Visual Composer, Beaver Builder eller Thrive Content Builder – Hvilken er den beste WordPress Page Builder Plugin?

WordPress-tilbud


I denne artikkelen sammenligner vi tre av de beste WordPress-sidebygger-plugins: Visual Composer (nylig omdøpt til “WPBakery Page Builder for WordPress”- merk: det er nå en helt ny versjon av“ Visual Composer ”, som er tilgjengelig her, som IKKE er versjonen som dekkes i denne artikkelen.. Denne artikkelen snakker om den gamle versjonen av Visual Composer, som igjen (og veldig forvirrende), og er nå kalt “WPBakery Page Builder”), Beaver Builder og Thrive Content Builder.

Vi skal se på brukergrensesnittene deres, de forskjellige forhåndsbygde layoutene og malene de tilbyr, modulene og elementene deres (mer om hva disse faktisk er nedenfor), hva som skjer hvis / når du deaktiverer dem, og de samlede brukeropplevelsene som hver gir – pluss ganske mye mer å starte opp!

Mot slutten av denne artikkelen bør du ha all informasjonen du trenger for å hjelpe deg med å bestemme hvilke av disse tre alternativene som passer best for dine behov.

Før vi kommer til det virkelige kjøttet av sammenligningen, la oss imidlertid ta en rask titt på hva en sidebygger er, hvordan den fungerer og hva den kan gjøre for nettstedet ditt.

Hva er en WordPress-sidebygger?

En sidebygger kommer vanligvis i form av en plugin – noe du kan aktivere på WordPress-nettstedet for å forbedre funksjonaliteten – og hovedformålet er å oppgradere WordPress-innholdsredigeringsopplevelsen. En sidebygger gir et alternativ til standard WordPress Editor, slik at du kan lage mer sofistikerte design for nettstedets innlegg, sider og annet innhold..

Eksempel på et WordPress Page Builder brukergrensesnitt

Takket være dra-og-slipp-brukergrensesnitt, gjør de beste sidebyggerverktøyene det enkelt å konstruere avanserte oppsett for innholdet ditt. Vanligvis brukes rader og kolonner til å produsere disse kreative sidelayoutene, og utseendet og stylingen til layoutene kan deretter tilpasses på mange måter. Skrifter, farger og dimensjoner er bare noen av egenskapene til layoutene du kan kontrollere.

Eksempel på rad- og kolonneoppsett som brukes av sidebyggere

De kraftigste sidebyggerverktøyene – for eksempel de vi sammenligner her – gir deg også muligheten til å sette inn nyttige moduler eller elementer i layoutene dine. Moduler som knapper, skyvekontroller og mediaspillere kan brukes til å hjelpe deg med å bygge funksjonsrikt innhold på nettstedet ditt. Videre har de beste WordPress-sidebyggerne brukervennlige grensesnitt som tar sikte på å forenkle prosessen med å lage avanserte sidedesign.

Typiske sidebyggerelementer fra Visual Composer

Hvis du noen gang har ønsket at du hadde mer kontroll over utseendet til innholdet på WordPress-nettstedet ditt, kan en plugins for sidebygger være akkurat det du leter etter.

WordPress-sidebygger-plugins har sine ulemper: Noen kan være vanskelige å bruke med mindre enn intuitive brukergrensesnitt; noen kan forårsake problemer hvis du ønsker å endre sidebyggerverktøy i fremtiden. Dette er bare et par av problemene vi vil se på i denne sammenligningen.

De beste pluginene for WordPress Page Builder

Som nevnt sammenligner vi de tre toppsidebygger-pluginene: Visual Composer, Beaver Builder og Thrive Content Builder. Men før vi kommer til sammenligningen, her er en rask introduksjon til hvert av programtilleggene.

Visual Composer (En kort introduksjon)

Visuell komponist

Visual Composer er kanskje den mest kjente plugin-en for sidebygger for WordPress. Det er samlet i utallige WordPress-temaer, og har lagt dra-og-slipp-funksjonalitet til funksjonslistene deres. Visual Composer er det rimeligste alternativet her, og det kan skilte med et imponerende funksjonssett.

Vi har allerede sett på hva Visual Composer er i stand til i et tidligere innlegg. I sammenligningen av denne sidebyggeren vil vi imidlertid undersøke hvor enkelt Visual Composer er å bruke og hvor godt det stabler opp til konkurransen.

Offesiell nettside

Beaver Builder (En kort introduksjon)

Beaver Builder

Beaver Builder er et ekstremt godt respektert plug-in-plugin for dra-og-slipp-sider for WordPress. Dette verktøyet inneholder et godt utvalg av sidemaler som hjelper deg å komme i gang. Gjennom front-end pek-og-klikk brukergrensesnittet, kan du tilpasse disse malene eller lage dine egne sidedesign fra bunnen av.

Det er også en gratis Lite-versjon av Beaver Builder tilgjengelig. Mens Beaver Builder Lite har færre funksjoner enn premiumalternativet, gir det deg en god mulighet til å prøve ut brukeropplevelsen til denne sidebyggeren på ditt WordPress-nettsted uten kostnad.

Offesiell nettside

Thrive Content Builder (en kort introduksjon)

Trives innholdsbygger

Thrive Content Builder, fra Thrive Themes, er en WordPress-sidebygger som fokuserer på å lage sidedesign for å hjelpe nettstedet ditt med å generere flere potensielle kunder. Dette fokuset gjenspeiles i utvalget av moduler du kan sette inn i innholdet ditt, så vel som de forhåndsbygde layoutene.

