Топ седем най-добри приставки за членство за WordPress (2020)

Сделки с WordPress


Уебсайтовете за членство ви позволяват да опитате за един от светите граали на бизнеса: Повтарящ се доход. Изкушете някого с вашето изключително съдържание само веднъж и този човек може да остане платен клиент за следващите месеци – или, ако имате късмет, може би дори години.

Благодарение на страхотна колекция от плъгини за членство, WordPress е, без съмнение, една от най-добре оборудваните платформи за захранване на богат на функции, гъвкав уебсайт за членство.

Тези плъгини за членство предоставят много полезни функции. Можеш:

 • ограничете съдържанието
 • създайте нива на степени на членство
 • създайте еднократни или повтарящи се структури за фактуриране.

С приставката за членство, която се грижи за всички задкулисни задачи, вие можете да се съсредоточите върху изработката на отличното съдържание, което ще поддържа вашия сайт за членство.

Не забравяйте обаче: Доброто съдържание е жизненоважно – за да успее уебсайтът ви за членство, ще трябва да осигури истинска стойност. Ако сте пробили изкуството да създавате изключително съдържание и знаете точно как да достигнете до потенциалната си аудитория, ви очакват постоянни богатства на членството!

Но кой плъгин за членство трябва да изберете? Нека разгледаме седем от най-добрите налични приставки за членство в WordPress (безплатни и премиум) …

Ограничаване на съдържание Pro (От $ 99)

Започваме нещата с ограничаване на съдържание Pro. Този плъгин е част от високо цененото семейство Pippins Plugins, което също включва Easy Digital Downloads и AffiliateWP. Като такъв, можете да се доверите, че сте в сигурни ръце.

Ограничете съдържание Pro

Започвайки от $ 99, Restrict Content Pro е един от най-достъпните плъгини за членство в днешния списък. Въпреки това, не позволявайте на етикета да ви заблуди: функционалността му нанася сериозен удар и е лесна за използване в целия.

За начало можете да създадете неограничен брой нива на членство, което означава, че можете да внедрите многостепенна структура на членство – например: Безплатни, сребърни, златни и платинени членства. Можете също така да конфигурирате пробни членове и да предлагате кодове за отстъпки, за да примамите посетителите.

Можете да се интегрирате с популярни шлюзове за плащане – включително Stripe и PayPal – и автоматично да таксувате членове с повтарящи се таксувания.

Ограничаването на съдържание Pro включва също така някои полезни функционалности, включително лесни за усвояване аналитични отчети. Тези отчети ви позволяват да проследявате номера на членове през персонализирани времеви периоди, като ви дава възможност да наблюдавате нивата на растеж. Можете също да преглеждате и управлявате преглед на всички членове, минали и настоящи, от един удобен екран.

Създаването и защитата на съдържание също е супер лесно. Непосредствено под редактора на WordPress ще намерите мета поле, озаглавено ограничаване на това съдържание. От тук можете да изберете какви нива на членство могат да преглеждат съдържанието, плюс дали да се покаже откъс за не-членове. Можете да използвате това мета поле, за да ограничите достъпа до всяка публикация, страница или персонализиран тип публикация. Можете също да ограничите цели категории или само части от съдържанието, като използвате кратък код.

Докато Ограничаването на съдържание Pro започва от 99 долара, вие също така ще искате да вземете предвид Професионалния план за $ 249, който ви осигурява достъп до 17 нови добавки отгоре на 12-те безплатни добавки. Тези добавки се придържат към мощна функционалност, като например:

 • капене на съдържание
 • членство в групата
 • създаване на многосайтови сайтове
 • още опции за ограничаване на съдържанието по дата.

Официален уебсайт

MemberPress (От $ 149)

На следващо място, ние може би е най-известният плъгин за членство, достъпен за потребителите на WordPress: MemberPress.

MemberPress

Започвайки от $ 149 годишно, той ви позволява да получите достъп до това, което разработчиците твърдят, че е „най-лесният софтуер за сайт за членство, който някога сте виждали“.

Само с няколко кликвания, MemberPress ви позволява да ограничите достъпа до всяка публикация, страница или персонализиран тип публикация, която желаете. Ако искате да ограничите достъпа групово, можете да заключите и цели категории или маркери. Можете също така да ограничите достъпа до всички файлове във вашата WordPress Media Library, което ви позволява да създавате, да речем, PDF файлове, които само членове могат да изтеглят.

