Rishikimi OptinMonster: Eksplorimi i Plugin-it Drejtues të Formës Optin për WordPress (2020)

Marrëveshjet me WordPress


Lëshimi i shtojcës së formularit për nënshkrimin e emailit OptinMonster ishte një nga zhvilluesit që mund të ëndërronte vetëm, me gati çdo blog të lajmeve dhe rishikimeve të WordPress, që boton mbulim të ndezur të këtij mjeti premium për gjenerimin e plumbit, gati sa më shpejt që ai u bë i disponueshëm.

Sidoqoftë, tani që OptinMonster ka qenë në dispozicion për ca kohë, ia vlen të hedhni një vështrim tjetër për të parë nëse me të vërtetë është plugin më i mirë i formës optike me email me WordPress në dispozicion – dhe nëse ka qenë në gjendje të jetojë deri në vizitë.

Veçanërisht ia vlen të rishikoni atë tani, pasi ka pasur disa ndryshime të mëdha në mënyrën e funksionimit të saj – siç janë një numër karakteristika të reja dhe shtesa synonte ta bënte atë një mjet edhe më të gjithanshëm për ata që kërkojnë të rritin pajtimtarët e tyre në listën e postave.

Një nga ndryshimet më të mëdha është se OptinMonster tani nuk është më thjesht një plugin WordPress – lexoni më tej për të mësuar më shumë.

OptinMonster: Një përmbledhje e shpejtë

OptinMonster u bashkua me tregun shtesë të formës shtesë të formës elektronike të postës elektronike në vitin 2013, dhe arriti të dallojë veten nga konkurenca duke ofruar një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, zgjedhja e modeleve të pastra dhe tërheqëse për format e tij të optinës dhe një veçori të re që nuk ishte e disponueshme gjerësisht në atë kohë: Qëllimi i daljes. Kur qëllimi i daljes është aktivizuar, format e shfaqjes nxiten vetëm kur a vizitori është gati të largohet faqja – diçka që ndihmoi shpejt fitimet e shtojcave nga përdoruesit dhe rishikuesit njësoj (veçanërisht ata që nuk dëshirojnë të bombardojnë vizitorët me popup-e në secilën ngarkesë të faqes).

Shtojcë WordPress OptinMonster

Karakteristika të tjera të versioni fillestar e kësaj shtojce të formës optin përfshin:

 • kutia e dritës, shiriti i futbollit dhe format e rrëshqitjes
 • modele të shumëfishta të modelimit
 • opsioni për të shtuar formularë HTML dhe CSS
 • aftësia për të krijuar forma të pakufizuara për postime të ndryshme në faqen tuaj
 • statistikat e përshtypjes dhe të konvertimit për secilën formë
 • aftësia për të klonuar format për testimin e menjëhershëm A / B
 • dilni nga qëllimi për të treguar vetëm popup-in pasi vizitorët do të largohen
 • integrimin me të gjitha shërbimet kryesore të marketingut me email
 • një ndërfaqe përdoruesi miqësor natyror WordPress.

Me pak fjalë, zhvilluesit e OptinMonster shkuan në gjatësi të madhe për të provuar të përfshijnë pothuajse gjithçka që mund të keni nevojë ndonjëherë për të filluar krijimin e formave të fuqishme të nënshkrimit të optinës për listën tuaj të postës elektronike..

Shembull i formës pop-up nga OptinMonster

Një shembull i llojit të formave popin optike që mund të krijoni me OptinMonster.

OptinMonster: Karakteristikat e reja

Siç u përmend, ndryshimi më i madh në OptinMonster është se nuk është më thjesht një shtojcë e WordPress: shtë tani një shërbim i pritur që çdo pronar i uebfaqes – nëse ata janë duke përdorur WordPress ose ndryshe – mund të përdorin për të shtuar një gamë të formave të regjistrimit të postës elektronike në faqen e tyre.

OptinMonster E Re Po Jo Formulare

OptinMonster tani ju lejon të pyesni vizitorët tuaj një porosi / po pa pyetje.

Ndërsa është një shërbim i pritur, të gjitha format dhe detyrat e tjera të krijimit dhe menaxhimit të përmbajtjes tani bëhen përmes pultit të llogarisë tuaj në faqen e internetit të OptinMonster. Kjo ka një numër përfitimesh, duke përfshirë futjen e një ndërfaqe të përdoruesit pa rrëmujë, të krijuar qëllime; aftësia për të menaxhuar të gjitha format tuaja dhe përmbajtjen tjetër përmes një lokacioni qendror; dhe një shtojcë më pak (të madhe) për të menaxhuar në faqen tuaj të internetit. Llogaria juaj e OptinMonster është me të vërtetë akoma e lidhur me faqen tuaj të WordPress përmes një plugin, por shtojca aktuale është shumë më e vogël dhe më e lehtë se mishërimi i saj i mëparshëm.

