Преглед на Divi Builder: Впечатляващ плъгин за създаване на плъзгане и пускане на страница от елегантни теми (2020)

Сделки с WordPress


Elegant Themes е един от водещите тематични магазини на WordPress, а водещата му тема – Divi, постигна успех – благодарение до голяма степен на инструмента за създаване на страници за плъзгане и пускане.

Всъщност е възможно да получите достъп до същия този инструмент за създаване на страници, без да преминавате към темата Divi. Благодарение на пускането на приставката Divi Builder, сега можете да добавите този мощен редактор на визуално съдържание към всеки уебсайт на WordPress – без значение каква тема използвате!

Ако искате повече контрол върху това как изглежда уебсайтът ви в WordPress, тогава тази приставка може да бъде това, което търсите. Прочетете нататък, за да разберете какво точно може да предложи и колко лесно е да го използвате.

Функции на Divi Builder

Divi Builder вече е достъпен като самостоятелен плъгин и ще работи с всяка тема на WordPress – не само с тези от елегантни теми.

Начална страница на приставката за Divi Builder

Плъгинът Divi Builder трябва да добави редактор на съдържание с влачене и пускане към всяка тема на WordPress.

По време на тестването го използвах с детска тема за Genesis Framework от StudioPress – и почти всичко работеше според очакванията. Това е доста голяма работа, тъй като добавянето дори на основна редакция на оформление на страници в WordPress наистина може да ви помогне да подобрите началната страница и друго съдържание на вашия уебсайт.

Разбира се, за WordPress има и други самостоятелни създатели на страници, но, както предстои да видим, Divi Builder има няколко функции, които го отделят от конкуренцията.

Плъзгане и пускане на редактор на визуално съдържание

Divi Builder може да е стартирал като инструмент за създаване на задни страници, но сега е истински визуален редактор от предния край. Благодарение на тази надстройка, вместо да работите в задния край или в WordPress областта на таблото на вашия уебсайт, вие на практика редактирате на живо предната част на уебсайта си чрез WYSIWYG (какво виждате-е-какво-получавате) интерфейс.

WYSIWYG потребителски интерфейс

Divi Builder вече има WYSIWYG преден визуален редактор за създаване на персонализирани оформления на публикации и страници.

Основният недостатък на създателите на страници в задния край е, че всъщност не знаете как ще изглежда вашият дизайн, докато не преминете към изглед отпред. Следователно възможността да работите директно в предния край на уебсайта си, както можете с най-новата версия на Divi Builder, ви дава точна картина как посетителите ще преживяват съдържанието ви. Това спестява време, тъй като не е нужно да продължавате да превключвате между изгледи отзад и отпред, а също така премахва неудовлетвореността от откриването на вашите оформления, не изглежда по начина, по който сте възнамерявали.

Редактор на настройките на бутонния модул

Можете да персонализирате всеки от елементите на вашата страница чрез визуалния редактор.

Както можете да видите от горната снимка на екрана, можете просто да кликнете върху елемент на страницата – включително текст – и да започнете да я редактирате. Докато работите в предния край на вашия сайт, можете да видите как точно страницата ще изглежда на посетителите ви.

Редовно редактиране на текст

Текстът може да бъде редактиран на линия чрез интерфейса Divi Builder.

Работата в задния край обаче има някои предимства. От една страна можете да получите добър преглед на това как е създадена страницата, включително кои модули се използват и как са организирани. Може също да бъде полезно, когато планирате дизайн и все още не се занимавате прекалено с това как ще изглежда, но вместо това се фокусирате върху структурата на страницата.

За щастие, Divi Builder сега ви позволява да преминете към режим на телени рамки, като ефективно скрива съдържанието на всеки модул и прави структурата на страницата по-видна. В режим на телена рамка получавате добър преглед на оформлението на вашата страница и кои модули се използват. След това можете бързо да влачите нещата наоколо и да коригирате оформлението, без съдържанието на модулите да ви пречи.

Потребителски интерфейс на Divi Builder Wireframe

Режимът на телените рамки дава добър преглед на оформлението на страницата и улеснява придвижването на цели секции наоколо.

Осигурявайки тези два режима, Divi Builder ви позволява да работите по желания от вас начин, когато искате.

Освен визуалния редактор отпред и режима на телените рамки, към интерфейса на Divi Builder са добавени няколко други функции от неговото излизане. Сега можете лесно да отмените и повторите всички действия, които сте извършили в редактора, да преминете към мобилен прозорец за преглед, за да видите как ще изглежда оформлението ви на смартфон, и да увеличавате и намалявате, за да получите добър преглед на цялата страница.

