Top ni bedste begivenhedskalender plugins til WordPress (2020)

WordPress-tilbud


Begivenhedskalendere er et vigtigt værktøj til at gøre dine begivenheder til en succes, så du kan administrere dem effektivt og markedsføre dem til potentielle kunder.

Et simpelt WordPress-hændelseskalenderplugin viser en kalender med kommende begivenheder, men der er masser af avancerede løsninger, der også giver besøgende mulighed for at registrere og betale for begivenheder. Udover billettering kan plugins til begivenhedskalendere også håndtere reservationer, RSVP’er og brugerindlæg – og disse værktøjer hjælper dig med at planlægge og planlægge begivenheder, aftaler, fester og mere.

I denne artikel vil jeg dele, hvad jeg anser for at være de bedste hændelseskalender-plugins, der er tilgængelige for WordPress.

Arrangementschef (GRATIS / $ 75 plus)

Events Manager er en avanceret hændelseskalenderløsning, der er aktiv på mere end 100.000 WordPress-websteder. Det kan bruges til at administrere enkelt- og flerdagesbegivenheder, og de kan indstilles som gentagne.

Begivenheder gemmes som tilpassede indlægstyper i WordPress, så tilføjelse af en ny begivenhed fungerer på samme måde som at tilføje et indlæg eller en side i WordPress. Du kan navngive hver begivenhed og tilføje en beskrivelse med billeder og videoer i hovedindholdsområdet.

Den nøjagtige tid og placering kan defineres for hver begivenhed, og tags og kategorier kan også tildeles til begivenheder.

I området bookinger og registrering kan du oprette flere billetter til din begivenhed. Billetbestillinger kan begrænses til en bestemt periode, og du kan angive, hvor mange billetter der er tilgængelige.

Widgets er også tilgængelige til begivenheder, placeringer og kalendere, som hjælper dig med at vise den aktuelle status for begivenheder for besøgende.

Bookinger og registrering

Det vigtigste plugin-indstillingsområde giver dig en forståelse af, hvor avanceret Events Manager er, der indeholder hundreder af indstillinger spredt over fem forskellige faner.

Alt kan defineres, herunder miniaturebilleder, Google Maps-integration, formindstillinger, begivenhedssider, formatering og design, e-mail-bekræftelse, bookinger og mere. Der er endda en rollemanager, der giver dig mulighed for at indstille præcis, hvad brugere kan og ikke kan gøre.

Område for indstillinger for events manager

Pro-versionen af ​​Events Manager tilbagelægges med $ 75 pr. År for en licens på et websted og $ 150 pr. År for op til fem websteder, og er installeret som en tilføjelse til Events Manager.

Når du har installeret Events Manager, får du yderligere funktionalitet, såsom betalingsintegration for PayPal, Authorize.net og offline betalinger. Du kan også oprette tilpassede reservationsformularer og rabatkuponer.

Begivenhedsmanager-widget

Uden tvivl er Events Manager en af ​​de mest alsidige plugins for begivenhedskalendere, der er tilgængelige til WordPress, og den store mængde tilgængelige tilpasningsmuligheder er utroligt generøs. Når det er sagt, skal du opgradere til Events Manager Pro, hvis du vil sælge billetter og acceptere betalinger direkte.

Begivenhedskalenderen (GRATIS / $ 89-plus)

Med mere end 700.000 aktive installationer er Arrangementskalenderen langt fra den mest populære begivenhedskalenderløsning til WordPress.

Ligesom Events Manager bruger plugin en brugerdefineret posttype til at oprette begivenheder. Du kan tilføje oplysninger om begivenheder, såsom tid og dato, placering, arrangører, begivenhedens placering, begivenhedswebsted og begivenhedsomkostninger.

Tilføjelse af en begivenhed

Begivenhedskalenderen har et enkelt indstillingsområde, der giver dig mulighed for at justere indstillinger, såsom antallet af begivenheder, der skal vises på en side, stilarket og skabelonen, der bruges til begivenheder, og det indhold, der vises før og efter begivenheder..

Du finder også indstillinger til Google Maps-integration og import af CSV-filer.

Grundlæggende skabelonindstillinger

Den gratis version af Arrangementskalenderen er funktionel, men grundlæggende. Udviklerne tilbyder imidlertid en samling af plugin-tilføjelser, der vil transformere din begivenhedsopsætning.

Begivenhedskalender Pro tilbagelægges fra $ 89 pr. År. Det tilføjer tilbagevendende begivenheder, yderligere visninger, widgets, kortkoder og mere.