Bërja e gjërave të pritura nuk është e gjithë skuadra e OptinMonster, megjithatë. Për të shpërblyer adoptuesit e hershëm dhe për ta mbajtur plugin konkurrues, zhvilluesit kanë shtuar disa veçori të tjera të shkëlqyera, të tilla si:

 • më shumë lloje formash (bosh, shirita anësor dhe përmbajtje / pas postimit, hyrjet në hyrje dhe dalje në ekran të plotë)
 • forma të krijuara me qëllim celular
 • më shumë tema të paraqitjes së formave
 • një mjet kanavacë për krijimin e dritareve të vogla dhe dritareve të ekraneve të plota, por dhe optet e mirëseardhura të stilit mat
 • aftësia për të futur forma në postime dhe faqe duke përdorur kode të shkurtra
 • aftësia për të shtuar animacion dhe efekte tingujsh në forma ndërsa ngarkohen
 • një nxitje e optinës manuale (d.m.th. për të filluar format në klikimet e miut)
 • kod i ri i optimizuar për kohë më të shpejtë të ngarkimit
 • një modalitet testimi për format e vrojtimit
 • një mundësi Po / Jo për të bërë pyetje vizitorëve
 • modele suksesi që tregohen pas një ndërveprimi me forma pozitive
 • më shumë kontrolle për kur dhe ku shfaqen shfaqjet
 • një aktivizues i zbulimit të zbulimit Adblock.

OptinMonster filloi në 2013 me tre lloje të formave të optinës. Që atëherë, zhvilluesit kanë shtuar më shumë opsione në listën e llojeve të formave që shfaqen, dhe aktualisht qëndron në sa më shumë shtatë llojet e formularit të regjistrimit – secila me shumëllojshmërinë e vet të modeleve.

Zgjidhni Ekranin e Fushatës

Shtatë llojet e fushatës formojnë që tani janë në dispozicion.

Lista përfshin format e mëposhtme të optinës optike dhe llojet e shfaqjes:

 • Dritarja e kutisë së dritës.
 • Mbivendosja e dritares së mbarë dritares së mirëpritur (e re).
 • Slide-in.
 • Shirit lundrues (i ri).
 • Popup i optimizuar (i ri).
 • Inline / pas postimit (i ri).
 • Widget sidebar.

Opsionet e reja janë shtesa të mirëseardhura, veçanërisht forma e përmbajtjes – një lloj që mungonte dukshëm nga zgjedhja e hershme. Një tjetër shtesë interesante është opsioni i ekranit të plotë, i cili ju lejon të mbuloni të gjithë ekranin me formën tuaj – duke detyruar praktikisht vizitorët tuaj të regjistroheni ose të godasin butonin prapa / mbyllur. Një përdorim i popullarizuar i këtyre llojeve të formës së ekranit të plotë është t’i shfaqni ato si një lloj mesazhi të mirëpritur ose portë për vizitorët tuaj pasi të arrijnë në faqen tuaj (ose pak para se të fillojnë të dalin).

Ekziston gjithashtu një përzgjedhje e re e llojeve të formave për vizitorët në celular, por nuk janë thjesht mënyra të reja për të shfaqur format që janë shtuar – OptinMonster tani përfshin më shumë shabllone për format.

Modelet e reja të shablloneve nga OptinMonster

Versioni i fundit i OptinMonster përfshin modele edhe më të dobishme.

Pasi të keni zgjedhur një shabllon, dizajni mund të personalizohet plotësisht përmes redaktorit intuitiv të formës OptinMonster. Falë azhurnimeve të fundit të redaktorit, thjesht mund të klikoni në një element formular për të filluar modifikimin e tij. Në fakt, është e drejtë të thuash që OptinMonster ka një redaktues live front-end që rivalizon disa prej shtojcave më të mira për krijimin e faqeve për WordPress. Pra, nëse po kërkoni një mjet që ju lejon të krijoni popup me të vërtetë të personalizuar për faqen tuaj të internetit, sigurisht që OptinMonster ka nivelin e duhur të funksionalitetit.

