Rishikimi i Formave të Gravitetit: Ende shtesa më e mirë e formave të WordPress?

Marrëveshjet me WordPress


Përdorur dhe respektuar nga shumë prej markave më të mëdha në industri, Gravity Forms është konsideruar prej kohësh si shtojca më e fuqishme e formave për WordPress. Por pas kaq shumë kohësh në krye, a është ende rasti? Për t’ju ndihmuar të vendosni nëse apo jo kjo shtojcë jashtëzakonisht e njohur është opsioni më i mirë i formimit të faqes tuaj, ne do të eksplorojmë veçoritë dhe do t’ju ecim përmes përvojës së përdoruesit të versionit të fundit.

Gravity Forms ka përjetuar konkurrencë të rritur që nga lëshimi i saj, jo vetëm nga shtojcat si Ninja Forms dhe WPForms. Deri në fund të këtij shqyrtimi, ju do të shpresoni të jeni më mirë të pozicionuar për të gjykuar nëse kjo është zgjidhja që keni kërkuar apo nëse do të jeni më mirë me një shtojcë tjetër për ndërtimin e formave.

Le të bëjmë plasaritje.

Karakteristikat e formave të gravitetit

Gravity Forms është një plugin veçanërisht i avancuar i formave për WordPress. Edhe pse është e lehtë për t’u përdorur, tiparet e tij shkojnë shumë larg atyre të një shtojce formash themelore të kontaktit.

Rishikimi i formave të gravitetit Shtojca e WordPress-it

Me Format e gravitetit, ju mund të krijoni pothuajse çdo lloj forme, përfshirë sondazhet e përdoruesve, sondazhet, format e ngarkimit të skedarëve, kërkesat për mbështetje, porositë në internet, kuizet dhe pyetësorët. Falë fushës së pasur me redaktues të tekstit, madje edhe paraqitjet e formuara plotësisht në WordPress pranohen nga Gravity Forms.

Nëpërmjet cilësimeve të konfigurimit të tij, ju merrni një kontroll të madh mbi mënyrën se si përdoruesit mund të bashkëveprojnë me format tuaja dhe si trajtohen hyrjet në formë. Këto opsione mbulojnë kush merr njoftime për hyrje në formë dhe në çfarë formati, aftësinë për të vendosur disponueshmërinë e formave sipas datës, rolit të përdoruesit, ose numrit të shënimeve të pranuara, dhe shumë më tepër.

Tipari logjik i kushtëzuar i Gravity Forms luan një pjesë të madhe në bërjen e kësaj prej zgjidhjeve më të fuqishme të formës WordPress. Logjika e kushtëzuar mund të përdoret për të përcaktuar se cilat fusha të formës i shfaqen një përdoruesi bazuar në vlerat e futura në fushat e mëparshme. Duke përdorur logjikën e kushtëzuar, ju gjithashtu mund të aktivizoni një kurs të përparuar të shënimeve në formë, duke ndihmuar për të siguruar që mesazhet të dorëzohen në departamentin e duhur ose anëtar të ekipit në varësi të përmbajtjes së informacionit të formularit.

Ne do të shikojmë përvojën e përdoruesit në seksionin tjetër të rishikimit tonë të Formave të gravitetit, por së pari le të hedhim një vështrim të shpejtë se çfarë tjetër mund të ofrojë kjo shtojcë.

