Lulëzoni komentet e shtojcës (nga lulëzojnë temat) Rishikimi – A është ndonjë e mirë?

Marrëveshjet me WordPress


Produkti i tij i anijeve Lulëzon Drejta konsiderohet me të drejtë si një nga zgjidhjet më të mira për krijimin e listës së postës elektronike në botën e WordPress, por produkti që qëndron për mua është Lulëzoni Komente.

Lulëzoni komentet mund të shndërrojnë zonën tuaj të komenteve të WordPress në një bashkësi ndërvepruese, duke rritur në masë të madhe angazhimin në faqen tuaj të internetit dhe duke ju ndihmuar të ndryshoni komentuesit një herë në ndjekës afatgjatë.

Në këtë artikull, unë do të doja t’ju tregoj se si mund të përdorni lulëzoni komentet për të përmirësuar faqen tuaj të internetit në WordPress.

Farë mund të lulëzojnë komentet bëjnë për ju?

Lulëzoni komentet rrit çdo aspekt të komenteve duke përmirësuar modelin e zonës tuaj të komenteve, duke i bërë komentet më të thjeshta për përdoruesit, duke inkurajuar angazhimin dhe duke ndihmuar në thjeshtimin e moderimit.

Lulëzoni komentet plugin WordPress

Shtojca ndërtohet mbi sistemin e komenteve të WordPress – nuk e zëvendëson atë. Pra, nëse çaktivizoni Lulëzoni Komente, të gjitha komentet do të qëndrojnë në faqen tuaj të internetit.

Ashtu si konfigurimi i paracaktuar i komenteve, ju mund t’i lejoni mysafirët të paraqesin komente ose të kërkojnë që të gjithë të krijojnë një llogari në faqen tuaj të internetit. Shtojca gjithashtu ju lejon të integroni Facebook dhe Google për të bërë hyrjet më të thjeshta për përdoruesit.

Lulëzimi i komenteve lejon përdoruesit të njoftohen për postimet e reja dhe komentet e reja; një veçori tjetër që më pëlqen është se i lejon lexuesit të rendisin komentet sipas më të rejave, më të vjetërve ose më të vlerësuarve.

Dorëzimi i një komenti

Aty ku shkëlqejnë komentet e lulëzojnë është konvertimi. Shtojca ka një veçori të quajtur “Post Action Actions”, e cila ju lejon të zgjidhni atë që ndodh pasi dikush të paraqesë një koment. Ju mund të shfaqni një mesazh falënderimi, t’i inkurajoni ata të ndajnë artikullin tuaj, të shfaqin postimet në lidhje dhe të ridrejtojnë përdoruesin në URL-në e zgjedhjes suaj.

Nëse Thrive Lead është aktivizuar gjithashtu në faqen tuaj të internetit, mund ta inkurajoni përdoruesin të zgjedhë listën tuaj të emailit.

Sjelljet e temave në lulëzojnë komentet

Dizajni i filetuar që përdoret në Lulëzon Komente siguron që të gjithë të lexojnë me lehtësi përmes një numri të madh komentesh.

Një sistem votimi është gjithashtu i disponueshëm për komente, dhe stafi mund të ketë shënjat pranë emrit të tyre. Nëse sistemi i votimit është aktivizuar, lexuesit mund të rendisin komentet sipas vlerësimit më të lartë.

Karakteristika e simbolit mund të përdoret për të vërtetuar komentuesit kryesorë – për shembull, ju mund të shfaqni një simbol unik pranë përdoruesve kur ata kanë arritur një numër të caktuar komentesh.

Përdoruesit gjithashtu mund të ndajnë komente individuale në mënyrë që ata të drejtojnë të tjerët drejt një komenti specifik në faqen tuaj të internetit, që është një mënyrë fantastike për të drejtuar më shumë trafik në faqen tuaj të internetit dhe duke inkurajuar të tjerët të marrin pjesë në diskutim.

Lulëzoni komentet e sistemit të votimit
Një mënyrë tjetër në të cilën lulëzoni komentet ndihmon është moderimi.

Shtojca shton shumë mjete për t’ju ndihmuar të menaxhoni komentet. Ju mund të zgjidhni që ata nuk kanë nevojë për një përgjigje, dhe ju mund të delegoni komente për stafin specifik. Për shembull, nëse dikush bën një pyetje teknike në fushën e komenteve, ju mund ta delegoni atë tek drejtuesi i departamentit tuaj të IT.

Thrive Comments gjithashtu ofron raporte në lidhje me komentet tuaja për t’ju ndihmuar të analizoni aktivitetin e komenteve.