Redaktori i formave të drejtpërdrejta të OptinMonster Front-End

OptinMonster e bën shumë të thjeshtë redaktimin e modeleve të formularit dhe krijimin e modeleve tuaja personale.

Një tjetër shtesë e fundit për OptinMonster është zgjedhja e re Efektet e animacionit CSS3, e cila mund të nxitet pasi shfaqet një formë për të ndihmuar në tërheqjen e vëmendjes së vizitorëve tuaj. Tani mund të shtoni edhe një efekt të shëndoshë në format tuaja që luajnë kur ngarkohen.

Krijimi dhe administrimi i formave tuaja është edhe më i lehtë se kurrë, falë lëvizjes së fundit të OptinMonster në një shërbim të pritur. E njëjta ndërfaqe e pastër dhe faqet e opsioneve dhe cilësimeve të etiketuara mirë mbeten, natyrisht, por në një mjedis më miqësor për përdoruesit.

Forma e re e kanavacës me përmbajtje të re

Ndërsa OptinMonster vjen me një përzgjedhje mbresëlënëse të temave për stilimin dhe bazimin e modeleve të formës suaj, lloji i ri i formës së shtesave Canvas ju lejon të filloni me një propozoj bosh..

Kur zgjidhni këtë, mund të vendosni gjerësinë dhe lartësinë e kutisë së dritës, dhe pastaj shkruani përmbajtjen tuaj personale duke siguruar HTML dhe CSS e nevojshme.

Shembull kanavacë OptinMonster2525

Një shembull i modelit të OptinMonster Canvas që përdoret për të shfaqur përmbajtje me porosi në një popup.

Kjo do të thotë që ju jeni nuk kufizohet më për krijimin dhe shfaqjen e formave të regjistrimit me OptinMonster. Tani, mund të futni të gjitha llojet e përmbajtjes në dritaren që shfaqet, të tilla si butonat e mediave tuaja sociale, lidhje me përmbajtje të tjera në faqen tuaj, produkte nga dyqani juaj, ose çdo gjë tjetër që mendoni se mund të jetë me interes për lexuesit.

Gjithashtu, para se të ruani çdo formular të rregullave optin popup të krijuar duke përdorur shtesën Canvas, ju mund të zgjidhni të aplikoni një nga të shumtët efektet e animacionit (të tilla si fryrje, blic, tundje, rrëshqitje, rrotullim dhe efektet e rrëshqitjes) dhe efektet e tingullit (ping, pong, flakë, ose arpeggio) për t’u siguruar që popup-et e tua vërehen kur ato shikohen. Shënim: Këto efekte mund të aplikohen edhe në format e tjera të kutisë së dritës.

OptinMonster si një Shërbim i Pritur

Paneli i ri i pritur OptinMonster

Tani që OptinMonster është një shërbim i pritur, krijimi dhe administrimi i shfaqjeve zhvillohet në pultin tuaj në faqen e internetit të OptinMonster.

Me versionet e hershme të OptinMonster, të gjitha detyrat e krijimit dhe menaxhimit të formave u zhvilluan nga pulti i WordPress-it tuaj, por tani shërbimi është pritur plotësisht që ju të ndërtoni dhe menaxhoni të gjitha format dhe shfaqjet përmes zonës së llogarisë tuaj në faqen zyrtare të internetit të OptinMonster.

Kur dëgjova këtë, unë isha pak skeptik. Një nga gjërat më të shkëlqyera në lidhje me përdorimin e WordPress është se e gjithë puna – duke përfshirë hartimin e faqes tuaj, konfigurimin e mënyrës së funksionimit të saj, dhe botimin e përmbajtjes – bëhet brenda një lokacioni qendror: Paneli juaj WP dhe zona e administratorit. Shtimi i një shërbimi të jashtëm në përzierje nuk dukej si një perspektivë kaq e madhe.

Sidoqoftë, kam qenë gjithashtu kurioz të shoh se si zhvilluesit do ta trajtojnë këtë kalim nga plugin WordPress në shërbim të pritur universal. Në rast se po pyesni se si është shërbimi i ri, ose nëse thjesht doni të dini se sa e thjeshtë është të përdoret OptinMonster, le të hedhim një vështrim në krijimin e një forme optin për faqen tuaj të internetit duke përdorur ndërfaqen e re të pritur:

Krijimi i një Regjistri të Regjistruar të Email-it të hostuar me OptinMonster

Një nga përfitimet e kalimit në një shërbim të pritur është se nëse jeni në planet Plus, Pro, ose Agjenci dhe po përdorni OptinMonster në shumë site (mbase faqet e klientëve), tani mund të futeni në një pult qendror dhe të krijoni forma, shkulni dritaret tuaja ekzistuese të optinës dhe shikoni statistikat tuaja të shkallës së konvertimit – të gjitha në një vend.

