Soliloquy vs MetaSlider – Hvilken er den beste WordPress Slider Plugin?

WordPress-tilbud


Å legge en glidebryter til nettstedet ditt kan gjøre underverker for den visuelle appellen. Når det gjelder valg av glidebrygg-plugin for WordPress-nettstedet ditt, hvordan vet du hva som er best? Og hvilken bør du velge? I dette innlegget skal vi utforske to av de aller beste WordPress-glidebrygg-programtilleggene: Meta Slider og Soliloquy. Vi vil undersøke hva hver av disse ekstremt populære skyvekontrollene kan gjøre for å hjelpe deg med å bestemme hvilket som er det beste valget for nettstedet ditt.

La oss komme i gang…

Hva kan WordPress-pluginene til Soliloquy og Meta Slider?

De beste glidebrygg-pluginene kan hjelpe deg med å oppgradere WordPress-nettstedet ditt på flere måter. Hvis du er en kreativ på jakt etter et interessant og stilig display for ditt beste arbeid, er det en enkel løsning å legge en glidebryter til porteføljen din. Videoer og bildefiler kan også raskt legges til glidebryterne opprettet med Soliloquy eller Meta Slider.

Soliloquy vs. MetaSlider Sammenligningseksempel Fotograferingsglidebryter

Den typen glidebryter du kan lage med Meta Slider.

Bloggere kan også gjøre stor nytte av verktøy som Meta Slider eller Soliloquy for å markedsføre sine siste og beste blogginnlegg i et interaktivt lysbildefremvisningsformat. Gjennom innstillingene til disse verktøyene kan du kontrollere hvilke innlegg som er inkludert og hvordan de blir presentert.

Post Slider fra MetaSlider

Både Meta Slider og Soliloquy kan vise dynamiske postfeeds i glidebryterformatet.

Fordi disse glidebryterne kan være vertskap for nesten alle typer innhold, kan frilansere og bedriftseiere også bruke dem til å vise logoer fra prosjekter de har jobbet med, samt uttalelser fra glade kunder.

Klientlogoer-glidebryteren

En annen god bruk for en glidebrygg-plugin er å vise klientlogoer på porteføljen eller bedriftsnettstedet.

Som med noen av de beste glidebrygg-pluginene der ute, begrenser Soliloquy og Meta Slider deg ikke til standard lysbildefremvisning. Du kan velge mellom en rekke design og stiler, inkludert karusellmodus, mens integrering av sosiale medier også er et alternativ for enda mer kreative muligheter.

MetaSlider Slideshow-karuselleksempel

Eksempel på en karusellglidebryter opprettet med Meta Slider.

Begge disse programtilleggene kommer i begrensede gratisversjoner, noe som gir deg en god mulighet til å prøve ut brukergrensesnittene og forskjellige måter å jobbe på. Hvis du imidlertid ser etter den beste plugin-en for å legge til lysbildefremvisning på et WordPress-nettsted, må du hente de betalte versjonene av disse verktøyene.

Instagram Slider fra Soliloquy

Du kan lage glidebrytere som viser innhold fra Instagram.

Vi sammenlignet gratis- og premiumversjonene av Meta Slider i en fersk anmeldelse – sjekk den ut for å finne ut mer om alternativene dine for bruk av denne plugin-modulen. Vi har også vurdert Soliloquy, hvis du vil se alt de forskjellige versjonene av denne pluginen kan gjøre.

Men når det gjelder sammenligning av Soliloquy og MetaSlider, vil denne artikkelen hjelpe deg med å bestemme hvilken som er best for deg.

Beste metaslider og ensidige funksjoner: Sammenlignet

På papir har disse to programtilleggene et lignende funksjonssett. I praksis vil du imidlertid finne at de har forskjellige tilnærminger til å få ting gjort og levere resultater. Vi sammenligner de beste funksjonene slik at du kan se om Soliloquy eller Meta Slider er det nærmeste samsvaret med dine krav.

Bildefremvisning

Bilde-skyveeksempel fra Soliloquy

Begge programtilleggene gjør det enkelt å legge til bildebaserte skyvekontroller på WordPress-nettstedet ditt.

Å lage bildebaserte lysbildefremvisning er kjernefunksjonaliteten til en hvilken som helst god WordPress-glidebrygg-plugin, og både Soliloquy og Meta Slider håndterer denne oppgaven veldig bra.

Soliloquy glider med lysboks

Soliloquy gir deg mange verktøy for å lage bildebaserte glidebrytere for WordPress, inkludert dette lightbox-alternativet.

