Kufizoni Rishikimin e Përmbajtjes Pro: Një Shtojcë e Avancuar e Anëtarësimit të WordPress nga Pippin Williamson

Marrëveshjet me WordPress


Kufizoni Content Pro është një shtesë e pasur me veçori për WordPress që ka gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një uebfaqe anëtarësie ose një kurs online – apo edhe një zonë me përmbajtje të kufizuar për stafin.

Ndërsa ekziston një version falas i shtojcës, ai është mjaft i kufizuar dhe nuk është një reklamë e shkëlqyeshme për atë që mund të bëjë versioni pro.

Kjo përfshin mbështetje të madhe për portat e pagesave, si dhe shumë mjete të shkëlqyeshme të menaxhimit për anëtarët tuaj. Në krye të kësaj, mjeti pro gjithashtu ju lejon të vendosni zbritje për të ndihmuar në rritjen e shitjeve të anëtarësive.

Kufizoni përmbajtjen Pro

Restrict Content Pro u zhvillua nga kompania e Pippin Williamson, Sandhills Development. Siç u përmend në rishikimin tim të fundit të Shkarkimeve Easy Digital, Sandhills Development ka një rekord fantastik të zhvillimit të produkteve profesionale të WordPress dhe ofrimit të mbështetjes solide për klientët.

Përveç Shkarkimeve të Lehta dixhitale dhe blog-ut të Pippins Plugins, ekipi është gjithashtu prapa plugin AffiliateWP, zgjidhje pagese Stripe WP Simple Pay dhe kalendarit të ngjarjeve plugin Sugar.

Le të shohim më nga afër se pse shumë njerëz e shohin Kufizoni përmbajtjen Pro si një nga zgjidhjet më të mira të anëtarësimit në WordPress të disponueshëm sot.

Versioni falas i kufizimit të përmbajtjes

Versioni falas i Kufizoni Content Pro, i quajtur thjesht Kufizimi i përmbajtjes, mund të shkarkohet nga WordPress.org ose, nëse preferoni, direkt nga faqja e shtojcave në zonën tuaj të administratorit të WordPress.

Me Shkarkime të Lehta Dixhitale, çdo përdorues duhet të instalojë versionin thelbësor të shtojcës. Kjo mund të shkarkohet nga WordPress.org, dhe përfshin shumë karakteristika të shkëlqyera, të tilla si kode zbritje, mbështetje për PayPal dhe raporte analitike. Funksionaliteti i shtojcës mund të shtrihet më tej përmes shtesave premium.

Kufizimi i përmbajtjes vendoset ndryshe. Shtë një produkt i pavarur që ofron vetëm funksionim themelor të anëtarësimit. Ata që vendosin të Kufizoni Content Pro duhet të instalojnë një plugin të veçantë.

Përmbajtja mund të kufizohet përmes përdorimit të kodit të shkurtër të kufizuar, dhe gjithashtu mund të krijoni faqe të regjistrimit dhe hyrjes të personalizuara duke përdorur kodet e shkurtra.

Pasi të jetë aktivizuar shtojca, do të shihni një mundësi për të “Kufizuar këtë përmbajtje” nën postime, faqe dhe lloje të tjera postimesh me porosi të WordPress. Kjo ju lejon të përcaktoni nivelin e përdoruesit të WordPress që mund të shihni përmbajtjen që përmbahet brenda kodit të shkurtër.

Kufizoni këtë përmbajtje

Në faqen e cilësimeve të shtojcës, ju mund të rregulloni mesazhin që shfaqet kur një përdorues përpiqet të shikojë një faqe, por nuk ka leje ta bëjë këtë.

Një mesazh i ndryshëm mund t’u shfaqet përdoruesve nga grupe të ndryshme të përdoruesve.

Kufizoni cilësimet e përmbajtjes

Kufizimi i përmbajtjes nuk është aspak një shtojcë e keqe – thjesht nuk ka shumë karakteristika që ju lejojnë të bëni asgjë më shumë sesa të kufizoni përmbajtjen në nivelet e paracaktuara të përdoruesit.

Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje falas për anëtarësim, ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë një shtojcë alternative, siç është Anëtarësia e thjeshtë, pasi ajo ka mbështetje për pagesa PayPal dhe Stripe dhe krenohet me shumë opsione të profilit të përdoruesit. Anëtar Ultimate, Kufizoni Qasjen e Përdoruesit dhe Anëtarët WP gjithashtu janë mundësi të shkëlqyera.

Sipas mendimit tim, Sandhills Development duhet të rrisë funksionalitetin e Kufizoni përmbajtjen për të demonstruar më mirë se çfarë mund të arrijnë përdoruesit e WordPress me versionin pro. Fatkeqësisht, në kohën e shkrimit, Kufizimi i përmbajtjes nuk ishte azhurnuar për 12 muaj, kështu që nuk dukej të mbështetej aktivisht.

Doesfarë e kufizon ofertën e përmbajtjes Pro?