Til tross for fokuset på å lage salgssider og annet tiltak som initierer tiltak, har Thrive Content Builder imidlertid nok funksjoner til å gjøre det til et godt verktøy for generell sideutvikler også.

Offesiell nettside

Visual Composer, Beaver Builder og Thrive Content Builder: Sammenlignet

For å hjelpe deg med å velge riktig WordPress-sidebygger-plugin for nettstedet ditt, sammenligner vi de beste funksjonene i hvert alternativ før vi undersøker brukeropplevelsene.

Page Builder brukergrensesnitt sammenlignet

Alle disse sidebygger-plugin-ene har frontgrensesnitt, dra-og-slipp-brukergrensesnitt. Imidlertid tar hver en litt annen tilnærming til å gjøre det mulig for deg å lage tilpassede sidedesign for ditt WordPress-nettsted.

Beaver Builder brukergrensesnitt

Når du jobber på ditt WordPress-nettsted med Beaver Builder aktivert, blir en diskret knapp lagt til redaktøren.

Klikk på fanen Page Builder for å starte Beaver Builder

Ved å klikke på ‘Page Builder’ -knappen forvandles standard WordPress Editor til en dra-og-slipp-sidebygger. Mens Beaver Builder-redaktøren er aktiv, overtar grensesnittet hele WordPress Dashboard.

Eksempel på skjermbilde av Beaver Builder brukergrensesnitt

Ettersom brukergrensesnittet ligner stilen og formateringen på WordPress Dashboard, føles det som en kjernedel i WordPress, i stedet for den tredjeparts tillegg som den er. For et enda mer strømlinjeformet utseende er det mulig å fjerne Beaver Builder-merkevaren hvis du velger den øverste byråslisensen (mer om prisalternativer innen kort tid). Når du holder musepekeren over sideelementene, vises de tilgjengelige kontrollene.

Beaver Builder popup-panel

Selv om ikoner brukes for mange knapper på lerretet til sidebygger, holder du svevet over et ikon den tilsvarende tekstetiketten. Ved å klikke på et sideelement resulterer det vanligvis i at noe skjer nærmest øyeblikkelig, og gir god tilbakemelding på handlingene dine. Selv om du kan gjøre mye gjennom Beaver Builder brukergrensesnitt, betyr den intelligente måten kontrollene vises på at du aldri føler deg overveldet med alternativer.

Mangelen på inline-redigering er det eneste hovedområdet hvor Beaver-byggherre faller bak konkurransen. Å måtte legge inn tekst gjennom et popup-vindu i stedet for direkte inn på siden, bør imidlertid ikke være noen avtale for de fleste. Siden sidefeltområdet automatisk trekker seg sammen og utvider seg, avhengig av om det er behov, føles brukergrensesnittet til Beaver Builder mindre trangt enn konkurransens.

Thrive Content Builder brukergrensesnitt

Thrive Content Builder-brukergrensesnittet overtar også det meste av nettleservinduet, med WordPress admin verktøylinje igjen på skjermen. Det generelle utseendet er ikke så langt unna standard WordPress-brukergrensesnitt at det skurrer når du bytter mellom de to.

Skjermbilde av brukergrensesnittet for Thrive Content Builder

Å kunne klikke på hvilket som helst tekststykke og begynne å redigere innholdet på linje gjør at Thrive Content Builder føles mer intuitivt, og det kontekstsensitive kontrollpanelet som vises automatisk når du begynner å redigere, hjelper med å forenkle ting også.

Redigering av knappeteksten gjennom den innebygde tekstredigereren

Fordi brukergrensesnittet for Thrive Content Builder ikke viser beskrivelser av verktøytips når du holder musepekeren over ikoner, er det litt mindre brukervennlig enn konkurransen. Imidlertid bruker ikke denne sidebygger-pluginen ikoner så vidt som Beaver Builder og Visual Composer.

Resultater av å bytte sidepanelplassering til Thrive Content Builder

I motsetning til Beaver Builder, minimerer ikke sidefeltet automatisk når du jobber med sidedesignet. Du kan imidlertid skjule redigeringspanelet manuelt eller slå på siden det vises på for å frigjøre litt ekstra plass. Å jobbe ut hvordan man utvider panelet er ikke like greit, men det er noen gode treningsvideoer tilgjengelig som kan hjelpe.

Totalt sett er Thrive Content Builder brukergrensesnitt enkelt å bruke. Du jobber gjennom en front-end visning av nettstedet ditt, du kan enkelt dra og slippe elementer på plass, og i de fleste tilfeller ved å klikke på et element kan du begynne å redigere teksten på linje eller endre utseendet gjennom en pop-up panel.

Visual Composer brukergrensesnitt

Visual Composer inkluderer både brukergrensesnitt bak og foran. Dette ser ut til å være en arv fra eldre versjoner av pluginen, som bare inneholdt back-end editor. Selv om det forvirrer ting litt, er det en fordel med å ha tilgang til begge typer grensesnitt.

Skjermbilde av Visual Composer-brukergrensesnittet

Når det gjelder utseendet, er back-end-brukergrensesnittet til Visual Composer enklere enn frontpartiet. Dette gjør det til et godt alternativ for å raskt lage sideoppsett og sette sammen rader, kolonner og elementer. Du kan deretter bytte til frontenditor for å begynne å tilpasse utseendet.

