LifterLMS-gennemgang – Et LMS WordPress-plugin værd at bruge dine penge?

WordPress-tilbud


Overvejer at bruge LifterLMS til at oprette dit eget onlinekursus med WordPress?

LifterLMS har etableret sig som et af de førende WordPress LMS-plugins, så det er bestemt godt at have på din shortlist. Men er det det rigtige plugin til dine behov? Det er hvad jeg hjælper dig med at finde ud af i dette indlæg.

Fra et ‘features’ perspektiv er LifterLMS et fremragende plugin. Men afhængigt af dine behov kan det undertiden ende med at blive lidt dyrt, hvilket kan gøre et andet plugin til en bedre mulighed, hvis du har et budget.

Samtidig tilbyder det også en af ​​de mest generøse gratis versioner af ethvert LMS-plugin, så det kan også arbejde for at være mere overkommelig end lignende plugins, som er en underlig dynamik. Det afhænger virkelig bare af de funktioner, du har brug for, og hvordan du planlægger at bruge det.

For at hjælpe dig med at tage din beslutning dækker jeg:

 • plugins nøglefunktioner
 • hvordan det fungerer, med et praktisk kig på grænsefladen
 • de forskellige premium-tilføjelser, og hvor meget de vil koste dig
 • de bedste temaer, der skal parres med LifterLMS
 • nogle eksempler på virkelige verden på websteder, der bruger LifterLMS.

Lad os grave dig ind …

LifterLMS gennemgang af funktionerne

Kort sagt hjælper LifterLMS dig med at oprette og levere onlinekurser – komplet med lektioner, opgaver og quizzer (hvis du ønsker det).

LifterLMS hjemmeside

LifterLMS kommer i et gratis core plugin på WordPress.org, der inkluderer størstedelen af ​​kursusstyringsfunktionaliteten.

Med den gratis kerneversion kan du bruge en drag-and-drop-editor til at designe og strukturere dine kurser, komplet med ubegrænset undervisning og muligheden for at tilføje quizzer og opgaver.

Du kan også begrænse adgangen til dine kurser, så folk skal registrere sig for at få adgang til dem. For mere kontrol kan du også indstille kursusforudsætninger – for eksempel kan du få studerende til at tage et introduktionskursus, før de er berettigede til at tage det avancerede kursus.

Du er også i stand til:

 • opsæt brugerdefinerede e-mails baseret på brugeraktivitet, såsom at afslutte et kursus eller fejle en quiz
 • tildele resultater eller certifikater, der kan downloades, for visse handlinger, såsom at afslutte et kursus
 • dryp kursusindhold for at holde studerende tilbage, for eksempel at tilbyde en ny lektion for hver uges medlemskab af en studerende.

For at tilføje mere funktionalitet til dine kurser og / eller til at sælge betalt adgang kan du bruge en række premium-udvidelser til at tilføje funktioner som:

 • betalinger, enten med direkte betaling gateways eller en WooCommerce integration
 • e-mail-marketingintegrationer
 • mere avancerede quizzer og opgaver
 • social læring
 • privat coaching (som giver dig mulighed for at sælge dette som en ekstra service)
 • gruppe / organisations adgang til kursusindhold.

Når jeg leder dig gennem et praktisk kig på LifterLMS, kan du se, hvordan disse funktioner samles.

Sådan opretter du et kursus med LifterLMS (Hands-On)

Når du først installerer og aktiverer LifterLMS-plugin fra WordPress.org, starter det i en installationsguide, der hjælper dig med at konfigurere vigtige grundlæggende for dit kursus, herunder:

 • oprette kernesider til nøglefunktionalitet, såsom dit kursuskatalog og studenterpanel
 • opsætning af standardbetalingsvalutaer (hvis de tilbyder betalte kurser).

Du kan også få en kupon til premium-udvidelserne, hvis du tilmelder dig ikke-følsom tracking, selvom dette er helt valgfrit. Vær opmærksom på dette, hvis du beslutter at købe nogle premium-udvidelser, da det kan spare dig for penge.

LifterLMS installationsguide

Når du er færdig med installationsguiden, har du to muligheder:

 • Byg dit første kursus fra bunden.
 • Installer en prøvekurs. Eksempelforløbet lærer dig faktisk, hvordan man bruger LifterLMS, så dette er en pæn måde at både lære at bruge produktet og finde ud af, hvordan alt forbindes i WordPress-instrumentbrættet.