En tilføjelse, du skal overveje at bruge, er begivenhedsbilletter. Når den er aktiveret, giver den besøgende mulighed for at RSVP til begivenheder og købe billetter ved hjælp af PayPal. Den pro-version af Event Tickets, der tilbagelægges fra $ 89 pr. År, tilbyder ekstra funktioner såsom WooCommerce og Easy Digital Downloads-integration.

Elasticsearch kan også integreres ved hjælp af Elastic Events og er gratis at downloade.

Begivenheder Billetter Addon

En række andre premium-tilføjelser er også tilgængelige. Begivenhedsaggregator kan bruges til at importere begivenheder fra Meetup, Eventbrite, Google Kalender, iCalendar og mere. Community Events lader brugere indsende begivenheder, Filterlinjen tilføjer filtreringsindstillinger, så brugerne lettere kan finde begivenheder, og Eventbrite-billetter hjælper dig med at integrere Eventbrite. Alle disse addons detail fra $ 89 per år hver.

Promoter-tilføjelsen starter fra $ 69 pr. År og fungerer sammen med The Events Calendar og Events Tickets for at hjælpe dig med at oprette forbindelse til dit community via e-mail.

Den dyreste addon er Community-billetter. Når butikken sælges fra $ 149 pr. År, skal plugin bruges sammen med Community Events, Event Tickets, Event Tickets Plus og WooCommerce, og tillader, at arrangører af arrangementer kan sælge billetter til deres begivenheder ved hjælp af din hjemmeside.

Begivenhedskalenderpromotor Addon

Hvis du ikke ønsker at bruge nogen penge, kan begivenhedskalenderen og billetter til begivenheder bruges som en begivenhedsstyringsopsætning, der accepterer betalinger via PayPal.

Plugin kommer virkelig til sin egen, når du installerer de tilgængelige avancerede addons. Hvis du er villig til at bruge nogle penge, er begivenhedskalenderen en af ​​de bedste tilgængelige løsninger. Se på bundterne, hvis du planlægger at købe mere end et premium-tilføjelse, da de vil spare dig for penge.

Sørg for også at tjekke nogle af de gratis plugin-tilføjelser, der er tilgængelige til The Events Calendar fra tredjepartsudviklere. Disse inkluderer: Begivenhedskalenderkortkoden & Blok; Begivenhedskalenderkategorifarver; og Begivenhedskalender Shortcode og skabeloner (se også pro-versionen).

Amelia WordPress Booking Plugin (GRATIS / $ 59 +)

Amelia er et WordPress-plugin, der håndterer begivenhedsreservation og aftaler. WordPress-posttyper er også tilgængelige for tjenester, placeringer og kunder, og alt kan organiseres via en reservationskalender.

Den gratis version af Amelia kan bruges til at oprette en enkel begivenhedskalender.

Begivenheder kan betegnes som engangs, enkeltdag, flerdag eller tilbagevendende. Du kan definere begyndelses- og sluttidspunktet for begivenheden, og når du booker aftaler, kan du vælge de kunder, der deltager. Disse kunder kan også underrettes om begivenhederne.

Den nye WordPress-editor er godt understøttet af Amelia. To indholdsblokke er tilgængelige. Bokningsvisningsblokken viser en trin-for-trin booking-guide, der guider brugere gennem bookingprocessen, mens begivenhedsblokken blot tilføjer begivenhedens kortkode til dit indlæg eller side.

Et eksempel på en begivenhed

På siden med hovedindstillinger kan du kontrollere alle aspekter af bookinger og begivenheder. Du kan tilføje oplysninger om din virksomhed, obligatoriske felter, den side kunder sendes til efter reservationen, standardvalutaen med mere.

Amelia hovedindstillingsside

En masse funktioner, såsom placeringer, er begrænset i den gratis version. Irriterende, selv hoveddashboardet har de fleste funktioner deaktiveret, så du kun kan se kommende aftaler.

Hvis du opgraderer til Amelia Pro, låser du det fulde betjeningspanel op og låser op funktioner som eksport, filtre, kuponer, gruppetjenester, yderligere kalendervisninger og Google Kalender-integration. Opgradering giver dig også mulighed for at acceptere PayPal og Stripe-betalinger for bookinger.

En grundlæggende licens til Amelia Pro tilbydes $ 59 pr. År. Opgradering af pro-planen til $ 109 år øger support og opdateringer fra et websted til tre websteder. Du kan få support og opdateringer til et ubegrænset antal websteder for $ 249 pr. År.