Увеличаване и намаляване

Сега можете да увеличите и намалите, за да получите по-добър преглед на оформлението на вашата страница.

Горните функции карат Divi Builder да се чувства по-скоро като самостоятелно софтуерно приложение за уеб дизайн, отколкото като типичен WordPress плъгин.

Докато включването на толкова много нови функционалности е хубаво, наличието на интерфейс, който е толкова различен от стандартния редактор на WordPress, може да има своите недостатъци, когато става дума за използваемост.

Имайки това предвид, след като разгледахме повече от най-добрите функции на Divi Builder, ще проучим потребителското изживяване на този плъгин.

Растяща библиотека на предварително изработени оформления на уебсайтове и страници

Оформление на уебсайта на йога студио

Има 106 предварително изградени пакета за оформление, всеки от които съдържа множество индивидуални оформления на страници.

Както току-що видяхме, Divi Builder дава възможност на дизайнерите, които не са уебсайтове, да създават свои собствени разширени дизайни на страници, без да се нуждаят от никакви умения за кодиране.

Но не се притеснявайте, ако дизайнът не е вашата силна точка – този плъгин се предлага и с голям избор от висококачествени предварително изработени оформления, които могат да се използват такива, каквито са, или като основа за вашите собствени персонализирани дизайни.

Пакет за оформление на терапевтичен уебсайт

Всички оформления на Divi Builder могат да бъдат персонализирани чрез визуалния редактор.

Към момента на писане, имаше 106 предварително изградени пакета за оформление на уебсайтове, от които да се избира, състоящ се от 791 индивидуални оформления на страници. Всеки пакет за оформление е фокусиран върху създаването на конкретен тип уебсайт, включително сайтове за агенции, фрилансери, магазини за електронна търговия, ресторанти, строителни компании и много други. Всички те обаче могат лесно да бъдат персонализирани, за да отговарят на други проекти.

Библиотека на оформления на уебсайтове

Библиотеката с пакети от уебсайтове и отделни оформления непрекъснато нараства.

Освен създаването на уебсайт с пакет за оформление и неговите индивидуални шаблони, можете да смесвате и съпоставяте различните шаблони, за да създадете свой собствен уникален сайт. Така че, ако видите целева страница в един пакет за оформление, който харесвате, можете лесно да я интегрирате във вашия уебсайт.

Divi Builder Layout Pack Browser

Пакетите за оформление на уебсайта са съставени от отделни оформления, които могат да се използват независимо от техния пакет.

Предишните версии на Divi Builder включваха само малък брой отделни оформления на страници, но сега получавате достъп до нарастваща библиотека от пълни пакети за уебсайтове, което е друг начин Divi Builder да се сравнява благоприятно с други плъгини за създаване на страници, като Beaver Builder и Elementor.

Полезен избор на модули за съдържание

Divi Builder включва повече от 30 персонализирани модула за съдържание, които могат лесно да бъдат вмъкнати в колоните и реда на реда. Това е впечатляващ брой, но те всъщност са полезни?

Модул за повикване на действие Divi Builder

Модулът за призив към действие може да включва текст, изображения и бутони.

Някои от акцентите от библиотеката на модула със съдържание включват бутони за призив към действие, таймери за обратно отброяване, формуляри за избор на имейл, карти, таблици за ценообразуване, препоръки, видео плъзгачи и още много други.

Модул за форми на Divi Builder Optin

Можете да използвате модула за оптимизиране на имейли, за да развиете своя бюлетин.

Активирайки Divi Builder на вашия сайт, незабавно ще замените функционалността на безброй други безплатни и търговски приставки в един замах. Това не само трябва да намали натоварването на уебсайта Ви, но и да спести пари.

Модул за таблица с цени на Divi Builder

Пример за модула за ценови таблици на Divi Builder.

Повечето от модулите се предлагат с редица вариации, така че не сте останали с конфигурацията по подразбиране и почти всички имат впечатляващ брой настройки, така че можете да ги персонализирате, за да съответстват на вашия сайт и визия.

Настройки на модула на Divi Builder Testimonials

Всеки модул, който добавите към страницата си, може да бъде персонализиран по някакъв начин.

Ако искате универсален инструментариум за изграждане на почти всеки тип уебсайт, модулите за съдържание от Divi Builder са приблизително толкова близки, колкото можете да получите.

