Най-добрите шест приставки за съобщения и ленти за известия за WordPress (2020)

Сделки с WordPress


Успешните уебмайстори разбират важността на използването на областите с висока видимост на уебсайт – тези пространства трябва да се използват за максимален ефект, ако вие и вашите посетители ще извлечете максимума от вашата оферта. В тази публикация ще се съсредоточа върху една ключова област на въздействие: Самата горна част на екрана.

Лентата за известия е един от най-добрите начини за насочване към това ценно първо място на екрана. Ако не сте запознати с тях, лентите за известия са използва се за показване на кратки, но важни – съобщения чрез малки ярко оцветени ленти, които се закотвят в горната част на екрана.

Те са идеалната алтернатива на изскачащите прозорци, тъй като позицията им в горната част на екрана осигурява максимална видимост, без да нарушава потока на посетителите, което ги прави далеч по-малко натрапчиви. За много уебмайстори това е перфектният компромис и поради това лентите за уведомяване нараснаха по популярност.

Друга причина за тяхната популярност е тяхната гъвкавост – лентите за известяване могат да изпълняват редица функции, като показване на важни съобщения, набиране на нови абонати в пощенски списък или свързване към важно съдържание.

Те са особено добри за стимулиране на реализациите и за показване на ефективни призиви за действие.

Днес ще ви представя шест от най-добрите налични плъгини на лентата за известяване на WordPress.

Да започваме…

1. Бар за обяви ($ 19)

Бар за обяви

Лента за обяви е достъпно решение за известия от Themify, което ви позволява да показвате лента в горната или долната част на вашите страници.

Разработчиците създадоха персонализиран тип публикация за обяви, което означава, че процесът на добавяне на обява е същият като добавянето на нова публикация или страница в блога.

Под редактора ще видите персонализиран панел за конфигуриране на лентата с известия. Можете да определите началната дата и крайната дата за лентата си, както и връзката на бутона и текста.

Опции на лентата за съобщения

Тъй като основната част на лентата за известия е създадена в редактора на WordPress, няма ограничение за това, което можете да създадете.

Можете да присвоите съобщения на категории и да използвате редактора на WordPress за форматиране на текст, вмъкване на изображения и споделяне на кавички. Има и поддръжка за Google Maps и, ако желаете, можете да интегрирате видеоклипове и къси кодове от други WordPress приставки, които сте инсталирали.

Лентите за известяване могат да се показват в уебсайта ви или в конкретни публикации или страници. Наличен е и кратък код, който може да се използва в публикации и страници или в шаблони на WordPress.

Има и джаджа, но, за съжаление, джаджата спря всички други джаджи в моя уебсайт да не се показват. Тествах това с редица теми на WordPress и този проблем се появи във всяка.

Пример за лента за съобщения

Страницата с основните настройки ви позволява да зададете колко думи се показват, преди потребителят да натисне, за да видите повече. Текстът също може да се плъзга по екрана и има множество опции за плъзгачи, които да ви помогнат да направите това.

Позицията на лентата също може да бъде настроена и можете да направите лентата фиксирана или абсолютна.

В раздела за дизайн можете да изберете как се подравнява текстът, стила на шрифта и стила на дизайн. Щракването върху бутона за персонализиран външен вид ще ви даде пълен контрол върху шрифтовете и цветовете, използвани в лентата ви.

Настройки за дизайн на лентата за съобщения

Само 19 долара лентата за обяви е примамлива опция.

Плъгинът е невероятно лесен за използване, има страхотен външен вид и ви позволява да създавате неограничен брой ленти за известяване.

2. Здравейте бар (БЕЗПЛАТНО / $ 29-плюс)

Здравей бар

Hello Bar е услуга за хоствани ленти с известия, която има за цел да превърне посетителите ви в клиенти.

След като се регистрирате за безплатен акаунт, ще бъдете попитани каква е целта ви. Можете да изберете да разширите списъка си с имейли, да насочите цели към конкретен URL адрес, да уведомите посетителите за промоция, да направят обявление, да позволите на потребителите да ви звънят с едно кликване или да популяризират вашите акаунти в социалните медии.

Избор на цел в Hello Bar

След това ще бъдете отведени до персонализатор, който ви позволява да промените всяка част от лентата за известия. Текстът, бутонът, цветовете и стиловете могат да бъдат променяни.