Komente në pritje në Zonën e Moderimit

Siç mund ta shihni, Lulëzimi i Komente ju jep një mori mjetesh për t’ju ndihmuar të rritni numrin e komenteve në faqen tuaj të internetit dhe të zvogëloni kohën e nevojshme për t’i menaxhuar ato.

Shtë një zgjidhje e gjithanshme që ju jep shumë mundësi konfigurimi.

Le të shohim më nga afër se si funksionojnë të gjitha.

Si të instaloni & Vendosni Lule Komente

Temat e Thrive përdor një menaxher produkti për të menaxhuar instalimin e të gjitha shtojcave të tij WordPress.

Kjo mund të shkarkohet nga zona e anëtarit Thrive Themes.

Qasja në produktet e lulëzojnë temat

Menaxheri i produktit mund të instalohet në faqen tuaj në një nga dy mënyrat.

Mundësia e parë është që të nxirrni të gjithë skedarët nga skedari zip dhe të ngarkoni direktorinë e lulëzimit të produktit-menaxher në / wp-përmbajtjen / shtojcat / drejtorinë në faqen tuaj të internetit. Ju mund të ngarkoni skedarë duke përdorur një klient falas File Transfer Protocol (FTP) si FileZilla.

Një mënyrë më e thjeshtë është thjesht të ngarkoni skedarin zip në faqen tuaj të internetit WordPress direkt.

Ju mund ta bëni këtë përmes funksionit ‘Ngarkoni shtojcën’, e cila ndodhet në krye të faqes ‘Shto shtojcat’ në zonën tuaj të administratorit të WordPress.

Instalimi i menaxherit të produkteve të Temave të lulëzojnë

Pasi të keni aktivizuar shtojcën e menaxherit të produktit dhe të keni lidhur llogarinë tuaj Thrives Themes, mund të instaloni çdo shtojcë dhe tema të Lulëzon Temat që keni blerë.

Lulëzoni menaxherin e produktit

I gjithë procesi i instalimit menaxhohet përmes menaxherit të produktit Thrive Themes.

Lulëzoni komentet e instaluara

Sapo të instalohen dhe aktivizohen “Lulëzimi i komenteve”, ai do të shfaqet në Panelin tuaj të Lulëzimit. Kjo faqe do të tregojë gjithashtu çdo produkt tjetër Tema të Lulëzuara që keni aktivizuar.

Lulëzoni Pultin

Nën seksionin Products Produkte të Instaluara ’është‘ Lulëzojnë Karakteristikat ’, i cili ju lejon të përdorni një menaxher të aksesit të përdoruesit, menaxherin e lidhjeve API, menaxherin e fushës globale të faqeve të zgjuara dhe një menaxher njoftimesh.

Ndërsa menaxheri i njoftimeve është i listuar këtu, ai nuk përdoret nga Thrive Comments.

Menaxheri i hyrjes ju lejon të përcaktoni se cilat grupe të përdoruesve mund dhe nuk mund të hyni në produkte specifike të Temave të Lulëzojnë. Ndërsa kjo është e dobishme, është mjaft e kufizuar, pasi mund t’u jepni vetëm grupeve të përdoruesve akses të plotë në të gjitha funksionalitetet ose të hiqni plotësisht hyrjen. Do të ishte më mirë nëse do të mund të përcaktonit saktësisht se cilat leje duhet të kenë secili grup përdorues, dhe përdorues specifik.

Lulëzoni Temat Manager

Menaxheri i API mund të përdoret për të konfiguruar reCaptcha dhe të lidhet me shërbimet e mediave sociale dhe shërbimet e marketingut me email.

Shërbimet e marketingut me email janë mbështetur mirë. Ka dhjetëra aplikacione në dispozicion për integrim, të tilla si Aweber, Monitorimi i fushatës dhe InfusionSoft. Shërbimet e ofrimit të postës elektronike, të tilla si Amazon SES dhe MailGun, gjithashtu mbështeten, së bashku me softverin webinar siç është Zoom.

Përzgjedhja e aplikacioneve API

Mund të lidhni një llogari WordPress, por mbështetja në mediat sociale është e kufizuar. Për momentin, Temat e lulëzojnë mbështesin vetëm Facebook, Google dhe Twitter. Këto janë disa nga shërbimet më të mëdha të mediave sociale, por unë do të doja të shoh të tjerë të mbështetur.

Fatmirësisht, Temat e lulëzojnë i dëgjojnë klientët e saj.

