Soliloquy Review: Legg til vakre, responsive glidebrytere til WordPress

WordPress-tilbud


Når den brukes godt, kan en glidebryter være en utmerket måte å forbedre utseendet på nettstedet ditt, utnytte skjermens eiendommer bedre, og – antar besøkende skal holde seg på siden lenge nok til å se mer enn det første lysbildet * – trekke oppmerksomheten av nye besøkende til noe ekstra innhold eller informasjon du vil vise frem! En veloverveid glidebryter vil hjelpe deg med å plassere publikum akkurat der du vil ha dem og øke konverteringsfrekvensene!

Men hvilken glidebrygg-plugin du vil bruke? Med så mange forskjellige WordPress-glidebrygg-plugins tilgjengelig, kan det være en utfordring å vite hvilke du skal velge! Her er en rask gjennomgang av en av de beste på markedet: Soliloquy.

Soliloquy, som er et av de mest populære glideprogrammene rundt, kommer i tre varianter: en grunnleggende eller ‘personlig’ versjon (priset til $ 19), en ‘Multi’ -versjon (priset til $ 49) som inkluderer prioritert e-poststøtte og et antall grunnleggende tillegg -ons, og en “Developer” -versjon (priset til $ 99) som, i tillegg til alt Multi-versjonen har å tilby (mer om dette nedenfor), også inkluderer en rekke mer avanserte tilleggsprogrammer mer info.

Starter

Når du er installert og aktivert, er det overraskende enkelt å lage din første bildeskli med Soliloquy – bare velg Soliloquy fra WordPress-dashbordets hovedmeny, og velg deretter Legg til ny.

Legge til en ny glidebryter

Du kan legge til bildet ditt via Bilder-fanen – enten med dra-og-slipp-grensesnittet, eller ved å bruke eksisterende bilder som tidligere er lastet opp til WordPress-mediebiblioteket. Når de er lastet opp og lagt til grensesnittet, vises bildene dine direkte under dra-og-slipp-området.

Legge bilder til Soliloquy

Etter å ha lastet opp bildene dine, kan du gå tilbake og redigere detaljene ved å klikke på ønsket bilde – få opp et vindu der du kan endre ting som bildetittel, alt-tekst og bildetekst. Du kan også spesifisere en mål-URL som skal åpnes hvis du klikker på bildet, i tillegg til om den tilsvarende hyperkoblingen skal åpne i en ny fane eller ikke..

Og det er det – glidebryteren er opprettet! Kort sagt: Soliloquy-grensesnittet gjør det utrolig raskt og enkelt å lage lysbildene dine og gjøre alle viktige SEO ting med bare noen få klikk!

Soliloquy Metadata-innstillinger

Soliloquy begrenser deg imidlertid ikke til å bruke bare bilder. Du kan også lage videobilder – ved hjelp av for eksempel enten YouTube- eller Vimeo-videoer. Alt du trenger å gjøre er å klikke på “Klikk her for å laste opp bilder fra andre kilder”Fra Bilder-fanen, og du vil bli presentert med alternativer for å lage enten bildefrembilder, videobilder eller til og med HTML-lysbilder. Hvis du for eksempel vil lage et video-lysbilde, velger du bare Videobilder og trykker på den blå knappen Legg til video-lysbilde. Nå kan du sette inn relevant video-URL og presto, du har en video-lysbilde – enkel!

Konfigurere glidebryteren

Når bildene (eller videoene dine) er lagt til, er det på tide å konfigurere glidebryteren. Klikk på Config-fanen for å få tilgang til Soliloquys konfigurasjonsalternativer.

Du kan deretter angi skyvetema-temaet (det er to standardalternativer: “klassisk” og “base”, og vi bruker den grunnleggende versjonen i denne anmeldelsen), dimensjonene, overgangsstilen (fra fade, bla horisontalt og bla loddrett) ), tiden mellom overganger, og til og med den faktiske overgangshastigheten.

SoliloquyConfiguration Settings-side

Hvis du vil at glidebryteren skal være mer mobilvennlig (noe som er en god idé), kan du også velge hvordan du vil at skyvekontrollen skal vises på slike enheter.

