Topp fem beste visuelle komponistalternativer – sammenlignet

WordPress-tilbud


Visual Composer er en ekstremt populær WordPress-plugin.

Imidlertid er det mange andre imponerende WordPress-sidebyggere å velge mellom, som hver tilbyr sitt eget take-and-drop-innholdsdesign. Så hvis du leter etter et flott Visual Composer-alternativ, er her fem av de beste WordPress-sidebygger-pluginene du kan vurdere.

La oss ta en titt…

Hva kan disse programtilleggene gjøre?

Visual Composer gir deg verktøyene til å lage tilpassede design for dine WordPress-innlegg og sider – og det er nøyaktig hva disse alternativene også gjør.

visuell-komponist-hjemmeside

Eksempel på Visual Composer-redigeringssiden på forsiden.

Enten du laster inn en av malene eller starter med et blankt lerret, lar de beste Visual Composer-alternativene deg lage avanserte sidelayout, dra og slippe en rekke moduler i innholdet ditt, og deretter tilpasse utseendet gjennom detaljerte kontroller.

Disse pluginene har alle sine egne tilpassede sidebyggergrensesnitt – noen av dem er lettere å komme i gang med enn andre. Imidlertid, med litt krefter, bør du være i stand til å lage unike design for ditt WordPress-innhold på kort tid, og uten å berøre en kodelinje noen gang.

Hva har alternativene å tilby?

I denne samlingen av de beste Visual Composer-alternativene, finner du et kraftig gratis sidebyggerverktøy, en plugin med sterk vekt på å produsere høykonverterende destinasjonssider, og en plugin med et brukergrensesnitt som tar sikte på å transformere måten du oppretter innhold i WordPress.

Divi Builder

Divi Builder er et av de beste Visual Composer-alternativene

Divi Builder kan brukes til å lage sidekonstruksjoner av høy kvalitet uten å måtte redigere kode.

Dra-og-slipp Divi Builder Plugin var opprinnelig bare tilgjengelig for brukere av Divi WordPress-temaet fra elegante temaer. Nå er den imidlertid tilgjengelig som en frittstående plugin som skal fungere med et hvilket som helst godt kodet WordPress-tema.

Back-End brukergrensesnitt

Det endelige Divi Builder-grensesnittet forenkler prosessen med å lage din layout.

Etter å ha aktivert Divi Builder-plugin, kan du jobbe gjennom back-end-grensesnittet eller bruke den imponerende front-end Visual Builder-modus for å lage tilpassede design for innleggene og sidene dine. Mens back-end-grensesnittet gjør det enkelt å lage strukturen på siden din, er front-end-modus ideell for å finjustere designet og legge til innhold på siden din. Begge modusene har fordeler og ulemper, men det er enkelt å veksle mellom de to.

Divi Builder front-end brukergrensesnitt

Det imponerende Divi Builder-grensesnittet gir deg en direkte forhåndsvisning av siden din mens du jobber.

Når du arbeider gjennom Visual Builder, starter du tilpasningsprosessen ved å klikke på et element. Tekstredigering foregår på linje, slik at du ikke trenger å jobbe deg gjennom mellomleddspaneler eller popup-vinduer. Visual Builder er virkelig et tilfelle av det du ser er hva du får (WYSIWYG).

Rediger tekstlinje med Divi Builder

Den innebygde redigeringen lar deg legge til tekst på sidene dine uten noen barrierer mellom deg og innholdet ditt.

Enten du importerer et av de forhåndsbygde layoutene eller begynner med et blankt lerret, kan du samhandle med siden direkte for å lage ditt tilpassede design. Kolonnene kan endres størrelse gjennom dra-og-slipp-grensesnittet, mens moduler, rader og kolonner enkelt kan flyttes til et nytt sted.

For å gjøre det enklere å navigere på siden din og organisere elementene, kan du øyeblikkelig bytte mellom Visual Builder og wirefrem-modusen foran for å få en tydeligere oversikt over sidestrukturen.

Wireframe View i Divi Builder Front-end Mode

Å bytte til wireframe-visningen i Visual Builder-grensesnittet gir en oversikt over siden din.

