Шестте най-добри приставки за плъзгача за WordPress (2020)

Спечелване на оферти за WordPress


Неслучайно по-голямата част от темите на WordPress поддържат някаква форма на функционалност на плъзгача на изображението направо извън кутията.

Но защо е така? Защо собствениците на сайтове и интернет потребителите изчезнаха?

Според мен е въпрос на първи впечатления. Изображенията са много по-привлекателни за гледане, отколкото текстовете, а движещите се части на плъзгача на изображението правят уебсайта да се чувства по-динамичен и интерактивен. Ако направите първо впечатление убийство, по-вероятно е посетителите да прекарват време на уебсайта си, да четат съдържанието ви и да купуват вашите продукти – страхотно, правилно?

Въпреки това плъзгачите на изображения могат да направят повече от просто показване на хубави снимки. Плъгините за горното изображение на плъзгача предлагат наистина интерактивно изживяване за вашите посетители и могат да се използват по различни начини, като подобряване на навигацията чрез свързване към топ съдържание, възпроизвеждане на видеоклипове и дори интегриране на функционалност на къси кодове от другите ви приставки.

Каквато и да е причината ви да искате плъгин за плъзгач на изображението, WinningWP има гръб. Ще изпълнявам шест от най-добрите плъгини на плъзгача за изображение на WordPress и, за да обжалвам всички нива на бюджета, ще включа смес от безплатни и премиум опции.

Всички плъзгачи, представени в тази публикация, са напълно отзивчиви, което означава, че ще изглеждат зашеметяващо на всяко устройство с размер.

Soliloquy – БЕЗПЛАТНО / $ 19-Plus

Soliloquy е популярно отзивчиво плъзгащо се решение за WordPress, което предлага повече от десет типа плъзгачи, включително въртележка, включено съдържание, лайтбокс, видео, Instagram, Pinterest, PDF, WooCommerce, миниатюра и други.

Lite версията на Soliloquy може да се използва за създаване на стандартен плъзгач на изображението. След като качите някои изображения, можете да ги организирате с помощта на влачене и пускане. За всяко изображение има икона за редактиране, която зарежда опции за определяне на заглавието на изображението, алт текст, надпис и URL адрес. След това можете да поставите плъзгача във вашия уебсайт с помощта на къси кодове или в шаблони, като използвате PHP код.

В областта с опции на плъзгача можете да изберете една от две теми, да определите размера на слайдовете и да изберете скоростта на прехода между слайдовете. Повечето други настройки в страницата на плъзгача са запазени за типовете плъзгачи, които са само в премиум версията на Soliloquy, така че са ограничени.

Редактиране на плъзгача Soliloquy

Трябва да надстроите до пълната версия на Soliloquy, за да отключите ограничени функции. Има четири опции за лиценз, на цена от 19, 49, 99 и 249 долара.

Личният лиценз от 19 долара добавя поддръжка и ви позволява да персонализирате слайдове с помощта на CSS. Трябва да скочите до мулти-лиценза на три уебсайта на $ 49, за да отключите плъзгащи се шаблони, защита на изображението, поддръжка за Instagram и Pinterest и възможност за планиране на слайдове. Включен е и добавка за теми.

Лицензът за програмисти на $ 99 увеличава поддръжката на 25 уебсайта, но по-важното е, че включва всички функции на плъгини. Това включва типове плъзгачи, като въртележка, лайтбокс, представено съдържание, WooCommerce, PDF и миниатюри.

Лицензът на агенцията от $ 249 добавя управление на клиенти и поддръжка за многосайтовата програма на WordPress. Той също така предоставя поддръжка и актуализации за неограничен брой уебсайтове.

Плъзгач Soliloquy Lightbox

Въпреки че Soliloquy Lite има някои полезни функции, вярвам, че има по-добри безплатни алтернативи на пазара.

Soliloquy Pro е значително по-добър. Това е универсално решение с много различни видове плъзгачи и може да се похвали с допълнителни функции, като например предотвратяване на потребителите да изтеглят изображения. За съжаление, трябва да надстроите до лиценза за програмисти на $ 99, за да получите достъп до всички функции на приставката.

