Thrive Leads, OptinMonster eller Bloom: Hvilken er den bedste e-mail-optinformular-plugin til WordPress?

WordPress-tilbud


OptinMonster, Bloom og Thrive Leads – når det kommer til at udvide din e-mail-liste er disse tre kommercielle plugins de vigtigste aktører i WordPress-økosystemet. Men hvilket er bedst? Nå, der er desværre virkelig ikke et simpelt svar på det spørgsmål.

Hvis du imidlertid vil vide, hvad der er bedst for dig, skal du læse videre: Ved udgangen af ​​denne artikel har du alle de oplysninger, du har brug for, for at beslutte selv.

I sammenligningen i dag ser vi på, hvad disse tre plugins har at tilbyde, hvor lette de er at bruge, hvor meget de koster, og hvad du får for dine penge.

Hvis din e-mail-liste bare ikke vokser så hurtigt, som du håbede (eller måske du endnu ikke har startet en), skal følgende hjælpe dig med at beslutte, hvilken af ​​disse fantastiske e-mail-optin-form-plugins der giver dig de bedste resultater.

Kan jeg udvide min liste med et gratis Optin-plugin?

Hvad med de gratis e-mail-plugins til optin-formularen? Det er sandt, at der er nogle gode gratis muligheder derude for at tilføje attraktive e-mail-nyhedsbrev-tilmeldingsformularer til dit websted, men de gratis eller billigere indstillinger kan simpelthen ikke konkurrere med de store tre plugins, når det kommer til funktioner og brugervenlighed.

Der er gratis plugins derude, der er ideelle til at tilføje abonnementsformularer i indholdet i slutningen af ​​dine indlæg; andre gør det let at vise en popup-optin-form på dit websted. Måske kunne du kobbe sammen en masse gratis e-mail-plugin-plugins for at forsøge at dække alle baserne. Du vil dog stadig gå glip af, hvad de kommercielle Bloom, Thrive Leads og OptinMonster-plugins har at tilbyde. Det er uden engang at gå ind i den risiko, du vil køre med at nedsætte dit websted med hver udvidelse, du installerer, eller omkostningerne ved at administrere flere plugins.

Når det kommer til at udvide din e-mail-liste, har Thrive Leads, Bloom og OptinMonster hver en masse at tilbyde, herunder:

 • mange forskellige formtyper
 • forskellige valg af formskabeloner
 • brugervenlige grænseflader til design af dine egne formularer
 • integration med alle de bedste e-mail-marketingtjenester
 • split-test værktøjer til at hjælpe dig med at optimere dine optin-formularer.

Hvis du sammenligner disse funktioner med det, du får fra de gratis plugins og budgetmuligheder, bliver det klart, at for dem, der er seriøse med at udvide deres e-mail-liste, kun en af ​​disse kraftfulde premium-muligheder vil gøre.

Thrive Leads, Bloom eller OptinMonster?

Okay, nu hvor vi har fundet ud af, hvorfor du skal overveje et af disse tre plugins over de andre i denne kategori, er det tid til at se, hvilken en du skal vælge.

Sandheden er, de er alle fantastiske plugins – hvis du holder op med at læse nu og vælger en tilfældig, skal du have adgang til alle de funktioner og værktøjer, du har brug for for at begynde at generere flere e-mail tilmeldinger og optins fra dit websted . Hvis du allerede bruger et af disse tre plugins og overvejer at skifte, medmindre du er massivt utilfreds med et bestemt aspekt af det plugin, vil skift af værktøjer sandsynligvis ikke være løsningen på dit problem.

I stedet kan det være noget andet, der forhindrer dig i at få de resultater, du forventer. Dette kan omfatte manglen på en overbevisende blymagnet, dårligt designede eller formulerede former eller uinteressant indhold på dit websted. Da disse plugins alle inkluderer optimeringsværktøjer, skal du konstant køre split-tests for at øge dine konverteringsfrekvenser.

Hvis du ligesom mig foretrækker at vide nøjagtigt, hvad der tilbydes, inden du træffer en beslutning, skal du læse videre for at se på hovedfunktionerne i de bedste e-mail-plugin-plugin-plugins til WordPress.

