Kompozitori Visual, Beaver Builder ose Lulëzon përmbajtjen Builder – Cili është plugin më i mirë i faqeve ndërtuese të WordPress?

Marrëveshjet me WordPress


Në këtë artikull, ne do të krahasojmë tre prej shtojcave më të mira për ndërtimin e faqeve WordPress: Visual Composer (i riemërtuar së fundmi në “Ndërtuesi i faqeve WPBakery për WordPress“- shënim: tani ekziston një version plotësisht i ri i” Visual Composer “, i disponueshëm këtu, i cili NUK është versioni që mbulohet në këtë artikull. Ky artikull flet për versionin e vjetër të Visual Composer, e cila, përsëri (dhe shumë konfuzion), dhe është tani quhet “Ndërtuesi i faqeve WPBakery”), Beaver Builder dhe Lulëzoni përmbajtjen Builder.

Ne do të shikojmë në ndërfaqet e tyre të përdoruesve, skedarët e ndryshëm të paravenduar dhe shabllonet që ata ofrojnë, modulet dhe elementet e tyre (më shumë mbi ato që janë më poshtë), çfarë ndodh nëse / kur i çaktivizoni ato, dhe përvojat e përgjithshme të përdoruesve secila siguron – plus mjaft më shumë për të filluar!

Në fund të këtij artikulli, ju duhet të keni të gjitha informacionet që ju nevojiten për t’ju ndihmuar të vendosni se cila nga këto tre opsione i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Megjithatë, para se të arrijmë tek mishi i vërtetë i krahasimit, le të bëjmë një vështrim të shpejtë se çfarë është një krijues faqesh, si funksionon dhe çfarë mund të bëjë për faqen tuaj të internetit.

Contents

Farë është një ndërtues faqesh WordPress?

Një ndërtues faqesh zakonisht vjen në formën e një shtojce – diçka që mund ta aktivizoni në faqen tuaj të internetit për WordPress për të përmirësuar funksionalitetin e tij – dhe qëllimi i tij kryesor është të azhurnoni përvojën e redaktimit të përmbajtjes WordPress. Një ndërtues faqesh ofron një alternative për Redaktorin e parazgjedhur të WordPress, duke ju lejuar të krijoni modele më të sofistikuara për postimet, faqet dhe përmbajtjet e tjera të faqes suaj të internetit..

Shembull i një ndërfaqe të përdoruesit të faqes ndërtues të WordPress

Falë ndërfaqeve të tyre të përdoruesit tërheqës, mjetet më të mira për krijimin e faqeve e bëjnë më të lehtë ndërtimin e paraqitjeve të përparuara për përmbajtjen tuaj. Në mënyrë tipike, rreshtat dhe kolonat përdoren për të prodhuar këto faqosje krijuese të faqeve, dhe pamja dhe stilimi i faqosjeve më pas mund të personalizohen në shumë mënyra. Shkronjat, ngjyrat dhe dimensionet janë vetëm disa nga vetitë e paraqitjeve tuaja që mund t’i kontrolloni.

Shembull i paraqitjeve të rreshtave dhe kolonave të përdorura nga ndërtuesit e faqeve

Mjetet më të fuqishme për krijimin e faqeve – të tilla si ato që po i krahasojmë këtu – gjithashtu ju japin mundësinë për të futur module ose elementë të dobishëm në skedarët tuaj. Modulet siç janë butonat, rrëshqitësit dhe lojtarët e mediave mund të përdoren për t’ju ndihmuar të ndërtoni përmbajtje të pasura me tipare për faqen tuaj. Për më tepër, ndërtuesit më të mirë të faqeve WordPress kanë ndërfaqe miqësore për përdoruesit që synojnë të thjeshtojnë procesin e krijimit të modeleve të përparuara të faqeve.

Elementet tipike të krijuesve të faqeve nga Visual Composer

Nëse keni dëshiruar ndonjëherë të keni pasur më shumë kontroll mbi paraqitjen e përmbajtjes së uebfaqes tuaj të WordPress, atëherë një shtojcë krijuese faqesh mund të jetë pikërisht ajo që po kërkoni.

Shtojcat e krijuesve të faqeve WordPress kanë të metat e tyre: Disa mund të jenë të vështira për t’u përdorur me ndërfaqe të përdoruesve më pak se intuitive; disa mund të shkaktojnë probleme nëse dëshironi të ndryshoni mjetet e krijuesit të faqeve në të ardhmen. Këto janë vetëm disa nga çështjet që do të shohim në këtë krahasim.

Shtojcat më të mira për ndërtuesit e faqeve në WordPress

Siç u përmend, ne do të krahasojmë tre shtojcat kryesore të ndërtuesve të faqeve: Visual Composer, Beaver Builder dhe Builder Content Builder. Por para se të arrijmë në krahasim, këtu është një prezantim i shpejtë i secilës prej shtojcave.

Kompozitori Visual (Një Parathënie e Shkurtër)

Kompozitori vizual

Visual Composer është ndoshta shtojca më e njohur për krijimin e faqeve për WordPress. Beenshtë bashkuar në tema të panumërta të WordPress, duke shtuar funksione tërheqëse dhe tërheqëse në listat e tyre të veçorive. Visual Composer është opsioni më i përballueshëm këtu, dhe krenohet me një seri karakteristik mbresëlënëse.

Ne kemi parë tashmë se çfarë është i aftë Visual Composer në një postim të mëparshëm. Sidoqoftë, në këtë krahasim të ndërtuesit të faqeve, ne do të shqyrtojmë sesa e lehtë është të përdoret Visual Composer dhe sa mirë arrin deri në konkurrencë.