Dallimi midis Kufizoni Content Pro dhe homologut të tij falas është nata dhe dita. Shitje me pakicë nga vetëm 99 dollarë në vit, Kufizimi i përmbajtjes Pro është një produkt i përparuar i WordPress që mund të përdoret për ndërtimin e shumë llojeve të faqeve të internetit.

Shtojca ka veçori të tilla si një pult i klientit, i cili lejon përdoruesit të shikojnë dhe menaxhojnë llogarinë e tyre, dhe kode zbritje për të inkurajuar regjistrimet e anëtarësimit.

Pranimi i pagesave nuk duhet të jetë problem, pasi kufizoni përmbajtjen Pro ka mbështetje për disa porta pagese, të tilla si Stripe, PayPal, Authorize.net dhe 2Checkout. Shtojca integron gjithashtu me WooCommerce.

Një numër raportesh mund të gjenerohen në lidhje me anëtarësinë dhe fitimet tuaja për t’ju dhënë një pamje më të mirë se si anëtarësimet tuaja po kryejnë. Ju gjithashtu mund të eksportoni informacione për anëtarësimin dhe informacione për pagesa edhe në formatin CSV.

Kufizoni tiparet e përmbajtjes Pro

Whatfarë është me të vërtetë mbresëlënëse është niveli i kontrollit që keni me Kufizoni Content Pro.

Nga pulti i klientit, përdoruesit jo vetëm që mund të shohin statusin aktual të anëtarësimit të tyre, por gjithashtu të përmirësojnë dhe zbresin në plane të ndryshme dhe të paguajnë vetëm ndryshimin.

Si administrator, ju mund të krijoni çdo lloj të planit të anëtarësimit që dëshironi – pavarësisht nëse bëhet fjalë për një abonim premium, një provë për t’i lejuar njerëzit të testojnë shërbimin tuaj ose një llogari falas. Faqja e anëtarësimeve ju lejon të shihni se cilët anëtarë janë aktiv, në pritje, skaduar dhe anuluar.

Në pjesën e prapme, ju gjithashtu mund të përcaktoni se çfarë emaili u dërgohet klientëve, të tilla si faturat e pagesave dhe kujtesat e rinovimit.

Kufizoni tiparet e përmbajtjes Pro

Kufizoni Content Pro mund të përdoret për të fuqizuar një shumëllojshmëri të faqeve të internetit, duke përfshirë blog-un vetëm anëtarët privatë, anëtarësimet në klube dhe faqet e internetit të grupeve private për shkolla dhe organizata të tjera.

Shtojca mund të jetë gjithashtu e integruar me menaxherin e punës WP për t’ju ndihmuar të krijoni një bord pune plotësisht funksionale dhe mund të kufizoni forume dhe tema në forumin tuaj bbPress për të paguar pajtimtarët.

Kontrolloni faqen e Rastit të Përdorimit të Përmbajtjes Pro për më shumë shembuj se çfarë mund të bëni Restrict Content Pro.

Versioni 3.0

Që prej fillimit të kufizimit të përmbajtjes Pro, përmirësohet dhe rafinohet vazhdimisht. Edicioni i fundit është versioni 3.0 beta, i cili u publikua në Janar 2019.

Kjo lëshim i madh kishte qenë në zhvillim për gati një vit. Ai prezantoi dy tabela të reja me porosi për ruajtjen e anëtarëve dhe një mundësi të re për klientët që të paguajnë planet më të shtrenjta të anëtarësimit në këste. Përmbajtja tani mund të kufizohet në më shumë se një grup përdorues gjithashtu.

Kufizoni planet e pagesës së përmbajtjes Pro

Brenda zonës së llogarisë së llogarisë time Restrict Content Pro, unë pata mundësinë të shkarkoja versionin 2.9.15 gjithashtu, por, për qëllimin e këtij shqyrtimi, vendosa të instaloj versionin 3.0 beta në faqen time të testimit.

Shikoni postimin e njoftimit ‘Version 3.0 beta të lëshuar‘ nga Ashley Gibson për detaje të plota të veçorive të reja që janë shtuar dhe gabimet që janë rregulluar.

Kufizimi i aksesit me kufizimin e përmbajtjes Pro

Pasi të aktivizohet Kufizimi i përmbajtjes Pro, do të shihni një mundësi ‘Kufizoni këtë përmbajtje’ nën postimet, faqet dhe llojet e postave tuaja të personalizuara. Ajo funksionon në të njëjtën mënyrë si versioni falas. Sidoqoftë, në versionin pro keni më shumë kontroll se kush mund të shohë përmbajtje të kufizuar.

Opsionet e hyrjes së anëtarëve

Ju mund të kufizoni përmbajtjen te përdoruesit që kanë blerë një anëtarësi të veçantë, ata me një nivel të mjaftueshëm qasje ose anëtarët që kanë një rol të veçantë.

Përmbajtja gjithashtu mund të kufizohet pjesërisht, dhe ju mund të tregoni një fragment të tij për përdoruesit për t’u dhënë atyre një pamje paraprake të asaj që shohin anëtarët me pagesë të plotë.

