Top syv bedste fotogalleri plugins til WordPress (2020)

Vindende WordPress-tilbud


WordPress har altid understøttet medier godt – individuelle mediefiler, såsom billeder, kan indsættes direkte i indlæg og sider med et enkelt klik på en knap, eller alternativt kan de grupperes i et galleri.

Gallerier er en praktisk måde at præsentere flere billeder og videoer til besøgende på websitet. Jeg anbefaler at bruge gallerier, hvor du kan, fordi det sparer dine læsere fra at skulle rulle ned på siden for at se alt. I stedet kan de se en oversigt over dine medier gennem miniaturebilleder og derefter klikke på det ønskede emne.

WordPress galleri-blokken er nyttig, hvis du vil tilføje et par billeder eller videoer til et indlæg eller en side. Dog er dens funktionalitet ekstremt begrænset – der er kun få muligheder, og du kan ikke ændre designet på dit galleri.

Derfor anbefaler jeg i stedet at bruge en dedikeret WordPress-galleriløsning.

I denne artikel deler jeg det, vi hos WinningWP anser for at være de syv bedste billedgalleri-plugins til WordPress.

Mens deres hovedfokus er at støtte billedgallerier, understøtter de fleste af disse løsninger også video.

Modula – GRATIS / $ 29-Plus

Modula er en WordPress-foto- og videogalleri-løsning fra Macho-temaer, der giver dig mulighed for at vise medier i lightbox-, mur- og gittergallerier.

Den gratis version af WordPress-pluginet kaldes Modula Image Gallery.

Det er nemt at tilføje et nyt galleri: Du indtaster navnet på dit galleri øverst på siden og under uploader du enten dit medie eller vælger det fra dit WordPress mediebibliotek.

Under medieområdet er indstillingsfeltet. Som du kan se på skærmbilledet nedenfor, er nogle funktioner, som filtre, videoer, adgangskodebeskyttelse og vandmærkning, ikke tilgængelige i denne version. Du kan dog ændre størrelsen på dit galleri, hvordan miniaturebilleder ser ud, og hvordan billedtekster vises. Stilen i dit galleri kan også tilpasses, og der er støtte til doven indlæsning.

Det er værd at bemærke, at der ikke er nogen dedikerede indstillingsside for plugin, hvilket betyder, at alle indstillinger skal konfigureres på galleri for galleri-basis. Jeg vil gerne se en dedikeret indstillingsside tilføjet, så standardværdier kan defineres.

Indstillinger for Modula Gallery

Lite-versionen af ​​Modula begrænser dig til 20 billeder pr. Galleri. Det er et nyttigt plugin, hvis du bare ønsker at få vist et par billeder, men jeg anbefaler at opgradere til Modula Pro, da det låser op for alle funktioner og ikke har nogen begrænsninger på, hvor mange elementer du kan tilføje til et galleri.

En grundlæggende licens til Modula Pro giver dig support og opdateringer til et websted i et år. Ved at købe $ 29, giver denne version dig mulighed for at tilføje videoer til gallerier og optimerer automatisk billeder, når de er uploadet. Filtre og sorteringsfunktionalitet stilles også til rådighed.

Trio-licensen på $ 69 øger brugen til tre websteder og tilføjer muligheden for at linke til specifikke gallerier uden at oprette dedikerede sider til dem. Det giver dig også adgangskodebeskyttelse af gallerier og forhindre besøgende i at højreklikke på billeder og downloade dem.

Virksomhedslicensen på $ 99 øger brugen til 25 websteder. Denne version understøtter vandmærkning af hvert billede og giver dig mulighed for at linke direkte til hvert billede eller video. En ubegrænset licens er også tilgængelig for $ 249.

Eksempel på Modula Gallery

Modula er en flot galleri-løsning til WordPress, og fra kun $ 29 kan du tilføje support til video, filtreringsindstillinger og billedoptimering.

Hvis du leder efter et gratis WordPress-billedgalleri-plugin, vil jeg anbefale at teste nogle andre løsninger først, da begrænsningen på 20 billeder pr. Galleri vil frustrere dig.