Disa nga karakteristikat më të mira të Formave të gravitetit përfshijnë:

 • një ndërfaqe ndërtuese intuitiv tërheqëse dhe tërheqëse
 • tridhjetë e tre fusha të formës
 • aftësia për të krijuar forma me shumë faqe me butona të përparimit
 • aftësia për të kontrolluar disponueshmërinë e formës sipas datës ose numrit të shënimeve
 • aftësia për të gjurmuar shënimet në adresat specifike të emailit bazuar në përmbajtjen e formularit
 • mbështetje për krijimin e njoftimeve të hyrjes në forma të shumëfishta
 • aftësia për të përdorur logjikën e kushtëzuar për të kontrolluar cilat fusha të formularit janë shfaqur dhe ku dërgohen shënimet në formë
 • aftësia për të pranuar paraqitjet e postimeve në WordPress përmes formave të përparme të aktivizuara WYSIWYG
 • aftësia për të krijuar forma të regjistrimit të llogarisë së përdoruesit të uebfaqes WordPress
 • optimizimi i formave për pajisjet mobile
 • një mjaltë e padukshme anti-spam për të zvogëluar spamin e formës
 • një përzgjedhje e shtesave zyrtare dhe të palëve të treta falas dhe komerciale.

Para se të eksplorojmë përvojën e përdoruesit të gjithë të rëndësishëm për Gravity Forms, le t’i hedhim një vështrim në disa prej këtyre karakteristikave në mënyrë më të detajuar.

Llojet e fushës së formave të gravitetit

Fushat e Rishikimit të Formave të Gravitetit 01

Fushat e Gravity Forms janë grupuar në katër kategori: standarde, të përparuara, postimi dhe çmimi. Pavarësisht nëse dëshironi të krijoni një formë të thjeshtë kontakti, të ndërtoni formularë kërkese për vlerësimin e shërbimit tuaj, ose të filloni të pranoni urdhra përmes faqes tuaj të internetit, zgjedhja e larmishme e fushave do të thotë që nuk duhet të keni probleme në ndërtimin e formave që ju nevojiten.

Fushat e Rishikimit të Formave të Gravitetit 02

Duke përdorur fushat e postimit, madje mund të hartoni një formë që do të përdorë të dhënat e formularit të paraqitur për të krijuar skica postare në faqen tuaj të internetit në WordPress.

Postimi i Vizitorëve Rishikimi i Formave të Gravitetit

Prandaj, nëse jeni duke kërkuar një mënyrë për të thjeshtuar paraqitjen e përmbajtjes në blog, përdorimi i fushave të postimit të Formave të gravitetit për të krijuar forma të paraqitjes së para është një mënyrë e shkëlqyeshme për ta bërë këtë.

Formoni Cilësimet dhe Opsionet e Fushës

Opsionet e Rishikimit të Formave të Gravitetit

Të gjitha fushat e Formave të gravitetit mund të personalizohen dhe konfigurohen në një numër mënyrash. Në varësi të llojit të fushës ku po punoni, mund të përcaktoni nëse është një fushë e kërkuar, nëse do të përdorni tekstin e mbajtësit të vendndodhjes, madhësinë e fushës, dukshmërinë e fushës, nëse fusha është e parapërgatitur me një gamë të llojeve të ndryshme e të dhënave, dhe shumë më tepër.

Paraqitni Parametrat e Fushës së Avancuar Rishikimi i Formave të Gravitetit

Format e gravitetit me të vërtetë janë të përqendruara për t’ju ndihmuar të ndërtoni format e përparuara që ju nevojiten, ndërsa ende ofrojnë një ndërfaqe intuitive të përdoruesit.

Disponueshmëria e formës së kontrollit

Tipar i Kufizimit të Rishikimit të Formave të Gravitetit

Nëse dëshironi të kufizoni numrin e shënimeve që format tuaja mund të pranojnë, ose kufizoni disponueshmërinë e formës në një varg të caktuar data, Format e gravitetit e lehtësojnë. Nëpërmjet cilësimeve të kufizimit, ju mund të përcaktoni disponueshmërinë e formularit dhe madje të shtoni mesazhe të dobishme për të informuar përdoruesit tuaj për statusin e formularit.

Mbyllur forma e rishikimit të formave të gravitetit

Njoftimet e hyrjes në formë dhe opsionet e dorëzimit

Siç u përmend, logjika e kushtëzuar luan një pjesë të madhe në funksionalitetin e Formave të gravitetit. Një mënyrë e fuqishme që mund të përdoret është drejtimi i hyrjeve të formularëve në adresat specifike të emailit bazuar në përmbajtjen e formularit.

