Thrive Коментари Преглед на плъгин (от Thrive Themes) – Добър ли е?

Сделки с WordPress


Нейният водещ продукт Thrive Leads с право се счита за едно от най-добрите решения за изграждане на списъци с имейли в света на WordPress, но продуктът, който се откроява за мен, е Thrive Comments.

Thrive Comments може да трансформира вашата област за коментари в WordPress в интерактивна общност, което значително увеличава ангажираността на вашия уебсайт и ви помага да промените еднократните коментатори в дългосрочни последователи.

В тази статия бих искал да ви покажа как можете да използвате Thrive Comments за подобряване на уебсайта си WordPress.

Какво може да процъфтява коментарите за вас?

Thrive Comments подобрява всеки аспект на коментарите, като подобрява дизайна на вашата зона за коментари, като прави коментарите по-прости за потребителите, насърчава ангажираността и помага за оптимизиране на модерирането.

Успешни коментари WordPress Plugin

Приставката се изгражда върху системата за коментари на WordPress – не я замества. Така че, ако деактивирате Thrive Comments, всички коментари ще останат на вашия уебсайт.

Точно като настройката за коментиране по подразбиране, можете да разрешите на гостите да изпращат коментари или да изискват всички да създадат акаунт на вашия уебсайт. Плъгинът ви позволява също така да интегрирате Facebook и Google, за да направите регистрацията по-проста за потребителите.

Thrive Comments позволява на потребителите да бъдат известявани за нови публикации и нови коментари; друга характеристика, която обичам е, че позволява на читателите да сортират коментари по най-нови, най-стари или най-високо оценени.

Изпращане на коментар

Където Thrive Comments excels е реализация. Плъгинът има функция, наречена „Публикуване на коментари за действия“, която ви позволява да изберете какво се случва, след като някой е изпратил коментар. Можете да покажете благодарствено съобщение, да ги насърчите да споделят вашата статия, да показват свързани публикации и да пренасочват потребителя към избрания от вас URL адрес.

Ако Thrive Leads също е активиран на вашия уебсайт, можете да насърчите потребителя да се включи в списъка с имейли.

Резбовани коментари в процъфтяващите коментари

Дизайнът с резба, използван в Thrive Comments, гарантира, че всеки може да чете лесно голям брой коментари.

Система за гласуване е налична и за коментари и служителите могат да имат значки до името си. Ако системата за гласуване е активирана, читателите могат да сортират коментарите по най-висока оценка.

Функцията значка може да се използва за валидиране на топ коментаторите – например можете да покажете уникална значка до потребителите, когато те са достигнали определен брой коментари.

Потребителите могат да споделят и индивидуални коментари, така че да насочат другите към конкретен коментар на вашия уебсайт, което е фантастичен начин за привличане на повече трафик към вашия уебсайт и насърчаване на другите да участват в дискусията.

Процъфтява коментари система за гласуване
Друг начин, по който Thrive Comments помага, е умереността.

Плъгинът добавя много инструменти, за да ви помогне да управлявате коментарите. Можете да изберете кои от тях не се нуждаят от отговор и можете да делегирате коментари на конкретен персонал. Например, ако някой зададе технически въпрос в областта за коментари, можете да го делегирате на ръководителя на вашия IT отдел.

Thrive Comments също предоставя отчети за вашите коментари, за да ви помогне да анализирате активността на коментарите.

В очакване на коментари в зоната за модериране

Както можете да видите, Thrive Comments ви предоставя множество инструменти, които да ви помогнат да увеличите броя на коментарите на вашия уебсайт и да намалите времето, необходимо за управлението им.

Това е универсално решение, което ви дава много опции за конфигуриране.

Нека разгледаме по-подробно как работи всичко.

Как да инсталирате & Настройте процъфтяващи коментари

Thrive Themes използва продуктов мениджър, за да управлява инсталирането на всичките си WordPress приставки.

Това може да бъде изтеглено от члена на Thrive Themes.

Достъп до продуктите на Thrive Theme

Продуктовият мениджър може да бъде инсталиран на вашия уебсайт по един от двата начина.

Първата опция е да извлечете всички файлове от zip файла и да качите директорията thrive-product-manager в директорията / wp-content / plugins / на вашия уебсайт. Можете да качвате файлове, като използвате клиент на безплатен протокол за прехвърляне на файлове (FTP) като FileZilla.