Nëse keni nevojë të lidheni me një shërbim ose aplikacion që nuk është aty, mund të kërkoni që ndihma e integrimit të shtohet përmes formularit të Kërkesave të Integrimit API të Thrive Themes.

Kërkesë për integrim API

Smart Site ju lejon të përcaktoni fushat globale. Ka fusha të ndërmarrjeve, të tilla si adresa dhe numri i telefonit; fushat ligjore, siç janë privatësia dhe termat dhe kushtet; dhe fushat e mediave sociale, të tilla si YouTube dhe Instagram.

Fushat e reja mund të shtohen dhe caktohen për grupet ekzistuese të fushës ose grupeve të reja në terren. Për shembull, ju mund të shtoni një grup të ri fushor për sponsorët.

Lulëzojnë Temat Fushat Global

Në menunë e lulëzimit të Lulëzimit gjithashtu renditet një faqe e përgjithshme e cilësimeve dhe zona e konfigurimit të lulëzojnë komentet (për të cilën do të diskutojmë në pjesën tjetër).

Lulëzoni Temat menunë e administratorit

Në cilësimet e përgjithshme, mund të çaktivizoni mesazhin ‘Powered By Thrive Comments’. Sidoqoftë, ju mund të dëshironi ta mbani këtë, pasi Tematet e lulëzojnë ju lejojnë të vendosni ID tuaj të Filialit në mënyrë që të paguheni për çdo referim që krijoni.

Facebook App dhe administratorët e Facebook mund të përcaktohen këtu së bashku me emrin e forumit Disqus të faqes suaj të internetit.

Lulëzoni Temat Cilësimet e Përgjithshme

Në të gjithë zonën e Lulëzon Dashuria, do të shihni një buton të hyrjes në mbështetje, një zile njoftimesh për njoftimet e Lulëzojnë Temat dhe një zemër dashurie që ju lejon të ndani Temat e lulëzojnë në Facebook, Google dhe Twitter.

Butoni i hyrjes së mbështetjes nuk krijon një biletë të re mbështetjeje. Ju do të duhet ta bëni atë direkt në faqen e internetit të Temave të Lulëzojnë. Ajo që ju lejon të bëni është të lejoni hyrjen në ekipin e Thrive Themes, kështu që ata mund t’ju ndihmojnë për çdo çështje mbështetëse aktive që keni.

Lulëzoni Temat e Mbështetjes së Temave

Unë kam detajuar shumë cilësime në këtë pjesë, por është e rëndësishme të theksohet se kërkon vetëm një minutë për të instaluar Lulëzo Komente.

Të gjitha opsionet e përmendura më lart mund të rregullohen më vonë nëse dhe kur ato kërkohen.

Konfigurimi i komenteve të lulëzojnë

Faqja kryesore e konfigurimit për Thrive Comments ndan cilësimet në tetë kategori: Cilësimet e përgjithshme; Konvertimi i komenteve; Identifikimi i komentit; Rregulloje stilin; Votimi dhe shënjat; Njoftime; Moderimi i komenteve; dhe Cilësimet e Avancuara.

Në anën e djathtë të faqes është një vrojtim i asaj që komentet do të duken në faqen tuaj të internetit. Ikonat në krye të zonës së shikimit mund të përdoren për të kaluar midis desktopit dhe pamjeve mobile – një veçori e dobishme, pasi ju lejon të shihni ndryshimet që bëni në kohë reale.

Lulëzoni zonën e konfigurimit të komenteve

Në kategorinë e cilësimeve të përgjithshme mund të aktivizoni dhe çaktivizoni lulëzoni komentet në faqen tuaj të internetit.

Cilësimet e tjera përfshijnë kërkimin e përdoruesve për t’u regjistruar, thyer komentet në faqe dhe mundësimin e pëlqimit të GDPR. Ju gjithashtu mund të ndryshoni metodën e paracaktuar të klasifikimit për komente.

Lulëzoni komentet Cilësimet e përgjithshme

Konvertimi i komenteve është një nga karakteristikat më interesante të Lulëzimit të komenteve.

Kur një person boton një koment në faqen tuaj të internetit, ju mund të zgjidhni si i përgjigjeni automatikisht asaj.

Mundësia e parë është të shfaqni një mesazh të personalizuar faleminderit. Opsioni i dytë ju lejon të bëni të njëjtën gjë, por gjithashtu ju lejon të pyesni komentuesin nëse ata dëshirojnë të ndajnë artikullin tuaj duke përdorur butonat e shpërndarjes së mediave sociale të shfaqura nën të. Opsioni i tretë ju lejon të falënderoni komentuesin dhe shfaq postimet e lidhura nën të cilat mund të jenë të interesuar.