Envira Gallery – GRATIS / $ 29-Plus

Envira er et smukt, responsivt galleri-plugin, der giver dig mulighed for at organisere dine gallerier ved hjælp af træk og slip. Gallerier kan indsættes på dit websted ved hjælp af kortkoder eller direkte gennem WordPress-editoren.

Plugin giver dig mulighed for at organisere gallerier i albums, tilføje vandmærker til billeder og vise emner i slideshows. Det fungerer også med WooCommerce, og der er support til at importere billeder til dit galleri fra Instagram, Dropbox og NextGen Gallery WordPress-plugin.

Den gratis version af plugin kaldes Envira Photo Gallery. Ligesom Modula, holdes alle galleriindstillinger inden for selve gallerisiden, hvilket betyder, at du ikke kan definere standardværdier for alle gallerier.

Fra indstillingsområdet kan du definere antallet af kolonner til dit galleri, konfigurere lightbox-indstillinger og aktivere doven indlæsning af billeder.

Rediger galleri

En grundlæggende licens til den fulde version af Envira koster $ 29 og giver support og opdateringer til et websted i et år. Denne version låser op uafhængige gallerier, importerer fra Dropbox og NextGen Galleri, lysbilledshows, højreklik på billedbeskyttelse, CSS-styling og udskrivning.

Pluslicensen på $ 69 øger brugen til tre websteder. Denne licens tilføjer mange andre funktioner, såsom pagination, adgangskodebeskyttelse, Instagram-import, tags og vandmærkning.

Til $ 99 låser pro-licensen alle funktioner op og giver brug for op til 25 websteder. Du skal opgradere til denne licens for at få support til videoer, billedbeskyttelse til dine klienter, albums, sociale medier, dyblinking og fuldskærmsgallerier.

Brugsbegrænsningen kan fjernes, hvis du opgraderer til agenturlicensen til $ 299.

Envira Lightbox Gallery

Der er mange paralleller, der skal trækkes mellem Modula og Envira: Premium-versionerne af begge plugins sælges til de samme prispunkter, og de gratis versioner begrænser de fleste funktioner.

Den grundlæggende licens fra Envira giver dig mulighed for at importere billeder fra NextGen Gallery og Dropbox, men hvis du vil importere medier fra Instagram eller uploade videoer, bliver du nødt til at opgradere til pro-licensen til $ 99.

FooGallery – GRATIS / $ 59-Plus

FooGallery er en alsidig galleriløsning, der understøtter doven indlæsning og bruger en træk-og-slip-brugergrænseflade til bestilling af gallerier.

Den gratis version understøtter seks galleri skabeloner: Responsivt billede, image viewer, murværk, simpel portefølje, berettiget og enkelt miniature. Polaroid-, gitter- og skyderen galleri-skabeloner er tilgængelige i pro-versionen.

I boksen med galleriindstillinger kan du skifte til en hvilken som helst skabelon, og indstillingerne ændres i henhold til den skabelon, du vælger.

Udviklerne har været ret generøse med lite versionen af ​​deres plugin. Fra indstillingsområdet kan du nemt ændre din galleristørrelse, miniaturebilleder, udseende, lightbox, svæveeffekter, pagination og mere.

Du kan også importere gallerier fra NextGen Gallery og bruge CSS til at style fotoalbum og gallerier.

Yderligere indstillinger er tilgængelige på siden med hovedindstillinger for plugin. Herfra kan du aktivere HTML-cache, indstille din foretrukne galleriskabelon og specificere standardbilledeindstillinger, såsom den JPEG-kvalitet, du vil have, at alle billeder skal optimeres til.

Tilføj nyt galleri i FooGallery

Ud over tre nye galleri-skabeloner tilbyder FooGallery Pro support til videogallerier. Du kan vise videoer fra dit mediebibliotek eller fra videotjenester som YouTube, Vimeo og Wistia. Mærker og kategorier stilles også til rådighed sammen med uendelig rulning og mange filtreringsindstillinger.