Biblioteket med mer enn 40 innholdsmoduler gir mange alternativer for å oppgradere innholdet ditt med en rekke elementer. Divi Builder-innholdsmoduler, for eksempel glidebryteren i full bredde, uttalelsesverktøy, registreringsskjemaer for nyhetsbrev, prissetting av tabellbygger og nedtellingstimer, fjerner behovet for å kjøpe eller installere tilleggsprogrammer.

Prissetting av tabellmoduleksempel

Å legge til prissettingstabeller på sidene dine er bare ett av alternativene som er tilgjengelige fra biblioteket til Divi Builder-innholdsmoduler.

Den eneste store ulempen med Divi Builder er at brukergrensesnittet er veldig forskjellig fra WordPress-grensesnittet. Divi Builder har ikke blitt designet ‘WordPress Way’, så du må beherske en annen tilnærming til innholdsoppretting og lære betydningen av et nytt sett med ikoner og symboler.

Divi Builder brukergrensesnittikoner

Ved første øyekast kan det være vanskelig å tyde Divi Builder-ikonene og brukergrensesnittet.

Divi Builder-brukergrensesnittet er ikke vanskelig å forstå, men det er en læringskurve. For et flott Visual Composer-alternativ som føles som en del av WordPress, i stedet for en helt ny plattform, er neste plugin i denne artikkelen et godt alternativ.

Andre høydepunkter i Divi Builder:

 • Det tilbyr et nyttig alternativet angre historikk og høyreklikk på kontekstsensitive menyer.
 • Nye sidelayouter blir ofte publisert på bloggen Elegante temaer.
 • Role Manager kontrollerer hvilke brukere som har tilgang til hvilke funksjoner i Divi Builder.
 • Du kan lagre dine egne tilpassede oppsett på Divi Builder-biblioteket for bruk gjennom hele din portefølje av nettsteder.
 • Det er en valgfri produktturné og nyttig online dokumentasjon med gjennomgangsvideoer.
 • Det er tilgjengelig som en del av Divi WordPress-temaet, med flere sidebyggerfunksjoner.

Divi er et av de mest imponerende Visual Composer-alternativene der ute. Til tross for at det er fullpakket med funksjoner, betyr det at det fra WordPress-standardgrensesnittet ikke er mulig for alle.

Pris: 89 dollar for årlig tilgang til alle elegante temaer WordPress-plugins og temaer, eller 249 dollar for tilgang til livet.

detaljer

Beaver Builder

Beaver Builder brukergrensesnitt

Beaver Builder har et fullskjerms trekke-og-slipp-side-grensesnitt.

Beaver Builder kommer ofte helt topp i sammenligninger av de beste WordPress-sidebygger-plugins. Med et intuitivt front-end brukergrensesnitt, et nyttig utvalg av innholdsmoduler og et bibliotek med høykvalitets sidemaler, er det ikke vanskelig å se hvorfor. Beaver Builder har faktisk noen av de beste komplette malene for å lage hjemmesider, destinasjonssider og innholdssider for de essensielle områdene på nettstedet ditt.

Beaver Builder Sidemaler

Beaver Builder inkluderer et utvalg av sidemaler av høy kvalitet som alle kan tilpasses.

Selv om Beaver Builder bruker et tilpasset grensesnitt for frontsidebygger, forvandler det ikke for langt fra den kjerne WordPress-brukeropplevelsen. Oppsettet av sidepanelet vil være kjent for alle som har brukt WordPress Live Customizer-verktøyet, noe som gjør Beaver Builder enklere å komme i gang med enn noen av de andre Visual Composer-alternativene. Du kan prøve det selv med online demoen.

Beaver Builder Page Builder brukergrensesnitt

Beaver Builder bruker et tilpasset brukergrensesnitt, men føles fortsatt som en del av WordPress.

Mens du designer en side, kan du dra og slippe elementer rundt den tilpassede utformingen. Ved å klikke på et sideelement åpnes et innstillingspanel som lar deg tilpasse hvordan det ser ut og fungerer.

I motsetning til med Divi, er det imidlertid ingen tekstredigeringsprogram. Du må skrive inn et popup-panel i stedet for å redigere teksten direkte på siden. All tekst som er lagt inn eller endringer som blir gjort vises på siden i sanntid, så denne mangelen på inline-redigering er ikke en avtale.

Tekstredigering på siden

Eventuelle endringer du gjør gjennom popup-panelene vises øyeblikkelig på siden i sanntid, klare til å bekreftes ved å trykke på Lagre-knappen.

