Rishikimi i anëtarëve të shtëpive – Një shtojcë e vlefshme për anëtarësim në WordPress? (2020)

Marrëveshjet me WordPress


Uebfaqet e anëtarësimit janë një nga mënyrat më fitimprurëse për të fituar para në internet.

Ato mund të përdoren për të shitur përmbajtje, produkte dixhitale, shërbime në internet dhe më shumë. Mund të ngarkoni klientët një tarifë të veçantë për anëtarësimin e tyre, por është e zakonshme të përdorni një model pajtimi, dhe, për të stimuluar regjistrimet, përmbajtja dhe produktet mund të kufizohen tek anëtarët.

Një nga zgjidhjet më të mira për ndërtimin e një faqe në internet anëtarësie me WordPress është MemberMouse. Me pakicë nga 19,95 dollarë në muaj, MemberMouse ju jep kontroll të plotë mbi atë që njerëzit mund të shikojnë në faqen tuaj të internetit, dhe ju ofron një bollëk mjetesh të marketingut për të rritur të ardhurat tuaja mujore.

Në këtë artikull, unë do t’ju tregoj se si funksionon kjo shtojcë WordPress.

Canfarë mund të bëjë anëtarja e shtëpisë?

MemberMouse mund të instalohet në çdo faqe në internet WordPress.

Ka aplikacione të pavarura të anëtarësimit në dispozicion në internet, por WordPress është platforma e përsosur për të krijuar një faqe në internet anëtarësie, pasi të keni akses në dhjetëra mijëra tema dhe shtesa.

Temat dhe shtojcat zgjerojnë shumë funksionalitetin e faqes suaj të internetit, thjeshtojnë procesin e stilimit të dizajnit të faqes suaj të internetit dhe e bëjnë më të lehtë botimin e përmbajtjes.

Faqja kryesore e anëtarëve

Një nga karakteristikat kryesore të MemberMouse është aftësia për të mbrojtur çdo postim ose faqe në faqen tuaj të internetit – mund të krijoni nivele të shumta anëtarësimesh dhe të kufizoni qasjen në përmbajtjen tuaj në grupe të veçanta anëtarësh.

Shkalla e regjistrimit mund të përmirësohet duke ofruar një anëtarësim falas – një teknikë e mirë e marketingut, pasi ju mund të rritni listën tuaj të emailit dhe t’i inkurajoni anëtarët të regjistrohen në një nga planet tuaja duke përdorur upsells, downsells dhe cross-shes. Testimi i pikave të ndryshme të çmimeve do t’ju ndihmojë të gjeni vendosjen optimale për fitime maksimale, dhe ju mund të promovoni shërbimin tuaj duke përdorur prova dhe kuponë..

Nëse po shisni anëtarësime në baza mujore, ju mund të dëshironi të merrni parasysh përmbajtjen e ushqyerjes me pika për klientët. Kjo parandalon anëtarët të konsumojnë të gjithë përmbajtjen tuaj në një hapësirë ​​të shkurtër kohe, dhe zvogëlon numrin e anulimeve.

MemberMouse gjithashtu ndalon ndarjen e llogarive. Llogaritë mund të bllokohen automatikisht nëse programi kompjuterik zbulon se shumë njerëz po qasen në përmbajtje nga një llogari.

Një sistem anëtarësie me pasuri të pasura

Bukuria e anëtarëve të shtëpisë është se shumica e detyrave administrative janë të automatizuara.

Anëtarët mund të regjistroheni në llogarinë e tyre dhe të azhurnojnë kartën e tyre të kreditit, të azhurnojnë në një plan të nivelit më të lartë ose të anulojnë pajtimin e tyre, duke ju kursyer nga përpunimi i këtyre pyetjeve me dorë përmes emailit.

Gjithçka është gjurmuar gjithashtu: Pulti ju lejon të shikoni shitjet, vlerën mesatare të klientit, angazhimin dhe më shumë.

