Top syv bedste testimonial plugins til WordPress

WordPress-tilbud


I sin bog 1984, Indflydelse, introducerede Robert Cialdini udtrykket ‘socialt bevis’ – hvorved folks beslutninger svajes af andres synspunkter og handlinger. I dag er socialt bevis et psykologisk tilfælde, der stadig er en vigtig del af markedsføringen.

En af de mest almindelige måder at demonstrere socialt bevis på er ved at vise, hvordan andre har det med et produkt eller en tjeneste ved hjælp af vidnesbyrd. Selv hvis du ikke er klar over det, støder folk på vidnesbyrd dagligt. Det er umuligt at undslippe dem, som de bruges i aviser, tv-reklamer, websteder, produkter og mere.

At vise attester på et WordPress-websted er enkelt, da der er snesevis af løsninger på markedet. Ved at integrere dem på dit websted kan du demonstrere værdi og hjælp til at gøre besøgende til læsere og kunder.

I denne artikel deler jeg det, vi hos WinningWP anser for at være de bedste testimonial plugins til WordPress.

Lad os komme igang…

1. Jetpack (GRATIS)

Jetpack er kendt for sine mange sikkerheds- og ydelsesfunktioner. Imidlertid har dette populære plugin også et tilpasset modul til indholdstyper, der kan bruges til at oprette nye brugerdefinerede indlægstyper såsom vidnesbyrd og porteføljer.

Når du har aktiveret udtalelser fra Jetpack-skrivesiden, tilføjes et vidnesbyrdområde til din WordPress admin-menu.

Aktivering af udtalelser i Jetpack

Når du opretter en ny udtalelse, kan du angive personens navn, indtaste sit tilbud i hovedindholdsboksen og tildele et fremhævet billede.

Derefter kan du indsætte vidnesbyrd i indlæg og sider ved hjælp af vidnesbyrdets shortcode. En kortkodevidget kan også bruges, hvis du vil vise attester på sidebjælker.

Seks attributter er tilgængelige for vidnesbyrdets kortkode, men output ser grundlæggende ud, og der er ingen muligheder for at forbedre designet.

Jetpack-testeksempel

Jetpack-vidnesbyrd er et godt valg, hvis du vil have en enkel vidnesbyrdsløsning. Der er dog bedre alternativer, hvis du vil have mere kontrol over, hvordan de ser ud.

2. Nemme udtalelser (GRATIS / $ 59-plus)

Easy Testimonials er en funktionspakket vidnesbyrdsløsning, der leveres med fem Gutenberg-blokke til visning af udtalelser individuelt, tilfældigt, på en liste, i et lysbilledshow eller i et gitter.

Plugin giver dig mulighed for at tilpasse alle aspekter af dine vidnesbyrd, og du kan definere uddragets længde, miniaturestørrelse, om datoen vises, om attester er cache og om vurderinger vises. Udtalelser kan også kategoriseres.

Teksten, der bruges til vidnesbyrdskortkoder, kan også ændres, og alle udtalelser er Schema.org-kompatible for at hjælpe dem med at skille sig ud i søgemaskiner.

Nemme udtalelser Visningsmuligheder for enkeltudtalelser

Fem udtalelsesformater er tilgængelige som standard, men du kan få adgang til hundrede mere, hvis du opgraderer til Easy Testimonials Pro.

Pro-versionen sælger fra $ 59 for en enkelt licens, og den tilføjer en frontformular til indsamling af vidnesbyrd fra besøgende, spamforebyggelse, en udtalelseskarusell og et meddelelsessystem til at fortælle dig, hvornår der er indsendt nye attester. Der er også en mulighed for at importere og eksportere vidnesbyrd i CSV-format.

WordPress Multisite understøttes i den højere pris $ 199 forretningslicens og $ 599 agenturlicens.

Et eksempel på vidnesbyrd

Easy Testimonials er en af ​​de bedste anbefalede WordPress-plugins, der findes i dag.

Det giver hundreder af muligheder for at ændre, hvilke oplysninger der vises i vidnesbyrd, mens inkludering af tilpasset CSS og temavalg gør styling dem enklere også.