Rregullat e njoftimit për rishikimin e formave të gravitetit

Një mënyrë e shkëlqyeshme për ta përdorur këtë do të ishte shtimi i një liste përmbledhëse në formën tuaj që lejon përdoruesin të kategorizojë përmbajtjen e mesazhit të tyre. Kjo përzgjedhje do të përdoret më pas për të gjurmuar hyrjen e formularit në departamentin e duhur në organizatën tuaj.

Shtesa themelore të formave të gravitetit

Shtesa Shqyrtimi i Formave të Gravity Forms

Nëse doni të integroni format tuaja me shërbimin tuaj të marketingut me email, ka shtesa themelore për mbajtësit e licencave të biznesit dhe zhvilluesit për ta bërë këtë të mundshme.

Shërbimet e marketingut të postës elektronike të përfshira përfshijnë AWeber, Monitorimin e Fushatës, GetResponse, MailChimp dhe një pjesë të vogël të të tjerëve. Pra, nëse doni të shtoni vizitorë që bashkëveprojnë me format tuaja në listën tuaj të postës elektronike ose përdorni Formulat e gravitetit për të rritur pajtimtarët tuaj në buletinin tuaj, do t’ju duhet të rifreskoni në licencën 159 $ Pro ose më të lartë.

Sidoqoftë, disa integrime me shërbime specifike të marketingut me email, siç është ConvertKit, sigurohen përmes shtojcave falas, prandaj ia vlen të zbuloni se cilat mundësi janë të disponueshme për konfigurimin tuaj.

Shtesa të Avancuara të Formave të Gravitetit

Shtesat e përparuara të Gravity Forms mbulojnë integrimet me llojet e tjera të shërbimeve, duke përfshirë Dropbox, Libra të freskëta, Ndihmë Scout, PayPal, Slack dhe shumë shërbime të palëve të treta. Ekziston gjithashtu një shtesë e përparuar që mundëson regjistrimin e përdoruesit në faqen tuaj të internetit WordPress përmes formave tuaja të personalizuara.

Pasuria e opsioneve të integrimit është një nga karakteristikat kryesore të Formave të gravitetit. Prandaj, nëse po kërkoni një shtojcë formash WordPress që ofron një lloj lidhjeje specifike, sigurohuni që të eksploroni listën e shtesave të mundshme.

Nëse nuk po planifikoni të integroni format tuaja me ndonjë shërbim të palës së tretë, atëherë licenca themelore 59 $ dhe tiparet kryesore të Formave të gravitetit mund të jenë opsioni i duhur i çmimeve për ju. Sidoqoftë, pasi do të përfshijmë në pjesën e informacionit mbi çmimet e këtij rishikimi, ka disa arsye të tjera pse mund të dëshironi të përmirësoheni në licencat e biznesit ose të zhvilluesit.

Shtesa të formave të gravitetit të palëve të treta

Si dhe shtesat zyrtare të Gravity Forms, ekzistojnë gjithashtu një numër shtesë të palëve të treta në dispozicion. Gravity Perks është një shembull që ju lejon të gjeni copa kodesh që shtojnë përmirësime në plugin. GravityView (lexoni Rishikimin tonë të GravityView këtu është një shtesë shtesë interesante, duke rritur aftësinë e shtojcës për të botuar shënime të formularit në faqen tuaj të WordPress -– e dobishme për pranimin e postimeve ose rekomandimeve të miqve. Nëse dëshironi të krijoni PDF nga aplikimet e formularit, atëherë ka shtesë e palës së tretë edhe për këtë – diçka që mund ta gjeni të dobishme nëse doni të krijoni fatura, kontrata ose dokumente të tjera nga të dhënat e formularit.

