Най-добрите осем най-добри приставки за абонамент за абонамент за WordPress (2020)

Сделки с WordPress


От най-ранните дни в интернет, маркетолозите разбраха важността на създаването на списък с имейли, пълен с насочени, ангажирани абонати. Като един от най-ефективните начини за генериране на печалба онлайн, той е фундаментално важен компонент от маркетинговата стратегия на всеки уебсайт.

Но защо създаването на списъци и маркетингът по имейл са толкова ефективни?

Накратко, те са изключително лични начини за изграждане на връзка с публика. С увеличаването на доверието тази аудитория е по-вероятно да закупи вашия продукт.

Разбира се, след като се ангажирате да съставите списък, най-големият въпрос е: Как получавате повече абонати? Страхотно изглеждащата форма за оптимизъм и силен стимул да се абонирате са жизненоважни за генерирането на оптими за списъци с имейли – без тези, защо някой би се регистрирал?

Но дори и с хубава форма и завладяващ стимул, най-важното от всичко е да се даде форма на оптин максимална видимост на вашия уебсайт. Колкото повече посетители гледат оптимизирана форма, толкова повече абонати ще генерира – това е толкова просто.

Без съмнение, най-ефективният начин да вкарате очни топки във вашата форма на optin е чрез изскачащи прозорци.

Изскачащите прозорци изскачат от посетителите, като гарантират максимално внимание и гарантират, че съдържанието ще бъде прочетено. Ето защо те са толкова ефективни за генериране на реализации.

Някои от вас могат да твърдят, че изскачащите прозорци са натрапчиви и нараняват потребителското изживяване, но това е вярно само когато те се използват твърде много. Някои уебсайтове спам посетители с изскачащи прозорци на всяка страница, като по този начин им дава лошо име.

Ако изскачащите прозорци се използват пестеливо – и във връзка с голямо съдържание – малцина ще възразят, особено ако хвърлите истински ценен стимул за регистрация. Ако използвате изскачащи прозорци по този начин, хората ще искат да ги видят, така че те могат да се абонират за получаване на страхотни актуализации и безплатни!

Това обаче не е урок за това какво и как да използвате изскачащите прозорци – тук съм, за да ви покажа осем от най-добрите WordPress изскачащи приставки, така че можете да добавите страхотни изскачащи прозорци към уебсайта си и да увеличите списъка си с имейли. Нека се потопим!

OptinMonster (от $ 144 годишно)

OptinMonster

OptinMonster е най-напредналият изскачащ плъгин на пазара, предлагащ широка гама от сложни функционалности.

Първо, OptinMonster е за не само изскачащи прозорци, като ви позволява също да създавате слайдове, приветстващи постелки, ленти за известия, вградени формуляри и други.

Всеки тип формуляр се предлага с набор от зашеметяващи шаблони, от които да избирате (точният брой шаблони зависи от типа на формата). Оттам можете да персонализирате всеки елемент от формуляра, като използвате новия визуален конструктор за плъзгане и пускане на OptinMonster.

Вие също имате пълен контрол над когато се показват изскачащи прозорци за посетителите – това може да бъде момента, в който попаднат на страницата ви, след определен брой секунди или когато достигнат определена точка в статия.

OptinMonster също беше един от първите, които приеха технология за намерение за излизане, което гарантира, че посетителите ви ще виждат изскачащо меню само когато ще напуснат уебсайта ви. Тъй като някои посетители може никога да не се върнат на вашия сайт, това увеличава максимално стойността на всяко посещение.

Освен това поддържа насочване на ниво страница, което ви позволява да персонализирате съдържанието на изскачащото меню, за да се хареса на конкретни членове на аудиторията въз основа на съдържанието на статията. И получавате много други правила за насочване по критерии, включително:

 • устройство на потребителя
 • референтен URL
 • геолокация
 • Използване на Adblock
 • … плюс много повече.

Плъгинът включва анализи в таблото за управление, така че можете бързо и лесно да проследявате кой изскачащ прозорец се превръща най-добре. В рамките на аналитиката можете също така да настроите A / B тестване, за да подобрявате непрекъснато конверсиите.

