Shtatë shtojcat më të mira dëshmuese për WordPress

Marrëveshjet me WordPress


Në librin e tij të vitit 1984, Ndikimi, Robert Cialdini prezantoi termin “prova shoqërore” – me ç’rast vendimet e njerëzve nxiten nga pikëpamjet dhe veprimet e të tjerëve. Edhe sot e kësaj dite, prova sociale është një dukuri psikologjike që mbetet një pjesë e rëndësishme e marketingut.

Një nga mënyrat më të zakonshme të demonstrimit të provës sociale është të tregosh se si ndihen të tjerët për një produkt ose shërbim duke përdorur dëshmitë. Edhe nëse nuk e kuptoni atë, njerëzit hasin në prova ditore. Shtë e pamundur të shpëtosh prej tyre, pasi ato përdoren në gazeta, reklama televizive, faqe në internet, produkte dhe më shumë.

Shfaqja e dëshmive në një faqe në internet WordPress është e thjeshtë, pasi ka dhjetëra zgjidhje në treg. Duke i integruar ato në faqen tuaj të internetit, ju mund të demonstroni vlera dhe ndihmë për t’i kthyer vizitorët në lexues dhe klientë.

Në këtë artikull, unë do të ndaj atë që ne WinningWP konsiderojmë si shtojcat më të mira të dëshmive për WordPress.

Le të fillojmë…

1. Jetpack (FALAS)

Jetpack është i njohur për karakteristikat e tij të shumta të sigurisë dhe të performancës. Sidoqoftë, kjo shtojcë popullore gjithashtu ka një modul të llojeve të përmbajtjeve të personalizuara që mund të përdoren për të krijuar lloje të reja postimesh me porosi siç janë dëshmitë dhe portofolet.

Pasi të keni aktivizuar dëshmitë nga faqja e shkrimit Jetpack, një zonë e dëshmive do të shtohet në menunë tuaj të administratorit të WordPress.

Aktivizimi i Testimonials në Jetpack

Kur krijoni një dëshmi të re, mund të tregoni emrin e personit, shkruani kuotimin e tyre në kutinë e përmbajtjes kryesore dhe caktoni një imazh të paraqitur.

Pastaj mund të futni Testimonialin në postime dhe faqe duke përdorur kodin e shkurtër të Testimonials. Një widget me kod të shkurtër mund të përdoret gjithashtu nëse doni të shfaqni dëshmitë në shiritat anësor.

Gjashtë atribute janë në dispozicion për kodin e shkurtër të dëshmive, por rezultati duket themelor dhe nuk ka mundësi për të përmirësuar dizajnin.

Shembull Testimonial Jetpack

Testimet e Jetpack janë një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse dëshironi një zgjidhje të thjeshtë dëshmuese. Sidoqoftë, ka alternativa më të mira nëse dëshironi më shumë kontroll mbi mënyrën se si ato duken.

2. Dëshmime të Lehta (FALAS / $ 59-plus)

Testimonials Easy është një zgjidhje e mbushur me karakteristika dëshmuese që vjen me pesë blloqe të Gutenberg për shfaqjen e dëshmive individualisht, rastësisht, në një listë, në një shfaqje slidesh ose në një rrjet.

Shtojca ju lejon të personalizoni çdo aspekt të dëshmive tuaja, dhe ju mund të përcaktoni gjatësinë e fragmentit, madhësinë e figurës, nëse shfaqet data, nëse janë memorizuar shënimet e fshehura dhe nëse shfaqen vlerësimet. Dëshmitë mund të kategorizohen gjithashtu.

Teksti i përdorur për kodet e dëshmive mund të modifikohet gjithashtu, dhe të gjitha dëshmitë janë në përputhje me Schema.org për t’i ndihmuar ata të dalin në makinat e kërkimit.

Opsione të Lehta Testimonionale për Testimonial

Pesë stilet e dëshmisë janë të disponueshme si standarde, por mund të përdorni njëqind të tjerë nëse rifreskoni në Easy Testimonials Pro.

Shitja me pakicë nga 59 dollarë për një licencë të vetme, versioni pro shton një formë të përparme për mbledhjen e dëshmive nga vizitorët, parandalimin e spamit, një karusel rekomandimesh dhe një sistem njoftimi për t’ju njoftuar kur janë dorëzuar rekomandimet e reja. Ekziston gjithashtu një mundësi për të importuar dhe eksportuar Testimonials në formatin CSV.

WordPress Multisite është mbështetur në licencën e biznesit me çmime më të larta 199 $ dhe licencën e agjencisë 599 $.

Një shembull i Testimonials

Testimonials Easy është një nga shtojcat më të mira dëshmuese WordPress në dispozicion sot.

Ajo ofron qindra opsione për të ndryshuar atë që informacioni shfaqet në rekomandime, ndërsa përfshirja e CSS me porosi dhe zgjedhjet e temave i bën stilimin e tyre edhe më të thjeshtë.