Skjermbilde av Visual Composer brukergrensesnitt

I motsetning til Thrive Content Builder, er det ingen redigering på nettet. Som det også er tilfelle med Beaver Builder, ved å klikke på et element som en tekstblokk, åpnes et panel der du kan legge inn innholdet ditt eller tilpasse utseendet. Denne tilnærmingen gjør noe tregere, men det er ikke en stor ulempe.

Bilde som demonstrerer hvordan du redigerer tekst gjennom Visual Composer-brukergrensesnittet

Visual Composer har ikke fulgt stylingene til standard WordPress brukergrensesnitt. På grunn av dette føles det alltid som om du bruker et tredjepartsverktøy for å bygge sidene dine, i stedet for en kjernedel av WordPress. Dette, sammen med det travle brukergrensesnittet, gjør Visual Composer til den minst brukervennlige av disse tre siders byggepluginene.

Page Builder Prebuilt Layouts and Templates

Hver av disse WordPress-sidebygger-programtilleggene gir deg et utvalg forhåndsbygde oppsett og maler. Selv om det er valgfritt å bruke disse malene, er de en flott måte å få fart på arbeidet ditt og gi inspirasjon til dine egne design.

Beaver Builder Maler

Eksempel på sidemaler fra Beaver Builder

Beaver Builder inneholder 30 maler, med design for hjemmesiden din, destinasjonssider og innholdssider.

Velge en layout gjennom Beaver Builder-grensesnittet

Beaver Builder-malene er en variert samling, og har en lignende standard som demoinnholdet som finnes i de beste flerbruks WordPress-temaene..

Trives Content Builder Maler

Trives Content Builder-malvalg

Thrive Content Builder inneholder imponerende 157 maler, som dekker et bredt spekter av formål. Det finnes et sterkt utvalg av destinasjonssidesmal, og disse designene vil appellere til alle som ønsker å lage blygenererende innhold for WordPress-nettstedet sitt. Noen av disse malene er også i fullskjerm, og kan brukes til å lage destinasjonssider og andre typer innhold som ikke inkluderer WordPress-topptekst-, bunntekst- eller sidefeltområdene..

Eksempel på alternativer for destinasjonssiden for Thrive Content Builder

Selv om det er mange maler å velge mellom, ser Thrive Content Builder-designene ganske like ut, og begynner muligens å se litt utdaterte.

Visuelle komponistmaler

Velge en Visual Composer-mal gjennom sidebyggergrensesnittet

Visual Composer har mer enn 60 forhåndsdefinerte maler som dekker et bredt spekter av formål. Disse malseksjonene kan blandes og tilpasses slik at du kan bygge avanserte sidelayout. Totalt sett er de designet til en høy standard og skal hjelpe deg med å bygge et profesjonelt nettsted.

Eksempel på Visual Composer-seksjoner som kan legges til på sidene dine

Malene og layoutene fra alle disse tre programtilleggene kan tilpasses fullstendig gjennom sidebyggergrensesnittene.

Bruke en sidebygger for å redigere en mal

Selv om Beaver Builder har de flotteste malene, gir det varierte utvalget av Visual Composer-maler mest fleksibilitet.

Moduler og elementer

For å hjelpe deg med å lage avanserte og funksjonsrike sider inkluderer alle disse verktøyene flere moduler og elementer, for eksempel knapper, meldingsbokser, gallerier, glidebrytere og videospillere, for å hjelpe deg å legge til mer enn bare tekst og bilder til innhold på nettstedet.

Beaver Builder Modules

Eksempel på et Beaver Builder-element

Beaver Builder har to sett med moduler: Grunnleggende og avansert. De grunnleggende modulene inkluderer knapper, overskrifter og bilder, pluss en enkel måte å sette inn lyd- og videoinnhold i sideutformingene dine. Gjennom de avanserte modulene kan du sette inn tekstfeltområder, oppfordringer til handling, samtaleutstyr, glidebrytere, prissettingstabeller, attester og faner. Du kan også sette inn WordPress-widgets i dine tilpassede sidedesign for enda mer kreative alternativer.

Trives innholdsbyggerelementer

Eksempel på et Thrive Content Builder-element

Thrive Content Builder har også et nyttig sett med innholdselementer. I likhet med Beaver Builder er disse elementene delt inn i to grupper – enkle og avanserte – og alternativene inkluderer knapper, ikoner, attester og oppfordringer til handling. De avanserte innholdselementene lar deg legge til prissettingstabeller, funksjonsnett, leadgenerasjonsverktøy og nedtellingstimere. Mange av Thrive Content Builder-elementene er tilgjengelige i flere stiler.

Et annet eksempel på en Thrive Builder-modul

Ettersom Thrive Content Builder er fokusert på å hjelpe deg med å generere flere potensielle kunder fra nettstedet ditt, ser noen av innholdselementene ganske så omsetningsfulle ut. Hvis du vil lage de lange salgssidene i bokstavstil, er Thrive Content Builder godt utstyrt for oppgaven.

Visual Composer Content Elements

Eksempel på Visual Composer aktivitetselement

Visual Composer har mer enn 40 innholdselementer, alt fra enkle tekstblokker og bildekaruseller til moduler som viser diagrammer og rutenett. Denne sidebyggeren gjør det også enkelt å sette inn noen av widgetene som er aktive på nettstedet ditt i dine tilpassede sidedesign.