De vigtigste funktioner og forskelle

Mens der er områder, hvor Thrive Leads, OptinMonster og Bloom er forskellige, har de mere til fælles end ikke. Hver plugin gør imidlertid tingene på en anden måde end sine konkurrenter.

Lad os se på de bedste funktioner, de har til fælles, samt deres vigtigste forskellighedspunkter.

Typer af formularer, der tilbydes

OptinMonster-form og optin-typer.

De vigtigste typer af formularer og popups, du kan oprette med OptinMonster

Når det kommer til de forskellige typer e-mail-tilmeldingsformularer, du kan vise på dit websted, vil du blive forkælet med valget med et af disse tre plugins. Hvert værktøj giver dig følgende typer formularer at arbejde med:

 • Popup-lysboksformer
 • Skub / indflyvningsformularer
 • Indholdsformer
 • Formularer til widgetområdet
 • To-trins optinformer
 • Former til indholdsskab

Som du kan se, er alle de vigtigste typer formularer tilgængelige fra hvert værktøj. Dette betyder, at du kan bruge e-mail-optin-formularer, der vises i popup-lightbox-vinduer, formularer, der glider i visningen fra siden af ​​siden, eller de, der er indsat i dine indlæg og sider. Hvert værktøj inkluderer også en form-widget, der kan føjes til dine sidebjælker og de andre widget-klare områder på dit websted.

En af de mere avancerede funktioner, der findes i alle disse værktøjer, er to-trins optin-form. Dette er popup-formularer, der udløses, når en bruger klikker på et tekst- eller billedlink på dit websted. Denne to-trins optin-proces har vist sig at konvertere med en højere hastighed end almindelige popup-formularer.

Efter en opdatering til OptinMonster inkluderer alle disse plugins nu indholdsskabets formtype, som kræver, at besøgende indtaster deres e-mail-adresse for at få fuld adgang til dit indhold.

OptinMonster og Thrive Leads tilbyder begge en fuldskærms velkomstportform eller skærmpåfyldningsform. Denne formular dækker hele besøgende’s browservindue, hvilket gør det meget vanskeligt for dem at ignorere dit tilbud. Afhængig af hvordan du konfigurerer formularen, kan den vises ved hjælp af en række triggere – inklusive når en besøgende er ved at forlade dit websted. Selvom det er muligt at oprette en fuldskærmsformular med Bloom, kræver det tilføjelse af tilpasset CSS til formularen.

OptinMonster Blank pop-up

OptinMonster og Thrive Leads giver dig mulighed for at starte med et tomt lærred, hvortil du derefter kan tilføje blokke og andre elementer.

Thrive Leads og OptinMonster giver dig muligheden for at starte med et tomt lærred, og du kan derefter tilføje dit eget brugerdefinerede indhold. Dette indhold behøver ikke være en e-mail-tilmeldingsformular – det kan være en række indhold, såsom en velkomst- eller farvelbesked, en video, links til dine nyeste produkter eller dine sociale delingsknapper. Hvis du planlægger at bruge denne funktion, er det værd at bemærke, at formularen Thrive Leads giver dig flere muligheder for at føje dit eget brugerdefinerede indhold og elementer til en tom popup end OptinMonster.

For at forvirre tingene lidt, får brugere af OptinMonster adgang til forskellige funktioner afhængigt af hvilken prisplan de vælger, så husk at huske på, når de opvejer de forskellige formtyper og funktioner.

Form Design og Udseende

Hver plugin indeholder et stort udvalg af forudbyggede formularskabeloner, der er klar til at tilpasse dig. Hvilke du vælger afhænger naturligvis af dine præferencer, men det er sikkert at sige, at formularskabeloner er alle af en meget høj standard.

Optin-skabeloner fra Thrive Leads

Nogle af de tilpassede optin-skabeloner fra Thrive Leads.

Trives fører har et varieret udvalg af formskabeloner, der kan bruges til at markedsføre en bred vifte af produkter og tilbud. Hvis du ønsker en god blanding af formtyper, kan det valg, der tilbydes fra Thrive Leads, appellere dig mest.

Blomster-plugin-optinformularskabeloner

Et udvalg af formularskabeloner fra Bloom-plugin-plugin.