3. Widget e Dëshmive (FALAS / 29,99 $ plus)

Dosjet e Testimonials është një zgjidhje popullore që, siç sugjeron emri, ju lejon të shfaqni Testimonials duke përdorur Widgets. Ka pajisje për të shfaqur kategoritë e dëshmive, arkivat, një re-tag, dhe një për rotacionin e dëshmive duke përdorur një rrëshqitës.

Zona kryesore e cilësimeve të shtojcës ka dhjetëra cilësime, shumica e të cilave mund të aktivizohen ose çaktivizohen përmes një kutie kontrolli.

Edhe pse shtojca thekson përdorimin e widget-ve, kodet e shkurtra janë siguruar për t’ju lejuar të vendosni rekomandime në postime dhe faqe.

Shkurtesat unike janë në dispozicion për të shfaqur dëshmitë në një rrëshqitje, dhe për të treguar arkivat e dëshmive, dëshmitë e fundit, një re të dëshmive dhe më shumë. Ekzistojnë shumë atribute për secilin lloj kode të shkurtër, kështu që ju inkurajoj t’i provoni ato duke përdorur shembujt e dhënë të kodit të shkurtër.

Cilësimet e widget për dëshmitë

Një licencë e vetme për versionin premium të shtojcës paketohet me 29,99 $, ndërsa plane shtesë janë në dispozicion për ata që kanë nevojë për mbështetje dhe azhurnime për më shumë faqe në internet. Të gjitha licencat ju japin akses të plotë në të gjitha tiparet, megjithëse.

Përditësimi ju lejon qasje në vlerësime me pesë yje, caching të dëshmive, fragmente, kode shtesë, kode të tjera, rekomandime të paraqitura nga përdoruesi dhe më shumë.

Një shembull i widget Testimonials

Nëse jeni duke kërkuar të shfaqni Testimonials në shiritat anësore, widget e Dëshmive është një mundësi e shkëlqyeshme. Vegël e rrëshqitjes së dëshmive dallohet pasi ju lejon të rregulloni gjithçka nga brenda widget.

Ju, natyrisht, mund të futni rekomandimet tuaja në postime dhe faqe. Ju duhet të jeni në gjendje të stiloni prodhimin në mënyrën që dëshironi nëse ndiqni shembujt e dhënë të kodit të shkurtër.

4. Slider Testimonials (22 dollarë)

Testimonials Slider është një zgjidhje premium që ka mbështetje për redaktorin Gutenberg dhe pajtueshmërinë e GDPR të BE-së.

Ajo vjen me gjashtë shabllone të bukura Testimi: Rrëshqitës, rotator, karusel, letra, listë dhe rrjet.

Kur keni zgjedhur një shabllon, atëherë mund të shtoni Testimonials të reja dhe tërhiqeni dhe hedhni në pozicionin që dëshironi. Ju gjithashtu mund të rregulloni stilin e paraqitjes dhe të shtoni vetë CSS tuaj personal.

Ndryshoni Tekstin e rrëshqitjes së Testimeve

Dëshmitë Slider jo vetëm që ju lejon të shfaqni një foto të autorit dëshmues, ju gjithashtu mund të shfaqni lidhje me profilet e tyre në median sociale dhe të ngarkoni një logo të kompanisë së tyre. Mund të shfaqet gjithashtu një vlerësim.

Pasi të keni përfunduar dëshminë tuaj, ajo mund të futet në faqen tuaj në internet duke përdorur një kod të shkurtër.

Një shembull i rrëshqitjes së dëshmive

Testimonials Slider është në dispozicion nga CodeCanyon për 22 dollarë, dhe është një nga zgjidhjet më elegant për dëshmitë për WordPress në treg.

Ju inkurajoj të shikoni demonstrimin e Slider Testimonials për të marrë një vlerësim të plotë të asaj që mund të bëjë.

5. Super Testimonials (FALAS / 14 $)

Super Testimonials është një shtojcë e thjeshtë WordPress që përmban katër shabllone të projektimit të dëshmive. Për çdo dëshmi, ju mund të shtoni një vlerësim, imazh të paraqitur, informacione të kompanisë dhe më shumë.

Shtojca ka disa mundësi, por dëshmitë mund të caktohen në kategori, ka një kod të shkurtër për të shfaqur Testimonials në një widget, dhe atributet janë në dispozicion për t’ju ndihmuar të caktoni një temë, të renditni artikujt dhe të shfaqni Testimonials nga një kategori e veçantë.

Ndryshoni Testimet e Super

Versioni pro i Super Testimonials është i disponueshëm vetëm për 14 dollarë, dhe shton 20 shabllone me rrëshqitje me 60 lëkurë, dhjetë shabllone të listave me 30 lëkurë, dhe pesë shabllone të rrjetit me 15 lëkurë.

Ajo gjithashtu shton më shumë se njëqind kode të shkurtra dhe shumë atribute të reja të kodit të shkurtra të bazuara në styling. Dëshmitë mund të shfaqen edhe në kolona.

Një shembull i Super Testimonials

Versioni falas i Super Testimonials është i lehtë për t’u përdorur dhe prodhon Testimonials bukur, por, si lloji i postës me porosi dëshmi të Jetpack, ai ofron disa mundësi konfigurimi.

