Thrive Comments Plugin (fra Thrive Themes) anmeldelse – Er det godt?

WordPress-tilbud


Dets flagskibsprodukt Thrive Leads betragtes med rette som en af ​​de bedste løsninger til opbygning af e-mail-lister i WordPress-verdenen, men det produkt, der skiller sig ud for mig, er Thrive Kommentarer.

Thrive Kommentarer kan omdanne dit WordPress-kommentarområde til et interaktivt samfund, hvilket i høj grad øger engagementet på dit websted og hjælper dig med at ændre engangskommentarer til langsigtede følgere.

I denne artikel vil jeg gerne vise dig, hvordan du kan bruge Thrive-kommentarer til at forbedre dit WordPress-websted.

Hvad kan trives kommentarer gøre for dig?

Thrive-kommentarer forbedrer alle aspekter af kommentarer ved at forbedre designet til dit kommentarområde, gøre kommentarer enklere for brugerne, tilskynde til engagement og hjælpe med at strømline moderering.

Trives kommentarer WordPress plugin

Plugin bygger på WordPresss kommentarsystem – det erstatter ikke det. Så hvis du deaktiverer Thrive-kommentarer, forbliver alle kommentarer på dit websted.

Ligesom standardindstillingerne for kommentarer kan du give gæster mulighed for at indsende kommentarer eller anmode om, at alle opretter en konto på dit websted. Plugin giver dig også mulighed for at integrere Facebook og Google for at gøre login nemmere for brugerne.

Thrive-kommentarer giver brugerne mulighed for at blive underrettet om nye indlæg og nye kommentarer; en anden funktion, jeg elsker, er, at det lader læsere sortere kommentarer efter nyeste, ældste eller bedst bedømte.

Indsendelse af en kommentar

Hvor Thrive Kommentarer udmærker sig er konverteringer. Plugin har en funktion kaldet ‘Post Kommentarhandlinger’, som giver dig mulighed for at vælge, hvad der sker, når nogen har indsendt en kommentar. Du kan vise en takbesked, opfordre dem til at dele din artikel, vise relaterede indlæg og omdirigere brugeren til den valgte URL.

Hvis Thrive Leads også er aktiveret på dit websted, kan du opfordre brugeren til at tilmelde dig din e-mail-liste.

Trådede comemnts i Thrive Kommentarer

Det trådede design, der bruges i Thrive-kommentarer, sikrer, at alle nemt kan læse et stort antal kommentarer let.

Et afstemningssystem er også tilgængeligt for kommentarer, og personalet kan have badges ved siden af ​​deres navn. Hvis afstemningssystemet er aktiveret, kan læserne sortere kommentarer efter topkarakter.

Badge-funktionen kan bruges til at validere topkommentarer – for eksempel kan du vise en unik badge ved siden af ​​brugere, når de har nået et vist antal kommentarer.

Brugere kan også dele individuelle kommentarer, så de kan dirigere andre til en bestemt kommentar på dit websted, hvilket er en fantastisk måde at få mere trafik til dit websted på og opfordre andre til at deltage i diskussionen.

Thrive Kommentarer Stemmesystem
En anden måde, hvorpå Thrive Comments hjælper, er moderering.

Plugin tilføjer mange værktøjer, der hjælper dig med at administrere kommentarer. Du kan vælge, hvilke der ikke har brug for svar, og du kan delegere kommentarer til specifikt personale. For eksempel, hvis nogen stiller et teknisk spørgsmål i kommentarområdet, kan du delegere det til chefen for din IT-afdeling.

Thrive Comments indeholder også rapporter om dine kommentarer, der hjælper dig med at analysere kommentaraktivitet.

Venter på kommentarer i moderationsområdet

Som du kan se, giver Thrive Comments dig en række værktøjer til at hjælpe dig med at øge antallet af kommentarer på dit websted og reducere den tid det tager at administrere dem.

Det er en alsidig løsning, der giver dig mange konfigurationsindstillinger.

Lad os se nærmere på, hvordan det hele fungerer.

Sådan installeres & Indstil Thrive-kommentarer

Thrive Themes bruger en produktadministrator til at administrere installationen af ​​alle dens WordPress-plugins.

Dette kan downloades fra medlemsområdet Thrive Themes.

Adgang til Thrive Themes-produkter

Produktadministratoren kan installeres på dit websted på en af ​​to måder.

Den første mulighed er at udpakke alle filerne fra zip-filen og uploade thrive-produkt-manager-biblioteket til / wp-content / plugins / -mappen på dit websted. Du kan uploade filer ved hjælp af en gratis File Transfer Protocol (FTP) klient, såsom FileZilla.

