Най-добрият осем най-добрият режим за безплатна поддръжка и очаквайте скоро приставки за WordPress (2020)

Сделки с WordPress


По време на разработването на нов уебсайт на WordPress, силно препоръчвам да използвате скоро приставка за WordPress. Показването на скорошно съобщение е чудесен начин за повишаване на интереса към предстоящия ви старт и също така ще попречи на посетителите да видят вашия незавършен уебсайт.

Скоро плъгините могат да се използват и за поставяне на установен уебсайт в режим на поддръжка. Ако хоствате уебсайта си с управлявана хостинг компания WordPress, по-добре е да използвате поетапно, ако обновявате уебсайта си. Има обаче валидни причини да поставите уебсайт в режим на поддръжка – например, ако вашият сайт е бил хакнат.

След като уебсайтът ви идва в скоро време или в режим на поддръжка, администраторската лента на WordPress ще покаже, че това е активирано. Ще продължите да виждате уебсайта си като нормален, но посетителите ще видят целева страница с вашето персонализирано съобщение.

В тази статия бих искал да ви покажа това, което ние от WinningWP считаме за най-доброто скоро и приставки за режим на поддръжка, налични за WordPress. Всички тези приставки са безплатни за изтегляне, но допълнителни функции могат да бъдат отключени в някои плъгини, ако надстроите до професионалната версия.

1. Минимално скоро & Режим на поддръжка (БЕЗПЛАТНО / $ 79)

Минимално скоро & Режимът на поддръжка е удобен за потребителя приставка за режим на поддръжка на WordPress, който ви позволява да показвате фоново изображение, лого, заглавие, съдържание и форма за абонамент за MailChimp. Освен това можете да създадете целева страница от нулата с персонализиран HTML.

Десетки опции са разделени на седем категории: Основни, SEO, теми, дизайн, имейл, форма и разширени. Разделът за поддръжка се свързва към стаята за поддръжка на плъгини на WordPress.org. От областта на настройките можете да персонализирате всеки аспект на вашата целева страница.

SEO настройки за минимален скорошен режим и режим на поддръжка

Две теми са включени в безплатната версия. Допълнителни 40 теми са достъпни, ако надстроите до про версията на приставката, която се продава на еднократна такса от $ 79 за един лиценз (или $ 6,99 на месец). Включват се още шестдесет теми, ако надстроите до лиценза на агенцията на 199 долара.

Надстройката също отключва всички професионални функции, които са ограничени в безплатната версия. Това включва IP бели списъци, двойни формуляри за абонамент, поле за име на формуляр и прилагане на HTTPS.

Допълнително съдържание се предлага и за вашата целева страница: Видео, отброяване, лента за напредък, социални икони и карта.

Пример за минимален скорошен режим и режим на поддръжка

Минимално скоро & Режимът на поддръжка е лесен за препоръчване, тъй като е безплатен за изтегляне, лесен за използване и има много страхотни опции – например използването на собствен персонализиран HTML. Изборът на тема е ограничен, но плъгинът ви позволява да промените фоновото изображение, заглавката и съдържанието.

Про версията отключва много страхотни дизайни и множество допълнителни функции. Струва си да проверите дали имате бюджета за него.

2. Поддръжка (БЕЗПЛАТНО / $ 26)

Един от най-простите приставки за режим на поддръжка на WordPress.org, Поддръжката е активен на повече от 400 000 уебсайта на WordPress и ви позволява да персонализирате целевата си страница чрез една страница с настройки.

Можете да качите фоново изображение и лого и да зададете свои собствени цветове. Отвъд това, ще трябва сами да персонализирате основната зона на съдържание във визуалния редактор на WordPress, което отваря възможности като вграждане на изображения и видеоклипове.

Плъгинът също има регистрационен формат, както и поддръжка за Google Analytics. Също така ви позволява да изключвате конкретни публикации и страници от поставяне в режим на поддръжка.