Karakteristikat e anëtarëve të shtëpisë

Katër shërbime të njohura të marketingut me email janë mbështetur nga Anëtarësimi: MailChimp, GetResponse AWeber, Drip, Fushata Aktive dhe iContact. Ekziston gjithashtu mbështetje për tetë shërbime pagese: PayPal, Stripe, Braintree, LimeLight CRM, Authorize.net, Auth.net, ClickBank dhe CoinBase.

Zhvilluesit do ta pëlqejnë sesa fleksibël është anëtarja e shtëpisë: Ju mund të sinkronizoni bazat e të dhënave dhe të telefononi skriptet me porosi duke përdorur API; funksionaliteti bazë mund të modifikohet duke përdorur grepa dhe filtra; dhe paraqitjet janë gjithashtu të personalizueshme. Shkurtesat e kodit anëtar mund të futen në postimet ose faqet tuaja ose direkt në shabllone duke përdorur kodin PHP.

Integrimet e anëtarëve të shtëpive

Mund të jetë e vështirë të kategorizoni një produkt të tillë si MemberMouse sepse ai mund të përdoret në mënyra të ndryshme.

Për shembull, Chris Palmer, nga Angle of Attack, ofron video trajnimi për simulatorë fluturimi për njerëzit që duan të mësojnë se si të fluturojnë.

Shembuj të Anëtarëve të Shtëpisë

Për frymëzim se si mund ta përdorni programin – dhe për të parë se si të tjerët po tregtojnë ofertat e anëtarësimit të tyre – shikoni në faqet e internetit të tjera që janë ndërtuar duke përdorur MemberMouse.

Për shembull, PaleoPlan shet planet e vaktit Paleo në bazë të pajtimit. Ata ofrojnë një gjykim 14-ditor për të lejuar klientët e mundshëm të provojnë shërbimin e tyre, dhe planet e tyre premium kanë një garanci 100% të kthimit të parave.

Pasi të mbarojë gjyqi i tyre, klientët mund të zgjedhin të regjistroheni si anëtar duke paguar 9,99 $ në muaj, 49 dollarë çdo gjashtë muaj ose 89 dollarë në vit.

Planet e Anëtarësimit PaleoPlan

Ju duhet të dini që ndërtimi i një faqe në internet anëtarësie kërkon shumë punë të palodhur, por MemberMouse ju jep të gjitha mjetet që ju nevojiten për të krijuar diçka fitimprurëse.

Le të hedhim një vështrim më të afërt se si mund ta përdorni Anëtarën për të bërë këtë.

Paneli i Konsumatorëve të Moshave të Anëtarëve

Sapo të keni blerë Anëtarësuesin, mund të hyni në pultin e anëtarit të anëtarit MMouse.

Një video “fillimi” prej dy minutash shfaqet në zemër të faqes, ndërsa nën të do të gjeni lidhje për të regjistruar faqen tuaj të internetit dhe për të shkarkuar shtojcën e MemberMouse WordPress.

Në anën e djathtë të faqes është një menu navigimi që tregon lidhje me llogarinë tuaj, zonën e mbështetjes, praktikat më të mira dhe një program bashkëpunimi.

Paneli i anëtarëve të shtëpisë

Regjistrimi i URL-së në të cilën do të përdorni Anëtarësuesin nuk është opsionale – nëse nuk e futni URL-në e faqes suaj të WordPress-it në faqen e llogarisë suaj, do të shihni një gabim fatal kur përpiqeni të aktivizoni shtojcën e MemberMouse.

Autorizoni URL-në tuaj të internetit

Zona e mbështetjes ka një bazë të gjerë të njohurive dhe një forum të komunitetit, dhe klientët e anëtarëve të shtëpisë mund të hapin këtu bileta mbështetëse.

Zona e Ndihmës për Zonjët e Anëtarëve

Në përgjithësi, më pëlqeu hapësira e klientit për MemberMouse – është e thjeshtë të lundrosh, dhe ka shumë mësime të mira për tu referuar kur mëson se si funksionon plugin.

