Qards Review: En attraktiv ny WordPress Page Builder-plugin fra Designmodo

Designmodo designrammehandel - 15% rabatt!


Qards er en sidebygger-plugin for WordPress som gjør det mulig for brukere å lage unike oppsett og design uten behov for design- eller utviklingskunnskap.

Bygget av Designmodo, inkluderer Qards-pluginen en et omfattende bibliotek med fantastiske byggeklosser (eller kort) som kan tilpasses ved hjelp av en ekstremt intuitiv frontlinje inline editor, og settes sammen for å hjelpe deg med å lage den perfekte utformingen for hver side på nettstedet ditt.

Fordi Qards fungerer uavhengig av WordPress-temaet ditt, i tillegg til at du kan bygge et helt nettsted side for side (som du forventer fra en WordPress-sidebygger), kan det også brukes til å lage frittstående landingssider i full bredde som har sin egen styling og formatering.

Qards eksempeloppsett

Hva kan du gjøre med Qards?

Sidene du oppretter med Qards, tar ikke på seg noen styling- eller layoutalternativer for temaet ditt – snarere er det tomme lerreter som kan fylles med en rekke prefabrikkerte innholdsblokker som følger med plugin-modulen..

de er hele bredden og fullskjerm, og inkluderer ikke noen av de populære WordPress-temaelementene som topptekst, bunntekst eller sidefelt – slik at du kan lage helt tilpassede design og oppsett, uten begrensninger for temaet ditt eller WordPress selv..

Enten du bruk Qards til å lage frittstående destinasjonssider for å markedsføre produkter eller tjenester, eller bygge hele nettstedet ditt, er det et fleksibelt verktøy som kan passe til mange forskjellige typer prosjekter.

Qards innholdsblokk

Qards kommer med et godt utvalg av vakkert designet innholdsblokker fordelt på åtte kategorier, som hver kan brukes i hvilken som helst kombinasjon på sidene dine. Hver blokk kan enkelt tilpasses ved for eksempel å endre bakgrunnsbilde eller tekst og utseende – og dermed gi deg et tilpasset utseende uten å måtte redigere noen kode.

Qards hevder også arbeide med et hvilket som helst WordPress-tema – så lenge malen du bruker på nettstedet ditt er kodet til WordPress-standarder, fungerer plugin-modulen bra. Hvis ikke (på grunn av uforenlighet mellom Qards og dine andre plugins, for eksempel), tilbyr Designmodo en ganske sjenerøs 20-dagers pengene-tilbake-garanti.

Komme i gang med Qards

Når plugin-en er installert og aktivert på WordPress-nettstedet ditt, kan du komme i gang med å lage dine tilpassede sidedesign via et nytt element som automatisk er lagt til i WordPress admin sidefeltmeny med tittelen ‘Qards’.

Administrer alle Qards-sider

Fra Qards-skjermen kan du opprette en ny side og deretter starte den visuelle redigereren for å starte arbeidet med ditt tilpassede design.

Qards Blanke lerret

Når redaktøren har lastet, har du det et tomt lerret å jobbe med; det er ingen sidefelt, topptekst, bunntekst eller noen av de andre elementene som kan være en del av det nåværende temaet.

De tilgjengelige innholdsblokkene som brukes til å bygge din sideoppsett blir sortert etter kategori, og takket være et raskt forhåndsvisningspanel kan du se hvordan hvert element ser ut før du legger det til i oppsettet.

Forhåndsvisning av innholdsblokk

Kategoriene som brukes til å organisere innholdsblokkene inkluderer:

  • Dekke
  • Bilde
  • Tekst
  • Trekk
  • Nett
  • Meny
  • bunntekst
  • Abonnere

Hver kategori inneholder flere innholdsblokker, som gir deg mange muligheter for hvordan den endelige siden din skal konstrueres. Og fordi du kan tilpasse enkelt noen av blokkene legger du til oppsettet ditt, er sjansen for at to sider som er bygget med Qards ser like ut, ekstremt slanke.