Divi Builder A / B инструмент за тестване

Наличието на такава творческа свобода над уебсайта ви в WordPress е чудесно, но може да е трудно да разберете влиянието, което вашите персонализации ще окажат върху действията на вашите посетители. Въпреки че можете да мислите, че вашето персонализирано оформление и уникална цветова схема ще удивят вашата публика и ще доведат до повече реализации, посетителите ви може да не са съгласни.

Divi Builder води

Divi Leads ви позволява да сравнявате множество дизайни и да измервате колко са ефективни спрямо вашите цели.

За щастие, плъгинът Divi Builder включва много полезна функция, която ви позволява да тествате дизайна си, за да видите колко ефективни са те с вашата аудитория. Използвайки инструмента за тестване и оптимизиране на преобразуването на Divi Leads A / B, можете да изпробвате различни варианти на съдържание и дизайн, за да видите кой от тях произвежда най-добрия процент на конверсия.

С функцията Divi Leads можете бързо да създадете множество варианти на елемент на страницата си, като бутон, графичен банер или таблица с ценообразуване, след което, след като посочите цел, вижте на коя от аудиториите ви отговаря най-положително.

Divi Builder води тестване на сплит

Бихте могли бързо да създадете два варианта на бутон и да видите кой от тях най-много се кликва.

Например, можете да създадете два различни варианта на бутон на страницата си, всеки от които да показва различен текст. Divi Leads след това следи за изпълнението на бутоните спрямо избраната от вас цел, за да види например кой бутон е щракнат по-често от вашите посетители. Когато са събрани достатъчно данни, за да се покаже кой вариант е най-ефективен, можете да прекратите теста и да покажете бутона с най-високия процент на конверсия, след което да деактивирате другите варианти.

Divi води резултати за тестване на сплит

Резултатите от разделените тестове на Divi Leads улесняват виждането на победителя.

Резултатите, предоставени от функцията за оптимизиране на Divi Leads, са подробно, но лесно разбираеми, като става ясно кой вариант дава най-добри резултати.

Ако се опитвате да постигнете конкретна цел, като например генериране на продажби, кликвания върху определена връзка или по-нисък процент на отпадане, тази функция ще бъде безценна при оптимизиране на вашия сайт.

Divi Role Editor

Divi Builder се доставя с редактор на роли, който улеснява контрола на кои типове потребители имат достъп до различните елементи на съставителя. Ако имате съавтори, които пишат за вашия блог и не искате те да започват да създават персонализирани оформления за публикациите си, тогава ще оцените тази функция.

Освен това може да искате вашите съавтори да могат да използват определени модули от съставителя, като заглавки и изображения с пълна ширина, но не и други модули. Така или иначе с редактора на ролите можете да контролирате точно кой може да прави какво.

Divi Builder Ролен редактор за автори

Можете да използвате потребителските роли по подразбиране на WordPress, за да контролирате кой може да използва кои части на Divi Builder.

Ако сте уеб дизайнер и се притеснявате дали клиентът не наруши персонализирания дизайн, който сте изградили с Divi, след като предаде сайта им, редакторът на ролите ще ви помогне да намалите шансовете това да се случи.

Divi Builder Role Editor модули

Редакторът на ролите ви дава подробен контрол над това кои модули са достъпни за вашите потребители.

Настройките на редактора на роли са много подробни, така че не е подход „всичко или нищо“. Избирайки потребителска роля на WordPress, като например автор, можете да определите кои елементи от приставката, ако има такива, могат да се възползват от.

Стратегия за излизане от темата на Divi

Ако вече използвате темата Divi – която включва функционалността на Divi Builder – тогава добрата новина е, че тази приставка ви дава лесен начин да превключвате теми, без да нарушавате всички свои персонализирани дизайни и оформления на страници..

Активирайки приставката Divi Builder на вашия сайт, но преминавайки от темата Divi, вече имате стратегия за излизане, за да оставите темата Divi зад себе си (не че има причина да спрете да използвате темата Divi, но е хубаво да имате опции).

Струва си да се отбележи, че всички страници, създадени с Divi Builder, ще бъдат счупени, ако деактивирате приставката на вашия сайт. Въпреки че това може да се очаква от този тип инструменти, заслужава да се спомене, тъй като блокирането на тема и плъгини е сериозен проблем и е нещо, което трябва да вземете предвид, когато избирате нов продукт.