Moduler og elementer Sammendrag

Når du har satt inn et element eller en modul i innholdet ditt, gir disse sidebygger-programtilleggene deg muligheten til å tilpasse utseendet på mange forskjellige måter. Ved å kombinere de forskjellige modulene og elementene, kan du raskt lage funksjoner med rikt innhold som du deretter kan tilpasse for å integreres sømløst med resten av nettstedet ditt.

Det er ikke mye som skiller disse sidebyggerne når det gjelder moduler og elementer – alle tre har et stort utvalg. Beaver Builder-modulene er mindre utformet enn alternativene fra de to andre, så hvis du heller vil ha et enkelt sett med moduler kan du raskt lage dine egne, så kan det være et godt valg. Men modulene fra Thrive Content Builder og Visual Composer kan alle tilpasses for å fjerne den forhåndsdefinerte stylingen.

Alternativer for avslutning av sidebygger

En faktor du bør ta i betraktning når du velger et verktøy for sidebygger, er hva som vil skje hvis du deaktiverer plugin-modulen. Kanskje støttes ikke den valgte sidebyggeren din, du vil bytte til et annet verktøy, eller du ikke vil fornye lisensen din (du kan fortsette å bruke disse sidebyggerne uten en aktiv lisens, men du får ikke alltid tilgang for å pluginoppdateringer.)

Uansett årsak, må du være klar over konsekvensene av å deaktivere plugin-modulen.

Livet etter Beaver Builder

Deaktivering av Beaver Builder-plugin på WordPress-nettstedet ditt fjerner layout, styling og moduler fra alt innhold du har opprettet med sidebyggeren. Beaver Builder lar imidlertid tekstinnholdet være intakt. Den underliggende HTML og CSS er også enkel å lese.

Slik ser en side ut etter å ha deaktivert Beaver Builder

Mens du med Beaver Builder mister designene du har laget for sidene dine, er alt tekstinnhold du har lagt fremdeles lett tilgjengelig.

Deaktivere Thrive Content Builder

Slik deaktiverer du Thrive Content Builder-plugin

Thrive Content Builder gjør ting vanskeligere hvis du bestemmer deg for å deaktivere det. Etter å ha deaktivert plugin-modulen, er ikke noe innhold du la til gjennom denne sidebyggeren lenger. Dette inkluderer all tekst eller annet innhold du har lagt til sideutformingene dine. Med mindre du er forberedt på å ta farvel med det innholdet eller manuelt flytte det til et standard WordPress-innlegg eller -side før du deaktiverer plugin-modulen, er du stort sett låst i Thrive Content Builder.

Forlater Visual Composer

Eksempel på hvordan en side ser ut etter at Visual Composer er fjernet fra nettstedet ditt

Etter å ha deaktivert Visual Composer, er den gode nyheten at du fortsatt vil ha tilgang til innholdet du har lagt til sidene dine gjennom denne sidebyggeren. Den dårlige nyheten er at kortkodene Visual Composer bruker for å lage sidelayoutene sine. Siden plugin-enheten er deaktivert, fungerer ikke disse kortkodene lenger som de gjorde da Visual Composer var aktiv.

Deaktiverte visuelle komposittkortkoder

Takket være denne tilnærmingen kan du få tilgang til noe av innholdet du har lagt til med Visual Composer. Opprydningsjobben vil imidlertid være ganske arbeidsintensiv, da du må sile gjennom alle de inaktive kortkodene pluginen etterlater seg.

Avslutt alternativ Sammendrag

Av disse tre sidebyggerne har Beaver Builder den mest brukervennlige exit-strategien. Selv om du mister formateringen og utformingen av sidene dine, er innholdet som blir liggende fremdeles leselig og lett tilgjengelig. Hvis du ombestemmer deg og bestemmer deg for å aktivere noen av disse pluginene på nytt, blir innholdet ditt umiddelbart tilbakeført til sin deaktiveringstilstand.

Sammenligning av brukeropplevelser for Page Builder

Så langt er det rettferdig å si at disse tre siders byggepluginene har sammenlignbare funksjoner. De tilbyr redigering i front, har et stort utvalg av forhåndsbygde layouter og maler, og gir deg et bredt spekter av moduler og elementer som kan settes inn i innholdet ditt.

På papiret ser alle tre sidebyggerne bra ut, men hvordan liker de å bruke? For mange lesere vil dette være den viktigste faktoren, og vil avgjøre om de er i stand til å lage de tilpassede sidene de alltid har drømt om, eller ende opp med et dårlig designet nettsted som de besøkende spretter fra så raskt som de ankomme.

Beaver Builder brukeropplevelse

Beaver Builder påvirker ikke mye på WordPress Dashboard. Koblingen til plugin-ens kontrollpanel er diskret gjemt på Innstillinger-menyen i WordPress-adminområdet ditt, og det er ingen menyelementer på toppnivå som kan rote opp WordPress-sidefeltmenyen..

Beaver Builder-innstillingssiden

Beaver Builder klarer vellykket å integrere så sømløst som mulig i WordPress-grensesnittet, noe som bidrar til å forenkle brukeropplevelsen. Hvis du besøker Innstillinger-siden, kan du lære hvordan du kommer i gang med Beaver Builder og finner lenker til støtteinnholdet, samt Facebook-gruppen og Slack-kanalen.