Både Soliloquy og Meta Slider gir deg mange alternativer for hvordan bildebaserte lysbildefremvisning kan fungere. Å vise eller skjule navigasjonskontrollene, bruke animasjonsovergangseffekter og kontrollere dimensjonene til lysbildefremvisningens innhold er alle en del av funksjonaliteten.

Eksempel på Soliloquy Slider-overgang

Soliloquy inneholder en glidebryter for automatisk overgang som blar gjennom bildene i lysbildefremvisningen.

Å bruke miniatyrbilder for glidebryteren er et alternativ som tilbys av både Meta Slider og Soliloquy, noe som gjør begge til gode verktøy for å vise fotograferingen.

Miniatyrbilde-glidebryter

Miniatyrbildemetoden Meta Slider er spesielt effektiv for visning av fotografier.

Når du kombinerer Meta Slider-miniatyrnavigering med lightbox-modus, gjør denne pluginen faktisk ideell for presentasjon av bilder på et WordPress-nettsted.

Fotografering Lightbox Slider

Begge plugins fungerer bra for visning av bilder, men Meta Slider har noen imponerende presentasjonsfokuserte funksjoner.

Hvert verktøy presterer veldig bra når det gjelder å lage lysbildefremvisning, og det er ikke mye som skiller dem. Å legge til bildetekster til lysbildefremvisninginnholdet ditt er et annet alternativ med både Meta Slider og Soliloquy, og du kan enkelt vise glidebryterne i innlegg, sider og i sidefelt og bunntekst ved å bruke de medfølgende lysbildefremvisningsmodulene..

Karusellskyver

Karusellskyver

Karuseller er et godt alternativ for å vise en strøm av bilder brukere kan gli gjennom.

Meta Slider og Soliloquy har begge en glidebrytermodus for karusell hvis du ønsker å vise flere bilder samtidig i hovedskyverområdet..

Eksempel på karusellskyver

Ovennevnte Soliloquy-karuselleksempel ser ut og fungerer på en lignende måte som Meta Slider-versjonen.

Hvis du kombinerer animasjonseffektene med de forskjellige glidemodusene, kan du lage noen unike lysbildefremvisning med disse programtilleggene. Igjen kan begge plugins enkelt lage stilige karusellskyver, selv om Meta Slider inkluderer noen spesielt iøynefallende design.

Video Sliders

YouTube-innholdsglidebryteren

Meta Slider kan vise videoer fra YouTube og Vimeo i lysbildefremvisning.

Begge programtilleggene har støtte for å legge til videobilder til en lysbildefremvisning, og begge kan vise videoer fra YouTube og Vimeo, med Soliloquy som også støtter Wistia. Du kan også vise videoer som er hostet selv i glidebryterne med begge programtilleggene.

Innstillinger for videoslider

Soliloquy tilbyr litt flere alternativer for å vise videoinnhold i lysbilder, sammenlignet med Meta Slider.

Det er enkelt å kombinere bilde- og videoinnhold for å lage multimedia glidebrytere med begge verktøyene, men Soliloquy gir deg mer fleksibilitet når du fremskaffer videoinnholdet.

WordPress Innlegg og Sideskli

Soliloquy Slider Alternativer

Opprette glidebrytere for innhold som viser blogginnlegg fra nettstedet ditt, er et alternativ med Soliloquy og Meta Slider.

En annen måte å bruke disse programtilleggene er å lage glidebrytere som viser og promoterer innlegg og sider fra ditt WordPress-nettsted. Ettersom glidebryterne kan settes inn på et hvilket som helst sted på nettstedet ditt, er bruk av innholdsglidebryterne en fin måte å markedsføre innleggene og sidene dine til besøkende.

Innstillinger for glidebryter for innhold

Soliloquy gir deg mye kontroll over hvilket WordPress-innhold som vises i glidebryteren og hvordan det blir presentert.

Med begge verktøyene er det enkelt å definere hvilke innlegg og sider som er inkludert i glidebryterne. Imidlertid gir Soliloquy deg igjen mer kontroll over hvilket innhold som er inkludert og hvordan det vises.

Innlegg for glidebryter for innmating

Meta Slider gjør det også enkelt å vise innlegginnhold i glidebryterne, men du får mindre kontroll enn med Soliloquy.

Å ha muligheten til å vise det kjente bildet og en bildetekst i hvert lysbilde kan bidra til å øke sjansene for at besøkende klikker seg gjennom til de enkelte innholdsstykkene som blir promotert.