Livstidslicenser er også tilgængelige for dem, der ikke ønsker at betale årligt.

Amelia Front-End Plan

Jeg var imponeret over, hvad jeg så i Amelia. Brugergrænsefladen ser godt ud, og kalendere og reservationsformer ser smukke ud. Dem, der opgraderer til den fulde version af Amelia, kan også tilpasse disse designs til deres behov. Det er uden tvivl en af ​​de bedste premium-kalenderløsninger på markedet.

Amelia Lite er også nyttig, men jeg var frustreret over den måde, udviklere har begrænset pro-funktioner. I stedet for at skjule profunktioner fra gratis brugere, fortsætter udviklerne med at linke til posttyper som økonomi og placeringer samt andre pro indstillinger og funktioner. Derfor, når du bruger Amelia Lite, støder du ofte på sider og funktioner, der ikke kan fås adgang til, og du opfordres altid til at “opgradere i dag for at maksimere din oplevelse”. Jeg fandt, at det var frustrerende at bruge på grund af dette.

Enkel kalender (GRATIS / $ 49-plus)

Hvis du bruger Google Kalender til at administrere begivenheder, skal du tjekke Simple Calendar – et WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at vise begivenheder fra enhver offentlig Google Kalender.

Du kan hente begivenheder fra Google Kalender og ændre, hvordan din kalender ser ud. Farver kan ændres, og du kan trimme lange titler for at forhindre dem i at flyde over til andre dage. Indstillinger for dato og tid kan også justeres.

Indstillinger for udseende

Sørg for at indtaste din Google API-nøgle i indstillingsområdet, så Simple Calendar kan hente begivenheder.

Indstillingsområdet giver dig også mulighed for at slette plugin-indstillinger og fjerne kalenderdata.

To premium-tilføjelser er tilgængelige til Simple Calendar: FullCalendar og Google Calendar Pro. Begge disse detailhandel fra $ 29 pr. År for en enkelt licens.

FullCalendar tilføjer en række nye indstillinger, såsom ugentlige og daglige visninger, forbedret kalendernavigation, yderligere tilpasningsmuligheder og mere.

Google Kalender Pro kan bruges til at vise både private og offentlige Google-kalendere. Det giver dig også mulighed for at fremhæve begivenheder med farver, der matcher Google Kalender-farver, og vise deltagernes navne, avatarer og information om begivenhedsarrangør.

Disse to addons fungerer godt sammen, så det giver mening at købe begge gennem deres addon bundt. En enkelt licens tilbydes $ 49 pr. År for dette bundt og leveres med support og opdateringer til begge tilføjelser.

Enkelt kalendereksempel

Som nogen, der bruger Google Kalender hver dag til at planlægge min tidsplan, kan jeg sætte pris på mulighederne ved Simple Calendar.

Ved at bruge Google Kalender kan du fortsætte med at administrere din begivenhedsplan med den officielle Google Kalender-app på din smartphone eller tablet eller via din browser. Enkel kalender kan derefter bruges til at kontrollere, hvordan din kalender ser ud på dit websted.

Min kalender (GRATIS / $ 49 plus)

Min kalender er en brugervenlig løsning, der er nem at bruge, og som kan bruges sammen med My Tickets WordPress-plugin til at sælge billetter.

Begivenheder kan indstilles som tilbagevendende og tildeles til grupper og kategorier. Du kan også indstille flere start- og sluttider og datoer for begivenheder, og der er også en mulighed for at vedhæfte et logo eller banner til hver begivenhed også.

Én funktion, jeg elsker, er adgang til begivenheder. En række tags er tilgængelige for at hjælpe dig med at vise, om begivenheden understøtter handicappede. For eksempel kan du bemærke, at din begivenhed har en lydbeskrivelse, support til tegnsprog eller support til understøttede læringsenheder.

Opret ny begivenhed i Min kalender

Placeringseditoren giver dig mulighed for at tilføje flere placeringer og detaljer såsom adresse, GPS-koordinater, kontaktoplysninger, webstedsadresse, tilgængelighed og mere.

En indbygget stileditor og skabeloneditor giver dig mulighed for let at justere udseendet og stylingen af ​​dine kalendere. Der er også en scriptmanager, der kan bruges til at anvende tilpasset Javascript på definerede sider.