Oprettelse af et kursus

Gå til. For at oprette et kursus fra bunden Kurser → Tilføj kursus.

LifterLMS bruger den oprindelige WordPress-editor til mest funktionalitet, hvilket gør det nemt at komme i gang, fordi du bruger den samme velkendte grænseflade, som du bruger til alt andet.

For at administrere siden med information om hovedretten får du dedikerede blokke. Du kan også bruge almindelige blokke til at tilføje indhold, f.eks. En kursusbeskrivelse eller billeder.

Sådan tilføjes indhold på hovedkursusside med LifterLMS

Du får også en ny Kursusmuligheder metakasse under WordPress-editoren, hvor du kan administrere yderligere kursusoplysninger:

 • Kursets længde.
 • Kursets vanskeligheder.
 • Fremhævet introduktionsvideo.
 • Begrænsninger, f.eks. Om studerende kun kan tilmelde sig mellem bestemte datoer, om de er nødt til at tage forudsatte kurser eller om der er en maksimal kapacitet for kurset.
 • Uanset om du vil aktivere og / eller vise kundevurderinger.

LifterLMS kursus metakasse

Nedenfor kan du konfigurere Adgangsplaner, som giver dig mulighed for at kontrollere adgangen til dit kursus, herunder kræve, at folk betaler for adgangen (selvom du har brug for et betalt tilføjelsesprogram til at behandle betalinger).

LifterLMS kursusadgangsplaner

Du kan konfigurere:

 • en pris (eller du kan gøre det gratis)
 • om betalingen er engangs eller tilbagevendende
 • om betalingen får adgang til mennesker i levetiden, eller hvis planen udløber på en bestemt dato eller efter en bestemt tidsperiode.
 • der kan købe kurset.

Brug af træk-og-slip-kursusbyggeren

Når du har konfigureret de grundlæggende kursusoplysninger, kan du tilføje kursusindholdet i form af:

 • Sektioner – specifikke kategorier af lektioner. F.eks. en del af et kursus kan indeholde fem lektioner.
 • Erfaringer – det faktiske kursusindhold studerende vil forbruge.

For at hjælpe dig med at organisere alt giver LifterLMS dig et træk-og-slip-kursusbygger interface, hvilket er ganske praktisk.

For at tilføje en ny sektion eller lektion er det eneste, du gør, at trække det over. Derefter kan du klikke og skrive for at redigere det:

LifterLMS træk-og-slip-kursusbygger

Derfra kan du bruge ikonerne under eller ved siden af ​​hver lektion eller sektion til at tilføje indhold eller redigere dets funktionalitet.

Hvis du beslutter, at du vil ændre rækkefølgen på dine sektioner / lektioner, skal du bare trække ting rundt, indtil de er perfekte.

Tilføjelse af lektionsindhold

For at åbne en lektions indstillinger kan du klikke på pilen for at åbne WordPress-editoren for den lektion i en separat fane.

I WordPress-editoren kan du igen tilføje lektionsindhold ved hjælp af den velkendte WordPress-editor, hvilket gør det nemt at kontrollere indhold og layout:

Sådan tilføjes lektionsindhold med LifterLMS

Under det får du en Lektionsindstillinger metakasse, hvor du kan gøre en række ting:

 • Integrer en video- eller lydfil til den lektion.
 • Marker lektionen som ‘gratis’, som giver besøgende mulighed for at få vist den uden at tilmelde dig kurset. Tænk på dette som en ‘gratis prøveversion’ for at lokke folk til at tilmelde sig resten af ​​kurset.
 • Opsæt forudsætningslektioner, som studerende skal gennemføre, før de kan tage denne lektion.
 • Indstil dryp af indhold, så lektionen ikke er tilgængelig med det samme. For eksempel kan du få eleverne adgang til en lektion hver uge for at forhindre dem i at binde og holde dem tilbage.
 • Kræv de studerende til at få en bestået score på en quiz, inden de kan gå videre til næste lektion.

Tilføjelse af quizzer eller opgaver

For at tilføje quizzer eller opgaver til lektioner kan du bruge ikonerne i træk-og-slip-kursusbyggeren.