Uebfaqja zyrtare

Beaver Builder (Një prezantim i shkurtër)

Ndërtues kastor

Beaver Builder është një plugin ndërtues faqesh ekran jashtëzakonisht mirë i respektuar për WordPress. Ky mjet përfshin një përzgjedhje të mirë të modeleve të faqeve për t’ju ndihmuar të filloni. Nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit të pikës së parë dhe të klikimit, mund t’i rregulloni këto shabllone ose të krijoni dizajne të faqes tuaj nga e para.

Ekziston gjithashtu një version falas Lite i Beaver Builder në dispozicion. Ndërsa Beaver Builder Lite ka më pak karakteristika sesa opsioni premium, ai ju jep një mundësi të mirë të provoni përvojën e përdoruesit të këtij ndërtuesi faqe në faqen tuaj të WordPress pa asnjë kosto.

Uebfaqja zyrtare

Lulëzoni ndërtuesin e përmbajtjes (një prezantim i shkurtër)

Lulëzoni ndërtuesin e përmbajtjes

Lulëzoni Content Builder, nga Thrive Temat, është një ndërtues faqesh WordPress që përqendrohet në krijimin e modeleve të faqeve për të ndihmuar faqen tuaj të internetit të gjenerojë më shumë drejtime. Ky fokus reflektohet në zgjedhjen e moduleve që mund të futni në përmbajtjen tuaj, si dhe në skedarët e paravendosur.

Sidoqoftë, përkundër përqendrimit të saj në krijimin e faqeve të shitjeve dhe përmbajtjeve të tjera që inicojnë veprim, Thrive Content Builder ka karakteristika të mjaftueshme për ta bërë atë një mjet të mirë ndërtues faqesh me qëllim të përgjithshëm.

Uebfaqja zyrtare

Kompozitori Visual, Beaver Builder dhe Lulëzon Ndërtuesi i Përmbajtjes: Krahasohen

Për t’ju ndihmuar të zgjidhni shtojcën e duhur për ndërtuesin e faqeve WordPress për faqen tuaj të internetit, ne do të krahasojmë tiparet më të mira të secilës opsion përpara se të ekzaminoni përvojat e përdoruesit.

Krahasuar me Ndërfaqet e Përdoruesit të Ndërtuesit të faqes

Të gjitha këto shtojca ndërtuese faqesh përmbajnë ndërfaqe të përdoruesit para-mbarimit, zvarritjes dhe rënies. Sidoqoftë, secili merr një qasje pak më të ndryshme për t’ju mundësuar që të krijoni dizajne me faqe të personalizuara për faqen tuaj të internetit në WordPress.

Ndërfaqja e përdoruesit të Beaver Builder

Kur punoni në faqen tuaj të WordPress me Beaver Builder të aktivizuar, një buton diskret i shtohet Redaktorit.

Klikoni në butonin Faqe Builder për të filluar Beaver Builder

Klikimi në butonin ‘Faqe Builder’ shndërron Editorin e parazgjedhur të WordPress në një ndërtues faqesh tërheqëse dhe lëshuese. Ndërsa redaktori Beaver Builder është aktiv, ndërfaqja merr përsipër të gjithë Panelin e WordPress-it.

Shembull i ekranit të ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder

Ndërsa ndërfaqja e përdoruesit i ngjan stilit dhe formatimit të Panelit të WordPress, ai ndjehet si një pjesë thelbësore e WordPress, sesa shtesa e palës së tretë që është. Për një pamje dhe ndjenjë edhe më të thjeshtë, është e mundur të hiqni markën e Beaver Builder nëse zgjidhni licencën e agjencisë së nivelit të lartë (më shumë mbi opsionet e çmimeve së shpejti). Duke hyrë mbi elementët e faqes, shfaq kontrollet e disponueshme.

Paneli pop-up i Beaver Builder

Megjithëse ikonat përdoren për shumë butona në kanavacën e krijuesit të faqeve, duke rënë mbi një ikonë shfaq etiketën përkatëse të tekstit. Klikimi në një element faqe zakonisht rezulton në diçka që ndodh pothuajse menjëherë, duke dhënë reagime të mira për veprimet tuaja. Edhe pse mund të bëni shumë përmes ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder, mënyra inteligjente e shfaqjes së kontrolleve do të thotë që kurrë të mos ndjeheni të mbingarkuar me opsione.

Mungesa e redaktimit të brendshëm është fusha e vetme kryesore ku ndërtuesi Beaver bie pas konkursit. Sidoqoftë, të duhet të fusësh tekst përmes një dritareje në vend se të drejtpërdrejt në faqe nuk duhet të jetë një ndërprerje e marrëveshjeve për shumicën e njerëzve. Ndërsa zona e shiritit anësor automatikisht kontraktohet dhe zgjerohet, në varësi të faktit nëse është e nevojshme, ndërfaqja e përdoruesit e Beaver Builder ndjehet më pak e ngatërruar se sa e konkurrencës.

Lulëzoni Ndërfaqen e Përdoruesit të Ndërtuesit të përmbajtjeve

Ndërfaqja e përdoruesit e Thrive Content Builder gjithashtu merr pjesën më të madhe të dritares së shfletuesit, me shiritin e veglave të administratorit të WordPress që mbetet në ekran. Pamja e përgjithshme nuk është aq larg nga ndërfaqja e parazgjedhur e përdoruesit të WordPress sa të jetë e bezdisshme kur kaloni në mes të dy.

Fotografia e ndërfaqes së përdoruesit të Lulëzon përmbajtjen Builder

Duke qenë në gjendje të klikoni në çdo pjesë të tekstit dhe të filloni të redaktoni përmbajtjen brenda, e bën ndërtuesin e përmbajtjes të lulëzojë të ndjehet më intuitive, dhe paneli i kontrollit i ndjeshëm ndaj kontekstit që shfaqet automatikisht sapo të filloni redaktimin, ndihmon në thjeshtimin e gjërave.