Vendosja e Shtojcës së AnëtarësimitMoshtë Anëtarëve

Pasi të keni verifikuar URL-në e faqes suaj të WordPress-it dhe aktivizoni shtojcën e MemberMouse, do të shihni dy menuse të reja në zonën tuaj të administratorit.

Njëra quhet MemberMouse dhe tjetra quhet Reporting Suite.

Nëse nuk dëshironi që këto menu të rriten në menunë tuaj të administratorit të WordPress, mund t’i zhvendosni diku tjetër duke përdorur Redaktorin e menusë së administratorit.

WordPress Admin Dasboard

Zona e anëtarëve të shtëpisë është ku vendosni të gjitha aspektet e faqes tuaj të internetit të anëtarësimit – pasi të jetë e gjallë dhe të prodhoni shitje, mund të gjurmoni gjithçka në grupin e raportimit.

Anëtarët Shtëpi Menus Admin

Ashtu si çdo shtojcë e pasur me veçori të WordPress-it, MemberMouse mund të jetë pak marramendëse kur filloni, pasi që ka shumë cilësime për tu përshtatur për të krijuar faqen tuaj të anëtarësimit.

Nuk ka asnjë magjistër hap pas hapi për t’ju ndihmuar të vendoseni, por pulti kryesor i anëtarit të shtëpisë së anëtarëve është një pikë fillestare e mirë, duke shfaqur disa mësime video dhe lidhje me zonën mbështetëse të Anëtarëve.

Lidhjet për të menaxhuar anëtarët tuaj, shfletimin e transaksioneve, hyrjen në grupin e raportimit dhe modifikimin e cilësimeve të produktit janë në krye të faqes.

Nën është një përmbledhje e anëtarësive dhe produkteve. Kur të filloni për herë të parë, nuk do të keni të dhëna këtu, por pasi të keni vendosur do ta gjeni këtë si një përmbledhje të mirë të mënyrës se si po funksionon faqja juaj e internetit e anëtarësisë.

Anëtarja Shtëpi kryesore kryesore

Në krye të menusë së anëtarit Home janë lidhjet për të menaxhuar anëtarët dhe për të shfletuar transaksionet. Kur sapo filloni, nuk do të ketë asgjë për të përmendur. Sidoqoftë, kur uebfaqja juaj e anëtarësimit është lëshuar, ju do t’i kontrolloni këto faqe më shpesh sesa faqet e konfigurimit.

Faqja e anëtarëve të menaxhimit ju lejon të krijoni anëtarë me dorë dhe t’i caktoni ato në planet e ndryshme të anëtarësimit që keni krijuar. Ju gjithashtu mund të kërkoni profile të klientëve të veçantë duke përdorur kutinë e përparuar të kërkimit, dhe anëtarët mund të eksportohen dhe importohen në formatin CSV.

Në faqet e transaksioneve, ju mund të shfletoni pagesat që klientët kanë bërë për anëtarësi, gjë që është e dobishme për verifikimin e anëtarësive dhe kontrollimin e gjithçkaje është e saktë.

Ju mund të shikoni shumën e pagesës, numrin e porosisë, kohën dhe datën e transaksionit dhe nëse pagesa ka ardhur përmes një lidhjeje të Filialit, si dhe informacione të tjera të rëndësishme, siç është nëse pagesa u kthye.

Menaxhimi i Anëtarëve

Zona e cilësimeve të produktit është vendi ku menaxhoni anëtarësimet tuaja.

Në krye të faqes, do të gjeni një listë të seksioneve të ndryshme: Produkte, Nivelet e Anëtarësisë, Pako, Kuponë dhe Programi i përmbajtjes së pikave.

‘Si të zotëroni produktet, paketat & Videoja e Niveleve të Anëtarësimit në pultin kryesor do t’ju ndihmojë të kuptoni se si funksionon gjithçka.