Drejtoria e Pluginëve të WordPress gjithashtu përmban një përzgjedhje të shtesave falas për Format e gravitetit.

Gravity Forma Eksperienca e Përdoruesit

Gravity Forms është padyshim një plugin me forma të fuqishme, forma të fuqishme për WordPress. Por, a ka ky funksionalitet shtesë një efekt negativ në lehtësinë e tij të përdorimit? Le ta zbulojmë duke provuar përvojën e përdoruesit.

Fillimi me format e gravitetit

Format e gravitetit nuk shtojnë asnjë formë të paracaktuar në faqen tuaj, kështu që, pavarësisht se si planifikoni të përdorni këtë shtojcë, do të duhet të krijoni të paktën një formë për të filluar. Fatmirësisht, përdorimi i formave të gravitetit është një nga mënyrat më të lehta për të shtuar një formë në një uebfaqe të WordPress – edhe kur krahasohet me shtojcat themelore të formave falas..

Në këtë pjesë të rishikimit tonë të Formave të Gravity, ne do të ndjekim procesin e krijimit të një forme për faqen tuaj të internetit WordPress dhe do të shqyrtojmë sesi funksionojnë disa nga karakteristikat më të mira të kësaj shtojce.

Krijimi i një forme për sitin tuaj në WordPress me forma të gravitetit

Menyja e Shqyrtimit të Formave të Gravitetit

Gravity Forms shton një menu të re në shiritin anësor të administratorit të WordPress-it të quajtur “Format”. Nga atje, mund të shikoni shënimet e formularit, të konfiguroni shtojcën dhe të krijoni një formë të re.

Forma e re e rishikimit të formave të gravitetit

Pasi të emëroni formën tuaj, hapi tjetër është të shtoni fushën tuaj të parë.

Rishikimi i Formave të Gravitetit Zgjidhni Fushën

Klikimi në një buton fushë është i mjaftueshëm për ta shtuar atë në formën tuaj. Pas kësaj, thjesht tërhiqni dhe lëshoni fushat për të ndryshuar rendin ose pozicionin e tyre.

Shqyrtimi i formave të gravitetit Drag-and-Drop

Pasi të keni shtuar një fushë në formën tuaj, mund ta rregulloni duke klikuar në të. Përmes cilësimeve të Përgjithshme, mund të ndryshoni etiketën dhe të shkruani një përshkrim për këtë fushë. Ju gjithashtu mund ta vendosni atë si një fushë të kërkuar nëse është e nevojshme.

Rishikimi i formave të gravitetit Redakto Fushën e Përgjithshme

Cilësimet e fushës nën kartën Paraqitja ju lejojnë të shtoni përmbajtjen e shembullit të mbajtësit të vendeve për të ndihmuar përdoruesit në drejtimin e duhur. Ju gjithashtu mund të shkruani një mesazh të vlefshëm për të rishkruar tekstin e paracaktuar që shfaqet nëse një fushë është e mbushur gabimisht.

Cilësimet e tjera të paraqitjes përfshijnë zgjedhjen nga njëra prej tre madhësive të paravendosura të fushës dhe shtimi i një klase CSS me porosi për tejkalimin e stilimit të formës së paracaktuar.

Rishikimi i Formave të Gravitetit Ndryshimi Paraqitja në Fushë

Nëpërmjet cilësimeve të fushës së përparuar, ju mund të vendosni një etiketë të administratorit të personalizuar dhe të vendosni një vlerë të paracaktuar – duke përfshirë cilindo nga vlerat dinamike, siç janë adresa IP e përdoruesit, data e tanishme, ose titulli ose ID e postës, forma ka qenë ngulitur në. Ju gjithashtu mund të vendosni dukshmërinë e fushës, duke e bërë atë të dukshme për të gjithë ose thjesht për përdoruesit e administratorit.