Има и вградени интеграции за ограничаване на bbPress (форуми), Blubrry PowerPress (подкасти) и WooCommerce (електронна търговия). Например, можете да създадете само за членове подкаст сайт за първокласното съдържание на вашия подкаст.

Както при повечето плъгини за членство, MemberPress ви позволява да създавате премиум членство, с достъп до Stripe, Paypal и Authorize.Net, в зависимост от вашия план.

Можете да създавате както еднократни планове, така и автоматични периодични плащания. Членовете получават също своя собствена предна част, където могат да управляват членството си, включително опция за надграждане / понижаване и само изплащане на декларираната разлика.

Очевидно е, че колкото по-платени клиенти имате, толкова по-здравословно е финансовото състояние на вашия уебсайт – и MemberPress се доставя с много готини функции за максимално увеличаване на реализациите.

За начало това включва доста ценови страници (друг начин за казване на стилни таблици за ценообразуване). Можете да си поиграете със съдържанието, организацията и стила на тези таблици – с няколко вградени теми, от които да избирате – за да намерите комбо с най-добра конверсия.

Маркетингът по имейл все още е мощно оръжие, както винаги, и MemberPress е съвместим с услугите за маркетинг по имейл с 13 плюс, за да ви помогне да го интегрирате във вашия арсенал. И ако искате да създадете своя собствена партньорска програма, $ 349 професионалист планът включва приставката Affiliate Royale, която ви позволява да създавате собствена армия от лоялни промоутъри.

Не достатъчно? MemberPress също така поддържа капково съдържание и кодове на купони, заедно с множество други полезни функции.

Официален уебсайт

Платени членове Pro (БЕЗПЛАТНО до $ 297 плюс за Pro)

С безплатни добавки с 14 плюс и премиум добавки с 64 плюс Paid Memberships Pro е една гъвкава приставка за членство в WordPress. Плюс това е и основната версия 100% безплатно, което улеснява започването и изпробването.

Платен членство Pro

И така, какво го прави толкова популярен? Е, както споменах по-горе, едно от големите предимства е гъвкавостта. Фактът, че има толкова много добавки, означава, че можете да добавите много различни функции към вашия сайт. Но тъй като всяка функция е отделна добавка, тя също така избягва раздуването на вашия сайт с функции, които всъщност не се нуждаете.

И ако вече няма добавка за това, което искате, има купища готови рецепти за кодове за всички видове малки ощипвания.

Засега обаче нека започнем с основната функционалност на сайта за членство, от която се нуждаят всички сайтове. Получавате всички важни неща, включително:

 • Много опции за ограничаване на съдържанието, включително кратки кодове, блокове на Гутенберг и PHP функции. Или можете да ограничите цели публикации, страници, персонализирани типове публикации или дори категории.
 • Възможност за продажба на еднократни или автоматично повтарящи се членове, включително безплатни / отстъпки изпитвания, еднократни такси за регистрация и т.н..
 • Капване на съдържание.
 • Поддръжка за шест шлюза за плащане, включително Stripe, PayPal и Autize.Net.
 • Зона за членство, където членовете могат да надграждат / понижават / анулират членството си.

След това, има 70-плюс добавки, които можете да използвате, за да се придържате към всички видове функции. Ето само няколко примера за типовете неща, които можете да направите:

 • Дайте на членовете си собствен уебсайт на Multisite.
 • Добавете партньорска програма.
 • Интегрирайте се с автоматизацията на Zapier.

Можете да разгледате пълния списък с добавки тук.

Отвъд това, разработчикът предлага и безплатна тема Memberlite, която ви помага да създадете страхотен членски сайт от първия ден.

В крайна сметка, ако гъвкавостта е ключова за вас, Paid Memberships Pro е чудесна възможност. Единственият потенциален недостатък? Цена. С достъп до всички платени добавки и рецепти за кодове, започващи от $ 297, това е един от най-цените приставки в този списък.

Официален уебсайт

Членство в WooCommerce ($ 149)

Сигурен съм, че вече сте запознати с отличното решение за електронна търговия в WordPress, WooCommerce. Следващият елемент от днешния списък, WooCommerce Memberships, разширява основния плъгин за WooCommerce, като ви позволява да създавате страхотни и мащабируеми уебсайтове за членство.

Членство в WooCommerce

Както може да очаквате от такава сплотена интеграция, това разширение ви позволява да използвате всички съответни функционалности на WooCommerce. Най-важното е, че това включва всеки от 100-плюс съвместими шлюзове за плащания, съвместими с WooCommerce – PayPal, Stripe, Amazon Payments, Authorize.net … вие го наречете. Членовете могат също да използват клиентската зона на WooCommerce, за да управляват членството си.