Opsioni i ridrejtimit do t’i dërgojë përdoruesit në një URL të personalizuar, dhe ju mund ta përdorni këtë për të bërë një numër gjërash, të tilla si promovimi i forumit tuaj të diskutimit, promovimi i një konkursi ose dërgimi i tyre në një artikull të rekomanduar.

Opsioni i fundit është një formë e zgjedhjes. Kjo është pa dyshim një nga metodat më efektive të konvertimit që do të përdorni në zonën tuaj të komenteve, pasi do t’ju ndihmojë të ndërtoni listën tuaj të postës elektronike. Sidoqoftë, duhet të keni një licencë aktive për Thrive Lead për të përdorur këtë veçori (një licencë e vetme rimarr me 67 dollarë).

Thrive Comments gjithashtu ju lejon të zgjidhni një përgjigje të ndryshme nëse personi kthehet dhe boton një koment tjetër.

Lulëzoni Temat Konvertimi i Temave

Kategoria e hyrjes në koment ju lejon të lejoni mysafirët të ndajnë URL-në e tyre të internetit.

Komentuesit gjithashtu mund të publikojnë një koment duke hyrë në Facebook ose Google. Për të shtuar këtë funksionalitet, do të duhet të shtoni një lidhje të re API.

Lulëzoni komentet Komente Sign-In

Në kategorinë e personalizimit të stilit, mund të ndryshoni ngjyrën e theksit që përdoret në komente, të thoni nëse shfaqen avatarët dhe të caktoni një imazh të paracaktuar të avatarit për ata që nuk kanë një llogari Gravatar.

Kjo zonë gjithashtu ju lejon të zgjidhni formatin e datës dhe të vendosni nëse komentet individuale mund të ndahen. Unë mendoj se ndarja e komenteve mund të ndihmojë vërtet për të shtyrë trafikun në faqet tuaja, kështu që është diçka që do ta mbaj të aktivizuar.

Lidhja e kredisë Lulëzon Komente gjithashtu mund të ndizet dhe fiket.

Rregulloje stilin në lulëzimin e komenteve

Sistemi i votimit lejon përdoruesit të votojnë komentet lart e poshtë. Downvotes mund të shkaktojë probleme gjatë një diskutimi, kështu që, nëse preferoni, mund të aktivizoni vetëm upvotes. Përndryshe, ju mund të çaktivizoni sistemin e votimit.

Lulëzoni komentet e votimit dhe shënjat

Shenjat gjithashtu mund t’u caktohen moderatorëve për t’i ndihmuar ata të dalin nga të gjithë të tjerët.

Ju gjithashtu mund të krijoni shënjat tuaja dhe t’u jepni atyre komentuesve kur plotësojnë kërkesa të caktuara, të tilla si një numër i caktuar i komenteve të aprovuara ose komenteve të paraqitura.

Dhjetra shënja të para-bëra janë në dispozicion për zgjedhje, ose, përndryshe, ju mund të zgjidhni të ngarkoni simbolin tuaj personal..

Krijoni një distinktiv të ri

Lulëzoni Komente ju lejon të njoftoni komentuesit duke përdorur WordPress ose një shërbim të dorëzimit të postës elektronike të palëve të treta. Unë e konsideroj këtë një tipar thelbësor. Shërbimet e ofrimit të jashtëm të postës elektronike mund të ofrojnë më shumë email me sukses, pasi ato kanë më pak të ngjarë të shënohen si spam.

Do të duhet të futni informacionin e API për çdo shërbim të dorëzimit të postës elektronike që përdorni.

Përshtatja e njoftimeve në lulëzojnë komentet

Mesazhi i njoftimit me email për postimet dhe komentet e reja mund të personalizohet.

Thrive Comments ju jep kontroll të plotë mbi temën e emailit dhe përmbajtjen, dhe disa kode të shkurtra janë të disponueshme që mund të përdoren në email.

Rregulloni Njoftimet e Postës dhe Komentit Email

Lulëzoni komentet ju lejon të përcaktoni se cilat grupe të përdoruesve mund të moderojnë komentet.

Për të parandaluar spam, ju mund të aprovoni komente me dorë dhe vetëm të aprovoni komente nga ata që tashmë kanë miratuar komente.

Fjalët dhe adresat IP mund të futen në fushat më poshtë për të dërguar automatikisht komente në radhë të moderimit ose në plehra. Nëse përdoret si duhet, kjo mund të zvogëlojë shumë sasinë e spamit që ju nevojitet për të menaxhuar.