По-лесен начин е просто да качите ZIP файла във вашия уебсайт WordPress директно.

Можете да направите това чрез функцията „Качване на приставка“, която се намира в горната част на страницата „Добавяне на приставки“ в администраторската си област на WordPress.

Инсталиране на Thrive Themes Product Manager

След като активирате приставката за мениджър на продукти и свържете акаунта си Thrives Themes, можете да инсталирате всички добавки и теми Thrive Themes, които сте закупили.

Thrive Product Manager

Целият процес на инсталиране се управлява чрез продуктовия мениджър на Thrive Themes.

Процветете инсталирани коментари

След като Thrive Comments бъде инсталиран и активиран, той ще бъде показан на вашия Thrive Dashboard. Тази страница ще показва и всички други продукти на Thrive Themes, които сте активирали.

Thrive Dashboard

Под секцията „Инсталирани продукти“ е „Функции на процъфтяване“, която ви позволява да осъществявате достъп до мениджър за достъп на потребители, мениджър на връзки към API, мениджър на глобални полета на умен сайт и мениджър на известия.

Въпреки че тук е изброен мениджърът на известия, той не се използва от Thrive Comments.

Мениджърът на достъп ви позволява да определите кои групи потребители могат и не могат да имат достъп до конкретни продукти на Thrive Themes. Въпреки че това е полезно, то е доста ограничено, тъй като можете само да дадете на потребителски групи пълен достъп до цялата функционалност или да премахнете достъпа напълно. Ще бъде по-добре, ако можете да определите какви разрешения трябва да имат всяка група потребители и конкретни потребители.

Thrive Themes Access Manager

API мениджърът може да се използва за конфигуриране на reCaptcha и свързване към услуги за социални медии и маркетингови услуги по имейл.

Услугите за имейл маркетинг са добре поддържани. Налични са десетки приложения за интеграция, като Aweber, Campaign Monitor и InfusionSoft. Поддържат се и услуги за доставка по имейл, като Amazon SES и MailGun, заедно със софтуер за семинари, като Zoom.

API за избор на приложения

Можете да свържете акаунт в WordPress, но поддръжката на социалните медии е ограничена. В момента Thrive Themes поддържа само Facebook, Google и Twitter. Това са едни от най-големите услуги за социални медии, но бих искал да виждам и други подкрепени.

За щастие, Thrive Themes слуша своите клиенти.

Ако трябва да се свържете с услуга или приложение, които не са там, можете да поискате добавяне на поддръжка за интегриране чрез формуляра за заявка за интегриране на API на Thrive Themes..

Заявка за интеграция на API

Smart Site ви позволява да дефинирате глобални полета. Има фирмени полета, като адрес и телефонен номер; правни области, като поверителност и условия; и социални медии, като YouTube и Instagram.

Нови полета могат да се добавят и присвояват на съществуващите групи от полета или на нови групи от полета. Например, можете да добавите нова полева група за спонсори.

Thrive Themes Глобални полета

Менюто на Thrive Dashboard също съдържа страница с общи настройки и конфигурационната зона на Thrive Comments (която ще обсъдим в следващия раздел).

Процъфтявайте теми за административно меню

В общите настройки можете да деактивирате съобщението „Powered By Thrive Comments“. Въпреки това може да искате да запазите това, тъй като Thrive Themes ви позволява да въведете вашия идентификационен номер на партньор, така че да получите заплащане за генерираните от вас реферали..

Приложенията за Facebook и Facebook администраторите могат да бъдат дефинирани тук, заедно с името на вашия уеб сайт Disqus форум.

Процъфтявайте теми Общи настройки

В цялата област на Thrive Dashboard ще видите бутон за вход в поддръжката, звънец за известия за известия за Thrive Themes и любовно сърце, което ви позволява да споделяте Thrive Themes във Facebook, Google и Twitter.

Бутонът за вход в поддръжката не създава нов билет за поддръжка. Ще трябва да го направите директно на уебсайта на Thrive Themes. Това, което ви позволява да направите, е да предоставите достъп до екипа на Thrive Themes, така че те могат да ви помогнат при всякакви проблеми, свързани с вашата активна поддръжка.

Вход за поддръжка на теми

Подробно описах много настройки в този раздел, но е важно да се отбележи, че инсталирането на Thrive Comments отнема само една минута.

