SiteOrigin Page Builder Review: Den bedste gratis WordPress Page Builder Plugin?

WordPress-tilbud


SiteOrigin Page Builder er et af de mest populære gratis indholdseditor-plugins, der er tilgængelige for WordPress. Men med så mange fremragende premium sidebygere på markedet, kan et gratis plugin som SiteOrigin Page Builder være et realistisk alternativ, eller kommer det til kort?

Ved afslutningen af ​​denne gennemgang vil du forhåbentlig kunne se, om det er en levedygtig mulighed at gemme dine penge og bruge et gratis plugin, eller om en mangel på funktioner gør det nødvendigt at købe et premium værktøj.

Om SiteOrigin Page Builder

SiteOrigin Page Builder-plugin

Page Builder af SiteOrigin (downloades fra det officielle WordPress-arkiv her er oprettet for at hjælpe dig med at fremstille brugerdefinerede design til dit WordPress-webstedsindhold. Fra at hjælpe dig med at opbygge et unikt startsidelayout til at tilbyde avancerede design til dine About- og Kontakt-sider og hjælpe dig at udgive mere attraktive blogindlæg, opgraderer dette plugin standard WordPress-editor for at udvide dine kreative indstillinger.

SiteOrigin Page Builder brugergrænseflade

Page Builder af SiteOrigin baggrundsbrugergrænseflade.

Plugin giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede gitterbaserede responsive sidelayouts gennem dens træk-og-slip-interface, og du kan derefter indsætte en række indholdsmoduler i dine brugerdefinerede layout for at oprette funktionsrige sider.

Live Editor Front-End brugergrænseflade

Front-end Live Editor SiteOrigin Page Builder-tilstand.

Hvis du leder efter designinspiration, eller hvis du er kort til tiden, inkluderer SiteOrigin Page Builder også et udvalg af redigerbare forudbyggede layouts.

SiteOrigin Page Builder-sidelayouts

Layouterne af SiteOrigin Page Builder kan alle redigeres.

Vi vil undersøge brugergrænsefladen og valg af indholdsmoduler derefter, men hvis du nogensinde har ønsket mere kontrol over udseendet af indlæg og sider på dit WordPress-websted, kan dette være plugin for dig.

Bedste SiteOrigin-sidebyggerfunktioner

Brugergrænsefladen, valg af indholdsmoduler og widgets og forudbyggede layout er de tre hovedkomponenter i et WordPress-sidebygger plugin.

Vi ser på disse aspekter af dette plugin plus et par ekstra funktioner til at hjælpe dig med at beslutte, om dette gratis værktøj er den rigtige mulighed for dit projekt.

SiteOrigin-træk-og-slip-side-builder-interface

Når du aktiverer plugin, tilføjes en ekstra fane til WordPress Editor. Når det klikkes, starter det SiteOrigin Page Builder-interface.

Page Builder Editor-knapper

Klik på fanen Page Builder skifter WordPress Editor til SiteOrigin Page Builder.

Når Side Builder-grænsefladen er indlæst, kan du starte med at tilføje en widget, en række eller et forudbygget layout til din side.

SiteOrigin Side Builder Kom godt i gang

Back-end SiteOrigin Page Builder-interface.

Oprettelse af layoutnet med rækker og kolonner

Rækker er grundlaget for sidebyggerlayoutet, og hver række, du tilføjer til din side, kan opdeles i flere kolonner. Ved at tilføje flere rækker til dit layout – hver med deres egne kolonner – kan du begynde at oprette avancerede sidedesign med få klik.

Rækkebygger

SiteOrigin Page Builder giver dig præcis kontrol over dine netbaserede layouts ved hjælp af rækker og kolonner.

Når du har klikket på knappen Tilføj række, kan du definere din række- og kolonnestruktur. Træk-og-slip-grænsefladen gør det nemt at ændre bredden på rækkerne, men hvis du leder efter hjælp til at skabe et æstetisk tiltalende layout, eller du gerne vil spare tid, kan du vælge fra den foruddefinerede kolonne nøgletal.

Opret en brugerdefineret kolonnelayout

De foruddefinerede forhold gør det nemt at hurtigt oprette et passende kolonnelayout til din side.

Ud over at definere antallet af kolonner i rækken kan du også tilpasse udseendet på rækken og individuelle celler. Ændring af baggrundsvisningen, herunder skift af farver eller billeder, håndteres via panelet Rækkeformer. Du kan også tilføje tilpassede margener og polstring og indtaste enhver tilpasset CSS for endnu større kontrol over dit design.

Tilpas rækkeformater

SiteOrigin Page Builder giver dig fuld kontrol over udseendet på dine rækker og deres kolonner.

Når du er tilfreds med rækken og dens kolonner, kan du føje den til din side for at fortsætte med at opbygge dit brugerdefinerede layout. Fordi du kan tilføje så mange rækker, som du har brug for til din side, kan du oprette nogle virkelig avancerede layouts med SiteOrigin Page Builder.