Redaktimi i tekstit të butonit përmes redaktorit të tekstit inline

Për shkak se ndërfaqja e përdoruesit e Thrive Content Builder nuk shfaq përshkrimet e këshillave të mjeteve kur rri pezull mbi ikona, është pak më pak miqësore se sa konkurrenca. Sidoqoftë, kjo shtojcë e krijuesve të faqes nuk përdor ikona aq gjerësisht sa Beaver Builder dhe Visual Composer.

Rezultatet e ndërrimit të vendndodhjes në shiritin anësor të Thrive Content Builder

Për dallim nga Beaver Builder, shirita anësor nuk minimizon automatikisht kur jeni duke punuar në hartimin e faqes. Sidoqoftë, mund të rrëzoni panelin e redaktuesit me dorë ose të kaloni anën ku shfaqet, për të liruar hapësirë ​​shtesë. Përgatitja se si të zgjeroni panelin nuk është aq e thjeshtë, por ka disa video të shkëlqyeshme trainimi që mund të ndihmojnë.

Në përgjithësi, ndërfaqja e përdoruesit e Thrive Content Builder është e lehtë për t’u përdorur. Ju jeni duke punuar përmes një pamje të përparme të faqes tuaj, ju lehtë mund të tërhiqni dhe hedhni elementët në vend, dhe, në shumicën e rasteve, duke klikuar në një element ju lejon të filloni të redaktoni tekstin brenda ose të modifikoni pamjen e tij përmes një pop-up panel.

Ndërfaqja e përdoruesit të kompozitorit vizual

Visual Composer përfshin si ndërfaqet e përdoruesit ashtu edhe ato të para. Kjo duket të jetë një trashëgimi nga versionet më të vjetra të shtojcës, e cila paraqiste vetëm redaktorin mbrapa. Ndërsa i ngatërron gjërat pak, ekziston një avantazh për të pasur akses në të dy llojet e ndërfaqes.

Pamja e ndërfaqes së përdoruesit të pjesës së pasme të Visual Composer

Për sa i përket pamjes së saj, ndërfaqja e përdoruesit e pasme të Visual Composer është më e thjeshtë se sa homologu i saj i përparmë. Kjo e bën atë një mundësi të mirë për krijimin e shpejtë të faqosjeve të faqeve dhe montimin e rreshtave, kolonave dhe elementeve. Pastaj mund të kaloni te redaktori i pjesës së përparme për të filluar rregullimin e pamjes.

Pamja e ndërfaqes së përdoruesit të skajit të përparmë të Visual Composer

Ndryshe nga Ndërtuesi i Përmbajtjes së Lulëzon, nuk ka redaktim brenda. Siç ndodh edhe me Beaver Builder, duke klikuar në një artikull siç është një bllok teksti hap një panel ku mund të futni përmbajtjen tuaj ose të rregulloni pamjen e tij. Kjo qasje i ngadalëson gjërat pak, por nuk është një pengesë e madhe.

Imazhi që tregon se si të redaktoni tekstin përmes ndërfaqes së përdoruesit të përparme të Visual Composer

Visual Composer nuk ka ndjekur shënimet e ndërfaqes së parazgjedhur të përdoruesit të WordPress. Për shkak të kësaj, gjithmonë ndjehet sikur po përdorni një mjet të palëve të treta për të ndërtuar faqet tuaja, sesa një pjesë thelbësore e WordPress. Kjo, së bashku me ndërfaqen e zënë të përdoruesit, e bën Visual Composer më pak përdoruesin nga këto shtesa të ndërtuesve të tre faqeve.

Faqet e ndërtuesve të parafabrikuara dhe faqet e modeleve

Secila prej këtyre shtojcave të krijuesve të faqeve WordPress ju siguron një përzgjedhje të skedarëve dhe modeleve të paravendosur. Ndërsa përdorimi i këtyre modeleve është opsionale, ato janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shpejtuar punën tuaj dhe për të siguruar frymëzim për modelet tuaja..

Modele ndërtimi kastor

Shembull i modeleve të faqes Beaver Builder

Beaver Builder përfshin 30 modele, me modele për faqen tuaj, faqet e uljes dhe faqet e përmbajtjes.

Përzgjedhja e një paraqitjeje përmes ndërfaqes Beaver Builder

Modelet e Beaver Builder janë një koleksion i larmishëm dhe janë të një standardi të ngjashëm me përmbajtjen demo që gjenden në temat më të mira WordPress me shumë qëllime.

Lulëzoni Modelet e Ndërtuesit të Përmbajtjeve

Zgjeroni zgjedhjen e modelit të Ndërtuesit të përmbajtjes

Ndërtuesi i përmbajtjeve të lulëzon përfshin një 157 shabllone mbresëlënëse, që mbulojnë një gamë të gjerë qëllimesh. Ekziston një përzgjedhje e fortë e modeleve të faqeve të uljes, dhe këto modele do t’u bëjnë thirrje kujtdo që dëshiron të krijojë përmbajtje gjeneruese të plumbit për faqen e tij të internetit të WordPress. Disa nga këto shabllone janë gjithashtu me ekran të plotë, dhe mund të përdoren për të krijuar faqe ulje dhe lloje të tjera të përmbajtjes që nuk përfshijnë zonën e header, footer, ose sidebar të WordPress.

Shembull i opsioneve të faqes së uljes së Lulëzuesit të përmbajtjes Builder

Megjithëse ka shumë shabllone për të zgjedhur, modelet e Ndërtimit të Përmbajtjes së Lulëzimit duken mjaft të ngjashme me njëra-tjetrën, dhe ndoshta kanë filluar të duken pak të vjetëruara.

Modelet vizive të kompozitorit

Zgjedhja e një shablloni Visual Composer përmes ndërfaqes ndërtuese të faqes

Visual Composer ka më shumë se 60 modele të paracaktuara që mbulojnë një gamë të gjerë qëllimesh. Këto seksione të shablloneve mund të përzihen dhe përputhen për t’ju ndihmuar të ndërtoni faqosje të përparuara të faqeve. Në përgjithësi, ato janë dizajnuar në një standard të lartë dhe duhet t’ju ndihmojnë të ndërtoni një faqe në internet me pamje profesionale.

