Shtojcat më të mira të WordPress për krijimin e grafikëve dhe grafikëve dinamikë

Marrëveshjet me WordPress


Nëse doni të shtoni besueshmëri shtesë në postimet tuaja, aq më shumë të dhëna që mund të siguroni, aq më mirë.

Sidoqoftë, kjo ngre çështjen se si mund të paraqiten më mirë këto të dhëna. Renditja pa fund e shifrave dhe statistikave tuaja e bën të vështirë për përdoruesit të kuptojnë mesazhin tuaj, dhe, natyrisht, është i mërzitshëm! Shumica e njerëzve i gjejnë të dhënat më të lehta për tu tretur kur ato paraqiten në një format vizual, siç janë grafikët dhe tabelat.

Megjithë nxitjen që i jep autoritetit dhe besueshmërisë tuaj, shtimi i të dhënave vizuale në postimet, grafikët dhe tabelat tuaja është diçka që shumica e webmasterëve e anashkalojnë. Kur shihni një grafik, zakonisht është thjesht një imazh që është futur, sesa një dinamik.

Tani, përdorimi i një imazhi do të kapërcejë mesazhin tuaj dhe është mirë nëse nuk planifikoni kurrë të azhurnoni të dhënat tuaja. Sidoqoftë, nëse numrat mund të ndryshojnë ose planifikoni të shtoni shifrat më të fundit pasi dhe kur ato bëhen të disponueshme, kjo taktikë thjesht nuk do të funksionojë. Për këtë, do të duhet të krijoni një grafik dinamik.

Për fat të mirë, ekzistojnë një numër shtojcash fantastike në dispozicion për të thjeshtuar procesin e krijimit të grafikëve dhe skicave dinamike. Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të rritur shitjet duke përfshirë disa të dhëna për të rezervuar lartësinë tuaj, atëherë kontrolloni këto.

1. Listat e WordPress – FALAS

WordPress Charts është një zgjidhje e thjeshtë për t’u përdorur grafikët që është falas për tu shkarkuar. Përdor Chart.js dhe HTML5 për të krijuar tabela të animuara.

Gjashtë grafikët janë të disponueshëm: grafiku i byrekëve, grafiku i donave, grafiku i zonës polare, grafiku i barit, grafiku i linjës dhe grafiku i radarit, dhe mund t’i futni në faqen tuaj të internetit duke përdorur kode të shkurtra ose përmes një widget.

Do të gjeni zonën e kodeve të shkurtëra nën menunë Media në zonën tuaj të administratorit të WordPress. Një shembull i shkurtër kodi është dhënë për secilin lloj grafiku, dhe nën atë është një listë me dhjetëra atribute të kodit të shkurtër që mund të përdoren për të ndërtuar grafikët tuaj.

Kartelet e shkurtra të WordPress

Listat duken fantastike: Ata janë duke u ngarkuar me shpejtësi dhe janë animuar kur ngarkohen për herë të parë, duke e bërë faqen tuaj të duket shumë profesionale.

Për të ndryshuar çdo aspekt të grafikut tuaj, thjesht duhet të modifikoni vlerat dhe atributet në kodin e shkurtër.

Grafikët e WordPress Grafiku i zonës polare

Nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje të thjeshtë në chart, WordPress Charts është një opsion i mirë pasi bën shtimin e tabelave themelore një fllad.

Ata prej jush që po kërkojnë të shtojnë tabela më komplekse mund të gjejnë sistemin e kodeve të shkurtra dhe mungesën e opsioneve pak zhgënjyese, kështu që unë rekomandoj të kërkoni një zgjidhje më të përparuar.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

2. Visualizer – FALAS /-57-plus

Visualizer është një tabelë e gjithanshme dhe zgjidhja e tabelave nga ThemeIsle.

Në versionin falas, ju mund të krijoni tabela, grafikët e byrekut, grafikët e linjave, tabelat e zonave, gjeo diagramet, tabelat e shiritave, tabelat e kolonave dhe skemat e shpërndarjes.

Nëse jeni duke përdorur redaktorin klasik të WordPress, do të shihni një buton për Visualizer në shiritin e veglave; kur përdoret Gutenberg, Visualizer do të jetë i disponueshëm në menunë kryesore të bllokut. Sigurohuni që mënyra e “Visual Editor” të jetë zgjedhur në të dyja konfigurimet për të parë butonin Visualizer.

