Преглед на процъфтяващите клиенти: Приставката за изграждане на най-добрият списък с имейли?

Сделки с WordPress


„Парите са в списъка – и ако не сте започнали да създавате имейл списък, започнете сега!”- Това ни се казва от години, нали? Но когато става въпрос за съставяне на имейл списък, кой плъгин трябва да използвате? В тази публикация ще хвърлим малко светлина по въпроса, като пускаме един от водещите на пазара плъгини, Thrive Leads, през крачките си.

Светът на създаването на списъци не винаги има смисъл. Понякога мъничките, на пръв поглед незначителни промени във форма на оптин могат да изминат дълъг път за съживяване на бизнеса. По същество, бизнесът често може да бъде печеливш отново само чрез оптимизиране на застояла форма на оптимин.

По този начин, потенциалното въздействие върху дъното не трябва да се подценява. Проектирането на най-висококачествен формуляр за оптимизация е сериозна работа – и за потребителите на WordPress тази работа започва с избора на подходящ плъгин за избор на имейл.

Влезте в Thrive Leads, част от впечатляващото и все по-популярно семейство Thrive Themes.

Процъфтявайте водещи

Thrive Leads бързо се утвърди като един от най-добрите плъгини за изграждане на списък, но е оправдан hype?

Нека да разгледаме.

Цена

Нека да започнем нещата с малкия въпрос на цените.

За разлика от много премиум приставки, Thrive Leads се отключва всички функции на всички клиенти – няма продажби, които да се опитват да извлекат повече пари в замяна на допълнителни функционалности. Освен това се начислява еднократна такса, а не годишно подновяване – друга необичайна ценова политика и такава, която много потребители ще оценят.

Вместо това Thrive Leads таксува въз основа на броя сайтове, на които искате да използвате приставката.

 • Единичен сайт ($ 67).
 • Неограничени сайтове ($ 99) – трябва да са вашите собствени уебсайтове.
 • Лиценз на агенцията ($ 588 годишно) – за използване в клиентски сайтове.

За мнозина цената ще бъде основно внимание, така че как цените на Thrive се сравняват с тези на основния й конкурент OptinMonster? Е, за да отключите пълния набор от функции на OptinMonster, търсите 199 долара годишно – обаче този лиценз е валиден на неограничени уебсайтове.

Ако сте индивидуален потребител – или в общи линии не сте агенция – Thrive Leads е по-достъпното от двете. И това е преди да вземем предвид годишните спестявания на разходите за подновяване.

Много видове оптични форми

Не всеки уеб администратор иска да показва изскачащи в лицето ви посетители, нали? Някои предпочитат по-финия подход, като се съсредоточават върху потребителското изживяване, а не скоростите на конверсия с падащи челюсти.

Където застанете на това е личен избор. Въпреки това, Thrive Themes не дискриминира: Плъгинът поддържа огромно разнообразие от оптимални форми, което означава, че обслужва всички, независимо от техния подход.

Общо има осем различни типа оптимин:

Lightbox:

Вашият класически изскачащ прозорец. Тази форма наслагва вашето съдържание, като по този начин предизвиква максимално внимание.

Thrive Leads Pop-up

Ribbon:

Привет в стил Hello Bar, закотвен в горната част на екрана.

Процъфтява водеща лента

Widget:

Форма за пространства с джаджи – вероятно работи най-добре в страничната лента.

Thrive Leads Widget

Плъзгаща се от:

Плъзга се в горния ъгъл на екрана.

Процъфтява водещи плъзгащи се

Наслояване на екрана за пълнене:

Изскачащо меню на стероиди! Този Optin обхваща целия екран, което означава, че е гарантирано да получи вашето съобщение. Той също се предлага в варианта на скрол матрицата, който нежно изтласква съдържанието ви извън полезрението.

Процъфтява водещ екран пълнител

Долен колонтитул:

Автоматично се поставя под публикации в блога.

Процъфтява водещ долен колонтитул

Редовни форми:

Поставете ги в съдържанието си с помощта на прости къси кодове.

Процъфтявайте водещи в съдържанието

Създаване на Optin формуляр

В този раздел искам да ви преведа през процеса на изграждане на оптимална форма от началото до края.

За да създадете първия си формуляр за оптимиз, отворете таблото на Thrive > Процъфтявайте водещи. Тук ще видите четири раздела: Основни групи, водещи кратки кодове не сте сигурни какви са шорткодовете ?, ThriveBoxes и Segue Signup. Имате нужда от първия, така че продължете напред и щракнете върху бутона Добавяне на нов в групите водещи.

