Sådan organiserer du din redaktionelle kalender med redigeringsflow

WordPress-tilbud


Hvis du antager, at dit indhold er godt nok, fører mere indhold til mere trafik. Hvis du kun udgiver et nyt blogindlæg en gang eller to gange om måneden, er chancerne for, at dine konkurrenter (som kunne offentliggøre mere end ti gange så ofte som en måned) vokser deres publikum hurtigere end du er (forudsat at deres indhold er op til ridse selvfølgelig).

Jo mere indhold du publicerer, desto mere bliver et problem med at organisere det hele. Især hvis du kører en publikation i stor skala, der konstant offentliggør nye stillinger og modtager masser af nye pladser osv., Kan styring af det hele nemt ende med en opgave. Værre er det, at det er let at glide op.

Før eller senere bliver du nødt til at henvende dig til en slags redaktionel kalenderplugin for at få hjælp. Mit valg?

Rediger flow.

Det er muligvis det mest funktionelle, mest fremhævede, gratis redaktionelle plugin derude. Plugin er let at navigere, annoncefri, og hver funktion på sin lange liste over funktioner er temmelig meget uundværlig.

Her er en omfattende oversigt over plugin og dets mange muligheder.

Den komplette liste over Edit Flow’s funktioner

Så snart du har downloadet, installeret og aktiveret Rediger flow på din WordPress-blog, skal du gå til plugins indstillingsside for at få en fuld gennemgang af dens muligheder. Den skærm, du er slået til, ser sådan ud.

Edit-Flow-Feature-List

Følgende er en liste over Edit Flow’s funktioner:

  • en kalender for træk og slip
  • brugerdefinerede status for at indikere et indlægs fremskridt
  • dashboard-widgets, der hjælper dig med at spore indhold fra WP-dashboardet
  • redaktionelle kommentarer til internt samarbejde
  • redaktionelle metadata for at se historien med indlægsændringer
  • en side for at få vist alle dine indlæg plus deres status på én gang
  • brugergrupper til at styre dit team
  • interne underretninger

Læs videre for at få en komplet beskrivelse af hver funktion plus placeringen i administrationspanelet, hvor hver kapacitet træder i kraft.

Kalender

WP-administrator > instrumentbræt > Kalender

Træk-og-slip-kalenderen er en af ​​de mest attraktive funktioner i Edit Flow – det er så meget lettere at følge med din målpostplan, når alt hvad du skal gøre er at klikke og trække.

Kalender

Når du går over til siden med kalenderindstillinger, ser du tre mulige tilpasninger. For det første kan du beslutte, hvilke indlægstyper der skal vises i kalenderen (ikke bekymre dig om typen “Idéer”; det er bare en tilpasning til mit eget websted). For det andet kan du også vælge, hvilken posttype der kan oprettes fra selve kalendersiden (vil sandsynligvis være standardindlægget for de fleste af jer).

Til sidst kan du også aktivere et abonnementsfeed fra iCal eller Google Kalender.

Edit-Flow-Kalender-indstillinger

Tilpassede statuer

WP-administrator > Rediger indlæg

Når du har installeret Redaktionskalender, aktiveres flere nye poststatusser: Pitch, Tildelt, i gang, Udkast og Afventer anmeldelse (Pitch er standard for hvert nyt indlæg).

Edit-Flow-Pitch-til-udkast

Hvis du foretrækker at ændre statusene omkring en smule, kan du gå ind på indstillingssiden og oprette, redigere og slette status. Du kan ændre standarden fra tonehøjde til udkast, oprette en ny status for at indikere afsluttede poster – uanset hvad du føler du har brug for.

Brugerdefineret-statusser-1

I indstillingsafsnittet kan du vælge, hvilke indlægstyper disse statuser skal bruges på, samt om status dropdown altid skal være aktiveret eller ej.