Пример за OptinMonster

Можете да интегрирате OptinMonster с маркетинг услуги за електронна поща с 30 плюс, включително всички големи имена.

Основен лиценз ще ви върне 144 долара годишно, но ако искате сложна функционалност – включително A / B тестване и повече правила за насочване – ще ви е необходим поне планът от $ 300 плюс.

Официален уебсайт

Блум (от $ 89)

Плъгин на Bloom

След това имаме още един голям играч на пазара на приставки за абонаменти: Bloom.

Bloom е продукт на изключително уважаваните елегантни теми (създатели на Divi) и поддържа интуитивен потребителски интерфейс. Можете да използвате този интерфейс за създаване на визуално зашеметяващи оптиминови форми.

Това ме отвежда към една от най-големите силни страни на Bloom: Шаблони. Не е необичайно за оптимите плъгини да включват шаблони, така че това, което прави Bloom толкова специален?

От една страна, това е качеството – Bloom може да се похвали с някои от най-добре изглеждащите шаблони наоколо. От друга страна, това е чистото количество, тъй като Bloom поддържа огромни 115 предварително изградени шаблона.

Всеки шаблон е напълно приспособим, с множество различни стилове на границата, пълен контрол върху ориентацията на изображението и безкрайни цветове, от които да избирате. Това ви позволява да създадете оптимална форма, която да се вписва в стила на вашия уебсайт.

Bloom също поддържа шест различни типа оптиминови форми:

 1. Изскачащи прозорци
 2. Fly-ина
 3. Widgets
 4. В редица
 5. По-долу съдържание
 6. Съдържател на съдържание

Този последен тип е особено иновативен, като ви позволява да предлагате първокласно съдържание в замяна на имейл адреса на посетителя.

Видове цъфтеж

В допълнение към това, Bloom ви предоставя широк контрол върху това къде и кога се показват вашите оптимални форми. Това включва функция за насочване на ниво страница, която можете да използвате, за да укажете на кои публикации, страници или категории искате да се показва конкретна форма за избор.

За да избегнете твърде натрапчивостта на вашите оптими за посетителите си, можете също да конфигурирате идеалния момент за показване на вашите формуляри. Има шест спусъка за избор:

 • Закъснение във времето – се показва след предварително конфигурирано изчакване.
 • Отдолу на публикацията – открива, когато посетител достигне дъното на публикацията ви.
 • След превъртане – задейства се, когато посетител достигне предварително определена точка в публикацията ви.
 • След коментар – се показва само след като посетител остави коментар.
 • След закупуване – показва оптимизма, след като посетител приключи процеса на касата.
 • След бездействие – привлича вниманието на посетителите след определен период на бездействие.

Има един забележителен пропуск: не получавате опция за използване на задействане на намерение за излизане.

Bloom също ви помага да увеличите реализациите, като използвате ефективна A / B функция за тестване, плюс можете да проследявате цялата си статистика и активност от стилното си табло. Bloom работи и с 16 маркетингови услуги за електронна поща с всички основни поддържани (както очаквате).

Единственият недостатък на Bloom е, че за разлика от някои от другите инструменти, няма конструктор на формуляри за плъзгане и пускане. Така че, докато можете да персонализирате напълно съществуващите шаблони, не можете да създадете 100% уникални дизайни, които можете да използвате с OptinMonster и някои от другите инструменти.

Можете да започнете да използвате Bloom, като се регистрирате за членство в Elegant Themes. Това е на цена от $ 89 на година, но също така включва достъп до всички приставки и теми на Elegant Themes – включително страхотния плъгин за социални медии Monarch и плъгин за създаване на тема / страница / Divi.

За повече подробности щракнете тук, за да прочетете обширния ни преглед на Bloom.

Официален уебсайт

MailOptin (безплатно, Pro от $ 69)

MailOptin

MailOptin е по-нов участник в полето за приставки за изграждане на имейл списък и се предлага както в безплатна версия в WordPress.org, така и в премиум версия с много повече функционалност. Ще се съсредоточа най-вече върху първокласните функции – само не забравяйте, че можете да го проверите безплатно.