Krijoni një produkt të ri

Nivelet e anëtarësimit i referohen çfarë niveli të qasjes ka një anëtar, dhe për secilin nivel anëtarësie ju mund t’i caktoni një përdoruesi një rol të përdoruesit të WordPress dhe të përcaktoni cilat kategori postash mund të hyjnë..

Produktet janë ato që u shiten klientëve. Një produkt i caktohet një niveli anëtarësie ose një pakete, që do të thotë se shumë produkte mund të shoqërohen me një nivel anëtarësie.

Konsideroni një nivel anëtarësie që lejon përdoruesit të shikojnë mësimet tuaja për riparimin e kompjuterave. Një produkt mund të krijohet me 29.99 dollarë në muaj që lejon anëtarët të shikojnë atë përmbajtje, dhe më pas mund të ofroni të njëjtën përmbajtje për të tjerët me një normë të zbritur prej 19,99 $ në muaj duke krijuar një produkt të dytë të lidhur me atë nivel anëtarësie.

Ju lejohet vetëm një nivel anëtarësie për një llogari të përdoruesit, por paketat ju lejojnë të shtoni nivele të shumta anëtarësie tek një përdorues individual.

Mos u shqetësoni nëse e gjithë kjo është konfuze, pasi do të ketë kuptim kur të vendosni gjërat në faqen tuaj të anëtarësimit. Shtë gjithçka vetëm për të përcaktuar nivelet e qasjes dhe për të deklaruar se çfarë anëtarët mund dhe nuk mund të shohin.

Nivelet e Anëtarësimit në Shtëpi të Anëtarëve

Qasja në përmbajtjen tuaj mund të kufizohet në një nivel postimi dhe në një faqe, dhe ju mund të kufizoni përmbajtjen në një postim ose faqe sipas nivelit të anëtarësimit ose me pako.

Nëse jeni duke ushqyer pikën e anëtarëve, mund të hapni qasje në të pasi një përdorues të ketë qenë anëtar për një numër të caktuar ditësh.

Ju mund të shikoni orarin e ushqyerjes me pika për çdo anëtarësim ose pako në çdo kohë nga zona e cilësimeve të produktit.

Nivele të hyrjes në blog post

Kuponat janë një mjet thelbësor i marketingut për ata që operojnë faqet e internetit të anëtarësimit.

MemberMouse ju lejon të krijoni kuponë që ofrojnë një zbritje në përqindje ose një zbritje me tarifë të sheshtë, e cila mund të aplikohet për pagesën e parë ose për të gjitha pagesat.

Ju madje mund të ofroni një anëtarësim falas duke përdorur një kupon.

Krijimi i një kuponi

Në zonën e cilësimeve të arka, mund të krijoni fusha me porosi, të zgjidhni klientët e vendeve që lejohen të bëjnë blerje dhe të shtoni metodat e transportit që përdorni. Cilësimet e tjera në këtë fushë përfshijnë monedhën e paracaktuar, nivelin e anëtarësimit të paracaktuar dhe nëse anëtarëve u lejohet azhurnime dhe zbritje të anëtarësisë pro-rate.

Ofruesit e pagesave mund të konfigurohen në zonën e cilësimeve të pagesave, me opsionet në vend dhe jashtë faqes.

Faqja e të dhënave të testit ju ndihmon të përgatisni formularët e arka, dhe ju mund të zgjidhni nëse një kërkesë anulimi nga një anëtar anulon ashpër anëtarësimin e tyre ose thjesht ndalon atë.

Metodat e Pagesave të Shtëpive Anëtare

Cilësimet e tjera në menunë kryesore të administratorit të Anëtarëve të MMP përfshijnë konfigurimin e integrimit të marketingut me email, modelin e postës elektronike “harruar fjalëkalimin” dhe përcaktimin e profilit të komisionit të filialit për klientët.

Në seksionin e mjeteve të zhvilluesit, mund të krijoni njoftime për shtyp kur ndodh një ngjarje e veçantë – për shembull, kur një produkt është blerë ose një pagesa e rimbursimit dështoi. Ju mund të njoftoheni përmes një njoftimi me email ose Zapier, ose të telefononi një skenar me porosi.

