Slik organiserer du den redaksjonelle kalenderen din med redigeringsflyt

WordPress-tilbud


Forutsatt at innholdet ditt er bra nok, fører mer innhold til mer trafikk. Hvis du publiserer et nytt blogginnlegg bare en eller to ganger i måneden, er sjansen stor for at konkurrentene dine (som kan publisere mer enn ti ganger så ofte som en måned) vil øke publikummet raskere enn du er (forutsatt at innholdet er opp til riper selvfølgelig).

Men jo mer innhold du publiserer, jo mer blir det et problem å organisere det hele. Spesielt hvis du driver en storstilt publikasjon som stadig publiserer nye innlegg og mottar en mengde nye toneleier osv., Kan det å administrere alt lett ende opp med å gjøre noe. Verre er det, det er lett å gli opp.

Før eller siden må du henvende deg til en slags redaksjonell kalenderplugin for å få hjelp. Mitt valg?

Rediger flyt.

Det er muligens den mest funksjonelle, mest kjente, gratis redaksjonelle plugin der ute. Plugin-en er enkel å navigere, uten annonser, og hver funksjon i den lange listen over funksjoner er ganske mye uunnværlig.

Her er en omfattende oversikt over plugin-modulen og dens mange muligheter.

Den komplette listen over redigeringsflytets funksjoner

Så snart du har lastet ned, installert og aktivert Edit Flow på WordPress-bloggen din, kan du gå til innstillingssiden for plugin-filen for å få en fullstendig gjennomgang av funksjonene. Skjermen du blir truffet med ser slik ut.

Rediger-Flow-funksjonen-List

Følgende er en liste over Edit Flow-funksjoner:

  • en kalender for dra og slipp
  • tilpassede statuser for å indikere et innleggs fremgang
  • dashbord-widgeter som hjelper deg med å spore innhold fra WP-dashbordet
  • redaksjonelle kommentarer for internt samarbeid
  • redaksjonelle metadata for å se historien til innleggsendringer
  • en side for å se alle innleggene dine, pluss statusene deres, med et øyeblikk
  • brukergrupper for å styre teamet ditt
  • interne varsler

Les videre for å få en fullstendig beskrivelse av hver funksjon, pluss plasseringen i administrasjonspanelet der hver funksjon trer i kraft.

Kalender

WP-administrator > dashbord > Kalender

Dra-og-slipp-kalenderen er en av de mest attraktive funksjonene i Edit Flow – å følge med måloppføringsplanen din er så mye enklere når alt du trenger å gjøre er å klikke og dra.

Kalender

Når du går over til siden med kalenderalternativer, ser du tre mulige tilpasninger. For det første kan du bestemme hvilke innleggstyper som skal vises i kalenderen (ikke bekymre deg for “Ideer” -typen; det er bare en tilpasning for mitt eget nettsted). For det andre får du også velge hvilken posttype som kan opprettes fra selve kalendersiden (kommer sannsynligvis til å være standardinnlegget for de fleste av dere).

Til slutt kan du også aktivere et abonnementsstrøm fra iCal eller Google Kalender.

Edit-Flow-calendar-innstillinger

Tilpassede statuser

WP-administrator > Rediger innlegg

Når du har installert Redaksjonskalender, er flere nye poststatuser aktivert: Pitch, Tildelt, Pågående, Utkast og Venter på vurdering (Pitch er standard for hvert nye innlegg).

Rediger-Flow-Pitch-til-Draft

Hvis du foretrekker å endre statusene rundt litt, kan du gå inn på innstillingssiden og opprette, redigere og slette statuser. Du kan endre standard fra tonehøyde til utkast, opprette en ny status for å indikere fullførte innlegg – uansett hva du føler du trenger.

Custom-Statuser-1

I alternativer-delen kan du velge hvilke innleggstyper disse statusene skal brukes på, samt om ikke nedtrekksstatus alltid skal være aktivert.