Процъфтявайте водещи групи

Какво е водеща група? Е, това е първата от (много) полезни функции на Thrive, които ще обсъдим днес. По същество водеща група е съвкупност от формули за оптимизъм, които споделят набор от общи правила. Тя може да бъде само една форма или няколко и можете да смесвате и съпоставяте между различни видове форми.

Например, да кажем, че искате да покажете изскачащ прозорец и избор на джаджа за публикации в определена категория. Е, можете да създадете единична водеща група, която да управлява това. Ако искате различна форма за оптимизиране, за да насочите към друга категория публикации, ще трябва да създадете различна група.

След като създадете вашата водеща група, ще можете да видите списък с типовете оптимини, достъпни за вас. За целите на този преглед ще създам стандартен изскачащ оптин, така че се нуждаем от опцията Lightbox.

Водещи групи

След това щракнете върху Създаване на формуляр и дайте име на формата си. Вдясно на екрана натиснете синята икона за редактиране на дизайна.

Thrive води водещ редактор за изтегляне и пускане

Това ще отвори редактора на формуляри. Сега забавлението започва! Веднага след стартирането, редакторът ще ви представи разнообразни шаблони. Те са разделени на различни раздели, но тези, които ще ви трябват в този момент, са или шаблони за оптимин или шаблони за много стъпки, в зависимост от вашите нужди.

Процъфтявайте шаблони

Всеки тип Optin се предлага със собствен набор от шаблони, което означава, че винаги имате основен дизайн на формуляр, за да работите нагоре от. Само за изскачащи прозорци има 32 едноетапни шаблона (с допълнителни варианти за някои) и 17 с няколко стъпки. Дизайните използват голямо разнообразие от стилове, а тези, които тествах, изглеждаха страхотно – поне наравно с всичко друго, което ще намерите на пазара.

Избирайки шаблона си, можете незабавно да започнете да използвате функцията за плъзгане и пускане на стила на Strive Leads.

Процъфтява водещ редактор

Всеки елемент от формуляра може да бъде персонализиран – и по всякакъв начин да се представи. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете, за да видите вашите опции. Например, можете да редактирате текста, да променяте цветове, да променяте размера на шрифта и да коригирате подплънките.

Процъфтяване води персонализиране

Сега функционалността на редактора е подробен, така че това не е най-удобният потребителски интерфейс, който някога съм срещал. Всъщност в миналото използвах функцията за създаване на страници на Thrive и все още ми отне няколко минути, за да си взема лагерите.

Това обаче не е критика. Това не е проблем с лошо проектиран интерфейс, а просто сложен. Мощният строител с широк спектър от функции неизбежно ще изисква известно време, за да се захванете.

Вдясно от екрана ще видите елементите, достъпни за вас – има 38 елемента, от които можете да избирате, и много от тях идват с множество опции за стилизиране. Тези елементи ви позволяват да добавяте много готини функции към вашите оптимални форми, като икони на кредитни карти, таймери за обратно отброяване и мрежови функции.

Thrive Leads Editor Modules

Просто ги плъзнете и пуснете на място, поиграйте с настройките и, когато сте готови, натиснете Запазване на промените.

Настройки и задействания

Когато приключите, затворете редактора и се върнете към таблото за управление на WordPress. Преди да приключим, има още няколко настройки, за да ощипнем.

Първо, изскачащото меню. Това ви позволява да избирате, когато изскачащият прозорец се появява пред посетителите, със седем опции:

 • непосредствен.
 • Уточнено време закъснение.
 • В конкретен момент от съдържанието.
 • След превъртане на фиксиран процент от страницата.
 • При щракване върху елемент.
 • В долната част на страницата.
 • Когато посетителят показва намерение за излизане – това е, когато курсорът на мишката напусне основния прозорец на браузъра.

Процъфтява водещи задействания

За да избегнете претоварването на посетителите си – не забравяйте: изскачащите прозорци са натрапчиви – можете също да конфигурирате колко често се показват изскачащите прозорци. Можете да зададете това навсякъде между веднъж на ден и на всеки 100 дни. Можете също така да го зададете на нула, което ще показва изскачащото меню при всяко посещение.

Крайната настройка е за анимации, с 22 за избор.