Kjo zonë ka gjithashtu informacione në lidhje me letrat kredenciale për API dhe grepa dhe filtra të WordPress.

Njoftime pushimi

MemberMouse ju lejon të modifikoni format tuaja të hyrjes në faqen tuaj të internetit dhe të zgjidhni cilat fusha janë përfshirë në forma.

Ekziston gjithashtu një regjistër aktiviteti që ju ndihmon të shihni të gjitha ndryshimet që janë përpunuar me kalimin e kohës.

Niveli i aktivitetit

Shumë cilësime të tjera të dobishme mund të gjenden në zonën e cilësimeve të përgjithshme.

Punonjësit mund të krijohen për t’ju ndihmuar të menaxhoni uebfaqen tuaj të anëtarësimit – një veçori që do të jetë veçanërisht e rëndësishme ndërsa faqja juaj e internetit rritet.

Përveç një modaliteti të sigurt dhe opsionet e riparimit të instalimit, do të gjeni dhjetëra cilësime të ndryshme këtu, duke përfshirë faqen fillestare, hyrjen, mbrojtjen e përmbajtjes dhe CSS.

Parametrat e Përgjithshëm të Shtëpisë së anëtarëve

Kur MemberMouse aktivizohet në faqen tuaj të internetit, 13 faqe të reja janë krijuar për t’ju ndihmuar të ndërtoni zonën tuaj të anëtarësimit.

Ju mund të modifikoni këto faqe dhe të shtoni faqe shtesë për anëtarët – faqja e mostrës është një pikë fillestare e shkëlqyeshme për këtë.

Faqet e anëtarëve të shtëpisë

Një tipar që unë dua në lidhje me MemberMouse është shiriti i shikimit, i cili ju lejon të shihni fusha të rëndësishme të faqes tuaj në internet përmes syve të një anëtari. Kjo ju ndihmon të kontrolloni faqet e anëtarëve dhe përmbajtjen e kufizuar dhe të shihni se çfarë do të shohin anëtarët.

Ju mund të shikoni faqet sipas një niveli specifik anëtarësie, dhe sipas numrit të ditëve që një përdorues ka qenë anëtar. Kështu që, nëse po kontrolloni një nivel anëtarësie për ditën e dhjetë, nuk do të mund të shihni përmbajtjen që nuk do të pihet deri në ditën 14.

Shtë një mjet i shkëlqyeshëm për të siguruar që gjithçka është vendosur si duhet.

Anëtarja e Shtëpisë së Përparme

Janë të disponueshme dy pajisje widgetare për anëtarët: Përmbajtja e mbrojtur dhe SmartWidget.

Përmbajtja e mbrojtur ju ndihmon të tregoni përmbajtjen e disponueshme dhe përmbajtjen e ardhshme për anëtarët; SmartWidget është një zonë me bosh teksti që ju lejon të futni HTML, Javascript dhe SmartTags.

SmartTags ju lejojnë të ndryshoni në mënyrë dinamike atë që shfaqet në një faqe, varësisht nga kush e lexon. Duke përdorur kodet e shkurtra, ju mund të kufizoni përmbajtjen në nivele specifike të anëtarësimit, të ndryshoni ato që shfaqen lidhjet dhe madje të shfaqni oferta të personalizuara për shitje dhe zbritje.

Ju mund ta integroni këtë në faqen tuaj në një numër mënyrash – për shembull, ju mund të shfaqni oferta speciale në postimet tuaja në blog për anëtarët ekzistues që jo anëtarët nuk do t’i shohin.

Widgets Shtëpi Anëtarësh

Ashtu si me çdo shtojcë anëtarësie, ju duhet të kaloni kohë me MemberMouse për të vendosur gjithçka ashtu siç dëshironi. Kjo do të sigurojë që pagesa të kalojë në mënyrë korrekte dhe anëtarët nuk mund të shohin përmbajtjen që nuk kanë të drejtë të shohin.

