Topp seks beste Rich Snippets-plugins for WordPress (2020)

WordPress-tilbud


Kjerneversjonen av WordPress var designet med søkemotorer i tankene, hjelper dem å gjennomsøke innholdet ditt, og tilbyr SEO-vennlige funksjoner som permalinks. Imidlertid mangler det fortsatt støtte for noe mer intrikat SEO-innhold, for eksempel nettkart og rike utdrag.

Lanserte i 2009, med rike utdrag kan du vise mer informasjon om websidene dine direkte i Googles søkeresultater – noe som kan føre til høyere klikkfrekvens etter hvert som mer relevant data vises for søkemotorbrukere. Merk: Google omtaler nå rike tekstutdrag som rike resultater, men de fleste fortsetter å bruke begrepet “rike tekstutdrag”.

I denne artikkelen skal jeg ta en titt på de beste innholdsrute plugin-programmene som er tilgjengelige for WordPress.

Men først, la oss se nærmere på hva rike utdrag er, hvordan de ser ut og potensielle fordeler …

En rask introduksjon til rike utdrag (rike resultater)

Et søkemotordstykke viser vanligvis tittelen på en webside, nettadressen og en beskrivelse, og ofte også datoen for publiseringen.

Eksempelutdrag

Rike utdrag gjør at Google kan hente ytterligere informasjon fra de strukturerte dataene på en webside.

Du kan vise visuelle hjelpemidler og informasjon, for eksempel telefonnummer, adresser, produktpris, antall anmeldelser, miniatyrbilder med bilder.

Her på WinningWP brukes rike utdrag for å vise iøynefallende stjernevurderinger for tema- og plugin-anmeldelser.

WinningWP Rich Snippets

Google forbedrer også søkeresultatene for videoer fra WinningWP YouTube-kanalen ved å vise miniatyrbilder av bilder for hver video.

YouTube-Rich Snippets

Rike utdrag har ingen direkte effekt på rangeringen av søkemotorer, men du kan bruke dem til å få søkeresultatene til å skille seg ut og øke gjennomgangene til websidene dine. I tillegg, siden mer informasjon vises til brukere i SERPS (resultatsider for søkemotorer), bør avvisningsfrekvensen på nettstedet ditt være lavere ettersom søkeresultatene vil være mer relevante.

I 2011 samarbeidet Google med Yahoo! og Microsoft (Bing) for å opprette Schema.org. Målet var å ‘opprette, vedlikeholde og markedsføre skjemaer for strukturerte data på internett‘. (Yandex meldte seg inn i Schema.org senere.) Med andre ord ønsket Google at den rike kodebiten-funksjonen skulle utvikle seg og bli støttet av alle større søkemotorer..

Tre forskjellige markeringsformater støttes av Google: JSON-LD; mikrodata; og RDFa. Disse formatene støttes også av Bing, Yahoo !, og Yandex.

WordPress-programtilleggene nedenfor vil endre markeringen på nettstedet ditt, slik at søkemotorer viser rikt utdrag for sidene dine.

Når en plugin er installert, kan du bruke et verktøy som Google Structured Data Testing Tool for å bekrefte at alt fungerer riktig. Du bør også finne Googles strukturerte data markup Helper nyttig.

Alt i ett skjemaer rik utdrag (GRATIS / $ 79 pluss et år)

Skjema - Alt i ett skjema Rike utdrag

All In One Schema Rich Snippets er et rikholdig tekstutdrag WordPress-plugin som støtter ni typer skjema: Vurderinger; arrangementer; mennesker; Produkter; oppskrifter; programvare; videoer; artikler, og tjenester.

Du kan endre strengene for hver type skjema, og i tilpasningsfanen kan du endre utseendet og følelsen til rike kodebiter. WooCommerce støttes også av plugin-modulen.