Shembull i seksioneve të kompozitorit vizual që mund të shtohen në faqet tuaja

Modelet dhe faqosjet nga të treja këto plugins janë plotësisht të personalizueshme përmes ndërfaqeve të krijuesit të faqeve.

Përdorimi i një ndërtuesi faqesh për të modifikuar një shabllon

Edhe pse Beaver Builder ka modelet më të kërkuara, zgjedhja e larmishme e modeleve vizuale të kompozitorit sigurojnë fleksibilitetin më të madh.

Modulet dhe elementet

Për t’ju ndihmuar të krijoni faqe të përparuara dhe me pasuri të pasura, të treja këto mjete përfshijnë module dhe elementë të shumëfishtë, siç janë butonat, kutitë e mesazheve, galeritë, rrëshqitësit dhe luajtësit e videove, për t’ju ndihmuar të shtoni më shumë sesa thjesht tekst dhe imazhe në përmbajtja e faqes në internet.

Modulet e ndërtuesit kastor

Shembull i një elementi ndërtues kastor

Beaver Builder ka dy grupe të moduleve: Themelore dhe të përparuara. Modulet themelore përfshijnë butona, tituj dhe imazhe, plus një mënyrë të thjeshtë për të futur përmbajtje audio dhe video në hartimet e faqes tuaj. Përmes moduleve të përparuara, mund të futni zona me tekst me skedarë, thirrje për veprim, fletëpalosje, rrëshqitje, tabela çmimesh, dëshmitë dhe skedat. Ju gjithashtu mund të fusni widget-et e WordPress në planet e faqeve tuaja të personalizuara për mundësi edhe më kreative.

Lulëzoni Elementet e Ndërtuesit të Përmbajtjes

Shembull i një elementi ndërtues të lulëzuar të përmbajtjes

Thrive Content Builder gjithashtu ka një grup të dobishëm elementësh të përmbajtjes. Ashtu si Beaver Builder, këta elementë ndahen në dy grupe – të thjeshtë dhe të avancuar – dhe opsionet përfshijnë butona, ikona, rekomandime dhe thirrje për veprim. Elementet e përparuar të përmbajtjes ju lejojnë të shtoni tabela çmimesh, rrjete funksionesh, mjete për gjenerimin e plumbit dhe kohëmatës të numërimit. Shumë nga elementët e Ndërtuesit të Përmbajtjes së Lulëzojnë janë në dispozicion në stile të shumta.

Një shembull tjetër i një moduli të Lulëzon Builder

Ndërsa Thrive Content Builder është përqendruar në ndihmën për të gjeneruar më shumë rezultate nga faqja e internetit tuaj, disa nga elementët e përmbajtjes duken mjaft ‘të shitshëm’. Nëse doni të krijoni ato faqe shitje të gjata, të shkruara në shkronja, atëherë Builder Content Builder është i pajisur mirë për detyrën.

Elementet e përmbajtjes së kompozitorit vizual

Shembull i thirrjes vizuale të kompozitorit për elementin e veprimit

Visual Composer ka më shumë se 40 elementë përmbajtjeje, duke filluar nga blloqet e teksteve të thjeshta dhe karuselat e figurave, deri te modulet që shfaqin tabelat dhe rrjetet. Ky ndërtues faqe gjithashtu e bën të lehtë futjen e ndonjë prej widget-ve që janë aktive në faqen tuaj në hartimet e faqeve tuaja të personalizuara.

Përmbledhje e moduleve dhe elementeve

Pasi të keni futur një element ose modul në përmbajtjen tuaj, këto shtojca ndërtuese faqesh ju japin mundësinë për të rregulluar pamjen e tyre në shumë mënyra të ndryshme. Duke kombinuar modulet dhe elementet e ndryshme, mund të krijoni shpejt faqe të pasura me funksion, të cilat më pas mund t’i personalizoni për t’u integruar pa probleme me pjesën tjetër të faqes tuaj të internetit..

Nuk ka shumë për të ndarë këto ndërtues të faqeve kur bëhet fjalë për module dhe elemente – të tre kanë një përzgjedhje të shkëlqyeshme. Modulet Beaver Builder janë më pak të stilizuara sesa opsionet nga dy të tjerët, kështu që, nëse preferoni të keni një grup modulesh të shpejtë mund të bëni vetë, atëherë mund të jetë një zgjedhje e mirë. Sidoqoftë, modulet nga Thrive Content Builder dhe Visual Composer mund të përshtaten për të hequr modelin e paracaktuar.

Opsionet e daljes nga ndërtuesi i faqes

Një faktor që duhet të merrni parasysh kur zgjidhni një mjet ndërtues faqesh është ajo që do të ndodhë nëse çaktivizoni shtojcën. Ndoshta krijuesi i faqes tuaj të zgjedhjes nuk mbështetet më, ju doni të kaloni në një mjet tjetër, ose nuk doni të rinovoni licencën tuaj (mund të vazhdoni të përdorni këto ndërtues të faqeve pa një licencë aktive, por jo gjithmonë merrni hyrje për të shtuar plugins.)

Cilado qoftë arsyeja, duhet të jeni të vetëdijshëm për pasojat e çaktivizimit të shtojcës.

Jeta pas Beaver Builder

Deaktivizimi i shtojcës së Beaver Builder në uebfaqen tuaj të WordPress heq planin, stilin dhe modulet nga çdo përmbajtje që keni krijuar me ndërtuesin e faqeve. Sidoqoftë, Beaver Builder e lë të paprekur përmbajtjen e tekstit. HTML themelor dhe CSS është gjithashtu i thjeshtë për tu lexuar.