Andre høydepunkter fra Beaver Builder:

 • Den har et nyttig utvalg av moduler, inkludert oppfordringer til handling, nedtellingstidtakere, prissettingstabeller og glidebrytere.
 • Du kan legge til alle widgets som er live på nettstedet ditt til sidedesignet.
 • Du kan lagre maler for gjenbruk på hele nettstedet.
 • Det er en valgfri grensesnittturné som hjelper deg å komme i gang.
 • Beaver Builder kan brukes sammen med Beaver Builder Theme, selv om det skal fungere med ethvert WordPress-tema.

Beaver Builder er et flott alternativ til Visual Composer for å lage tilpassede innlegg og sider. Hvis du vil tilpasse alle aspekter av WordPress-nettstedet ditt, inkludert topptekst, bunntekst og sidefelt, gjør Beaver Themer WordPress-temautvikleren fra det samme teamet det mulig.

Pris: Fra 99 dollar

detaljer

Trives arkitekt

Trives arkitekt brukergrensesnitt

Thrive Architect er erstatningen for Thrive Themes Content Builder.

Nylig omdøpt til Thrive Architect, har denne plugin et nytt grensesnitt som lar deg redigere innhold på nettet, og et kraftig sett med kontroller for å tilpasse utseendet.

Inline Editing med Thrive Architect

Thrive Architect bruker kontekstsensitive sidefeltpaneler og inline tekstredigering for å forenkle designprosessen.

Selv om du kan gjøre mye med Thrive Architect, gjør det godt utførte grensesnittet brukeropplevelsen enkel. Brødsmulene over den øvre horisontale linjen gjør det enkelt å identifisere hvilken seksjon du jobber i, mens sidepanelet automatisk viser kontrollene for det aktive sideelementet.

Kontrollpanel på sidefeltet

Den avanserte Thrive Architect-kontrollene gjør det til et godt valg for strømbrukere.

Thrive Architect mangler ikke innholdselementer. Alle vanlige moduler du forventer å finne er tilgjengelige, inkludert knapper, overskrifter og tekstområder. Imidlertid avslører innholdet, nedtellingstidsur, klikk for å tweet, kredittkortikoner og attesteringselementer Thrive Architect til et godt valg for markedsførere. Det er også en ledende generasjonsmodul som kobles til de ledende e-postmarkedsføringstjenestene.

Eksempel Thrive Architect Salgsidemal

Thrive Architect inneholder elementer bygget for å hjelpe deg med å øke konverteringer på nettstedet.

Landingssidemalene hjelper deg å lage tilpasset innholdsdesign som er optimalisert for konverteringer. Imidlertid har Thrive Architect også et sterkt utvalg av vanlige hjemmesidemaler og forhåndsbygde design for de indre sidene på nettstedet ditt.

Valg av forhåndsbygget trives arkitektmal

Hvis du leter etter et verktøy med sterkt fokus på å lage destinasjonssider med høy konvertering, er Thrive Architect et godt alternativ.

Hvis du fremdeles ikke er helt sikker på om du vil være i stand til å finne ut hvordan du bruker disse programtilleggene og faktisk klarer å lage et sidedesign av høy kvalitet, frykt ikke. Thrive Architect kommer med en veldig nyttig videoopplæring som leder deg gjennom prosessen med å designe en side fra bunnen av.

Trives Arkitekt Walkthrough Video Tutorial

Oppfølgingsveiledningen til Thrive Architect vil gjøre deg kjent med hovedfunksjonene på minst mulig tid.

Andre høydepunkter for Thrive Architect:

 • Den har kontroller for å skjule elementer på smarttelefoner og nettbrett.
 • De nye destinasjonssidemalene er publisert på Thrive Themes-bloggen.
 • Påminnelsen om side lagring vil hjelpe deg å unngå å miste arbeidet.
 • Den har avanserte designkontroller, som dekker seksjonslag og uklarhet.
 • Det er handlingsutløsere for å vise tidsbestemte meldinger og popup-popup-vinduer.
 • Den er tilgjengelig hver for seg eller som en del av Thrive Themes-medlemskapspakken.