En enklere måde er bare at uploade zip-filen til dit WordPress-websted direkte.

Du kan gøre dette via funktionen ‘Upload plugin’, som findes øverst på siden ‘Tilføj plugins’ i dit WordPress admin-område.

Installation af Thrive Themes Product Manager

Når du har aktiveret produktadministrator-pluginet og tilsluttet din Thrives Themes-konto, kan du installere alle Thrive Themes-plugins og temaer, du har købt.

Trives produktchef

Hele installationsprocessen styres gennem Thrive Themes produktadministrator.

Thrive Kommentarer er installeret

Når Thrive-kommentarer er installeret og aktiveret, vises de på dit Thrive Dashboard. Denne side viser også alle andre Thrive Themes-produkter, du har aktiveret.

Thrive Dashboard

Under afsnittet ‘Installerede produkter’ er ‘Thrive-funktioner’, som giver dig adgang til en brugeradgangshåndterer, API-forbindelsesadministrator, smart websteds feltmanager og en meddelelsesadministrator.

Mens underretningsadministratoren er vist her, bruges den ikke af Thrive-kommentarer.

Access Manager giver dig mulighed for at definere, hvilke brugergrupper der kan og ikke kan få adgang til specifikke Thrive Themes-produkter. Selvom dette er nyttigt, er det forholdsvis begrænset, da du kun kan give brugergrupper fuld adgang til al funktionalitet eller fjerne adgang helt. Det ville være bedre, hvis du kunne definere nøjagtigt, hvilke tilladelser hver brugergruppe og specifikke brugere skal have.

Thrive Themes Access Manager

API-manageren kan bruges til at konfigurere reCaptcha og oprette forbindelse til sociale medietjenester og e-mail-marketingtjenester.

E-mail-marketingtjenester understøttes godt. Der er snesevis af applikationer til rådighed til integration, såsom Aweber, Campaign Monitor og InfusionSoft. E-mail-leveringstjenester, såsom Amazon SES og MailGun, understøttes også sammen med webinar-software som Zoom.

Valg af API-app

Du kan tilslutte en WordPress-konto, men support på sociale medier er begrænset. I øjeblikket understøtter Thrive Themes kun Facebook, Google og Twitter. Dette er nogle af de største sociale medietjenester, men jeg vil gerne se, at andre understøttes.

Heldigvis lytter Thrive Themes til sine kunder.

Hvis du har brug for at oprette forbindelse til en tjeneste eller en applikation, der ikke er der, kan du anmode om, at integrationssupport tilføjes via formularen Thrive Themes API Integration Request.

API-integrationsanmodning

Smart Site giver dig mulighed for at definere globale felter. Der er firmafelter, såsom adresse og telefonnummer; juridiske felter, såsom privatliv og vilkår og betingelser; og sociale mediefelter, f.eks. YouTube og Instagram.

Nye felter kan tilføjes og tildeles til eksisterende feltgrupper eller til nye feltgrupper. For eksempel kan du tilføje en ny feltgruppe til sponsorer.

Trives temaer globale felter

Menuen Thrive Dashboard viser også en side med generelle indstillinger og konfigurationsområdet for Thrive Comments (som vi vil diskutere i det næste afsnit).

Thrive Themes Admin-menu

I generelle indstillinger kan du deaktivere meddelelsen ‘Powered By Thrive Comments’. Det kan dog være nødvendigt, at du beholder dette, da Thrive Themes giver dig mulighed for at indtaste dit tilknyttede ID, så du får betalt for alle henvisninger, du genererer.

Facebook-app og Facebook-administratorer kan defineres her sammen med dit websteds Disqus-forumnavn.

Trives temaer generelle indstillinger

I hele Thrive Dashboard-området kan du se en support-login-knap, en meddelelsesklokke til Thrive Themes-meddelelser og et kærlighedshjerte, der lader dig dele Thrive-temaer til Facebook, Google og Twitter.

Support-login-knappen opretter ikke en ny supportbillet. Det skal du gøre direkte på webstedet Thrive Themes. Hvad det giver dig mulighed for at gøre, er at give adgang til Thrive Themes-teamet, så de kan hjælpe dig med alle aktive supportproblemer, du har.

Thrive Themes Support Login

Jeg har detaljeret mange indstillinger i dette afsnit, men det er vigtigt at bemærke, at det kun tager et minut at installere Thrive-kommentarer.