Dette åbner et panel, hvor du kan redigere detaljerne. For eksempel er det sådan, det ser ud til at tilføje en quiz:

LifterLMS quiz spørgsmål valgmuligheder

Med den gratis version får du kun adgang til de tre grundlæggende spørgsmålstyper. Du har brug for en premium-tilføjelse for at låse de yderligere quiztyper op.

Tanker om at oprette et kursus med LifterLMS

Selvom jeg ikke viste dig alt, dækker afsnittene ovenfor kerneprocessen med at oprette et kursus med LifterLMS.

Generelt synes jeg, at redaktøren er ret praktisk. Det klare ‘træhierarki’ og træk og slip gør det nemt at organisere dit kursusindhold, som ellers kan føles overvældende.

Derudover har LifterLMS gjort et godt stykke arbejde med at forsøge at holde så mange muligheder som muligt inden for den samme grænseflade, hvilket hjælper med at skære ned på unødvendige sideindlæg og fremskynde oprettelse af kursus.

Andre bemærkelsesværdige funktioner

På dette tidspunkt håber jeg, at du har en ret god idé om, hvordan det er at bygge et kursus med LifterLMS. Lad os nu køre gennem nogle af de andre bemærkelsesværdige funktioner, som dette plugin giver dig adgang til.

Opret medlemskaber for at give adgang til flere kurser

Med adgangsplanfunktionen, som jeg viste dig ovenfor, kan du kontrollere adgangen til et enkelt kursus. Men LifterLMS giver dig også mulighed for at tilbyde / sælge medlemskab, der giver folk adgang til flere kurser.

Du kan oprette et medlemskab, der får folk adgang til hvert enkelt kursus, du tilbyder, eller bruge medlemskab til at tilbyde begrænsede kursusbundter.

Du kan indstille disse fra Medlemsskaber område i dit WordPress-dashboard. Ud over at oprette en adgangsplan for hvert medlemskab (ligesom du gjorde på et kursus), kan du også vælge, hvilke kurser der automatisk skal tilføjes nye medlemmer til, når de køber et medlemskab:

LifterLMS-medlemsplanindstillinger

Konfigurer automatisering med engagementer

Engagementer er en kraftfuld funktion, der lader dig udløse handlinger baseret på en brugers aktivitet, f.eks. Når en studerende:

 • tilmelder sig et kursus
 • afslutter en lektion eller et kursus
 • bestå eller mislykkes en quiz
 • etc.

Den vigtigste anvendelse af denne funktion er at udløse automatiske e-mails baseret på disse handlinger. For eksempel kan du sende en studerende en velkomst-e-mail, når de tilmelder sig et kursus, eller sende dem en lykønskningsmail, når de er færdige:

LifterLMS-værktøj til oprettelse af engagement

Ud over at sende e-mails kan du også give dem priser:

 • Prestationer – til små handlinger, såsom at afslutte deres første lektion.
 • Certifikater – til større handlinger, såsom at afslutte et kursus eller en gruppe af kurser – slags som et eksamensbevis. Med en betalt udvidelse kan du også tilbyde certifikater som PDF.

Detaljeret rapporteringspanel

For at hjælpe dig med at bestemme dit websteds effektivitet inkluderer LifterLMS dedikerede rapporteringsdashboards til at hjælpe dig med at analysere:

 • Studerende
 • Kurser
 • Medlemsskaber
 • Quizzer
 • Salg
 • tilmeldinger

Dette hjælper dig med at finde ud af, hvem / hvad der fungerer godt, såvel som det modsatte:

LifterLMS rapporteringspanel

Udforskning af de betalte LifterLMS-tilføjelser

Core LifterLMS-pluginet er gratis tilgængeligt på WordPress.org, men de fleste kurssejere har sandsynligvis også brug for nogle af de betalte tilføjelser.

Hvis du f.eks. Vil tilbyde betalte kurser, skal du købe mindst et af betalingsgateway-tilføjelsesprogrammer (eller WooCommerce-integrationen).

Lad os gennemgå de forskellige tilføjelser, der er tilgængelige …

Betalings-tilføjelser

LifterLMS tilbyder tre dedikerede betalingsgateway-integrationer samt en WooCommerce-integration, der giver dig mulighed for at knytte kurser til WooCommerce-produkter.