Всички споменати по-горе опции могат да бъдат коригирани по-късно, ако и когато са необходими.

Конфигуриране на процъфтяващите коментари

Основната страница за конфигурация на Thrive Comments разделя настройките на осем категории: Общи настройки; Преобразуване на коментари; Вход за коментари; Персонализирайте стил; Гласуване и значки; Известия; Модерация на коментарите; и Разширени настройки.

В дясната част на страницата е визуализация на това как ще изглеждат коментарите на вашия уебсайт. Иконите в горната част на зоната за визуализация могат да се използват за превключване между визуализации на работния плот и мобилни устройства – полезна функция, тъй като ви позволява да виждате промените, които правите в реално време.

Пространство за конфигуриране на коментарите

В категорията с общи настройки можете да активирате и деактивирате процъфтяващите коментари в уебсайта си.

Други настройки включват изискване от потребителите да влизат в системата, разделяне на коментари на страници и активиране на GDPR съгласие. Можете също да промените метода за сортиране по подразбиране за коментари.

Успешни коментари Общи настройки

Конвертирането на коментари е една от най-интересните характеристики на Thrive Comments.

Когато човек публикува коментар на вашия уебсайт, можете да изберете как автоматично да отговаряте на него.

Първата опция е да се покаже персонализирано благодарствено съобщение. Втората опция ви позволява да направите същото, но също така ви позволява да попитате коментатора дали биха искали да споделят вашата статия с помощта на бутоните за споделяне на социални медии, показани отдолу. Третата опция ви позволява да благодарите на коментиращия и показва свързани публикации отдолу, от които може да се интересуват.

Опцията за пренасочване ще изпрати потребителя до персонализиран URL адрес и можете да го използвате, за да направите редица неща, като например насърчаване на вашия дискусионен форум, насърчаване на конкуренция или изпращане на препоръчана статия.

Последната опция е форма за отказ. Това може би е един от най-ефективните методи за преобразуване, които ще използвате в областта за коментари, тъй като ще ви помогне да създадете своя имейл списък. Трябва обаче да имате активен лиценз за Thrive Leads, за да използвате тази функция (един лиценз се продава на цена от $ 67).

Thrive Comments също ви позволява да изберете различен отговор, ако човекът се върне и публикува друг коментар.

Процъфтяване на теми Преобразуване на коментари

Категорията за влизане в коментар ви позволява да разрешите на гостите да споделят URL адреса на уебсайта си.

Коментаторите могат също да публикуват коментар, като влязат чрез Facebook или Google. За да добавите тази функционалност, ще трябва да добавите нова връзка с API.

Успешни коментари Коментар Вход

В категорията за персонализиране на стила можете да промените цвета на акцента, използван в коментарите, да кажете дали се показват аватари и да зададете изображение по подразбиране на аватар за тези, които нямат акаунт в Gravatar.

Тази област също ви позволява да изберете формата на датата и да решите дали могат да се споделят отделни коментари. Мисля, че споделянето на коментари наистина може да помогне за привличане на трафик към вашите страници, така че това е нещо, което ще поддържам активиран.

Кредитната връзка Thrive Comments може да се включва и изключва и тук.

Персонализирайте стила в коментарите си

Системата за гласуване позволява на потребителите да гласуват коментари нагоре и надолу. Регистрираните материали могат да създадат проблеми по време на дискусия, така че, ако предпочитате, можете да активирате само актуализации. Освен това можете да деактивирате системата за гласуване.

Процъфтявайте коментари Гласуване и значки

Значки могат да бъдат възложени и на модераторите, за да им помогнат да се откроят от всички останали.

Можете също така да създавате свои собствени значки и да ги присъждате на коментиращи, когато отговарят на определени изисквания, като определен брой одобрени коментари или представени коментари.

Десетки предварително направени значки са достъпни за избор, или, като алтернатива, можете да изберете да качите собствена персонализирана значка.

Създайте нова значка

Thrive Comments ви позволява да уведомявате коментиращите с помощта на WordPress или услуга за доставка на имейл от трета страна. Считам това за съществена характеристика. Външните услуги за доставка по имейл могат да доставят повече имейли успешно, тъй като е по-малко вероятно да бъдат маркирани като спам.