MailOptin ви позволява да създавате различни оптимизми, включително изскачащи прозорци, формуляри за публикуване, ленти за известия, слайдове, формуляри за странична лента / джаджи и надстройки на съдържанието.

Той се предлага с множество шаблони, от които да избирате, което го прави супер лесен за изграждане на красиви, високо конвертиращи форми. Един недостатък е, че той има по-малко възможности за персонализиране, но го компенсира с лесна персонализирана CSS функция.

За разлика от тези, които се предлагат със собствен персонализиран визуален конструктор, MailOptin използва WordPress Customizer, който вече знаете и обичате.

Пример за MailOptin

Той се доставя с A / B функция за разделно тестване, която ви помага да вземате решения, управлявани от данни, за това кои форми да конвертират най-добрите. Чрез измерване на влиянието, което всички промени имат върху показателите ви, можете да гарантирате, че всяка от тях дава положителни резултати.

Има и функция на водеща банка, която запазва всички потенциални клиенти в WordPress. Това е особено полезно в случаите, когато вашият доставчик на имейл услуги е изчезнал, загубите акаунта си с тях или предпочитате да не използвате никаква трета страна.

Друго нещо, което прави MailOptin уникален е, че той може да ви помогне и при автоматизация на имейли. Например, той може автоматично да изпраща бюлетини, съдържащи вашите публикации в блога, веднага след публикуването им или като ежедневен, седмичен или месечен дайджест на имейли.

MailOptin се предлага безплатно в хранилището на плъгини WordPress. Ако имате нужда от по-разширени функции, като водеща банка, анализи, откриване на Adblock и други правила и задействания за показване, помислете за надстройване до платената версия.

Официален уебсайт

Конвертирай Pro (от $ 99)

Конвертирайте Pro

Convert Pro е самостоятелна приставка за абонамент за WordPress за електронна поща от Brainstorm Force – същите хора зад популярния плъгин Convert Plus в CodeCanyon и темата Astra.

По отношение на функционалността Convert Pro има много прилики с услугата OptinMonster, която видяхте по-горе. Голямата разлика тук обаче е, че Convert Pro е истински приставка за WordPress. Тоест, всичко се случва на вашия собствен сървър – не се свързвате със сървър на услуга, както сте с OptinMonster.

Първо, Convert Pro ви позволява да създавате различни форми за абонамент за електронна поща с опции за:

 • Popup
 • Slide-в
 • Информационна лента
 • Inline / в-съдържание
 • Widget
 • Преобразуване на мат
 • Изскачащ екран за пълнене на екрана

За всички тези различни форми можете да избирате от куп страхотни шаблони. Или можете да редактирате тези шаблони или да създадете свой собствен от нулата с помощта на пълен редактор за плъзгане и пускане.

Конвертиране на Pro интерфейс

Подобно на OptinMonster, Convert Pro се отличава, когато става въпрос за контролиране на това кога и къде се появяват формулярите ви.

Можете да насочите формулярите си към конкретно съдържание на WordPress, устройства (напр. Само мобилни потребители), препращащи URL адреси, както и много повече. Можете дори да насочвате формуляри въз основа на това дали посетител е влязъл във вашия WordPress сайт или не.

И за да контролирате, когато вашите формуляри се появяват, можете да използвате задействания като време на място, дълбочина на превъртане и тази страхотна технология за намерение за излизане, която ви позволява да изчакате, докато посетителят е на път да напусне.

За да анализирате и оптимизирате формулярите си, получавате анализи на таблото, както и вградено A / B тестване за сравняване на различни форми един срещу друг.

И накрая, Convert Pro има интеграция с 35 плюс, за да гарантира, че можете да синхронизирате с любимата си услуга за маркетинг по имейл.

Convert Pro започва от 99 долара, което е малко скъпо. Тази цена обаче ви позволява да го използвате неограничен брой сайтове, което го прави много, ако планирате да го използвате в множество сайтове.

Официален уебсайт

Процъфтяваща водеща позиция (от $ 67)

Процъфтявайте водещи

Thrive Leads е мощен плъгин за създаване на списък, който се предлага с много видове оптимизирани форми, много правила за насочване / задействане и вградена анализа и A / B тестване, за да ви помогне да оптимизирате формулярите си за абонамент за електронна поща.