Innstillinger for Beaver Builder-modulene

Du kan kontrollere mange aspekter av Beaver Builder gjennom Innstillinger-sidene for plugin-modulen. Å velge hvilke moduler som skal aktiveres, endre tilgjengeligheten til layoutmalene og bestemme hvilke brukerroller som får tilgang til hvilke aspekter av plugin-programmet er alle alternativer.

Velg hvilke typer innhold som kan bruke Beaver Builder

Det er flott å kunne begrense tilgangen til visse funksjoner i Beaver Builder, avhengig av brukerens rolle. Prosessen for å kontrollere tilgang er imidlertid ikke så enkel som den kan være. Det ville være fint å bare kunne krysse av for å bestemme hvilke brukerroller som har tilgang til hvilke funksjoner. Heldigvis hjelper online-dokumentasjonen med å tydeliggjøre ting på dette området.

Beaver Builder rollebehandler og innstillinger for brukerfunksjoner

Når du har undersøkt innstillingene, er det på tide å starte arbeidet med den første Beaver Builder-siden.

Alternativer for å starte Beaver Builder-redaktøren

Sidebyggeren kan lanseres ved å åpne et eksisterende innlegg eller side i Beaver Builder. Alternativt kan du starte en ny side og deretter bytte til fanen Page Builder på WordPress Editor-skjermen.

Slik bytter du mellom WordPress-sideditoren og Beaver Builder-sidebyggeren

Hvis det er første gang du bruker Beaver Builder, vil du få muligheten til å ta en rask omvisning for å bli kjent med brukergrensesnittet og designprosessen..

Ta hurtigreisen til Beaver Builder

Når du er ferdig med turen, kan du komme i gang ved å enten velge en av de forhåndsbygde layoutmalene eller starte med et tomt lerret.

Alternativer for å velge en Beaver Builder-layoutmal

Valg av nyttige layoutmaler er en av nøkkelfunksjonene i Beaver Builder. Det beste av alt er at hver mal kan tilpasses fullstendig gjennom Beaver Builder brukergrensesnitt.

Bilde av Beaver Builder brukergrensesnitt

Enten du bestemmer deg for å starte med en blank side eller bruke et av oppsettene, vil sidebyggeren starte og overta WordPress Dashboard, noe som betyr at du får god plass å jobbe i. Å redigere noe av det eksisterende layoutinnholdet er like enkelt som å klikke på et element og deretter samhandle med popup-panelet.

Pop-up-panel for sideinnstillinger for Beaver Builder-redigereren

Et spesielt fint aspekt ved Beaver Builder er at alle endringer du gjør blir brukt på siden din umiddelbart. Takket være denne forhåndsvisningen i sanntid har du alltid en god ide om hvordan den ferdige siden din vil se ut når du lagrer endringene.

Beaver Beaver-fargevalgeren

Endringene dine lagres selvfølgelig ikke før du trykker på “Lagre” -knappen. Videre kommer de ikke til live før du trykker på ‘Ferdig’ -knappen, og gir deg god mulighet til å eksperimentere før de besøkende ser på arbeidet ditt.

Beaver Builder brukergrensesnitt-panel for lagring av arbeidet ditt

Mens du samhandler med innholdet og modulene på siden din, minimeres hovedmenyen for å gi deg mer plass. Når du er klar til å legge til flere elementer på siden din, viser du hovedmenyen når du klikker på knappen Legg til innhold.

Beaver Builder brukergrensesnittpanel for å legge til moduler

Ettersom Beaver Builder er et dra-og-slipp WordPress-plugin, er prosessen for å legge til nye moduler og elementer på siden din veldig enkel. En annen fin brukeropplevelsesfunksjon hos Beaver Builder er måten hovedmeny-sidefeltet er skjult når du drar og slipper nye elementer på siden, og dukker opp øyeblikkelig igjen når du har droppet elementet på plass. Takket være dette har du en fri utsikt over siden din mens du jobber, noe som gjør det enkelt å legge til elementer på ønsket sted.

Demonstrasjon av å dra en ny kolonneoppsett videre til siden

Beaver Builder bruker ikoner i hele brukergrensesnittet, men du bør ikke ha noen problemer med å bestemme formålet med hver knapp, ettersom ikonvalgene alle er standard og bør være kjent. Hvis du trenger ekstra informasjon, viser du imidlertid et nyttig verktøytips hvis du holder musepekeren over et ikon eller en knapp.

Eksempel på Beaver Builder-brukergrensesnittikonene med svevetaktivert verktøytips

Beaver Builder gjør det også enkelt å duplisere alle layoutene dine. Fra Verktøy-menyen kan du også raskt åpne det tilpassede JavaScript- og CSS-panelet. Igjen, når du legger til tilpasset CSS, får du en direkte forhåndsvisning av endringene når du gjør dem.

Alternativer fra Beaver Builder Tools-menyen

Hvis du bruker Beaver Builder-temaet (tilgjengelig på pris- og planleggingsplaner for midtre og øverste nivå), og ønsker å lage et fullskjermsdesign – uten WordPress-topp-, bunntekst- eller sidefeltområdene på skjermen, er prosessen veldig grei. Du kan enten velge riktig mal for siden du jobber med, eller bruke endringene globalt gjennom WordPress Customizer-verktøyet.