Десетки предварително направени цветови схеми са достъпни за избор, но ако предпочитате, можете да оставите Hello Bar автоматично да ги коригира, за да съответстват на цветовата схема на вашия уебсайт.

Здравейте Bar Customiser

В тази област можете да се върнете и да промените целта на лентата с известия, ако желаете – например от съобщение до събиране на имейли. Можете също така да определите дали лентата се показва на всички, мобилни посетители или само на тези, които кацнат на началната страница на вашия уебсайт.

Други настройки, които можете да конфигурирате, включват: Разрешаване на посетителите да затворят лентата; дали има забавяне преди да се зареди; и дали се показва като потребители превъртате надолу по страницата.

Бутоните се показват в горната част на персонализатора, за да визуализирате лентата за известия на настолни компютри, таблети и мобилни телефони.

Когато приключите, можете да запазите дизайна си или да го публикувате. След като публикувате лентата за известия, ще се покаже как можете да я инсталирате на уебсайта си. Предоставен е HTML код, но ако инсталирате приставката Hello Bar WordPress, всичко, което трябва да направите, е да копирате и поставите фрагмента от кода на сайта Hello Bar, за да активирате лентата на вашия уебсайт.

Няма допълнителни опции в приставката за WordPress – тя се използва само като мост между вашия уебсайт и основния уебсайт Hello Bar.

Събиране на имейли с Hello Bar

Не всеки ще иска решение за хоствана лента с известия, но Hello Bar предлага много разширени функции, които алтернативните решения не са.

Безплатният му план е подходящ за 5000 гледания на месец и позволява да се създават до десет бара. Позволен е и един A / B сплит тест.

Предлагат се два премиум плана и ще трябва да изберете един от тях, за да премахнете марката Hello Bar от лентата с известия.

Надстройката позволява да се създава неограничен брой барове и добавя разширени дизайнерски функции, функции за насочване и A / B тестване. Интеграцията с услуги на трети страни, като Zapier, също е достъпна.

Планът за растеж струва $ 29 на месец и позволява до 50 000 показвания на месечни страници; планът за елита струва 99 долара на месец и позволява 500 000 преглеждания на месечни страници.

Ако харесвате Hello Bar, трябва да разгледате и Sumo. Интелигентната му лента работи по подобен начин и може да се показва в горната или долната част на вашите страници.

3. WP уведомление барове (БЕЗПЛАТНО / $ 19-плюс)

WP известяващи барове

WP Notification Bars е удобно за потребителите решение, което ви позволява да персонализирате текста и цветовете, показвани на посетителите – безплатната версия на тази приставка е достъпна на WordPress.org.

Можете да определите дали лентата може да бъде затворена от посетители, дали е поставена в абсолютно или фиксирано положение и каква трябва да е ширината на съдържанието.

Съдържанието на вашето съобщение може да бъде добавено в раздела със съдържание. Докато баровете за известяване на WP използват персонализиран тип публикация, за разлика от лентата за обяви на Themify, редакторът на WordPress не се използва. Можете, обаче, просто да копирате и поставите това, което искате, в персонализираното поле, включително HTML код и кратки кодове от други WordPress приставки.

Настройки на съдържанието за лентите за известяване на WP

В раздела стил можете да зададете цвета на фона, цвета на текста и цвета на връзката. Размерът на шрифта също може да бъде определен.

Една от характеристиките, които обичам при WP Notification Bars, е възможността да контролирате кой вижда лентата – можете да определите дали е или не се показва на началната страница, публикации или страници. Същите тези настройки могат да се прилагат за посетители от Google и Facebook.

Условия за WP уведомление барове

WP Notification Bar Pro в момента продава на цена 19 долара за лиценз за един уебсайт, 29 долара за три уебсайта и 49 долара за неограничен лиценз.

Освен това можете да получите достъп до професионалната версия, като закупите членство в MyThemeShop. Продавайки на цена 8,29 долара на месец, членството ви дава достъп до 77 премиум WordPress теми и 18 премиум WordPress приставки.

Професионалната версия добавя много допълнителна функционалност. Това включва A / B сплит тестване, възможност за импортиране на демо съдържание, поддръжка за 18 услуги за социални медии, формуляри за търсене, формуляри за бюлетин, таймери за обратно отброяване, анализи, видеоклипове и други.