Style Editor

Hovedindstillingsområdet har nogle nyttige indstillinger, såsom at hente data fra en ekstern database og fjerne data ved afinstallation af Min kalender.

Dato, tid og tekstformatering kan alle justeres, og du kan også ændre de udstedte e-mails og definere, hvad brugere kan og ikke kan gøre ved hjælp af en brugerrollereditor.

Standout-funktionen i indstillingsområdet er kalenderlayouteditoren, som giver dig mulighed for at ændre rækkefølgen af ​​information, der vises i dine kalendere.

Mine kalenderindstillinger

En enkelt licens til My Calendar Pro koster $ 49 pr. År.

Opgradering giver besøgende mulighed for at indsende begivenheder og forhindre, at begivenheder accepteres, hvis de er i konflikt med eksisterende begivenheder. Blogindlæg kan også oprettes automatisk fra begivenheder.

Avanceret søgefiltrering stilles også til rådighed, og du kan importere begivenhedsdata fra CSV-filer, iCal, fil uploads eller URL’er.

Et eksempel på min kalender

Min kalender har meget at tilbyde, og hvis du installerer udviklerens andet plugin, Mine billetter, kan du sælge billetter til dine begivenheder ved hjælp af PayPal Standard-betalinger (andre betalingsmuligheder er tilgængelige som premium-tilføjelser).

Udviklerne har været generøse med det, der leveres gratis, og jeg mener, at $ 49 er en rimelig pris for at tilføje brugerindsendelser, avanceret søgning og funktionsimportfunktion.

Sukkerkalender (GRATIS / $ 29-plus)

Hvis du leder efter en enkel løsning til begivenhedsstyring, kan du tjekke sukkerkalenderen.

For at tilføje en begivenhed navngiver du blot begivenheden, tilføjer en beskrivelse og definerer placering, dato og start- og sluttid. Det er det.

En gratis Google Maps-tilføjelse er tilgængelig fra udviklerne af Sukker-kalender, selvom det er uklart, hvorfor support til Google Maps ikke er indbygget direkte i kernepluginet..

Føj ny begivenhed til sukkerkalenderen

I indstillingsområdet er der en mulighed for at indtaste din plugin-licensnøgle og nogle grundlæggende tids- og datoindstillinger for din kalender.

Indstillinger for sukkerkalender

En pro version af Sukkerkalender, der tilføjer gentagne begivenheder, er tilgængelig fra $ 29 pr. År. Det ser ikke ud til at tilbyde nogen yderligere funktionalitet, så jeg kan kun anbefale opgradering, hvis du har brug for e-mail-support.

Eksempel på sukkerkalender

De af jer, der søger en grundlæggende løsning for begivenhedsstyring, vil sætte pris på, hvor nemt Sukkerkalender er at bruge.

Alle andre skal se på alternativ begivenhedsstyring WordPress-plugins, der tilbyder flere tilpasningsmuligheder.

Kalender det! ($ 30)

Kalender det! er en professionel løsning til begivenhedsstyring, der er fuld af funktioner. Det sælges for $ 30 på CodeCanyon.

Du kan tilføje tilpassede felter til begivenheder og vælge mellem 15 foruddannede layoutformater. I alt 39 skabelonelementer er tilgængelige for at hjælpe dig med at opbygge den perfekte begivenhedsside, og alt kan ændres ved hjælp af en brugervenlig træk-og-slip-grænseflade.

Kalender det! Felter

Kalender det! er kompatibel med Gutenberg og WPBakery Page Builder.

Dette forenkler processen med at oprette begivenhedslayouts, da alle indstillinger kan findes inden for blokke, og ændringer kan forhåndsvises i realtid.

Kalender det! Layout Styling

Støtten til Gutenberg er fremragende. Alt kan tændes og slukkes ved at klikke på en knap.

Der findes hele 25 gratis plugin-tilføjelser, der udvider funktionaliteten yderligere. Der er en tilføjelse til at vise begivenheder i en gittervisning, en anden, der automatisk offentliggør begivenheder på sociale medier og en importør, der kan bruges til at importere store mængder data fra andre begivenhedsplugins.

Gutenberg Support

Elleve premium-tilføjelser er også tilgængelige og kan bruges til at tilføje support til reklame, billetsalg, WooCommerce-integration og mere. Priser for premium addons starter fra $ 10 og går helt op til $ 89 for Event Tickets WooCommerce addon.

Et eksempel på kalender det!