Eksempel på en skyveknapp for Soliloquy Post

Å legge til bildetekster og kjennetegnede bilder til glidebryterne kan hjelpe med klikkfrekvens.

Glidebryterne for Meta Slider-innhold og siden kan se penere ut, men Soliloquy gir deg mer detaljert kontroll over hvilket innhold som er inkludert og ekskludert..

Glidebrytere for sosiale medier

Soliloquy Instagram Slider-eksempel

En karusellskyver som viser bilder fra en autentisert Instagram-konto med valgfrie Pinterest-delingsknapper opprettet i Soliloquy.

Hvis du vil lage glidebrytere for sosiale medier for WordPress-nettstedet ditt, har Soliloquy muligheten til å vise innhold fra Instagram.

Instagram-innstillinger

Med Soliloquy kan du velge hvor mange bilder fra Instagram som skal vises, og i hvilken størrelse.

For å lage en lysbildefremvisning på Instagram, må du autentisere Soliloquy med Instagram-kontoen din, hvoretter du kan vise de nyeste bildene dine.

Soliloquy kan også vise Pin It-knappene til bildene i glidebryterne, noe som gjør det enkelt for de besøkende å dele innholdet ditt på Pinterest.

WooCommerce produktglidebrytere

Hvis du leter etter en annen måte å markedsføre produktene dine for netthandel, er det et alternativ å lage en lysbildefremvisning. Begge programtilleggene inkluderer WooCommerce-integrasjon, noe som gir deg muligheten til å lage lysbilder som viser og lenker til produkter i butikken din.

WooCommerce Slider

Soliloquy WooCommerce-produktglidebryteren kan inneholde en knapp for legg til handlevogn, selv om du kanskje har noen formateringsproblemer.

Med Soliloquy kan du bruke produkttaksonomiene til å bestemme hvilke elementer som er inkludert i glidebryteren, og velge individuelle produkter som skal inkluderes eller ekskluderes. Filtrering etter pris og tilgjengelighet er et annet alternativ for glidebryterkonfigurasjon, og det er også å angi hvordan produktene blir sortert i lysbildefremvisningen.

Innstillinger for WooCommerce-skyvekontroll

Soliloquy gir deg god kontroll over hvilke produkter som vises i WooCommerce-glidebryteren.

Sammenlignet med Soliloquy, gir Meta Slider ikke deg så mye kontroll over hvordan produktene dine blir filtrert og vist.

WooCommerce produktglidebryter opprettet med MetaSlider

Meta Slider har mindre støtte enn Soliloquy for å vise netthandelprodukter i en lysbildefremvisning.

Derfor, hvis målet ditt er å lage en produktglider med elementer fra din WooCommerce nettbutikk, er Soliloquy det bedre alternativet.

WooCommerce Slider Settings for MetaSlider

Igjen, Meta Slider gir deg færre alternativer for hvordan produktene dine vises i glidebryteren.

Meta Slider vs Soliloquy: Andre funksjoner

MetaSlider Multi Layer Slider

I motsetning til Soliloquy, gir Meta Slider deg muligheten til å lage lysbilder med flere lag med tekstanimasjoner.

En interessant egenskap ved Meta Slider som ikke er inkludert i Soliloquy, er muligheten til å lage lysbilder med lag. Disse lagene kan brukes til å vise annet innhold på toppen av et lysbildeens hovedinnhold, for eksempel tekst på toppen av et fotografi. Du kan også animere lagene for å hjelpe glidebryterne dine til å få større innvirkning.

Soliloquy skyveplaninnstillinger

Soliloquy gjør det enkelt å stille inn tilgjengeligheten til en glidebryter.

Soliloquy inneholder en planleggingsfunksjon som lar deg angi en start- og sluttdato for en glidebryter som kontrollerer når den er synlig på nettstedet ditt. Hvis du vil markedsføre tidssensitive tilbud eller innhold på nettstedet ditt, kan denne funksjonen komme til nytte.

Hvilken WordPress-glidebrygg-plugin er enklest å bruke?

I denne delen av vår Soliloquy vs Meta Slider-sammenligning, vil vi utforske brukeropplevelsen til hver plugin. Dette vil hjelpe deg med å få et bedre inntrykk av hvilken som passer for deg, samt hvilke innstillinger som tilbys fra hvert verktøy.

