Top Fem bedste FAQ-plugins til WordPress

WordPress-tilbud


Hvorfor er ofte stillede spørgsmål så effektive? Nå, hvis en bruger har et brændende spørgsmål, de har brug for at stille, er chancerne for, at de ikke er de første (og ikke vil være de sidste) til at stille det. Som virksomhedsejer spilder du meget af dit supportteams tid – eller, som det normalt er tilfældet med mindre virksomheder, din egen tid – gentager de samme kedelige svar på de samme kedelige spørgsmål.

Du kan skære dit supportteam alvorligt slap ved at udarbejde en liste over de mest almindeligt stillede spørgsmål. Du kan hurtigt henvise brugere til denne liste, ellers kan besøgende snuble over den selv, hvilket sparer dig besværet med at svare på en e-mail helt.

Mere vigtigt er det, at skulle stille et spørgsmål og vente på et svar, forsinker købsbeslutningen. I løbet af denne tid kunne den potentielle kunde forkøle sig på købet – især hvis de foretager et impulskøb – eller det bliver et løb mod din konkurrents supportteam for at se, hvem der først kan svare og lukke salget.

Med andre ord, ofte stillede spørgsmål giver kunderne alt, hvad de har brug for at vide lige fra start, hvilket betyder mindre arbejde for dig og færre yderligere konverteringer. Hvad mere kan du bede om?

I dette indlæg hjælper vi dig med at tilføje FAQ-sektioner til dit websted ved at introducere dig til fem af de allerbedste FAQ-plugins til WordPress. Der er en blanding af gratis plugins og premium-plugins, så der er noget for enhver smag – uanset budget.

Opført i ingen bestemt rækkefølge:

1. Ultimate FAQ ($ 30)

Ultimate FAQs-plugin

Først og fremmest har vi det passende navngivne Ultimate FAQ-plugin. Du kan bruge det til at oprette fantastiske FAQ-sektioner med harmonika-stil, der findes i fem layoutformater: Standard; farveblokke; blok; liste; og alle svar vises.

Endnu bedre tilbyder hvert layout en række stylingindstillinger. Du kan tilpasse farver, skrifttyper, ikoner, størrelser og rammer, så du kan oprette et FAQ-afsnit, der passer til farveskemaet for resten af ​​dit websted.

Et skærmbillede der demonstrerer det ultimative FAQ-plugin

Når besøgende klikker på det ønskede spørgsmål, åbnes svaret, trekkspil.

Hvert layout ser godt ud og viser spørgsmålene efter hinanden. Hvis besøgende er interesseret i et bestemt spørgsmål, kan de klikke på det for at skifte svaret til visning. Dette forhindrer en unødvendig ‘væg af tekst’, da besøgende kan vælge og vælge, hvad de vil læse. (Den åbenlyse undtagelse er layoutet “alle svar”, der som standard viser alle spørgsmål og svar).

Selvfølgelig skal enhver god FAQ-sektion besvare de brændende spørgsmål, som besøgende stiller. For at imødekomme dette kan besøgende give spørgsmål fra forenden af ​​dit websted – alt hvad du skal gøre er at tilføje en simpel kortkode til dit websted. Du kan endda åbne gulvet for besøgende at besvare spørgsmål bare ved at klikke på aktiver på denne handy lille funktion. Hver gang der indsendes et nyt spørgsmål eller svar, modtager du en anmeldelse i WordPress-administratoren.

Et skærmbillede af den form, besøgende bruger til at indsende spørgsmål

Besøgende kan stille spørgsmål via en enkel form.

Når dit FAQ-afsnit begynder at opbygge, kan du prioritere visse spørgsmål ved at stikke dem øverst på listen ved hjælp af træk og slip. Og for at hjælpe dine besøgende med at navigere i dit FAQ-afsnit giver plugin dig mulighed for at tildele kategorier, tags og forfattere til hvert spørgsmål.

Når man går et skridt videre, kan besøgende øjeblikkeligt hoppe til et spørgsmål, de har brug for, med Ultimate FAQs søgefunktion. Dette er sandsynligvis min favorit af plugins funktioner, da det understøtter auto-komplette spørgsmålstitler og AJAX til at returnere søgeresultater uden at skulle opdatere siden.

