Най-добрите шест най-добрите приставки за богати фрагменти за WordPress (2020)

Сделки с WordPress


Основната версия на WordPress е проектирана с търсачки, като им помага да обхождат съдържанието ви и предлага SEO-удобни функции, като перманентни връзки. Въпреки това все още липсва поддръжка за някои по-сложни SEO съдържания, като Sitemap и богати фрагменти.

Стартирани през 2009 г., богатите фрагменти ви позволяват да показвате повече информация за уеб страниците си директно в резултатите от търсенето с Google – което може да доведе до по-високи проценти на кликване, тъй като на потребителите на търсачките се показват по-подходящи данни. Забележка: Google вече нарича богати фрагменти като богати резултати, но повечето хора продължават да използват термина „богати фрагменти“.

В тази статия ще разгледам най-добрите богати фрагменти, достъпни за WordPress.

Но първо, нека разгледаме по-подробно какви са богатите фрагменти, как изглеждат и техните потенциални ползи …

Бързо въведение към богатите фрагменти (богати резултати)

Фрагментът на търсачката обикновено показва заглавието на уеб страница, URL адреса и описание, а често и датата на публикуване.

Примерен фрагмент

Богатите фрагменти позволяват на Google да изтегля допълнителна информация от структурираните данни на уеб страница.

Можете да показвате визуални помагала и информация, като телефонни номера, адреси, цена на продукта, брой отзиви, миниатюри на изображения и други.

Тук, на WinningWP, богатите фрагменти се използват за показване на привлекателни оценки на звезди за нашите теми и отзиви за плъгини.

Печелещи WP богати фрагменти

Google също подобрява резултатите от търсенето на видеоклипове от YouTube канала WinningWP, като показва миниатюри на изображения за всеки видеоклип.

YouTube богати фрагменти

Богатите фрагменти нямат пряк ефект върху класирането на търсачките, но можете да ги използвате, за да изпъкнат резултатите от търсенето ви и да увеличите кликванията към вашите уеб страници. Освен това, тъй като повече информация се показва на потребителите в SERPS (Страници с резултати от търсачката), степента на отпадане на уебсайта Ви трябва да е по-ниска, тъй като резултатите от търсенето ще бъдат по-подходящи.

През 2011 г. Google си сътрудничи с Yahoo! и Microsoft (Bing) за създаване на Schema.org. Целта беше „създаване, поддържане и популяризиране на схеми за структурирани данни в интернет“. (Yandex се присъедини към Schema.org по-късно.) С други думи, Google искаше нейната богата фрагменти да се развива и да бъде подкрепена от всички основни търсачки.

Три различни формата за маркиране се поддържат от Google: JSON-LD; Микроданните; и RDFa. Тези формати се поддържат и от Bing, Yahoo !, и Yandex.

Приставките за WordPress по-долу ще променят маркирането на вашия уебсайт, така че търсачките да показват богати фрагменти за вашите страници.

След като плъгин е инсталиран, можете да използвате инструмент като Google Structured Tool Testing Tool, за да проверите дали всичко работи правилно. Трябва също да намерите полезен помощник за структуриране на данни на Google.

Всичко в една схема богати фрагменти (БЕЗПЛАТНО / $ 79 плюс плюс годишно)

Схема - Всичко в една схема Обогатени фрагменти

All In One Schema Rich Snippets е богат фрагмент за WordPress плъгин, който поддържа девет типа схеми: Отзиви; събития; хора; продукти; рецепти; софтуерни приложения; видеоклипове; изделия; и услуги.

Можете да промените низовете за всеки тип схема, а в раздела за персонализиране можете да промените облика на вашето богато фрагменти. WooCommerce се поддържа и от приставката.

Табло за всичко в едно Schema.org Rich Snippets

Можете да конфигурирате богати фрагменти под публикациите и страниците си в полето за конфигуриране на приставката. Всичко, което трябва да направите, е да изберете типа схема, към която принадлежи вашето съдържание, и след това да попълните заготовките.

Schema Pro се предлага от $ 79 на година. Тази версия автоматизира процеса на конфигуриране на маркирането на страниците и предлага разширени функции, като правила за насочване и персонализирани полета.

Професионалната версия също добавя поддръжка за Yoast SEO, Advanced Custom Fields и Pods.

Всичко в една схема, богати фрагменти

С проста област за настройки и поддръжка за девет типа схеми, All In One Schema Rich Snippets е лесно решение за препоръчване.

Тези от вас, които имат много страници на вашия уебсайт, ще се възползват от надстройката до професионалната версия, така че маркирането да може да бъде създадено автоматично за всички тях.

Преглед на WP продукт (БЕЗПЛАТНО / £ 57 плюс годишно)

WP Product Review Lite

WP Product Review е плъгин за преглед на WordPress, който предлага много функции за подобряване на вашите отзиви – освен това има поддръжка за богати фрагменти.