Visualizer

Fatkeqësisht, kur Gutenberg ishte duke u përdorur unë nuk isha në gjendje të krijoja një tabelë të re. Duhej të kaloja te Redaktori Classic për të parë grafikët në dispozicion.

Bizuditërisht, mund të futni grafikët që keni krijuar më parë kur aktivizohet Gutenberg – thjesht nuk mund të krijoni të reja.

Gutenberg në Visualizer

Kalimi te Redaktori Classic ju lejon të shihni të gjitha opsionet e grafikut – përfshirë opsionet e primetrave të grafikut që nuk janë të disponueshme në versionin falas.

Opsionet e Grafikut të Visualizer

Të dhënat mund të ngarkohen për tabelën ose grafikun tuaj nga një skedar CSV. Ju mund ta ngarkoni këtë drejtpërdrejt ose të importoni nga një URL.

Grafiku i kolonës së vizualizuesit

Një version premium i Visualizer është në dispozicion nga 57 £ në vit. Shton edhe katër tipe të tjera grafikësh: Matës, shandan, kohëzgjatje dhe kombinim.

Një nga karakteristikat më të lezetshme të versionit premium është aftësia për të krijuar tabela nga postimet, faqet dhe llojet e tjera të postave me porosi. Opsione shtesë janë të disponueshme edhe për tabelat, dhe shton funksionalitetin për të krijuar tabela private, dhe përdoruesit të redaktojnë tabelat.

Ndërsa versioni premium i Visualizer shton shumë mundësi të dobishme, unë dyshoj se shumica e përdoruesve të WordPress do të jenë të kënaqur me tiparet e disponueshme në versionin falas.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

3. Listat e Lehta – FALAS

Easy Charts është një zgjidhje falas për grafikët që u zhvillua duke përdorur bibliotekën uvCharts Javascript.

Janë të disponueshme gjithsej 12 lloje grafikësh: Grafiku i shiritave, grafiku i grumbulluar në bar, grafiku i shiritave për qind, tabela për shirita, tabela e zonës, grafiku i zonave të grumbulluara, grafiku i zonave për qind, grafiku i linjave, grafiku i byrekëve, grafiku i donave, tabela e zonës polare dhe ujëvara tabelë.

Listat shtohen si një lloj postimi me porosi, dhe ju shtoni të dhëna përmes një tabele të personalizueshme që ju lejon të ndryshoni me lehtësi shifrat. Kolonat dhe rreshtat mund të shtohen me klikimin e një butoni.

Një kode e shkurtër shfaqet për grafikun tuaj. Nëse preferoni, megjithatë, mund të futni tabela duke përdorur butonin Listat e thjeshtë nga faqja e redaktorit dhe thjesht duke zgjedhur atë që dëshironi të futni.

Shtimi i të dhënave në Listat e Lehta

Për sa kohë që i keni ruajtur të dhënat tuaja, do të jeni në gjendje të shihni një vrojtim të grafikut tuaj.

Duke ndryshuar llojin e grafikut në zonën e konfigurimit dhe duke kursyer përsëri tabelën tuaj, mund të shihni se si duken të dhënat tuaja në të gjitha 12 llojet e grafikëve.

Paraprakisht Grafiku

Numri i opsioneve të personalizimit në dispozicion në Listat e Lehtë është i jashtëzakonshëm. Aspectdo aspekt i grafikut tuaj mund të modifikohet – pavarësisht nëse do të jetë stilimi, kufijtë, etiketat, typografia ose titrat.

Konfigurimi i grafikut

Nuk ka zonë të përgjithshme të rregullimeve të disponueshme për Listat e Lehta, por ekziston një faqe informacioni që detajon veçori të tilla si aftësia për përdoruesit të shkarkojnë tabela si imazhe.

Me një ton opsionesh, 12 lloje grafikësh dhe disa skema ngjyrash të bëra paraprakisht, Listat e Lehta janë një zgjedhje e shkëlqyeshme.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

4. Grafikët e WordPress & Listat – FALAS

Zhvilluar duke përdorur HTML5, kuadrin Vue.js Javascript dhe Chart.js, WordPress Graphs & Grafikët është një zgjidhje e thjeshtë që mbështet tetë lloje grafikësh.

Llojet e disponueshme të grafikut janë grafiku i byrekut, grafiku i donave, grafiku polar, grafiku bar, grafiku i linjës, grafiku i radarit, grafiku i flluskave dhe grafiku i shpërndarjes.