De tre dedikerede betalingsportaler er:

 • Stribe
 • PayPal
 • Authorize.net

Nye kursusfunktioner

Du finder også et antal tilføjelser, der tilføjer nye funktioner til dine kurser:

 • Avancerede quizzer – få adgang til flere quizspørgsmålstyper og andre avancerede funktioner.
 • Opgaver – opret forskellige typer opgaver, som besøgende skal udføre.
 • Avancerede videoer – mens den gratis version giver dig mulighed for at oprette videokursindhold, tilføjer denne udvidelse nye funktioner, såsom at tvinge folk til at se en video, inden de kan afslutte lektionen.

Nyt medlemskab og fællesskabsfunktioner

Ud over nye kursusfunktioner kan andre tilføjelser hjælpe dig med at skabe et mere socialt samfund eller tilbyde gruppeadgang til dine kurser:

 • Social læring – lad elever få forbindelse med hinanden med sociale medier-stil samtaler.
 • Private områder – give hver studerende et privat område, hvor du kan tilbyde personlig indhold.
 • Grupper – sælg gruppemedlemskab eller adgang til kurser. For eksempel kan du sælge institutionel adgang til en virksomhed, så virksomheden kan give alle deres ansatte adgang til dit kursusindhold.

E-mail-marketing og formintegrationer

Du kan finde tilføjelser, der kan integreres med populære e-mail-marketingtjenester og WordPress-form-plugins.

E-mail-marketingtjenester:

 • MailChimp
 • ConvertKit

WordPress form plugins:

 • Tyngdekraftsformer
 • WPForms
 • Ninja Forms
 • Formidable formularer

En række tredjeparts plugins tilbyder også deres egne LifterLMS integration plugins.

Andre tilføjelser

Her er nogle andre premium LifterLMS-tilføjelser, der ikke passer pænt i nogen kategori:

 • Brugerdefinerede felter – tilføj tilpassede felter for at indsamle og vise yderligere oplysninger fra studerende.
 • PDF-filer – forvandle vigtige funktioner, såsom certifikater, til PDF-filer.
 • Twilio Integration – send tekst (SMS) meddelelser via Twilio.

LifterLMS-tillægsprisning

LifterLMS-prissætning

For at få adgang til premium-tilføjelser kan du enten købe individuelle tilføjelser til $ 99 hver, eller du kan få bundter af tilføjelser til henholdsvis $ 300 eller $ 1000.

Jeg tror, ​​der er to scenarier for, hvordan man nærmer sig de betalte tilføjelser.

For det første, hvis gratis core plugin gør alt, hvad du har brug for selvfølgelig, kan du muligvis slippe af sted med at købe en enkelt betalingsgateway for $ 99. Dette er den billigste måde at oprette et betalt onlinekursus med LifterLMS, og det er en bæredygtig tilgang til mange websteder.

Hvis du imidlertid har brug for mere end en betalingsgateway, ville du sandsynligvis have det bedre med at købe Universe Bundle for $ 300 eller omkring prisen på tre individuelle udvidelser.

Dette giver dig adgang til alle de tilføjelser, som de fleste kurser har brug for, og som normalt tilbyder bedre værdi end at købe individuelle udvidelser, medmindre du er helt sikker på, at du kun har brug for en eller to tilføjelser.

Du behøver kun at overveje den dyre $ 1.000 Infinity Bundle, hvis du vil have adgang til funktioner som:

 • community learning, enten med social læring eller gruppemedlemskab
 • privat coaching udsalg
 • avancerede quizzer og videokurser.

Nogle gange kan det være fornuftigt at købe Universe-bundtet, og så bare få fat i separate tilføjelser til de ekstra funktioner, du har brug for, såsom avancerede quizzer..

Jeg tror, ​​at Infinity Bundle er mere nyttigt til akademiske kurser eller erhvervskurser (f.eks. Erhvervsuddannelsesprogrammer), mens de fleste forbrugerfokuserede kurser sandsynligvis vil være i orden med det billigere Universe Bundle eller individuelle tillægskøb.

Bedste temaer, der skal parres med LifterLMS

LifterLMS fungerer med næsten * ethvert WordPress-tema, men at vælge et tema med en indbygget LifterLMS-integration vil gøre det lettere at komme i gang, fordi du ikke behøver at skjule rundt med stilarter eller CSS så meget.