Dashbord for alle i ett Schema.org-rikt utdrag

Du kan konfigurere rike utdrag under innleggene og sidene dine i konfigurasjonsboksen for plugin-modulen. Alt du trenger å gjøre er å velge typen skjema innholdet ditt tilhører, og deretter fylle ut feltene.

Schema Pro er tilgjengelig fra $ 79 per år. Denne versjonen automatiserer prosessen med å konfigurere markeringen av sider og tilbyr avanserte funksjoner, for eksempel målrettingsregler og tilpassede felt.

Pro-versjonen legger også til støtte for Yoast SEO, Advanced Custom Fields og Pods.

Alt i ett skjema Rik utdrag

Med et enkelt innstillingsområde og støtte for ni skjematyper, er All In One Schema Rich Snippets en enkel løsning å anbefale.

De av dere som har mange sider på nettstedet ditt, vil dra nytte av å oppgradere til pro-versjonen slik at oppretting kan opprettes automatisk for dem alle.

WP-produktanmeldelse (GRATIS / £ 57-pluss et år)

WP Product Review Lite

WP Product Review er et WordPress-gjennomgangsplugin som tilbyr mange funksjoner for å forbedre vurderingene dine – og den har også støtte for rike utdrag.

Når du har installert plugin-modulen, ser du et alternativ under innlegg og sider som spør om innholdet er en anmeldelse. Når du velger ja, vil du kunne legge til informasjon om produktet ditt, for eksempel tittel, navn, pris og en tilknyttet tilknyttet lenke..

Du kan score hvert produkt på flere måter. Hvis du for eksempel anmeldte et fjernsyn, kan du rangere det i henhold til lyd, bildekvalitet, byggekvalitet og verdi.

Eksempelmal for WP-produktgjennomgang

I hovedinnstillingsområdet kan du tilpasse hovedgjennomgangsboksen. Du kan justere innstillinger som farger, typografi, kjøpsknapp, skrifter og mer.

Forsikre deg om at du aktiverer rike utdrag i de generelle innstillingene. Når den er aktivert, vil plugin trekke merkingsdata fra vurderingsinformasjonen du skrev inn for hvert produkt.

Generelle innstillinger for WP-produktgjennomgang

Alt i WP Product Review ble designet for å øke engasjement og tilknyttede provisjoner, og premiumversjonen av WP Product Review tar dette til neste nivå. Detaljhandel fra £ 57 per år, og legger til funksjoner som kortkoder, egendefinerte rangeringsikoner, sammenligningstabeller, Amazon-integrasjon og mer.

Den viktigste ulempen med WP-produktgjennomgang er at den bare legger til rik utdragsstøtte for anmeldelser. Hvis du vil ha rik utdragsstøtte for mange forskjellige skjematyper, bør du se på en alternativ løsning.

Strukturerte data for skjemaapper (GRATIS / $ 30 pluss en måned)

Strukturerte data for skjemaapp

Schema App Structured Data er en nyttig WordPress-plugin som lager Schema.org-markering for innleggene, sidene, kategoriene og andre WordPress-sider..

Det oppretter markering automatisk, derfor trenger du ikke legge inn tilleggsinformasjon for hver side på nettstedet ditt.

Kode for strukturerte data for skjemaapper

I innstillingsområdet kan du oppgi om du er en organisasjon eller en person, og legge til utgiverens navn og logo. Markeringskode kan legges til i toppteksten eller bunnteksten, og du kan definere standard skjematype for innlegg og sider.

Skjema-typene som er tilgjengelige er blogginnlegg, artikkel, live blogginnlegg, nyhetsartikkel, rapport, vitenskapelig artikkel, medisinsk vitenskapelig artikkel, innlegg på sosiale medier, innlegg i diskusjonsforum, teknisk artikkel og API-referanse.

Plugin-enheten lar deg også bestemme om bestemt metainformasjon vises eller ikke.

Strukturerte datainnstillinger for skjemaapp

Du er ikke pålagt å registrere deg på utviklerens Schema App-nettsted for å bruke Schema App Structured Data, men ved å gjøre det låser du opp mange flere funksjoner, for eksempel WooCommerce-støtte, Google Tag Manager, og et alternativ for å se konkurrentens skjemaoppmerking.