Kufizoni këtë përmbajtje

Këto mundësi të njëjta për anëtarësim mund të aplikohen drejtpërdrejt në llojet e postave me porosi. Për shembull, ju mund të kufizoni qasjen në të gjitha postimet në blog, të gjitha faqet ose një lloj poste me porosi, siç është një portofol.

Kufizoni të gjitha postimet

Kategoritë dhe etiketat e tëra mund të kufizohen edhe tek anëtarët që paguajnë gjithashtu. Thjesht duhet të përcaktoni nivelin e hyrjes që kërkohet për të parë përmbajtjen.

Kufizimi i kategorisë

Siç mund ta shihni, Kufizimi i përmbajtjes Pro ju jep një sasi të madhe kontrolli se kush lejohet të shikojë përmbajtje specifike në faqen tuaj të internetit.

Menaxhimi i anëtarëve me kufizimin e përmbajtjes Pro

Do të gjesh Kufizo cilësimet e përmbajtjes Pro nën “Kufizo” në zonën tënde të administratorit të WordPress. Nga këtu, ju mund të krijoni anëtarësi të reja, të kontrolloni raporte dhe të konfiguroni se si funksionon plugin.

Faqja e anëtarësive rendit të gjithë përdoruesit me anëtarësi në faqen tuaj të internetit. Ju mund të filtroni anëtarët sipas planit të anëtarësimit që ata kanë, dhe të shihni se cilat janë aktiv, skaduar ose fshirë.

Kur klikoni në një përdorues, ju jeni dërguar në faqen e detajeve të anëtarësimit. Kjo faqe ju këshillon për statusin aktual të anëtarësisë, dhe ju lejon të dini se kur filloi anëtarësimi dhe kur u faturua.

Mund të ndryshoni statusin e anëtarësimit edhe nga kjo faqe. Kjo është e dobishme nëse, për shembull, dëshironi të shpërbleni një klient afatgjatë me një zgjatje anëtarësie.

Detajet e anëtarësisë

Nën është një listë e të gjitha pagesave që janë bërë, dhe ju mund të shtoni me dorë një pagesë këtu nëse është e nevojshme.

Seksioni i shënimeve në fund të faqes është i dobishëm për të shtuar kujtesë në lidhje me anëtarësimin e një klienti. Për shembull, mund të shtoni një kujtesë se klientit iu dha një anëtarësim falas në një konkurs ose iu dha një gjyq i zgjatur.

Me kalimin e kohës, këto shënime do t’ju ndihmojnë juve dhe stafi tjetër të mbani mend piket kryesore në llogarinë e klientit.

Informatat për Pagesën e Anëtarësisë

Persondo person që regjistrohet në një anëtarësim do të regjistrohet në faqen e klientëve.

Ju mund të ndryshoni manualisht emrin dhe adresën e tyre të emailit këtu dhe të shihni nëse ata kanë rënë dakord për ndonjë term që ju keni kërkuar prej tyre të lexojnë. Informacioni i plotë rreth anëtarësimit dhe pagesave të tyre shfaqet këtu, dhe ka një pjesë shënimesh për të shtuar çdo informacion shtesë rreth klientit.

Detajet e klientit

Faqja e niveleve të anëtarësimit është aty ku krijoni planet tuaja të anëtarësimit dhe nuk ka kufi se sa plane mund të krijoni.

Gjithçka në lidhje me planin e anëtarësimit përcaktohet këtu, duke përfshirë emrin, përshkrimin, kohëzgjatjen dhe çmimin e anëtarësimit. Një plan opsional për regjistrim mund të ngarkohet me planin tuaj. Duke e bërë këtë negativ, ju mund të jepni një zbritje në pagesën e parë. Përndryshe, ju mund të paguani një tarifë të lartë për regjistrim dhe një tarifë të ulët rinovimi për të shpërblyer ata që rinovojnë anëtarësimin e tyre në vitet pasuese.

Ju gjithashtu mund të përcaktoni rolin e përdoruesit që një klient i jepet pas regjistrimit dhe çfarë niveli të qasjes së WordPress ata u janë dhënë.

Shtoni nivelin e ri

Kodet e zbritjes janë një pjesë thelbësore për promovimin e planeve tuaja të anëtarësimit dhe shpërblimin e klientëve afatgjatë.

Nga faqja e zbritjeve, mund të vendosni kodin për zbritjen dhe nëse zbritja është një shumë e caktuar ose një përqindje. Zbritjet mund të kufizohen në plane specifike të anëtarësimit dhe mund të vendosen të skadojnë deri në një datë të caktuar dhe me një numër të caktuar përdorimesh.

Shtoni zbritje të re

Të gjitha pagesat e pranuara janë shënuar në faqen e pagesave. Ju mund të rishikoni çdo pagesë, dhe të ndryshoni informacione të tilla si emrin e përdoruesit, shumën e paguar, datën e pagesës dhe statusin e pagesës.