Rishikimi i Formave të Gravitetit Ndrysho Fushën e Avancuar

Përdorimi i logjikës së kushtëzuar për të përcaktuar kur fushat janë treguar është një tipar thelbësor i Formave të gravitetit dhe mund të aktivizohet përmes cilësimeve të përparuara të fushës.

Logjika e kushtëzuar rishikon format e gravitetit

Duke mundësuar logjikën e kushtëzuar për një fushë specifike, mund të vendosni nëse ajo fushë është treguar apo jo në varësi të të dhënave që përdoruesi ka hyrë në fushat e tjera në formular.

Pasi të keni përfunduar konfigurimin e një fushe, mund të kaloni në tjetrën për të vazhduar krijimin e formës suaj. Ju gjithashtu mund të shikoni formën tuaj në çdo pikë për të parë se si do t’u duket vizitorëve tuaj.

Paraprakisht Shqyrtimi i Formave të Gravitetit

Konfigurimi i formularit

Ndërsa Format e gravitetit janë një plugin i avancuar i formave WordPress, ju merrni shumë kontroll mbi mënyrën se si funksionojnë format tuaja.

Cilësimet e formave të vlerësimit të formave të gravitetit

Nëpërmjet seksionit të cilësimeve të formave të ndërtuesit Gravity Forms, mund të kontrolloni cilësimet e vendosjes së etiketave të fushës së formularit, të rregulloni tekstin e butonit të formularit, të kufizoni numrin e shënimeve të formularit që do të pranohen dhe të vendosni disponueshmërinë e formularit.

Kufizimet e rishikimit të formave të gravitetit

Parametrat e formave në seksionin Kufizimet janë ideale për oferta me kohë ose për vëllim, të tilla si promovime ose mundësi pune. Të qenit në gjendje të shtoni mesazhe me porosi, të tilla si “oferta përfunduar ose” kufiri i aplikantit të arritur “, për çdo kufizim siguron që vizitorët tuaj të dinë se cila është situata nëse formulari nuk është i disponueshëm.

Mesazhi i Skaduar i Rishikimit të Formave të Gravitetit

Opsionet e konfirmimit të paraqitjes së hyrjes në formë

Për t’ju kursyer kohë, Format e Gravity sigurojnë një mesazh konfirmimi të parazgjedhur që shfaqet pasi një vizitor ka paraqitur një hyrje në formular.

Sidoqoftë, si me shumicën e aspekteve të Formave të gravitetit, kjo mund të personalizohet lehtësisht – këtë herë përmes seksionit Konfirmimi i cilësimeve të formularit.

Konfirmimi i Shqyrtimit të Formave të Gravitetit

Kur krijoni mesazhin tuaj të konfirmimit personal, mund të futni një përzgjedhje të të dhënave dinamike në përmbajtjen e mesazhit tuaj duke përdorur mbajtësit e vendeve. Kjo përmbajtje dinamike mund të përfshijë vlera nga regjistrimi i formularit, siç është emri i përdoruesit ose adresa e emailit. Ju gjithashtu mund të fusni informacione të tjera siç janë data e tanishme, adresa IP e përdoruesit ose URL e faqes që përmban formularin – të dobishme nëse keni forma të shumta në faqen tuaj të internetit.

Faqja e konfirmimit të rishikimit të formave të gravitetit

Pasi një përdorues të paraqesë një hyrje në formular, ju gjithashtu keni mundësinë e ridrejtimit të tyre në një faqe specifike në faqen tuaj ose ndonjë URL të zgjedhjes suaj. Përsëri, falë fuqisë së logjikës së kushtëzuar, ju mund të krijoni mundësi të shumta konfirmimi dhe më pas të përcaktoni kur ato përdoren.

Vendosja e njoftimeve për format e gravitetit

Njoftime për Shqyrtimin e Formave të Gravitetit

Kur është fjala për të formuar njoftime hyrje, Gravity Forms ju jep një numër mbresëlënës opsionesh, duke përfshirë mundësinë e krijimit të njoftimeve të shumta për secilën formë. Nëpërmjet cilësimeve të njoftimeve, mund të përcaktoni se kush merr një njoftim me email pasi të jetë dërguar një hyrje në formular dhe përmbajtja e këtij njoftimi.