Вижте пълния ни преглед на Soliloquy, за да разберете по-добре какво може да направи приставката.

MetaSlider – БЕЗПЛАТНО / $ 39-Plus

MetaSlider е отзивчив плъгин за WordPress плъзгач, който е съвместим с новия редактор на WordPress (Гутенберг). Той също има сензорна поддръжка, оптимизиран е за търсачки и работи с WordPress MultiSite и популярни плъгини за WordPress за превод..

Разработчиците бяха наистина щедри с безплатната версия на своя плъгин – можете да показвате изображения в гъвкав плъзгач, отзивчив плъзгач, плъзгач на ниво и плъзгач за монети. Ширината на всеки плъзгач също може да бъде определена и можете да изберете от множество ефекти на преход.

Изображенията могат да бъдат преместени с помощта на плъзгане и пускане и можете лесно да добавяте надписи, alt текст и заглавия. Позицията на изрязване на изображението също може да бъде определена и видът на вашето слайдшоу може да се коригира с помощта на една от 14 налични теми.

След като всичко е конфигурирано, можете да поставите плъзгача в уебсайта си, като използвате кратък код или PHP код.

Добавяне на нов слайд в MetaSlider

Надграждането до професионалната версия на MetaSlider ще ви даде достъп до анимирани слайдове CSS3, навигация с миниатюри, слайдове за емисии след видео и слайдове за видео (YouTube и Vimeo – Yay!). Той също така предлага HTML наслагвания и редактор на живи теми.

Ще се радвате да чуете, че MetaSlider има разумна ценова политика, като всеки лиценз ви предоставя пълната версия на приставката. Единствената разлика е колко уебсайтове се поддържат.

Това е 39 долара за лиценз за два уебсайта, 59 долара за пет уебсайта, 89 долара за 25 уебсайта и 149 долара за неограничен брой уебсайтове. Всички лицензи идват с гаранция за връщане на пари, както и една година поддръжка и актуализации.

Плъзгач за слой MetaSlider

Има какво да обичаме от MetaSlider. Безплатната версия се предлага с четири типа плъзгачи, 14 тематични дизайна и десетки опции за конфигурация. Това може да е достатъчно за много от вас, но можете да отключите всички функции на плъгини само за $ 39.

Ако решите да използвате MetaSlider, може да искате да помислите за надграждане, за да получите видео поддръжка, HTML наслагвания и навигация с миниатюри.

Smart Slider 3 – Безплатно / $ 35-Plus

Аз съм голям фен на Soliloquy и MetaSlider, но когато става въпрос за удобство и представяне на потребителите, Smart Slider 3 извежда всичко на следващото ниво.

Плъгинът ви дава достъп до библиотека от шаблони, които могат да се използват като отправна точка за вашите слайдове. В безплатната версия на Smart Slider 3 имате достъп до 11 шаблона, но ако надстроите до Pro версията, ще получите достъп до повече от 180.

Не сте ограничени до изображения, когато създавате слайдове – всички видеоклипове, публикации в блогове и статични наслагвания могат да се добавят. Публикациите също могат да се вмъкват динамично въз основа на определени от вас филтри. Например можете да вмъквате публикации въз основа на формата на публикациите, маркерите, категориите и други променливи.

Страницата за конфигурация на плъзгача в Smart Slider 3 е впечатляваща. Вие получавате пълен контрол над всеки аспект на плъзгача си – чак до стилизиращи елементи, като стрелки, куршуми, миниатюри и други.

В допълнение към определянето на размера на вашите слайдове, можете да коригирате анимации, подравняване и начина на зареждане на слайдовете. Други готини функции включват поддръжка на допир, оптимизация на изображения и поддръжка на фоново изображение.

Smart Slider 3 Редактиране на слайд

Smart Slider 3 Pro добавя 11 допълнителни типа слой, анимации на слоеве и четири нови типа плъзгачи – въртележка, блок, пълна страница и витрина. Освен това получавате достъп до пълния шаблон за слайдер 3 и слайд 3, което значително ще намали времето, необходимо за създаване на професионални слайдове.