Общи настройки за поддръжка

Поддръжка Pro е достъпна в CodeCanyon за $ 26. Той добавя много разширени функции, включително три таймера за обратно отброяване, видео фонове, формуляри за абонамент по имейл и профили в социалните медии.

В тази версия се предоставят потребителски разрешения и таймер за обратно отброяване.

Пример на целевата страница за поддръжка

Ако търсите основно скоро решение или режим на поддръжка, Поддръжката е добър избор.

Препоръчвам да проверите и Maintenance Pro, тъй като само за $ 26 добавя много допълнителни функции, които ще намерите полезни.

3. Режим на поддръжка на WP (БЕЗПЛАТНО)

Активен на повече от 600 000 уебсайтове, WP Maintenance Mode е интересен плъгин за поддръжка на WordPress, който е 100% безплатен за използване. Той ви дава пълен контрол върху това кой може да вижда администраторската ви област и предния край на вашия уебсайт.

Има поддръжка за Google Analytics и основната област на съдържание може да се редактира с помощта на визуалния редактор на WordPress. В допълнение към промяна на фона, можете също да покажете таймер за обратно отброяване, форма за абонамент, профили в социалните медии и формуляр за контакт.

WP режим на поддръжка Общи настройки

WP Maintenance Mode има вграден бот, който задава на посетителите поредица от въпроси, които вие определяте. Целта на бота е да улови имейл адресите на посетителите. Всички въведени имейл адреси могат да бъдат експортирани във формат CSV.

Плъгинът също е съвместим с GDPR. Има опция за връзка към страницата на политиката за поверителност в долния колонтитул и можете да добавите вашата информация за GDPR към формата за контакт също.

Пример за режим на поддръжка на WP

WP Maintenance Mode е чудесен плъгин за скорошни страници и режими на поддръжка.

От гледна точка на дизайна, той е малко ограничителен, тъй като нямате контрол върху това, къде на целевата ви страница се показват съдържание като таймера за обратно отброяване и иконите на социалните медии. Въпреки това е лесно да препоръчате WP Maintenance Mode, тъй като той предлага толкова много полезни функции безплатно.

4. В процес на изграждане (БЕЗПЛАТНО / $ 69 плюс)

Разработен от същите хора зад Minimal Coming Soon & Режимът на поддръжка, Under Construction е добре изглеждащ приставка за режим на поддръжка на WordPress, която се предлага с два прости дизайна на целеви страници. Той е активен на повече от 300 000 уебсайтове.

Основната област на съдържание може да бъде променена с помощта на визуалния редактор на WordPress, а също така можете да активирате бутон за вход, икони на социални медии и персонализиран футър.

Има много полезни функции в областта на настройките. Можете да определите автоматично време за край на вашето съобщение за поддръжка и можете да добавите бели списъци на конкретни потребителски роли на WordPress, така че те винаги да виждат пълния ви уебсайт.

Под Основни настройки на конструкцията

Единен лиценз за Under Construction Pro се продава на цена от $ 69. Той предлага интеграция с MailChimp, партньорски модул и повече от сто допълнителни дизайни на целеви страници, които изглеждат страхотно.

Лицензът на агенцията струва 250 долара и предлага всички професионални функции, 60 допълнителни дизайна на целеви страници, усъвършенствани модули за изграждане на плъзгане и пускане и интеграция на Zapier.

И двата лиценза се продават с еднократна такса, така че не е нужно да се притеснявате за ежегодно подновяване.

Пример за строеж

Разработчиците на Under Construction са ограничили броя на темите, налични в безплатната версия – точно както направиха в своето Minimal Coming Soon & Плъгин за режим на поддръжка.

Не вярвам, че това ще бъде прекъсвач на сделките, тъй като двата включени дизайна са добри и ви позволяват да персонализирате съобщението си. Можете, разбира се, да надстроите до Under Construction Pro, за да отключите всички функции и дизайна на целевите страници.