Mesazh njoftimi për rishikimin e formave të gravitetit

Shembuj njoftimesh variojnë nga opsionet themelore, të tilla si një email konfirmimi që u dërgohet përdoruesve që kanë paraqitur një hyrje në formular, për të përdorur logjikën e kushtëzuar për të gjurmuar një hyrje të formularit në një adresë specifike të postës elektronike bazuar në përmbajtjen e hyrjes së formularit.

Routing Njoftimi për Shqyrtimin e Formave të Gravitetit

Nëse keni një ekip që punon në projektin tuaj, atëherë duke përdorur logjikën e kushtëzuar për të siguruar që email të veçantë të dërgohen në kutinë e duhur mund të drejtojë rrjedhën tuaj të punës dhe të zvogëlojë rrezikun e humbjes së mesazheve të rëndësishme.

Përshtatja e pamjes së formularit

Kur bëhet fjalë për rregullimin e pamjes dhe stilit të formave, opsionet tuaja janë më të kufizuara. Ndërsa jeni i lirë të shtoni vetë CSS tuaj të personalizuar në format dhe fushat e tyre, nëse po kërkoni një redaktor të formularit WYSIWYG për të ndryshuar pamjen e tyre, do të zhgënjeheni.

Ndërsa format janë të priren të përzihen bukur me hartimin e temës suaj të WordPress, ekzistojnë një numër mjetesh falas dhe komerciale të palëve të treta në dispozicion që mund t’ju ndihmojnë të rregulloni pamjen e formës tuaj, përfshirë Stilet & Layouts for Gravity Forms, Gravity Forms Styler, and CSS Hero.

Publikimi i Formave tuaja

Rishikimi i Formave të Gravitetit Shtoni Formularin

Pasi të jeni të kënaqur me formën tuaj, mund ta futni atë në përmbajtjen tuaj në vetëm disa klikime duke përdorur butonin e dobishëm Format e gravitetit i shtohen redaktorit të WordPress.

Rishikimi i Formave të Gravitetit Publikimi Zgjidhni Formularin

Kur futni një formulë në përmbajtjen tuaj, ju keni mundësinë të aktivizoni AJAX – një veçori që do të paraqesë hyrjen e formularit pa kërkuar që faqja të ngarkohet përsëri. Kjo veçori nuk funksionoi aq mirë sa pritej, dhe ka disa paralajmërime për sa i përket kohës kur kjo funksion është në dispozicion.

Shkurtësia e rishikimit të formave të gravitetit

Ashtu si me shtojcat më të mira të formave WordPress, sepse Gravity Forms përdor kode të shkurtra për të futur forma në faqen tuaj të internetit, nëse bëni ndonjë ndryshim në një formë të publikuar, ato ndryshime do të aplikohen automatikisht në të gjitha rastet e asaj forme në faqen tuaj të internetit..

Me Format e gravitetit, ju gjithashtu keni mundësinë e vendosjes së formularëve në skedarët tuaj të temave, duke e bërë këtë plugin të formave të WordPress një zgjedhje të shkëlqyeshme për zhvilluesit që duan të integrojnë forma të përparuara në projektet e tyre.

Shikimi i hyrjeve të formularit

Hyrjet për Shqyrtimin e Formave të Gravitetit

Si dhe duke u dërguar si postë elektronike, të gjitha shënimet në formë janë gjithashtu të arritshme nga Paneli i WordPress-it tuaj, dhe lehtë mund të mbani gjurmët e të gjitha korrespodencave përmes seksionit të Regjistrimeve. Kur shikoni shënime individuale në Panelin tuaj në WordPress, ju keni mundësinë të rishikoni njoftimet me email dhe gjithashtu të shtoni shënime në shënimet.

