik.
 • Mulighed for at migrere WordPress-websteder fra en vært til en anden.
 • Mulighed for at eksportere sikkerhedskopifiler til Dropbox, Google Drive, Amazon S3 og WPMU DEV Cloud.
 • Mulighed for automatisk at overføre sikkerhedskopifiler til SFTP / FTP-placeringer.

Snapshot Pro er ideel til ikke-tekniske webstedsejere, der bare ønsker at trykke på et par knapper og implementere en regelmæssig backupplan og også give brugere, der har brug for mere kontrol over, hvordan deres sikkerhedskopier fungerer.

Mere info

Hustle – Lead Generation Plugin

Skærmbillede af Hustle-plugin-modulerne

Med Hustle kan du vise tilbud til dine besøgende på en række forskellige måder.

Hustle giver dig muligheden for at oprette brugerdefinerede pop-ups og andre typer indhold til visning af tilbud på dit websted. Disse tilbud kan omfatte en invitation til at deltage i dit e-mail-nyhedsbrev, følge dig på sociale medier, dele dit indhold online eller tjek en bestemt side på dit websted.

Opret tilpassede pop-up- og optin-formularer med Hustle-designeren.

Brug Hustle-designer til at oprette brugerdefinerede pop op-vinduer, slide-ins og indholdsskærme.

Takket være den intuitive indholdsbygger kan du nemt designe den rigtige formularer til dit publikum. De detaljerede indstillinger og kontroller sikrer, at dine pop-ups, slide-ins og flydende bjælker fungerer på den måde, du ønsker.

Hustle pop-up-triggerindstillinger

Vælg mellem et konkurrencedygtigt udvalg af triggere til dine pop-up-formularer og meddelelser.

Hovedtræk ved trængsel:

 • Mulighed for at oprette pop-ups, flydende bjælker, optin-formularer med indhold og display med tilpasset indhold.
 • Fuldt udstyret formdesigner med en intuitiv brugervenlig grænseflade.
 • Integration med populære e-mail-marketingtjenester og sociale medienetværk.
 • Valg af pop-up-triggere, herunder exit-intention, tid, rulle, klik og annonceblokering.
 • Mulighed for at kontrollere hvornår og hvor slide-in- og pop-up-formularerne vises.
 • Mulighed for at se analysedata om ydeevnen for dine optinformularer og pop-ups.

Hustle har et meget konkurrencedygtigt sæt funktioner, der gør det til et godt alternativ til plugins som OptinMonster, Thrive Leads eller Bloom.

Mere info

WP Smush Pro – Plugin til billedoptimering og komprimering

Hurtigere ladetider kan øge websteds konverteringsfrekvens, hjælpe med SEO og levere en venligere brugeroplevelse. En af årsagerne til langsom belastning er dårligt optimerede billeder – et problem WP Smush Pro blev bygget til at overvinde.

Statistikker, der viser, hvordan WP Smush har komprimeret billeder

WP Smush Pro kan automatisk komprimere og optimere billeder uden at ofre billedkvaliteten.

Nøglefunktioner i WP Smush Pro:

 • Mulighed for at komprimere billeder op til 10 gange mere end almindelig knusning, med næsten intet synligt fald i kvalitet.
 • Mulighed for at aktivere automatisk billedoptimering ved upload.
 • Mulighed for bulk-optimering af eksisterende billeder.
 • Mulighed for at vælge mellem tabsfri og tabt komprimeringstilstand.
 • Redigering af billedstørrelse og skalering.
 • Mulighed for hurtigt at gendanne originale billedfiler.

WP Smush Pro er en god mulighed for dem, der ønsker at optimere deres billeder uden at forringe dem, såvel som dem, der er villige til at ofre noget billedkvalitet i bytte for større hastighedsforbedringer.

Mere info

Hummingbird Pro – Plugin til performanceoptimering

Hummingbird webstedets resultatanalyserapport

Hummingbird tester dit websted og hjælper dig med at løse eventuelle problemer, der påvirker ydeevnen.

Efter aktivering af dette plugin tester Hummingbird Pro dit websted for at finde områder, hvor der kan tages skridt til at forbedre indlæsningstiderne. Du får derefter muligheden for at løse eventuelle problemer via Hummingbird-brugergrænsefladen.

Nøglefunktioner i Hummingbird Pro:

 • Mulighed for at generere webstedsresultatrapporter med forbedringsforslag.
 • Mulighed for at udføre opgaver til forbedring af hjemmesidens ydelse med et tryk på en knap.
 • Mulighed for at aktivere browser-cache, minifikation og GZIP-komprimering.
 • Mulighed for at overvåge webstedets ydeevne og sende advarsler, når der opdages nedetid og langsomme indlæsningstider.
 • Integration med CloudFlare og WPMU DEV-indholdsleveringsnetværket.

Hummingbird Pro er et godt afrundet værktøj, der ikke kun fremhæver, hvordan dit websteds ydeevne kan forbedres, men også gør det nemt at udføre de opgaver, der kan forbedre belastningstiderne.

Mere info

WP Defender – Sikkerhedsplugin

Sikkerhedsrapport fra Defender-plugin

Defender giver dig et hurtigt overblik over dit websteds sikkerhedsniveauer.