For å lage din layout med Qards, velger du bare flere blokker, etter hverandre (en gang på plass kan blokkene enkelt flyttes eller slettes etter behov).

Dette gir deg igjen mye fleksibilitet for hvordan den endelige utformingen vil være strukturert, og fordi dette gjøres gjennom en intuitivt dra-og-slipp-grensesnitt, det burde ikke utgjøre noen problemer for vanlige databrukere – enten de er kjent med WordPress og webdesign eller ikke.

Fordi innholdsblokkene hver har blitt designet for å fungere godt sammen i en hvilken som helst kombinasjon, er det ikke vanskelig å sette sammen et attraktivt, sammenhengende design for hver side du oppretter – selv om du generelt sett ikke har mye øye for grafikk /webdesign.

Etter at du har lagt til en eller flere innholdsblokker og flyttet dem på plass, kan du begynne å tilpasse designet ditt.

Tilpasse Qards innholdsblokker

Tilpassing av Qards-innholdsblokkene gjøres gjennom et brukervennlig grensesnitt der ikoner aktiveres ved å sveve over dem med musen eller klikke på de enkelte elementene. Å endre et bilde, for eksempel, er like enkelt som å velge et annet element fra filutforskervinduet, som enkelt vises når du klikker på redigeringsikonet.

I en fersk oppdatering til Qards lar versjon 1.4 deg velge bilder direkte fra nettstedets WordPress Media Library. Dette er gode nyheter for de som ønsker å bruke bilder de tidligere har lastet opp til nettstedet sitt i sine nye design.

Kontroller av bildeditor

Denne prosessen kan deretter gjentas for hver av blokkene du har lagt til oppsettet til du har erstattet alle arkivbildene med ditt eget innhold etter behov.

Alt annet innhold, for eksempel tekst, lenker og andre elementer, kan redigeres like enkelt som bildene, takket være kontekstsensitive menyer som vises når musepekeren svir over dem.

Ekstra alternativer for å tilpasse knappene du har lagt til designene dine, ble også lagt til i versjon 1.4.

nye-quards-knappen-konfigurasjon

Gjennom den nye knappkonfiguratoren kan du enkelt endre form, størrelse og farge på hvilken som helst knapp du legger til på sidene dine. Dette nye kontrollnivået lar deg velge de beste designkombinasjonene for høyest mulig konverteringsfrekvens.

En av høydepunkter fra Qards, og en funksjon som skiller det fra andre WordPress-sideverktøyverktøy, er muligheten til å redigere innhold på linje – noe som betyr at du bare kan klikke på en overskrift eller annen tekstbit og begynne å skrive.

Dette gir deg en direkte forhåndsvisning av hvordan innholdet ditt vil se ut, og eliminerer behovet for å veksle mellom vinduer og gjette gjetninger om hvordan arbeidet ditt vil se ut for sluttbrukeren.

Selv om noen av de nyere sidebyggerverktøyene for WordPress begynner å inkludere inline-redigering, er det sjelden implementert så godt som det er med Qards. Hvis du vil fjerne koblingen mellom back-end-redaksjonene til WordPress og front-end-visningen av innholdet ditt, er Qards et flott alternativ.

Når du legger inn teksten på linjen, i stedet for å få tilgang til et fullstendig sett med redigererkontroller for å tilpasse innholdet når du skriver det inn, du har bare et lite sett med kontroller å benytte seg av. Ved første øyekast kan dette virke litt restriktivt sammenlignet med standard eller oppgradert TinyMCE-redaktør for WordPress. Når du begynner å bruke det som tilbys, bør du imidlertid finne det mer enn kapabel å la deg gjøre det du trenger å gjøre.