Alternativer for mal for Beaver Builder-temaside

Hvis du ikke bruker Beaver Builder Theme, og det gjeldende temaet ikke inkluderer en passende sidemal, er ikke prosessen for å lage en full breddeoppsett like grei. Heldigvis finnes det veiledninger på nettet som hjelper deg med å lage en tilpasset sidemal i full bredde. Å kontakte utvikleren av temaet ditt kan også være et alternativ.

Håndtere eksisterende innhold

Hvis du åpner et eksisterende WordPress-innlegg eller -side for redigering med Beaver Building, er alt eksisterende innhold tilgjengelig via sidebyggergrensesnittet.

Demonstrasjon av hvordan Beaver Builder håndterer eksisterende innhold

Du kan redigere det eksisterende innholdet, legge til nytt innhold på siden og generelt redigere det på noen måte med Beaver Builder.

Slik redigerer du eksisterende innhold på nettstedet med Beaver Builder

Imidlertid, hvis du åpner en side du har redigert i Beaver Builder i standard WordPress Editor, vil endringene dine ikke nødvendigvis være tilgjengelige. Derfor er det som regel best å holde seg til Beaver Builder-sidebyggeren når du har brukt det til å redigere et innlegg eller en side.

Beaver Builder i bruk advarsel

Hjelpsomt gjør Beaver Builder det klart når et innhold har blitt redigert gjennom sidebyggeren. Plugin vil også advare deg hvis du prøver å åpne en Beaver Builder-side i standard WordPress Editor.

Advarsel vises når du prøver å bytte tilbake til teksteditor etter bruk av Beaver Builder

Mens du jobber med siden din, har du alltid muligheten til å lagre endringene dine uten å publisere dem. Du kan også forkaste endringene dine for å gå tilbake til tidligere lagret tilstand.

Alternativer for å lagre arbeidet ditt i Beaver Builder

Som resten av Beaver Builder brukergrensesnitt, er knappeteksten lett å forstå. Det er alltid tydelig hva som vil skje når du tar grep.

Tanker om Beaver Builder brukeropplevelse

Dessverre, med Beaver Builder, er det ingen måte å bla gjennom endringene du har gjort med en angre- eller historiefunksjon. Imidlertid kan du enkelt forkaste alle endringene du har gjort siden du sist lagret en side, så den beste tilnærmingen er å lagre hver større endring når du er fornøyd med den (i stedet for å utføre mye tilpassingsarbeid i en utvidet sekvens uten å spare).

Som nevnt tidligere ser Beaver Builder brukergrensesnitt ut og føles som en del av WordPress. Derfor, hvis du bruker denne sidebygger-pluginen for å opprette nettsteder for klienter, bør de ikke være for desorienterte når Beaver Builder brukergrensesnitt laster opp.

Totalt sett er Beaver Builder brukergrensesnitt lett å forstå. Det er mange fine, små berøringer – for eksempel auto-minimering av sidefelt og sveveaktiverte verktøytips – som hjelper deg med å gjøre prosessen med å lage et tilpasset sidedesign mer brukervennlig. Det er også betryggende å ha muligheten til å deaktivere plugin-en og ha lett tilgang til innholdet ditt.

Trives Content Builder brukeropplevelse

Etter å ha aktivert Thrive Content Builder-plugin på WordPress-nettstedet ditt, vil du legge merke til to nye elementer på toppnivå på sidefeltmenyen i WordPress Dashboard..

Thrive Content Builder-sidelinjemenyelementene

Imidlertid er det egentlig ikke så mye å se før du oppretter et nytt innlegg eller side og har muligheten til å klikke på knappen “Rediger med blomstrende innholdsbygger”.

Knapp for å starte Thrive Content Builder

Ved å klikke på knappen åpnes en ny nettleserfane som viser Thrive Content Builder brukergrensesnitt.

Skjermbilde av brukergrensesnittet for Thrive Content Builder

Thrive Content Builder legger til et redigerbart område til innlegget eller siden, og det er her du lager din tilpassede design. Den nyttige teksten gjør det klart at du må dra og slippe innholdet i dette området for å komme i gang.

Det redigerbare området Thrive Content Builder

Thrive Content Builder-brukergrensesnittet har også noen nyttige kontroller. Gjennom dette kontrollpanelet kan du enkelt angre eller gjøre om de siste handlingene dine, raskt vise den underliggende HTML-koden på siden din for redigering, lagre arbeidet ditt som en mal, få tilgang til de mer avanserte funksjonene i byggherren og laste ned WordPress-revisjonsbehandleren til gjenopprette tidligere versjoner av siden din.

Skjermbilde av hovedkontrollene for Thrive Content Builder

Å være i stand til å angre dine tidligere handlinger er en utmerket funksjon, og er spesielt nyttig når du lager komplekse sideoppsett.

Thrive Content Builder er ideell for å lage dine egne tilpassede sidedesign, men for å hjelpe deg i gang kan du også velge fra et stort utvalg av maler og importere dem til innholdet ditt. Selv om det er mange design, kan du raskt filtrere dem i henhold til visse kriterier.

Hvordan velge en destinasjonssidesmal for siden din design

Når du har lastet inn en mal, kan du begynne å redigere den gjennom brukergrensesnittet til Thrive Content Builder. Når du beveger markøren rundt på siden, identifiseres de redigerbare områdene med et sett med ikoner.