Hvis det stadig ikke er nok, integreres Ultimate FAQ også med WooCommerce. Dette betyder, at du kan tilføje ofte stillede spørgsmål på produkt-for-produkt-basis – en god måde at eliminere købers modstand og tilskynde en besøgende til at tage springet og åbne deres tegnebog.

Et skærmbillede der demonstrerer WooCommerce og Ultimate FAQ integration

Føj en FAQ-fane til nogen af ​​dine WooCommerce-produktsider.

Andre nyttige funktioner inkluderer sociale delingsknapper, skema-markering til ofte stillede spørgsmål til SEO og muligheden for at importere / eksportere dine ofte stillede spørgsmål.

Hvis du kan lide det, du ser, men ikke har budgettet til denne, er en mere begrænset version af Ultimate FAQ gratis tilgængelig fra det officielle plugin-bibliotek. Lite-versionen af ​​plugin leveres uden nogle af stylingindstillingerne, plus besøgende er ikke i stand til at indsende / besvare spørgsmål. Imidlertid er plugin stadig et af de mest dygtige gratis FAQ-plugins, så det er værd at se på.

2. HTML5 responsive FAQ (GRATIS)

HTML5-responsivt FAQ-plugin

Dernæst har vi den første af dagens helt gratis muligheder: HTML5 Responsive FAQ. Og som navnet antyder, er dette plugin mobiloptimeret, hvilket sikrer, at det ser godt ud på mindre enheder.

Plugin giver dig mulighed for at oprette ofte stillede spørgsmål og svar som en tilpasset posttype. Derefter får du tildelt hvert spørgsmål til en af ​​dine blogkategorier.

Det er også super let at tilføje FAQ-sektionen til dit websted. Bare kopier og indsæt en simpel kortkode, og tilføj derefter de kategorier, du gerne vil inkludere. Og fordi du kan tildele et spørgsmål til flere kategorier, kan du have de samme, der dukker op i forskellige FAQ-sektioner – perfekt til de populære spørgsmål, som besøgende stiller igen og igen. Besøgende klikker derefter på de spørgsmål, de vil læse, og svarene åbnes som en harmonika.

Alle stylingindstillinger er placeret på en praktisk skærm. Herfra kan du vælge kuglefarver, skriftstørrelse og mellemrummet mellem spørgsmål. Du kan også vælge en overskriftstype til spørgsmålsteksten – for eksempel kan du gå med H3-tags.

Et skærmbillede af HTML5 Responsive FAQ's konfigurationsskærm

Alt hvad du har brug for for at designe dit FAQ-afsnit er tilgængeligt på et sted.

Derefter let at konfigurere, men hvad med de FAQ-sektioner, som plugin producerer? Er de op til bunden? Heldigvis er svaret ja – de ser godt ud, især når de er udstyret med dine stylingvalg.

3. Arconix FAQ (GRATIS)

Arconix FAQ-plugin

Arconix er et andet fantastisk gratis FAQ-plugin, og sammen med HTML5 Responsive FAQ er det mest populære i sin kategori. Plugin-kortet er også kortkodedrevet, så du kan tilføje et FAQ-afsnit overalt på dit websted med minimal ståhej.

Plugin understøtter to typer Ofte stillede spørgsmål: En jQuery-skifte- og trekkspilboks. Du kan også beslutte, om du vil have alle svar vist som standard, eller om besøgende skal klikke for at få adgang til dem.

I stedet for at tildele spørgsmål til kategorier kræver Arconix FAQ, at du indtaster FAQ’-grupper ‘, som fungerer som dine typiske WordPress-tags. Du kan knytte et ubegrænset antal af disse grupper til hvert spørgsmål, hvilket betyder, at spørgsmål kan vises i flere FAQ-lister. For at konfigurere dit FAQ-afsnit skal du blot tilføje hvilke grupper du vil vise til kortkoden.

Stylingindstillingerne er tynde på jorden på denne, men hvis du ønsker at opbygge et rent funktionelt FAQ-afsnit ved hjælp af et gratis plugin, vil du ikke finde meget bedre end Arconix FAQ.