Nëse redaktori klasik është aktivizuar, do të shihni një buton për të “Vendosur Grafikun” në shiritin e veglave të redaktuesit. Fatkeqësisht, kur Gutenberg është aktiv, nuk ka bllok në dispozicion për Grafikët WordPress & Listat. Kjo është padyshim një çështje që duhet të zgjidhet, pasi Gutenberg është aktiv si parazgjedhur në WordPress tani.

Butoni i Grafikëve dhe Grafikëve të WordPress

Kur klikoni në butonin “Vendosni grafikun”, do të ftoheni të shtoni një grafik. Pastaj mund të zgjidhni llojin e grafikut që dëshironi të përdorni.

Zgjedhja e një Grafiku

Më pëlqen se si shtojca ju lejon të shtoni të dhëna në një tabelë. Kurdo që të shtoni të dhëna, të përcaktoni etiketat ose të ndryshoni ngjyrat, ndryshimet azhurnohen menjëherë në parapamjen e grafikut në anën e djathtë. Në këtë drejtim, ajo funksionon në një mënyrë të ngjashme me personalizuesin e WordPress.

Kur të keni mbaruar, grafiku do të futet në zonën tuaj të përmbajtjes përmes një kodi të shkurtër. Ju mund të ktheheni dhe të redaktoni grafikët tuaj në çdo kohë duke klikuar përsëri në butonin “Vendosni Grafikun”. Një listë e grafikëve tuaj të krijuar do të shfaqen atje.

Grafiku polar

Grafikët e WordPress & Listat është një alternativë e mirë për Listat WordPress. Shtë një shtojcë themelore që nuk ju lejon të ndryshoni llojin e tabelave që keni krijuar, dhe as nuk ju lejon të ngarkoni të dhëna përmes skedarëve CSV.

Përkundër këtyre kufizimeve, është e lehtë të rekomandohen Grafikët WordPress & Listat për të gjithë ata që thjesht kërkojnë të shtojnë tabela dhe grafikë të thjeshtë në përmbajtjen e tyre. Shpresojmë, ata do të shtojnë mbështetje për Gutenberg në të ardhmen.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

5. Listat e përgjegjshme – 16 dollarë

Grafikët përgjegjës janë një zgjidhje e përballueshme e grafikëve që ju lejon të krijoni shtatë lloje të vizatimeve të animuara.

Të gjitha tabelat janë krijuar duke përdorur Grafikët .js. Shtatë llojet e grafikëve janë grafiku i byrekut, grafiku i donave, bar barra, grafiku i linjës, grafiku polar, skema e radarit dhe shufrat e përparimit të bootstrap.

Listat mund të futen në përmbajtjen tuaj duke përdorur kodet e shkurtra ose direkt në shabllonet e faqeve duke përdorur PHP. Në zonën e cilësimeve të grafikut, mund të emërtoni grafikun tuaj, të zgjidhni llojin tuaj të grafikut dhe të përcaktoni gjerësinë e grafikut.

Ekziston një zonë me parametra të stilit të madh me dhjetëra opsione gjithashtu. Nga këtu mund të ndryshoni kufijtë, mbushjet, tipografia dhe ngjyrat.

Parametrat e Grafikut dhe Cilësimet e stilit

Të dhënat mund të futen me dorë në fund të faqes në grupe të shumta të të dhënave.

Nëse preferoni, mund të ngarkoni të dhënat direkt përmes një skedari CSV. Një shabllon CSV është dhënë për t’ju ndihmuar të shihni se si mund të organizohen të dhënat para se të ngarkoni.

Vendosja e të dhënave

Për fat të keq, nuk ka asnjë mënyrë për të parë paraprakisht tabelën tuaj ndërsa e krijoni atë. Ju duhet të fusni kodin e shkurtër në zonën tuaj të përmbajtjes për ta shikuar paraprakisht dhe për të parë çdo ndryshim që keni bërë.

Fatmirësisht, tabelat që futen në faqen tuaj të internetit duken të shkëlqyera.

Shembuj të Grafikëve të Përgjegjshëm

Ndërsa nuk është falas për t’u shkarkuar, me 16 dollarë Listat përgjegjëse është një zgjidhje mjaft e përballueshme. Ka shumë mundësi të dobishme për styling dhe ju lejon të ngarkoni sasi të mëdha të të dhënave duke përdorur skedarë CSV.

