Thrive Comments Plugin (fra Thrive Themes) anmeldelse – Er det noe bra?

WordPress-tilbud


Dets flaggskip-produkt Thrive Leads blir med rette sett på som en av de beste e-postlistebyggeløsningene i WordPress-verdenen, men produktet som skiller seg ut for meg er Thrive Comments.

Thrive Comments kan forvandle WordPress-kommentarområdet ditt til et interaktivt fellesskap, og øke engasjementet på nettstedet ditt sterkt og hjelpe deg med å endre engangskommentarer til langsiktige følgere.

I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du kan bruke Thrive-kommentarer til å forbedre WordPress-nettstedet ditt.

Hva kan trives kommentarer gjøre for deg?

Thrive Comments forbedrer alle aspekter av kommentarer ved å forbedre utformingen av kommentarområdet, gjøre kommentarer enklere for brukere, oppmuntre til engasjement og bidra til å effektivisere moderasjon.

Trives kommentarer WordPress-plugin

Plugin-en bygger på WordPresss kommentarsystem – den erstatter ikke den. Så hvis du deaktiverer Thrive Comments, vil alle kommentarer forbli på nettstedet ditt.

Akkurat som standardoppsettet for kommentarer, kan du la gjestene sende inn kommentarer, eller be om at alle oppretter en konto på nettstedet ditt. Plugin lar deg også integrere Facebook og Google for å gjøre innlogging enklere for brukerne.

Thrive Comments lar brukerne bli varslet om nye innlegg og nye kommentarer; en annen funksjon jeg elsker er at den lar leserne sortere kommentarer etter nyeste, eldste eller topp karakter.

Send inn en kommentar

Der Thrive Comments utmerker seg er konverteringer. Plugin-en har en funksjon som heter ‘Post Comment Actions’, som lar deg velge hva som skjer etter at noen har sendt inn en kommentar. Du kan vise en takkemelding, oppmuntre dem til å dele artikkelen din, vise relaterte innlegg og omdirigere brukeren til URLen du velger.

Hvis Thrive Leads også er aktivert på nettstedet ditt, kan du oppfordre brukeren til å melde deg på e-postlisten din.

Gjengede kommentarer i trivelige kommentarer

Det gjengede designet som brukes i Thrive Comments, sikrer at alle enkelt kan lese gjennom et stort antall kommentarer.

Et voteringssystem er også tilgjengelig for kommentarer, og personalet kan ha merker ved siden av navnet sitt. Hvis stemmesystemet er aktivert, kan leserne sortere kommentarer etter topp karakter.

Merkefunksjonen kan brukes til å validere toppkommentarer – for eksempel kan du vise et unikt merke ved siden av brukere når de har nådd et visst antall kommentarer.

Brukere kan også dele individuelle kommentarer, slik at de kan henvise andre til en spesifikk kommentar på nettstedet ditt, som er en fantastisk måte å få mer trafikk til nettstedet ditt og oppmuntre andre til å delta i diskusjonen.

Trives kommentarer stemmesystem
En annen måte Thrive Comments hjelper er moderering.

Plugin-enheten legger til mange verktøy som hjelper deg å administrere kommentarer. Du kan velge hvilke som ikke trenger svar, og du kan delegere kommentarer til bestemte ansatte. Hvis noen for eksempel stiller et teknisk spørsmål i kommentarområdet, kan du delegere det til sjefen for IT-avdelingen.

Thrive Comments inneholder også rapporter om kommentarene dine for å hjelpe deg med å analysere kommentaraktivitet.

Venter på kommentarer i moderasjonsområdet

Som du kan se, gir Thrive Comments deg en rekke verktøy for å hjelpe deg med å øke antall kommentarer på nettstedet ditt og redusere tiden det tar å administrere dem.

Det er en allsidig løsning som gir deg mange konfigurasjonsalternativer.

La oss se nærmere på hvordan det hele fungerer.

Hvordan installere & Sett opp Thrive-kommentarer

Thrive Themes bruker en produktansvarlig for å administrere installasjonen av alle WordPress-plugins.

Dette kan lastes ned fra medlemsområdet Thrive Themes.

Få tilgang til Thrive Themes-produkter

Produktsjefen kan installeres på nettstedet ditt på en av to måter.

Det første alternativet er å trekke ut alle filene fra zip-filen og laste opp Thrive-produkt-manager-katalogen til / wp-content / plugins / -katalogen på nettstedet ditt. Du kan laste opp filer ved hjelp av en gratis File Transfer Protocol (FTP) klient, for eksempel FileZilla.