WP Defender hjælper dig med at gøre dit websted så sikkert som muligt og beskytte det mod angreb. Så snart plugin er aktiveret, lærer du, hvor sikkert dit websted er, og hvad du ellers kan gøre for at holde det sikkert. Der er informative beskrivelser for hvert element for at hjælpe dig med at forstå problemerne og hvordan de kan løses.

Rapport fra Defender-plugin

Ud over at fremhæve problemer kan WP Defender også hjælpe med at løse sikkerhedsproblemer.

Nøglefunktioner i WP Defender:

 • Evne til at udføre planlagte scanninger på websider.
 • Mulighed for at generere sårbarhedsrapporter, der sendes via e-mail.
 • Sikkerheds- og sikkerhedsanbefalinger til dit websted.
 • Auditlogværktøj, der sporer ændringer foretaget på dit websted.
 • IP-lockouts for at beskytte dit login-område mod mistænkelig aktivitet.
 • Mulighed for at kontrollere, om dit websted er på Google sortliste.

Et godt sikkerhedsplugin er vigtigt for ethvert WordPress-websted, og WP Defender er bestemt et stærkt værktøj.

Mere info

WPMU DEV Dashboard – Kontostyringsværktøj

WPMU Dashboard-plugin

Efter installation af Dashboard-plugin kan du søge efter og installere plugins og temaer fra WPMU DEV direkte fra dit WordPress-dashboard.

Efter at have aktiveret WPMU DEV Dashboard-plugin på dit WordPress-websted, kan du hurtigt installere alle de andre plugins og temaer, der er tilgængelige som en del af dit medlemskab. Dashboardet giver dig også en hurtig måde at kontakte WPMU DEV supportteam.

Mere info

Dette er kun et eksempel på de hundrede plus premium WordPress-plugins, der er tilgængelige for WPMU DEV-medlemmer. Du kan se den fulde liste her.

WPMU DEV Blog og Whip nyhedsbrev

Bloggen, der udgiver en ny artikel hver dag, er sandsynligvis, hvordan de fleste opdager WPMU DEV. Dækkende råd, anmeldelser, tutorials og de seneste nyheder fra WordPress-samfundet, det er en af ​​de travleste WordPress-blogs omkring.

Seneste indlæg fra WPMU DEV-bloggen

WPMU DEV-bloggen udgiver en stabil strøm af WordPress-relaterede artikler.

Foruden bloggen har WPMU DEV også et e-mail-nyhedsbrev, der leveres tre gange om ugen til deres medlemmer. Whip dækker alle aspekter af WordPress-økosystemet og er en effektiv måde at følge med på den seneste udvikling fra WordPress-verdenen.

Priser på WPMU Dev-medlemskab

Den eneste måde at få adgang til kommercielle temaer, plugins og andet premiumindhold og -tjenester fra WPMU DEV er at blive medlem og betale det $ 49 månedlige gebyr.

Når du er medlem, kan du bruge produkterne på så mange WordPress-websteder, som du vil, inklusive klientsider. Hvis du annullerer dit medlemskab, kan du fortsætte med at bruge et hvilket som helst af de plugins eller temaer, du allerede har installeret.

WPMU DEV-prisoplysninger

Oplysninger om prisfastsættelse af WPMU DEV-medlemskab.

Der er en 30-dages gratis prøveversion tilgængelig, og selvom det kræver, at du indtaster dine betalingsoplysninger, giver det dig mulighed for at installere og prøve alle de inkluderede produkter og tjenester gratis.

Information om WPMU DEV-hosting

WPMU DEV tilbyder WordPress multisite hosting som en ekstra service.

Det er værd at nævne, at selv om WPMU DEV tilbyder webhosting, er det ikke en del af medlemskabspakken. I stedet er det en avanceret, virksomhedsstyret hosting-service med priser, der starter ved $ 1.000 pr. Måned.

Afsluttende tanker

Efter at have prøvet WPMU DEV plugins og temaer, blev jeg virkelig imponeret. Premium plugins og temaer sammenligner godt med de alternativer, der findes andre steder.

Takket være Hub-funktionen og Dashboard-plugin er administration af flere websteder og adgang til premium plugins, temaer og supporttjeneste meget ligetil. Samlet set er WPMU DEV-medlemskabsprodukt glat og godt designet.

Kort sagt anbefales WPMU DEV-medlemskab meget, men om du skal tilmelde dig eller ikke, afhænger af, om du kan retfærdiggøre det månedlige abonnementsgebyr på $ 49.

Hvis du kun har brug for et tema og et par plugins, kan du sandsynligvis bruge mindre og få adgang til et sammenligneligt sæt funktioner andre steder. Det er usandsynligt, at du finder det samme niveau af support, der leveres af WPMU DEV gennem deres døgn live chatfacilitet, selvom.

Hvis du vil have adgang til et stort bibliotek af højkvalitetsværktøjer, der hjælper dig med at opbygge og administrere effektive websteder, mens du kun skal beskæftige dig med en leverandør, er det værd at tjekke WPMU DEV-gratis prøveversion med fuld adgang og se, hvordan du kommer videre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map