Du vil være glad for at høre, at alle versioner af FooGallery Pro tilbyder de samme funktioner. Den personlige licens koster $ 59 og tilbyder support og opdateringer til et websted i et år; virksomhedslicensen koster $ 109 og øger brugen til fem websteder; agenturlicensen, med $ 199, øger brugen til 25 websteder.

FooGallery Mason Gallery

Der er meget at elske med FooGallery.

Den gratis version er nem at bruge, har mange galleri skabeloner og giver dig mulighed for at tilpasse dem på forskellige måder. Mens der er billigere alternativer til FooGallery Pro, vil de, der betaler $ 59 for at opgradere, låse alle premiumfunktioner op. Dette i modsætning til andre løsninger, der kun giver dig adgang til alle funktionerne, hvis du opgraderer til en af ​​deres højere niveau planer.

Essential Grid – $ 34

Med mere end 40.000 salg er Essential Grid den klart mest sælgende WordPress galleriplugin på CodeCanyon.

Plugin er fyldt med funktioner, og giver dig mulighed for at importere billeder og videoer fra dit WordPress mediebibliotek, NextGen Gallery, WP Gallery, WooCommerce, YouTube, Vimeo, Instagram, Flikr og endda Twitter.

Flere skabelonstilarter er tilgængelige, herunder fuld bredde, murværk, variabel kolonner, pagination og mere. Alle disse skabeloner kan ændres ved hjælp af en visuel hudredigerer.

Valg af kilde i Essential Grid

Essential Grid er ikke kun et galleri-plugin, det kan gøre alt – inklusive oprettelse af gitterlayouts til kategorier, relaterede indlæg, seneste indlæg, begivenheder, tilpassede indlægstyper og WooCommerce shoppinglayouts og prisborde.

Du kan også oprette professionelle skabeloner til videoafspilningslister fra mange forskellige kilder, mens Instagram- og Facebook-gallerier også er mulige.

Eksempel på væsentligt gittergalleri

Essential Grid passer måske ikke ind i alles idé om, hvad et WordPress-billedgalleri-plugin skal være, men jeg opfordrer jer alle til at tjekke det ud.

Plugin er ekstremt fleksibel, det ser godt ud, og det sælges for kun $ 34.

NextGen Gallery – GRATIS / $ 99-Plus

Alle de WordPress galleri plugins, som jeg hidtil har henvist til, giver dig mulighed for at importere billeder fra NextGen Gallery. Dette burde ikke være en overraskelse.

Med mere end en million downloads om året er NextGen Gallery, der blev lanceret i 2007, den langt mest populære WordPress-galleri-løsning, der er tilgængelig.

Det hjælper dig med at organisere billeder ved hjælp af tags, albums og gallerier. Billeder kan vises ved hjælp af mange forskellige galleristiler, herunder miniature, lysbilledshow og liste.

Mange processer kan udføres i bulk. Når du for eksempel vælger flere billeder, kan du tilføje vandmærker til dem, ændre størrelsen på deres miniaturebilleder, gendanne billeder fra sikkerhedskopier, importere billedmetadata og mere.

NextGen Galleri Grundlæggende miniatureindstillinger

Plugin har to indstillingsområder. I området med galleriindstillinger kan du ændre standardværdier for miniaturebilleder og for hver type galleriskabelon.

Det andet indstillingsområde kaldes passende “Andre indstillinger”. I dette område kan du definere billedstørrelsesregler, vælge en af ​​seks lysbokseffekter, der skal bruges, oprette et unikt vandmærke til billeder og aktivere brugerdefineret CSS. Roller og muligheder kan også indstilles til standard WordPress-brugerroller.

Den premiumversion af NextGen Gallery, plus-licensen, tilbagelægges fra $ 99. Det giver adgang til alle Imagely-temaer og tilføjer flere nye gallerityper, såsom filmstrimler, murværk og blogstyle. Billeddeling, billedbeskyttelse og dyb linking er også inkluderet.

