Най-девет приставки за календар за най-добри събития за WordPress (2020)

Сделки с WordPress


Календарите за събития са основен инструмент за постигане на успех на вашите събития, като ви позволяват да ги управлявате ефективно и да ги предлагате на потенциални клиенти.

Един прост плъгин за календара на WordPress показва календар на предстоящи събития, но има много съвременни решения, които позволяват на посетителите да се регистрират и да плащат за събития също. В допълнение към билетите, плъгините в календара на събитията могат да се справят и с резервации, RSVP и представяне на потребители – и тези инструменти ще ви помогнат да планирате и планирате събития, срещи, партита и други.

В тази статия ще споделя това, което считам за най-добрите приставки за календар на събитията, налични за WordPress.

Мениджър на събития (БЕЗПЛАТНО / $ 75 плюс)

Мениджърът на събития е разширено решение за календара на събития, което е активно на повече от 100 000 уебсайта на WordPress. Може да се използва за управление на еднодневни и многодневни събития и те могат да бъдат зададени като повтарящи се.

Събития се съхраняват като персонализирани типове публикации на WordPress, така че добавянето на ново събитие работи по същия начин като добавянето на публикация или страница в WordPress. Можете да дадете име на всяко събитие и да добавите описание с изображения и видеоклипове в областта на основното съдържание.

Точното време и местоположение могат да бъдат определени за всяко събитие, а маркерите и категориите могат да бъдат зададени и на събитията.

В зоната за резервации и регистрация можете да създадете множество билети за вашето събитие. Резервациите на билети могат да бъдат ограничени до определен период от време и можете да посочите колко билети са налични.

Предлагат се и приспособления за събития, местоположения и календари, които ще ви помогнат да покажете на посетителите текущото състояние на събитията.

Резервации и регистрация

Основната настройка на приставката ви дава представа за това колко напреднал е мениджърът на събития, съдържащ стотици опции, обхванати в пет различни раздела.

Може да се дефинира всичко, включително миниатюри, интеграция на Google Maps, настройки на формуляри, страници със събития, форматиране и дизайн, потвърждения по имейл, резервации и др. Има дори мениджър на роли, който ви позволява да задавате точно това, което потребителите могат и не могат.

Зона за настройки на мениджъра на събития

Професионалната версия на Мениджъра на събития се продава на 75 долара годишно за лиценз за един уебсайт и 150 долара на година за до пет уебсайта и се инсталира като добавка към Мениджъра на събития.

След като инсталирате Мениджър на събития, ще получите допълнителна функционалност, като интеграция на плащания за PayPal, Authorize.net и офлайн плащания. Можете също да създадете потребителски формуляри за резервации и купони за отстъпки.

Widget за мениджър на събития

Без съмнение, Мениджърът на събития е един от най-универсалните приставки за календар на събитията, налични за WordPress, а чистият обем от наличните опции за персонализиране е невероятно щедър. Това каза, че ще трябва да надстроите до Events Manager Pro, ако искате да продавате билети и да приемате плащания директно.

Календар на събитията (БЕЗПЛАТНО / $ 89 плюс)

С повече от 700 000 активни инсталации, Календарът на събитията е далеч и най-популярното решение за календар на събития за WordPress.

Подобно на Мениджър на събития, приставката използва персонализиран тип публикация за създаване на събития. Можете да добавите информация за събития, като час и дата, местоположение, организатори, местоположение на събитието, уебсайт на събитието и цена на събитието.

Добавяне на събитие

Календарът на събитията има обикновена област за настройки, която ви позволява да коригирате опции като броя на събитията, които да се показват на страница, таблицата със стилове и шаблона, които се използват за събития, и съдържанието, което се показва преди и след събития.

Ще намерите и настройки за интегриране на Google Maps и импортиране на CSV файлове.

Основни настройки на шаблона

Безплатната версия на календара на събитията е функционална, но основна. Въпреки това, разработчиците предлагат колекция от добавки, които ще трансформират вашата настройка на събитията.

Календар на събитията Pro продава на дребно от $ 89 на година. Той добавя повтарящи се събития, допълнителни изгледи, джунджурии, къси кодове и други.