Med priser fra $ 30 per måned, er det mulig at premium Schema App-tjenesten ikke er for alle, men jeg kan anbefale gratisversjonen fordi måten den oppretter automatisk oppmerking for sider er suveren.

WP SEO Structured Data Schema (GRATIS / $ 49-pluss)

WP SEO Structured Data Schema

WP SEO Structured Data Schema er et populært rik tekstutdrag WordPress-plugin som gir deg et høyt nivå av kontroll.

Den gratis versjonen av pluginen støtter 11 skjematyper: Organisasjoner; lokale virksomheter; nyhetsartikler; blogginnlegg; arrangementer; Produkter; videoer; tjenester; vurderinger; samlede rangeringer; og restauranter.

Under innleggene og sidene dine ser du en boks der du kan konfigurere innholdsrike utdrag for innholdet ditt, og hvert skjema har et unikt sett med felt. For eksempel har vurderinger felt for rangeringer, produktene har felt for pris og nettadresser, og videoer har felt for miniatyrbilder og videovarighet.

WP SEO Structured Data Schema Review Settings

I området for plugin-innstillinger kan du definere hvilken type nettsted du har og angi vanlige innstillinger, for eksempel URL-adresse og adresse til nettstedet. Informasjonen du oppgir her vil bli brukt på alt innholdet.

WP SEO Structured Data Schema Settings

Annen informasjon, for eksempel din firmalogo, profiler på sosiale medier og kontaktinformasjon, kan også legges inn. Noen ganger bruker søkemotorer denne informasjonen når noen søker på nettstedet ditt.

WP SEO Structured Data Schema Settings

Den premiumversjonen av WP SEO Structured Data Schema går fra 49 dollar. Oppgradering gir støtte for tilpassede innleggstyper, så vel som muligheten til å automatisk fylle felt fra eksisterende data i innholdet ditt og fra utgiverinnstillinger..

Denne versjonen legger også til flere flere skjematyper, inkludert: Bøker; kurs; stillinger; filmer, musikk; oppskrifter; TV-episoder; kurs; og Q&A sider.

Med støtte for 11 skjema-typer utenfor boksen, og flere til hvis du oppgraderer, er WP SEO Structured Data Schema uten tvil en av de mest allsidige rike utdragsløsningene som er tilgjengelige for WordPress.

skjema & Strukturerte data for WP & AMP (GRATIS)

Skjema og strukturerte data for WP & AMP

skjema & Strukturerte data for WP & AMP er en fantastisk rik tekstutdrag WordPress-plugin som følger Schema.org retningslinjer for å merke opp sidene dine. Den støtter ubegrensede tilpassede innleggstyper, og har full støtte for Google AMP.

Plugin-enheten lar deg konfigurere opptil 16 forskjellige skjematyper. Det første du trenger å gjøre er å velge skjemaet du vil aktivere.

Legg til skjema i skjema og strukturerte data for WP og AMP

På neste side kan du konfigurere hver skjematype. Det er et stort utvalg av felt for hver type som hjelper deg å tilpasse alt du vil.

Når et skjema er konfigurert, blir du ført til en plasseringsside der du kan definere når skjematypen skal brukes. Du kan begrense skjematyper til spesifikke innleggstyper, kategorier, innleggsformater, taksonomier, sidemaler og mer. Hvis du vil, kan du bruke flere forhold for å vise et bestemt skjema.

Når du har vært gjennom denne prosessen, kan du tilordne skjemaet til hvilken som helst tilpasset innleggstype du ønsker. Du kan selvfølgelig gå tilbake og endre innstillinger når som helst.

Skjemadetaljer

skjema & Strukturerte data for WP & AMP tilbyr mange nyttige innstillinger. Viktige nettsider kan defineres for søkemotorer, og det er alternativer for kunnskap graf, AMP, sosiale medier profiler og mer.

