Media Temple’s nye Premium WordPress-hosting med MaxCDN – her er hvordan!

Media Temple-kuponkode - Spar 30% på enhver MT Hosting-plan!


(Opdatering: På grund af manglende evne til specifikke IP’er med hvid liste med Media Temple’s Premium WordPress Hosting-plan, betragtes nedenstående metode ikke længere som en god løsning på dette problem – fra 13. januar 2015)

Som almindelige læsere ved, byttet vi omkring en måned tilbage vores hosting fra en DreamHost VPS (Virtual Private Server) til Media Temple’s nye Premium WordPress-hosting – noget, der resulterede i en enorm stor hastighedsforøgelse … Dog fordi denne nye hostingtjeneste gør det ikke ‘ For at tillade cache-plugins, var det ikke umiddelbart klart, hvordan man skulle gå til at bruge et CDN Content Delivery Network med planen – da som mange læsere uden tvivl allerede er opmærksomme på, er det langt den nemmeste måde at indstille et CDN med WordPress er simpelthen at installere en af ​​de mange cache-plugins, der gør integrationen til en absolut brise (som W3 Total Cache og WP Super Cache osv.)! Så hvad skal man gøre? Nå, et par supportbilletter til MaxCDN (den service, vi har brugt med WinningWP siden langt tilbage, når) senere, og det viser sig, at der er et par plugins derude (med en klar vinder), som begge løser dette særligt irriterende problem uden at bryde en sved og (så vidt jeg ved) ikke på nogen af ​​de største administrerede hosting-udbyders * ikke-tilladte-plugins-lister.

Introduktion af CDN-Linker af W-Mark Kubacki …

Om CDN-Linker

Oprettet af W-Mark Kubacki, ændrer CDN-Linker links, der peger på filer, der er placeret i de kataloger, du angiver (såsom ‘wp-indhold’ og / eller ‘wp-inkluderer’ – som i øvrigt begge er meget gode udgangspunkt og plugins standardindstillinger) ved at udskifte din ‘blog_url’ med en brugerdefineret en derved give dig mulighed for at trække statiske filer (såsom billeder, CSS og JS osv.) fra en anden vært, spejl eller CDN.

Se plugins officielle side på GitHub for at læse mere om projektet, forstå licensen (dybest set er den gratis at bruge til personlige – dvs. ikke-kommercielle – ventures), en FAQ og info om fejlfinding og support.

“Sådan” deles. . .

Forudsat at du allerede er vant til MaxCDN (hvis du ikke er det, vil du gå videre til det officielle websted, tilmelde dig og tage lidt tid på at blive fortrolig med tjenesten), gå videre og opret en ny Pull Zone (eller brug simpelthen den samme, som du brugte med dine tidligere værter, hvis du som os lige for nylig har byttet dit hosting til Media Temple’s nye Premium WordPress-hosting og kan bruge den samme Pull Zone, du tidligere brugte med dit pre-Media -Temple-opsætning). Bemærk: Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør det, vil du tjekke de officielle MaxCDN-dokumenter om emnet. Juster indstillingerne i henhold til dine præferencer (eller bare start med alt, der er indstillet til standard, hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge – da du altid kan vende tilbage og ændre ting på et senere tidspunkt) og notere det genererede værtsnavn ( normalt noget langt og svært at huske, som ‘wwp.na1365521290.netdna-cdn.com’).

Download CDN-Linker-plugin ZIP fra GitHub (kontakt forfatteren for at få en kommerciel licens, hvis nødvendigt), pak ud og upload til dit plugins-bibliotek via ftp og aktiver det derefter (ligesom du ville gjort med ethvert nyligt installeret plugin). Naviger til ‘Indstillinger’ -> ‘CDN Linker’, og du skulle se noget lignende:

cdn-linker-indledende-settings-skærmbillede

Udfyld de forskellige felter til dit eget websted (vær omhyggelig med at huske at tilføje ‘http: //’ foran din CDN URL) og tryk på ‘Gem ændringer’. Sådan ser vores ud – bare hvis nogen undrer sig over:

WWP-cdn-linker-indstillinger

(bemærk: Kopier naturligvis ikke blindt vores indstillinger, da du skal indtaste din egen ‘CDN URL’ osv.)

Skyl Media Temple-cachen (tryk på ‘Flush Cache’ i værktøjslinjen øverst på dit WordPress-dashboard), ryd browserens cache, og indlæs dit websted igen, og alt i orden skal du derefter begynde at se dine billeder, CSS og JS filer indlæsning fra dit MaxCDN-værtsnavn i HTML-koden på din side (i Firefox: højreklik på din side og vælg ‘Vis sidekilde’ for at få vist dit websteds HTML). Ligesom:

loading-fra-maxcdn

Så hvor godt fungerer det?

Kort sagt: meget godt! Det gør nøjagtigt, hvad det står på dåsen – og indtil videre ser det ud til at arbejde temmelig problemfrit med vores nye hostingtjeneste, dvs. Media Temple’s nye Premium WordPress Hosting. Enkelt at opsætte / installere **, gratis til personlig brug (i øjeblikket ca. $ 10 til kommerciel licens – selvom vi donerede en ekstra $ 50, da vi sandsynligvis vil bruge det både i længden og i nogen tid fremover) og konfigurerbar nok til at tilføje brugerdefineret biblioteker – hvad skal man ikke lide ?! Bedst af alt – takket være dette meget praktiske plugin (kombineret med MaxCDN selvfølgelig) har vi været i stand til at barbere om en anden 0,5 til 0,75 sekunder ud af vores websteds belastningstider!

* Betydning, at du formodentlig også kunne bruge denne nøjagtige samme proces til at integrere en CDN med forskellige andre administrerede WordPress-hostingplaner som WP Engine (som kun tilbyder brugen af ​​deres proprietære CDN-integrationsfunktionalitet med deres ‘Personlige’ hostingplan til en ret dyr) ekstra gebyr på $ 19,95 pr. måned) og GoDaddy’s Managed WordPress Hosting osv. osv.

** Hvis du bruger Disqus (som vi er), vil du være opmærksom på afsnittet ‘Disqus’ på pluginens GitHub-side under Fejlsøgning og enten fjerne markeringen af ​​’omskrive root-relative refs’ og / eller tilføje ‘count. js ‘og’ embed.js ‘for at’ ekskludere, hvis substring ‘i CDN-Linker-plugin-indstillingerne (placeret under’ CDN-Linker ‘i’ Indstillinger ‘i WordPress-dashboard) i overensstemmelse hermed.

Bemærk: Når du har konfigureret MaxCDN, skal du huske at gå gennem alle dens indstillinger for at sikre, at alt er indstillet nøjagtigt til din smag (som at tænde for ‘Canonical’ -indstillingen osv. I MaxCDN-instrumentbrættet under Pull Zone’s fane med SEO-indstillinger – normalt en god idé til at sikre, at søgemaskiner kortlægger indholdet, der er indlæst via din CDN, tilbage til dit eget websteds domæne) – ligesom du ville gøre, når du bruger MaxCDN med en hvilken som helst anden hostingtjeneste.

Temmelig pæn løsning hej ?! Noget at tilføje?

(Opdatering: På grund af manglende evne til specifikke IP’er med hvid liste med Media Tempel’s Premium WordPress Hosting-plan, anses ovennævnte metode ikke længere som en god løsning på dette problem – fra 13. januar 2015)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me