Sigurohuni që të kontrolloni demonstrimin e administratorit të Charts Responsive për të kuptuar më mirë se çfarë mund të bëjë shtojca.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

6. amCartet: Listat dhe Hartat – FALAS

Në krahasim me shtojcat e tjera në këtë artikull, AmCartet: Tabela dhe Hartat janë drejtuar më shumë drejt përdoruesve të përparuar të WordPress sesa fillestarët. Shtojca u zhvillua nga grafikët dhe hartat shërbimi Javascript, amCharts.

Nëntë llojet e tabelave janë të disponueshme: grafiku XY, grafiku i byrekut, grafiku i prerë, diagrami i sankit, grafiku i radarit, grafiku matës, diagrami i akordeve, gjurmët dhe harta.

Në zonën e cilësimeve të shtojcave, mund të zgjidhni nëse burimet ruhen nga distanca ose në vend. Ju gjithashtu mund të shtoni burime të personalizuara në listën ekzistuese të bibliotekave Javascript.

Cilësimet e amCharts

Për secilin lloj grafiku, mund të përcaktoni bibliotekat e burimit të paracaktuar Javascript, HTML dhe Javascript të përdorur. Këto cilësime do të përdoren si një pikë fillestare për çfarëdo grafiku të ri që zgjidhni. Pastaj mund të modifikoni të dhënat ashtu siç e shihni të arsyeshme.

AmCharts Chart Default

Pasi të dini se si funksionon, ju do të vlerësoni se sa të fuqishëm mund të jenë Kartat e Kartave.

Ju mund të ndryshoni një tabelë nga një lloj në tjetrin në çdo kohë, por kini kujdes që kur t’i bëni këto të gjitha të dhënat në kutinë e burimeve, kutia HTML dhe kutia Javascript do të kthehen përsëri në cilësimet që keni përcaktuar në faqen kryesore të cilësimeve të shtojcave për atë lloj të veçantë grafiku.

Diagrami i Sankey

Shikoni amCartet: Listat dhe Hartat nëse jeni një përdorues i përparuar që dëshiron më shumë kontroll mbi bibliotekat e Javascript të përdorura.

Nëse përdorni shërbimin kryesor të amCharts, duhet të shikoni gjithashtu shtojcën e amCharts Embed WordPress nga Rami Yushuvaev, e cila ju lejon të ngulitni tabelat që keni krijuar me plugin.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

7. Grafiku M – FALAS

M Chart është një plugin falas WordPress që ju lejon të përdorni ose bibliotekat Chart.js ose Highcharts.

Faqja e cilësimeve të përgjithshme ju lejon të vendosni nëse tabelat janë paraparë, dhe nëse lejohet ngulitja në distancë e grafikëve.

Vetëm katër lloje të grafikëve janë të disponueshme: Grafiku i vijave, grafiku i kolonave, bar bar dhe grafiku i byrekut.

Cilësimet e grafikut

Të dhënat mund të përfshihen lehtësisht në tabelën tuaj duke shtuar vlerat tuaja në një tabelë. Ju thjesht klikoni dy herë në një qelizë dhe pastaj futni të dhënat tuaja.

Nëse preferoni, mund të ngarkoni të dhëna duke përdorur një skedar CSV.

Ekziston gjithashtu një mundësi për të eksportuar të dhënat e grafikut në një skedar CSV. Ky është një tipar i shkëlqyeshëm dhe diçka që mungon nga shumica e shtojcave të tjera të tabelave.

Të dhënat e grafikut

Një vrojtim i grafikut tuaj shfaqet nën seksionin e të dhënave. Kur ndryshoni llojin tuaj të grafikut në seksionin poshtë zonës së shikimit, shikimi paraprakisht azhurnohet automatikisht.

Paraqitja e grafikut M

Lartësia e grafikut tuaj mund të përcaktohet, dhe ju mund të zgjidhni të shfaqni një legjendë.

Për secilin bosht, ju shtoni një titull dhe zgjidhni një njësi. Ju mund të zgjidhni nga dhjetëra lloje të njësive përfshirë distancën, monedhën, trafikun në internet dhe më shumë.

Cilësimet e të dhënave të grafikut

G Grafiku është një zgjidhje e shkëlqyeshme për grafikët. Shtë e thjeshtë për të shtuar të dhëna dhe futur grafikët e përfunduar në përmbajtjen tënde duke përdorur kode të shkurtra.