4. Tribulent FAQ ($ 35)

Tribulent FAQ-plugin

Tribulent FAQ er et højkvalitets FAQ-plugin af høj kvalitet. Det leveres med en række seje funktioner, der gør det til en bedre mulighed end de gratis plugins (forudsat at du har $ 35 til overs).

Til at begynde med lader plugin besøgende stille spørgsmål fra forenden af ​​dit websted (du kan også beslutte, om en besøgende skal være registreret, inden han spørger). Hver brugerindgivelse sidder derefter i WordPress-instrumentbrættet og venter på, at du godkender det, og offentliggør derefter et svar. Og når du rammer offentliggør, vil askeren modtage en e-mail-meddelelse, der peger på det nævnte svar.

Faktisk er de fleste af Tribulent FAQ’s bedste funktioner rettet mod front-end-brugere. For eksempel er der en praktisk søgefunktion, der giver besøgende mulighed for at gennemse dybderne i dine ofte stillede spørgsmål. Besøgende kan søge inden for en bestemt kategori (eller hele websitet), og algoritmen returnerer både spørgsmål og svar, der er relevante for søgeforespørgslen.

Tribulents FAQ-sektioner er blandt de bedste, du også finder, med smukke, glidende harmonikaeffekter. Der er et stort udvalg af tilpasningsmuligheder, plus du kan endda tilføje stilfulde sociale delingsknapper til dine svar.

5. FAQPlus ($ 19)

FAQPlus-plugin

Hvis dine vigtigste kriterier for at vælge et FAQ-plugin er tilpasning, skal du ikke se længere end FAQPlus. Det giver dig mulighed for at tilføje ofte stillede spørgsmål ved blot at indsætte en kortkode, hvilket betyder, at du kan vise dem hvor som helst på dit websted – inklusive widget-mellemrum.

Som nævnt er FAQPlus rig på stylingindstillinger. Der er 25 animationseffekter, flere layouts, ubegrænsede farver og FontAwesome-ikoner. Du kan også anvende forskellige stylinger på hvert spørgsmål inden for et enkelt FAQ-afsnit.

Et skærmbillede, der viser en FAQPlus-harmoniseringsspørgsmål

Ofte stillede spørgsmål om harmonika-stil kan prale af smuk stil.

Du kan også udfylde dine FAQ-sektioner med alle slags rig indhold, inklusive billeder og videoer – prøv dette, hvis du vil gøre dine svar lettere at fordøje. Hvert spørgsmål samles til en FAQ-liste, omordnes ved hjælp af træk og slip og tildeles derefter en unik kortkode.

Et skærmbillede der demonstrerer et billede inde i en FAQ

Gør dine ofte stillede spørgsmål mere engagerende med billeder og videoer.

Besøgende kan udløse svar enten med et klik eller blot ved at holde musepekeren – konfigurer denne indstilling efter din smag. Og hvis du vil arbejde med dine FAQ-sektioner i nogle komplekse tilpassede layouts, er FAQPlus fuldt kompatibel med CodeCanyons bedst sælgende plugin, Visual Composer.

Afsluttende tanker

Hvis du prøver at opbygge et vellykket websted, kan en FAQ-sektion blot være den tandhjul, du har savnet. Når du ved, hvilke oplysninger dine besøgende har brug for, kan dine ofte stillede spørgsmål om at fjerne enhver køberindvendelse – nu er der intet, der forhindrer dig i at lukke dette salg.

Som sådan kan et meget informativt og veldesignet FAQ-afsnit give et sundt afkast – og spare dig for masser af arbejde. Alle de plugins, der findes i dag, er nemme at bruge og opbygge flotte FAQs. Det eneste spørgsmål, du virkelig har brug for at stille dig selv, er: Gratis eller premium?

Efter min mening er præmie normalt det bedre valg, forudsat at du har budgettet til det. Premium FAQ-plugins leveres typisk med bedre design og mere omfattende tilpasningsmuligheder og understøtter yderligere funktioner – mest nyttigt, front-end besøgende-indsendte spørgsmål og svar. Og med priser under $ 40, betyder kun et eller to ekstra salg, at plugin allerede har betalt for sig selv – slet ikke dårligt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map