Една добавка, която трябва да обмислите да използвате, е билети за събития. След като се активира, той позволява на посетителите на RSVP на събития и закупуване на билети с помощта на PayPal. Професионалната версия на билетите за събития, която се продава от $ 89 на година, предлага допълнителни функции като WooCommerce и Easy Digital Downloads интеграция.

Elasticsearch може да бъде интегриран и с помощта на Elastic Events и е безплатен за изтегляне.

Събития Билети Addon

На разположение са и множество други премиум добавки. Агрегаторът на събития може да се използва за импортиране на събития от Meetup, Eventbrite, Google Calendar, iCalendar и други. Събитията на общността позволяват на потребителите да изпращат събития, лентата за филтриране добавя опции за филтриране, така че потребителите да намират събития по-лесно, а билети от Eventbrite ви помагат да интегрирате Eventbrite. Всички тези добавки на дребно от $ 89 на година всяка.

Добавката за промоутър започва от $ 69 на година и работи съвместно с билетите за календара и събитията, за да ви помогне да се свържете с вашата общност по имейл.

Най-скъпият аддон са билети за Общността. На дребно от $ 149 на година, плъгинът трябва да се използва във връзка със събития на общността, билети за събития, билети за събития плюс и WooCommerce и позволява на организаторите на събития да продават билети за своите събития, използвайки вашия уебсайт.

Организатор на календара на събитията Addon

Ако не искате да харчите пари, Календарът на събитията и билетите за събития могат да се използват като настройка за управление на събития, която приема плащания чрез PayPal.

Приставката наистина идва сама по себе си, когато инсталирате наличните разширени добавки. Ако желаете да похарчите малко, Календарът на събитията е едно от най-добрите налични решения. Вижте пакетите, ако планирате да купувате повече от един премиум добавка, тъй като те ще ви спестят пари.

Не забравяйте също да разгледате някои от безплатните добавки за плъгини, които са достъпни за Календар на събитията от трети разработчици. Те включват: Кодът на календара на събитията & Блок; Категория на цветовете на календара на събитията; и Кодът и шаблоните на календара на събитията (вижте и версията на професионалиста).

Amelia WordPress Plugin за резервация (БЕЗПЛАТНО / $ 59 +)

Amelia е приставка за WordPress, която обработва резервации за събития и срещи. Видовете публикации в WordPress също са достъпни за услуги, местоположения и клиенти и всичко може да бъде организирано чрез календар за резервации.

Безплатната версия на Amelia може да се използва за създаване на прост календар за събития.

Събитията могат да бъдат определени като еднократни, еднодневни, многодневни или повтарящи се. Можете да определите началния и крайния час на събитието и когато резервирате срещи можете да изберете клиентите, които ще присъстват. Тези клиенти могат да бъдат уведомявани и за събитията.

Новият редактор на WordPress се поддържа добре от Amelia. Предлагат се два съдържателни блока. Блокът за изглед на резервации показва стъпка по стъпка съветника за резервации, който води потребителите през процеса на резервация, докато блокът за събития просто добавя краткия код на събитията във вашата публикация или страница.

Пример за събитие

Страницата с основни настройки ви позволява да контролирате всеки аспект на резервациите и събитията. Можете да добавите информация за вашата компания, задължителните полета, страницата, на която клиентите се изпращат след резервация, валутата по подразбиране и други.

Страница с основни настройки на Amelia

В безплатната версия са ограничени много функции, като например локации. Досадно, дори главното табло има повечето функции деактивирани, така че можете да виждате само предстоящи срещи.

Ако надстроите до Amelia Pro, ще отключите пълното табло и ще отключите функции като експорт, филтри, купони, групови услуги, допълнителни изгледи в календара и интеграция с Google Календар. Надстройката ви позволява също да приемате плащания чрез PayPal и Stripe за резервации.

Основен лиценз за Amelia Pro се продава на цена $ 59 на година. Надграждането до професионалния план на $ 109 година увеличава поддръжката и актуализациите от един уебсайт до три уебсайта. Можете да получите поддръжка и актуализации за неограничен брой уебсайтове за $ 249 годишно.