Skjermbilde av de redigerbare områdene på en side

Ettersom Thrive Content Builder er et redigeringsverktøy for dra og slipp, kan du bare begynne å skrive inn innholdet ved å klikke på et tekstområde.

Eksempel på inline tekstredigering med Thrive Content Builder

Inline-redigering som dette gjør det veldig enkelt å måle hvordan innholdet ditt vil se ut for de besøkende når det går live. Egenskapspanelet for elementet du jobber med, vises umiddelbart så snart du klikker på modulen.

Bruke Thrive Content Builder dra-og-slipp-brukergrensesnitt

Å legge til nye innholdselementer på sidene dine er like enkelt som å dra og slippe dem på plass. Etter det klikker du bare på det nye elementet for å tilpasse det.

Kontrollpanel for redigering av knapper med Thrive Content Builder

Du kan når som helst forhåndsvise arbeidet ditt for å se hvordan det tar form. Du kan også lagre arbeidet ditt mens du går. Forutsatt at innlegget eller siden din er publisert, blir de synliggjort for besøkende hver gang du lagrer endringene gjennom brukergrensesnittet til Thrive Content Builder. I motsetning til Beaver Builder, er det imidlertid ingen måte å lagre endringene dine uten å publisere dem.

Håndtere eksisterende innhold

Hvis du bruker Thrive Content Builder til å redigere et innlegg eller en side som allerede inneholder noe innhold, vil innholdet forbli på plass. Den redigerbare regionen Thrive Content Builder legges til ved siden av det eksisterende innholdet.

Bilde som viser hvordan Thrive Builder viser eksisterende innhold ved siden av det redigerbare området

Begge typer innhold kan deretter vises på siden din samtidig. Imidlertid, hvis du bruker en av Thrive Content Builder-malene, vil alt eksisterende innhold deaktiveres og erstattes med malen og alt ekstra innhold du legger til.

Thrive Builder advarsel for å bytte tilbake til den originale sidemalen

Skulle du prøve å redigere en side bygget med Thrive Content Builder med WordPress-redigereren, vises en melding for å informere deg om situasjonen. Selv om du kan gå tilbake til den originale temamalen, blir arbeidet som utføres gjennom Thrive Content Builder Editor, fjernet.

Tanker om Thrive Content Builder brukeropplevelse

Thrive Content Builder-brukergrensesnittet er godt designet, og dette reflekterer positivt på brukeropplevelsen. Den innebygde redigering av tekst forbedrer også brukeropplevelsen. Å kunne angre flere handlinger gjør det enkelt å eksperimentere med byggherren. Mangelen på et alternativ for å lagre endringene uten å gjøre dem synlige for besøkende på nettstedet er en skuffelse.

I motsetning til Beaver Builder, er det enkelt å lage sideoppsett på hele skjermen som ikke inkluderer topptekst-, bunntekst- og sidefeltområdene fra temaet ditt hvis du velger en passende mal. Muligheten til å vise innhold lagt til gjennom standard WordPress-editor sammen med innhold fra byggherren, gjør dette verktøyet til et godt valg for alle som ønsker å oppgradere sitt eksisterende nettstedinnhold ved å legge til noen av Thrive Content Builder-elementene på sidene sine.

Visuell komponist brukeropplevelse

Når Visual Composer er aktiv på nettstedet ditt, kan du konfigurere denne sidebyggeren fra det øverste elementet på WordPress Dashboard-sidefeltmenyen..

Innstillingsside for Visual Composer

Visual Composer er svært konfigurerbar; i motsetning til Beaver og Thrive Content Builder, er det flere sider med innstillinger, noe som gir deg detaljert kontroll over hvordan denne sidebyggeren fungerer.

Bilde av Visual Composer-editor-knappene

Som de andre sidebyggerne sammenlignet her, kan Visual Composer lanseres ved å klikke på knappene pluginen legger til WordPress Editor. Disse knappene gir deg muligheten til å jobbe i enten det klassiske, back-end brukergrensesnittet eller den nye front-end editoren.

Eksempel på Visual Composer back-end builder-grensesnitt

Som nevnt tidligere, er den klassiske baksiden-visningen godt egnet til å lage strukturen på siden din og få en rask oversikt over oppsettet. Front-editoren er bedre for styling og arbeid med utseendet til utformingen din, på grunn av dens nærme tilnærming til hvordan de besøkende vil oppleve innholdet ditt.

Visuell komponist omvisning

Visual Composer viser nyttige verktøytips for å peke deg i riktig retning når du kommer i gang. Siden grensesnittet er ganske forskjellig fra standard WordPress-brukeropplevelse, er guidet turfunksjon nyttig.

Eksempler på verktøytips for guidede turer i Visual Composer

Det skjer mye når som helst med Visual Composer. De sveveaktiverte elementene (for eksempel etiketter og ikoner) er nyttige, men de kan legge mye rot på skjermen.

Eksempel på Visual Composer-museknapper og kontroller

I motsetning til de faste sidepanelmenyene til Beaver Builder og Thrive Content Builder, bruker Visual Composer popup-paneler som aktiveres etter å ha klikket på en knapp.