En enklere måte er å bare laste opp zip-filen til WordPress-nettstedet ditt direkte.

Du kan gjøre dette via “Last opp plugin” -funksjonen, som ligger øverst på “Legg til plugins” -siden i ditt WordPress admin-område.

Installere Thrive Themes Product Manager

Når du har aktivert produktadministrator-plugin og koblet Thrives Themes-kontoen din, kan du installere alle Thrive Themes-plugins og temaer du har kjøpt.

Trives produktansvarlig

Hele installasjonsprosessen styres gjennom produktansvarlig for Thrive Themes.

Trives kommentarer installert

Når Thrive Comments er installert og aktivert, vil de vises i Thrive Dashboard. Denne siden viser også andre Thrive Themes-produkter du har aktivert.

Trives dashbord

Under delen “Installerte produkter” ligger “Thrive Funksjoner”, som lar deg få tilgang til en brukeradgangsansvarlig, API-tilkoblingsbehandler, et smart feltansvarlig feltansvarlig og en varslingsbehandling..

Mens varslingsbehandleren er oppført her, brukes den ikke av Thrive Comments.

Access Manager lar deg definere hvilke brukergrupper som kan og ikke får tilgang til spesifikke Thrive Themes-produkter. Selv om dette er nyttig, er det ganske begrenset, ettersom du bare kan gi brukergrupper full tilgang til all funksjonalitet eller fjerne tilgang fullstendig. Det ville være bedre hvis du kunne definere nøyaktig hvilke tillatelser hver brukergruppe, og spesifikke brukere, skal ha.

Thrive Themes Access Manager

API-manageren kan brukes til å konfigurere reCaptcha og koble til sosiale medietjenester og e-postmarkedsføringstjenester.

E-postmarkedsføringstjenester støttes godt. Det er dusinvis av applikasjoner som er tilgjengelige for integrasjon, for eksempel Aweber, Campaign Monitor og InfusionSoft. E-postleveringstjenester, for eksempel Amazon SES og MailGun, støttes også, sammen med webinarprogramvare som Zoom.

API-appvalg

Du kan koble til en WordPress-konto, men støtten på sosiale medier er begrenset. For øyeblikket støtter Thrive Themes bare Facebook, Google og Twitter. Dette er noen av de største sosiale medietjenestene, men jeg vil gjerne se at andre støttes.

Heldigvis lytter Thrive Themes til kundene.

Hvis du trenger å koble til en tjeneste eller applikasjon som ikke er der, kan du be om at integrasjonsstøtte legges til via skjemaet Thrive Themes API Integration Request.

API-integrasjonsforespørsel

Smart nettsted lar deg definere globale felt. Det er firmafelt, for eksempel adresse og telefonnummer; juridiske felt, for eksempel personvern og vilkår; og sosiale mediefelt, for eksempel YouTube og Instagram.

Nye felt kan legges til og tilordnes eksisterende feltgrupper eller til nye feltgrupper. Du kan for eksempel legge til en ny feltgruppe for sponsorer.

Trives temaer globale felt

Thrive Dashboard-menyen viser også en generell innstillingsside og Thrive Comments-konfigurasjonsområdet (som vi vil diskutere i neste avsnitt).

Thrive Themes Admin Menu

I generelle innstillinger kan du deaktivere meldingen ‘Powered By Thrive Comments’. Det kan imidlertid være lurt å beholde dette, ettersom Thrive Themes lar deg oppgi tilknyttet ID slik at du får betalt for henvisninger du genererer.

Facebook-app og Facebook-administratorer kan defineres her sammen med nettstedets Disqus-forumnavn.

Trives temaer generelle innstillinger

I hele Thrive Dashboard-området ser du en støttepåloggingsknapp, varslingsklokke for varsler om Thrive Themes og et kjærlighetshjerte som lar deg dele Thrive Themes til Facebook, Google og Twitter.

Støttepåloggingsknappen oppretter ikke en ny supportbillett. Du må gjøre det direkte på nettstedet Thrive Themes. Det det gjør at du kan gjøre er å gi tilgang til Thrive Themes-teamet, slik at de kan hjelpe deg med alle aktive støttespørsmål du har.

Thrive Themes Support Login

Jeg har detaljert mange innstillinger i denne delen, men det er viktig å merke seg at det bare tar et minutt å installere Thrive-kommentarer.