Той също така разширява броя на наличните условия, като ви дава възможност да ограничите лентата за мобилни посетители.

WP Notification Bar Pro

В основната версия на WP Notification Bars има всичко необходимо за показване на съобщения, но професионалната версия извежда нещата на следващото ниво и е достъпна само за $ 19.

4. Топ бар (БЕЗПЛАТНО / $ 16-плюс)

Топ бар

Ако търсите простота, Top Bar е за вас. Този основен плъгин на лентата за уведомяване поставя всички опции и настройки за персонализиране в една страница.

На страницата с настройки можете да определите дали лентата е активна и дали тя остава фиксирана, когато потребителите превъртат надолу по страницата.

Цветът на фона на лентата също може да бъде променен, но има странно, че няма цвят за цвета на шрифта, така че трябва да се уверите, че цветът на фона работи добре с бял текст.

Информацията за вашето текстово съобщение и бутона също е конфигурирана в тази страница с основни настройки.

Страница с настройки на горната лента

Безплатната версия на Top Bar гласи: „Това е безплатен плъгин, НЕ е ограничен и не съдържа никаква реклама.“ Въпреки че оценявам факта, че не показва реклами, плъгинът е доста основен в сравнение с алтернативни решения.

Например, можете да създадете само една лента за уведомяване в областта с настройки и трябва да надстроите до Top Bar Pro, за да й придадете удобен за мобилни устройства дизайн (това е единственото решение на лентата за уведомяване в този списък, което не отговаря на натиск). Също така трябва да надстроите, за да дадете на посетителите възможност да затворят лентата.

Пример за горната лента

Top Bar Pro струва 16 долара годишно за лиценз за един уебсайт и 39 долара годишно за неограничен лиценз за уебсайт.

Надстройката ви позволява да зададете закъснение, докато лентата ви с известия не се появи на посетителите и можете да ограничите лентата до гостите или регистрираните потребители.

Професионалната версия на Top Bar ви позволява също да показвате лентата в долната част на страницата и има няколко допълнителни опции за стилизиране, като например промяна на размера на шрифта.

Персонализирането на стилове все още е доста ограничено, но това е нещо, което искам да простя, тъй като лентите за известяване, които произвеждат, изглеждат толкова страхотно.

Характеристики на Top Bar Pro

Някои хора може да са разочаровани от ограниченията на безплатната версия на Top Bar, но аз много харесвам простотата на него, тъй като съм склонен просто да показвам прости съобщения през лентите за уведомяване. Плюс това лентата за известия изглежда страхотно.

Професионалната версия е с доста добри цени и има някои интересни функции, които значително подобряват приставката, но аз смятам, че има по-добри алтернативи на премиум пазара.

5. Лесна лента за уведомяване (БЕЗПЛАТНО)

Лесна лента за известия

Друга пряка лента за известия, която обичам, е Easy Notification Bar.

Разработен от WP Explorer, този WordPress плъгин е едно от малкото решения на лентата за уведомяване, което поставя всички настройки в персонализатора на тема WordPress. Това означава, че всички промени, които правите, могат да бъдат гледани в реално време.

Можете да промените съобщението, цвета на фона, цвета на текста, подравняването на текста и размера на текста. Текстът и връзката на бутона също могат да бъдат дефинирани. Ако желаете, можете да направите връзката с бутоните не и след това да отворите страницата в нов раздел.

Настройки за лесна лента за известия

Едно нещо, което в момента не можете да промените, е цветът на бутона.

Вместо това, когато промените цвета на фона, плъгинът ще промени цвета на бутона на по-тъмен цвят, така че да се откроява.

Това всъщност работи много добре на практика, но все пак бих искал да видя възможността да определям собствения си цвят на бутона.

Пример за лесна лента за известия

Easy Notification Bar е несъмнено просто решение на лентата за известия. Не позволява на посетителите да затворят лентата и липсва възможност за заключване на лентата в горната част на страницата, докато посетителите превъртат.

Ако обаче просто трябва да покажете текстово съобщение и бутон в горната част на страниците си, лентата за лесно известяване е чудесно решение и ще ви хареса как се интегрира с персонализатора на WordPress.

