Top seks bedste Rich Snippets-plugins til WordPress (2020)

WordPress-tilbud


Kerneversionen af ​​WordPress var designet med søgemaskiner i tankerne, hvilket hjælper dem med at gennemgå dit indhold og tilbyder SEO-venlige funktioner såsom permalinks. Det mangler dog stadig støtte til noget mere kompliceret SEO-indhold, såsom sitemaps og rige uddrag.

Lige lanceret i 2009 giver rige uddrag dig mulighed for at vise flere oplysninger om dine websider direkte i Googles søgeresultater – hvilket kan føre til højere klikfrekvenser, efterhånden som mere relevante data vises til brugere af søgemaskinerne. Bemærk: Google henviser nu til rige uddrag som rige resultater, men de fleste fortsætter med at bruge udtrykket “rige uddrag”.

I denne artikel skal jeg se på de bedste rige kodestykker, der findes til WordPress.

Men først skal vi se nærmere på, hvad rige uddrag er, hvordan de ser ud og deres potentielle fordele …

En hurtig introduktion til rige uddrag (rige resultater)

Et søgemaskinstykke viser typisk titlen på en webside, URL’en og en beskrivelse og ofte også datoen for offentliggørelsen.

Eksempel uddrag

Rige uddrag giver Google mulighed for at hente yderligere oplysninger fra de strukturerede data på en webside.

Du kan vise visuelle hjælpemidler og information, såsom telefonnumre, adresser, produktpris, antal anmeldelser, miniaturebilleder med billede og mere.

Her på WinningWP bruges rige uddrag til at vise iøjnefaldende stjernebedømmelser for vores tema- og plugin-anmeldelser.

WinningWP Rich Snippets

Google forbedrer også søgeresultater for videoer fra WinningWP YouTube-kanalen ved at vise miniaturebilleder for hver video.

YouTube rige uddrag

Rige uddrag har ingen direkte indflydelse på placeringerne i søgemaskinerne, men du kan bruge dem til at få dine søgeresultater til at skille sig ud og øge gennemgangene til dine websider. Da der yderligere vises flere oplysninger til brugere i SERPS (sider med søgemaskineresultater), skal din websteds bounce rate være lavere, da søgeresultaterne vil være mere relevante.

I 2011 samarbejdede Google med Yahoo! og Microsoft (Bing) for at oprette Schema.org. Målet var at ‘oprette, vedligeholde og promovere skemaer til strukturerede data på internettet’. (Yandex sluttede sig til Schema.org senere.) Med andre ord ønskede Google, at dens rige kodestykker skulle udvikle sig og understøttes af alle større søgemaskiner..

Tre forskellige markupformater understøttes af Google: JSON-LD; Mikrodata; og RDFa. Disse formater understøttes også af Bing, Yahoo !, og Yandex.

WordPress-plugins nedenfor vil ændre markeringen på dit websted, så søgemaskiner viser rige uddrag til dine sider.

Når et plugin er installeret, kan du bruge et værktøj som Google Structured Data Testing Tool til at kontrollere, at alt fungerer korrekt. Du bør også finde Googles struktureret datamarkeringshjælper nyttig.

Alt i et skema rige uddrag (GRATIS / $ 79 plus et år)

Skema - Alt i et skema rige uddrag

All In One Schema Rich Snippets er et rigt uddrag WordPress-plugin, der understøtter ni typer skema: Anmeldelser; begivenheder; mennesker; Produkter; opskrifter; software applikationer; videoer; artikler; og tjenester.

Du kan ændre strengene for hver type skema, og i fanen tilpasning kan du ændre udseendet og følelsen af ​​dit rigt uddragsboks. WooCommerce understøttes også af plugin.

Dashboard til alle i ét Schema.org rige uddrag

Du kan konfigurere rige uddrag under dine indlæg og sider i pluginets konfigurationsboks. Alt hvad du skal gøre er at vælge den type skema, dit indhold tilhører, og derefter udfylde emnerne.

Schema Pro er tilgængelig fra $ 79 pr. År. Denne version automatiserer processen med at konfigurere markeringen af ​​sider og tilbyder avancerede funktioner, såsom målretningsregler og brugerdefinerede felter.

Pro-versionen tilføjer også support til Yoast SEO, Advanced Custom Fields og Pods.

Alt i ét skema rige uddrag

Med et simpelt indstillingsområde og support til ni skematyper er All In One Schema Rich Snippets en nem løsning at anbefale.

De af jer, der har masser af sider på dit websted, vil drage fordel af at opgradere til pro-versionen, så der kan oprettes markup automatisk til dem alle.

WP-produktanmeldelse (GRATIS / £ 57 plus et år)

WP Product Review Lite

WP Product Review er et WordPress review plugin, der tilbyder mange funktioner til at forbedre dine anmeldelser – og det har også support til rige uddrag.

Når du har installeret plugin, ser du en mulighed under indlæg og sider, der spørger, om indholdet er en anmeldelse. Når du vælger ja, kan du tilføje oplysninger om dit produkt, f.eks. Titel, navn, pris og et tilknyttet tilknyttet link.