Pro-licensen, til $ 149, øger brugen fra et websted til tre og tilføjer e-handels- og downloadfunktionalitet, betalingssupport, billedbeskyttelse og lightroom-plugin. Enterprise- og levetidslicenser er tilgængelige på $ 249 og $ 499, og tilbyder de samme funktioner som pro-licensen, men øger antallet af websteder, der understøttes.

NextGen Gallery Film Strip Gallery

Det er let at se, hvorfor NextGen Gallery er så populært. Den gratis version af plugin indeholder avancerede funktioner, såsom vandmærkning, der normalt er forbeholdt dem, der opgraderer. Dets tagging og albumsystem fungerer også godt.

Selvom der ikke er nogen support til video, kan professionelle brugere muligvis opgradere for at få adgang til yderligere gallerityper og support til digitale downloads og betalinger.

Billedgalleri – GRATIS / $ 40-Plus

Photo Gallery er en populær WordPress galleri-løsning, der kan bruges til at sælge digitalt indhold online. Det har doven indlæsning, forhåndsindlæsning af billeder, en bruger-interface til træk og slip, ti galleri-skabeloner og 15 lightbox-effekter.

I modsætning til de fleste andre WordPress-galleriløsninger understøtter den gratis version af Photo Gallery video, og du kan vise videoer fra YouTube, Vimeo, Daily Motion, Instagram, Flikr og mere.

Gallerier kan grupperes sammen for at hjælpe dig med at organisere dine medier, og tags kan også bruges.

I området med hovedindstillinger for plugin ser du yderligere funktioner, der normalt er reserveret til premium gallery-plugins, såsom vandmærkning, højreklik på billedbeskyttelse og dynamiske webadresser.

Generelle indstillinger for Fotogalleri

Miniaturebilleder, diasshow og skabeloner til billedbrowser galleri er tilgængelige i den gratis version af Photo Gallery. Hvis du opgraderer til Photo Gallery Pro, låser du skabeloner til murværk, mosaik, blogformat og karrusel op..

Du får også adgang til fuldt tilpassede galleritemaer, som kan ændres ved hjælp af en temaredigerer.

Pro-versionen starter fra $ 40 for den grundlæggende licens, som giver dig seks måneders support og opdateringer til et websted. Standardlicensen, $ 60, udvider support og opdateringer til et år og øger brugen til tre websteder, mens den avancerede licens koster $ 80 og øger brugen til 30 websteder..

Fire tilføjelser er tilgængelige. Med eCommerce-tilføjelsen kan du sælge billeder på dit websted, mens Google Photos og NextGen Gallery-tilføjelserne kan bruges til at importere billeder. Den sidste tilføjelse hjælper dig med at flytte Photo Gallery-billeder og gallerier til et andet websted.

Det er lidt frustrerende, at funktionaliteten til at overføre fotogalleri til et andet websted ikke er inkluderet i de grundlæggende, standard eller avancerede licenser. I stedet skal brugerne opgradere til 10Web-plugin-pakken, som koster $ 100, for at få adgang til disse addons og til 50 andre premium plugins.

Eksempel på fotogalleri

Den gratis version af Photo Gallery er fremragende: Den understøtter video og har et væld af nyttige muligheder, som du normalt skal betale for.

10Webs udelukkelse af addons fra deres avancerede licens er lidt bizart, men der er nok ekstra funktioner i Photo Gallery Pro til at garantere opgradering.

Robo Gallery – Gratis / $ 30-Plus

Robo Gallery er et brugervenligt WordPress gallery plugin, der giver dig mulighed for at vise billeder i et gitterlayout, klassisk gallerilayout eller polaroidlayout. Videoer kan også føjes til gallerier.

Den gratis version af Robo Gallery har en simpel plugin-indstillingsside, der giver dig mulighed for at rydde cachen, tilføje brugerdefineret CSS og kontrollere kompatibilitetsindstillinger, men størstedelen af ​​indstillinger er defineret i selve galleriet.

Robo Gallery giver dig fuld kontrol over størrelsen på billeder og miniaturebilleder samt stylingeffekter som skygger. Lazy indlæsnings- og lightbox-indstillinger kan også konfigureres her.