Kjo faqe detajon se për çfarë anëtarësie është bërë pagesa dhe nëse janë aplikuar ndonjë zbritje në pagesa.

Redaktoni Pagesën

Faqja e raporteve tregon të ardhurat, rimbursimet dhe regjistrimet; ju mund të filtroni të dhënat sipas muajve dhe sipas nivelit të anëtarësisë.

Raporti i Fitimeve

Procesi i krijimit të anëtarësive, vlefshmëria e pagesave dhe modifikimi i informacionit për klientët është gjithçka i drejtpërdrejtë. Nëse nuk jeni të sigurt për ndonjë aspekt të përdorimit të shtojcës, unë rekomandoj t’i referoheni zonës së dokumentacionit Restrict Content Pro.

Një faqe që duhet të shënoni nga zona e dokumentacionit është faqja e kodeve të shkurtra, e cila rendit të gjitha kodet e mundshme dhe jep shembuj se si mund të përdoren secila prej tyre.

Nuk është thelbësore të mbani mend këto kode të shkurtra, sepse kur aktivizoni Kufizoni përmbajtjen Pro do të krijojë të gjitha faqet e nevojshme, siç janë regjistrimi, azhurnimi i informacionit të faturimit, redaktimi i profileve dhe më shumë.

Formular regjistrimi

Stili i formave dhe fushave tuaja do të ndryshojë sipas temës së WordPress që po përdorni. Shembulli i mësipërm ju tregon se si do të dukej forma duke përdorur temën e parazgjedhur të WordPress, Njëzet Nëntëmbëdhjetë.

Fatkeqësisht, në këtë kohë, nuk ka asnjë menaxher të stilimit ose ndërtues vizual të tërhequr dhe tërheqës për t’ju ndihmuar të ndryshoni pamjen dhe ndjenjën e formave tuaja. Kjo është diçka që unë do të doja ta shihja të integruar në plugin në të ardhmen.

Ndërkohë, shikoni ndërtuesin e formularit nga Figarts. Me pakicë në 29 dollarë, kjo shtesë ju lejon të shtoni fusha me porosi në forma duke përdorur një ndërtues tërheqje dhe tërheqje dhe ja vlen të kontrolloni.

Konfigurimi i kufizimit të përmbajtjes Pro

Në fund të menusë së Administratorit Kufizo përmbajtjen Pro, do të gjesh cilësime, eksport dhe mjete. Lidhja e ndihmës ngarkon zonën e dokumentacionit në faqen zyrtare të internetit, dhe faqja e shtesave rendit të gjitha shtesat zyrtare dhe shtesat pro.

Faqja kryesore e cilësimeve të shtojcave është e ndarë në pesë skeda: Të përgjithshme, pagesa, postë elektronike, faturë dhe të ndryshme.

Ju duhet të vendosni informacionin tuaj të licencës në skedën e përgjithshme për të marrë azhurnime automatike. Kjo faqe e cilësimeve është gjithashtu ku përcaktoni faqe të rëndësishme si faqja e regjistrimit dhe faqja e llogarisë.

Cilësimet kryesore të prizës

Opsioni i rinovimit automatik ju lejon të vendosni nëse anëtarësia gjithmonë rinovon ose nuk rinovon kurrë, ose nëse një klient lejohet të vendosë.

Mesazhi juaj me përmbajtje të kufizuar mund të futet edhe këtu. Kjo është bërë duke përdorur redaktorin vizual të WordPress, kështu që ju lehtë mund të formatoni tekstin dhe të shtoni imazhe dhe video në mesazh.

Cilësimet kryesore të prizës

Në kartën e pagesave, ju mund të zgjidhni monedhën tuaj dhe të përcaktoni cilat porta pagese që dëshironi të pranoni për pagesa të anëtarësimit. Një modë sandbox është në dispozicion për t’ju ndihmuar të provoni nëse pagesa është konfiguruar saktë.

Nëse vendosni të pranoni pagesa përmes një porte të veçantë pagese, sigurohuni që të vendosni informacionin API për të në këtë faqe.

Cilësimet e pagesës

Ju mund të zgjidhni të dërgoni postë elektronike në tekst të thjeshtë ose duke përdorur një shabllon që është përshtatur përmes redaktorit vizual të WordPress.

Do gjë nga adresa e postës elektronike në kokë mund të modifikohet. Mund të bashkëngjitni një logo në majën e postës elektronike për t’i bërë ato gjithashtu të duken më profesionistë.

Një tjetër mundësi e dobishme është verifikimi me email, i cili siguron që klientët të jenë regjistruar duke përdorur një adresë të vlefshme emaili.

Cilësimet e postës elektronike

Ju mund të modifikoni postat elektronike të dërguara për aktivizime të reja anëtarësimi, anëtarësime të anuluara, anëtarësim të skaduar, kujtesë të skadimit, kujtesë rinovimi, anëtarësim falas, anëtarësime në gjyq, konfirmime pagese dhe dështime të riparimit të pagesës.