Qards Inline Text Editing Controls

Inline-redigeringskontrollene lar deg til og med endre skrift og farge på teksten for en bestemt seksjon – noe som ikke er tilgjengelig i en standard WordPress-installasjon når du oppretter innhold. Og hvis du lurer på det hva som skjedde med tekstfanen som lar deg redigere den underliggende HTML-en for innleggene dine (finnes i standard WordPress-editoren), kan du fremdeles få tilgang til denne koden med Qards. Dessuten kan du nå enkelt redigere CSS for ethvert element.

Rediger meny

For å gjøre det, er det bare å aktivere innstillingsmenyen og deretter velge alternativet ‘rediger HTML / CSS’ for å starte den aktuelle redigereren..

Rediger HTML og CSS

Selv om du ikke får en levende forhåndsvisning for å se effekten av redigeringene dine, bruker redaktøren fargekodet syntaks for å gjøre det lettere å legge til tilpasningene dine.

I tillegg til å redigere HTML og CSS for de enkelte elementene på sidene dine, kan du også gjøre det tilpasse den globale CSS av oppsettet ditt – som oppnås ved å gå inn i relevant CSS på Qards Settings-siden (funnet under ‘utseende’ i admin-dashbordet).

Legg til Global CSS

Selv om du får en ganske god ide om hvordan sluttproduktet ditt vil se ut når du bygger oppsettet, kan du når som helst forhåndsvise designet ved å klikke på den aktuelle knappen. Dette gir deg en nøyaktig oversikt over hvordan nettstedet ditt vil se ut for besøkende.

Responsiv forhåndsvisning

Hvis du vil se hvor responsive det nyopprettede tilpassede oppsettet ditt er, kan du eksperimentere ved å endre størrelsen på nettleservinduet og se på oppsettet svare på endringene i visningsstørrelsen.

I løpet av designprosessen, du kan omorganisere blokkene når som helst ved å klikke på riktig knapp og dra og slippe elementene til de nye stedene. Dette lar deg raskt eksperimentere med layoutene dine for å finne det perfekte arrangementet uten mye ekstra krefter.

Siden sidene du bygger med Qards har layout i full bredde, inkluderer de ikke noen av egenskapene eller elementene på nettstedet ditt eller dets tema, noe som betyr at nettstedets vanlige topptekst, sidefelt, bunntekst og noen av WordPress-menyelementene du måtte bruk ikke vises på sidene du oppretter med Qards.

Hvis du leter etter et verktøy du kan gjøre design vakre frittstående landingssider som er helt adskilt fra resten av nettstedet ditt, så er Qards et utmerket valg.

I tillegg, fordi du enkelt kan angi en side opprettet med Qards som hjemmesiden til nettstedet ditt – på samme måte som du kan med en vanlig WordPress-side – kan du faktisk bygge hele nettstedet ditt ved å bruke sider opprettet med Qards. Når det er sagt, hvis du skulle gjøre dette, kan det diskuteres om det ville være verdt å bruke WordPress, siden mange av funksjonene og fordelene ville være utilgjengelige for deg og dine besøkende.

Priser for Qards

Qards-pluginen fra Designmodo er tilgjengelig på to prisplaner:

Priser for Qards

  • Enkelt nettsted lisens: $ 99
  • Agentur 5 nettsted lisens: $ 199

Du kan se prisalternativene på denne siden på det offisielle Qards-nettstedet. I tillegg er det en 20-dagers pengene-tilbake-garanti, som gir deg nok tid til å prøve ut produktet og se om det tilfredsstiller dine behov eller ikke.

Siste tanker

Jeg hadde blandede følelser når jeg installerte denne plugin – hovedsakelig fordi jeg allerede visste at Designmodo tidligere hadde utgitt et imponerende frittstående WordPress-tema (oppdatering: 1. september 2015; nå avviklet) som ved første øyekast så ut til å ha et lignende utseende og preg som Qards.