Moderimi i komenteve në lulëzojnë komentet

Thrive Comments ka një veçori të lezetshme që ju lejon të konvertoni disa fjalë kyçe në lidhje. Për shembull, ju mund të ndryshoni çdo referencë në emrin tuaj të internetit në një lidhje në faqen tuaj. Ju gjithashtu mund të lidhni “Na Kontaktoni” në faqen tuaj të kontaktit.

Komentet mund të ngarkohen në kohë reale, dhe ju mund të rregulloni etiketat që përdoren në zonën e komenteve, e cila është veçanërisht e dobishme për faqet e internetit që nuk publikohen në anglisht.

Mund të përdoret gjithashtu ngarkimi me dembel, kështu që komentet dhe imazhet e avatarit shfaqen vetëm kur ato janë në pamjen e përdoruesit.

Lulëzoni komentet Cilësimet e përparuara

Pasi të keni njohur me zonën e cilësimeve të Lulëzoni Komente, do të keni një vlerësim më të mirë për atë që mund të bëjë kjo shtojcë WordPress.

Ju inkurajoj të shkulni cilësimet derisa të keni një konfigurim që ju përshtatet juve dhe faqes tuaj të internetit.

Moderimi i komenteve me lulëzojnë komentet

Lulëzimi i komenteve bën një punë të shkëlqyeshme për të thjeshtuar detyrën e moderimit të komenteve. Në një shikim, ju mund të shihni komente në pritje, komente që kanë nevojë për një përgjigje, komente për spam dhe më shumë.

Të qenit në gjendje të delegoni komente te anëtarët e stafit do t’ju ndihmojë të zvogëloni ndjeshëm numrin e komenteve që ju nevojiten për të trajtuar veten.

Moderimi i komenteve në lulëzojnë komentet

Shkurtoret e tastierës mund të përdoren për të menaxhuar komentet tuaja më shpejt dhe me efikasitet.

Lundrimi i tastierës

Faqja e raporteve të komenteve ju jep një përmbledhje të shkëlqyeshme të komunitetit të faqes suaj të internetit, duke ju ndihmuar të shihni me lehtësi numrin e komenteve të miratuara që prodhoni, sasinë e spamit që merrni, angazhimin e votimit dhe më shumë.

Të gjitha këto statistika mund të ndihmojnë për të ju pikturuar një pamje më të mirë se si komuniteti juaj po rritet.

Lulëzoni raportet e komenteve

Karakteristikat e përparme të komenteve të lulëzojnë mund të kapin titujt, por besoj se pronarët e faqeve të internetit ndoshta do ta gjejnë veten duke i dashur mjetet e moderimit të komenteve edhe më shumë.

Sa kushton lulëzimi i komenteve?

Temat e Lulëzimit ka adoptuar një model të arsyeshëm çmimesh për shtojcën e komenteve të tij.

Nuk ka kufizime në karakteristikat në asnjë licencë të Lulëzon Komente; pavarësisht nga cila licencë blini, do të keni akses në të gjitha tiparet dhe do të merrni një vit mbështetje dhe azhurnime.

Lulëzoni Commentsmimet e Komente

Një licencë e vetme tërhiqet me 39 dollarë. Leja e pesë faqeve në internet kushton 47 dollarë, dhe licenca e 15-faqes në internet kushton 97 dollarë.

Unë besoj se licenca me pesë faqe në internet është basti më i sigurt për shumicën e pronarëve të faqeve të internetit pasi ju lejon të shtoni lulëzoni komente në disa faqe të tjera për vetëm 8 dollarë më shumë.

Lulëzoni komentet Garancia e parave

Të gjitha licencat vijnë me një garanci të kthimit të parave 30-ditore, e cila ju lejon të merrni një rimbursim të plotë në çdo kohë brenda 30 ditëve nga blerja e shtojcës.

Mendimet përfundimtare

Shpresoj se e keni shijuar këtë vështrim në Lulëzimet e Komente.

Më bëri përshtypje të plotë nga ajo që mund të bënte shtojca WordPress. Ajo përmirëson shumë pamjen e komenteve tuaja, inkurajon angazhimin në faqen tuaj të internetit dhe e bën detyrën e moderimit të komenteve më të thjeshtë.

Ata prej jush që po kërkojnë të rritin komunitetin e faqes suaj të internetit duhet të marrin një vështrim më të afërt se çfarë mund të bëjnë komentet e lulëzuara për ju.

Përdorimi / përdorimi i lulëzimit të komenteve? mendime?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map