Eksempel på et tilpasset layout til SiteOrigin Page Builder

De tilpassede række- og søjlelayouter kan arrangeres gennem træk-og-slip-grænsefladen.

Tilføjelse af widgets til din brugerdefinerede sidelayout

Widgets er indholdsblokke, der bruges til at tilføje nyttige elementer til dine sider, såsom knapper, kort og skyder. Men før vi dækker widgetindstillingerne, lad os se på, hvordan de er føjet til sidelayouterne.

SiteOrigin Page Builder Widgets

Nogle af widgets eller indholdsblokke kan du tilføje til dine layouts med SiteOrigin Page Builder.

Vælg blot en række eller kolonne, og tryk på knappen Tilføj widget, og du kan vælge, hvilket element du vil tilføje til dit layout.

Føj en widget til siden

SiteOrigin Page Builder-widgets kan ekstensivt tilpasses.

Når en widget er tilføjet, kan du klikke på den for at begynde at tilpasse dens udseende og hvordan den fungerer.

SiteOrigin Page Builder Live Editor Mode

Ud over at arbejde i back-end editor kan du også skifte til ‘Live Editor’ tilstand for at se, hvordan din side ser ud, når den bliver offentliggjort.

Live-editor front-end visning

Live visningstilstand gør det nemt at få vist et eksempel på dit arbejde, og du kan også foretage ændringer gennem sidepanelet, men det er ikke så interaktivt som for nogle af premium sidebyggerne.

Hvis du vil foretage ændringer på din side, når du arbejder i front-end Live Editor-tilstand, snarere end at give dig mulighed for at interagere med indholdet direkte, viser plugin et pop op-vindue, der indeholder kontrollerne.

Paneler med Live Editor-indstillinger

Hvis du vil foretage ændringer i dit sidedesign i Live Editor-tilstand, skal du gøre det gennem et pop op-vindue.

Live Editor-tilstand giver dig en nøjagtig forhåndsvisning af dit arbejde, så du kan finde ud af, hvordan det ser ud for dine besøgende. På grund af manglen på direkte inline-redigering sammenligner det ikke godt med de polerede peg-og-klik-front-redaktører, der findes i premium WordPress-værktøjer som Beaver Builder, Visual Composer eller Thrive Themes Content Builder.

Divi Front-End Editor

Divi er et premium WordPress-tema og sidebygger plugin, der giver dig mulighed for at interagere direkte med dit sidedesign.

Live Editors mangel på direkte inline-redigering er ikke en stor ulempe, men de andre tidligere nævnte værktøjer såvel som premium-divien fra elegante temaer tilbyder en meget mere lydhør og intuitiv brugeroplevelse. At være i stand til at klikke på et element og begynde at redigere det direkte på siden – uanset om du vil ændre tekst, ændre størrelse på en søjle eller flytte et element til en ny position – er en meget mere praktisk og intuitiv måde at arbejde på.

Mobilt responsivt sidedesign

En praktisk funktion ved Live Editor er imidlertid det mobile preview-værktøj. For at få en idé om, hvordan smartphone- og tabletbrugere vil opleve dit indhold, kan du bruge enhedsknapperne til at få vist dit design gennem de mobile visningsportaler.

SiteOrigin Page Builder Mobile Preview

Ved at klikke på mobil- og tabletknapperne ændres størrelsen på visningen for at efterligne de mindre skærme på disse enheder.

Da alle SiteOrigin Page Builder-elementer – inklusive layout og widgets – er lydhøre, skal dine designs fungere godt på mindre skærmenheder.

SiteOrigin-sidebyggerlayouts

Eksempel Pre-Built Layout

Et af de redigerbare foropbygede startsidelayouts fra SiteOrigin Page Builder.

Ud over at oprette dine egne brugerdefinerede designs, kan du også importere et af de forudbyggede layouter til din side, og for et gratis plugin inkluderer SiteOrigin Page Builder et imponerende udvalg af forudbyggede designs. De er dog ikke op til den samme standard som dem, du ville få med et premium værktøj som Beaver Themer.

Nogle sidebyggerlayouts

SiteOrigin Page Builder-design dækker en række sidetyper, herunder sider om Home, About, Contact og e-handel, der er egnede til forskellige projekter. Når du har importeret et layout, kan du redigere det via grænsefladen til back-end-builder.

Redigering af et layout

De importerede layouts består af rækker, kolonner og widgets, som alle kan tilpasses via builder-interface.

Layouterne inkluderer relevant stockfotografering, så når du først har importeret designet, kan du blot erstatte teksten for hurtigt at oprette siden til dit websted.

Widgets til indhold af byggesten

Som nævnt indeholder SiteOrigin Page Builder et godt sæt nyttige widgets, der kan føjes til dine sider. Fra overskrifter og knapper til prisfastsættelse af tabeller og glider kan du hurtigt og nemt opgradere dit indhold med denne sidebygger.

Sidebygger-widgets

SiteOrigin Page Builder giver dig et godt sæt widgets til dine tilpassede sidedesign.