Членството в WooCommerce също поддържа всички стандартни функционалности за плъгини за членство – ограничаване на съдържанието, капковото съдържание и премиум членството.

Тъй като се основава на WooCommerce, WooCommerce Memberships също ви дава някои чисти интеграции в електронната търговия. Например, можете да предложите безплатна доставка на членовете си, което ви позволява да създадете своя собствена мини версия на Amazon Prime. Или можете да предложите специални отстъпки, като 10% отстъпка за плащане на членове.

Единствената функция, която липсва на WooCommerce Memberships, е повтарящото се таксуване. Можете обаче да добавите тази функционалност, като интегрирате друго разширение, Абонаменти за WooCommerce, за $ 199.

Разширението WooCommerce Subscriptions е най-добрият повтарящ се плъгин за плащане за WordPress и, когато се използва съвместно с WooCommerce Memberships, ви позволява да добавяте важни функции, като пробно членство, повтарящи се фактуриране и надстройки / понижаване на членове.

Официален уебсайт

MemberMouse (От $ 19.95 на месец)

MemberMouse е един от най-богатите на функции плъгини за членство, що се отнася до вградената функционалност, като все пак успява да запази нещата доста удобни за потребителя.

MemberMouse

MemberMouse ви позволява да ограничите достъпа до всяка публикувана публикация, страница или потребителски тип публикация. Само за няколко кратки секунди ще можете да определите кои нива на членство имат достъп до какво съдържание – плюс това можете да капете съдържание, като конфигурирате издание за време. Единственият недостатък е, че докато можете да ограничавате публикациите по категории, не можете да ограничавате персонализирани типове публикации по категории – само един по един.

Включено в MemberMouse е един от най-подробните пакети за отчитане, открит във всеки плъгин за членство. Можете да получите достъп до това от таблото за управление на WordPress и то включва много ключови показатели, към които можете да се насочите, за да увеличите печалбите, като например

 • общо членове
 • средна продължителност на задържане
 • средна стойност за живота на клиента.

Ако искате друг начин да увеличите приходите си, ще харесате някои от по-модерните функции на MemberMouse, като например еднократно увеличаване на продажбите и продажби.

Най-любимата ми функция обаче е ценообразуване A / B тестване, което ви позволява да оптимизирате своята ценова стратегия, за да увеличите максимално абонатите и приходите.

MemberMouse също предлага няколко интеграции:

 • Осем различни шлюза за плащане, включително PayPal, Stripe и Authorize.Net.
 • Четири имейл маркетингови услуги, включително Mailchimp.

Искате ли да наемете армия от асоциирани търговци, които да пеят вашите похвали и да популяризират вашия уебсайт? Чудесно, защото MemberMouse е съвместим и с всяка партньорска мрежа.

Въпреки че в списъка с функции на MemberMouse има много неща за харесване, има едно нещо, което някои хора не харесват: Това не е GPL. Отчасти това означава, че основният код е объркан и няма да можете да правите директни редакции на изходния код.

MemberMouse добавя свои собствени куки, в които можете да „закачите“ редакциите на кода, както и API. Ако обаче искате да направите нещо отвъд това, което куките и API ви позволяват, вие сте просто от късмет с MemberMouse, докато повечето от другите плъгини ще ви позволят да ощипвате изходния код според нуждите.

Плановете започват от $ 19.95 на месец за до хиляда членове и отидете от там в зависимост от това колко членове имате и кои функции искате.

Официален уебсайт

WP-членове (БЕЗПЛАТНО до $ 59 за Pro)

За тези от вас, които работят с малък бюджет, WP-членовете представляват втората безплатна опция в днешния списък. Безплатното му ядро ​​ви позволява да блокирате достъпа до съдържание за нерегистрирани потребители, превръщайки вашия уебсайт, работещ с WordPress, в напълно функционален сайт за членство.

WP-Потребители

Можете да ограничите съдържанието чрез прост екран с настройки, от който можете да ограничите всички свои публикации или страници или да ограничите отделни публикации или страници. Или можете също да използвате кратки кодове, за да ограничите частично съдържанието.

WP-членовете могат също така да генерират автоматично откъси за ограничено съдържание – въз основа на броя знаци – или можете да създавате откъси за себе си. Това е чиста функция, защото можете да използвате внимателно изработени откъси за SEO цели.