* Undtagelsen er temaer, der ikke inkluderer sidebjælker, såsom standardtypen Tyveogtyve. Disse kan forårsage nogle problemer, fordi LifterLMS har brug for en sidebjælke for at inkludere vigtige kursusoplysninger. LifterLMS vil advare dig, hvis det registrerer et problem med dit tema.

Det tilbyder også sit eget LifterLMS LaunchPad-tema, som er en god mulighed. Det koster $ 99 eller er tilgængeligt som en del af $ 300 Universe-bundtet.

Det populære Astra-tema vores gennemgang tilbyder også en dedikeret LifterLMS-integration, der gør det let at kontrollere designet på dine kurser.

Nogle andre gode LifterLMS-temaer er:

 • BuddyBoss
 • OceanWP vores anmeldelse
 • Edumodo

Eksempler på ægte verden på websteder, der bruger LifterLMS

Nu ved du alt om funktionerne, vil du se, hvordan de ser ud på et ægte websted?

LifterLMS er ret populær, så du kan finde mange eksempler på det i virkeligheden i handling.

Det bruges også af en masse WordPress-kurser, og det faktum, at folk, der underviser om WordPress, bruger LifterLMS er en tillidsstemme i sig selv.

Et populært eksempel er WP101, der begyndte at bruge LifterLMS tilbage i 2016.

WP101 vores anmeldelse har en samling gratis kurser og premium-kurser, der lærer dig, hvordan du bruger WordPress og nogle nøgleudvidelser. Hvis du vil se det i aktion uden at betale, kan du tilmelde dig det gratis WordPress 101-kursus, der naturligvis kører på LifterLMS.

Både Divi Academy og Divi Space bruger også LifterLMS.

Uden for WordPress-rummet inkluderer andre eksempler på LifterLMS i den virkelige verden:

 • Insomnia Coach
 • Marketing Fix
 • Cook Love Heal (det bruger LifterLMS på learning.cookloveheal underdomænet, men ikke hoveddomænet, hvilket er en anden tilgang, du kan tage)

Afsluttende tanker

LifterLMS er bestemt et af de bedste WordPress LMS-plugins. Det inkluderer en dybde af funktionalitet, som de fleste andre bare ikke tilbyder, og den negler også medlemsaspekterne ved onlinekurser, hvilket ikke alle plugins klarer sig godt.

Funktionalitetsmæssigt har jeg ikke noget problem med at anbefale denne, og anmeldelserne på WordPress.org viser, at de fleste er enige med mig. Det havde en fremragende 4.6-stjerneklassificering (ud af 5) på dette tidspunkt.

Én ting at overveje er prisen. Det er i denne underlige slags limbo, hvor det kan være både overkommeligt og dyrt på samme tid, afhængigt af dine behov.

Så hvordan er det overkommeligt? Fordi den gratis version på WordPress.org er så generøs, vil de fleste ‘normale’ kursusudbydere finde alt, hvad de har brug for i det gratis plugin.

Det betyder, at alt hvad du skal gøre, er at købe et af betalingsgateway-tilføjelserne for $ 99, og du er klar til at begynde at sælge onlinekurser, hvilket er meget og billigere end meget af konkurrencen.

Men hvis du befinder dig i en situation, hvor du har brug for mere end kun en enkelt betaling gateway-tilføjelse, kan det blive ret dyrt. Det billigste add-on bundt er $ 300, med det dyreste bundt, der går for hele $ 1.000.

Hvis du sammenligner det med sådanne som LearnDash til $ 159, ser LifterLMS ikke længere så billigt ud.

Så her er min anbefaling:

Installer den gratis version fra WordPress.org og se, om den kan gøre, hvad du har brug for den til. Det inkluderer et væld af funktioner, så det sandsynligvis kan få jobbet gjort.

Derefter skal du kun købe et add-on til betalingsgateway, og du er indstillet til jet.

På den anden side, hvis du har et budget og finder dig selv brug for et af bundterne eller flere separate add-on-køb, kan du tjekke godt om, hvordan du finder ud af LearnDash vores anmeldelse for at se, om det kan få jobbet gjort til en lavere pris. Du kan også overveje andre LMS-plugins.

Hvis du vil prøve premium LifterLMS-tilføjelser, kan du også spin en 30-dages full-featured demo med alle premium-add-ons for at teste tingene ud, før du bruger $ 300-plus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map