В допълнение към тези допълнителни настройки, този екран функционира и като кратка страница за анализ. Можете да видите моментна снимка на ефективността на всеки формуляр – импресии, реализации и процент на реализация.

Насочване на оптични форми

Thrive Leads е оборудван с мощна и лазерно фокусирана функция, която ви позволява да създавате форми, съобразени със съдържанието на отделни страници. Като говорите директно с конкретната аудитория, посещаваща всяка страница, ще генерирате повече реализации.

За достъп до функцията за насочване се върнете към страницата за преглед на Thrive Leads – Thrive Dashboard > Процъфтявайте водещи. Вдясно от новосъздадената ви група ще видите икона на зъбчатка – ако не сте конфигурирали насочването преди това, тя ще бъде яркочервена. Кликнете върху това, за да отворите опциите за насочване.

Сега ще можете да изберете точно на кои страници искате да се показва формулярът за оптимизиране. Общо има осем раздела, но повечето конфигурации ще бъдат завършени с помощта на шест.

 • Основни настройки – селекции от най-високо ниво, като начална страница, страница за търсене, страница с грешки 404 или всички публикации / страници.
 • Категории – показване на optin въз основа на категорията или маркерите.
 • Публикации – изберете конкретни публикации, на които да се покаже формулярът.
 • Страници – изберете конкретни страници, на които да се покаже формулярът.
 • Шаблони на страници – някои теми поддържат селекция от шаблони на страници. Ако вашата тема е тази, която можете да направите, можете да изберете да показвате optins въз основа на кой шаблон на страница дадена публикация се използва.
 • Типове публикации – искате ли изскачащото ви меню да се показва във всички публикации, страници или персонализирани типове публикации? Например, ако използвате магазин за електронна търговия, може да искате да покажете изскачащото меню на страниците с продукти.

Процъфтявайте водещи насочвания

Ако има изключения от правилото, можете да ги отделите директно по-долу. Можете също така да изберете да запазите настройките си като шаблон, така че те да могат да бъдат използвани повторно с едно щракване в бъдеще. Когато сте готови, не забравяйте да кликнете върху Запазване & Близо.

A / B тестване

Както всеки специалист по оптимизация ще ви каже, A / B тестването е съществена част от максимизиране на реализациите. И като всички добри WordPress плъгини, насочени към реализацията, Thrive Leads се доставя с мощни A / B функции за тестване.

Можете да стартирате сплит тестове във всяка форма на optin. На всяка страница за преглед на формата, лилавата икона ще клонира формата ви и можете да използвате редактора за плъзгане и пускане, за да направите козметични настройки на формата.

За да започнете теста за разделяне, щракнете върху бутона Start A / B Test. Дайте име и кратко описание. Ако искате приставката да избере автоматичен победител, щракнете върху падащия бутон и след това щракнете върху квадратчето за активиране.

Thrive Leads split тестване

Приставката ще определи победителя въз основа на три критерия:

 • Минимален брой реализации.
 • Минимална продължителност.
 • Шанс да победи оригинала (CTBO) – това е лесно най-важната фигура. CTBO ни казва дали има статистическа значимост за резултатите и колкото по-голям е този брой, толкова по-добре, тъй като намалява влиянието на шанса върху резултатите.

Това, разбира се, е полезна функционалност за всеки optin плъгин, който да притежава – и всички най-добри от тях. Thrive Leads обаче се откроява от тълпата с една уникална A / B функция за тестване.

Видове тестови формуляри за A / B

Една от най-добрите характеристики на Thrive Leads е възможността да се поставят различни видове форми един срещу друг в сплит тестове. Например, вместо да анализирате въздействието на промените в заглавието, можете да проверите дали, да речем, изскачаща форма смазва скоростта на конверсия на плъзгането.

Достъпът до тази готина и иновативна функция е да се върнете обратно към водещите ви групи, след което да кликнете върху бутона Тестови форми на форми срещу всеки друг в долната част.

Thrive Leads Разделят тестови форми на формуляри

Сега можете да изберете кои видове форми, които искате да включите във вашия сплит тест, и можете да оставите Thrive Leads да определи победителя, като използва същите три критерия, както преди.

Интегрирайте се с всяка услуга за маркетинг по имейл

Разбира се, преди да започнем да създаваме списък с имейли, трябва да интегрираме услуга за автоматичен отговор, в противен случай няма къде да съхраняваме имейл адресите, които събираме.