След като инсталирате приставката, ще видите опция под публикации и страници, която пита дали съдържанието е преглед. Когато изберете да, ще можете да добавите информация за вашия продукт, като заглавие, име, цена и свързана с него партньорска връзка.

Можете да оцените всеки продукт по много начини. Например, ако преглеждате телевизия, можете да я класирате според звука, качеството на картината, качеството на сглобяването и стойността.

Шаблон за пример за преглед на продукт на WP

В областта на основните настройки можете да персонализирате главното поле за преглед. Можете да регулирате настройки като цветове, типография, бутон за покупка, шрифтове и други.

Уверете се, че сте активирали богати фрагменти в общите настройки. След като бъде активиран, плъгинът ще изтегли данните за маркиране от информацията за преглед, която сте въвели за всеки продукт.

Общи настройки за преглед на продукта на WP

Всичко в WP Product Review е създадено за увеличаване на ангажираността и партньорските комисионни, а премиум версията на WP Product Review го извежда на следващо ниво. На дребно от £ 57 на година, тя добавя функции като къси кодове, персонализирани икони за оценка, таблици за сравнение, интеграция на Amazon и други.

Основният недостатък на WP Product Review е, че той добавя само богата поддръжка на фрагменти за прегледи. Ако искате богата поддръжка на фрагменти за много различни видове схеми, трябва да потърсите алтернативно решение.

Структурирани данни от приложението на схемата (БЕЗПЛАТНО / $ 30 плюс на месец)

Структурирани данни за приложение на схемата

Структурираните данни за приложението на Schema са полезен приставка за WordPress, която създава маркировка на Schema.org за вашите публикации, страници, категории и други страници на WordPress.

Той създава маркиране автоматично, затова не е необходимо да въвеждате допълнителна информация за всяка страница на уебсайта си.

Код за структурирани данни за приложението на схемата

В областта с настройки можете да посочите дали сте организация или човек и да добавите името и логото на издателя си. Кодът за маркиране може да бъде добавен в заглавката или долния колонтитул и можете да определите типа схема по подразбиране за публикации и страници.

Наличните типове схеми са публикация в блог, статия, публикация в блог на живо, статия с новини, доклад, научна статия, статия за медицински учени, публикуване в социални медии, публикуване на дискусионен форум, техническа статия и справка за API.

Плъгинът също така ви позволява да решите дали определена мета информация се показва или не.

Настройки за структурирани данни от схемата на приложението

Не е необходимо да се регистрирате в уебсайта на приложението Schema App, за да използвате Структурирани данни за приложението на схемата, но по този начин отключвате много допълнителни функции, като поддръжка на WooCommerce, Google Tag Manager и опция за преглед на маркирането на схемата на вашия конкурент..

С ценообразуването, започващо от $ 30 на месец, премиум услугата Schema App може да не е за всеки, но мога да препоръчам безплатната версия, защото начинът, по който автоматично създава маркиране за страниците, е превъзходен.

WP SEO Структурирана схема за данни (БЕЗПЛАТНО / $ 49 плюс)

WP SEO Структурирана схема на данни

WP SEO Structured Data Shema е популярна приставка за WordPress с богати фрагменти, която ви осигурява високо ниво на контрол.

Безплатната версия на приставката поддържа 11 типа схеми: Организации; местни фирми; статии за новини; публикации в блогове; събития; продукти; клипове; услуги; коментари; обобщени оценки; и ресторанти.

Под вашите публикации и страници ще видите поле, в което можете да конфигурирате богати фрагменти за съдържанието си и всяка схема има уникален набор от полета. Например отзивите имат полета за оценки, продуктите имат полета за цена и URL адреси, а видеоклиповете имат полета за миниатюри и продължителност на видеоклипа.

Настройки за преглед на WP SEO структурирана схема на данни

В областта с настройки на приставката можете да определите типа на уебсайта, който имате и да зададете общи настройки, като например URL адреса на вашия уебсайт и адреса. Информацията, която въведете тук, ще бъде приложена към цялото ви съдържание.

Настройки на схемата за структурирани данни на WP SEO

Може да бъде въведена и друга информация, като логото на вашата компания, профилите в социалните медии и информацията за контакт. Търсачките понякога използват тази информация, когато някой търси вашия уебсайт.

Настройки на схемата за структурирани данни на WP SEO

Премиум версията на WP SEO Structured Data Schema се продава от $ 49. Надстройката добавя поддръжка за персонализирани типове публикации, както и възможност за автоматично попълване на полета от съществуващите данни във вашето съдържание и от настройките на издателя.

Тази версия добавя още няколко типа схеми, включително: Книги; курсове; обяви за работа; филми; музика; рецепти; Телевизионни епизоди; курсове; и Q&Страници.

С поддръжка на 11 типа схеми извън кутията и още няколко, ако надграждате, WP SEO Structured Data Schema без съмнение е едно от най-универсалните решения за богати фрагменти, достъпни за WordPress.