Пожизнените лицензи са достъпни и за тези, които не искат да плащат ежегодно.

График на Amelia Front-End

Бях впечатлен от видяното в Амелия. Потребителският интерфейс изглежда страхотно, а календарите и формулярите за резервации изглеждат великолепно. Тези, които ъпгрейдват до пълната версия на Amelia, също могат да персонализират тези дизайни според нуждите си. Това е, без съмнение, едно от най-добрите решения за първокласен календар на пазара.

Amelia Lite също е полезна, но бях разочарован от начина, по който разработчиците са ограничили професионалните функции. Вместо да крият професионални функции от безплатни потребители, разработчиците продължават да се свързват към типове публикации като финанси и местоположения, както и други професионални настройки и функции. Ето защо, когато използвате Amelia Lite, често срещате страници и функции, които не могат да бъдат достъпни и винаги се насърчават да „Надстроите днес, за да увеличите максимално вашето преживяване“. Открих, че е неприятно да се използва заради това.

Прост календар (БЕЗПЛАТЕН / $ 49 плюс)

Ако използвате Google Calendar за управление на събития, трябва да проверите Simple Calendar – приставка за WordPress, която ви позволява да показвате събития от всеки обществен Google Календар.

Можете да изтеглите събития от Google Календар и да промените как изглежда календарът ви. Цветовете могат да се променят и можете да отрежете дълги заглавия, за да не ги прелеете в други дни. Настройките за дата и час също могат да бъдат коригирани.

Настройки на външния вид

Уверете се, че въведете вашия Google API ключ в областта с настройки, за да може Simple Calendar да извлече събития.

Областта с настройки също ви позволява да изтриете настройките на плъгините и да премахвате данни от календара.

Предлагат се две премиум добавки за Simple Calendar: FullCalendar и Google Calendar Pro. И двете на дребно от $ 29 на година за един лиценз.

FullCalendar добавя множество нови опции, като седмични и ежедневни изгледи, подобрена навигация по календара, допълнителни опции за персонализиране и други.

Google Calendar Pro може да се използва за показване на частни и обществени Google Календари. Също така ви позволява да подчертавате събитията с цветове, които съответстват на цветовете на Google Календар, и да показвате имена на участници, аватари и информация за организатора на събития.

Тези две добавки работят добре заедно, така че има смисъл да купувате и двете чрез пакета си за добавки. Единен лиценз се продава на 49 долара годишно за този пакет и се предлага с поддръжка и актуализации и за двата добавки.

Пример за прост календар

Като някой, който използва Google Calendar всеки ден, за да планира моя график, мога да оценя възможностите на Simple Calendar.

С помощта на Google Календар можете да продължите да управлявате своя график на събитията с официалното приложение на Google Календар на вашия смартфон или таблет или чрез браузъра си. След това Simple Calendar може да се използва за контрол на това как изглежда вашият календар на вашия уебсайт.

Моят календар (БЕЗПЛАТЕН / $ 49 плюс)

Моят календар е лесно за използване решение за управление на събития, което може да се използва заедно с приставката My Tickets WordPress за продажба на билети.

Събитията могат да бъдат зададени като повтарящи се и да се приписват на групи и категории. Можете също да зададете няколко пъти и дати за начало и край на събитията, като има опция да прикачите лого или банер за всяко събитие.

Една от особеностите, които обичам, е достъпът до събития. На разположение са поредица от тагове, които да ви помогнат да покажете дали събитието поддържа хората с увреждания. Например, можете да отбележите, че вашето събитие има аудио описание, поддръжка на езика на знаците или поддръжка за подпомагани устройства за обучение.

Създайте ново събитие в моя календар

Редакторът на местоположението ви позволява да добавяте множество местоположения и подробности като адрес, GPS координати, информация за контакт, адрес на уебсайт, достъпност и други.

Вградения редактор на стилове и редактор на шаблони ви позволява лесно да коригирате външния вид и стила на вашите календари. Има и мениджър на скриптове, който може да се използва за прилагане на персонализиран Javascript на определени страници.