Ndiej, sidoqoftë, pasi që ka vetëm katër lloje, ju mund të dëshironi që së pari të shikoni disa zgjidhje alternative të grafikut.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

8. UberChart – 30 dollarë

Shitje me pakicë në $ 30, UberChart është një zgjidhje e avancuar e grafikut që ofron 240 opsione të personalizueshme për grafik dhe 30 opsione të personalizueshme për grupin e të dhënave.

Gjithsej dhjetë lloje të tabelave janë të disponueshme: Listat e vijave, tabelat e zonave, tabelat e barit, tabelat horizontale, tabelat e byrekut, kartat e donutëve, grafikët e radarit, grafikët e zonave polare, skemat e shpërndarjes dhe grafikët e flluskave.

Anydo tabelë që krijoni mund të modifikohet lehtësisht më vonë me klikimin e një butoni. Ju gjithashtu mund të kopjoni grafikët dhe t’i përdorni ato si një shabllon për grafikët e rinj.

Listat ekzistuese

Të dhënat mund të importohen përmes një skedari CSV ose të kopjohen dhe ngjiten drejtpërdrejt në zonën e të dhënave nga softveri i spreadsheet siç është Excel.

Ekzistojnë një ton opsionesh për styling, duke përfshirë mbushjen, kufijtë, ngjyrat, gjatësinë e rrezes dhe më shumë. Një pamje e grafikut tuaj shfaqet në zemër të faqes së cilësimeve.

Krijimi i një Grafiku të Ri

Shumë përdorues thjesht do të përdorin konfigurimin e paracaktuar të stilimit, por, nëse doni të rregulloni modelet e tabelave tuaja, mund të ndryshoni gjithçka nga këshillat e mjeteve dhe titujt në tabelat e legjendave.

Cilësimet e linjës së rrjetit

Me qindra opsione, një përzgjedhje të mirë të llojeve të tabelave, dhe mbështetje për shumë gjuhë dhe multisite WordPress, UberChart është një nga zgjidhjet më të mira të grafikëve në dispozicion sot.

Shikoni faqen e shembujve UberChart për të parë cilësinë e tabelave dhe grafikëve që mund të krijohen duke përdorur plugin.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

9. Grafikët dhe Grafikët e WP – FALAS

E fundit në listën tonë është plugins WP Chap and Graphs. Kjo shtojcë themelore mbështet gjashtë lloje grafikësh: Grafiku i byrekut, tabela polare, grafiku i donave, grafiku i linjës, grafiku i shiritave dhe grafiku i radarit.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shtoni tituj dhe të dhëna përkatëse të tyre, pastaj klikoni në butonin e gjenerimit.

Grafikët dhe Grafikët e WP

Kur klikoni në butonin e gjenerimit, një pamje e grafikut tuaj do të shfaqet së bashku me kodin e shkurtër që duhet të futni në faqen tuaj për të shfaqur tabelën.

Mund të bëni redaktime të shpejta në grafikun tuaj më vonë duke modifikuar thjesht vlerat brenda kodit të shkurtër.

Paraqitja e Listave dhe Grafikëve të WP

Grafikët dhe Grafikët e WP-së janë pa baza themelore. Nuk ka faqe të caktuar për cilësimet, asnjë faqe që rendit tabelat e krijuara më parë dhe asnjë mënyrë për të ndryshuar ngjyrat e përdorura.

Nëse mund të pranoni grupin e kufizuar të opsioneve të personalizimit në ofertë, do ta vlerësoni se sa e shpejtë dhe e thjeshtë është të përdorni plugin.

Shkarkim / Uebfaqe Zyrtare

Mënyra të nderuara

Një numër prizash WordPress nuk u përfshinë në këtë listë.

Ndërsa vlerësoj se shtojcat e përmendura më lart janë përgjithësisht më të mira, vlerësoj që situata e të gjithëve është e ndryshme, kështu që mund të dëshironi të shikoni disa nga zgjidhjet që nuk e bënë prerjen.

Listat Ninja dhe Infogram janë dy zgjidhje që mund të dëshironi të shikoni. Ata nuk e bënë prerjen përfundimtare sepse ju duhet të regjistroheni në një shërbim të jashtëm për t’i përdorur ato.