схема & Структурирани данни за WP & AMP (БЕЗПЛАТНО)

Схема и структурирани данни за WP & AMP

схема & Структурирани данни за WP & AMP е фантастично богат фрагмент за WordPress плъгин, който следва указанията на Schema.org за маркиране на вашите страници. Той поддържа неограничени типове персонализирани публикации и има пълна поддръжка за Google AMP.

Плъгинът ви позволява да конфигурирате до 16 различни типа схеми. Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете схемата, която искате да активирате.

Добавете схема към схема и структурирани данни за WP & AMP

На следващата страница можете да конфигурирате всеки тип схема. Има голям избор от полета за всеки тип, за да ви помогне да персонализирате всичко по желания от вас начин.

След като схема е конфигурирана, ще бъдете отведени до страница с разположения, където можете да определите кога се използва типът на схемата. Можете да ограничите типовете схеми до конкретни типове публикации, категории, формати на публикации, таксономии, шаблони на страници и други. Ако желаете, можете да използвате множество условия за показване на определена схема.

След като преминете през този процес, можете да зададете схемата на всеки персонализиран тип публикация, който желаете. Можете, разбира се, да се върнете и да промените настройките по всяко време.

Подробности за схемата

схема & Структурирани данни за WP & AMP предлага много полезни настройки. Важни страници на уебсайтове могат да се определят за търсачките и има опции за графика на знания, AMP, профили в социалните медии и други.

Настройките на приставките могат да бъдат импортирани и експортирани и има налични инструменти за миграция, които да ви помогнат да мигрирате от други богати фрагменти и приставки, свързани с SEO. Можете също така да добавите поддръжка за популярни плъгини за WordPress като WooCommerce, kk Star Ratings, Календар на събитията и Yoast SEO.

Настройки за схеми и структурирани данни за WP & AMP

Въпреки схемата & Структурирани данни за WP & AMP е едно от най-универсалните решения за богати фрагменти, достъпни онлайн, той е 100% безплатен за използване. Няма налична премиум версия, така че няма да намерите функции или настройки, които са ограничени в приставката.

Това е чудесно решение и лесно да се препоръча.

SNIP: Структуриран плъгин за данни за WordPress ($ 92)

SNIP - Структуриран плъгин за данни за WordPress

Продажба на дребно за $ 92 на CodeCanyon, SNIP: Plugin за структурирани данни за WordPress е бонус с бонус и преструктуриран WordPress плъгин за данни, който има поддръжка за редактора на Гутенберг и за WooCommerce.

Той може да се похвали с функция, наречена глобални фрагменти, която ви позволява да създадете една схема и да я прилагате автоматично към всички публикации, страници или персонализирани типове публикации. Правилата могат да бъдат определени така, че да имате пълен контрол върху това коя схема се прилага към съдържанието и кога.

SNIP: Структуриран плъгин за данни за WordPress

Поддържат се повече от 800 типа схеми. По същество всеки тип схема, изброен на Schema.org, е наличен.

Плъгинът има поддръжка за персонализирани полета и може да се разширява и чрез куки.

SNIP: Структуриран плъгин за данни за WordPress

SNIP: Plugin за структурирани данни за WordPress е гъвкаво решение, което поддържа всеки тип схеми, достъпни онлайн. Тези от вас, които са готови да платят, за да разполагат с най-доброто решение за вашия уебсайт или бизнес, трябва да разгледат по-отблизо.

Уважаеми споменавания

По време на нашето тестване често се натъкваме на добри решения, които просто не достигат до финалния списък.

Едно такова решение е WP Review от MyThemeShop. Това е предимно плъгин за преглед на WordPress, но има фантастична поддръжка за богати фрагменти.

Брин Уилсън, основател на WinningWP, изпробва широко версията на WP Review. Той намери приставката за малко смущаваща за използване и не хареса факта, че може да се използва само ако го свържете с MyThemeShop с друга плъгин. Все пак, про версията има поддръжка за 14 типа богати фрагменти, така че някои от вас може да искате да проверите дали алтернативните решения не работят за вас.

Друго първокласно решение за разглеждане е Rich Snippets & Схема за маркиране на приставка за WordPress & WooCommerce. Продавайки на цена от $ 29 от CodeCanyon, той поддържа различни типове схеми и ви дава много различни начини за показване на богати фрагменти в търсачките.

Плъгин за маркиране на богати фрагменти и схеми за WordPress и WooCommerce

Заключителни мисли

Богатите фрагменти са фантастичен начин да изпъкнат резултатите от търсенето за вашите уеб страници. Това може да помогне за насочване на по-насочен трафик към вашия уебсайт.

Надявам се, че намерихте горния списък с богати фрагменти и схеми за WordPress приставки за полезни. Всички тези приставки ще ви позволят да подобрите резултатите от търсенето, но някои решения предлагат повече опции за персонализиране от други.

По-модерните приставки за WordPress с богат фрагмент ви позволяват да изтегляте структурирани данни автоматично от съдържанието си. Това е от полза, ако имате голям уебсайт със стотици или хиляди страници, но очевидно има предимства да отделите време за правене на фрагменти за всяка страница уникални.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me