5. CMP – Очаквайте скоро & Плъгин за поддръжка (БЕЗПЛАТНО)

CMP – Очаквайте скоро & Плъгинът за поддръжка е много адаптивен скоро плъгин и приставка за режим на поддръжка за WordPress, който ви позволява да показвате целева страница за целия си уебсайт, началната си страница или само за тези, които са в черен списък. Предлага се и режим на пренасочване.

Плъгинът ви позволява да коригирате вашето лого, съдържание, фон, таймер за обратно отброяване, форма за абонамент, икони на социални медии и авторски права на подножието. Всеки елемент има много опции – например за вашия фон можете да приложите изображение, видео, графичен шаблон, градиент и други.

Цветовете и шрифтовете също могат да се променят и има опция за добавяне на персонализиран CSS.

Настройки за CMP - Очаквайте скоро и плъгин за поддръжка

В допълнение към поддръжката на Google Analytics можете да определите и настройките си за SEO за целевата си страница, което е хубаво допълнение, което обикновено не се предоставя.

Три теми се предлагат в пакет с CMP, а на уебсайта на програмиста са достъпни още 16 теми. Две от тях са безплатни за изтегляне, а останалите са на разумна цена от 10 долара всяка.

Пример за CMP - Очаквайте скоро и плъгин за поддръжка

CMP – Очаквайте скоро & Поддръжка Plugin е едно от най-добрите решения за режим на поддръжка, достъпни за потребителите на WordPress. Има много варианти за дизайн, а допълнителните налични теми са не само великолепни, но и доста скъпи.

6. Очаквайте скоро бустер (БЕЗПЛАТНО / € 29,99 плюс на година)

Очаквайте скоро Booster е стилна приставка за WordPress, която се предлага с един безплатен дизайн. За щастие, включената тема изглежда страхотно, като дизайнът включва интегрирана форма за контакт и изскачащ бюлетин за бюлетин.

Всеки аспект на страницата ви може да бъде променен – ​​от цветовете до таймера и формулярите – докато анимациите могат да се показват и на целия фон.

Очаквайте скоро Booster Описание на страницата

Очаквайте скоро Booster Pro продава на дребно в размер на 29,99 евро годишно или еднократна такса от 69,99 евро. Той отключва всички премиум опции, които са ограничени в безплатната версия, като интеграция на икони в социалните медии, абонати и данни от формуляра за контакт.

Пет допълнителни дизайни на целевите страници са достъпни и при надстройка.

Очаквайте скоро бустер пример

На пръв поглед може да останете с впечатлението, че безплатната версия на Coming Soon Booster е ограничена поради изобилието от про етикети на опциите. Въпреки че много функции са ограничени до премиум версията на приставката, безплатната версия разполага с всичко необходимо, за да създадете стилна скорошна страница или страница за поддръжка.

7. Очаквайте скоро вирусна страница от Growtheme (БЕЗПЛАТНО)

Очаквайте скоро Вирусна страница от Growtheme е многостранно решение за скоро и поддръжка, което е 100% безплатно за използване. Той има поддръжка за пет маркетингови услуги за електронна поща за вашата форма на бюлетин или, или като алтернатива, можете да използвате свой собствен потребителски HTML за вашия бюлетин.

От гледна точка на дизайна, това е доста основно. Можете да промените логото, фона и цветовете, но можете да използвате текст само за основната си област на съдържание, тъй като визуалният редактор на WordPress не се поддържа.

Общи настройки на скоро вирусна страница от Growtheme

Страница за потвърждение може да бъде конфигурирана, ако използвате двойно включване за заснемане на имейл адреси. Можете да определите и благодарствена страница.

Ако посетител не въведе своя имейл адрес, можете да покажете изскачащ прозорец с полето за регистрация на бюлетина, когато излязат от уебсайта ви (т.е. излизат от изскачащи прозорци). Това е доста агресивна маркетингова техника, но може да помогне за увеличаване на регистрациите по имейл.