Alle alternativene nevnt over kan justeres senere hvis og når det er nødvendig.

Konfigurere Thrive-kommentarer

Hovedkonfigurasjonssiden for Thrive Comments deler innstillinger i åtte kategorier: Generelle innstillinger; Kommentar konvertering; Innlogging av kommentar; Tilpass stil; Stemmegivning og emblemer; Varsler; Kommentar Moderasjon; og Avanserte innstillinger.

På høyre side av siden er en forhåndsvisning av hvordan kommentarer vil se ut på nettstedet ditt. Ikonene øverst i forhåndsvisningsområdet kan brukes til å veksle mellom forhåndsvisning av skrivebord og mobil – en nyttig funksjon, ettersom den lar deg se endringer du gjør i sanntid.

Trives kommentarer konfigurasjonsområde

I kategorien generelle innstillinger kan du aktivere og deaktivere Thrive-kommentarer på nettstedet ditt.

Andre innstillinger inkluderer å kreve at brukere skal være logget inn, bryte kommentarer på sider og aktivere GDPR-samtykke. Du kan også endre standard sorteringsmetode for kommentarer.

Trives kommentarer Generelle innstillinger

Kommentarkonvertering er en av de mest interessante funksjonene i Thrive Comments.

Når en person publiserer en kommentar på nettstedet ditt, kan du velge hvordan du automatisk reagerer på det.

Det første alternativet er å vise en tilpasset takkemelding. Det andre alternativet lar deg gjøre det samme, men lar deg også spørre kommentatoren om de vil dele artikkelen din ved hjelp av delingsknappene på sosiale medier som vises under. Det tredje alternativet lar deg takke kommentaren og vise relaterte innlegg under som de kan være interessert i.

Omadresseringsalternativet vil sende brukeren til en tilpasset URL, og du kan bruke dette til å gjøre en rekke ting, for eksempel promotere diskusjonsforum, promotere en konkurranse eller sende dem til en anbefalt artikkel.

Det siste alternativet er en opt-in form. Dette er uten tvil en av de mest effektive konverteringsmetodene du kan bruke i ditt kommentarområde, da det vil hjelpe deg å lage din e-postliste. Du må imidlertid ha en aktiv lisens for at Thrive Leads skal kunne bruke denne funksjonen (en enkelt lisens har en pris på $ 67).

Thrive Comments lar deg også velge et annet svar hvis personen kommer tilbake og publiserer en annen kommentar.

Trives temaer Kommentar konvertering

Påloggingskategorien med kommentarer lar deg tillate gjester å dele nettadressen til nettstedet.

Kommentatorer kan også publisere en kommentar ved å logge på via Facebook eller Google. For å legge til denne funksjonaliteten, må du legge til en ny API-tilkobling.

Trives kommentarer kommentar pålogging

I stiltilpasningskategorien kan du endre aksentfargen som brukes i kommentarer, si om avatarer vises og tilordne et standard avatarbilde for de som ikke har en Gravatar-konto.

Dette området lar deg også velge datoformat og bestemme om individuelle kommentarer kan deles. Jeg tror at deling av kommentarer virkelig kan bidra til å presse trafikk til sidene dine, så det er noe jeg vil holde aktivert.

Kredittlenken Thrive Comments kan også slås av og på her.

Tilpass stil i Thrive-kommentarer

Stemmesystemet lar brukere stemme kommentarer opp og ned. Nedstemmer kan forårsake problemer under en diskusjon, så hvis du foretrekker det, kan du bare aktivere upvoter. Alternativt kan du deaktivere stemmesystemet.

Trives kommentarer Stemmer og merker

Merker kan også tilordnes moderatorer for å hjelpe dem med å skille seg ut fra alle andre.

Du kan også lage dine egne merker og tildele dem til kommentatorer når de oppfyller visse krav, for eksempel et definert antall godkjente kommentarer eller omtalt kommentarer.

Dusinvis av ferdiglagde merker er tilgjengelige for valg, eller du kan alternativt velge å laste opp ditt eget egendefinerte merke.

Lag et nytt merke

Thrive Comments lar deg varsle kommentarer ved hjelp av WordPress eller en tredjeparts leveringstjeneste for e-post. Jeg anser dette som en vesentlig funksjon. Eksterne e-postleveringstjenester kan levere flere e-postmeldinger med hell, ettersom det er mindre sannsynlig at de blir merket som spam.