Kjo gjithashtu nënkupton që procesi i ndërtimit dhe vendosjes së formave të optinës së postës elektronike dhe popupeve të tjera ka ndryshuar mjaft nga versionet e mëparshme. Lajmi i mirë është se tani të gjithë veprimet zhvillohen përmes një ndërfaqe përdoruesi të krijuar me qëllim (në vend që të shohesh në zonën e administratorit të WordPress), është edhe më e lehtë të shtosh një gamë të gjerë formash optin / popup në cilindo nga faqet e internetit që menaxhon.

Si të krijoni një Formë Optin Email me Përbindëshin e Ri

Hapi i parë në krijimin e një forme optin për email është të shtoni detajet e faqes tuaj në zonën e llogarisë tuaj brenda faqes OptinMonster, e cila është aq e thjeshtë sa futja e adresës së faqes ose URL-së. Ju gjithashtu keni mundësinë e krijimit dhe vendosjes së të njëjtës formë në shumë site duke futur URL-të individuale në fushën e internetit në faqen e cilësimeve të formularit.

Krijimi i Formës së Optinit me Email

Pasi të futni adresën e faqes tuaj në ekranin Krijimi i ri Optin, do të duhet të zgjidhni një lloj fushate. Për këtë shembull, ne do të përdorim opsionin e dritares së dritares.

Zgjidhni një lloj fushate

Hapi i parë në krijimin e një fushate të re OptinMonster është të zgjidhni një lloj ekrani.

Pasi të keni zgjedhur një formë ose një lloj tjetër të ekranit, atëherë mund të vendosni se cili model dëshironi të përdorni. Siç u përmend, si dhe duke përdorur një shabllon të formës së paravendosur për popup-in tuaj, gjithashtu mund të filloni me një kanavacë bosh dhe të shtoni HTML dhe CSS në zonën që shfaqet për të shfaqur përmbajtjen tuaj personale..

Zgjidhni një model të fushatës

Modelet e formës dhe formave të OptinMonster mbulojnë një gamë stilesh dhe qëllimesh.

Për shkak të madhësive dhe qëllimeve të ndryshme të llojeve të fushatës, secila opsion, siç është shiriti lundrues, shirita anësor ose drita e dritës, ka modelin e vet të modeleve. Në kohën e shkrimit, versioni i fundit i OptinMonster kishte 26 modele të personalizueshëm për llojin e dritares së dritës, ndërsa opsioni i shiritit lundrues kishte 12.

Modelet për llojin e formës së shiritit lundrues

Llojet e ndryshme të shfaqjeve dhe shfaqjeve kanë grupin e tyre të modeleve të ndërtuara me qëllim.

Përshtatja e Formularit ose Dizajni Popup

Pasi të keni zgjedhur llojin e formës dhe një shabllon, shfaqet redaktori i ri dhe i përmirësuar i drejtpërdrejtë i OptinMonster. Nga këtu, ju mund të rregulloni pothuajse çdo aspekt të shabllonit që keni zgjedhur (ose madje të kaloni në një model tjetër nëse nuk jeni të kënaqur me zgjedhjen tuaj origjinale).

Ndryshoni modelin e shfaqjes

Redaktori i ri i shablloneve të OptinMonster është shumë intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur.

Përdorimi i redaktorit të drejtpërdrejtë për të rregulluar formën e formularit tuaj të nënshkrimit të postës elektronike ose shfaqje me porosi është jashtëzakonisht e lehtë. Tani që shërbimi është pritur në faqen e internetit të OptinMonster, në vend se të shtrydhur në pultin e WordPress, ndërfaqja është shumë më e gjerë se më parë. Opsionet që shfaqen, si dhe kontrollet e dizajnit, shfaqen në panelin e majtë, duke ju dhënë mundësinë e përdorimit të shpejtë të gjithçkaje të nevojshme për të ndërtuar një popup vërtet të personalizuar për faqen tuaj të internetit..

Cilësimet për shfaqjen e shfaqur

Të gjitha kontrollet për shfaqjen tuaj janë të disponueshme në një ekran.

Pasi që OptinMonster ka një redaktues të drejtpërdrejtë, thjesht mund të klikoni në një element formular për të filluar rregullimin, dhe madje mund të futni tekstin drejtpërdrejt në hartimin e formularit.

