Lulëzon Drejtoritë, OptinMonster ose Bloom: Cili është plugin më i mirë i formës elektronike të postës elektronike për WordPress?

Marrëveshjet me WordPress


OptinMonster, Bloom dhe Lives Lulëzon – kur bëhet fjalë për rritjen e listës suaj të postës elektronike, këto tre programe komerciale janë lojtarët kryesorë në ekosistemin WordPress. Por cili është më i miri? Epo, për fat të keq, me të vërtetë nuk ka një përgjigje të thjeshtë për këtë pyetje.

Sidoqoftë, nëse doni të dini se cili është më i miri për ju, atëherë lexoni në: Deri në fund të këtij artikulli, do të keni të gjitha informacionet që ju nevojiten për të vendosur vetë.

Në krahasimin e sotëm, ne do të shikojmë se çfarë duhet të ofrojnë këto tre shtojca, sa të lehta janë ato për t’u përdorur, sa kushtojnë dhe çfarë fitojnë për paratë e tua.

Nëse lista juaj e e-mail thjesht nuk po rritet aq shpejt sa shpresonit (ose mbase nuk do të keni akoma për të filluar një të tillë), sa më poshtë duhet t’ju ndihmojë të vendosni se cila prej këtyre shtojcave të formës optike të shkëlqyera të emailit do t’ju japë rezultatet më të mira.

A mund ta rrit listën time me një prizë Optin Falas?

Po në lidhje me shtojcat e formave optike të postës elektronike falas? Shtë e vërtetë që ekzistojnë disa mundësi të shkëlqyera falas për të shtuar formularët tërheqës të buletinit të postës elektronike në faqen tuaj, por opsionet falas ose me çmime më të ulët thjesht nuk mund të konkurrojnë me tre shtojcat e mëdha kur bëhet fjalë për veçoritë dhe lehtësinë e përdorimit.

Ka shtojca falas atje që janë ideale për të shtuar formularët e pajtimeve në përmbajtje në fund të postimeve tuaja; të tjerët e lehtësojnë shfaqjen e një forme optin popup në faqen tuaj. Ndoshta ju mund të kalldroni së bashku një bandë të shtojcave shtesë të optinës me email për të provuar të mbuloni të gjitha bazat. Sidoqoftë, ju ende do të humbisni ato që duhet të ofrojnë shtojcat komerciale Bloom, Lulëzojnë Lidhje dhe OptinMonster. Kjo nuk do të rrezikojë të ngadalësoni uebfaqen tuaj me secilën shtesë që instaloni, ose koston e menaxhimit të shumë prizave.

Kur vjen puna për të rritur listën tuaj të postës elektronike, Lulëzon Drejtuesit, Bloom dhe OptinMonster secili ka mjaft për të ofruar, duke përfshirë:

 • shumë lloje të ndryshme formash
 • zgjedhje të larmishme të modeleve të formave
 • ndërfaqe miqësore për përdoruesit për hartimin e formave tuaja
 • integrimin me të gjitha shërbimet më të mira të marketingut me email
 • mjete të testimit të ndarjes për t’ju ndihmuar të optimizoni format tuaja të optinës.

Nëse i krahasoni ato tipare me ato që merrni nga shtojcat falas dhe opsionet e buxhetit, bëhet e qartë se, për ata që janë seriozë në rritjen e listës së tyre të postës elektronike, vetëm njëra prej këtyre opsioneve të fuqishme të primit do të bëjë.

Lulëzon Drejton, Bloom ose OptinMonster?

Në rregull, tani që kemi konstatuar pse duhet të konsideroni njërën nga këto tre shtojca mbi të tjerët në këtë kategori, është koha të shikoni se cilën duhet të zgjidhni.

Epo, e vërteta është, ato janë të gjitha shtojcat e shkëlqyera – nëse ndaloni së lexuari tani dhe zgjidhni një të rastësishme, duhet të keni akses në të gjitha tiparet dhe mjetet që ju nevojiten për të filluar gjenerimin e më shumë shenjave dhe programeve elektronike nga faqja e internetit tuaj . Nëse tashmë jeni duke përdorur njërën nga këto tre shtojcë dhe po mendoni të ndërroheni, atëherë, nëse nuk jeni të kënaqur masivisht me një aspekt të caktuar të kësaj shtojce, mjetet e ndryshimit ndoshta nuk do të jenë zgjidhja për problemin tuaj.