Starter

Når plugins er live på nettstedet ditt, kan du komme i gang ved å opprette en ny glidebryter. Med Meta Slider innebærer arbeidsflyten å lage de individuelle lysbildene om gangen.

Komme i gang med MetaSlider

MetaSlider gjør det veldig enkelt å komme i gang og lage ditt første lysbildefremvisning.

Med Soliloquy kan du legge til flere lysbilder samtidig, og deretter begynne å jobbe med prosjektet gjennom innstillingene.

Soliloquy Slides-skjerm

Begge programtilleggene gjør det enkelt å dra og slippe lysbildene for å endre rekkefølgen.

Brukergrensesnittene til begge programtilleggene gjør det enkelt å få oversikt over glidebryteren, og se innstillingene på en skjerm. Mangelen på unødvendige sidelaster når du jobber med de forskjellige elementene i glidebryteren, bidrar til å forenkle prosessen kraftig.

Opprette lysbildene

Rediger MetaSlider lysbildefremvisning

MetaSlider gir deg en god oversikt over innholdet og innstillingene til glidebryteren på en skjerm.

Med begge glidebrygg-pluginene er det enkelt å legge til lysbildeinnhold som å dra og slippe innhold fra datamaskinen din til WordPress Media Library, eller legge til filer som allerede er der inne. Som nevnt tidligere i denne sammenligningen, støtter begge disse lysbildefremvisningsprogrammene flere innholdstyper for lysbildene.

MetaSlider YouTube SlideShow-innstillinger

Det er enkelt å kombinere forskjellige typer lysbildeinnhold i ett lysbildefremvisning med både Soliloquy og Meta Slider Pro.

Det krever ingen ekstra krefter å lage glidebrytere for blandede medier med noen av disse programtilleggene. Bare legg til et nytt lysbilde, og velg deretter en annen type innhold, for eksempel en YouTube-video eller innlegg fra bloggen din.

MetaSlider-skyveinnstillinger for innleggsstrømmen

Meta Slider gjør det enkelt å vise blogginnlegg og andre innleggstyper i en glidebryter.

Hvis du har noen tilpassede innleggstyper som er aktive på nettstedet ditt, inkludert WooCommerce-produkter, kan du legge det innholdet til glidebryteren. Med Meta Slider og Soliloquy er det enkelt å filtrere innlegget etter taksonomi og bestille det etter dato.

Redigere lysbildene

Når du har lagt til minst et lysbilde til presentasjonen, kan du begynne å redigere egenskapene deres. Med både Soliloquy og Meta Slider kan du gi ditt lysbildeinnhold SEO og tilgjengelighetsvennlige alt- og tittelkoder, og legge til en bildetekst som skal vises på lysbildet. Å slå lysbildene til klikkbare lenker er veldig greit med begge pluginene.

Soliloquy Edit Slide

Begge programtilleggene gir deg en enkel måte å legge til bildetekster og alt-tekst til bildene dine og gjøre dem om til lenker.

Konfigurere skyvekontrollene

Fra Soliloquy-konfigurasjonsfanen kan du definere hvordan glidebryteren ser ut og fungerer. Disse innstillingene dekker skjermtema, bildestørrelser, animasjonseffekter, navigasjonskontroller og mer.

Soliloquy Slider Configuration Settings

Som Meta Slider, gir Soliloquy deg muligheten til å konfigurere hvordan glidebryteren din fungerer fra samme skjerm.

Meta Slider-skjermen har et sidepanel som gjør det enkelt å velge hvilken type skyveformat som skal brukes, for eksempel FlexSlider eller Nivo Slider. Hver glidetype har sine egne innstillinger og alternativer, så avhengig av hvilken skyvetype du velger, vil du ha tilgang til forskjellige innstillinger som dekker tema, animasjonseffekter, navigasjonsstil og mer.

MetaSlider-sidefeltinnstillinger

Hvert av de forskjellige Meta Slider-formatene har sine egne innstillinger og alternativer for lysbildefremvisningen.

Når det gjelder hvilken WordPress-glidebrygg-plugin som er enklest å bruke, er det ikke mye å skille Soliloquy og Meta Slider. Når det gjelder brukervennlighet, gjør de begge ting litt annerledes, men er veldig enkle å få tak i. Ett av områdene der Meta Slider er i forkant av Soliloquy, er forhåndsvisningsmodus. Meta Slider har også en nyttig angrefunksjon, noe Soliloquy ikke gjør.

MetaSlider Slideshow Preview

Meta Slider-forhåndsvisningsmodus gir deg en ide om hvordan glidebryteren din vil se ut når den går live.