Si duket një faqe pas çaktivizimit të Beaver Builder

Ndërsa me Beaver Builder ju humbni modelet që keni krijuar për faqet tuaja, çdo përmbajtje teksti që keni shtuar është akoma lehtësisht e arritshme.

Deaktivizoni ndërtuesin e lulëzimit të përmbajtjes

Si të çaktivizoni pluginin Thrive Content Builder

Lulëzuesi i përmbajtjes i bën gjërat më të vështira nëse vendosni ta çaktivizoni atë. Pas çaktivizimit të shtojcës, çdo përmbajtje që shtove përmes këtij krijuesi të faqeve nuk është më në dispozicion. Kjo përfshin çdo tekst ose përmbajtje tjetër që keni shtuar në hartimet e faqes tuaj. Në qoftë se nuk jeni të gatshëm t’i thoni lamtumirën asaj përmbajtje ose ta lëvizni manualisht në një postim apo faqe standarde të WordPress para se të çaktivizoni shtojcën, ju jeni shumë i kyçur në Ndërtuesin e Përmbajtjes së Lulëzoni.

Lënia e kompozitorit vizual

Shembull se si duket një faqe pasi Visual Composer është hequr nga faqja juaj

Pas çaktivizimit të Vishes Composer, lajmi i mirë është se ju do të keni akoma qasje në përmbajtjen që keni shtuar në faqet tuaja përmes këtij krijuesi të faqeve. Lajmi i keq është se kodet e shkurtra të përdorura vizuale për të krijuar faqosjet e saj. Meqenëse shtojca është çaktivizuar, ato kode të shkurtra nuk funksionojnë më siç vepruan kur Visual Composer ishte aktiv.

Shkurtimet e kompozitorit vizual të çaktivizuar

Falë kësaj qasje, ju mund të merrni qasje në disa nga përmbajtjet që keni shtuar me Visual Composer. Sidoqoftë, puna e pastrimit do të jetë mjaft e fortë, pasi do të duhet të shoshitni të gjitha kodet joaktive që plugin lë pas.

Përmbledhje e opsioneve të daljes

Nga këta tre ndërtues faqesh, Beaver Builder ka strategjinë më të përshtatshme për përdorimin e daljeve. Ndërsa do të humbni formatimin dhe paraqitjen e faqeve tuaja, përmbajtja që mbetet pas është ende e lexueshme dhe mund të arrihet lehtësisht. Nëse ndryshoni mendje dhe vendosni të riaktivizoni ndonjë prej këtyre shtojcave, përmbajtja juaj kthehet menjëherë në gjendjen e saj të para-çaktivizimit.

Krahasimi i Përvojave të Përdoruesit të Ndërtuesit të faqeve

Deri më tani, është e drejtë të themi se këto shtesa të ndërtuesve të tre faqeve kanë grupe karakteristikash të krahasueshme. Ata secili ofrojnë redaktim në pjesën e përparme, kanë një përzgjedhje të shkëlqyer të skedarëve dhe modeleve të paravendosur, dhe ju ofrojnë një gamë të gjerë modulesh dhe elementesh që mund të futen në përmbajtjen tuaj.

Në letër, të tre ndërtuesit e faqeve duken të shkëlqyera, por cilat janë ato si të përdorin? Për shumë lexues, ky do të jetë faktori më i rëndësishëm dhe do të përcaktojë nëse ata janë në gjendje të ndërtojnë faqet e personalizuara për të cilat gjithmonë kanë ëndërruar, ose të përfundojnë me një faqe interneti të krijuar dobët, vizitorët e tyre do të kërcenin sa më shpejt që ata arrijnë.

Përvoja e përdoruesit të Beaver Builder

Beaver Builder nuk ka shumë ndikim në Panelin tuaj WordPress. Lidhja për panelin e kontrollit të shtojcës është hequr në mënyrë diskrete në menunë Cilësimet e zonës suaj të administratorit të WordPress dhe nuk ka artikuj të nivelit të lartë për të grumbulluar menunë tuaj të shiritit anësor të WordPress.

Faqja e cilësimeve të Beaver Builder

Beaver Builder me sukses arrin të integrojë sa më shumë të jetë e mundur në ndërfaqen WordPress, duke ndihmuar në thjeshtimin e përvojës së përdoruesit. Nëse vizitoni faqen Cilësimet, mund të mësoni se si të filloni me Beaver Builder dhe të gjeni lidhje me përmbajtjen mbështetëse, si dhe grupin Facebook dhe kanalin Slack.

Cilësimet për modulet Beaver Builder

Ju mund të kontrolloni shumë aspekte të Beaver Builder përmes faqeve të Cilësimeve të shtojcës. Zgjedhja e moduleve për të mundësuar, ndryshuar disponueshmërinë e shablloneve të faqosjes, dhe përcaktimi se cilat role mund të përdorin nga përdoruesit, cilat aspekte të shtojcës janë të gjitha opsionet.

Zgjidhni cilat lloje të përmbajtjes mund të përdorin Beaver Builder

Shtë mirë të jesh në gjendje të kufizosh hyrjen në disa veçori të Beaver Builder, në varësi të rolit të një përdoruesi. Sidoqoftë, procesi për kontrollimin e qasjes nuk është aq i thjeshtë sa mund të jetë. Do të ishte mirë të ishit në gjendje të kontrolloni thjesht kutitë për të përcaktuar se cilat role mund t’i përdorin përdoruesit në cilat veçori. Fatmirësisht, dokumentacioni në internet ndihmon në sqarimin e gjërave në këtë fushë.

Menaxheri i rolit të menaxherit Beaver Builder dhe cilësimet e aftësive të përdoruesit

Pasi të keni eksploruar cilësimet, është koha të filloni punën në faqen tuaj të parë të Beaver Builder.