За щастие, с ценовите планове, налични за Divi Builder – с които ще разберем скоро – няма да се притеснявате да бъдете обвързани със скъпи договори, за да поддържате сайта си да функционира както трябва..

Опит на потребителите на Divi Builder Visual Editor

В този раздел от нашия преглед ще разгледаме накратко какво е да използвате този плъгин за създаване на персонализирани оформления и дизайн на страници за вашия уебсайт WordPress.

Divi Builder и редактор на Гутенберг

Всеки път, когато създавате нова публикация или страница, имате възможност да използвате редактора по подразбиране WordPress или Divi Builder.

Тъй като Divi Builder е много по-различен от стандартния WordPress Editor, дори и най-опитните потребители на WordPress могат да намерят началото на този конструктор на визуално съдържание малко предизвикателство..

За да се преодолее това, сега има подробна обиколка, която можете да предприемете, след като стартирате Divi Builder за първи път, който ще ви преведе през основните характеристики на приставката.

Divi Builder Welcome Tour

Приветствената обиколка помага на новите потребители да започнат работа с Divi Builder.

След като сте направили обиколката или сте избрали да я пропуснете, ви се предлага възможност да започнете с празна страница, да заредите предварително направено оформление или да клонирате съществуваща страница.

Започнете с Divi Builder

Имате три основни опции за създаване на оформление на страница с Divi Builder.

Независимо дали решите да създадете страницата си от нулата или да заредите шаблон, както можете да видите от екрана по-долу, вие работите само в областта на страницата в WordPress, като заглавката, страничната лента и други области на избраната от вас тема се показват на дисплея.

По подразбиране двадесет и осемнадесет тематичен шаблон

Ако темата ви няма шаблон с пълна ширина, тя ще ограничи размера на дизайна на вашата страница.

Някои теми на WordPress включват шаблон с пълна ширина или цял екран, който ви позволява да скриете заглавката, долния колонтитул и страничните ленти на страницата, върху която работите, така че можете да създавате страници на цял екран, като начална или целева страница.

Но ако темата ви не е, както е случаят с най-новата по подразбиране WordPress тема двадесет и осемнадесет, можете да инсталирате безплатен плъгин, като шаблони с пълна ширина, за да ги добавите към вашия сайт.

Тема с шаблон с пълна ширина

С правилния шаблон можете да използвате Divi Builder за създаване на оформления на страница с пълна ширина, без да включвате заглавката и долния край на вашата тема.

Независимо дали искате да създадете оформление с пълна ширина или не, следващата стъпка е да вмъкнете ред в страницата си. Тъй като редовете могат да бъдат разделени на няколко колони, Divi Builder ви дава добър избор от комбинации от колони, от които да избирате.

Вмъкване на ред

Подредбите на страниците, създадени с Divi Builder, се състоят от редове, колони и модули.

След като поставите ред, ще бъдете подканени да поставите модул в оформлението си. Както ще видим по-нататък в този преглед, има внушителен брой модули за избор.

Поставете модула в оформлението

Divi Builder се предлага с богата гама от модули за вашите оформления.

След добавяне на модул към вашата страница, се показват настройките за този екземпляр на модула. Една от основните точки на продажба на Divi Builder е, че ви дава много контрол върху начина, по който изглеждат и функционират вашите страници и модулите, които съдържат.

Настройки и контроли на модула

Всички промени, които правите в модул, незабавно се показват на страницата.

За да спестите време, можете да потърсите панела с настройки, за да намерите точните контроли, които търсите, вместо да кликнете върху всички върхове и падащи менюта. Можете също да увеличите размера на панела, за да показвате повече контроли. Тъй като Divi Builder ви предоставя на живо преглед на страницата, докато работите, всички промени, които правите в настройките, незабавно се прилагат към модула, върху който работите.

Invi редактиране на текст Divi Builder

Всички промени, които правите, включително редактиране на текст, се прилагат към дизайна на вашата страница в реално време.

Тъй като следващата стъпка в процеса на дизайн на страницата се показва незабавно в интерфейса на Divi Builder, никога няма объркване относно това, което трябва да правите. Докато следвате всички подкани и предприемете съответните действия, страницата ви трябва да започне да се оформя. Благодарение на това нещо, което би могло да бъде объркващо (научаването на нов интерфейс), се чувства много ясно.

Това не означава, че Divi Builder е инструмент, който можете незабавно да овладеете. Понякога не е ясно веднага какво правят някои от елементите на потребителския интерфейс, като тези, показани в долната част на екрана.