За щастие, Thrive Leads е съвместим с впечатляващите 19 имейл маркетингови услуги – тази цифра обхваща всички основни играчи, включително Aweber и MailChimp. След като добавите API кода на вашия автоматичен отговор – Thrive Dashboard > API връзки > Управление на връзки > Добавяне на нова връзка – трябва да свържете отделни форми.

Това обаче не е най-очевидният процес. Това изисква да отворите редактора отново, след което щракнете върху празното поле за електронна поща, за да изведете списъка с опции. Изберете Свързване с услуга и изберете от съществуващите си връзки.

Thrive Leads автоматично отговаря

Работата свършена.

Оптинови форми с две стъпки

Optin Forms в две стъпки са една от най-иновативните функции на Thrive Leads – не ги обърквайте с многоетапните оптимизирани шаблони..

Обикновено собственикът на сайта диктува, когато посетител види формата за оптимизация, нали? Ние използваме харесванията на намерението за излизане като задействания, когато нашите изскачащи менюта се появяват на екрана.

Двуетапните оптимисти на Thrive Leads завъртат това върху главата си: Вместо това посетителят избира, когато види изскачащия прозорец. Това променя динамиката и ги прави по-склонни да предадат имейл адреса си – или, от друга страна, ако решат да не отварят изскачащото меню, не сте се натрапвали на посещението им най-малко..

За да създадете двуетапно решение, трябва да отидете в секцията ThriveBoxes на екрана Thrive Leads. Изграждате изскачащия формуляр за оптимизиране с помощта на същия редактор за плъзгане и пускане, който използвахме преди (ще получите и същата колекция от шаблони, от която да избирате).

Единствената разлика е, че този тип форма не изисква задействане – бутонът е спусъка.

След като създаде формата си, плъгинът ще ви предостави кратък код, който да поставите в съдържанието ви, което изглежда така:

[thrive_2step id =´10´] задейства тук [/ thrive_2step]

Просто разменете текста „Тригърът отива тук“ с текста, който искате да се появи във вашия бутон, след това го копирайте и поставете в текстовия редактор на WordPress.

Други функции

Преди да приключим, ето бърз пропуск на още няколко полезни функции на Thrive Leads:

 • SmartLinks – ако вече сте извършили реализация, каква полза показва същата форма на optin? В крайна сметка не можете да конвертирате два пъти. Функцията SmartLinks на Thrive Leads се справя с този проблем, като скрива формата за оптимизиране на съществуващите абонати.
 • анализ – Thrive Leads се гордее с лесни за смилане доклади за реализация. Можете да проследявате изпълнението на отделни форми през персонализирани времеви рамки.
 • Мързелив товар – притеснявате се за времена на натоварване? Мързеливата функционалност за зареждане на Thrive Leads означава, че вашата форма на optin се зарежда само както и когато е необходимо – напр. точно преди посетителят да го превърти в изглед.

Присъдата

Като цяло, Thrive Leads е отличен плъгин с изчерпателен и иновативен набор от функции. Потребителите са разглезени за избор, когато става въпрос за видовете формуляри за оптимизация, плюс има огромна колекция от страхотни шаблони, които да ви подканят и работят.

Функционалността за редактиране на формуляри също е отлична. Редакторът се доставя с впечатляващ брой модули, което ви позволява да добавите сложна, привлекателна за функционалност форма.

Редакторът е малко обезсърчителен да се използва на пръв поглед, но това може да се очаква поради чистото количество налични опции. Въпреки това, след като се захванете с редактора, ще разберете, че е много добре проектиран и интуитивен за използване, плюс той ви дава пълен контрол над всяка част от вашите формуляри – до най-малките детайли.

За да подпомогне максимално реализациите, плъгинът е оборудван и с мощна A / B функционалност за тестване и насочване. Това ви позволява да стесните кой вижда формулярите ви и ви помага непрекъснато да подобрявате процента на реализация.

Плъгинът също така се свързва с някаква уникална функционалност за добра мярка – това доказва, че разработчиците са постигнали големи усилия, за да разберат нуждите на маркетолозите, а също така са готови да създадат нови функции. Най-вече това се отнася до двуетапните оптимизирани форми, които ви позволяват да създавате форми, задействани от посетители.

Наред с харесванията на Bloom (от Elegant Themes и OptinMonster (които сме сравнявали и контрастирали задълбочено в предишна статия тук на WinningWP, Thrive Leads е, без съмнение, един от най-добрите плъгини на пазара!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map