Opsione për nisjen e redaktorit Beaver Builder

Ndërtuesi i faqeve mund të fillohet duke hapur një postim ose faqe ekzistuese në Beaver Builder. Përndryshe, ju mund të filloni një faqe të re dhe pastaj të kaloni në skedarin Faqe Builder në ekranin e Redaktorit WordPress.

Si të kaloni midis redaktorit të faqes WordPress dhe krijuesit të faqes Beaver Builder

Nëse është hera juaj e parë që përdorni Beaver Builder, do t’ju ofrohet mundësia të bëni një turne të shpejtë për tu njohur me ndërfaqen e përdoruesit dhe procesin e projektimit.

Merrni turneun e fillimit të shpejtë të Beaver Builder

Pasi të keni mbaruar turneun, mund të filloni duke zgjedhur njërën nga modelet e paravendosjes së parafabrikuar ose duke filluar me një kanavacë boshe.

Opsione për zgjedhjen e një modeli të faqosjes së Beaver Builder

Përzgjedhja e modeleve të dobishme të paraqitjes është një nga karakteristikat kryesore të Beaver Builder. Më e mira nga të gjitha, secili model mund të personalizohet plotësisht përmes ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder.

Imazhi i ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder

Pavarësisht nëse vendosni të filloni me një faqe të zbrazët ose përdorni një nga faqosjet, krijuesi i faqes do të nisë dhe do të marrë përsipër Kontrollin e Panelit WordPress, do të thotë që ju të keni shumë hapësirë ​​për të punuar. Redaktimi i ndonjë prej përmbajtjeve ekzistuese të faqosjes është po aq i thjeshtë sa të klikosh në një element dhe më pas ndërveprimi me panelin pop-up.

Paneli pop-up i cilësimeve të kokës së redaktorit të Beaver Builder

Një aspekt veçanërisht i këndshëm i Beaver Builder është që çdo ndryshim që ju bëni të zbatohen menjëherë në faqen tuaj. Falë këtij shikimi në kohë reale, ju gjithmonë keni një ide të mirë se si do të duket faqja juaj e përfunduar kur ruani ndryshimet tuaja.

Vegla e mbledhjes së ngjyrave të përparme të Beaver Beaver

Sigurisht, ndryshimet tuaja nuk janë ruajtur derisa të godisni butonin ‘Ruaj’. Për më tepër, ata nuk do të shkojnë drejtpërdrejtë derisa të shtypni butonin one Done ’, duke ju dhënë shumë mundësi të eksperimentoni para se vizitorët tuaj të shikojnë punën tuaj.

Paneli i ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder për të kursyer punën tuaj

Ndërsa jeni duke bashkëvepruar me përmbajtjen dhe modulet në faqen tuaj, menyja kryesore minimizohet për t’ju dhënë më shumë hapësirë. Kur të jeni gati të shtoni më shumë artikuj në faqen tuaj, duke klikuar mbi butonin “Shto përmbajtje” zbulon menunë kryesore.

Paneli i ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder për shtimin e moduleve

Ndërsa Beaver Builder është një plugin drag-and-drop WordPress, procesi për të shtuar module dhe elementë të rinj në faqen tuaj është shumë i thjeshtë. Një tjetër veçori e bukur e përvojës së përdoruesit të Beaver Builder është mënyra se si fshihet shiriti kryesor i menusë kur po tërhiqni dhe hidhni elemente të reja në faqe, dhe pastaj menjëherë do të rishfaqeni menjëherë pasi të keni hedhur artikullin në vend. Falë kësaj, ju keni një pamje të penguar të faqes tuaj ndërsa jeni duke punuar, duke e bërë më të lehtë shtimin e artikujve në vendin e dëshiruar.

Demonstrimi i zvarritjes së faqosjes së një kolone të re në faqe

Beaver Builder përdor ikona në të gjithë ndërfaqen e tij të përdoruesit, por nuk duhet të keni ndonjë problem në përcaktimin e qëllimit të çdo butoni, pasi zgjedhjet e ikonave janë të gjitha standarde dhe duhet të jenë të njohura. Nëse keni nevojë për informata shtesë, megjithatë, duke kërkuar lartësinë mbi një ikonë ose buton shfaq një udhëzues të dobishëm që shpjegon funksionin e tij.

Shembull i ikonave të ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder me një mjet vegël të aktivizuar

Beaver Builder gjithashtu e bën të lehtë kopjimin e ndonjë prej skedarëve tuaj. Nga menyja Tools, mund të hapni shpejt panelin e personalizuar JavaScript dhe CSS. Përsëri, kur shtoni CSS me porosi ju merrni një vrojtim të drejtpërdrejtë të ndryshimeve tuaja ndërsa i bëni.

Opsionet nga menuja Tools Beaver Builder

Nëse jeni duke përdorur temën e Beaver Builder (të disponueshme në planet e çmimit të shtojcave të shtojcës së mesme dhe të lartë), dhe dëshironi të krijoni një dizajn të faqeve me ekran të plotë – pa zonat e header, footer, ose sidebar të WordPress në ekran, atëherë procesi është shumë i drejtpërdrejtë. Ju thjesht mund të zgjidhni modelin e duhur për faqen në të cilën po punoni, ose t’i zbatoni ndryshimet në nivel global përmes mjetit të WordPress Customizer.

Opsionet e faqes së faqes Temë të Beaver Builder

Sidoqoftë, nëse nuk përdorni Temën e Beaver Builder dhe tema juaj aktuale nuk përfshin një shabllon të përshtatshëm për faqe, procesi për krijimin e një paraqitjeje me gjerësi të plotë nuk është aq i thjeshtë. Fatmirësisht, ka mësime në internet për t’ju ndihmuar të krijoni një shabllon të faqeve me porosi të plotë. Kontaktimi me zhvilluesin e temës suaj mund të jetë gjithashtu një mundësi.