Përkundrazi, mund të jetë diçka tjetër që po ju pengon të merrni rezultatet që prisni. Kjo mund të përfshijë mungesën e një magneti bindës të plumbit, forma të dizajnuara dobët ose të formuluara ose përmbajtje interesante në faqen tuaj. Meqenëse këto shtojca përfshijnë të gjitha mjetet e optimizmit, ju vazhdimisht duhet të bëni prova të ndara për të rritur normat tuaja të konvertimit.

Sidoqoftë, nëse, si unë, preferoni të dini saktësisht se çfarë ofrohen përpara se të merrni një vendim, lexoni për një vështrim në karakteristikat kryesore të shtojcave më të mira të formularit të zgjedhjes së postës elektronike për WordPress.

Karakteristikat kryesore dhe dallimet

Ndërsa ka zona ku Lulëzon Drejton, OptinMonster dhe Bloom ndryshojnë, ato kanë më shumë të përbashkëta se jo. Sidoqoftë, secila shtojcë i bën gjërat në një mënyrë tjetër nga konkurrentët e saj.

Le të hedhim një vështrim në tiparet më të mira që ata kanë të përbashkët, si dhe pikat kryesore të ndryshimit.

Llojet e formularëve në ofertë

Forma dhe llojet e optinës së OptinMonster.

Llojet kryesore të formave dhe popupave që mund të krijoni me OptinMonster

Kur bëhet fjalë për llojet e ndryshme të formave të regjistrimit të postës elektronike që mund të shfaqni në faqen tuaj, do të prishni për zgjedhje me ndonjë prej këtyre tre shtojcave. Secili mjet ju jep llojet e mëposhtëm të formave për të punuar me:

 • Format e dritës së dritës
 • Forma rrëshqitëse / fluturuese
 • Format e përmbajtjes
 • Format e zonës së widget
 • Format e optinës me dy hapa
 • Format e dollapit të përmbajtjes

Siç mund ta shihni, të gjitha llojet kryesore të formave janë në dispozicion nga secili mjet. Kjo do të thotë që ju mund të përdorni forma optine të postës elektronike që shfaqen në dritaret e dritares së dritës, format që rrëshqiten në pamje nga ana e faqes, ose ato që futen në postimet dhe faqet tuaja. Do mjet përfshin gjithashtu një widget formë që mund të shtohet në shiritat anësore dhe zonat e tjera të gatshme për widget e faqes tuaj.

Një nga karakteristikat më të përparuara të pranishme në të gjitha këto mjete është forma e optinës me dy hapa. Këto janë forma që shfaqen kur një përdorues klikon në një lidhje teksti ose imazhi në faqen tuaj. Ky proces i optinës me dy hapa është treguar të shndërrohet në një shkallë më të lartë se format e rregullta të shfaqjes.

Pas një azhurnimi në OptinMonster, të tre këto plugins tani përfshijnë llojin e formularit të dollapit të përmbajtjes, i cili kërkon që vizitori të hyjë në adresën e tij të postës elektronike për të fituar qasje të plotë në përmbajtjen tuaj.

OptinMonster dhe Lulëzon të dy ofrojnë një formë të mirëpritjes në ekran të plotë ose një formë mbushëse të ekranit. Ky lloj forme do të mbulojë tërë dritaren e shfletuesit të vizitorëve, duke e bërë shumë të vështirë për ata të injorojnë ofertën tuaj. Në varësi të mënyrës së konfigurimit të formularit, ai mund të shfaqet duke përdorur një gamë të shkaktuesve – përfshirë kur një vizitor do të largohet nga faqja juaj. Ndërsa është e mundur të krijoni një formë në ekran të plotë me Bloom, kërkon që të shtoni formularin CSS të personalizuar.

OptinMonster Popup Blank

Drejtimet OptinMonster dhe Lulëzojnë ju lejojnë të filloni me një kanavacë të zbrazët, të cilës pastaj mund të shtoni blloqe dhe elementë të tjerë.