Ще трябва да въведете информацията за API за всяка услуга за доставка по имейл, която използвате.

Персонализиране на известията в коментарите на Thrive

Съобщението с имейл за нови публикации и коментари може да бъде персонализирано.

Thrive Comments ви дава пълен контрол над темата и съдържанието на имейла и са налични няколко кратки кодове, които могат да се използват в имейла.

Персонализирайте Изпращане на имейли за съобщения и коментари

Thrive Comments ви позволява да определите кои групи потребители могат да модерират коментари.

За да предотвратите спам, можете ръчно да одобрявате коментари и да одобрявате само коментари от онези, на които вече са одобрени коментари.

Думите и IP адресите могат да бъдат въведени в полетата по-долу, за да се изпращат автоматично коментари на опашката за модериране или в кошчето. Ако се използва правилно, това може значително да намали количеството спам, който трябва да управлявате.

Модернизиране на коментарите в процъфтяващите коментари

Thrive Comments има страхотна функция, която ви позволява да конвертирате определени ключови думи в връзки. Например, можете да промените всяка препратка към името на уебсайта си към връзка към началната си страница. Можете също така да свържете „Свържете се с нас“ към страницата си за контакти.

Коментарите могат да се зареждат в реално време и можете да персонализирате етикетите, които се използват в областта за коментари, което е особено полезно за уебсайтове, които не се публикуват на английски.

Може да се използва и мързеливо зареждане, така че коментарите и аватарните изображения се показват само когато са в полезрението на потребителя.

Разширени настройки на коментарите

След като се запознаете с областта на настройките на Thrive Comments, ще имате по-добра оценка за това, което може да направи тази приставка за WordPress.

Насърчавам ви да ощипвате настройките, докато нямате настройка, която да пасва на вас и вашия уебсайт.

Модериране на коментари с процъфтяващи коментари

Thrive Comments върши чудесна работа за опростяване на задачата за модериране на коментарите. Накратко можете да видите чакащи коментари, коментари, на които е нужен отговор, спам коментари и други.

Възможността да делегирате коментари на членовете на персонала ще ви помогне значително да намалите броя на коментарите, които трябва да се справите сами.

Модернизиране на коментарите в процъфтяващите коментари

Клавишните комбинации могат да се използват за по-бързо и ефективно управление на вашите коментари.

Навигация по клавиатурата

Страницата за отчети за коментари ви предоставя страхотен преглед на общността на вашия уебсайт, като ви помага лесно да видите броя на одобрените коментари, които генерирате, количеството спам, който получавате, ангажираността при гласуване и други.

Всички тези статистически данни могат да ви помогнат да очертаете по-добра картина как се разраства вашата общност.

Доклади за процъфтяващи коментари

Предните характеристики на Thrive Comments могат да грабнат заглавията, но вярвам, че собствениците на уебсайтове може би ще се окажат, че обичат инструментите за модериране на коментари още повече.

Колко струва процъфтяването на коментарите?

Thrive Themes прие разумен модел на цените за своя плъгин за коментари.

В никакъв лиценз за Thrive Comments няма ограничения за функции; независимо кой лиценз закупите, ще получите достъп до всички функции и ще получите едногодишна поддръжка и актуализации.

Процъфтяване Коментари Цени

Единият лиценз се продава на 39 долара. Лицензът за пет уебсайта струва 47 долара, а лиценза за 15 уебсайта струва 97 долара.

Вярвам, че лицензът за пет уебсайта е най-сигурният залог за повечето собственици на уебсайтове, тъй като ви позволява да добавяте процъфтяващи коментари към други няколко уебсайта само за $ 8 повече.

Процъфтяване Коментари Гаранция за връщане на парите

Всички лицензи идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ви позволява да получите пълно възстановяване по всяко време в рамките на 30 дни след закупуването на приставката.

Заключителни мисли

Надявам се да ви е харесало този поглед в Thrive Comments.

Бях силно впечатлен от това, което може да направи плъгинът WordPress. Той значително подобрява външния вид на вашите коментари, насърчава ангажираността на вашия уебсайт и прави задачата да модерирате коментарите по-лесно.

Тези от вас, които искат да развият общността на уебсайта си, трябва да разгледат по-отблизо какво могат да направят коментарите на Thrive.

Използвате / използвате Thrive Comments? Мисли?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map