Å kunne forhåndsvise glidebryteren fra opprettingssiden gjør det å teste innstillingene og innholdet ditt veldig enkelt med Meta Slider. Med Soliloquy må du imidlertid publisere glidebryteren, deretter sette den inn i et innlegg eller en side og deretter forhåndsvise innholdet for å se glidebryteren i aksjon. Hvis redigeringene dine ikke fungerer slik du forventet, kan det å føre til problemer å måtte lagre endringene og publisere glidebryteren før du kan se dem i aksjon..

Publisering av lysbildefremvisning

MetaSlider Slideshow Widget Preview

Det er enkelt å legge glidebrytere til sidefeltet, bunntekstene og andre widgetiserte områder på nettstedet ditt.

Når du har lagret eller publisert glidebryteren, kan du vise den på WordPress-nettstedet ditt. I tillegg til å sette inn lysbildefremvisningene i WordPress-sidefeltet og andre widget-klare områder, for eksempel bunntekst, bruker programtilleggene koder for å legge glidebryterne til innlegg og sider..

MetaSlider vs Soliloquy Sammenlign widget-innstillinger

Widgets fra både Soliloquy og Meta Slider tilbyr den samme funksjonaliteten.

Begge programtilleggene legger til en hendig knapp til WordPress-redigereren som gir deg muligheten til raskt å sette inn den aktuelle kortkoden i innholdet ditt.

MetaSlider Shortcode Post Insert-knapp

Kortkodene gir deg en enkel måte å sette glidebryterne inn i innleggene og sidene dine.

Når innlegget eller siden din er publisert, erstattes kortkoden med den siste versjonen av den aktuelle lysbildefremvisningen. Begge skyvekontrollene gir deg også muligheten til å sette inn kode i temafilene dine for å vise lysbildefremvisning andre steder på nettstedet ditt.

Eksempel på publisert Soliloquy Slideshow

En publisert Soliloquy-lysbildefremvisning.

Prisalternativer for Soliloquy vs Meta Slider: Sammenlignet

Kjerneversjonene av begge programtilleggene er gratis å bruke, men hvis du vil låse opp hele potensialet til Meta Slider eller Soliloquy, må du oppgradere til premiumversjonene.

Mens Meta Slider holder ting enkelt med alle premiumfunksjonene som er tilgjengelige for de som oppgraderer, tar Soliloquy en annen tilnærming til priser:

  • Meta Slider: Fra $ 39 for en to-siders lisens til $ 289 for bruk på ubegrensede nettsteder.
  • Soliloquy: Fra $ 19 for en enstedslisens og grunnleggende funksjoner til $ 99 for bruk på ubegrensede nettsteder og alle funksjoner.

Med Meta Slider inkluderer alle prisalternativer tilgang til plugin-oppdateringer og premium-støtte i ett år. Det samme gjelder Soliloquy, bortsett fra at det også er et alternativ på toppnivå som inkluderer levetidsoppdateringer for $ 249.

Siste tanker

Så hvilken er den beste WordPress-slideshow-plugin: Soliloquy eller Meta Slider? Vel, begge programtilleggene har lignende funksjoner og er enkle å bruke. Bare på pris er Meta Slider det rimeligere alternativet, med alle tilgjengelige funksjoner for $ 39, mens du må betale $ 99 for å låse opp alle Soliloquys funksjoner.

Personlig foretrekker jeg designet og utseendet til lysbildeseriene Meta Slider. Imidlertid gir Soliloquy deg mer kontroll over hvilket innhold som er inkludert og hvordan det vises. Hvis målet ditt er å lage stilige bilde- og videobilder, med forskjellige alternativer for hvordan innholdet blir presentert, er Meta Slider sannsynligvis det beste valget.

Imidlertid, hvis du vil lage glidebrytere for å vise innlegg, sider og produkter på nettstedet ditt, og du trenger mye kontroll over hvilket innhold som er inkludert i lysbildeshowene, har Soliloquy kanten.

Hvis du vil vite mer, kan du prøve demoer av forskjellige typer glidebryter disse verktøyene kan lage, i tillegg til å se dokumentasjonen på nettstedene Soliloquy og Meta Slider.

Hvis disse verktøyene ikke inkluderer funksjonene og funksjonaliteten du trenger, må du sjekke sammenligningen vår av Slider Revolution, LayerSlider og Soliloquy for å finne enda flere lysbildefremvisning-alternativer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me