Ballafaqimi me përmbajtjen ekzistuese

Nëse hapni një postim ose faqe ekzistuese të WordPress për redaktim me Beaver Building, çdo përmbajtje para-ekzistuese është në dispozicion përmes ndërfaqes ndërtuese të faqeve.

Demonstrimi i mënyrës se si Beaver Builder trajton përmbajtjen ekzistuese

Ju mund ta modifikoni atë përmbajtje ekzistuese, të shtoni përmbajtje të re në faqe dhe në përgjithësi ta redaktoni në çdo mënyrë me Beaver Builder.

Si të redaktoni përmbajtjen ekzistuese të faqes së internetit me Beaver Builder

Sidoqoftë, nëse hapni një faqe që keni redaktuar në Beaver Builder në Redaktorin standard të WordPress, ndryshimet tuaja nuk do të jenë domosdoshmërisht të disponueshme. Prandaj, si rregull, është mirë që t’i përmbaheni ndërtuesit të faqeve Beaver Builder pasi ta keni përdorur për të modifikuar një postim ose faqe.

Beaver Builder në përdorimin e mesazhit paralajmërues

Me ndihmë, Beaver Builder e bën të qartë kur një pjesë e përmbajtjes është redaktuar përmes krijuesit të faqeve të saj. Shtojca gjithashtu do t’ju paralajmërojë nëse përpiqeni të hapni një faqe Beaver Builder në Redaktorin standard të WordPress.

Mesazh paralajmërues i shfaqur kur përpiqeni të ktheheni te redaktori i tekstit pasi të keni përdorur Beaver Builder

Ndërsa jeni duke punuar në faqen tuaj, ju gjithmonë keni mundësinë e ruajtjes së ndryshimeve tuaja pa i publikuar ato. Ju gjithashtu mund të hidhni poshtë ndryshimet tuaja për t’u kthyer në gjendjen e ruajtur më parë.

Opsione për të kursyer punën tuaj në Beaver Builder

Si pjesa tjetër e ndërfaqes së përdoruesit të Beaver Builder, teksti i butonit është i lehtë për tu kuptuar. Shtë gjithmonë e qartë se çfarë do të ndodhë kur veproni.

Mendime mbi Përvojën e Përdoruesit të Beaver Builder

Fatkeqësisht, me Beaver Builder, nuk ka asnjë mënyrë të përsërisni ndryshimet që keni bërë me një veçori ose një veçori të historisë. Sidoqoftë, lehtë mund të hidhni poshtë të gjitha ndryshimet që keni bërë që kur keni ruajtur një faqe, kështu që qasja më e mirë është të kurseni çdo ndryshim të madh pasi të jeni të kënaqur me të (në vend që të bëni shumë punë personalizimi në një sekuencë të zgjatur pa kursim).

Siç u përmend më herët, ndërfaqja e përdoruesit e Beaver Builder duket dhe ndihet si një pjesë e WordPress. Prandaj, nëse po përdorni këtë shtojcë ndërtues faqesh për të krijuar faqe për klientët, ato nuk duhet të jenë shumë të çorientuar kur ndërfaqja e përdoruesit të Beaver Builder ngarkon lart.

Në përgjithësi, ndërfaqja e përdoruesit e Beaver Builder është e lehtë për tu kuptuar. Ka shumë prekje të këndshme të vogla – të tilla si shiritat anësor të minimizuar automatik dhe udhëzimet e mjeteve të aktivizuara me hobe – që ndihmojnë ta bëjnë procesin e krijimit të një dizajni të faqeve me porosi më miqësore për përdoruesit. Pasja e aftësisë për të çaktivizuar plugin-in dhe akoma të keni akses të lehtë në përmbajtjen tuaj është gjithashtu siguruese.

Lulëzoni Përvojën e Përdoruesit të Ndërtuesit të përmbajtjeve

Pas aktivizimit të pluginit Thrive Content Builder në faqen tuaj të internetit në WordPress, do të vini re dy artikuj të rinj të nivelit të lartë në menunë tuaj të panelit anësor të WordPress.

Lulëzoni artikujt e menusë së shiritit anësor të Ndërtuesit të përmbajtjes

Sidoqoftë, nuk ka me të vërtetë shumë për të parë deri sa të krijoni një postim ose faqe të re dhe të keni mundësinë e klikimit në butonin ‘Redakto me ndërtuesin e lulëzon përmbajtjen’.

Butoni për të nisur Ndërtuesin e Lulëzimit të Përmbajtjes

Klikimi i butonit hap një skedë të re të shfletuesit, duke shfaqur ndërfaqen e përdoruesit të Lulëzon përmbajtjen Builder.

Fotografia e ndërfaqes së përdoruesit të Lulëzon përmbajtjen Builder

Builder Content Builder shton një rajon të redaktueshëm në postim ose faqe, dhe këtu mund të krijoni modelin tuaj personal. Teksti i dobishëm e bën të qartë që ju duhet të tërhiqni dhe hedhni përmbajtjen në këtë fushë për të filluar.

Zona e redaktueshme e Ndërtuesit të Përmbajtjes së Lulëzon

Ndërfaqja e përdoruesit e Thrive Content Builder gjithashtu ka disa kontrolle të dobishme. Përmes këtij paneli kontrolli, ju lehtë mund të zhbërni ose ribërni veprimet tuaja të fundit, të shfaqni shpejt HTML themelor të faqes tuaj për redaktim, të kurseni punën tuaj si një shabllon, të përdorni akseset më të përparuara të ndërtuesit dhe të ngarkoni menaxherin e revizionit WordPress në rivendosni versionet e mëparshme të faqes tuaj.

Pamja kryesore e kontrolleve kryesore të Ndërtuesit të Lulëzimit të Përmbajtjes

Të jesh në gjendje të zhbëj veprimet e kaluara është një tipar i shkëlqyeshëm dhe është veçanërisht i dobishëm kur krijon faqosje komplekse të faqeve.