Brugerdefineret-statusser

Dashboard-widgets

WP-administrator > instrumentbræt

Med Edit Flow kommer også et sæt widgets, som du kan placere på dit betjeningspanel, så du hurtigt får et overblik over dit indhold. Disse widgets er et notepad til hurtigt at notere tanker, en liste over indlægsstatus plus antallet af indlæg, der er mærket med hver status, og en liste over alle de indlæg, du følger.

Dashboard-Widgets

På siden med indstillinger kan du aktivere eller deaktivere hver widget.

Widget-muligheder

Redaktionelle kommentarer

WP-administrator > Rediger indlæg

Med tilføjelsen af ​​Edit Flow til dit plugin-arsenal, har du nu en ny widget på din edit-postside. Denne widget giver redaktører mulighed for at indsende svar til postforfattere, anmode om revisioner, angive godkendelse osv. Indlægsforfattere kan derefter foretage de nødvendige ændringer og svare på redaktøren. Det tager e-mail ud af postrevisionsprocessen og kan være en enorm tidsbesparelse for din blogs redaktør (er).

Redaktionelle-kommentarer

Siden med indstillinger giver dig mulighed for at vælge, hvilke indlægstyper redaktionelle kommentarer er aktiveret.

Kommentar-muligheder

Redaktionelle metadata

WP-administrator > Rediger indlæg

Redaktionel metadata giver dig mulighed for at logge detaljer, der kan tilpasses til hver opgave, f.eks. Ordtælling, indlægsemne osv. Skærmwidgeten til denne funktion er også placeret på redigeringssiden, under indlægsformatet og fremhævede billed widgets.

Leder-metadata

På indstillingssiden kan du tilføje nye felter til widgeten og vælge, hvilke redaktionelle metadata for indlægstyper, der skal være synlige.

Metadata-muligheder

Historie Budget

WP-administrator > instrumentbræt > Historie Budget

Historien Budget-siden er en enkel side, der giver dig mulighed for at se alle dine indlæg og deres respektive status på et øjeblik. Du kan filtrere indlæg i henhold til dato, status, kategori og de brugere, de er oprettet af.

Story-budget

Brugergrupper

WP-administrator > Rediger flow > Brugergrupper

Brugergruppefunktionaliteten er en af ​​mine foretrukne Edit Flow-funktioner. Jeg er en enorm organisationsfreak. Jeg kan godt lide alle, jeg arbejder med, for klart at kende deres roller og hvad de skal gøre.

Brugergrupper,

Et sæt foruddefinerede brugergrupper er inkluderet, som består af kopieredaktører, fotografer, journalister og sektoredaktører. Du kan tilføje, redigere og slette brugergrupper, som du ønsker. Fanen med indstillinger giver dig mulighed for at vælge, hvilke posttyper brugergrupper der skal anvendes.

underretninger

WP-administrator > Rediger indlæg

Endelig har vi Rediger Flow-meddelelser. Det er her teamsamarbejde om et enkelt indlæg gøres superenkelt.

Underretninger er en skærmwidget på siden med rediger post. Det giver dig mulighed for at “tagge” bestemte brugerkonti i et bestemt indlæg. Hver bruger, der tilføjes til underretningslisten, vil modtage en anmeldelse, hver gang poststatus ændres, eller når en redaktionel kommentar indsendes.

I stedet for at tilføje hver bruger individuelt kan du desuden også mærke forskellige brugergrupper til anmeldelse.

underretninger

På indstillingssiden kan du vælge, hvilke meddelelser om indlægstyper, der er aktiveret, og om administratorkonti skal meddeles om hver statusændring / redaktionel kommentar eller ej..

Notification-indstillinger

Afslutter

Der er få gratis redaktionelle-kalender-plugins, der kan få gjort jobbet så hurtigt og så effektivt som Edit Flow. Det giver dig mulighed for at administrere dit blogindhold med lethed og stil, samtidig med at du også kan kommunikere hurtigt og professionelt med dit personale. Hvad mere kunne en redaktør have lyst til?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me