Съвети за потребителски интерфейс на Divi Builder

Интерфейсът Divi Builder е уникален, така че ще ви отнеме време да овладеете.

За щастие, има полезни инструкции за активиране на курсора, както и инструмент за търсене, който ще ви помогне да намерите настройките, които търсите. Вероятно обаче ще ви отнеме известно време, за да знаете къде точно да търсите или дори какво да търсите, когато се опитвате да изпълните конкретна задача.

Търсене на потребителски интерфейс

Функции като инструмента за търсене трябва да ви помогнат да намерите настройките, които търсите, или връзките към съответните страници за помощ.

Като се има предвид, тъй като Divi Builder е мощен инструмент, който наистина може да ви позволи да отключите дизайна на вашия уебсайт WordPress, не бива да е прекалено изненадващо да научите, че ще отнеме известно време, за да се справите изцяло с този нов начин на работническата.

Лични акценти на Divi Builder

Въпреки че в плъгина Divi Builder има много страхотни функции, има няколко аспекта на този инструмент, които са мои лични любими.

Съдържание с пълна ширина

Възможността за показване на изображения в пълна ширина и други видове съдържание (които се простират отвъд краищата на контейнера за публикации) е дизайнерска функция, която видях използвана за голям ефект в някои добре познати блогове.

Модул с пълна ширина

Divi Builder включва селекция от модули с пълна ширина за оформлението на вашите страници.

Сега няма нужда да променяте теми или да започнете да хаквате файловете на шаблоните си, за да можете да добавяте съдържание в цяла ширина към вашите публикации.

Модули с пълна ширина

Divi включва редица модули с пълна ширина, които могат да се добавят към секциите с пълна ширина на вашата страница.

Просто вмъкнете секцията с пълна ширина в съставителя, след това добавете модул с пълна ширина и съответното съдържание към него и сте готови. Това може да включва изображения, видеоклипове, текст, заглавки, менюта и други.

Въпреки това, колко добре работи този ефект, ще зависи от избраната от вас тема. Излизането от контейнера за публикации не е лесно и с някои теми не работи толкова добре, колкото се използва темата Divi. Това каза, че трябва да можете да преодолеете това, като добавите собствени шаблони с пълна ширина, или чрез създаване на свой собствен, или инсталиране на подходящ плъгин.

Огромният брой настройки и опции

Почти всеки модул, който можете да добавите към оформлението си, може да бъде напълно конфигуриран, за да отговори на вашите нужди. Всеки модул има безброй настройки, които управляват как изглежда и функционират, като ви дават голям контрол върху външния вид на вашия уебсайт – от цялостния дизайн, чак до отделните публикации и страници.

Ефекти на анимация на модул

Настройките ви позволяват да персонализирате почти всеки аспект на вашата страница, включително да добавяте анимационни ефекти към модули.

Ако това не е достатъчно, вие също можете да добавите свой собствен CSS към всеки модул, за да го персонализирате наистина, за да отговаря на вашите нужди. Ако обаче не се нуждаете от това ниво на контрол и просто искате да свършите работата възможно най-бързо, Divi Builder не ви пречи. В повечето случаи просто използването на обикновените настройки дава страхотни резултати.

Лесно дублиране на елементи

Освен че можете да запишете вашите оформления за повторна употреба на всеки друг сайт, използвайки темата Divi или приставката Divi Builder, можете също да дублирате елементите, които сте създали за вашите оформления. Просто кликване върху иконата за клониране прави копие на този елемент, който след това можете да модифицирате, спестявайки време и усилия.

Наистина работи с всяка WordPress тема

Може би ще успеете да намерите тема на WordPress, която не харесва Divi Builder, но изглежда, че повечето добре кодирани основни теми с радост ще работят заедно с нея.

Единствената област, в която Divi Builder не работи според очакванията, когато се използва с тема на трети страни – като текущата тема по подразбиране Двадесет деветнадесет – беше при работа с модули и оформления на пълен широк или пълен екран.

Без пример за шаблони с пълна ширина

Вашите оформления няма да могат да запълнят прозореца на браузъра, ако темата ви няма шаблон с пълна ширина.

Както споменахме по-рано, освен ако темата ви не е с шаблон с пълна ширина, който крие областите на заглавието, долния и долния край, няма да можете да създавате оформления на страници, които запълват целия прозорец на браузъра – нещо, което може да искате да направите при проектирането на начална страница или целева страница с Divi Builder.