I tillegg kan du også velge å tilføre rekkefølgen på lysbildene, pause glidebryteren når en besøkende svir over det, og om du vil tillate besøkende å bla gjennom lysbildene manuelt eller ikke – bare for å gi deg en smak av mulighetene!

Alternativene er alle godt forklart. Det er lett å forstå hva hvert alternativ vil gjøre, og på samme måte enkelt å jobbe med ved å bruke enkle nedtrekksruter og avmerkingsbokser.

Kort sagt, det er mange konfigurasjonsalternativer du kan velge mellom, slik at du kan få ting nøyaktig hvordan du vil ha dem. Det er imidlertid en ting som mangler: muligheten til å forhåndsvise glidebryteren umiddelbart etter at du har opprettet den. Kanskje dette virker som en veldig liten ulempe, men det er noe funksjonell mat å tenke på for utviklerne hvis de sikter til perfeksjon, for øyeblikket virker det som den eneste måten å teste ut og se på den endelige kreasjonen din er å lage et nytt innlegg, legg til glidebryteren du har laget, og forhåndsvis deretter innlegget eller siden som inneholder det.

For de mer tekniske brukerne er det også en endelig fane for å legge til en tittel, en snegle og eventuelle tilpassede CSS-klasser – og innebygde import / eksportmekanismer for å importere / eksportere lysbilder til / fra andre nettsteder.

Den ferdige glidebryteren

Når du er ferdig, kan du legge glidebryteren til et hvilket som helst innlegg, side, tilpasset innlegg eller widget-område ved hjelp av en enkel Soliloquy-gitt kortkode eller Legg til skyveknappen som vises over standard WordPress tekstredigeringsprogram.

Hvis du trenger å gå inn igjen for å gjøre ytterligere endringer, kan du gjøre det – bare husk å trykke på Oppdater-knappen når du er ferdig for å sikre at kortkoden du har brukt vil vise den siste versjonen av glidebryteren.

Her er en jeg har laget tidligere ved å bruke “base” -huden. (Bare skjermbilde, jeg er redd!):

Eksempel på ensidig base

Selv om du ikke kan se dem her, laster overgangsanimasjonene bra og ser bra ut!

Hastighet og ytelse

En vanlig klage på glidebryteren er hastighet; Dette skyldes det faktum at ekstra bruk av bilder, Javascript og CSS-stiler – når de håndteres dårlig – kan påvirke sidehastigheten dramatisk. Heldigvis har Soliloquys utviklere tydeligvis lagt ned mye arbeid i å sikre at denne spesielle glidebrygg-pluginen ligger foran pakken – siden, jeg er glad for å rapportere, er Soliloquy lett en av de raskeste WordPress-glidebrygg-pluginene på markedet!

Videre er Soliloquy eksepsjonelt godt kodet, ikke bare når det gjelder å sikre at det er enkelt å bruke og laster raskt, men også med hensyn til både sikkerhet og integrering sømløst med WordPress UI.

I ordene til den ledende WordPress-utvikleren Mark Jaquith:

“Soliloquy er like enkel å bruke som du håper, og den underliggende koden er solid. Den følger WordPress-kodekonvensjoner, er sikkert kodet og passer perfekt inn i WordPress UI. ”

For de av dere som bryr seg mer om tall og statistikk, testet WordPress-guru (og den hyggelige fyren) i april, Chris Lema ytelsen til seks ledende glidebrygg-plugins: Soliloquy, Royal Slider, LayerSlider, Slider PRO, Slider Revolution, og skyv dekk 2.

Her er en rask oversikt over funnene hans:

Lastetider for glidebryteren:

 1. monolog: 0,44 sekunder
 2. SliderPro: 0,53 sekunder
 3. Lagglider: 1,12 sekunder
 4. Royal Slider: 2,40 sekunder
 5. SliderDeck 2: 4,14 sekunder
 6. Revolution Slider: 4,95 sekunder

(merknad: Hvis du er interessert i å lese mer om Chris ‘funn, her er en lenke til den opprinnelige artikkelen hans

Oppsummert: sammenlignet med den tregeste lasteskytteren (Revolution Slider) Soliloquy lastet mer enn ti ganger raskere – legge til mindre enn et halvt sekund til sidehastigheten i henhold til Chris funn!