Selv om Thrive Architect har et sterkt fokus på å lage effektive destinasjonssider, bør du fremdeles ikke ha problemer med å lage tilpassede design for hjemmesiden din eller andre sider på WordPress-nettstedet ditt.

Pris: Fra $ 67, eller $ 19 per måned for alle Thrive Themes-plugins og temaer.

detaljer

SiteOrigin Page Builder

Eksempel på brukergrensesnitt for SiteOrigin Page Builder

Til tross for at du er en gratis plugin, gir SiteOrigin Page Builder deg fremdeles en god mengde kontroll over sidedesignene dine.

Så langt har alle Visual Composer-alternativene dekket vært premiumverktøy. Hvis du har et budsjett, kan gratis Plugin for SiteOrigin Page Builder være et godt alternativ. I likhet med Divi Builder lar det deg jobbe i back-end-grensesnittet, eller bytte til front-end-modus og få live-tilbakemeldinger på endringene dine når du gjør dem. Men mens du kan dra og slippe, er det ingen redigering på nettet.

SiteOrigin Page Builder grensesnitt

SiteOrigin Page Builder fungerer bra, men er ikke så glatt som noen av de premium Visual Composer-alternativene.

Med SiteOrigin Page Builder kan du legge til et godt utvalg nyttige moduler til sidedesignene dine, og som med de andre alternativene til Visual Composer dekket her, kan du også legge til en hvilken som helst av widgetene som er live på nettstedet ditt til dine oppsett, inkludert de fra tredjeparts plugins.

SiteOrigin Page Builder Back-End-grensesnitt

Lag avanserte sidedesign ved å kombinere rader, kolonner og widgeter.

Kvaliteten på layoutene til SiteOrigin Page Builder kan sammenlignes med de beste designene fra premiumsidebyggere som dekkes her, og det er en god blanding av hjemmesideanlegg og indre sidedesign som dekker ‘om’ og ‘kontaktsider’. Imidlertid får du ikke så mange alternativer som du gjør med Divi Builder eller Thrive Architect.

SiteOrigin Page Builder Forbygde layouter

SiteOrigin Page Builder-maler dekker et godt utvalg av nettstedstyper.

Andre høydepunkter for SiteOrigin Page Builder:

 • Du kan øyeblikkelig klone sidedesignene dine.
 • Det er et nyttig forhåndsvisningsverktøy for mobilen.
 • Historikkverktøyet lar deg angre endringer og gå tilbake til tidligere designversjoner.
 • Det er en valgfri premiumoppgradering som låser opp flere funksjoner.

Hvis du har et budsjett eller ønsker å se hva denne typen plugin kan gjøre, er SiteOrigin Page Builder en fin måte å prøve et innholdsredigeringsprogramtillegg for gratis.

Pris: Gratis med premium tillegg.

detaljer

Elementor

Elementor brukergrensesnitt

Elementor er en gratis plugin med et front-end dra-og-slipp-side byggherre brukergrensesnitt.

Elementor er en annen sidebygger du kan begynne å bruke på WordPress-nettstedet ditt gratis. Etter å ha aktivert Elementor, vil du kunne bruke dra-og-slipp-grensesnittet for å lage tilpassede design for innleggene og sidene dine.

Elementor Sidebyggerkontroller

Elementor bruker kontekstavhengige kontroller for å gjøre det enkelt å tilpasse sidene dine.

Hvis du klikker på et hvilket som helst element i sidedesignet, vises de korresponderende kontrollene i sidebyggerens sidefelt. Gjennom det kontekstavhengige panelet kan du deretter redigere tekst, tilpasse oppsettet, laste opp bilder og mye mer, avhengig av hvilket element du har valgt. Selv om det ikke er noen redigering av tekst, brukes endringer du gjør via sidefeltet øyeblikkelig på siden din.

Elementor Tekstredigeringseksempel

Eventuelle endringer du gjør gjennom sidepanelet vises umiddelbart på siden din.

Når du oppretter et tilpasset WordPress-nettsted med Elementor, er det nok av innholdsmaler å jobbe med. Med mer enn hundre sidemaler å velge mellom, enten du leter etter en rask måte å lansere et profesjonelt WordPress-nettsted eller du heller vil ta deg tid til å designe et virkelig tilpasset nettsted, gjør Elementor det mulig.

Elementor forhåndsbygde sidemaler

Selv gratisversjonen av Elementor er fullpakket med maler for hjemmesiden din og indre sider.