Nuk besoj se asnjë aspekt i kësaj është i vështirë, por unë do t’ju inkurajoj të shikoni mësimet e videos në pultin kryesor, pasi ato japin një përmbledhje të shkëlqyeshme të secilës zonë të konfigurimit.

Analizimi i të dhënave në suitën e raportimit

Për qëllimin e këtij shqyrtimi, zhvilluesit e Anëtarësimit me mirësi më dërguan një kopje të shtojcës. Kjo më mundësoi ta testoja gjerësisht atë në faqen time të internetit të testimit të WordPress dhe më ndihmoi të kuptoj se si funksionoi.

Fatkeqësisht, pasi ende nuk kam përdorur AnëtareMouse në një uebfaqe të drejtpërdrejtë, nuk kam qenë në gjendje të krijoj ndonjë të dhënë kuptimplote në grupin e raportimit. Fatmirësisht, baza e njohurive për anëtarët e MMP-së ndihmoi në plotësimin e disa prej zbrazëtirave.

Grupi i raportimit tregon informacionin e anëtarësisë, informacionin e shitjeve, vlerën e klientit dhe më shumë. Pulti kryesor tregon një përmbledhje të shkëlqyeshme të vendit ku është biznesi juaj dhe ju ndihmon të shihni se sa janë anëtarët e angazhuar.

Raportimi i Panelit të Suiteve

Në faqen e numërimit të anëtarëve, ka një tabelë që tregon se sa njerëz janë regjistruar në anëtarësimet tuaja. Ju mund t’i shihni këto vlera në ditë, javë, muaj ose vit, dhe data e fillimit dhe e mbarimit gjithashtu mund të zgjidhet.

Këto shifra janë dhënë më poshtë në faqen e shitjeve të anëtarësisë, që është një mënyrë e shkëlqyeshme për të analizuar se ku gjenerohen të ardhurat tuaja.

Raportimi i Shitjeve të Suiteve sipas nivelit të anëtarësisë

Raporte të tjera përfshijnë shitjen e produkteve, vlerën e klientit, mesataren e shpejtë, krahasimin e niveleve të anëtarësimit, shërbimet e pagesave dhe shitjet e kanaleve.

Të gjitha këto raporte ju ndihmojnë të shihni imazhin më të madh dhe të kuptoni se çfarë blejnë anëtarët, kur blenë, si paguajnë dhe më shumë.

Raportimi i shitjeve të kanaleve suite

Një menu navigimi është e disponueshme në të gjithë zonën e suiteve të raportimit. Të njëjtat lidhje nga menyja juaj e administratorit të WordPress shfaqen këtu, me shtimin e një opsioni për të pastruar cache të raporteve.

Raportimi i Menusë Suite

Më bëri shumë përshtypje nga suita e raportimit – ajo jep një analizë të shkëlqyeshme të faqes tuaj të anëtarësimit dhe ju ndihmon të shihni se cilat plane po performojnë mirë. Ndërsa faqja juaj e anëtarësimit rritet, analitika do të bëhet më e rëndësishme për zhvillimin tuaj të ardhshëm dhe përpjekjet e marketingut, kështu që kjo një pjesë thelbësore e anëtarit.

Megjithatë, unë isha i befasuar kur pashë se nuk ka mundësi të eksportosh raporte. Kjo është diçka që shpresojmë të shtohet në të ardhmen.

Membermimet e anëtarëve

MemberMouse është një shtojcë premium WordPress, dhe tre plane të ndryshme janë në dispozicion për ata që duan ta blejnë atë: Rritja, Avancuar dhe Profesionale.

Me përjashtim të planit më të lartë profesional, të gjitha planet kufizojnë sa anëtarë mund të keni.