Lënda dhe përmbajtja e secilës postë elektronike mund të ndryshohet ashtu siç dëshironi. Meqenëse përdoret redaktori vizual i WordPress, ju mund t’i bëni këto email sa më të thjeshta ose aq komplekse sa dëshironi.

Modeli i postës elektronike

Faturat gjithashtu mund të personalizohen.

Ekzistojnë fusha për të futur informacionin e kompanisë suaj, adresën e postës elektronike, dhe tekstin për header dhe footer, si dhe një pjesë shënimesh për shtimin e informacioneve të tjera të dobishme.

Cilësimet e faturës

Skeda e ndryshme përmban një sërë cilësimesh.

Në krye janë opsionet për të ridrejtuar përdoruesit në një faqe të caktuar kur ata përpiqen të shikojnë përmbajtjen e rezervuar për anëtarët. Si parazgjedhje, përdoruesit ridrejtohen në faqen tuaj të arkëtimit, por nëse preferoni, mund t’i dërgoni në një faqe tjetër, siç është faqja juaj e regjistrimit ose në një faqe planesh që detajon planet e ndryshme të anëtarësisë që keni në ofertë.

Fragmentet e përmbajtjes mund të tregohen se ngacmojnë klientët e mundshëm, dhe këto mund të aktivizohen ose çaktivizohen për të gjitha postimet nëse dëshironi.

Cilësimet e ndryshme

Një nga cilësimet më të rëndësishme në këtë faqe është caktimi i zbritjeve një herë. Nëse kjo është me aftësi të kufizuara, çdo zbritje që aplikohet në arka për një anëtarësim do të aplikohet për të gjitha pagesat e ardhshme. Kjo nuk është gjithmonë ajo që dëshironi, prandaj sigurohuni që të rishikoni këtë.

Cilësimet e ndryshme

Ju mund t’i detyroni klientët të pajtohen me kushtet dhe kushtet tuaja dhe politikën tuaj të privatësisë kur ata regjistrohen për një anëtarësim. Një lidhje në këto faqe do të shfaqet në format e regjistrimit nëse shtoni këtu faqen e intimitetit.

Një fushë reCaptcha mund të shtohet në forma për të ndihmuar në parandalimin e spamit nga bots gjithashtu.

Cilësimet e ndryshme

Shtojcat e WordPress zakonisht lënë të gjitha tabelat dhe rreshtat që krijuan kur i fshini nga faqja e internetit tuaj. Sidoqoftë, Restrict Content Pro ka një mundësi për të hequr të gjitha të dhënat kur plugin-i është çinstaluar.

Cilësimet e ndryshme

Faqja e eksportit ju lejon të eksportoni të dhëna për anëtarësimin dhe të dhëna pagese si skedar CSV. Këto raporte mund të personalizohen për një lloj të veçantë anëtarësie dhe statusi të veçantë anëtarësie.

Raportet e pagesave gjithashtu mund të kufizohen në muaj dhe vite të veçanta.

Opsionet e eksportit

Faqja e mjeteve rendit informacionin e sistemit në lidhje me WordPress dhe serverin tuaj.

Kjo zonë ka gjithashtu një mjet për korrigjimin e problemeve. Pavarësisht se instalova 3.0 beta, kurrë nuk hasa ndonjë gabim ose gabim. Nëse hasni ndonjë problem, ju mund t’i kaloni informacionet e rregullimit të problemeve në ekipin mbështetës të Kufizoni Content Pro për t’i ndihmuar ata të zgjidhin problemin.

Mjetet e korrigjimit të gabimeve

Në përgjithësi, Kufizimi i përmbajtjes ka një numër të madh të opsioneve të konfigurimit.

Fusha kryesore që besoj se duhet të përmirësohet është stilimi, dhe unë do të doja të shikoja shtojcën të jep më shumë kontroll mbi mënyrën se si format dhe faqet e llogarive janë të strukturuara dhe stiluar.

Shtesa zyrtare

Addons zgjerojnë shumë funksionimin e një shtojce WordPress; shtesa e duhur nganjëherë mund të jetë ndryshimi midis një shtojcë të mirë dhe një shtojcë të shkëlqyeshme.

Artikujt e fundit në menunë administruese Kufizo përmbajtjen Pro listojnë shtesat në dispozicion. Këto janë ndarë në shtesa zyrtare dhe shtesa pro.

Një term më i mirë për shtesat zyrtare do të ishte “shtesa themelore” ose “shtesa thelbësore”, pasi ato përfshihen në të gjitha planet. Në të kundërt, shtesat pro janë në dispozicion vetëm për përdoruesit profesional të planit dhe përfundimtar, dhe nuk u ofrohen atyre që zgjedhin një licencë të kufizuar me përmbajtje të ulët me çmime më të ulëta (më shumë për këtë më vonë).

Brenda zonës tuaj të administratorit, do të shihni një listë të shumicës së shtesave që janë dhënë. Shtesat e listuara këtu janë MailChimp, Menaxher i Punës së WP, Shkarkime Anëtarësh të EDD, Kufijtë e shitësve të EDES FES,
Kuleta EDD, Sasi e kufizuar e disponueshme, Shkarkoni Monitor, Monitorues të Fushatës, MailPoet dhe bbPress.