Нека започнем в началото …

Thrive Leads ви позволява да създавате десет различни типа формуляри за абонамент за електронна поща, всички от които можете да свържете по ваш избор на голям списък от имейл маркетингови услуги:

 1. Изскачане на лайтбокс
 2. Лента за известия
 3. Inline форми
 4. Форми за избор в две стъпки
 5. Слайд-ина
 6. Widget
 7. Наслагване на екрана
 8. Шкафче за съдържание
 9. Изтривалка
 10. Да не

За всяка форма можете да избирате от куп предварително изработени шаблони или да изградите своя дизайн от нулата. Проектирането на формуляри е една от силните страни на Thrive Leads, защото можете да използвате опростена версия на визуалния конструктор на страници с плъзгане и пускане Thrive Architect..

Пример за процъфтяващи водещи

Оттам можете да използвате лазерно насочване, за да насочвате формулярите си към конкретно съдържание на WordPress, потребителски устройства и така нататък, а също така получавате множество задействания за контрол, когато вашите форми се показват, с опции за:

 • път
 • свитък
 • намерение за излизане.

И накрая, Thrive Leads включва наистина приятно табло за анализ на аналитични данни, което ви позволява да виждате степента на реализация на вашите форми. Можете също така бързо да настроите A / B тестове, за да видите как се сравняват различните варианти.

Thrive Leads започва от $ 67 за използване в един сайт. Все пак едно от хубавите неща в структурата на цените на Thrive Leads е това, което получавате актуализации за целия живот. Така че ще трябва да подновите лиценза си само ако искате да продължите да получавате поддръжка след първата година.

Ако искате да научите повече, разгледайте пълния ни преглед на Thrive Leads.

Официален уебсайт

Icegram (БЕЗПЛАТНО или Pro от $ 97)

Icegram

Ако търсите безплатна опция, помислете за проверка на приставката на Icegram.

За безплатен плъгин Icegram е изненадващо богат на функции. Можете да създавате изскачащи прозорци, ленти за действие (отгоре или отдолу), изскачащи съобщения и известия за тост.

Ако искате да създадете изскачащ прозорец, получавате куп шаблони, от които да избирате, дори в безплатната версия:

Шаблони на Icegram

Няма визуален конструктор, така че интерфейсът е малко сложен, за да се закачите – вместо това трябва да изградите изскачащото меню с помощта на визуалния редактор на WordPress. Това едва ли е прекъсвач на сделките, но и не е особено удобно за потребителите.

Приставката обаче прави невероятно лесно създаването на насочена кампания за завършеното ви изскачащо меню. Можете да конфигурирате кога се показва (включително на кои страници, след колко секунди и между кои дати), както и на кои устройства трябва да се показва.

Екранът на кампанията ви позволява също да контролирате всички изскачащи прозорци на едно удобно място, включително други стилове, като ленти за действие. Icegram работи с всички основни услуги за имейл маркетинг – още един голям плюс.

Ако имате нужда от повече функционалност, има премиум версия, която добавя поддръжка за:

 • Излезте от насочването по намерения
 • Насочване на потребителско поведение
 • анализ
 • Повече видове форми, включително стикери и панделки
 • 17 плюс нови теми
 • A / B тестване (само на най-високо ниво)
 • Географско насочване (само на най-високо ниво)

Версията Pro започва от $ 97, но ще ви трябва версия 147 $ за A / B тестване, географско насочване и някои други разширени функции.

Официален уебсайт

Ninja Popups ($ 26)

Изскачащи нинджи

Стартиран през 2012 г., Ninja Popups се утвърди като един от най-продаваните WordPress плъгини на CodeCanyon за всички времена, с над 34 000 платени изтегляния към днешна дата.

Плъгинът ви позволява да създавате визуално зашеметяващи изскачащи прозорци, използвайки множество предварително изградени шаблони, наречени „теми“. Във всяка тема има разнообразие от предварително зададени цветови схеми, както и няколко опции за оформление. Това означава, че можете да направите много различни изскачащи прозорци, използвайки една и съща тема само с две кликвания на мишката.