Динамичното съдържание се разширява и в Pro версията. В допълнение към съдържанието от вашия собствен уебсайт WordPress, можете да получите достъп до повече от 35 онлайн източници, като Joomla, Flickr, Instagram, YouTube, WooCommerce и други.

Единичен лиценз за Smart Slider 3 Pro струва $ 35 за един уебсайт, $ 150 за десет уебсайта и 250 $ за неограничен брой сайтове. Всеки лиценз ще отключи всички функции на Pro – единствената разлика е броят на уебсайтовете, които получават поддръжка и актуализации. Ако не искате да стигнете до по-висок ценови план, можете да придобиете поддръжка за допълнителни уебсайтове само за 20 долара за домейн.

Smart Slider 3 Топ 5 продукта

Smart Slider 3 е лесно да се препоръча. Безплатната версия може да е ограничена до един стил на плъзгача, но тя го компенсира в други области като персонализиране и достъп до библиотека с шаблони.

Тъй като Pro версията е достъпна само от $ 35, бих ви препоръчал да обмислите надграждането. Ще ви предостави още четири опции за плъзгачи, достъп до стотици предварително направени слайдъри и слайдове и ще ви позволи да импортирате съдържание от десетки източници.

Slider Revolution – 26 долара

Стартиран през 2012 г., Slider Revolution е най-продаваният плъгин за WordPress плъзгач на CodeCanyon и често се пакетира с теми за WordPress в ThemeForest.

Можете да създавате слайдове с помощта на модерен визуален редактор, който ви позволява да вмъквате изображения и видеоклипове и да създавате множество слоеве съдържание. Шрифтове, анимации, фонове, икони, цветове и други могат да се редактират лесно.

Анимациите са една от отличителните характеристики на приставката. Те наистина могат да оживят слайдовете ви и има много предварителни настройки, за да направите задачата опростена.

Редактиране на слайд в слайд революция

Предлагат се над 200 предварително направени шаблона – те правят плъзгачите да изглеждат невероятно и повечето се нуждаят само от няколко ощипвания, които да персонализирате като свои. Вие също така получавате достъп до стотици изображения, видеоклипове, анимации, икони и предварително направени групи слоеве.

Има и над 20 ефекта на добавка, включително частици, изкривяване, четка за рисуване и разкриване. Ефектът преди и след също изглежда фантастично.

Плъзгаща революция

Само за $ 26, Slider Revolution предлага невероятна цена / качество и може да се използва за създаване на различни видове слайдове.

Това е едно от най-модерните слайдър решения на пазара, а огромната му медийна библиотека от шаблони, изображения и икони опростява процеса на създаване на професионални слайдове.

Слой плъзгач – 25 долара

Друго професионално решение за плъзгачи, което беше пуснато през 2012 г., е Layer Slider. Това е вторият най-продаван плъгин за WordPress плъзгач на CodeCanyon, а също така е включен в много теми на WordPress в ThemeForest.

Редакторът на слайд слайдър ви позволява да създавате и редактирате слайдове с помощта на влачене и пускане. Слоевете могат да се копират и поставят и има редактор на изображения, задвижван от Adobe Creative Cloud. Предлагат се повече от 200 анимирани преходни ефекта, включително цикъл, преход на филтри и паралакс.

Редактиране на слайд в слайдера на слоя

Голяма колекция от предварително направени слайдове се предлага в Layer Slider, а някои дизайни са създадени специално за устройства като мобилни телефони.

Една от характеристиките на слайдера Layer се разшири през последните години са изскачащи прозорци. Можете да използвате приставката, за да създадете професионални изскачащи прозорци с слайдове, които няколко WordPress pop-up приставки могат да направят.

Друга страхотна характеристика са ревизиите. Слоевият плъзгач непрекъснато запазва вашите слайдове и с добавянето на отмяна и повтор, никога не трябва да се притеснявате от загубата на работата си.

Пример за плъзгач на слоя

Layer Slider с право се счита за едно от най-добрите решения за слайдър на WordPress на пазара и със само 26 долара той дава огромна стойност на парите.

Разгледайте официалната страница за продажби, за да получите по-добра представа за това колко професионални са включените шаблони.