Shtesa zyrtare falas

Bizuditërisht, dy shtesa të tjera, Importi i Përdoruesve të CSV dhe Zbatimi i Fjalëkalimeve të forta, nuk janë renditur në faqen e shtesave të shtojcës – pavarësisht se përfshihen si një nga 12 shtesat zyrtare.

AffiliateWP është renditur si një shtesë, por kjo është një shtojcë e veçantë që tërhiqet nga 99 dollarë.

Një tjetër shtesë e listuar në faqen zyrtare të shtesave janë Zbritjet e Anëtarëve të EDD-së. Kjo shtesë nuk përfshihet në asnjë anëtarësi, dhe shet veç e veç për 19,99 $. ’Shtë teknikisht një shtesë shtesë e Shkarkimeve të Lehta Dixhitale, kështu që mendoj se shpjegon pse është e veçantë, por prapëseprapë duket se nuk qëndron kur shtesat e tjera të integrimit Easy Digital Download janë të lira për t’u shkarkuar.

Pagesat e Referencës së AffiliateWP

Ka një shumëllojshmëri të mirë të shtesave të përfshira si shtesa zyrtare.

Sasia e kufizuar e shtesës ju lejon të krijoni mungesë duke ju lejuar të kufizoni numrin e pajtimeve që janë shitur. Importi i CSV i përdoruesit mund të përdoret për të importuar llogari të anëtarëve nga një skedar CSV, dhe Zbatimi i Fjalëkalimeve të forta ju lejon të vendosni fjalëkalime të forta pas regjistrimit.

Sipas mendimit tim, funksionaliteti i këtyre tre shtesave duhet të jetë i integruar në shtojcën kryesore. Nuk shoh asnjë arsye pse këto tipare janë lëshuar veçmas, pasi ato ofrojnë funksionalitetin që shumica e përdoruesve të Restrict Content Pro do të përdorin.

Shtesat e tjera kanë më shumë kuptim duke u lëshuar si artikuj të veçantë.

MailChimp, Monitorimi i fushatës dhe MailPoet, mund të përdoren për të lejuar anëtarët të regjistrohen në listën tuaj të postës elektronike përmes këtyre shërbimeve të pritura të marketingut me email.

Ata prej jush që përdorin Shkarkime të Lehta Dixhitale mund të shikojnë në integrimin e Kufizoni Content Pro me të duke përdorur Shkarkime të Anëtarëve të EDD për menaxhimin e shkarkimeve, Kufijtë e shitësve EDES FES për pranimin e parashtresave nga shitësit dhe EDD Wallet për të depozituar fonde në portofolin e dyqanit të një klienti kur ato të nënshkruajnë për një anëtarësim.

Shtojcat e tjera të integrimit në dispozicion janë për shtojcat WordPress WP Job Manager, Download Monitor dhe bbPress. Ata të gjithë mund të përdoren për të transformuar faqen tuaj të internetit të anëtarësimit.

Integrimi bbPress

Një gjë që është pak e bezdisshme është se nuk ka asnjë mënyrë për të instaluar ndonjë shtesë shtesë direkt nga zona e administratorit të WordPress. Kur klikoni në një shtesë zyrtare, ju jeni dërguar në faqen e informacionit për të. Pastaj duhet ta shkarkoni skedarin e shtojcave dhe ta ngarkoni manualisht vetë.

Shtesa të palës së tretë

Një numër shtojcash të palëve të treta janë gjithashtu në dispozicion për Kufizoni Content Pro nga kompani të jashtme.

Plugins Skillful ofron një shtesë shtesë për integrimin e BuddyPress, por, çuditërisht, funksionaliteti i ofruar në shtesën e tij të rinovimit me porosi është shtuar që nga versioni thelbësor i Kufizoni Content Pro.

Një tjetër shtesë interesante është shtesa shumë-monedhë nga Udesly. Ju mund ta përdorni këtë shtesë për të pranuar shumë monedha të tjera në faqen tuaj të internetit.

Udesly gjithashtu ka një gjenerator kuponi që krijon banderola për të promovuar kuponat tuaja.

Gjeneratori i kuponit

Shikoni faqen e shtesave të palëve të treta në Kufizoni Content Pro për të parë më shumë shtesa nga kompani të jashtme.

Shtesa Pro

Kështu që unë mund të rishikoja Kufizo Content Pro, kompania me mirësi vendosi me licencë profesionale.

Brenda zonës së llogarisë, ka një faqe të shkarkimeve që tregon të gjitha shtesat profesionale të disponueshme me këtë licencë.

Lista e Shkarkimeve Pro Addon

Gjithsej 17 shtesa profesionale janë në dispozicion.