Slik legger du til et element på siden din med Visual Composer

Igjen, på grunn av den ekstra visuelle roten, forvirrer denne tilnærmingen ting noe. Visual Composer har et travelt brukergrensesnitt, og de med større skjermer vil synes det er lettere å bruke enn de med mindre skjermer.

Eksempel som viser hvordan Visual Composer fungerer best på en stor skjerm

Håndtere eksisterende innhold

Visual Composer gjør det enkelt å tilpasse ditt eksisterende WordPress-innhold. Hvis du åpner et innlegg eller en side du har opprettet gjennom standard WordPress Editor, kan du ikke bare legge til nytt Visual Composer-innhold på siden, men også tilpasse det eksisterende innholdet gjennom sidebyggerens brukergrensesnitt..

Eksempel som viser hvordan Visual Composer håndterer innhold lagt til gjennom WordPress-redigereren

Hvis du allerede har et etablert WordPress-nettsted, er Visual Composer et godt alternativ for å oppgradere det eksisterende innholdet.

Tanker om Visual Composer brukergrensesnitt

Visual Composer-brukergrensesnittet er det mest kompliserte og minst brukervennlige av de tre WordPress-sidebyggerne vi har sammenlignet her. Verken den klassiske, back-end editoren eller frontend-brukergrensesnittet er like intuitivt eller godt utført som tilnærmingen tatt av Beaver Builder eller Thrive Content Builder.

Visual Composer er kanskje den kraftigste sidebyggeren i denne sammenligningen, men hvis du ikke er forberedt på å takle den bratte læringskurven presentert av brukergrensesnittet, vil det være vanskelig å låse opp sitt fulle potensiale.

Page Builder Plugin Brukeropplevelse Sammendrag

Beaver Builder har den mest brukervennlige og velutførte opplevelsen. Brukergrensesnittet føles sjelden uoversiktlig, og det er alltid tydelig hva hver knapp gjør. Thrive Content Builder kommer på et øyeblikk. Pek-og-klikk-arten til denne sidebyggeren, sammen med den innebygde redigeringen, hjelper til med å fremskynde prosessen med å lage innhold.

Visual Composer er muligens det mer avanserte verktøyet med tanke på alternativer, innstillinger og innholdsmoduler, og dette gjenspeiles litt i det travle brukergrensesnittet. Visual Composers avvik fra standard WordPress-brukergrensesnitt hjelper heller ikke ting.

Prisinformasjon

Disse tre siders byggepluginene er alle tilgjengelige på flere prisplaner. Før vi ser på disse prisalternativene mer detaljert, er her en rask oversikt:

 • Beaver Builder: Fra $ 99
 • Trives innholdsbygger: Fra $ 67
 • Visual Composer: Fra $ 34

Beaver Builder er tilgjengelig på tre prisplaner. Hvert alternativ tillater bruk på et ubegrenset antall nettsteder, og inkluderer tilgang til støtte og plugin-oppdateringer i et år. Etter et år kan du enten fornye lisensen til redusert hastighet eller fortsette å bruke pluginen som ikke støttes. De rimeligere alternativene inkluderer Beaver Builder WordPress-tema, multisitekompatibilitet og muligheten til å fjerne merkevarebyggingen fra sidebyggeren.

Thrive Content Builder er også tilgjengelig på tre prisplaner, med det laveste priset på $ 67 som dekker bruk på ett nettsted. Uansett hvilket av de tre alternativene du velger, vil du få tilgang til ubegrensede gratisoppdateringer og ett års full støtte. Thrive Themes tilbyr også alle produktene sine sammen i en kombinert pakke. Ved å bli medlem av Thrive Themes-medlemskapsprogrammet, får du tilgang til Thrive Content Builder så vel som alle de andre WordPress-pluginene og -temaene deres..

Visual Composer er det laveste priset. For en engangsavgift på bare $ 34, kan du bruke plugin på et enkelt nettsted. Denne prisen inkluderer levetidstilgang til plugin-oppdateringer og seks måneders tilgang til støtte fra plugin-utviklerne. Denne seks måneders støtteperioden kan utvides til 12 måneder for ytterligere 11,25 dollar.

Siste tanker

Alle tre av disse sidebygger-programtilleggene er godt designet og kraftige verktøy som lar deg lage tilpassede design for ditt WordPress-nettsted.

Totalt sett er Beaver Builder den beste plugin-modulen for WordPress-siden. Den har en god blanding av attraktive forhåndsbygde sidemaler, nyttige innholdsmoduler, og kanskje viktigst, det mest brukervennlige grensesnittet.

Som det rimeligste alternativet er Visual Composer en plugin med stor verdi for sidebygger. Det blir bare svakt ned av det relativt mer kompliserte grensesnittet og brukeropplevelsen. På funksjoner alene er det imidlertid vanskelig å slå.

Thrive Content Builder har noen gode funksjoner som hjelper deg med å generere mer salg og potensielle kunder fra nettstedet ditt, samtidig som det er et godt verktøy for allroundsidebygger. Brukergrensesnittet er enkelt å forstå, og tilstedeværelsen av inline-redigering bidrar til å gjøre det til et attraktivt alternativ.

Den beste sidebygger-plugin-en for prosjektet ditt vil komme ned til hvilke funksjoner du verdsetter mest og hvor mye du er villig til å betale. Uansett hvilket verktøy du velger fra denne sammenligningen, vil du sannsynligvis ikke bli skuffet.

Brukt / bruker du noe av det ovenstående? tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map