Custom-Statuser

Dashbord-widgets

WP-administrator > dashbord

Med Edit Flow kommer også et sett med widgets du kan plassere på dashbordet for å gi en rask oversikt over innholdet ditt med et øyeblikk. Disse widgetene er et notisblokk for raskt å notere tanker, en liste over innleggsstatusene pluss antall innlegg som er merket med hver status, og en liste over alle innleggene du følger.

Dashboard-widgeter

På alternativsiden kan du aktivere eller deaktivere hver widget.

Widget-alternativer

Redaksjonelle kommentarer

WP-administrator > Rediger innlegg

Med tillegg til Edit Flow til plugin-arsenal, har du nå en ny widget på redigeringsinnleggssiden. Denne widgeten gjør det mulig for redaktører å sende inn svar til innleggsforfattere, be om revisjoner, indikere godkjenning osv. Innleggsforfattere kan deretter gjøre de nødvendige endringene og svare på redaktøren. Den tar e-post ut av postrevisjonsprosessen, og kan være en enorm tidsbesparelse for bloggerens redaktør (er).

Redaksjonelle-kommentarer

Alternativer-siden lar deg velge hvilke innleggstyper redaksjonelle kommentarer er aktivert.

Kommentar-alternativer

Redaksjonelle metadata

WP-administrator > Rediger innlegg

Redaksjonelle metadata lar deg logge tilpassbare detaljer for hver oppgave, for eksempel ordtelling, innleggstema osv. Skjermwidgeten for denne funksjonen er også plassert på rediger innleggssiden, under innleggsformatet og kjennetegnet bildemoduler.

Redaksjonell-Metadata

På innstillingssiden kan du legge til nye felt i widgeten og velge hvilke innleggstyper redaksjonelle metadata skal være synlige.

Metadata-alternativer

Historiebudsjett

WP-administrator > dashbord > Historiebudsjett

Historiebudsjett-siden er en enkel side som lar deg se alle innleggene dine og deres respektive statuser på ett øyeblikk. Du kan filtrere innlegg i henhold til dato, status, kategori og brukerne de ble opprettet av.

Story-Budget

Brukergrupper

WP-administrator > Rediger flyt > Brukergrupper

Brukergruppefunksjonaliteten er en av mine favoritt Edit Flow-funksjoner. Jeg er en enorm organisasjonsfreak. Jeg liker at alle jeg jobber med for å tydelig kjenne rollene sine og hva de skal gjøre.

Brukergrupper

Et sett med forhåndsdefinerte brukergrupper er inkludert, som består av kopieredaktører, fotografer, reportere og seksjonsredaktører. Du kan legge til, redigere og slette brukergrupper som du ønsker. Alternativer-fanen lar deg velge hvilke innleggstyper brukergrupper som skal brukes.

Varsler

WP-administrator > Rediger innlegg

Til slutt har vi redigering av strømningsvarsler. Det er her teamsamarbeid om et enkelt innlegg blir superenkelt.

Varsler er en skjermwidget på rediger innleggssiden. Det lar deg “merke” bestemte brukerkontoer i et visst innlegg. Hver bruker lagt til varslingslisten vil motta et varsel hver gang innleggets status endres, eller når en redaksjonell kommentar sendes inn.

I stedet for å legge til hver enkelt bruker, kan du dessuten også merke forskjellige brukergrupper for varsling.

Varsler

På innstillingssiden kan du velge hvilke varslinger om innleggstyper som er aktivert, og om administratorkontoer skal varsles om hver statusendring / redaksjonskommentar eller ikke..

Varslingsinnstillinger

Pakk inn

Det er få gratis-redaksjonelle kalender-plugins som kan få jobben gjort så raskt og effektivt som Edit Flow. Det lar deg administrere blogginnholdet ditt med letthet og stil, samtidig som du lar deg kommunisere raskt og profesjonelt med dine ansatte. Hva mer kan en redaktør ønske seg?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me