Начална страница, използвайки шаблона с пълна ширина

След като добавите шаблон на пълна ширина към вашия сайт, вашите оформления могат да запълнят прозореца на браузъра.

Ако обаче темата ви не е с шаблон с пълна ширина, можете да заобиколите това, като създадете шаблон или инсталирате приставка, която ще добави такъв към вашия сайт.

За кого е Plugin Divi Builder?

Благодарение на редовни актуализации и подобрения, би било честно да кажем, че Divi Builder трябва да се хареса както на тези, които са нови в създаването на персонализирани оформления на страници за своите уебсайтове в WordPress, така и на по-опитните уеб дизайнери.

Има малко крива на обучение при използване на Divi Builder за първи път, главно поради иновативния и оригинален потребителски интерфейс и почти неограничените творчески възможности, които той предоставя. Въпреки това, с малко постоянство и опити и грешки, повечето хора трябва да могат да получат добри резултати от този конструктор на страници – особено когато използват предварително изградените оформления като отправна точка. Също така има много онлайн видео уроци и ръководства, публикувани на уебсайта на Elegant Themes.

Инструмент за уеб дизайнери

Въпреки това, тъй като Divi Builder наистина може да помогне да спестите време и усилия за създаването на дизайн на персонализирани страници, опитни уеб дизайнери трябва да намерят стойност и в него. Възможността за създаване на персонализирани оформления и елементи за многократна употреба, бързо клониране на страници и тестови дизайни с помощта на функцията Divi Leads прави Divi Builder много полезен инструмент, който имате на ваше разположение. Уеб дизайнерите също ще оценят редактора на ролите, когато предават сайтове на своите клиенти.

Divi Builder Plugin срещу Divi WordPress Тема

За тези, които стартират нов уебсайт на WordPress и все още не са избрали тема, бих препоръчал да преминете с темата Divi, тъй като получавате достъп до всички страхотни функции на приставката Divi Builder, без да се притеснявате за потенциал въпроси за съвместимост с теми.

Ако вече използвате темата Divi, няма да намерите нова функционалност в приставката Divi Builder. Ако обаче сте потребител на тема Divi, но мислите да променяте теми, Divi Builder трябва да ви помогне да преминете към друга тема, без да губите достъп до персонализирани оформления или модули за съдържание, които може да използвате.

Опции за ценообразуване на Divi Builder

За да получите достъп до плъгина Divi Builder, трябва да се присъедините към клуба Elegant Themes. Това не е лошо, тъй като има много предимства, а цените започват от едва 89 долара годишно. Освен приставката Divi Builder, вие също така получавате достъп до пет други плъгини, включително мощна електронна поща за избор на инструмент за създаване на формуляри Bloom и пълнофункционална добавка за споделяне на социални медии Monarch.

Не само това, но и вашите $ 89 включват достъп до всички 87 теми – включително Divi – както и до всички други, пуснати от Elegant Themes през периода на членството ви. Но, за да бъда честен, интересни ще са само темите Divi и Extra, тъй като другите опции са по-стари.

Допълнителна тема WordPress

Divi Builder се предлага с 87 WordPress теми, включително Extra.

Ако не сте фен на годишните абонаментни планове, тогава можете да се регистрирате в плана за доживотен достъп и да платите еднократна такса от 249 долара за достъп до всички теми и плъгини, както и техните актуализации, за цял живот.

Уеб дизайнерите, разработчиците и собствениците на агенции могат да използват плъгините и темите Elegant Themes на произволен брой сайтове, напълно поддържани, без да се налага да купуват допълнителни лицензи.

Можете да разгледате пълните подробности за ценовите планове на Елегантните теми тук.

Преглед на Divi Builder Финални мисли

Както вероятно можете да кажете, много ме впечатли приставката Divi Builder. Използвам приставката от известно време, така че съм доста запознат с него и как се подобрява след пускането му.

Тъй като са добавени нови функции като предния визуален редактор, допълнителни модули и повече оформления, Divi Builder е още по-привлекателен инструмент за създаване на страници в WordPress, отколкото преди.

С много висококачествени редактируеми оформления на страници, които можете да избирате, както и повече от 30 модула за съдържание, които могат да се добавят към вашите публикации и страници, Divi Builder е наистина гъвкав инструмент, който може да се използва за създаване на всякакъв тип уебсайт с WordPress.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map