Interessant kan nye blogindlæg oprettes direkte fra den galleriside, der indeholder dit galleri. Dette fremskynder processen med at dele dit nyoprettede galleri med dine læsere.

Tilføjelse af et nyt galleri i Robo Gallery

Den gratis version af Robo Gallery begrænser dig desværre til tre gallerier. For at låse ubegrænsede gallerier, skal du opgradere. Dette vil også låse op lightbox-indstillinger, avancerede stilarter til din interface, gallerimenustyper, skabelon for polaroidgalleri og mere.

En pro licens koster $ 30 og leveres med seks måneders support og opdateringer. Den udvidede licens på $ 65 øger brugen fra et websted til tre websteder og udvider support og opdateringer til 12 måneder. Den udvidede plus-licens koster $ 95 og giver ubegrænset brug samt livstids support og opdateringer.

Der er tre tilføjelser til Robo Gallery. Overraskende nok kan alle disse tilføjelser installeres gratis.

Galleri-widgeten kan bruges til at vise gallerier i sidebjælker, mens backup-tilføjelsen hjælper dig med at sikkerhedskopiere dine gallerier og indstillinger og gendanne dem andre steder. Der er også et statistik tilføjelse, der viser dig, hvor mange visninger, billeder og gallerier du har. Denne tilføjelse er virkelig grundlæggende, men det er svært at klage, når det er gratis at downloade.

Robo Gallery Design Sketches Gallery

Robo Gallery mangler nogle funktioner, der findes i andre løsninger, såsom billedimport, men udviklerne har mange ting rigtigt.

Den gratis version af plugin har mange stylingindstillinger og tilbyder også video support. Bare husk, at denne version begrænser dig til tre gallerier.

Når Robo Gallery Pro prissættes konkurrencedygtigt til $ 30, er det nemt at anbefale opgradering, hvis du kan lide, hvad det tilbyder.

Ærlige nævn

Når det kommer til at indsætte gallerier på et websted, bliver WordPress-brugere forkælet for valg.

Hvis du ikke ønsker at installere et dedikeret WordPress gallery plugin, kan du overveje den galleriblock, der er tilgængelig i WordPress Editor.

Det er dog en enkel løsning. Du kan ændre antallet af kolonner, der vises, om billeder beskæres til justering, og om billeder linker til mediefilen, vedhæftede side eller overhovedet ikke noget. Der er dog ingen andre muligheder tilgængelige.

WordPress Galleri Blok

Et par andre gode WordPress-galleri-plugins fortjener en omtale.

Photo Gallery af Supsystic er et populært plugin, der giver dig mulighed for at vise medier på flere måder, der tilbyder et galleri i fuld bredde, videogalleri, postfeedsgalleri, karusellegalleri, murgalleri og mere.

GridKit er en anden at overveje. Det har fantastisk understøttelse af videoer, og kan bruges til at vise logoer, medarbejdere, sponsorer og mere. Flere traditionelle billedlayoutgallerisskabeloner er også tilgængelige.

Eksempel på GridKit Gallery

Sidst men ikke mindst er Portfolio Gallery. Dette WordPress-plugin giver dig mulighed for at vise billeder og videoer i smukke lightbox-gallerier.

Filtre kan bruges til at hjælpe besøgende med at indsnævre det medie, de vil se – hvilket er især nyttigt, hvis dine gallerier indeholder masser af billeder og videoer.

Afsluttende tanker

Mens den centrale WordPress-galleri-blok er tilgængelig for dig, anbefaler jeg kraftigt at tjekke en af ​​de dedikerede galleriløsninger, der er nævnt i denne artikel. De ser bedre ud, har flere muligheder og giver dig mulighed for at tilpasse, hvordan dine medier præsenteres for besøgende.

Vær opmærksom på, at de gratis versioner af WordPress gallery plugins som Modula og Envira er ganske grundlæggende, så du bliver nødt til at opgradere til premium-versionerne for at frigøre deres fulde potentiale.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map