Shënime për Shqyrtimin e Formave të Gravitetit

Të qenit në gjendje të shtoni shënime në një hyrje në formular është një karakteristikë me të vërtetë e dobishme e Formave të gravitetit, veçanërisht nëse ka më shumë se një person që merret me paraqitjet e formularit, ose nëse doni të dërgoni me shpejtësi një mesazh vijues për përdoruesit..

Paneli i Shqyrtimit të Formave të Gravitetit

Gravity Forms gjithashtu përfshin një widget të dobishëm që shton lidhje të shpejta për hyrje në formularin në Panelin tuaj të WordPress –- tani nuk duhet të humbisni përsëri një mesazh tjetër të rëndësishëm.

Informacioni i icingmimeve të Formave të Gravitetit

Gravity Forms është një shtesë shtesë e formave të WordPress dhe është në dispozicion në tre plane çmimesh:

 • Liçensa themelore: 59 dollarë (përdorimi në një sit dhe hyrja në shtesat Themelore).
 • Pro licencë: 159 dollarë (përdorimi në tre site dhe hyrja në shtesat Basic dhe Pro).
 • Licencë Elite: 259 dollarë (përdorimi në faqet e pakufizuara dhe hyrja në shtesat Basic, Pro dhe Elite).

Si dhe qasje në të gjitha shtesat, zgjedhja e licencës Elite gjithashtu lejon mundësinë e përdorimit të kanalit mbështetës të biletave prioritare. Të gjitha licencat e Formave të gravitetit janë të vlefshme për një vit, me mundësinë për të rinovuar me një normë të zbritur pas skadimit.

Ju mund të shikoni detajet e plota të planeve të çmimeve të Formave të Gravity këtu.

Mendimet përfundimtare

Gravity Forms është një shtojcë mbresëlënëse; me të vërtetë nuk ka kufi për llojet e formave që mund të krijoni. Cilësimet dhe opsionet e hollësishme ju japin kontroll të plotë mbi mënyrën e funksionimit të formave tuaja, dhe nëse zgjidhni planet me çmim më të lartë, shtesat ofrojnë shumë hapësirë ​​për integrim me produkte dhe shërbime të palëve të treta.

Lajmi i mirë është që këto karakteristika dhe opsione të përparuara nuk vijnë në kurriz të shfrytëzueshmërisë – Format e gravitetit janë shumë të lehta për t’u përdorur. Ndërtuesi i formave tërheqëse dhe tërheqëse bën krijimin e formave të drejtpërdrejta, ndërsa cilësimet dhe opsionet paraqiten intuitivisht. Ekosistemi Gravity Forms i shtesave dhe shtesave të palëve të treta është një tjetër aspekt pozitiv i kësaj shtese të formave të WordPress.

A duhet të zgjidhni Formularët e Gravitetit për uebfaqen tuaj? Nëse thjesht keni nevojë për një formë standarde të kontaktit, shtesa falas e Formularit të Kontaktit 7 ose WPForms Lite mund të jetë zgjedhje më të mira për shkak të shablloneve të formës së tyre dhe cilësimeve dhe opsioneve themelore..

Sidoqoftë, nëse keni nevojë për diçka më shumë sesa një formë të thjeshtë kontakti, atëherë Format e gravitetit rekomandohen shumë. Edhe kështu, është ende një ide e mirë për të krahasuar tiparet e shtesave më të mira të formave WordPress për të parë se cilat plotësojnë nevojat tuaja.

Shënim Përfundimtar: Nëse jeni të tunduar nga Gravity Forms por keni shqetësime për rikrijimin e formave tuaja ekzistuese në një shtojcë të re, ekzistojnë gjithashtu disa shtesa falas të dobishme për t’ju ndihmuar në procesin e migrimit.

Përdorni / duke përdorur format e gravitetit? mendime?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map