Du må oppgi API-informasjonen for alle e-postleveringstjenester du bruker.

Tilpasse varsler i trivselskommentarer

E-postmeldingen for nye innlegg og kommentarer kan tilpasses.

Thrive Comments gir deg full kontroll over emnet og innholdet i e-posten, og flere kortkoder er tilgjengelige som kan brukes i e-posten.

Tilpass e-post om varslinger om innlegg og kommentarer

Thrive Comments lar deg definere hvilke brukergrupper som kan moderere kommentarer.

For å forhindre spam, kan du manuelt godkjenne kommentarer, og bare godkjenne kommentarer fra de som allerede har fått kommentarer godkjent.

Ord og IP-adresser kan legges inn i feltene nedenfor for automatisk å sende kommentarer til moderasjonskøen eller til søpla. Hvis det brukes riktig, kan dette redusere mengden spam du trenger å administrere.

Moderering av kommentarer i blomstrende kommentarer

Thrive Comments har en kul funksjon som lar deg konvertere bestemte nøkkelord til lenker. Du kan for eksempel endre enhver henvisning til nettstedets navn til en lenke til hjemmesiden din. Du kan også koble ‘Kontakt oss’ til kontaktsiden din.

Kommentarer kan lastes i sanntid, og du kan tilpasse etikettene som brukes i kommentarfeltet, noe som er spesielt nyttig for nettsteder som ikke er publisert på engelsk..

Lat lasting kan også brukes, så kommentarer og avatarbilder vises bare når de er i brukerens visning.

Trives kommentarer Avanserte innstillinger

Når du har blitt kjent med innstillingsområdet til Thrive Comments, vil du ha en bedre forståelse for hva denne WordPress-pluginen kan gjøre.

Jeg oppfordrer deg til å finjustere innstillingene til du har et oppsett som passer deg og nettstedet ditt.

Moderering av kommentarer med blomstrende kommentarer

Thrive Comments gjør en god jobb med å forenkle oppgaven med å moderere kommentarer. På et øyeblikk kan du se pågående kommentarer, kommentarer som trenger svar, spam-kommentarer og mer.

Å kunne delegere kommentarer til ansatte vil hjelpe deg med å redusere antallet kommentarer du trenger for å håndtere deg betydelig.

Moderering av kommentarer i blomstrende kommentarer

Tastatursnarveier kan brukes til å administrere kommentarene dine raskere og mer effektivt.

Tastaturnavigering

Kommentarrapportsiden gir deg en god oversikt over nettstedet ditt, og hjelper deg med å se antallet godkjente kommentarer du genererer, mengden spam du mottar, valg av avstemning og mer.

All denne statistikken kan bidra til å male deg et bedre bilde av hvordan samfunnet ditt vokser.

Trives kommentarrapporter

Frontfunksjonene til Thrive Comments kan ta tak i overskriftene, men jeg tror eiere av nettstedet kanskje vil finne seg i å elske kommenteringsmoderasjonsverktøyene enda mer.

Hvor mye koster trives kommentarer?

Thrive Themes har tatt i bruk en fornuftig prismodell for plugin-en for kommentarer.

Det er ingen begrensninger på funksjoner i noen Thrive Comments-lisens; uansett hvilken lisens du kjøper, får du tilgang til alle funksjonene og får ett års støtte og oppdateringer.

Trives kommentarer priser

En enkelt lisens har en pris på 39 dollar. Lisensen på fem nettsteder koster $ 47, og lisensen for 15 nettsteder koster $ 97.

Jeg tror at lisensen til fem nettsteder er det tryggeste alternativet for de fleste eiere av nettstedet, ettersom det lar deg legge til Thrive Comments til noen få nettsteder for bare $ 8 mer.

Trives kommentarer pengene tilbake-garanti

Alle lisenser har 30 dager pengene tilbake-garanti, som lar deg få full refusjon når som helst innen 30 dager etter kjøp av plugin.

Siste tanker

Jeg håper du har hatt glede av dette blikket på Thrive Comments.

Jeg ble grundig imponert over hva WordPress-pluginen kunne gjøre. Det forbedrer utseendet til kommentarene dine, oppmuntrer engasjement på nettstedet ditt og gjør oppgaven med å moderere kommentarer enklere.

De av dere som ønsker å utvide fellesskapet til nettstedet ditt, bør se nærmere på hva Thrive Comments kan gjøre for deg.

Bruker / brukte Thrive-kommentarer? tanker?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me