Plani fillestar kushton 19,95 $ në muaj për 1.000 anëtarë, 39,95 $ në muaj për 5,000 anëtarë dhe 59,95 $ në muaj për 10,000 anëtarë. Shumica e veçorive të shtojcave janë përfshirë në këtë plan, të tilla si mbrojtja e përmbajtjes, përmbajtja pikoj, faqet e arka, upsells dhe downsells, dhe raportimi themelor.

Plani i avancuar, me 99 dollarë në muaj, shton grupin e përparuar të raportimit, raportimin e vlerës së jetës, raportimin e dendur dhe mbajtjes, hyrjen në media sociale dhe integrimin e UserVoice. Shumë përdorues të WordPress do të përmirësohen në këtë plan kur të jetë krijuar faqja e internetit e anëtarësimit të tyre, pasi mbështet deri në 50,000 anëtarë.

Plani profesional kushton 299 dollarë në muaj për deri në 100,000 anëtarë dhe 599 dollarë në muaj për një numër të pakufizuar anëtarësh. Ky plan shton mbështetjen e integrimit për LimeLight CRM dhe u jep klientëve mbështetje telefonike.

Membermimet e anëtarëve

Një gjykim falas prej 14 ditësh është i disponueshëm në mënyrë që të mund të testoni Anëtarin dhe të shihni nëse është i duhuri për ju. Unë rekomandoj të përfitoni nga kjo para se të regjistroheni në ndonjë plan.

Për të përdorur provën falas, duhet të autorizoni një pagesë me PayPal ose një kartë krediti. Sigurohuni që të anulloni këtë pagesë të përsëritur nëse nuk doni të përdorni Anëtarësimin në faqen tuaj të internetit përtej provës, pasi do të paguani për planin fillestar prej 19,95 $ në muaj nëse nuk e bëni.

Gjykimi Falas i Anëtarësimit

Gëzoi gjyqin tuaj?

Nëse po nisni një faqe në internet të re për anëtarësim dhe keni vendosur të blini Anëtarësuesin pas gjyqit, unë rekomandoj të përmbaheni me planin e fillestarëve për të paktën disa javë. Kjo do t’ju lejojë të shihni nëse keni nevojë për funksionalitetin e ofruar në planet e përparuara ose profesionale, siç është suita e raportimit.

Ata prej jush që kanë një uebfaqe të krijuar anëtarësie do të duhet të zgjedhin një nga planet me çmime më të larta për të akomoduar anëtarët tuaj ekzistues. Kontrolloni ‘Importoni Anëtarët me Udhëzuesin e Importit Wizard to për të kuptuar se si mund të transferoni të dhënat tuaja nga një tjetër plugin anëtarësie në WordPress.

Mendimet përfundimtare

Ka shumë shtojca të shkëlqyera anëtarësie të disponueshme për WordPress, dhe MemberMouse me të drejtë meriton të vlerësohet si një nga më të mirat.

Pasi të keni marrë kokën rreth asaj se si të vendosni nivelet e anëtarësisë dhe produktet në mënyrë korrekte, mund të filloni të shtoni përmbajtje në faqen tuaj të internetit dhe të promovoni anëtarësime te klientët e mundshëm.

Si çdo plugin WordPress, ka disa fusha ku mund të përmirësohet. Për shembull, unë do të doja të shoh që zhvilluesit thjeshtojnë procesin e krijimit fillimisht duke shtuar një udhëzues hap pas hapi të instalimit për të plotësuar mësimet video që ata kanë.

Sa i përket tipareve të reja, unë do të doja të shoh aftësinë për të eksportuar raporte. Do të doja gjithashtu mbështetje më të mirë për përmbajtjen dixhitale, si eBooks, dokumente PDF dhe video. E gjithë kjo përmbajtje mund të kufizohet duke përdorur MemberMouse, por do të ishte mirë të shihni që kjo funksionalitet të zgjatet, kështu që përdoruesit nuk duhet të mbështeten në shtojcat e palëve të treta.

Perdoret / perdoret anetarja? Apo ndonjë shtojcë tjetër anëtarësie? mendime?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map