Når du har føjet en widget til dit layout, kan du tilpasse dens udseende gennem builder-interface.

Redigering af en widget

Du kan personalisere widgets for at sikre, at de matcher dine designpræferencer.

Som mange af de bedste WordPress-sidebygger-plugins, kan enhver af de widgets, der er aktive på dit websted – inklusive dem fra tredjeparts-plugins – føjes til dine tilpassede design. Dette åbner en hel verden af ​​kreative muligheder. Hvis du ikke kan finde en passende widget fra SiteOrigin Page Builder-valget, skal du være i stand til at finde en anden steder.

Arbejder med ethvert WordPress-tema

Selvom SiteOrigin tilbyder en række WordPress-temaer (hvoraf nogle er blevet oprettet af SiteOrigin, og nogle af tredjepartsforfattere som ProteusTemaer og ThemeTrust), skal pluginset til Page Builder fungere med ethvert korrekt kodet tema. For eksempel blev Digital Pro Genesis-barnets tema fra StudioPress brugt under test til denne SiteOrigin Page Builder-gennemgang uden problemer. Skiftning af temaer forårsagede heller ingen problemer, idet de tilpassede sidedesignsfrit overførtes problemfrit til det nye design.

Sideskabelon i fuld bredde

Dit websted har brug for en skabelon i fuld bredde, hvis du vil oprette sider uden WordPress-sidebjælker eller overskrifter.

Hvis du vil oprette layout i fuld bredde, f.eks. Til din startside, skal du sikre dig, at dit WordPress-tema indeholder en skabelon i fuld bredde. Alternativt kan du kode en selv eller installere et plugin, såsom de gratis fullbreddeskabeloner til ethvert tema & Sidebygger.

Life After SiteOrigin Page Builder?

På grund af den måde, mange WordPress-sidebygere fungerer på, kan deaktivering af plugin forårsage problemer. Ofte mister du enten adgang til alt indhold, du har føjet til en side hos bygherren, eller det går tabt i have med proprietær kode.

Efter fjernelse af plugin

Dit indhold er stadig tilgængeligt efter deaktivering af SiteOrigin Page Builder-pluginet.

Heldigvis er dette ikke tilfældet med SiteOrigin Page Builder. Efter deaktivering af plugin, skal dit indhold stadig være tilgængeligt (uden den formatering, der er anvendt af bygherren) for dine besøgende, og redigeres gennem standard WordPress Editor. Dette giver dig muligheden for at skifte til en anden side-builder i fremtiden uden at miste dit indhold – noget, der ikke altid er muligt med andre side-builder-plugins.

SiteOrigin Page Builder Premium-tilføjelser

Indtil videre har alt, der er dækket af denne SiteOrigin Page Builder-anmeldelse, relateret til den gratis version af plugin. Du kan dog opgradere sidebyggeren ved at købe det premium SiteOrigin-tilføjelsespakke til $ 29.

Premium-tilføjelsesmoduler

Den præmieopgradering giver dig adgang til en hurtigere supporttjeneste og syv nye sidebyggerfunktioner.

Fordelene ved at aktivere premium-tilføjelserne inkluderer at kunne bruge den brugerdefinerede posttype-builder til at oprette yderligere posttyper til dit websted, muligheden for at indstille parallax-baggrundsbilleder til layoutrader for at gøre dem mere visuelt tiltalende og muligheden for at tilføje animation effekter på layoutelementerne.

Brug af premium-animationsmodulet

Premium add-ons gør det muligt at anvende animationseffekter og triggere på sideelementer.

En anden fordel ved at købe tilføjelser til SiteOrigin Page Builder er, at du ud over deres gratis supportkanal også får adgang til premium e-mail-support.

Afsluttende tanker

Front-End Live View

Den relativt begrænsede front-end grænseflade for sidebygger er den eneste største svaghed ved dette plugin.

For et gratis WordPress-plugin er SiteOrigin Page Builder et imponerende værktøj.

Editoren er nem at bruge, og valg af widgets sammen med muligheden for at tilføje tredjeparts widgets til dine layouts skal sikre, at næsten enhver kan oprette nyttige brugerdefinerede sidedesign til deres WordPress-websted. De forbyggede sidelayouter er også gode, hvilket giver dig en hurtig måde at komme i gang med dine egne brugerdefinerede design.

Front-end Live Editor er det vigtigste område, hvor SiteOrigin Page Builder falder bag premium side builder-plugins til WordPress. Selvom du muligvis kan oprette design af en lignende kvalitet som dem, du ville gøre med et værktøj som Divi eller Beaver Builder, vil det tage dig længere tid og involvere mere indsats med SiteOrigin Page Builder. Der er desuden nogle funktioner, der findes i disse værktøjer, som du bare ikke får adgang til med dette plugin – selvom du køber premium add-ons.

For et gratis WordPress-sidebygger-plugin er den overordnede brugeroplevelse af SiteOrigin Page Builder imidlertid god, og hvis du har et stramt budget og stadig ønsker at oprette avancerede sidedesign til dit websted, kan det være en enorm hjælp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me