Петте най-добри приставки за преглед на WordPress

Сделки с WordPress


От продукти, филми, до отзиви в ресторантите, интернет даде на всеки глас да споделя мнението си за почти всичко. Това направи прегледите важна част от съвременния живот, с изобилие, достъпно онлайн.

С толкова много отзиви само с щракване с мишката, повечето от нас ги четат, преди да вземат някакво решение за покупка. Всъщност 88% от нас се доверяват на онлайн отзивите повече от личните препоръки в офлайн света.

С такъв доверие, който сега се дава на онлайн рецензиите, трябва да се направят много пари от тях и затова не е изненада, че през годините се появи множество от специализирани уебсайтове – от сайтове с големи имена като Rotten Tomatoes или TripAdvisor до нишови партньорски сайтове.

Просто погледнете бума на Amazon, на който има много да благодаря за успешната интеграция на изтъкнатите отзиви на клиентите.

Стига да има продукти във вашата ниша, имате възможност да пишете отзиви. Това ги прави идеални за блогъри, които могат да се обръщат към рецензии, когато са останали за идеи за публикации. За тези от вас, които водят блог, както и предоставянето на наистина полезно съдържание, ще искате да се уверите, че вашите отзиви изглеждат приятни. За това ще ви е необходима специална функционалност.

Както може би се досещате, това е целта на тази публикация. Ще споделя пет от най-добрите плъгини за преглед на WordPress, които можете да използвате, за да добавите красиви отзиви към уебсайта си. Наслади се!

WP Преглед Pro ($ 29)

WP Преглед Pro

Ще започна нещата с един от най-оценените плъгини за преглед: WP Review Pro. Този плъгин е достъпен от MyThemeShop само за 29 долара, като цената включва денонощна поддръжка за една година.

Прегледите изглеждат чисти и професионални, с привлекателни CSS анимации, които командват незабавно внимание от вашата аудитория.

Тези отзиви също са напълно адаптивни, като WP Review Pro предлага пълен контрол върху вашата цветова схема (неограничени цветове), размера на полето за преглед и броя на критериите. Можете да показвате вашите отзиви във фиксирана позиция на страницата или, ако предпочитате по-голяма гъвкавост, можете да ги поставите както и когато се изисква, използвайки кратък код.

WP Преглед на екрана

WP Review Pro предлага и четири системи за преглед: звезда (/ 5), точки (/ 10), кръгове (/ 100) или проценти (/ 100, разбира се!). Общата оценка може да бъде поставена на миниатюрите на публикацията ви, така че посетителите могат лесно да намерят най-добре оценените артикули. За допълнително подобряване на навигацията плъгинът се доставя и с приспособление за преглед на раздели.

Читателите също могат да изразят мнението си с оценка с едно кликване, като тези потребителски отзиви се показват в долната част на полето за преглед. Или, ако читателят предпочита да сподели мислите си по-подробно, може да остави своя преглед и рейтинг чрез коментарите в долната част на публикацията.

Сега към богати фрагменти. Както вероятно знаете, богатите фрагменти са допълнителните битове информация, показвана в SERPs – има дори специален фрагмент с богат преглед. WP Review Pro автоматично добавя съответната маркировка на Schema.org, която предоставя богати фрагменти, което означава, че вашата рецензионна публикация ще изглежда подобно в SERPS:

Преглед на богати фрагменти

Тази допълнителна информация помага на потребителите на търсачките да намират подходящо съдържание и е доказано, че повишава CTR – добра новина за вашата SEO стратегия. И за допълнително подобряване на вашата SEO ефективност, плъгинът е оптимизиран за скоростта, така че работи светкавично. За по-нататъшни подобрения на скоростта, WP Review Pro е напълно съвместим и с кешинг плъгини.

За тези от вас, които искат да изпробват преди да купите, е достъпна безплатна версия на приставката, макар и с ограничени функции.

Официален уебсайт

Taqyeem ($ 17)

Taqyeem плъгин

По-нататък според мен е най-готиният от плъгините за преглед, Taqyeem. Можете да го вземете само за $ 17 от CodeCanyon – цена, включваща поддръжка за шест месеца.

Аз съм голям фен на елегантния дизайн на приставката, с налична тъмна и светла тема. И двете теми могат да бъдат напълно персонализирани с избор от неограничени цветове (вземете правилната комбинация и тези полета за преглед изглеждат великолепно). Можете също така да персонализирате типографията от селекция от шрифтове на Google с 600 и повече, а обобщените полета се предлагат в два размера: пълна и половин ширина.

Снимка на Taqyeem

Taqyeem също предлага избор от три системи за преглед: звезди, проценти и точки. Той също поддържа неограничен брой персонализирани критерии и читателите са свободни да оставят потребителски оценки.

Можете да превърнете всяка публикация, страница или персонализиран тип публикация в преглед, като активирате Taqyeem от метабокс под текстовия редактор. Всички настройки се контролират от този метабокс и прегледът може да бъде разположен в горната или долната част на екрана или в персонализирано положение, като копирате и поставите кратък код. Рецензиите са лесни за конфигуриране и трябва да отнемат не повече от минута или две.

Плъгинът предлага допълнителна функционалност за преглед под формата на три специализирани джаджа: най-добри, скорошни и случайни прегледи, а също така добавя съответната маркировка на схемата, която попълва богати фрагменти.