Det Bloom formskabeloner ville være velegnede til moderne blogs og websteder. Fordi Bloom er skabt af elegante temaer, deler formularskabelonerne et lignende udseende som dets Divi og Extra temaer. Derfor, hvis du planlægger at bruge andre produkter fra elegante temaer (som er inkluderet i Bloom) eller ethvert moderne WordPress-tema med et rent og fladt design, skal Bloom-formerne supplere dem pænt.

OptinMonster pop-up skabeloner

OptinMonster giver et godt udvalg af skabeloner til dine popups og andre former for formularer.

OptinMonster har nogle af de bedst mulige formularskabeloner, der tilbydes. Designerne dækker en række stilarter, så der skal være en off-the-shelf-skabelon, der passer til dit projekt. Nye designs tilføjes regelmæssigt også, inklusive sæsonbestemte muligheder som disse Halloween- og ferieskabeloner.

Eksempel på en OptinMonster pop-up-formular

Du kan se en forhåndsvisning af OptinMonster-skabeloner, inden du foretager et valg.

På grund af populariteten af ​​OptinMonster er du muligvis bekendt med nogle af de formularskabeloner, der tilbydes. Du skal dog være i stand til at finde nogle mindre anvendte designs, hvis du dykker dybere ned i det tilgængelige valg.

Som du kan se, har hvert plugin et udvalg af formularskabeloner af høj kvalitet, der hjælper dig med at begynde at indsamle e-mail-adresser så hurtigt som muligt. Der er ikke meget at adskille værktøjerne i denne kategori – i stedet kommer beslutningen om design ned til dine præferencer.

Indstillinger for formtilpasning

Ud over skabeloner i høj kvalitet giver hvert plugin dig også mulighed for at tilpasse dine formularer i forskellig grad.

Thrive fører formeditor

Thrive Leads har en kraftfuld editor til at tilpasse skabeloner og oprette optins fra bunden

Af de tre værktøjer, Trives fører og OptinMonster tilbyde mest muligheder for formtilpasning. Dette gør disse to værktøjer til det bedste valg for dem, der har en præcis vision for deres former, eller behovet for at skabe et unikt design.

Et område, hvor Thrive Leads er bedre end OptinMonster, er imidlertid den måde, dens builder giver dig mulighed for at indsætte et bredere udvalg af elementer i dine former. Dette inkluderer WordPress-widgets, prissætningstabeller, funktionsgitter, nedtællingstimere, sociale delingsknapper og videoer for blot at nævne nogle få. Med OptinMonster er blokvalget lidt mere begrænset, men du kan stadig nemt tilføje nedtællingstimere, ikoner og videoer til dine optins.

Stort set ethvert tilpasset indhold, du kan indsætte i et WordPress-indlæg, kan føjes til dine popups med Thrive Leads. Elementerne, der udgør dine formularer, kan tilpasses fuldt ud gennem de kontekstfølsomme menuer, der åbner en hel verden af ​​muligheder for dine formularer og popups.

Trives fører formelementer

Thrive Leads giver dig mulighed for at indsætte en lang række elementer i dine optins og popups.

Denne ekstra frihed kommer dog til en pris: Brugergrænsefladen (UI) til at oprette formularerne med Thrive Leads har en stejlere indlæringskurve, da der er meget der foregår.

OptinMonster Popup Editor

Popup- og formoprettelsesarbejde finder sted på OptinMonster-webstedet, ikke i dit WordPress-instrumentbord.

OptinMonster er ikke længere blot et WordPress-plugin – det er gået over til at blive en hostet service. Dette betyder, at brugergrænsefladen til tilpasning af formularerne er hostet uden for dit WordPress-dashboard, og derfor har lidt mere plads til at indånde. Den hostede tjeneste drives imidlertid af WordPress, så den skal se velkendt ud for de fleste brugere.

OptinMonster Image Library

OptinMonster-brugergrænsefladen svarer til WordPress.

Når du har valgt en OptinMonster-formularskabelon, er tilpasning den simpelthen et tilfælde af at klikke på det element, du ønsker at ændre og interagere med den kontekstfølsomme menu. Tilføjelse af billeder foregår gennem en let tilpasset version af WordPress Media Library, som igen burde være velkendt for de fleste.