Плъзгайте всичко – БЕЗПЛАТНО / 10 долара

Нашият краен избор е отзивчив, удобен за докосване Slide Anything.

Този плъгин за WordPress се справя със слайдовете по съвсем различен начин. Вместо да качвате изображения и видеоклипове директно, редактирате слайдове с помощта на редактора на WordPress. Това означава, че можете ефективно да добавяте всичко в слайдове, независимо дали това са изображения, видеоклипове, таблици или заглавки. Кратките кодове също могат да бъдат вмъкнати в слайдове, което означава, че можете лесно да интегрирате съдържание от други WordPress плъгини, които сте инсталирали.

Разработчиците бяха наистина щедри с безплатната версия на Slide Anything и ограничиха няколко функции.

Слайдовете се показват в сърцето на страницата под преходните ефекти и други настройки на плъзгача. От дясната страна на страницата има опции за определяне на колко артикула се показват на определени устройства, а също така можете да персонализирате стила на плъзгача си тук.

Редактиране на плъзгач в слайд всичко

Slide Anything Pro струва еднократна такса от 10 долара за единичен лиценз, докато лиценз за пет уебсайта се предлага на цена от 30 долара, а неограничен лиценз – 100 долара.

Надграждането ще отключи витрината на въртележка и функциите за страници на миниатюри, които са ограничени в безплатната версия. Освен това добавя изскачаща функционалност, която може да се използва за показване на лайтбокс за изображения, видеоклипове и др.

Слайдър

Не всички ще харесат да използват редактора на WordPress за създаване на слайдове, но подходът на Slide Anything отваря много възможности за създаване на разширени слайдове, които други решения не могат да предложат.

Повечето функции са налични в безплатната версия на Slide Anything, но при $ 10 не е скъпо да надграждате и разширявате функционалността.

Уважаеми споменавания

По време на нашето изследване попаднахме на много полезни плъгини за WordPress плъзгачи, които току-що пропуснаха нашия списък. Бих искал да споделя някои от най-добрите с вас.

Crelly Slider е отзивчиво плъзгащо се решение, което ви позволява да създавате слайдове със слоеве. Текст, изображения и видеоклипове могат да се добавят към слайдове с помощта на конструктор на плъзгачи с плъзгане и пускане.

Ако търсите просто решение за слайдър, може да ви хареса WP Slick Slider и Image Carousel. Слайдовете се създават с помощта на редактора на WordPress и в приставката няма настройки, тъй като всичко е конфигурирано с помощта на къси кодове. Нейната простота ще осуети някои хора, но мисля, че действителният плъзгач изглежда страхотно.

WP плъзгач и въртележка за изображения

Тези от вас, които искат да показват видеоклипове на уебсайта си, трябва да проверят Video Slider, който показва видеоклипове в много различни типове слайдове, като въртележка, времева линия и миниатюри.

Последната ми препоръка е Master Slider. Той разполага с повече от 90 предварително направени слайд дизайни, усъвършенстван редактор на плъзгачи с плъзгане и пускане, поддръжка при докосване, анимирани слоеве, преходи и други.

Плъгинът беше в оригиналния ни списък с най-добрите плъгини за WordPress плъзгачи, но тъй като безплатната версия на Master Slider не беше актуализирана за около година, решихме да включим плъзгачи плъгини, които се актуализираха по-редовно.

Заключителни мисли

Плъзгачите за изображения могат да се използват по много начини и избраният от вас плъгин ще зависи от вашите изисквания. Ако бюджетът ви позволява обаче, бих искал да направя една от премиум опциите.

Защо? Тъй като премиум опциите се зареждат с наистина впечатляваща функционалност, предлагат отлична поддръжка и удобен за потребителя интерфейс и са (обикновено) светкавично бързи.

Ако все още не сте сигурни кой да избере, препоръчвам да разгледате демонстрацията на всяка приставка. Тъй като плъзгачите на изображенията са динамични, е трудно да ги направите справедливо с помощта на статичен екран. Всеки плъгин, включен в този списък, е силно препоръчителен, така че проверете няколко от тях и вижте дали някой от тях ви хваща окото.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me