Janë dhënë katër shtesë shtesë të marketingut me email, përfshirë
MailChimp Pro, AWeber Pro, ConvertKit dhe ActiveCampaign. Shtesa pro integrimit MailChimp ofron integrim shumë më të mirë se shtesa zyrtare, dhe mund të përdoret për të shtuar klientët në lista të ndryshme të postës elektronike në varësi të asaj plani të anëtarësimit që ata blejnë.

Shtesa Pro

Llogaritë në grupe janë një shtesë interesante që ju lejon të shesni anëtarësime në grup. Ideja parësore është që kur një klient blen një anëtarësi, ata marrin një numër të caktuar të nën-llogarive. Për shembull, një kompani mund të blinte një llogari dhe t’u jepte nën-llogari punonjësve.

Përmbajtja e pikave mund të përdoret për të lëshuar përmbajtje te klientët me kalimin e kohës. Kjo teknikë përdoret nga shumë kurse në internet për të lëshuar përmbajtje gjatë javëve dhe muajve, në vend që t’i jepni të gjitha përmbajtjet një klienti në ditën e parë.

Pika e përmbajtjes

Redirects Custom mund të përdoren për të ridrejtuar përdoruesit në një URL unike, pasi të regjistroheni ose të regjistroheni. Shtë e dobishme për dërgimin e përdoruesve të planeve të ndryshme në faqe të ndryshme.

Zbritjet e Anëtarëve të WooCommerce mund të përdoren për t’u dhënë atyre që blenë një anëtarësim zbritje në dyqanin tuaj me energji WooCommerce, ndërsa shtesa Ndihmë Scout Ndihmuese ju lejon të shfaqni informacionin e anëtarësimit të klientit në biletat e tyre të ndihmës Scout Help..

Një nga shtesat më unike në listën e shtesave pro është Krijimi i sitit. Kjo ju lejon të shisni faqet e internetit që keni krijuar në WordPress multisite për klientët. Një tarifë e rregullt mund t’u ngarkohet klientëve për këtë privilegj.

Ndihmoni në integrimin e llogaritjes

Janë të disponueshme tre shtesa kufizuese të përmbajtjes: Kufizimi Timelock lejon që përmbajtja të shihet deri në një kohë specifike në të ardhmen, kur bëhet private; Afati i kufizimit bën të kundërtën dhe specifikon një datë dhe kohë në të ardhmen kur përmbajtja e kufizuar do të vihet në dispozicion për të gjithë; dhe Kufizoni përmbajtjen e kaluar mund të përdoret për të kufizuar përmbajtjen përpara datës së fillimit të një anëtari.

Një mundësi tjetër është Datat e skadimit të përcaktuara me vështirësi. Kjo shtesë ju lejon të skadoni të gjithë anëtarët e një plani të caktuar anëtarësie në një datë të caktuar. Sapo të arrihet data, të gjithë anëtarët do të kenë skaduar planet e tyre, pavarësisht se kur janë regjistruar.

Afati i kufizimit

Shtesa REST API ndihmon zhvilluesit të përdorin të dhënat nga Restrict Content Pro, duke u dhënë atyre mundësinë e përdorimit të të gjitha regjistrave të llogarive dhe regjistrave të pagesave.

Nëse doni të parandaloni spamin e regjistrimit nga bots, përdorni shtesën e Verifikimit Math. Në krahasim me një fushë reCaptcha, kjo është një zgjidhje më miqësore për përdoruesit, pasi vetëm shton një pyetje themelore matematikore në një fushë të re. Sigurisht, ju mund të argumentoni që kjo shtesë duhet të ndërtohet në versionin thelbësor të Restrict Content Pro dhe të mos lëshohet si shtesë.

Shtesa e fundit është shtesa IP Restriction që ju lejon të përdorni listën e listave të zeza IP dhe listën e zezë të IP për të kontrolluar kush mund të shohë përmbajtje të kufizuar. Ky është një shtesë e rëndësishme për ndalimin e regjistrimit të spammers në faqen tuaj të internetit.

Si shtesat zyrtare, nuk ka asnjë mënyrë për të instaluar shtesa pro drejtpërdrejt nga zona e administratorit tuaj WordPress.

Shtesat pro mund të shkarkohen nga faqja e shkarkimeve të llogarisë tuaj dhe pastaj të ngarkohen me dorë.

Kostoja e kufizimit të përmbajtjes Pro

Ekzistojnë katër mundësi të licencës në dispozicion për ata që duan të blejnë Kufizoni Content Pro.

Meqenëse nuk ka mundësi të blini shtesa veç e veç, vendimi se cila licencë për të blerë është më e thjeshtë se sa me një shtesë siç është Shkarkimet Easy Digital ku duhet të peshoni individualisht koston e blerjes së shtesave.

Liçensa më e lirë në dispozicion për Restrict Content Pro është plani personal, i cili tërhiqet me 99 dollarë në vit dhe ju lejon të keni akses në 12 shtesat zyrtare. Leja plus me 149 dollarë ofron të njëjtin funksionalitet, por rrit mbështetjen dhe azhurnimet nga një faqe në pesë në pesë faqe.