Alle ovennævnte indstillinger kan justeres senere, hvis og når de er påkrævet.

Konfiguration af Thrive-kommentarer

Hovedkonfigurationssiden for Thrive Comments deler indstillingerne i otte kategorier: Generelle indstillinger; Kommentar konvertering; Kommentar-login; Tilpas stil; Afstemning og badges; Bemærkninger; Kommentar Moderation; og Avancerede indstillinger.

I højre side af siden er et eksempel på, hvordan kommentarer vil se ud på dit websted. Ikonerne øverst i eksempelvisningsområdet kan bruges til at skifte mellem desktop- og mobileksempler – en nyttig funktion, da det giver dig mulighed for at se ændringer, du foretager i realtid.

Thrive Kommentarer Konfigurationsområde

I kategorien generelle indstillinger kan du aktivere og deaktivere Thrive-kommentarer på hele dit websted.

Andre indstillinger inkluderer at kræve, at brugere skal være logget ind, dele kommentarer på sider og aktivere GDPR-samtykke. Du kan også ændre standardsorteringsmetoden for kommentarer.

Trives kommentarer generelle indstillinger

Kommentarkonvertering er en af ​​de mest interessante funktioner i Thrive-kommentarer.

Når en person offentliggør en kommentar på dit websted, kan du vælge, hvordan du automatisk reagerer på det.

Den første mulighed er at vise en tilpasset takbesked. Den anden mulighed gør det muligt for dig at gøre det samme, men du kan også spørge kommentaren, om de gerne vil dele din artikel ved hjælp af knapperne til deling af sociale medier, der vises nedenfor. Den tredje mulighed giver dig tak for kommentaren og viser relaterede indlæg nedenunder, som de muligvis er interesseret i.

Omdirigeringsindstillingen sender brugeren til en brugerdefineret URL, og du kan bruge dette til at gøre en række ting, f.eks. Promovere dit diskussionsforum, promovere en konkurrence eller sende dem til en anbefalet artikel.

Den sidste mulighed er en opt-in form. Dette er uden tvivl en af ​​de mest effektive konverteringsmetoder, der skal bruges i dit kommentarområde, da det vil hjælpe dig med at opbygge din e-mail-liste. Du skal dog have en aktiv licens for Thrive Leads for at bruge denne funktion (en enkelt licens tilbagelægges til $ 67).

Thrive-kommentarer giver dig også mulighed for at vælge et andet svar, hvis personen kommer tilbage og offentliggør en anden kommentar.

Trives temaer Kommentar konvertering

Kommentar-login-kategorien giver dig mulighed for at give gæster mulighed for at dele deres websteds-URL.

Kommentatorer kan også offentliggøre en kommentar ved at logge ind via Facebook eller Google. For at tilføje denne funktionalitet skal du tilføje en ny API-forbindelse.

Trives kommentarer kommentar-login

I kategorien tilpasning af stil kan du ændre den accentfarve, der bruges i kommentarer, sige om avatarer vises og tildele et standardavatarbillede til dem, der ikke har en Gravatar-konto.

Dette område giver dig også mulighed for at vælge datoformat og beslutte, om individuelle kommentarer kan deles. Jeg tror, ​​at kommentardeling virkelig kan hjælpe med at skubbe trafik til dine sider, så det er noget, jeg ville have aktiveret.

Kreditlinket til Thrive Comments kan også tændes og slukkes her.

Tilpas stil i trivelige kommentarer

Afstemningssystemet giver brugerne mulighed for at stemme kommentarer op og ned. Downvotes kan forårsage problemer under en diskussion, så hvis du foretrækker det, kan du kun aktivere upvotes. Alternativt kan du deaktivere afstemningssystemet.

Trives kommentarer afstemning og badges

Badges kan også tildeles moderatorer for at hjælpe dem med at skille sig ud fra alle andre.

Du kan også oprette dine egne badges og tildele dem til kommentatorer, når de opfylder visse krav, såsom et defineret antal godkendte kommentarer eller fremhævede kommentarer.

Dusinvis af foruddannede badges kan vælges, eller du kan alternativt vælge at uploade din egen brugerdefinerede badge.

Opret en ny badge

Thrive-kommentarer giver dig mulighed for at underrette kommentarer ved hjælp af WordPress eller en tredjeparts e-mail-leveringstjeneste. Jeg betragter dette som en vigtig funktion. Eksterne e-mail-leveringstjenester kan levere flere e-mails med succes, da det er mindre sandsynligt, at de bliver markeret som spam.