Lulëzimet kryesuese dhe OptinMonster ju japin mundësinë për të filluar me një kanavacë bosh, dhe pastaj mund të shtoni përmbajtjen tuaj personale. Kjo përmbajtje nuk është e nevojshme të jetë një formë e regjistrimit me email – mund të jetë një gamë e përmbajtjes, të tilla si një mesazh i mirëpritur ose mirupafshim, një video, lidhje me produktet tuaja të fundit ose butonat tuaj të ndarjes sociale. Nëse planifikoni të përdorni këtë veçori, ia vlen të përmendet se projektuesi i formës “Thrive Lead” ju jep më shumë mundësi për të shtuar përmbajtjen dhe elementët tuaj personal në një popup bosh sesa OptinMonster.

Për t’i ngatërruar gjërat pak, përdoruesit e OptinMonster marrin qasje në karakteristika të ndryshme në varësi të planit të çmimeve që ata zgjedhin, kështu që mbani në mend se kur peshoni llojet dhe tiparet e formave të ndryshme.

Dizajni i Formës dhe Paraqitja

Do shtojcë përfshin një përzgjedhje të madhe të modeleve të formave të para-ndërtuara që janë gati për ju për të rregulluar. Cilat prej tyre do të varen, natyrisht, nga preferencat tuaja, por është e sigurt të thuash se modelet e formularit janë të gjitha të një standardi shumë të lartë.

Modelet e Optinit nga Liderët e Lulëzuar

Disa nga shabllonet e optimizmit të personalizueshëm të Lidhur me Lirë.

Lulëzon drejton ka një përzgjedhje të larmishme të modeleve të formave që mund të përdoren për të promovuar një gamë të gjerë produktesh dhe ofertash. Nëse doni një përzierje të mirë të llojeve të formave, atëherë përzgjedhja e ofruar nga Thrive Lead mund të ju tërheq më së shumti.

Modelet e Formës Optinike të Plugin Bloom

Një përzgjedhje e modeleve të formularit nga shtojca e optikës Bloom.

lulëzim shabllonet e formave do të jenë të përshtatshme për bloget dhe faqet e internetit moderne. Për shkak se Bloom është krijuar nga Temat Elegant, modelet e formularëve ndajnë një pamje të ngjashme me temat e saj Divi dhe Extra. Prandaj, nëse planifikoni të përdorni produkte të tjera nga Temat Elegant (të cilat përfshihen me Bloom) ose ndonjë temë moderne të WordPress me një dizajn të pastër dhe të sheshtë, format e Bloom duhet t’i plotësojnë ato bukur.

Modelet e Popupit OptinMonster

OptinMonster ofron një përzgjedhje të mirë të shablloneve për popup-et tuaja dhe llojet e tjera të formave.

OptinMonster ka disa nga modelet më të kërkuara për forma. Hartimet mbulojnë një gamë stilesh, kështu që duhet të ketë një shabllon jashtë raftit të përshtatshëm për projektin tuaj. Modelet e reja janë shtuar rregullisht, gjithashtu, duke përfshirë opsionet sezonale siç janë këto Halloween dhe modelet e festave.

Paraprakisht e një forme Popup OptinMonster

Ju mund të shikoni shabllonet OptinMonster para se të bëni një përzgjedhje.

Për shkak të popullaritetit të OptinMonster, ju mund të jeni të njohur me disa prej modeleve të formës që ofrohen. Sidoqoftë, duhet të jeni në gjendje të gjeni disa modele të përdorura më pak nëse futeni më thellë në zgjedhjen në dispozicion.

Siç mund ta shihni, çdo shtojcë ka një përzgjedhje të modeleve të formave me cilësi të lartë për t’ju ndihmuar të filloni të grumbulloni adresat e postës elektronike sa më shpejt që të jetë e mundur. Nuk ka shumë për të ndarë mjetet në këtë kategori – përkundrazi, vendimi për hartimin zbret në preferencën tuaj.

Opsionet e personalizimit të formularit

Si dhe shabllonet me cilësi të lartë, çdo shtojcë ju lejon gjithashtu të përshtatni format tuaja në shkallë të ndryshme.

Lulëzoni Editorin e Formës

Thrive Lead ka një redaktor të fuqishëm për personalizimin e modeleve dhe krijimin e optins nga e para

Nga tre mjetet, Lulëzon drejton dhe OptinMonster ofroni hapësirën më të madhe për personalizimin e formës. Kjo i bën këto dy mjete zgjedhjen më të mirë për ata që kanë një vizion të saktë për format e tyre, ose nevoja për të krijuar një dizajn unik.