Du kan score hvert produkt på flere måder. Hvis du for eksempel gennemgik et fjernsyn, kunne du bedømme det i henhold til dets lyd, billedkvalitet, bygningskvalitet og værdi.

Eksempel skabelon til WP-produktgennemgang

I området med hovedindstillinger kan du tilpasse hovedanmeldelsesfeltet. Du kan justere indstillinger som farver, typografi, købsknap, skrifttyper og mere.

Sørg for, at du aktiverer rige uddrag i de generelle indstillinger. Når det er aktiveret, trækker plugin markeringsdata fra de gennemgangsoplysninger, du indtastede for hvert produkt.

Generelle indstillinger for WP-produktgennemgang

Alt i WP Product Review var designet til at øge engagement og tilknyttede provisioner, og premiumversionen af ​​WP Product Review fører dette til næste niveau. Detailhandel fra £ 57 pr. År og tilføjer funktioner såsom kortkoder, tilpassede klassificeringsikoner, sammenligningstabeller, Amazon-integration og mere.

Den største ulempe med WP Product Review er, at den kun tilføjer rig uddragsstøtte til anmeldelser. Hvis du ønsker rig uddragsunderstøttelse til mange forskellige skematyper, skal du se på en alternativ løsning.

Strukturerede data for skemaapp (GRATIS / $ 30 plus en måned)

Strukturerede data til skemaapp

Schema App Structured Data er et nyttigt WordPress-plugin, der opretter Schema.org-markup til dine indlæg, sider, kategorier og andre WordPress-sider.

Det opretter markering automatisk, derfor behøver du ikke at indtaste yderligere oplysninger for hver side på dit websted.

Kode til strukturerede data for skemaapp

I indstillingsområdet kan du angive, om du er en organisation eller en person, og tilføje dit udgivernavn og logo. Markup-kode kan tilføjes i overskriften eller sidefoden, og du kan definere standardskematypen for indlæg og sider.

De tilgængelige skematyper er blogpost, artikel, live blogpost, nyhedsartikel, rapport, videnskabelig artikel, medicinsk videnskabelig artikel, sociale medier, posting af diskussionsforum, teknisk artikel og API-reference.

Plugin giver dig også mulighed for at beslutte, om bestemte meta-oplysninger vises eller ikke.

Skema-app strukturerede dataindstillinger

Du er ikke påkrævet at tilmelde dig udviklerens Schema-app-websted for at bruge Schema-appstrukturerede data, men ved at gøre dette frigøres mange yderligere funktioner, såsom WooCommerce-support, Google Tag Manager, og en mulighed for at se din konkurrent’s schema-markering.

Når priser starter fra $ 30 pr. Måned, er premium-Schema App-tjenesten muligvis ikke for alle, men jeg kan anbefale den gratis version, fordi den måde, den opretter automatisk markering til sider, er fremragende.

WP SEO strukturerede dataskema (GRATIS / $ 49-plus)

WP SEO Structured Data Schema

WP SEO Structured Data Schema er et populært rigt uddrag WordPress-plugin, der giver dig et højt niveau af kontrol.

Den gratis version af plugin understøtter 11 skematyper: Organisationer; lokale virksomheder; nyhedsartikler; blogindlæg; begivenheder; Produkter; videoer; tjenester; anmeldelser; samlede vurderinger; og restauranter.

Under dine indlæg og sider ser du en boks, hvor du kan konfigurere rige uddrag til dit indhold, og hvert skema har et unikt sæt felter. For eksempel har anmeldelser felter til ratings, produkter har felter til pris og webadresser, og videoer har felter til miniaturebilleder og videotid.

WP SEO Structured Data Schema Review Settings

I området med plugin-indstillinger kan du definere den type websted, du har, og indstille fælles indstillinger, såsom dit websteds URL og adresse. De oplysninger, du indtaster her, anvendes til alt dit indhold.

WP SEO strukturerede dataskemaindstillinger

Andre oplysninger, såsom dit firmalogo, profiler på sociale medier og kontaktoplysninger, kan også indtastes. Søgemaskiner bruger undertiden disse oplysninger, når nogen søger på dit websted.

WP SEO strukturerede dataskemaindstillinger

Den præmieversion af WP SEO Structured Data Schema tilbagebetales fra $ 49. Opgradering tilføjer understøttelse af brugerdefinerede indlægstyper såvel som muligheden for automatisk at udfylde felter fra eksisterende data i dit indhold og fra udgiverindstillinger.

Denne version tilføjer også flere flere skematyper, herunder: Bøger; kurser; jobannoncer; film; musik; opskrifter; TV-episoder; kurser; og Q&A sider.

Med understøttelse af 11 skematyper ud af boksen, og flere flere, hvis du opgraderer, er WP SEO Structured Data Schema uden tvivl en af ​​de mest alsidige rige uddragsløsninger, der findes til WordPress.

Schema & Strukturerede data til WP & AMP (GRATIS)

Skema & strukturerede data til WP & AMP

Schema & Strukturerede data til WP & AMP er et fantastisk rigt uddrag WordPress-plugin, der følger Schema.org retningslinjer for at markere dine sider. Det understøtter ubegrænsede tilpassede indlægstyper og har fuld support til Google AMP.