Mens du kan tilføje din egen CSS til OptinMonster-formularerne, får du ikke lige så mange tilpasningsmuligheder, som du gør med Thrive Leads. Imidlertid betyder færre muligheder færre beslutninger, der skal tages, hvilket igen hjælper med at få arbejdet gjort hurtigere.

Bloom Form Editor Interface

Bloom-formeditoren er nem at bruge, men er ikke så kraftig som alternativerne fra Thrive Leads og OptinMonster.

Det Bloom formdesigner er den mindst intuitive af de tre, da der ikke er nogen live preview på skærmen, mens du arbejder. Det er også det mest basale, da du i modsætning til OptinMonster og Thrive Leads ikke får redigeret dine formularer via en træk-og-slip-visuel grænseflade. I stedet for at klikke på det element, du ønsker at redigere, arbejder du blot dig gennem felterne, indtaster tekst, vælger indstillinger og uploader billeder, mens du går.

Bloom Form Styling-indstillinger

Formularer tilpasses i Bloom ved hjælp af formularfelterne i stedet for en side-builder-stil interface.

Hvis du ønsker at se, hvordan din form tager form med Bloom, kan du når som helst trykke på preview-knappen. Det ville dog være rart, hvis dette hele tiden blev vist. Bloom UI er tæt på standard WordPress UI, så det burde ikke være en stor udfordring for nogen, der er bekendt med denne software.

Form udløsere og skærmindstillinger

Alle disse plugins giver dig masser af kontrol over, hvor på dit websted dine popups og andre former vises. Du er fri til at oprette så mange formularer, som du har brug for, og derefter tildele dem til de forskellige dele af dit websted – dette kan være til individuelle indlæg og sider samt indhold fra bestemte kategorier.

Alt dette hjælper dig med at oprette formularer, der er optimeret til de forskellige typer indhold på dit websted, hvilket igen skal resultere i højere e-mail-optinhastigheder.

Bloom Display-indstillinger

Bloom gør det let at kontrollere, hvornår dine optin-formularer vises eller udløses.

Når det kommer til de triggere, der aktiverer formularerne – især popups og slide-in formularer – får du adgang til et godt udvalg af muligheder. Udløsningsintensiv trigger er et kraftfuldt værktøj, der gør et godt stykke arbejde med at bestemme, hvornår en besøgende skal forlade dit websted, og derefter – og først derefter – indlæse popup.

OptinMonster og Thrive Leads inkluderer exit-intention-triggeren, mens Bloom ikke gør det. Bloom har imidlertid en trigger, der viser en popup, når brugeren ruller til et bestemt punkt på siden, eller efter at de har været inaktiv i et bestemt tidsrum.

Ud over at bruge triggere giver OptinMonster dig også mulighed for at oprette regler til kontrol, når dine popups og optins vises. Nogle eksempler på OptinMonster-reglerne inkluderer geo-targeting-reglen, som kan bruges til at vise specifikke optins baseret på den besøgende placering, en regel til at vise forskellige optins til nye og tilbagevendende besøgende, og endda en, der er målrettet mod ad-block-brugere.

Andre funktioner

Andre bemærkelsesværdige funktioner, der tilbydes fra Bloom, Thrive Leads og OptinMonster inkluderer split-testværktøjer, animationseffekter, mobiloptimerede formularer og konverteringsanalyse og statistik.

Opdelings-testværktøjerne er især nyttige, fordi de giver dig mulighed for hurtigt at klone en form, ændre den og derefter sammenligne den med originalen for at bestemme, hvilken der producerer de bedste resultater.

Selvom alle tre af disse værktøjer leveres med masser af nyttig dokumentation, går OptinMonster et skridt videre med sit online kursus i digital marketing, der sigter mod at lære dig, hvordan du vokser din virksomhed ved hjælp af dens produkt.