Sidoqoftë, një zonë ku Thrive Lead është më e mirë se OptinMonster është mënyra që ndërtuesi i saj ju lejon të futni një gamë më të gjerë elementësh në format tuaja. Kjo përfshin pajisje shtesë për WordPress, tabela çmimesh, rrjete funksionesh, kohëmatës të numërimit, butona për ndarjen sociale dhe video, për të përmendur vetëm disa. Me OptinMonster, zgjedhja e bllokut është pak më e kufizuar, por prapëseprapë mund të shtoni me lehtësi oraret e llogaritjes, ikonat dhe videot në optin tuaj.

Contentdo përmbajtje me porosi që mund të futni në një postim në WordPress mund të shtohet në popupet tuaja me Lulëzon Drejtoritë. Elementet që përbëjnë format tuaja mund të personalizohen plotësisht përmes menutë të ndjeshme ndaj kontekstit, duke hapur një botë të tërë mundësish për format dhe popupet tuaja..

Lulëzojnë elementet e formës

Lulëzon Drejton ju lejon të futni një gamë të gjerë elementesh në optin dhe popup-et tuaja.

Kjo liri shtesë vjen me një kosto, megjithëse: Ndërfaqja e përdoruesit (UI) për krijimin e formave me Lulëzon Drejtoritë ka një kurbë të mprehtë të të mësuarit, pasi ka shumë gjëra që po ndodhin.

Redaktori i Popupit OptinMonster

Puna e krijimit të formave dhe formave bëhet në faqen e internetit të OptinMonster, jo në pultin e WordPress-it tuaj.

OptinMonster nuk është më thjesht një plugin WordPress – ai ka kaluar në një shërbim të pritur. Kjo do të thotë që ndërfaqja e përdoruesit për rregullimin e formave është pritur jashtë pultit tuaj të WordPress, dhe për këtë arsye ka pak më shumë hapësirë ​​për të marrë frymë. Sidoqoftë, shërbimi i pritur mundësohet nga WordPress, kështu që duhet të duket i njohur për shumicën e përdoruesve.

Biblioteka e Imazheve OptinMonster

Ndërfaqja e përdoruesit OptinMonster është e ngjashme me atë të WordPress.

Pasi të keni zgjedhur një model të formës OptinMonster, rregullimi i tij është thjesht një rast i klikimit të elementit që dëshironi të modifikoni dhe bashkëveproni me menunë e ndjeshme ndaj kontekstit. Shtimi i imazheve bëhet përmes një versioni lehtësisht të personalizuar të Bibliotekës së Media-ve të WordPress, i cili, përsëri, duhet të jetë i njohur për shumicën e.

Ndërsa mund të shtoni CSS tuaj në formatet OptinMonster, nuk do të merrni aq mundësi më shumë opsionesh personalizuese siç bëni me Lulëzon Drejtuesit. Sidoqoftë, më pak opsione do të thotë më pak vendime për të marrë, e cila, nga ana tjetër, ndihmon për ta bërë punën më shpejt.

Ndërfaqja e Redaktorit të Formës Bloom

Redaktori i formës Bloom është i lehtë për t’u përdorur, por nuk është aq i fuqishëm sa alternativat nga Thrive Lead dhe OptinMonster.

lulëzim stilisti i formës është më pak intuitivi nga të tre, pasi nuk ka asnjë shikim të drejtpërdrejtë në ekran ndërsa punoni. Shtë gjithashtu më themelore pasi, ndryshe nga OptinMonster dhe Lulëzon Drejtoritë, nuk duhet të modifikoni format tuaja përmes një ndërfaqe vizuale të tërhequr dhe tërheqëse. Në vend që të klikoni në elementin që dëshironi të redaktoni, thjesht punoni në fushat, duke futur tekst, duke zgjedhur cilësimet dhe duke i ngarkuar figurat ndërsa shkoni.

Opsionet e Styling Forma Bloom

Formularët janë personalizuar në Bloom duke përdorur fushat e formave, në vend se një ndërfaqe në stilin e ndërtuesit.

Nëse dëshironi të shihni se si forma juaj po merr formë me Bloom, mund të goditni butonin e shikimit paraprak në çdo pikë. Sidoqoftë, do të ishte mirë nëse kjo do të shfaqej në çdo kohë. Bloom UI është afër UI standarde WordPress, kështu që nuk duhet të paraqesë një sfidë të madhe për këdo që është i njohur me këtë softuer.