Redaktimi i tekstit të formularit

Ju mund të klikoni në një formë ose element që shfaqet për të filluar redaktimin e tij.

Ju lehtë mund të personalizoni ngjyrat, tekstin e butonit, shkronjat dhe më shumë për të krijuar një formë të personalizuar, ose thjesht të përdorni një prej shumë modeleve të paravendosur dhe thjesht shtoni tekstin tuaj. Varet nga ju!

Konfigurimi se si funksionon fushata popup

Pasi të jeni të kënaqur me hartimin e formës suaj, është koha të konfiguroni se si do të funksionojë në faqen tuaj. Kjo zhvillohet në të njëjtin ekran, megjithëse përmes një nën menuje të ndryshme të shiritit anësor të majtë.

Rregulla për shfaqjen e dritares suaj

OptinMonster tani ka një sërë rregullash që kontrollojnë kur dhe ku shfaqen popup-et tuaja.

Në varësi të llojit të formës me të cilën po punoni, do të keni mundësi të ndryshme që rregullojnë sesi funksionojnë gjërat në faqen tuaj. Për shembull, kur krijoni një formë të dritares së dritares, ju mund të vendosni kohëzgjatjen e kohës për të pritur përpara se të shfaqet, ose, përndryshe, mund të përdorni përdorimin e shkallës së përqindjes së lëvizjes, ose të aktivizoni nxitjen e qëllimit mjaft të shkëlqyeshëm të daljes.

Cilësimet e shkrepësit të pop-it

Shkaku i sensorit të mosveprimit është një mënyrë tjetër që ju të përdorni popups në faqen tuaj me OptinMonster.

Me kalimin e viteve, pasi OptinMonster është azhurnuar rregullisht, sasia e opsioneve të disponueshme për të kontrolluar kur shfaqen popupet tuaja, ku në faqen tuaj ato janë përdorur, dhe kush mund t’i shikojë ato është rritur shumë. Disa nga opsionet që tani mund të përdoren për të kontrolluar kush mund ta shikojë fushatën tuaj ose paraqet: përfshijnë:

 • vizitorët që shfletojnë faqe të veçanta
 • vizitorë që kanë parë numrin X të faqeve
 • vizitorë që kanë bashkëvepruar me fushata ose popup të tjerë në faqen tuaj
 • vizitorët të cilët janë të rinj vs kthim
 • vizitorë nga një lokacion specifik fizik
 • vizitorë nga një burim specifik i trafikut (Zbulimi i Referrer)
 • vizitorët që janë duke përdorur Adblock.

Siç mund ta shihni, me kaq shumë mundësi të dobishme që mbulojnë kur të shfaqni popup-et ose fushatat tuaja, ju me të vërtetë mund të synoni përmbajtjen tuaj tek përdoruesit e veçantë në zona të veçanta të faqes tuaj. Këto cilësime, siç është opsioni i shikuar për numrin X të faqeve, gjithashtu ndihmojnë për të minimizuar rrezikun e bezdisjes së vizitorëve tuaj duke shfaqur shumë popup. Për më tepër, pasi që ju mund të krijoni popup të shumëfishtë për secilën faqe, dhe pastaj të përcaktoni në mënyrë rigoroze kur dhe ku shfaqet çdo shfaqje, është më e lehtë të krijoni fushata mjaft të rëndësishme dhe të synuara që vizitorët tuaj kanë më shumë të ngjarë të përgjigjen pozitivisht.

Përcaktoni kush mund të shohë një fushatë

OptinMonster ju jep shumë kontroll se kush mund t’i shikojë fushatat ose popup-et tuaja.

Konfigurimet e tjera përfshijnë shfaqjen e një mesazhi suksesi ose ridrejtimin e përdoruesve në një URL të personalizuar të zgjedhjes suaj pasi të jetë plotësuar formulari. Ju gjithashtu mund të vendosni kohëzgjatjen e cookie-t për të shmangur shpesh shfaqjen e formularit – dhe të vendosni nëse do të tregoni ose jo një lidhje “Mundësuar nga OptinMonster”.

Temat e suksesit

Pasi një vizitor i është përgjigjur pozitivisht një popup, mund të shfaqni një mesazh suksesi ose t’i ridrejtoni ato në një faqe të re.

Integrimi i Shërbimit të marketingut me email

OptinMonster punon me një numër mbresëlënës të ofruesve të shërbimeve të buletinit me postë elektronike, duke përfshirë AWeber, ConvertKit, MailChimp, dhe Infusionsoft – dhe çdo azhurnim në shërbim duket se shton edhe më shumë.