6. Apex Notification Bar (БЕЗПЛАТНО / $ 22)

Apex Notification Bar

Ако искате пълен контрол върху това как е структурирана лентата за известия, проверете лентата за известия Apex. Както Lite, така и пълната версия на приставката ви позволяват да оформяте бара, както сметнете за добре.

В областта с общи настройки на Apex Notification Bar Lite можете да активирате и деактивирате лентата за известия, да я активирате за мобилни посетители и да я позиционирате в горната част на страницата, в долната част на страницата или да използвате абсолютна позиция.

Ако желаете, можете да изберете да показвате лентата за известия само на началната си страница.

Apex лента за известия Общи настройки

Повечето настройки за плъгини са в областта на настройките на компонента.

Разделът на оформлението на лентата ви позволява да изберете една от петте цветови схеми и можете сами да персонализирате стилизацията в следващия раздел.

Всеки аспект на дизайна на лентата и бутоните може да бъде променен. Това включва цветове, шрифтове, размери на шрифта и дори цветове за връзка и курсори на курсора. Единствената ми грижа е, че когато решите сами да персонализирате стайлинг, започвате с празно платно. Следователно, трябва да влезете и да промените всеки един цвят.

Разделът за настройка на компонентите е мястото, където персонализирате съдържанието на лентата за известия. Можете да изберете да използвате текст / HTML, формуляр за отказ, заглавие на публикацията, формуляр за търсене или икони в социалните медии.

Последният раздел ви позволява да определите видимостта. В тази област можете да изберете да покажете или скриете лентата след определен период от време или винаги да я показвате. Можете също така да разрешите на посетителите да затворят бара.

Настройки на компонентите на лентата за уведомления на Apex

Пълната версия на Apex Notification Bar, която се продава на $ 22 на CodeCanyon, добавя десетки полезни функции.

Предлага 15 предварително направени шаблона и още 20 шаблона с тема за Коледа и Нова година. Професионалната версия ви позволява да поставите лентата в горната, долната, лявата и дясната част на страницата и, ако искате, можете да покажете множество ленти на страница.

Когато надграждате, вие наистина отваряте какво можете да направите с Apex. Допълнителната функционалност включва персонализирани лога, персонализирани фонове на изображения, персонализирани икони, емисии от Twitter, RSS емисии, таймер за обратно отброяване, изскачащи видеоклипове, ефекти, интегриране на имейл маркетинг и други.

Друга готина характеристика е възможността за увеличаване на лентата. Можете да се възползвате от това, за да показвате карти, банери, видеоклипове и джаджи.

Пример за лента за уведомяване на Apex

Apex Notification Bar е чудесен избор за онези от вас, които искат повече контрол над това, което се показва в лентите за известия.

Apex Notification Bar Lite има много функции, които другите разработчици таксуват, докато пълната версия добавя десетки допълнителни функции, които ви помагат да интегрирате богата медия.

Един да проверите.

Уважаеми споменавания

По време на нашето изследване се натъкнахме на много полезни решения на лентата за известия, които току-що пропуснаха нашия списък.

WPFront Notification Bar е фантастично безплатно решение, което се предлага с десетки опции. Той ви дава пълен контрол върху цветовата схема на вашия бар, къде се показва и как работи.

Друго добро решение е HashBar, който има страхотна поддръжка за създателите на страници в WordPress и е добър избор за показване на формуляр за регистрация по имейл.

Топ лента на MailChimp

Ако използвате MailChimp за управление на списъците си с имейли, ще харесате горната лента на MailChimp. Тази добавка за Mailchimp за WordPress ви позволява да добавите адаптивен формуляр за регистрация на MailChimp в горната част на страниците си.

Последната ми препоръка е Advanced Floating Content. Освен че показва лента в горната и долната част на страниците си, този плъгин ви позволява да плувате в менюта и ленти в редица различни области.

Заключителни мисли

Ако търсите простота, препоръчвам да опитате Top Bar и Easy Notification Bar. Има малко звънци и свирки, и двете ще ви помогнат да публикувате професионално изглеждаща лента с известия.

Бар за обяви и WP известяване предлагат по-модерни функции на масата, докато лентата за известия Apex ви дава още повече контрол.

Здравейте Bar също е чудесно решение, но имайте предвид, че ще трябва да плащате месечна такса плюс 29 долара, ако генерирате повече от 5000 показвания на месечни страници.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me