Hvad sætter Kalender det! adskilt er de snesevis af måder, begivenheder kan præsenteres for besøgende. Det er et meget fleksibelt plugin, der kan forbedres ved at bruge en af ​​de 36 plugin-tilføjelser, der er tilgængelige.

Jeg opfordrer dig til at tjekke demoen ud for at få en fuld forståelse af, hvad plugin kan gøre.

EventOn ($ 24)

EventOn er det mest solgte plugin for event management til CodeCanyon. Ligesom Calendarize it !, blev den udgivet i 2012 og opdateres fortsat regelmæssigt.

Det understøtter Google Maps, flerdages begivenheder, gentagne begivenheder, brugerdefinerede felter, begivenhedskategorier og mere.

Plugin kan bruges til at vise smukke minimalistiske begivenhedskalendere, der kan oprettes med brugervenlige kortkodegeneratorer. Alt hvad du skal gøre er at vælge de funktioner, du vil bruge – for eksempel hvilke ordrehændelser der vises i, om det viste billede vises osv..

EventOn Generelle indstillinger

EventOn kalendere ser smukke ud. Udvalgte billeder kan tildeles til begivenheder, og du kan tildele farver til bestemte begivenheder eller begivenhedskategorier.

Besøgende kan bruge en søgefelt og filtreringsindstillinger for at hjælpe dem med at finde begivenheder hurtigere. Der er også en mulighed for at vise alle begivenheder, der er knyttet til en bestemt placering.

EventOn Listevisning

Begivenheder kan vises som en liste, eller du kan alternativt vise dem ved hjælp af fliser og tildele baggrundsfarver eller billeder til hver enkelt. Begge stilarter ser flotte ud.

Femogtredive premium-tilføjelser er tilgængelige for EventOn såvel som et par tredjepartsudvidelser .

Disse tilføjelser kan bruges til at inkludere funktionalitet såsom billetsalg, RSVP-understøttelse af begivenheder, timer for begivenhedsnedtælling og en begivenhedsønskeliste. Der kan også købes forskellige kalendervisningsmuligheder.

EventOn Picture View

Med sit tilbud af smukke begivenhedskalendere, et bredt udvalg af tilpasningsmuligheder og ekstra funktionalitet via en stor samling af tilføjelser, er det let at se, hvorfor EventOn er den bedst sælgende WordPress-plugin-kode på CodeCanyon.

Alt-i-én-arrangementskalender (GRATIS / $ 6,99 om måneden)

Alt-i-én-begivenhedskalender er et populært WordPress-plugin fra Time.ly med mere end 100.000 aktive installationer.

Selvom plugin kan integreres med Time.ly og importere kalendere fra Time.ly-konti, er du ikke tvunget til at registrere for at bruge All-in-One-hændelseskalender.

Når du tilføjer en ny begivenhed, kan du indstille tid og dato og gøre begivenheden gentagne. Google Maps kan bruges til at vise placeringen af ​​begivenheder, og de kan tildeles til tags og kategorier.

Ticketing kan håndteres via Time.ly, hvis du ønsker det. Hvis du gør det, kan du acceptere betaling via PayPal, men det koster dig $ 59 om året for privilegiet. Alternativt kan du vise et link til en registrerings-URL for at købe billetter. Dette er en dejlig funktion, da det betyder, at du kan sælge billetter ved hjælp af en anden WordPress-plugin eller tredjepartstjeneste.

alt i en begivenhedskalenderdetaljer

Fire forskellige kalendertemaer er tilgængelige og er gratis at bruge. Siden med temaindstillinger giver dig mulighed for at tilpasse styling yderligere.

Du kan justere farverne på din baggrund, knapper, felter, tekst og mere.

Kalender-temaindstillinger

Alt-i-en-begivenhedskalender giver dig fuld kontrol over, hvad der vises på dine kalendere. Du finder udviklerindstillinger til gzip-komprimering, cache og CSS også.

Dette område viser også tilgængelige kortkoder, som du kan bruge til at vise begivenheder. Hvis du foretrækker det, kan du i stedet bruge widgets.

Alt-i-en-kalenderindstillinger

Hvis du tilmelder dig en gratis Time.ly-konto, får du adgang til yderligere funktionalitet, såsom import af kalendere fra Google Kalender, iCal og Outlook. Premium månedlige planer starter fra $ 6,99 om måneden, og opgradering vil låse op funktioner som automatisk auto-deling af Twitter og brugerdefinerede headers og sidefødder.

Alternativt kan du købe addons specielt til All-in-One-arrangementskalenderen WordPress-plugin.