Integrimi i formës tuaj të re me shërbimin tuaj të listës së postës elektronike është i thjeshtë si zgjedhja e opsionit nga një listë drop-down, dhe pastaj autorizimi i llogarisë tuaj. Ndërsa çdo shërbim funksionon ndryshe në këtë drejtim, në ekran shfaqet një lidhje e dobishme me pjesën përkatëse të dokumentacionit në internet për t’ju ndihmuar të kuptoni gjërat. Pasi të keni formuar dhe ruajtur formularin tuaj, është koha ta vendosni atë në faqen tuaj të internetit.

Shtimi i Formës OptinMonster në Uebfaqen tuaj

Pasi të jeni të kënaqur me hartimin dhe cilësimet e fushatës tuaj, mund të ndryshoni statusin e publikuar për të jetuar. OptinMonster tani punon me një gamë të gjerë të llojeve të internetit, dhe jo vetëm WordPress. Por nëse jeni duke përdorur WordPress, atëherë duke instaluar shtojcën OptinMonster lidh faqen tuaj të internetit me llogarinë tuaj OptinMonster.

Cilësimet e pluginit të WordPress

Shtojca OptinMonster WordPress ju ndihmon të shtoni popup-et në faqen tuaj të internetit.

Pastaj mund të konfiguroni fushatat nga zona OptinMonster e pultit tuaj, përfshirë përcaktimin se kush mund të shohë fushatën dhe cilësimet e tjera të dukshmërisë. Edhe pse shumica e këtyre cilësimeve arrihen përmes pultit të OptinMonster, shtojca ju lejon të përdorni kategori dhe etiketa të WordPress për të kontrolluar kur shfaqen shfaqjet.

Nëse dëshironi të vendosni formularin në një uebfaqe jo-WordPress, mund të kopjoni shpejt kodin përkatës nga zona e llogarisë tuaj në faqen e internetit të OptinMonster. Shënim: Ekzistojnë një bandë e dokumenteve të dobishme në internet që mbulojnë të gjitha platformat më të njohura të botimeve, si dhe udhëzime gjenerike për llojet e tjera të faqes në internet.

Tani, nëse të gjitha kanë shkuar mirë, format e reja të optinës duhet të fillojnë të shfaqen në përputhje me cilësimet e tua të zgjedhura.

Mendimet përfundimtare

Siç mund ta shihni, lëvizja në një shërbim të pritur ka përmirësuar përvojën e përdoruesit të OptinMonster. Tani që mund të krijoni dhe menaxhoni fushatat tuaja të reja përmes një ndërfaqeje të krijuar për qëllim, nuk jeni më i kufizuar nga kufizimet e punës përmes pultit të WordPress.

Karakteristikat e reja që janë shtuar në OptinMonster e bëjnë atë pa dyshim zgjedhjen më të mirë të postës elektronike dhe mjetin personal të krijimit të popupit për përdoruesit e WordPress. Falë zgjedhjes së larmishme të modeleve me cilësi të lartë, një redaktori të pasur me karakteristika dhe cilësimeve të detajuara që kontrollojnë kur ndizen dritaret tuaja, në cilat faqe ato janë aktive, dhe kush mund t’i shikojë ato, vërtet mund të bëni përpjekjet tuaja për gjenerimin kryesor. në nivelin tjetër.

Një veçori tjetër e bukur është aftësia për të filluar popin-in e formës optin nga një buton ose lidhje në një faqe – duke ju dhënë kështu edhe më shumë fleksibilitet në mënyrën se si përpiqeni të bindni vizitorët të bashkëveprojnë me përmbajtjen tuaj. Opsioni i kanavacës së zbrazët gjithashtu duhet të vijë në dispozicion për këdo që dëshiron të shfaqë përmbajtje me porosi në një dritare që shfaqet.

Me pak fjalë, megjithëse sjellja me dashje shumë e zgjuar e daljes që ndihmoi këtë mjet të dalë nga turma tani është kopjuar ose miratuar nga shumë prej rivalëve të saj, tiparet e reja, tiparet ekzistuese dhe lehtësia e përdorimit të përmirësuar do të thotë që OptinMonster mbetet rreth shtojca më e mirë e formës elektronike të postës elektronike në treg!

Interesuar? Mësoni më shumë rreth OptinMonster në Uebfaqen Zyrtare të OptinMonster.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me