Jeg var selvfølgelig ikke helt skeptisk, men jeg var heller ikke sikker på at Qards kunne tilby noe for å skille det fra dette tidligere produktet og andre etablerte WordPress-sidebygger-plugins.

Heldigvis, etter å ha tatt det for en snurr, kan jeg bekrefte at Qards faktisk har noen få funksjoner som rettferdiggjør eksistensen og løft den over konkurransen. Disse inkluderer muligheten til å lage nye sider som er helt utenfor det nåværende temaet, og kombinasjonen av fantastisk utseende innholdsblokker, brukt som grunnlaget for sidelayoutene dine, som kan redigeres med det samme brukervennlige inline-innholdet redaktør som gjorde sitt forrige produkt så suksess. Riktignok har noen andre WordPress-sidebyggere klart å få en av disse to siste funksjonene på nivå med Qards, men veldig få tilbyr begge deler – og spesielt ikke i en slik intuitiv og profesjonelt utseende pakke!

Imidlertid er det fortsatt et par dvelende tvil: For det første virker det som om det er ganske mye overlapping mellom noe av funksjonaliteten som ofte finnes i et vanlig WordPress-tema og det som er inkludert i Qards. For det andre, fordi noen av de viktigste WordPress-funksjonalitetene (for eksempel innlegg, mediebiblioteket og widgets) ikke er lett tilgjengelige for sider bygget med Qards, må du spørre deg selv om Qards er den rette plattformen for prosjektet ditt – spesielt når Designmodo’s lignende frittstående WordPress-tema (oppdatering: 1. september 2015; nå avviklet) er også tilgjengelig til en lignende pris.

Det er imidlertid verdt å påpeke at Qards er et nylig utgitt produkt fortsatt forbedret og oppgradert – så følg med på kommentarene på den offisielle Qards produktsiden for innsikt fra utviklerne og et glimt av hva som er i vente for fremtidige utgivelser.

Changelog er et bra sted å se hvilke feil som er løst og hvilke nye funksjoner som er lagt til. Som nevnt inkluderer flere funksjoner som nylig er lagt til forbedret støtte for tilgang til filer i WordPress Media Library og bedre kontroller for å tilpasse knappene du har lagt til på siden design..

Med tillegg og forbedringer som blir gjort på ganske regelmessig basis, for eksempel støtte for MailChimp-integrasjon og bruk av Google-skrifter, ser det ut som utviklerne av Qards svarer på tilbakemeldinger fra brukerne og forespørsler.

Hvis du vil bygg destinasjonssider av høy kvalitet med letthet, som sitter utenfor design og styling av WordPress-temaet ditt, og Qards sørger for en ideell løsning. Alternativt, hvis du ikke har noe imot å tømme en rekke av de viktigste WordPress-funksjonene, for eksempel blogginnlegg, widgets og WordPress-menybygger, kan du til og med bygge hele nettstedet med denne plugin-modulen. Når det er sagt, hvis du leter etter en temabasert tilnærming for å tilpasse hele nettstedet ditt, mens du fremdeles har tilgang til noen av de samme flotte funksjonene som Qards (for eksempel flotte innholdsblokker og det intuitive brukergrensesnittet), så er Designmodos tidligere frittstående WordPress-tema er sannsynligvis fortsatt det bedre alternativet.

Kort sagt, det koker ned til det som er det beste verktøyet for prosjektet ditt: Qards-plugin eller Designmodos mer spesifikke tidligere utgitte frittstående WordPress-tema (oppdatering: 1. september 2015; nå avviklet).

(Oppdatering: Designmodo har nå en veldig fin video som viser hvordan du integrerer Qards med WooCommerce eCommerce-plugin – https://www.youtube.com/watch?v=PLSMkvSKsFk

Og til slutt, for ikke å glemme å nevne: WinningWP-fans kan få en kjekk 15% rabatt på ethvert Designmodo-produkt (inkludert Qards) med vår praktiske Designmodo-kupong. Nyt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me