Радвам се също, че плъгинът ви позволява да експортирате и импортирате опции, което е полезно, ако прехвърляте настройки към друг уебсайт.

Пример за скоро вирусна страница от Growtheme

Лесна за използване и безплатно за изтегляне, Очаквайте скоро вирусна страница от Growtheme е да проверите дали търсите просто решение с добра поддръжка на бюлетин.

8. IgniteUp (БЕЗПЛАТНО)

Повечето безплатни скорошни модули и приставки за режим на поддръжка идват с един или два дизайна на целеви страници или изискват да създадете своята страница от нулата. IgniteUp купува тази тенденция, като предлага четири качествени теми, докато пет допълнителни дизайна са на разположение между $ 3,99 и $ 5,99 всяка.

IgniteUp ви позволява да разрешавате на определени роли на WordPress потребители да заобикалят режима ви на поддръжка и да имат достъп до пълния ви уебсайт. Можете също да направите това чрез IP бели списъци или да предоставите достъп чрез специален URL адрес.

Както и при скорошната вирусна страница от Growtheme, можете да персонализирате цветове и вашето лого и фон. Въпреки това, богатите медии не могат да бъдат лесно вмъкнати, тъй като визуалният редактор на WordPress не е достъпен, така че може да се добавя само текст.

Опции за шаблона на IgniteUp

Новите абонати могат да се събират чрез абонаментен формуляр и да се запишат във вашата база данни на WordPress, MailChimp или MailPoet. Можете също така да показвате икони на социални медии и формуляр за контакт.

Въпреки че няма премиум версия на IgniteUp, допълнителни функции като анимационни ефекти, видео фонове и карти на местоположението могат да бъдат отключени чрез закупуване на една от премиум темите.

Пример IgniteUp

Може да не е най-модерното решение, но има какво да обичаме от IgniteUp с прекрасните му теми, достъпни актуализации на темите и полезни опции за абонамент за бюлетин.

Препоръчвам да го проверите.

Уважаеми споменавания

На WordPress.org има десетки скорошни модули и плъгини за режим на поддръжка, а няколко, които току-що пропуснаха отрязването от оригиналния ни списък от над 40 добавки за WordPress, си струва да се споменат.

С над 900 000 инсталации, очаквайте скоро страница & Режимът на поддръжка е най-популярният скорошен и поддържащ WordPress плъгин на пазара. Въпреки че е лесен за използване, му липсват много от усъвършенстваните функции за филтриране и дизайн, намиращи се в други приставки за режим на поддръжка.

В безплатната версия също не са включени теми, така че трябва да създадете всичко отначало. Про версията, която обаче се предлага от $ 29,60 на година, отключва всички функции, включително създател на страници в реално време, заснемане на имейл, формуляри за контакт, интеграция на социални медии и други.

Очаквайте скоро страница и режим на поддръжка от SeedProd

Друго интересно решение е Launcher от MyThemeShop. Той разполага с таймер за обратно отброяване, формуляр за контакт и формуляр за абонамент за множество маркетингови услуги по имейл. Също така ви позволява да показвате най-новите си публикации в Twitter.

Въпреки че не е безплатно решение, плъгинът за Everest Coming Soon WordPress, който струва еднократна такса от 15 долара, си струва да се разгледа внимателно. Той разполага с голяма колекция от прекрасни скорошни целеви страници и има поддръжка за Google Maps.

Заключителни мисли

Ако сте доволни от обикновена целева страница за стартиране на нов уебсайт или извършване на бърза актуализация на уебсайта, гореспоменатите решения ще бъдат повече от достатъчни за вас. Ако искате повече контрол върху дизайна на вашата страница или искате по-добър избор на целеви страници, ще трябва да отворите портфейла си.

Както винаги, си струва да направите своите изследвания, затова препоръчвам да изпробвате няколко различни приставки, за да видите кой от тях отговаря най-добре на вашите нужди.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map