3. Testimonials-widget (GRATIS / $ 29.99 plus)

Testimonials Widget er en populær løsning, der som navnet antyder giver dig mulighed for at vise vidnesbyrd ved hjælp af widgets. Der er widgets til at vise vidnesbyrdskategorier, arkiver, en tag sky og en til at rotere udtalelser ved hjælp af en skyder.

Hovedindstillingsområdet for plugin har snesevis af indstillinger, hvoraf de fleste kan aktiveres eller deaktiveres via et afkrydsningsfelt.

Selvom plugin understreger brugen af ​​widgets, leveres kortkoder, så du kan indsætte vidnesbyrd i indlæg og sider.

Unikke kortkoder er tilgængelige til at vise vidnesbyrd i en skyder og til at vise vidnesbyrd arkiver, nylige vidnesbyrd, en vidnesbyrd tag sky og mere. Der er mange attributter for hver type kortkode, så jeg opfordrer dig til at teste dem ved hjælp af de medfølgende kortkodeeksempler.

Udtalelser widgetindstillinger

En enkelt licens til premium-versionen af ​​plugin tilbydes $ 29.99, mens der er yderligere planer til rådighed for dem, der har brug for support og opdateringer til flere websteder. Alle licenser giver dig dog fuld adgang til alle funktioner.

Opgradering giver dig adgang til fem-stjernede vurderinger, cachelagring af vidnesbyrd, uddrag, yderligere shortcodes, brugerindgivne udtalelser og mere.

Et eksempel på testimonials-widget

Hvis du ønsker at vise vidnesbyrd på sidebjælker, er Testimonials-widget en god mulighed. Testimonials-skyderen widget skiller sig ud, da den giver dig mulighed for at tilpasse alt inden for widget’en.

Du kan selvfølgelig også indsætte dine vidnesbyrd i indlæg og sider. Du skal være i stand til at formatere output, som du ønsker, hvis du følger de medfølgende kortkodeeksempler.

4. Testimonials Slider ($ 22)

Testimonials Slider er en premium-løsning, der understøtter Gutenberg-redaktøren og EU’s GDPR-overholdelse.

Det leveres med seks smukke anbefalingsskabeloner: skyder, rotator, karrusel, kort, liste og gitter.

Når du har valgt en skabelon, kan du derefter tilføje nye udtalelser og trække og slippe den til den ønskede position. Du kan også justere stylingen af ​​layoutet og tilføje din egen tilpassede CSS.

Rediger tekst med testimonials-skyderen

Testimonials Slider giver dig ikke kun mulighed for at vise et foto af vidnesbyrdets forfatter, du kan også vise links til deres sociale medieprofiler og uploade et logo for deres firma. En vurdering kan også vises.

Når du har afsluttet dit vidnesbyrd, kan det indsættes på dit websted ved hjælp af en kortkode.

Et eksempel på skyder med vidnesbyrd

Testimonials Slider fås fra CodeCanyon for $ 22, og er en af ​​de mest stilfulde vidnesbyrdsløsninger til WordPress på markedet.

Jeg opfordrer dig til at tjekke demonstrations-slider-demoen for at få en fuld forståelse af, hvad den kan gøre.

5. Super attester (GRATIS / $ 14)

Super Testimonials er et simpelt WordPress-plugin, der indeholder fire testimonial designskabeloner. For hver bedømmelse kan du tilføje en bedømmelse, et billede, firmaoplysninger og mere.

Plugin har få muligheder, men attester kan tildeles til kategorier, der er en kortkode til visning af attester i en widget, og attributter er tilgængelige for at hjælpe dig med at tildele et tema, sortere emner og vise attester fra en bestemt kategori.

Rediger Super-udtalelser

Pro-versionen af ​​Super Testimonials er tilgængelig for kun $ 14 og tilføjer 20 skyder med skyder med 60 skind, ti listeskabeloner med 30 skind og fem gitterskabeloner med 15 skind.

Det tilføjer også mere end hundrede kortkoder og mange nye styling-baserede kortkodeegenskaber. Udtalelser kan også vises i kolonner.