Стил редактор

Областта на основните настройки има някои полезни опции, като извличане на данни от отдалечена база данни и премахване на данни при деинсталиране на My Calendar.

Дата, час и форматиране на текст могат да бъдат коригирани, а също така можете да промените издадените имейли и да определите какво могат и какво не могат да правят потребителите, използвайки редактор на потребителски роли.

Отличителната функция в областта с настройки е редакторът на оформлението на календара, който ви позволява да промените реда на информацията, показана в календарите ви.

Моите настройки на календара

Единичен лиценз за My Calendar Pro струва $ 49 на година.

Надграждането позволява на посетителите да представят събития и предотвратява приемането на събития, ако противоречат на съществуващите събития. Блог публикациите също могат да бъдат създадени автоматично от събития.

Предлага се и филтриране за разширено търсене и можете да импортирате данни за събитията от CSV файлове, iCal, качване на файлове или URL адреси.

Пример за моя календар

Моят календар може да предложи много и ако инсталирате другия плъгин на програмиста – Моите билети, ще можете да продавате билети за вашите събития с помощта на плащания чрез PayPal Standard (други опции за плащане са налични като премиум добавки).

Разработчиците са щедри на това, което се предоставя безплатно и вярвам, че $ 49 е справедлива цена за добавяне на потребителски заявки, разширено търсене и функционалност за импортиране на събития.

Захарен календар (БЕЗПЛАТНО / 29 долара плюс)

Ако търсите лесно решение за управление на събития, разгледайте Захарен календар.

За да добавите събитие, просто назовавате събитието, добавяте описание и определяте местоположението, датата и началния и крайния час. Това е.

Безплатни добавки за Google Maps са достъпни от разработчиците на Sugar Calendar, въпреки че не е ясно защо поддръжката за Google Maps не е вградена директно в основния плъгин.

Добавете ново събитие към захарен календар

В областта с настройки има опция да въведете лицензния си ключ за плъгин и някои основни опции за час и дата за вашия календар.

Настройки за показване на захарен календар

Професионална версия на Sugar Calendar, която добавя повтарящи се събития, се предлага от $ 29 на година. Изглежда, че не предлага никаква допълнителна функционалност, така че мога да препоръчам надграждане само ако се нуждаете от поддръжка по имейл.

Пример за захарен календар

Тези от вас, които търсят основно решение за управление на събития, ще оценят колко лесен е да използвате Sugar Calendar.

Всички останали трябва да разгледат алтернативните приставки за управление на WordPress, които предлагат повече възможности за персонализиране.

Календарирайте го! ($ 30)

Календарирайте го! е професионално решение за управление на събития, което е пълно с функции. Той се продава за 30 долара на CodeCanyon.

Можете да добавите персонализирани полета към събития и да изберете от 15 предварително направени стила на оформление. На разположение са общо 39 елемента на шаблон, за да ви помогнат да изградите перфектната страница за събитията и всичко може да бъде променено чрез удобен интерфейс за плъзгане и пускане.

Календарирайте го! Полетата

Календарирайте го! е съвместим с Gutenberg и WPBakery Page Builder.

Това опростява процеса на създаване на оформления на събития, тъй като всички настройки могат да бъдат намерени в блокове, а промените могат да бъдат визуализирани в реално време.

Календарирайте го! Оформление на стайлинг

Подкрепата за Гутенберг е изключителна. Всичко може да се включва и изключва с едно натискане на бутон.

На разположение са огромни 25 безплатни добавки, които допълнително разширяват функционалността. Има добавка за показване на събития в мрежов изглед, друга, която автоматично публикува събития в социалните медии и вносител, която може да се използва за импортиране на големи количества данни от други плъгини за събития.

Поддръжка на Гутенберг

Предлагат се и единадесет премиум добавки, които могат да се използват за добавяне на поддръжка за реклама, продажба на билети, интеграция на WooCommerce и други. Цените за премиум добавки започват от $ 10 и стигат до $ 89 за билетите за събития WooCommerce addon.

Пример за календара!

Какво задава календара! освен десетките начини събития могат да бъдат представени на посетителите. Това е изключително гъвкав плъгин, който може да бъде подобрен с помощта на някой от 36-те добавки, които са налични.