Me vetëm 14 dollarë, unë mendoj se Super Testimonials Pro është alternativa më e mirë pasi ofron dhjetëra shabllone dhe lëkurë shtesë të dëshmive. Ata duken të shkëlqyera – shikoni faqen demo për t’i parë ato në veprim.

6. Rotator Testimonial (FALAS)

Rotator Testimonial është një shtojcë e njohur e rrëshqitjes WordPress, e cila është e lirë për t’u përdorur.

Mund të përdoret për të shfaqur dëshmitë në rrëshqitjet profesionale, dhe disa efekte tranzicioni dhe madhësi të tablove janë në dispozicion. Ju gjithashtu mund të specifikoni shpejtësinë me të cilën lëvizin rrëshqitjet, të përcaktoni saktësisht se çfarë shfaqet në shabllonin tuaj dhe të zgjidhni të reklamoni rastësisht rekomandimet që i janë caktuar në rrëshqitje.

Ndryshoni Rotatorin Testimonial

Shtojca ka karakteristika të tjera të dobishme, të tilla si faqja e arkivave të tipit të postave të personalizuara, një kuti me porosi CSS për stilimin e dëshmive tuaja dhe aftësinë për të caktuar vlerësime, imazhe të paraqitura dhe informacione të autorit.

Megjithëse shtojca është 100% e lirë për ta shkarkuar dhe përdorur, ekziston një paketë temash në dispozicion nga 19,99 $ që shton pesë paraqitje shtesë të dëshmive te dy që janë përfshirë tashmë. Asnjë funksionalitet ose opsione shtesë nuk shtohen nëse blini këtë paketë.

Një shembull i Rotatorit Testimonial

Rotator Testimonial është një zgjidhje e mrekullueshme dëshmuese. Dy skedarët që janë përfshirë do të jenë të mjaftueshëm për shumë, por ju mund të blini tema shtesë ose të krijoni modelin tuaj të faqosjes.

Shtë një zgjedhje e mirë nëse doni të shfaqni dëshmitë në rrëshqitje.

Mënyra të nderuara

Për përgatitjen e këtij neni u testuan mbi 20 plugins testuese të WordPress.

Tri zgjidhje të mira për dëshmitë që sapo kanë munguar në listën tonë ishin Testimi i Dëshmitarëve AP, Testimonial dhe Stars.

AP Custom Testimonial është një shtojcë interesante që ofron pesë paraqitje, një gjenerator dinamik të kodit të shkurtër dhe një numër cilësimesh të dobishme të projektimit. Një version pro i shtojcës është i disponueshëm për të shtuar më shumë tema, por, për fat të keq, nuk është azhurnuar për disa vite.

Dëshmia është një tjetër zgjidhje e mirë për t’u marrë në konsideratë. Pasi të keni shtuar një rekomandim, mund të përdorni gjeneratorin e përfshirë në kode të shkurtra për të stiluar rezultatin dhe të përcaktoni sa shumë dëshmitë janë shfaqur.

Në versionin falas, ju mund të shfaqni Testimonials në rrëshqitje. Sidoqoftë, nëse rifreskoni në Testimonial Pro, e cila është në dispozicion nga 39 dollarë, mund të zhbllokoni pesë lloje të tjera paraqitjes, duke përfshirë rrjetin dhe muraturën. Përditësimi gjithashtu ju lejon të caktoni profile të mediave sociale në Testimonials, shtoni dhjetë tema dhe zhbllokon qindra opsione të personalizimit.

Një shembull i Testimonialit

Një tjetër zgjidhje dëshmuese për të parë është Dëshmitë e Yjeve.

Pasi të keni krijuar një rekomandim duke përdorur shtojcën, mund të zgjidhni paraqitjen dhe stilin e saj. Në versionin falas, ju mund të përdorni një plan urbanistik të rrjetit dhe të zgjidhni një nga pesë stilet.

Krijoni kodin e shkurtër në Testimonials Stars

Stars Testimonials Pro është në dispozicion nga vetëm 14 dollarë. Përditësimi ju lejon qasje në paraqitjet e dëshmive në mur dhe rrëshqitës, si dhe gjashtë stile shtesë.

Ajo që unë dua në lidhje me shtojcën është se ajo ju tregon një vrojtim të të gjitha paraqitjeve dhe stileve kur krijoni kode të dëshmive. Pasi të keni zgjedhur stilin tuaj, mund të përshtatni cilësimet e përgjithshme, të ndryshoni ngjyrat duke përdorur një përzgjedhës të mrekullueshëm të ngjyrave dhe të shikoni paraprakisht rezultatin përfundimtar.

Unë rekomandoj kontrolluar atë.

Mendimet përfundimtare

Të gjitha këto shtojca kanë pikat e forta dhe të dobëta të tyre, por Testimonials Easy u dalluan për mua, kryesisht sepse ofron qindra mundësi të personalizimit dhe shabllone të ndryshme profesionale dëshmuese.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map