Et eksempel på super vidnesbyrd

Den gratis version af Super Testimonials er let at bruge og producerer dejlige udtalelser, men ligesom Jetpack’s tilpassede indlægsformular, der tilbyder nogle få konfigurationsmuligheder.

Til kun $ 14 tror jeg Super Testimonials Pro er den bedre mulighed, da det tilbyder snesevis af yderligere udtalelsesskabeloner og skind. De ser godt ud – tjek demosiden for at se dem i aktion.

6. Testimonial Rotator (GRATIS)

Testimonial Rotator er et populært WordPress-skyder-testimonial-plugin, der er gratis at bruge.

Det kan bruges til at vise attester i professionelle lysbilleder, og der er flere overgangseffekter og miniaturestørrelser tilgængelige. Du kan også specificere den hastighed, hvormed lysbilleder bevæger sig, definere nøjagtigt, hvad der vises i din skabelon og vælge at randomisere udtalelser, der er tildelt dias.

Rediger Testimonial Rotator

Plugin har andre nyttige funktioner, f.eks. En tilpasset postarkiv-arkivside, en brugerdefineret CSS-boks til styling af dine vidnesbyrd og muligheden for at tildele vurderinger, fremhævede billeder og forfatteroplysninger.

Selvom plugin er 100% gratis at downloade og bruge, er der en temapakke tilgængelig fra $ 19.99, der tilføjer fem yderligere vidnesbyrdlayouter til de to, der allerede er inkluderet. Ingen ekstra funktionalitet eller indstillinger tilføjes, hvis du køber denne pakke.

Et eksempel på testimonial rotator

Testimonial Rotator er en flot vidnesbyrdsløsning. De to layouts, der er inkluderet, vil være tilstrækkelige for mange, men du kan købe yderligere temaer eller oprette din egen layoutskabelon.

Det er et godt valg, hvis du vil vise attester i lysbilleder.

Ærlige nævn

Over 20 WordPress testimonial plugins blev testet til vores forberedelse af denne artikel.

Tre gode vidnesbyrdsløsninger, der netop gik glip af vores liste, var AP Custom Testimonial, Testimonial og Stars Testimonials.

AP Custom Testimonial er et interessant plugin, der tilbyder fem layouts, en dynamisk kortkodesgenerator og et antal nyttige designindstillinger. En pro-version af plugin er tilgængelig for at tilføje flere temaer, men desværre er den ikke blevet opdateret i et antal år.

Udtalelse er en anden god løsning at overveje. Når du har tilføjet et vidnesbyrd, kan du bruge den inkluderede kortkodesgenerator til at style output og definere, hvor mange udtalelser der vises.

I den gratis version kan du vise vidnesbyrd i lysbilleder. Hvis du dog opgraderer til Testimonial Pro, som er tilgængelig fra $ 39, kan du låse op for yderligere fem layouttyper, herunder gitter og murværk. Opgradering giver dig også mulighed for at tildele profiler på sociale medier til attester, tilføje ti temaer og låse op hundredvis af tilpasningsmuligheder.

Et eksempel på vidnesbyrd

En anden vidnesbyrdsløsning til at tjekke er Stars Testimonials.

Når du har oprettet en udtalelse ved hjælp af plugin, kan du vælge dets layout og stil. I den gratis version kan du bruge et gitterlayout og vælge mellem en af ​​fem stilarter.

Opret kortkode i stjernerangivelser

Stars Testimonials Pro fås kun fra $ 14. Opgradering giver dig adgang til væg- og gliderudtalelseslayouter samt seks ekstra stilarter.

Det, jeg elsker ved plugin, er, at det viser dig en forhåndsvisning af alle layouts og stilarter, når du opretter testimonialkoder. Når du har valgt din stil, kan du tilpasse generelle indstillinger, ændre farver ved hjælp af en fantastisk farvevælger og få vist det endelige output.

Jeg anbefaler at tjekke det ud.

Afsluttende tanker

Alle disse plugins har deres styrker og svagheder, men Easy Testimonials stod ud for mig, hovedsageligt fordi det tilbyder hundreder af tilpasningsmuligheder og forskellige professionelle udtalelsesskabeloner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map