I tillegg til at du kan legge til et variert utvalg av moduler på sidene dine, gir Elementor deg også en god mengde kontroll over hvem som kan bruke sidebyggeren. Gjennom Elementor-innstillingene kan du enkelt definere hvilke brukerroller som har tilgang til sidebyggeren – noe alle som administrerer en blogg og et nettsted med flere forfattere, bør finne nyttige.

Elementor Content Elements Library

Når det gjelder innholdselementer, sammenligner Elementor godt med de andre alternativene til Visual Composer.

Mens gratisversjonen av Elementor inneholder et nyttig sett med funksjoner, hvis du vil gjøre enda mer med denne sidebyggeren, gir premium Elementor Pro deg muligheten til å lage egendefinerte innleggs- og porteføljearkivsider, redigere skjemaer foran sluttbyggergrensesnitt, og arbeid med globale widgeter som kan gjenbrukes på hele nettstedet ditt.

Elementor Pro Custom CSS-funksjon

Pro-versjonen av Elementor legger til et live CSS-tilpasningsverktøy til sidebyggeren for å få større kontroll over designene dine.

Elementor Pro gir deg også tilgang til enda flere forhåndsbygde hjemmeside maler, inkludert design for kaffebarer, arrangementer, programvareprodukter og blogger. Pro-brukere kan også tilpasse sidene sine ved hjelp av det live CSS-redigeringsverktøyet.

Eksempel på Element Pro-sidemaler

Oppgradering til Elementor Pro låser opp enda flere hjemmeside- og indre maler.

Andre funksjoner i Elementor Pro inkluderer muligheten til å lage tilpassede design for WooCommerce-butikker og deres produkter, og tilgang til en kraftig lysbildefremvisningsmodul. Imidlertid er det mange gratis tilleggsprogrammer tilgjengelig for Elementor, slik at du kanskje aldri trenger å oppgradere til premiumversjonen.

Gratis tillegg for Elementor

Det er mange gratis tillegg for Elementor å velge mellom.

Elementor er et pålitelig gratis Visual Composer-alternativ som også gir deg muligheten til å betale for å låse opp premiumfunksjonene og statister.

Pris: Gratis, eller 49 dollar for Elementor Pro.

detaljer

Siste tanker

Selv om det ikke er noe galt med Visual Composer, hvis du leter etter et alternativ, har du nå fem flotte sidebygger-plugins å sjekke ut. Men hvilken bør du velge?

Divi Builder har et imponerende grensesnitt. Avgangen fra standard WordPress-grensesnittet betyr imidlertid at det tar litt tid å låse opp sitt fulle potensial. Valg av forhåndsbygde oppsett og innholdsmoduler gjør det imidlertid verdt å holde ut med (hvis du har tid og tålmodighet).

Hvis målet ditt er å lage destinasjonssider med høy konvertering eller innhold med et sterkt salgselement, kan Thrive Architect være det beste verktøyet for prosjektet ditt.

Beaver Builder er sannsynligvis det enkleste Visual Composer-alternativet å lære (uten å måtte ofre noen funksjonalitet), og det store utvalget av maler av høy kvalitet er sikker på å øke hastigheten på sideutviklingsprosessen..

SiteOrigin Page Builder er et dyktig verktøy som inkluderer alle kjernefunksjonene til de andre programtilleggene. Brukeropplevelsen er ikke like glatt, men for en gratis sidebygger er det vanskelig å slå.

Elementor bør heller ikke overses. Hvis du vil prøve en kraftig sidebygger gratis, mens du fremdeles har muligheten til å oppgradere og motta alle fordelene med et premiumverktøy – for eksempel flere maler og moduler, pluss tilgang til kundestøtte – kommer Elementor på det sterkeste.

Det er verdt å nevne at hvis du starter et nytt nettsted, kan det være en god ide å velge en sidebygger som også har et tilhørende WordPress-tema. Ved å gjøre det gir du enda mer kontroll over utformingen av nettstedet ditt, mens du ofte låser opp flere sidebyggerfunksjoner. Med Beaver Themer-verktøyet kan du for eksempel tilpasse områdets topptekst, sidefelt og bunntekst, mens Divi WordPress-temaet inneholder ekstra verktøy som delt testing.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me