Ако искате още повече премиум функционалност, разработчиците на Taqyeem са пуснали две разширения:

 • Taqyeem Buttons Addon ($ 6) – добавете бутони към полето за преглед, с неограничени цветове и близо 500 икони. Можете да насочите бутона към предпочитания от вас URL адрес, което го прави лесен начин за добавяне на партньорски връзки.
 • Taqyeem Предварително определени критерии Addon ($ 7) – ако редовно използвате едни и същи критерии, зададени за вашите отзиви, това разширение ви позволява да ги използвате повторно и да спестите време.

Официален уебсайт

WP Product Review Lite (БЕЗПЛАТНО)

WP Product Review Lite

За онези от вас, които работят за малък бюджет, WP Product Review Lite е безплатен плъгин, предоставен ви от високо ценените разработчици на ThemeIsle.

Плъгинът може да превърне всяка публикация в преглед само с едно кликване на мишката. След това отзивите се конфигурират директно под текстовия редактор.

Кутиите за преглед изглеждат фантастично – особено за безплатен плъгин. Кутията е разделена на няколко части, с място за фиксиран брой критерии (и оценка от 10), плюсове и минуси. Можете също да добавите миниатюрно изображение към полето за преглед, както и две партньорски връзки.

WP Преглед на продукта Lite Снимка

Можете също така да персонализирате своите отзиви също: WP Product Review предлага избор от типография, позициониране и цветове. Освен обичайните опции за цвят на рамката, плъгинът ви позволява да изберете различен цвят въз основа на оценката за всеки критерий – например можете да използвате зелено за висока оценка и червено за нисък рейтинг.

Предлагането на потребителите платформа за споделяне на техните мнения не е нищо ново, но WP Product Review има иновативен обрат: оценките на потребителите влияят върху цялостната оценка на рецензиите, без разделяне между двете (въпреки че можете да претегляте потребителските оценки, за да намалите / увеличите тяхното въздействие върху общата оценка от екрана с настройки). Плъгинът ще добави автоматично маркиране на схемата към вашите мнения за отзиви.

Този безплатен плъгин е наистина солиден вариант сам по себе си, но ако искате по-мощна функционалност, разработчиците са пуснали четири премиум добавки:

 • Таблица за сравнение на WPPR ($ 35) – показване на продукти във филтрируема таблица, позволяваща бързи сравнения и класиране.
 • WPPR Easy Preloader ($ 20) – запазете функции от предишни статии за преглед и ги използвайте в рецензията, която пишете.
 • WPPR Единен кратък код за преглед ($ 20) – добавете отзиви навсякъде на страницата си, използвайки кратък код. Можете също да използвате това разширение, за да добавите множество отзиви към една страница.
 • WPPR персонализирани икони ($ 15) – персонализирайте системата за оценка на звезди с 13 премиум икони.

Ако искате да купите и четирите тези добавки, пакет е на разположение за $ 59, което ви спестява $ 41 от пълната цена. Налична е и безплатна добавка, Отзиви за WPPR, което ви позволява да добавите джаджа за преглед към страничната си лента.

Официален уебсайт

Рецензент ($ 25)

рецензент

Крайният плъгин е Рецензентът на evoG, предлага се от CodeCanyon за 25 долара.

Той ви позволява да добавяте стилни отзиви към своите публикации и страници в WordPress, разделени на седем части, включително неограничени критерии, обща оценка, потребителска оценка, миниатюрно изображение, плюсове и минуси и обобщение на рецензията.

Както при другите плъгини, които обсъждахме, и тези отзиви са напълно адаптивни – има редица рейтингови системи, плюс имате избор от неограничен брой цветове. Въпреки това, за разлика от другите плъгини, Reviewer се доставя с девет шаблона – всеки с различен стил и оформление. Освен това можете да ги персонализирате според съдържанието на сърцето си.

Снимка на рецензента

Рецензентът може да се похвали и с още една иновативна функция: сравнителни таблици. Това ви позволява да поставяте оценки на ревюта един до друг, което прави сравненията по-лесни за вашите читатели.

Плъгинът също е голям за общността, като читателите имат три възможности за споделяне на своите мнения – или цялостна оценка, или критерий по критерий, използвайки или звезда, или система за плъзгане на плъзгачи. Потребителските отзиви могат да бъдат оставени чрез коментарите, а „Рецензент“ позволява на читателите да сортират коментари по дата, полезност или висока / ниска оценка.

Все още не сме свършили, защото Reviewer също поддържа огромни седем приспособления, включително:

 • Последни отзиви на редактора
 • Последни отзиви от потребители
 • Рецензии с най-висока оценка по оценка на редактора
 • Отзиви с най-висока оценка по оценка на потребителите
 • Най-полезни отзиви на редактора
 • Най-високо оценени индивидуални отзиви на потребители
 • Рецензии с най-висока оценка въз основа на комбинация от редактор и потребителски оценки

Това ви дава много функционалност за преглед на страничните ленти, което прави вашите отзиви много по-лесни за навигация.

Официален уебсайт

Заключителни мисли

Както можете да си представите, има доста припокриване между функциите и функционалностите на петте плъгини. Ако обаче все още не сте решили, ето обобщение на всяко:

 • WP Преглед Pro – най-добрият всеобхватен.
 • Taqyeem – най-стилни отзиви.
 • WP Product Review Lite – най-добрият безплатен вариант.
 • WP Отзиви – най-доброто за интеграция в общността.
 • рецензент – девет шаблона за преглед, от които да избирате.

Всички включени тук плъгини ви позволяват да създавате стилни полета за преглед, да разделите рецензията си по критерии за персонализирана оценка и да добавите съответната маркировка на схемата за богати фрагменти – с други думи, наистина съществените функционалности за преглед.

Коя е любимата ви приставка за преглед? Мисли?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map