Съветвам ви да проверите демонстрацията, за да получите пълна оценка за това, което плъгинът може да направи.

EventOn ($ 24)

EventOn е най-продаваният плъгин за управление на събития в CodeCanyon. Подобно на Calendarize it !, той беше издаден през 2012 г. и продължава да се актуализира редовно.

Той поддържа Google Maps, многодневни събития, повтарящи се събития, персонализирани полета, категории събития и други.

Плъгинът може да се използва за показване на красиви минималистични календари за събития, които могат да бъдат създадени с удобни за употреба генератори на къси кодове. Всичко, което трябва да направите, е да изберете кои функции искате да използвате – например какви събития за поръчка се показват, дали се показва представеното изображение и т.н..

EventOn Общи настройки

EventOn календарите изглеждат великолепно. Представените изображения могат да бъдат зададени за събития и можете да зададете цветове на определени събития или категории събития.

Посетителите могат да използват лента за търсене и опции за филтриране, за да им помогнат да намерят събития по-бързо. Има и опция за показване на всички събития, прикачени към конкретно местоположение.

EventOn Изглед на списък

Събитията могат да се показват като списък или като алтернатива можете да ги показвате с помощта на плочки и да присвоите цветове на фона или изображения за всяко от тях. И двата стила изглеждат страхотно.

За EventOn са налични тридесет и пет премиум добавки, както и няколко добавки на трети страни .

Тези добавки могат да се използват за включване на функции като продажба на билети, поддръжка на RSVP за събития, таймери за обратно отброяване на събитията и списък с желания за събития. Могат да бъдат закупени и различни опции за гледане на календара.

EventOn View View

С предлагането на красиви календари за събития, широка гама от възможности за персонализиране и допълнителна функционалност чрез голяма колекция от добавки, лесно е да разберете защо EventOn е най-продаваният календарен WordPress плъгин в CodeCanyon.

Календар на събитията „Всичко в едно“ (БЕЗПЛАТНО / $ 6,99 на месец)

All-in-One Calendar Calendar е популярен WordPress плъгин за управление на събития от Time.ly, с повече от 100 000 активни инсталации.

Въпреки че плъгинът може да се интегрира с Time.ly и да импортира календари от акаунти на Time.ly, вие не сте принудени да се регистрирате, за да използвате All-in-One Calendar Calendar.

Когато добавите ново събитие, можете да зададете час и дата и да направите събитието повтарящо се. Google Maps може да се използва за показване на местоположението на събития и те могат да бъдат присвоени на маркери и категории.

Билетите могат да се извършват чрез Time.ly, ако желаете. Това ви позволява да приемате плащане чрез PayPal, но това ще ви струва 59 долара годишно за привилегията. Като алтернатива можете да покажете връзка към регистрационен URL адрес за закупуване на билети. Това е приятна функция, тъй като означава, че можете да продавате билети, използвайки друг плъгин за WordPress или услуга на трети страни.

всички подробности в календара на събитията

Четири различни теми от календара са достъпни и са безплатни за използване. Страницата с опции за тема ви позволява да персонализирате допълнително стилизирането.

Можете да регулирате цветовете на вашия фон, бутони, полета, текст и други.

Опции за темата на календара

Всичко в едно Календар на събития ви дава пълен контрол върху това, което се показва в календарите ви. Ще намерите опции за програмисти за gzip компресия, кеширане и CSS също.

В тази област също са изброени наличните къси кодове, които можете да използвате за показване на събития. Ако предпочитате, можете да използвате джаджи вместо това.

Настройки на календара „Всичко в едно“

Ако се регистрирате за безплатен акаунт Time.ly, ще получите достъп до допълнителна функционалност, като например импортиране на календари от Google Календар, iCal и Outlook. Месечните планове на премиите започват от 6,99 долара на месец, а надстройката ще отключи функции като автоматично споделяне в Twitter и персонализирани заглавки и колонтитули.

Като алтернатива можете да закупите добавки специално за приставката All-in-One Calendar WordPress.