Kufizoni .mimet Pro të përmbajtjes

Licenca profesionale dhe licenca përfundimtare ju japin të njëjtat karakteristika dhe funksionalitet. Dallimi i vetëm është se licenca profesionale kushton 249 dollarë në vit, ndërsa licenca përfundimtare kushton një tarifë të njëfishtë prej 499 dollarë. Prandaj, nëse mendoni se do të rinovoni licencën profesionale për një vit të dytë, licenca përfundimtare është blerja më e mirë.

Të dyja këto mundësi ju japin mundësi të Kufizoni Content Pro dhe të gjitha shtesat zyrtare dhe shtesat pro. Nuk ka kufizime azhurnimi ose mbështetje për numrin e faqeve të internetit në të cilat instaloni Kufizoni përmbajtjen Pro.

Kufizoni Content Pro është shitur me një garanci se do të merrni një rimbursim 100% nëse nuk jeni të kënaqur me produktin.

Jini të vetëdijshëm, megjithatë, se Kufizoni Content Pro shitet me rinovime automatike të aktivizuara. Prandaj sigurohuni që të çaktivizoni rinovimet nëse nuk dëshironi të paguani për përdorimin e shtojcës për një vit të dytë.

Kufizoni Alternativat e Përmbajtjes Pro

Kur bëhet fjalë për krijimin e faqeve të internetit të anëtarësimit dhe kufizimin e përmbajtjes për përdoruesit e zgjedhur, pronarët e faqeve të internetit WordPress janë të prishura për zgjedhje. Ka një larmi të madhe zgjidhjesh të përparuara në treg.

Siç jeni me siguri të vetëdijshëm, zhvilluesit e Restrict Content Pro zhvillojnë gjithashtu Shkarkime të Lehta Dixhitale. Kjo shtojcë mund të përdoret gjithashtu për të krijuar një faqe në internet anëtarësie duke përdorur shtesa të tilla si pagesa të përsëritura dhe kufizim të përmbajtjes.

Po kështu, ju mund të ndërtoni një uebfaqe anëtarësie duke përdorur WooCommerce përmes shtesës së anëtarësimeve në WooCommerce.

Anëtarësia e WooCommerce

Nëse jeni duke kërkuar një zgjidhje falas, shikoni shtojcat që përmenda më herët në këtë artikull: Anëtarësim i thjeshtë, Anëtar i Fundit, Kufizoni Qasjen e Përdoruesit dhe Anëtarët e WP. Ata janë të përsosur për faqet e internetit të anëtarësimit të thjeshtë, dhe një numër i shtesave premium janë në dispozicion për t’i zgjeruar ato më tej.

Tregu i programeve shtesë të anëtarësimit në WordPress mbetet po aq konkurrues sa gjithmonë, dhe këto zgjidhje kanë tendencë të kenë më shumë veçori sesa shtojcat e anëtarësimit falas.

Me qëllimin e këtij rishikimi, një krahasim i plotë i këtyre është jashtë. Sidoqoftë, duhet të shikoni AnëtarPress, Anëtar WishList, Anëtarësime të paguara Pro dhe s2Member. Këto shtojca janë vlerësuar të gjitha nga përdoruesit e WordPress dhe kanë rreth e rrotull për shumë vite.

Shikoni edhe një Anëtar Pro. Shtë një produkt i pavarur, por integrohet mirë me WordPress dhe aplikacionet e tjera të njohura CMS dhe forume.

Anëtar i listës së dëshirave

Zgjidhje të tjera për të kontrolluar përfshijnë si më poshtë:

 • MemberMouse
 • LearnDash
 • Abonimet e Anëtarëve të Paguar
 • Optimizoni shtypin
 • Anëtarët Magjikë
 • Dyqani Ninja
 • Anëtarësimi Ultimate Pro
 • PrivateContent
 • ARMember
 • Anëtarësia e WP

Sigurohuni që të përcaktoni cilat tipare janë thelbësore për ju në një plugin WordPress për anëtarësim, pasi kjo do t’ju ndihmojë të merrni një vendim të informuar për zgjidhjen më të mirë për ju dhe faqen tuaj të internetit..

Mendimet përfundimtare

Kufizoni Content Pro është një zgjidhje e fuqishme për anëtarësim që mund të përdoret për të kufizuar përmbajtjen në faqen tuaj në një numër mënyrash.

Ka mbështetje të madhe për portat e pagesave, dhe trajton pajtimet dhe planet në një mënyrë efektive. Ajo ka gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një uebfaqe profesionale anëtarësie të bazuar në përmbajtje.

Nëse Kufizimi i përmbajtjes Pro është zgjidhja e duhur për ju, varet nga nevojat tuaja. Sidoqoftë, besoj se shtojca është një nga zgjidhjet më të mira të disponueshme sot, pasi paketon shumë veti të përparuara të anëtarësimit pa ju mbingarkuar me shumë mundësi. Kjo siguron që shtojca të jetë e gjithanshme, por mbetet e thjeshtë për t’u përdorur.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map