WP-членове също ви настройват с формуляри за вход и регистрация от предния край, както и куки за действие и филтри със 120 плюс, които вие или вашият разработчик можете да използвате, за да персонализирате нещата.

Като безплатен плъгин има две очевидни ограничения.

Първо, не можете да създадете персонализирани менюта за регистрирани потребители, така че дори случайни посетители ще могат да виждат менютата ви изцяло.

Най-голямото ограничение обаче е, че не можете да таксувате за членство – освен ако не надстроите до приставката за абонамент за членство в сайта, струваща $ 59 на година.

Надграждането ви дава достъп до приоритетна поддръжка, фрагменти на премиум код, изключителни уроци и форум за поддръжка само за членове. Това също означава, че имате достъп до десетте премиум модула за добавки, които включват:

 • Абонаменти за PayPal – посетителите могат да плащат за членство чрез PayPal, включително изпитания. Повтарящите се членски плащания се събират автоматично.
 • Раздел Разширени опции – разширява страницата с настройки с множество допълнителни заявени от потребителя полета.
 • Влезли в менюта – ви позволява да създавате персонализирани менюта за регистрирани членове.
 • Интеграция с Mailchimp – ви позволява да интегрирате Mailchimp с вашия уебсайт за членство.

Официален уебсайт

AccessAlly (От $ 990)

AccessAlly е нещо като брак между плъгин за членство в WordPress и LMS приставка. Така че, ако искате да предлагате онлайн съдържание на курсове на членовете си, това може да е инструментът за вас, въпреки че не е евтин.

AccessAlly

Едно от най-уникалните неща за AccessAlly е как е създаден да се интегрира с автоматизация на маркетинга и CRM инструменти. Всъщност, когато настроите съдържанието си с ограничено членство, ще интегрирате маркерите на AccessAlly в инструмента си за автоматизация на маркетинга като част от процеса. Като такъв, ще трябва да използвате един от тези пет инструмента:

 1. InfusionSoft
 2. Ontraport
 3. ActiveCampaign
 4. ConvertKit
 5. капене

Знам, че звучи малко сложно – и това е малко по-напред в работата – но резултатът е, че от този ден ще имате вградена мощна автоматизация и сегментиране в сайта за членство, което може да ви помогне да ангажирате членове по уникални начини и повишаване на вашите проценти на реализация.

Например, ако някой започне да проверява, но не завърши, можете автоматично да му изпратите напомнящ имейл със специален уникален талон само за тях. Или можете автоматично да изпратите член на потребителите, след като завършат курс или урок.

Има и някои други приятни функции за повишаване на реализациите, като например възможността да предлагате надстройки с едно кликване и да поръчвате неравности (помислете, че тези маркетингови фунии, за които хората винаги говорят!), А AccessAlly включва и вградена функционалност, за да създадете свой собствен филиал програма.

Няма биене около храста – AccessAlly е най-скъпият вариант в този списък с голям запас, така че определено няма да работи за всички. Но ако мислите, че ще се възползвате от всички мощни опции за автоматизация, които ви предоставя, определено е едно да разгледате.

Официален уебсайт

Заключителни мисли

Потребителите на WordPress са разглезени за избор, когато става въпрос за плъгини за членство. В резултат на това стесняване на тази публикация до само шепа беше далеч по-трудно от обикновено – списъкът лесно можеше да бъде три пъти по-дълъг!

Всички представени плъгини представляват отлична селекция – всеки е лесен за използване и е снабден с всички основни функции за членство, необходими за задоволяване на повечето потребители. Това включва възможността да „заключвате“ съдържание, осигурявате приходи от уебсайта си, като продавате първокласни членства, и капнете съдържание, за да увеличите продължителността на членството.

Но допълнителните функции ще определят кой плъгин е подходящ за вас – и тук плъгините стоят един от друг.

Например, ако …

 • … искате най-голяма гъвкавост, помислете за Paid Memberships Pro и неговите 70 добавки.
 • … вече работят в магазин за WooCommerce, членствата в WooCommerce може да са подходящи за вас.
 • … не се интересувайте от GPL и просто искате нещо с много вградени функции, може да сте доволни от MemberMouse.
 • … искате да имате възможност да настроите мощна маркетингова автоматизация, може да сте готови да пролетите за AccessAlly.

Всички тези приставки имат нещо уникално за предлагане, така че разберете кои функции са от съществено значение за вашия уебсайт, след което проверете дали предпочитаният ви плъгин ги поддържа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map