Unë besoj se është më mirë të ruajmë grafikët në bazën e të dhënave të tua të WordPress, kështu që unë nuk hezitoja të përfshin ndonjë zgjidhje që mbështetej në një shërbim të palëve të treta për të funksionuar. Nëse nuk e keni mendjen të përdorni një shërbim të jashtëm, megjithatë, ju rekomandoj t’i kontrolloni ato.

Listat Ninja

Një shtojcë WordPress që më pëlqeu ishte iChart. Shtë një zgjidhje e thjeshtë në tabelë që ofron gjashtë lloje grafikësh: Grafikët e vijave, tabelat e shiritave, grafikët e radarëve, grafikët e zonave polare, grafikët e byrekëve dhe grafikët e donave.

Një tjetër zgjidhje e mirë është Chartli. Me pakicë me 25 dollarë, është një nga shtojcat më të stilit dhe grafikëve në dispozicion për WordPress dhe krenohet me 15 lloje grafikësh.

Fatkeqësisht, asnjëra prej këtyre shtojcave nuk ju lejon të modifikoni grafikët ose grafikët pasi t’i keni krijuar ato, dhe nuk mund të modifikoni të dhëna edhe përmes kodit të shkurtër.

Për shkak të kësaj, është e vështirë t’i rekomandosh ata, pasi gabimet do të ndodhin në mënyrë të pashmangshme gjatë fazës së krijimit të tabelës.

Krijimi i një grafiku në iChart

Nëse përdorni formularët e gravitetit, shikoni MaxiCharts. Shtojca mund të përdoret për të krijuar tabela nga paraqitjet e formave dhe skedarët CSV.

Shtojca Blazing Charts ju lejon të krijoni copa të kodit të grafikut nga bibliotekat e njohura Javascript. Përdoruesit e përparuar mund ta shohin këtë të dobishëm, por nuk është miqësor për përdoruesit fillestarë ose përdoruesit e ndërmjetëm.

Nëse kryesisht po kërkoni të krijoni tabela dhe pastaj t’i plotësoni ato me tabela dhe grafikë, ekzistojnë disa opsione.

TablePress, e cila është zgjidhja më e njohur e tabelës për WordPress, ka një shtrirje në dispozicion të quajtur Chart Extension që përdor Chartist.js për të krijuar tabela të përgjegjshme nga tabelat tuaja.

Versioni pro i Gjeneratorëve të Tabelave të të Dhënave nga Supsystic, i cili tërhiqet nga 39 dollarë, shton mundësinë për të krijuar tabela dhe diagrame nga të dhënat e tabelës suaj. Shtë një mënyrë efektive për të përmirësuar tabelat ekzistuese.

Mendimet përfundimtare

Ju inkurajoj të provoni grafikët dhe shtojcat e grafikëve të detajuara në këtë artikull, dhe nuk kam dyshim se do të befasoheni këndshëm nga sa e lehtë janë ato për t’u përdorur.

Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të shtuar grafikët bazë dhe grafikët në faqen tuaj të internetit, unë rekomandoj të përdorni ose Grafikët WordPress, Grafikët WordPress & Grafikët ose Grafikët WP dhe Grafikët.

Visualizer është i lehtë për tu rekomanduar gjithashtu. Justshtë po aq e lehtë për t’u përdorur sa zgjidhjet e përmendura më lart, por gjithashtu ju lejon të importoni të dhëna përmes skedarëve CSV.

Përdoruesit e përparuar do të gjejnë AmCharts: Listat dhe Hartat e dobishme, por të tjerët duhet ta shmangin atë.

Nëse opsionet dhe personalizimi i stilit janë një përparësi për ju, unë rekomandoj të përdorni ose Easy Chart ose UberChart. Meqenëse Listat e Lehta janë 100% të lira për ta shkarkuar dhe përdorur, kjo është ajo që unë ju nxis të shikoni në fillim.

Si gjithmonë, bëni sa më shumë testime të jetë e mundur para se të zgjidhni një zgjidhje për faqen tuaj të internetit të drejtpërdrejtë. Për t’ju ndihmuar ta bëni këtë, unë rekomandoj të kërkoni në uebfaqe që ofrojnë shembull skedarë CSV. Këto skedarë mostër mund t’ju ndihmojnë të grumbulloni tabela dhe tabela me informacione për mostrat për të kuptuar më mirë se çfarë mund të bëjnë shtojcat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map