Forma shkakton dhe opsionet e ekranit

Të gjitha këto shtojca ju japin shumë kontroll mbi vendin ku do të shfaqen popup-et tuaja dhe format e tjera. Ju jeni të lirë të krijoni sa më shumë forma që ju nevojiten, dhe pastaj t’i caktoni ato në pjesë të ndryshme të faqes tuaj – kjo mund të jetë për postimet dhe faqet individuale, si dhe përmbajtjen nga kategori të caktuara.

E gjitha ju ndihmon të krijoni forma që janë optimizuar për llojet e ndryshme të përmbajtjes në faqen tuaj, të cilat, nga ana tjetër, duhet të rezultojnë në nivele më të larta të optinës së postës elektronike.

Cilësimet e ekranit të lulëzimit

Bloom e lehtëson kontrollin kur format e optinit tuaj shfaqen ose nxiten.

Kur bëhet fjalë për nxitësit që aktivizojnë format – veçanërisht popup-et dhe format e rrëshqitjes – ju merrni akses në një gamë të mirë opsionesh. Shkaku i synimit të daljes është një mjet i fuqishëm që bën një punë të mirë për të përcaktuar kur një vizitor do të largohet nga faqja juaj, dhe pastaj – dhe vetëm atëherë – ngarkimi i dritares.

Drejton OptinMonster dhe Lulëzojnë përfshijnë shkaktimin e qëllimit të daljes, ndërsa Bloom jo. Sidoqoftë, Bloom ka një nxitje që do të shfaqë një shfaqje kur përdoruesi lëviz në një pikë të caktuar në faqe, ose pasi të jenë gjendur në punë për një kohë të caktuar.

Si dhe duke përdorur shkaqe, OptinMonster gjithashtu ju lejon të krijoni rregulla për të kontrolluar kur shfaqen popup dhe optins tuaj. Disa shembuj të rregullave të OptinMonster përfshijnë rregullin gjeo-synues, i cili mund të përdoret për të shfaqur optina specifike bazuar në vendndodhjen e vizitorit, një rregull për të treguar optina të ndryshme për vizitorët e rinj dhe ata që kthehen, dhe madje edhe atë që synon përdoruesit e ad-bllokut.

Karakteristika te tjera

Karakteristika të tjera të dukshme në ofertë nga Bloom, Lulëzojnë Drejtues dhe OptinMonster përfshijnë mjete të testimit të ndarjes, efekte animacioni, forma të optimizuara në celular dhe analiza dhe statistika të konvertimit.

Mjetet e testimit të ndarjes janë veçanërisht të dobishme, sepse ato ju lejojnë të klononi shpejt një formë, ta modifikoni atë dhe pastaj ta krahasoni atë me origjinalin për të përcaktuar se cili prodhon rezultatet më të mira.

Ndërsa të tre këto mjete vijnë me shumë dokumentacione të dobishme, OptinMonster shkon një hap më tej me kursin e saj të trajnimit në internet të marketingut dixhital që synon t’ju mësojë se si të rritni biznesin tuaj duke përdorur produktin e tij.

Opsionet e çmimeve

Në shikim të parë, OptinMonster dhe $ 19-në-muaj (aktualisht 9 $ në muaj) versioni bazë mund të duket si mënyra më e lirë për të filluar përdorimin e një prej këtyre shtojcave të formës optin. Sidoqoftë, duhet të paguani për një vit në krye të OptinMonster, edhe pse çmimi ekuivalent mujor është i shënuar në faqen e internetit. Plani më i pasur me tipare OptinMonster është opsioni i rritjes prej 99 dollarësh në muaj (aktualisht 49 dollarë në muaj). Tani ekziston gjithashtu një opsion parash-pagese në dispozicion për OptinMonster që ju lejon të paguani një shtesë, dy ose tre vjet përpara, dhe të merrni deri në katër muaj falas.

Lulëzimet kryesorë në të vërtetë kërkon investimin më të vogël financiar në front, pasi është në dispozicion për 67 dollarë në vit për përdorim në një sit të vetëm, ose 97 dollarë në vit për t’u përdorur në të gjitha faqet që zotëroni. Agjensitë mund të paguajnë 49 dollarë në muaj për të përdorur Thrive Lead në të gjitha faqet e internetit të klientëve të tyre. Nëse jeni në treg për një temë të re, mund të merrni qasje në të gjitha temat dhe lulëzimet e lulëzojnë për 19 dollarë në muaj (paguar çdo vit) duke u bashkuar me paketën e anëtarësisë së saj.