Du skal indtaste API-oplysningerne for enhver e-mail-leveringstjeneste, du bruger.

Tilpasning af underretninger i Thrive-kommentarer

E-mail-beskeden til nye indlæg og kommentarer kan tilpasses.

Thrive Comments giver dig fuld kontrol over e-mail-emnet og -indholdet, og der findes flere kortkoder, der kan bruges i e-mailen.

Tilpas e-mail om post- og kommentarmeddelelser

Thrive-kommentarer giver dig mulighed for at definere, hvilke brugergrupper der kan moderere kommentarer.

For at forhindre spam kan du manuelt godkende kommentarer og kun godkende kommentarer fra dem, der allerede har godkendt kommentarer.

Ord og IP-adresser kan indtastes i felterne herunder for automatisk at sende kommentarer til moderationskøen eller til papirkurven. Hvis det bruges korrekt, kan dette reducere mængden af ​​spam, du har brug for at administrere.

Moderering af kommentarer i trivelige kommentarer

Thrive Comments har en cool funktion, der giver dig mulighed for at konvertere bestemte nøgleord til links. For eksempel kan du ændre enhver henvisning til dit websteds navn til et link til din startside. Du kan også linke ‘Kontakt os’ til din kontaktside.

Kommentarer kan indlæses i realtid, og du kan tilpasse de etiketter, der bruges i kommentarområdet, hvilket er særlig nyttigt på websteder, der ikke er offentliggjort på engelsk.

Lat indlæsning kan også bruges, så kommentarer og avatarbilleder vises kun, når de er på brugerens visning.

Trives kommentarer avancerede indstillinger

Når du har gjort dig bekendt med indstillingsområdet for Thrive-kommentarer, får du en bedre forståelse for, hvad dette WordPress-plugin kan gøre.

Jeg opfordrer dig til at finpusse indstillingerne, indtil du har en opsætning, der passer til dig og dit websted.

Moderering af kommentarer med trivelige kommentarer

Thrive Comments gør et godt stykke arbejde med at forenkle opgaven med at moderere kommentarer. På et øjeblik kan du se afventende kommentarer, kommentarer, der har brug for svar, spam-kommentarer og mere.

At kunne delegere kommentarer til medarbejderne vil hjælpe dig med at reducere antallet af kommentarer, du har brug for for at håndtere dig markant.

Moderering af kommentarer i trivelige kommentarer

Tastaturgenveje kan bruges til at styre dine kommentarer hurtigere og mere effektivt.

Tastaturnavigation

Siden med kommentarrapporter giver dig et godt overblik over dit websteds samfund, hvilket hjælper dig med let at se antallet af godkendte kommentarer, du genererer, mængden af ​​spam, du modtager, stemmerengagement og mere.

Al denne statistik kan hjælpe med at male dig et bedre billede af, hvordan dit samfund vokser.

Trives kommentarer rapporter

Front-end-funktionerne i Thrive Kommentarer kan få fat i overskrifterne, men jeg tror webstedsejere måske vil finde sig selv i at elske kommenteringsmodereringsværktøjerne endnu mere.

Hvor meget koster de trives kommentarer?

Thrive Themes har vedtaget en fornuftig prismodel for sine kommentarer plugin.

Der er ingen begrænsninger for funktioner i nogen Thrive Comments-licens; uanset hvilken licens du køber, får du adgang til alle funktionerne og får et års support og opdateringer.

Trives kommentarer prissætning

En enkelt licens tilbydes 39 dollars. Licensen til fem websteder koster $ 47, og licensen til 15 websteder koster $ 97.

Jeg mener, at licensen på fem websteder er det sikreste alternativ for de fleste webstedsejere, da det giver dig mulighed for at tilføje Thrive-kommentarer til et andet par websteder for kun $ 8 mere.

Trives kommentarer pengene tilbage garanti

Alle licenser leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti, som giver dig mulighed for at få en fuld refusion til enhver tid inden for 30 dage efter, at du har købt plugin.

Afsluttende tanker

Jeg håber, du har haft dette kig på Thrive-kommentarer.

Jeg blev grundigt imponeret over, hvad WordPress-plugin kunne gøre. Det forbedrer udseendet på dine kommentarer kraftigt, opmuntrer engagement på dit websted og gør opgaven med at moderere kommentarer enklere.

De af jer, der søger at udvide dit websteds samfund, bør se nærmere på, hvad Thrive-kommentarer kan gøre for dig.

Brug / brugte Thrive-kommentarer? Tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me