Udvidede visninger er gratis at downloade og viser visninger i din kalender. Ticketing kan integreres for $ 59 pr. År, auto-Tweeting koster $ 29 om året, og frontsendelser koster $ 59 om året.

At integrere din kernekalender i andre websteder koster $ 59 om året, CSV Import koster $ 29 om året, og muligheden for at oprette og gemme spillesteder er $ 59 om året. Der er også muligheder for at importere flere feeds i din kalender.

På egen hånd er disse funktioner dyre opgraderinger, men du kan få de fleste af dem i et bundt for $ 99 om året.

Et eksempel på alt-i-en-begivenhedskalender

Alt-i-en-begivenhedskalender er en alsidig begivenhedsstyringsløsning. Det er frustrerende, at opbevaring af spillesteder og salg af billetter er premium-opgraderinger, men kernepluginet tilbyder mange unikke kalenderstylingsindstillinger og visningsmuligheder, som du ikke finder andre steder.

Jeg anbefaler at prøve det for at se, om det gør det, du har brug for.

Ærlige nævn

Når det kommer til valg af en events management-løsning, bliver WordPress-brugere forkælet for valg. I dette afsnit vil jeg gerne nævne nogle alternative løsninger, der lige gik glip af listen.

Begivenhedskalender WD er et funktionsrige WordPress-hændelsesplugin, der har understøttelse af tilbagevendende begivenheder og Google Maps-integration. Avancerede funktioner, såsom billetsalg og tredjeparts kalenderintegration, er tilgængelige for dem, der opgraderer til Event Calendar WD Pro. Virksomheden har også udviklet et lignende WordPress-plugin kaldet WordPress Event Calendar.

Et andet fleksibelt plugin til begivenhedsstyring, der skal overvejes, er Event Calendar, der indeholder ti unikke kalendertemaer, mens flere stylingsindstillinger kan låses op fra kun $ 15.

Begivenhedskalender WD

Tidsplan og begivenhedsplan af MotoPress tilbyder smukke kalendere og et væld af filtreringsindstillinger og tilpassbare parametre. Eksport og import funktionalitet leveres også.

Tockify-kalender er også værd at teste. Det tilbyder en stilfuld mini-kalender-widget, Google Kalender-synkronisering, opfordring til handlingsknapper og fantastisk social medieintegration.

Tockify-arrangementskalender

Kalender det! og EventOn blev med rette medtaget på vores liste over de bedste hændelseskalender-plugins til WordPress. Der er dog nogle gode alternativer til rådighed på CodeCanyon.

FAT Event, der handler med $ 29, er en begivenhedsstyringsløsning, der har support til Google Maps, bookinger via PayPal, WooCommerce-integrationssupport, kuponkoder og flere billettyper til hver begivenhed.

Eventer, der koster $ 39, er en anden avanceret løsning, der er værd at tjekke ud. Det har en smuk træk-og-slip-builder til oprettelse af nye begivenheder og er fuldt kompatibel med WooCommerce.

Eventer WordPress Event Manager Plugin

De, der ønsker en enkel løsning, bør overveje XO Event Calendar og Simple Event Calendar. De er gode alternativer til Sukkerkalender og er også gratis at downloade.

Afsluttende tanker

Det er vanskeligt at udskrive et bestemt WordPress-hændelseskalenderplugin som det bedste, fordi de alle udmærker sig i nogle områder, men er begrænsede på andre måder. Hovedfunktionerne i hvert plugin har mange muligheder, men for at få adgang til et plugins fulde funktionalitet og låse avancerede funktioner, såsom salg af billetter, skal du være villig til at opgradere.

Hvis du ikke leder efter at lægge hånden i lommen, skiller Event Manager sig ud for, hvor mange tilpasningsmuligheder der er tilgængelige, mens Simple Calendar er en fantastisk mulighed for dem, der bruger Google Kalender. Brug af Min kalender og Mine billetter sammen, eller Begivenhedskalender og begivenhedsbilletter, er gode gratis kombinationer, hvis du ønsker at sælge billetter.

De af jer, der er villige til at bruge nogle penge for at få en mere avanceret løsning, bør tjekke kalender ud! og EventOn. De genererer smukke kalendere og kan prale med mange avancerede funktioner. Begivenhedskalenderen er også en fantastisk mulighed, hvis du køber nogle af premium-tilføjelserne.

Som altid skal du undersøge og teste så mange løsninger, som du kan, inden du vælger en til at styre dine begivenheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map