Plugin giver dig mulighed for at konfigurere op til 16 forskellige skematyper. Den første ting, du skal gøre, er at vælge det skema, du vil aktivere.

Føj skema til skema & strukturerede data til WP & AMP

På den næste side kan du konfigurere hver skematype. Der er et stort udvalg af felter for hver type, der hjælper dig med at tilpasse alt, hvad du vil.

Når et skema er konfigureret, føres du til en placeringsside, hvor du kan definere, hvornår skematypen bruges. Du kan begrænse skematyper til specifikke posttyper, kategorier, postformater, taksonomier, sideskabeloner og mere. Hvis du vil, kan du bruge flere betingelser til at vise et bestemt skema.

Når du har været igennem denne proces, kan du tildele skemaet til enhver tilpasset posttype, du ønsker. Du kan selvfølgelig gå tilbage og ændre indstillinger til enhver tid.

Skemaoplysninger

Schema & Strukturerede data til WP & AMP tilbyder mange nyttige indstillinger. Vigtige webstedssider kan defineres til søgemaskiner, og der er muligheder for viden graf, AMP, profiler på sociale medier og mere.

Plugin-indstillinger kan importeres og eksporteres, og der er migreringsværktøjer til rådighed for at hjælpe dig med at migrere fra andre rige kodestykker og SEO-relaterede plugins. Du kan også tilføje support til populære WordPress-plugins som WooCommerce, kk Star Ratings, Begivenhedskalenderen og Yoast SEO.

Indstillinger for skema & strukturerede data til WP & AMP

Trods skema & Strukturerede data til WP & AMP er en af ​​de mest alsidige rige uddragsløsninger, der er tilgængelige online, og det er 100% gratis at bruge. Der er ingen premium-version tilgængelig, så du finder ikke nogen funktioner eller indstillinger, der er begrænset i plugin.

Det er en fantastisk løsning, og en, der er let at anbefale.

SNIP: Structured Data Plugin til WordPress ($ 92)

SNIP - Structured Data Plugin til WordPress

Detailhandel for $ 92 på CodeCanyon, SNIP: Structured Data Plugin til WordPress er et premium-rigt uddrag og strukturerede data WordPress-plugin, der har support til Gutenberg-editoren og til WooCommerce.

Det kan prale af en funktion kaldet globale uddrag, der giver dig mulighed for at oprette et skema og anvende det automatisk på alle indlæg, sider eller tilpassede indlægstyper. Regler kan defineres, så du har fuld kontrol over, hvilket skema, der anvendes til indhold, og hvornår.

SNIP: Struktureret dataplugin til WordPress

Mere end 800 skematyper understøttes. I det væsentlige er enhver skematype, der er angivet på Schema.org, tilgængelig.

Plugin har understøttelse af brugerdefinerede felter og kan også udvides via kroge.

SNIP: Struktureret dataplugin til WordPress

SNIP: Structured Data Plugin til WordPress er en fleksibel løsning, der understøtter alle typer skemaer, der er tilgængelige online. De af jer, der er villige til at betale for at få den bedste kodeløsning til dit websted eller virksomhed, bør se nærmere på.

Ærlige nævn

Under vores test kommer vi ofte frem til gode løsninger, der bare mangler på at udarbejde den endelige liste.

En sådan løsning er WP Review af MyThemeShop. Det er primært en gennemgang WordPress-plugin, men det har fantastisk support til rige uddrag.

Brin Wilson, grundlægger af WinningWP, testede den omfattende version af WP Review. Han fandt, at plugin var lidt frustrerende at bruge og kunne ikke lide, at det kun kunne bruges, hvis du tilsluttede det til MyThemeShop ved hjælp af et andet plugin. Pro-versionen understøtter stadig 14 rige uddragstyper, så nogle af jer ønsker måske at tjekke den ud, om alternative løsninger ikke fungerer for dig.

En anden premium-løsning at overveje er Rich Snippets & Schema Markup Plugin til WordPress & WooCommerce. Detaljhandel til $ 29 fra CodeCanyon, det understøtter en række skematyper og giver dig mange forskellige måder at vise rige uddrag på søgemaskiner på.

Rich uddrag og skema-markeringsplugin til WordPress & WooCommerce

Afsluttende tanker

Rige uddrag er en fantastisk måde at få søgeresultater til dine websider til at skille sig ud. Dette kan hjælpe med at skubbe mere målrettet trafik til dit websted.

Jeg håber, at du fandt ovenstående liste over rigt uddrag og skema WordPress-plugins nyttigt. Alle disse plugins giver dig mulighed for at forbedre dine søgeresultater, men nogle løsninger tilbyder dog flere tilpasningsmuligheder end andre.

Det mere avancerede Rich Snippet WordPress-plugins giver dig mulighed for automatisk at trække strukturerede data fra dit indhold. Dette er fordelagtigt, hvis du har et stort websted med hundreder eller tusinder af sider, men der er helt klart fordele ved at bruge tid på at gøre uddragene til hver side unikke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me