Plugin-innstillinger kan importeres og eksporteres, og det er migreringsverktøy som er tilgjengelige for å hjelpe deg med å migrere fra andre rike utdrag og SEO-relaterte plugins. Du kan også legge til støtte for populære WordPress-plugins som WooCommerce, kk Star Ratings, Events Calendar og Yoast SEO.

Innstillinger for skjema og strukturerte data for WP og AMP

Til tross for skjema & Strukturerte data for WP & AMP er en av de mest allsidige rike utdragsløsningene som er tilgjengelig på nettet, og det er 100% gratis å bruke. Det er ingen premiumversjon tilgjengelig, så du finner ingen funksjoner eller innstillinger som er begrenset i plugin-modulen.

Det er en flott løsning, og en som er enkel å anbefale.

SNIP: Strukturert dataplugin for WordPress ($ 92)

SNIP - Structured Data Plugin for WordPress

Detaljhandel for $ 92 på CodeCanyon, SNIP: Structured Data Plugin for WordPress er et premiumrikt utdrag og strukturerte data WordPress-plugin som har støtte for Gutenberg-editoren og for WooCommerce.

Den kan skilte med en funksjon som heter globale utdrag som lar deg lage ett skjema og bruke det automatisk på alle innlegg, sider eller tilpassede innleggstyper. Regler kan defineres slik at du har fullstendig kontroll over hvilket skjema som brukes på innhold og når.

SNIP: Strukturert dataplugin for WordPress

Mer enn 800 skjematyper støttes. I hovedsak er alle skjematypene som er oppført på Schema.org tilgjengelige.

Plugin-en har støtte for tilpassede felt og kan også utvides via kroker.

SNIP: Strukturert dataplugin for WordPress

SNIP: Structured Data Plugin for WordPress er en fleksibel løsning som støtter alle typer skjemaer som er tilgjengelige online. De av dere som er villige til å betale for å ha den beste kodeløsningen for nettstedet eller bedriften din, bør se nærmere på.

Hederlige nevner

Under testingen kommer vi ofte over gode løsninger som bare ikke kommer til å lage den endelige listen.

En slik løsning er WP Review av MyThemeShop. Det er først og fremst en gjennomgang WordPress-plugin, men den har fantastisk støtte for rike utdrag.

Brin Wilson, grunnlegger av WinningWP, testet pro-versjonen av WP Review omfattende. Han syntes pluginen var litt frustrerende å bruke og likte ikke det faktum at den bare kunne brukes hvis du koblet den til MyThemeShop ved hjelp av en annen plugin. Fortsatt har pro-versjonen støtte for 14 rike utdragstyper, så noen av dere vil kanskje sjekke den om alternative løsninger ikke fungerer for deg.

En annen førsteklasses løsning å vurdere er Rich Snippets & Schema Markup Plugin for WordPress & WooCommerce. Det handles til $ 29 fra CodeCanyon, og støtter en rekke skjematyper, og gir deg mange forskjellige måter å vise rike kodebiter på søkemotorer.

Rich Snippets & Schema Markup Plugin for WordPress & WooCommerce

Siste tanker

Rike utdrag er en fantastisk måte å gjøre søkeresultatene for websidene dine skiller seg ut. Dette kan bidra til å presse mer målrettet trafikk til nettstedet ditt.

Jeg håper du fant listen over rik innholdsutdrag og skjema WordPress-plugins nyttige. Alle disse programtilleggene lar deg forbedre søkeresultatene, men noen løsninger tilbyr flere tilpasningsalternativer enn andre.

Med det mer avanserte innholdsrike WordPress-plugin-kodene kan du trekke strukturerte data automatisk fra innholdet. Dette er gunstig hvis du har et stort nettsted med hundrevis eller tusenvis av sider, men det er helt klart fordeler ved å bruke tid på å gjøre kodebitene for hver side unike.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me