Prisindstillinger

Ved første øjekast kan OptinMonster og dens $ 19-a-month (i øjeblikket $ 9-a-month) Basic-version synes at være den billigste måde at begynde at bruge et af disse plug-in til optin-form. Du skal dog betale for et år med OptinMonster på forhånd, selvom den tilsvarende månedlige pris er angivet på webstedet. Den mest funktionsrige OptinMonster-plan er vækstmuligheden 99 dollar om måneden (i øjeblikket 49 dollars om måneden). Der er nu også en forudbetalingsmulighed tilgængelig for OptinMonster, der giver dig mulighed for at betale for et ekstra, to eller tre år i forvejen og få op til fire måneder gratis.

Thrive Leads kræver faktisk den mindste finansielle investering på forhånd, da den er tilgængelig for $ 67 om året til brug på et enkelt sted, eller $ 97 om året til brug på alle de websteder, du ejer. Bureauer kan betale $ 49 om måneden for at bruge Thrive Leads på alle deres kunders websteder. Hvis du er på markedet efter et nyt tema, kan du få adgang til alle Thrive-temaer og plugins for $ 19 om måneden (betalt årligt) ved at tilmelde sig sin medlemspakke.

Du kan begynde at bruge Bloom ved at tilmelde dig et Elegant Themes-medlemskab, der koster $ 89 for et års adgang til produktopdateringer og kundesupport, eller ved at betale et engangsgebyr på $ 249 for livstidsadgang. Tilmelding med elegante temaer giver dig også adgang til Monarch, dets sociale delingsplugin, dets imponerende Divi- og Extra-temaer og det kraftige fristående Divi Builder-indholdseditor-plugin. Hvis du gerne vil vide mere om disse produkter, hjælper vores evaluering af elegante temaer dig med at beslutte, om tilmelding er det rigtige valg eller ej.

Ligesom det er vanskeligt at sammenligne disse plugins med funktioner, er det også vanskeligt at sammenligne dem på pris. Der er ikke en mulighed, der tilbyder den bedste værdi for pengene – snarere vil den bedste deal for dig afhænge af de funktioner, du vil bruge, og den værdi, der leveres af de ekstra produkter, du får adgang til.

Afsluttende tanker

OptinMonster, Bloom og Thrive Leads inkluderer alt det, du har brug for for at begynde at tilføje e-mail-optin-formularer til dit WordPress-websted. De er alle nemme at bruge og har et væld af funktioner, med et stort udvalg af formskabeloner og design at vælge imellem.

Bloom og OptinMonster har de mest moderne og attraktive formskabeloner, skønt skabelonerne til sidstnævnte dækker et bredere udvalg af stilarter. Thrive Leads-skabeloner er mere en blandet taske, og selvom der bestemt er nogle gode muligheder, begynder nogle at se lidt dateret ud.

Bloom og OptinMonster gør det begge nemt at tilpasse formularerne og aktivere dem på dit websted med få klik. OptinMonster tilbyder dog meget mere plads til tilpasning end Bloom. Den hastighed, hvormed du kan tilføje en popup til dit websted med OptinMonster og Bloom, gør disse værktøjer ideelle til alle, der ikke har meget tid til at investere, men gerne vil begynde at vokse deres e-mail-liste med det samme.

Thrive Leads er på den anden side bedst for dem med behov, der er mere forskellige, eller som kræver fuld kontrol over, hvordan deres former ser ud, og hvilket indhold de indeholder. Mens hverken OptinMonster eller Bloom mangler tilpasningsmuligheder, men hvis du virkelig ønsker at tilpasse dine popups og optinformularer, er Thrive Leads og dets magtfulde editor meget vel den bedste mulighed.

Hvis du vil gøre mere end at samle e-mail-adresser og udvide din abonnentliste, skal du indsnævre dit fokus til OptinMonster og Thrive Leads. Mens Bloom er god til e-mail-optin-formularer, kan du gøre så meget mere med de to andre værktøjer, såsom at vise et bredere interval end bare formularer i dine popups.

Som beskrevet i denne sammenligning er der et par funktioner, der ikke er universelle for disse tre plugins, og jeg anbefaler, at du nøje undersøger funktionslisterne for at se, hvilken der bedst opfylder dine behov. I sidste ende, uanset hvilket værktøj du vælger, får du adgang til et WordPress-plugin af høj kvalitet, som, hvis det bruges korrekt, vil hjælpe dig med at udvide din e-mail-abonnentliste.

Held og lykke!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me