Разширените изгледи са безплатни за изтегляне и ще показват изгледи във вашия календар. Билетите могат да бъдат интегрирани за $ 59 годишно, автоматичното изслушване струва $ 29 на година, а изпращането на предни разходи струва $ 59 годишно.

Вграждането на основния ви календар в други уебсайтове струва $ 59 на година, CSV Import струва $ 29 на година, а възможността за създаване и записване на места е $ 59 на година. Има и опции за импортиране на повече емисии в календара ви.

Само по себе си тези функции са скъпи надстройки, но можете да получите повечето от тях в пакет за 99 долара годишно.

Пример за календара на събитията „Всичко в едно“

Всичко в едно Календар на събития е универсално решение за управление на събития. Разочароващо е, че съхраняването на места и продажбата на билети са надградени премии, но основният плъгин предлага много уникални опции за стилизиране на календара и опции за преглед, които няма да намерите другаде.

Препоръчвам да го изпробвате, за да видите дали прави това, което ви трябва.

Уважаеми споменавания

Когато става въпрос за избор на решение за управление на събития, потребителите на WordPress са разглезени за избор. В този раздел бих искал да спомена някои алтернативни решения, които току-що са пропуснали списъка.

Календар на събитията WD е многофункционален плъгин за събитие в WordPress, който има поддръжка за повтарящи се събития и интеграция на Google Maps. Разширени функции, като продажба на билети и интеграция на календари на трети страни, са достъпни за тези, които надстроят до Event Calendar WD Pro. Компанията също е разработила подобен плъгин за WordPress, наречен WordPress Event Calendar.

Друг гъвкав плъгин за управление на събития, който трябва да вземете предвид, е Календарът на събитията, който разполага с десет уникални теми от календара, докато повече опции за стилизиране могат да се отключат само от $ 15.

Календар на събитията WD

График и график на събитията от MotoPress предлага красиви календари и множество опции за филтриране и персонализируеми параметри. Осигурена е и функция за експортиране и импортиране.

Tockify Календар на събитията също си струва да се тества. Той предлага стилна мини-календарна джаджа, синхронизация на Google Календар, бутони за призив към действие и фантастична интеграция в социалните медии.

Tockify Календар на събитията

Календарирайте го! и EventOn с право бяха включени в нашия списък с най-добрите приставки за календар на събитията за WordPress. Въпреки това, има някои добри алтернативи на разположение на CodeCanyon.

Продажба на дребно на $ 29, FAT Event е решение за управление на събития, което има поддръжка за Google Maps, резервации чрез PayPal, поддръжка за интеграция на WooCommerce, кодове на купони и множество видове билети за всяко събитие.

Eventer, който струва 39 долара, е друго модерно решение, което си струва да проверите. Той има красив конструктор за плъзгане и пускане за създаване на нови събития и е напълно съвместим с WooCommerce.

Приставка за Eventer WordPress Event Manager

Тези, които искат просто решение, трябва да обмислят XO Календар на събития и Simple Календар на събитията. Те са добри алтернативи на захарния календар и също са безплатни за изтегляне.

Заключителни мисли

Трудно е да отделим конкретен приставка за календара на WordPress като най-добрият, защото всички те се отличават в някои области, но са ограничени по други начини. Основните характеристики на всяка приставка имат много опции, но за да получите достъп до пълна функционалност на плъгин и да отключите разширени функции, като например продажба на билети, трябва да сте готови да надстроите.

Ако не искате да сложите ръка в джоба си, Мениджърът на събития се откроява по колко възможности за персонализиране са налични, докато Simple Calendar е чудесна опция за тези, които използват Google Календар. Използването на „Моят календар“ и „Моите билети“ заедно или „Календар на събитията“ и „Билети за събития“ са добри безплатни комбинации, ако искате да продадете билети.

Онези от вас, които са готови да похарчат малко пари, за да получат по-модерно решение, трябва да проверят в календара си! и EventOn. Те генерират красиви календари и могат да се похвалят с много разширени функции. Календарът на събитията също е чудесен вариант, ако закупите някои от премиум добавките.

Както винаги, направете вашето проучване и тествайте колкото се може повече решения, преди да изберете едно, за да управлявате вашите събития.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me