Utvidelser for Soliloquy

Hvis du vil få mest mulig ut av Soliloquy-plugin (dvs. mer enn den mest grunnleggende evnen til å skape glidebryter), tilbyr plugin-en et utvalg ekstra funksjoner via ni premium tillegg. Disse tilleggene er alle bygget med de samme kodingsfilosofiene for å optimalisere ytelsen, men bringer en rekke mer sofistikerte funksjoner til bordet.

Hvis du velger Multi-lisensen (priset til $ 49), får du tilgang til forskjellige grunnleggende tilleggsprogrammer.

Grunnleggende tillegg:

 • Rute: Planlegg spesifikke lysbilder slik at de bare vises på bestemte tider av døgnet
 • temaer: 2 ekstra skinn for glidebryterne – begge ser bra ut
 • Pinterest: Legg til en “Pin It” -knapp til bildet i hvert lysbilde slik at besøkende kan dele glidebilder på Pinterest
 • Instagram: Legg bilder direkte fra Instagram-kontoen din til glidebryterne

Hvis du velger utviklerlisensen (priset til $ 99), får du tilgang til et ekstra sett med mer avanserte tilleggsprogrammer.

Avanserte tilleggsprogrammer:

 • Utvalgt innhold: Lag en glidebryter for å vise de nyeste innleggene dine i spesifiserte kategorier – ideelt for hjemmesiden din
 • dynamisk: Lag glidebrytere direkte fra NextGen- eller WordPress-galleriene
 • Carousel: Bygg vakre, responsive bildekaruseller
 • Lysboks: Utvid bilder ved å klikke på dem – perfekt for å vise en portefølje
 • miniatyrbilder: Miniatyrbilder av hvert lysbilde vises under glidebryteren

Du vil sannsynligvis finne ut at du vil bruke mange av disse funksjonene, så husk å ta litt tid før du hopper inn for å være sikker på at du får alle funksjonene du trenger fra lisensen du velger!

(Les mer om de offisielle tilleggene)

Dommen

Totalt sett er jeg en stor tilhenger av Soliloquy. Med de rette tilleggene gjør Soliloquy omtrent alt du kan ønske at en glidebrygg-plugin skal gjøre.

Ytelse er tydeligvis enormt viktig når du velger en plugin, og Soliloquy overgår sine konkurrenter (noen av dem med betydelig margin) både når det gjelder ekstra serverforespørsler og hastighet.

Hva mer er, fra et brukervennlighetsperspektiv er Soliloquy utmerket. Å lage en glidebryter er utrolig raskt, enkelt og mest av alt moro. Det er slett ikke vanskelig å ha en vakker, fullt konfigurert glidebryter oppe og går i løpet av få minutter; og fordi alt om denne plugin-en er så intuitiv, vil WordPress-brukere på alle nivåer sannsynligvis føle seg hjemme ved å bruke den.

Kjerneproduktet er en stjeling til 19 dollar. Når det er sagt, er det verdt å huske på at kjerneproduktet bare gir begrenset funksjonalitet, og at du kan finne deg selv som trenger litt mer (avhengig av hva det er akkurat det du vil gjøre). Vær forberedt på å betale litt ekstra om nødvendig (se listen over grunnleggende og avanserte tilleggsprogrammer som er nevnt over) og velg enten Multi- eller Developer-lisensen – slik at du kan gjøre ting som å lage en glidebrytende innlegg for hjemmesiden din, og utvide måtene du kan bruke Soliloquy på.

Og til slutt, hvis du er interessert i å gi Soliloquy en virvel, husk at WinningWP-fans kan motta en velkomst 25% rabatt ved å bruke vår praktiske Soliloquy Rabattkode!

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du sjekke det ut på den offisielle nettsiden for mer info!

* noe som, siden du aldri virkelig kan garantere, betyr at du alltid bør være sikker på at innholdet i den første (faktisk kanskje det eneste) lysbildet dine besøkende ser virkelig teller og behandler innholdet i alle andre lysbilder som et nyttig, men ikke -viktig bonus!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me