Можете също да създадете изскачащите си менюта с различни цели предвид – можете да разширите списъка си с имейли, да насърчавате социални споделяния или да показвате видеоклипове в изскачащите си меню.

За да създадете изскачащи менюта, можете да използвате визуален редактор с плъзгане и пускане (въпреки че не намирам редактора да е толкова интуитивен, колкото редакторите на други инструменти):

Ninja Popups редактор

Готовите изскачащи прозорци изглеждат страхотно, с излъскан, професионален външен вид, който е много впечатляващ за приставка, струваща еднократни 26 долара. Изскачащите прозорци също са напълно отзивчиви, което означава, че се показват перфектно на мобилни устройства.

За да контролирате кога изскачащите ви екрани, получавате множество опции за задействане, с избор за намерение за излизане, неактивност на потребителя, забавяне във времето, дълбочина на превъртане и други.

Плъгинът може да бъде интегриран с 40 и повече маркетингови услуги за електронна поща и CRM, а също така включва вградена анализа и функционалност за тестване на A / B, за да ви помогне да оптимизирате вашите форми.

В допълнение към основния плъгин, има три премиум разширения Ninja Popups. Те ви позволяват да добавяте допълнителни теми, барове за оптимизиране и формуляри за оптимизиране на областта на приспособленията и струвате между $ 9 и 13 $ всяка.

Официален уебсайт

Hustle (БЕЗПЛАТНО)

Hustle плъгин

От момчетата зад WPMU Dev, Hustle (преди WordPress PopUp) е един от най-популярните безплатни изскачащи приставки на пазара, като повече от 80 000 сайта активно използват този плъгин.

Тази Lite версия е доста ограничена, но ви позволява да изградите само едно имейл, с някои допълнителни ограничения за функционалност и възможности за дизайн.

Това каза, ако се нуждаете само от просто изскачащо решение, Hustle несъмнено е добър плъгин. Той е лек и бързо зареждащ се, с опростен интерфейс, който улеснява създаването на изскачащото меню.

Макар и прости, изскачащите прозорци изглеждат стилни и професионални веднага:

Пример на Hustle

Можете да интегрирате изскачащите си менюта с най-популярните услуги за имейл маркетинг. Или можете да запишете нови абонати в собствената си водеща банка.

За да контролирате кога и къде да се показват изскачащите ви екрани, получавате много правила за показване и задействания. Всъщност Hustle е една от по-добрите безплатни опции, които ще намерите, когато става дума за правила за насочване и задействане.

Можете да насочвате към конкретно съдържание, влезли потребители, потребителски устройства и т.н. и да задействате изскачащи прозорци, можете да използвате опции за:

 • време закъснение
 • дълбочина на превъртане
 • кликване
 • излизане намерение
 • Използване на Adblock

Ако ви харесва безплатната версия на Hustle, помислете за надграждане до професионалната версия за пълно изживяване – тя е достъпна като част от членството в WPMU Dev на $ 49 на месец.

Официален уебсайт

Заключителни мисли

Ако се отнасяте сериозно към създаването на списък с имейли – и увеличавате печалбата на уебсайта си – тогава изскачащ плъгин е изпитано решение за привличане на абонати. Докато не прекалявате с изскачащите си менюта, няма по-добър начин да привлечете вниманието на посетителите и да насърчите регистрация..

Тъй като добрата изскачаща приставка може да добави много стойност към вашия бизнес, най-добрите не са евтини. Въпреки това, когато вземете предвид колко допълнителни приходи може да доведе до по-голям списък с имейли, разходите изглеждат незначителни и това изглежда като добра инвестиция.

Въпреки това, ако просто искате да тествате водите, има и някои наистина добри безплатни прикачени модули.

Всички плъгини, включени в този списък, ще добавят стилни изскачащи прозорци към вашия уебсайт. Някои са по-мощни от други и предлагат шаблони, които отговарят на различни вкусове, така че горещо ви препоръчвам да изпробвате демонстрацията на всяка приставка, преди да изберете любима.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map