Ju mund të filloni të përdorni Bloom duke regjistruar një anëtarësim në Temat Elegant, i cili kushton 89 dollarë për një vit akses në azhurnimet e produkteve dhe mbështetjen e klientit, ose duke paguar një tarifë një herë 249 dollarë për qasje gjatë gjithë jetës. Regjistrimi me Temat Elegant gjithashtu ju lejon qasje në Monark, shtojcën e saj për ndarjen sociale, temat e saj mbresëlënëse Divi dhe Extra, dhe shtojcën e fuqishme të pavarurëve Divi Builder të redaktorit të përmbajtjes. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth këtyre produkteve, rishikimi ynë i Temave Elegant do t’ju ndihmojë të vendosni nëse regjistrimi është apo jo zgjedhja e duhur.

Ashtu si krahasimi i këtyre shtojcave me veçoritë është e vështirë, krahasimi i tyre me çmimin është gjithashtu i ndërlikuar. Nuk është një opsion që ofron vlerën më të mirë për para – përkundrazi, marrëveshja më e mirë për ju do të varet nga karakteristikat që dëshironi të përdorni dhe vlera e dhënë nga produktet shtesë në të cilat keni akses.

Mendimet përfundimtare

Udhëheqjet OptinMonster, Bloom dhe Lulëzojnë të gjitha përfshijnë gjithçka që ju nevojitet për të filluar shtimin e formave të optinës së postës elektronike në faqen tuaj të internetit të WordPress. Ato janë të gjitha të lehta për t’u përdorur dhe kanë një mori karakteristikash, me një përzgjedhje të shkëlqyer të modeleve të formave dhe modeleve për të zgjedhur.

Bloom dhe OptinMonster kanë modelet më moderne dhe tërheqëse, megjithëse shabllonet e këtyre të fundit mbulojnë një gamë më të gjerë stilesh. Modelet e Lulëzimit të Lidhjeve janë më shumë një çantë e përzier, dhe, megjithëse ka patjetër disa mundësi të mira, disa kanë filluar të duken pak.

Të dy Bloom dhe OptinMonster lehtësojnë personalizimin e formularëve dhe aktivizimin e tyre në faqen tuaj në vetëm disa klikime. Sidoqoftë, OptinMonster ofron më shumë hapësirë ​​për personalizim sesa Bloom. Shpejtësia me të cilën mund të shtoni një popup në faqen tuaj me OptinMonster dhe Bloom i bën këto mjete ideale për këdo që nuk ka shumë kohë për të investuar, por do të donte të fillonte me rritjen e listës së tyre të postës elektronike menjëherë.

Lulëzon Drejtimet, nga ana tjetër, është më e mira për ata me nevoja që janë më të larmishme, ose që kërkojnë kontroll të plotë se si duken format e tyre dhe çfarë përmbajtje përmbajnë. Ndërsa as OptinMonster dhe as Bloom nuk janë të shkurtër në mundësitë e personalizimit, nëse me të vërtetë dëshironi të personalizoni format e zgjedhjes dhe optin tuaj, Lulëzimet kryesuese dhe redaktori i tij i fuqishëm mund të jenë opsioni më i mirë.

Nëse dëshironi të bëni më shumë sesa të mblidhni adresa të postës elektronike dhe të rritni listën e pajtimtarëve, atëherë duhet të kufizoni fokusin tuaj tek OptinMonster dhe Lulëzon Drejtoritë. Ndërsa Bloom është i mirë në formatet e zgjedhjes së postës elektronike, ju mund të bëni shumë më tepër me dy mjetet e tjera, të tilla si shfaqja e një gamë më të gjerë të përmbajtjes sesa thjesht format në popup tuaj.

Siç përfshihet në këtë krahasim, ka disa karakteristika që nuk janë universale për këto tre shtojca, dhe unë rekomandoj që të ekzaminoni nga afër listat e veçorive për të parë se cilat plotësojnë më së miri nevojat tuaja. Në fund të fundit, cilindo mjet të zgjidhni, do të keni akses në një shtojcë me cilësi të lartë WordPress që, nëse përdoret si duhet, do t’ju ndihmojë të rritni listën e pajtimtarëve tuaj të postës elektronike..

Paç fat!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me