Builder Content Builder është ideal për krijimin e modeleve tuaja të faqeve të personalizuara, por, për t’ju ndihmuar të filloni, ju gjithashtu mund të zgjidhni nga një përzgjedhje e gjerë e modeleve dhe t’i importoni ato në përmbajtjen tuaj. Edhe pse ka shumë dizajne, ju mund t’i filtroni shpejt ato sipas kritereve të caktuara.

Si të zgjidhni një model të faqes së uljes për hartimin e faqes tuaj

Pasi të keni ngarkuar një shabllon, mund të filloni ta redaktoni atë përmes ndërfaqes së përdoruesit të Lulëzon përmbajtjen Builder. Ndërsa lëvizni kursorin rreth faqes, rajonet e redaktueshme identifikohen me një grup ikonash.

Fotografi e rajoneve të redaktueshme të një faqe

Ndërsa Lulëzuesi i Përmbajtjes së Ndërtimit është një mjet i redaktimit të brendshëm, thjesht duke klikuar në një zonë të tekstit ju lejon të filloni të shtypni në përmbajtjen tuaj.

Shembull i redaktimit të tekstit në linjë me Ndërtuesin e Përmbajtjes së Lulëzon

Redaktimi në linjë si kjo e bën shumë të lehtë të vlerësoni se si do t’ju duket përmbajtja juaj vizitorëve tuaj kur të shkojë drejtpërdrejt. Paneli i pronave për elementin ku po punoni shfaqet menjëherë, sapo të klikoni në modul.

Përdorimi i ndërfaqes së përdoruesit tërhiqni dhe tërhiqni ndërtuesin e lulëzojë

Shtimi i elementeve të rinj të përmbajtjes në faqet tuaja është aq i lehtë sa tërheqja dhe zbritja e tyre në vend. Pas kësaj, thjesht klikoni në artikullin e ri për ta rregulluar atë.

Paneli i kontrollit për redaktimin e butonave me Thrive Content Builder

Mund të shikoni punën tuaj në çdo kohë për të parë se si po merr formë. Ju gjithashtu mund të kurseni punën tuaj ndërsa shkoni. Me kusht që postimi ose faqja juaj të jetë botuar, sa herë që i ruani ndryshimet tuaja përmes ndërfaqes së përdoruesit të Ndërtuesit të Përmbajtjes së Ndërtimit, ato bëhen të dukshme për vizitorët tuaj. Për dallim nga Beaver Builder, megjithatë, nuk ka asnjë mënyrë të ruani ndryshimet tuaja pa i botuar ato.

Ballafaqimi me përmbajtjen ekzistuese

Nëse përdorni Builder Content Builder për të modifikuar një postim ose faqe që tashmë përmban disa përmbajtje, ajo përmbajtje do të mbetet në vend. Regjioni i redaktueshëm i Ndërtimit të Përmbajtjes së Tretë do të shtohet së bashku me përmbajtjen tuaj ekzistuese.

Imazhi që tregon se si Thrive Builder shfaq përmbajtjen ekzistuese së bashku me rajonin e redaktueshëm

Të dy llojet e përmbajtjes më pas mund të shfaqen në faqen tuaj në të njëjtën kohë. Sidoqoftë, nëse përdorni një prej modeleve të Ndërtuesit të përmbajtjeve të lulëzojnë, çdo përmbajtje para-ekzistuese do të çaktivizohet dhe zëvendësohet me modelin dhe çdo përmbajtje shtesë që shtoni.

Lulëzoni mesazhin paralajmërues të Ndërtuesit për t'u kthyer përsëri në modelin origjinal të faqes

Nëse përpiqeni të redaktoni një faqe të ndërtuar me Thrive Content Builder me redaktorin WordPress, do të shfaqet një mesazh për t’ju informuar mbi situatën. Edhe pse mund të ktheheni në modelin origjinal të temës, puna e kryer përmes Redaktuesit të Ndërtimit të Përmbajtjes së Lulëzimit do të hiqet.

Mendime mbi Përvojën e Përdoruesit të Ndërtuesit të Lulëzimit të Përmbajtjes

Ndërfaqja e përdoruesit e Thrive Content Builder është e dizajnuar mirë, dhe kjo reflekton pozitivisht në përvojën e përdoruesit. Redaktimi i brendshëm i tekstit gjithashtu rrit përvojën e përdoruesit. Të qenit i aftë të zhbëj veprime të shumta e bën të lehtë eksperimentimin me ndërtuesin. Sidoqoftë, mungesa e një opsioni për të kursyer ndryshimet tuaja pa i bërë ato të dukshme për vizitorët në faqen tuaj të internetit është një zhgënjim.

Për dallim nga Beaver Builder, krijimi i faqosjeve të faqeve në ekran të plotë që nuk përfshijnë fushat e kokës, këmbës dhe zonat anësore nga tema juaj është e drejtpërdrejtë nëse zgjidhni një model të përshtatshëm. Mundësia për të shfaqur përmbajtje të shtuar përmes redaktorit standard të WordPress së bashku me përmbajtjen nga ndërtuesi e bën këtë mjet një zgjedhje të mirë për këdo që dëshiron të azhurnojë përmbajtjen e tyre ekzistuese të faqes në internet duke shtuar ndonjë nga elementët e Lulëzimit të përmbajtjes së ndërtuesve në faqet e tyre.

Përvoja e përdoruesit të kompozitorit vizual

Pasi Visual Composer është aktiv në faqen tuaj, ju mund ta konfiguroni këtë ndërtues faqe nga artikulli i nivelit të saj të lartë në menunë e shiritit anësor të WordPress.

Faqja e cilësimeve për Vizual Composer

Kompozitori Visual është shumë i rregullueshëm; ndryshe nga Beaver dhe Thrive Content Builder, ka shumë faqe cilësimesh, duke ju dhënë kontroll të detajuar se si funksionon kjo ndërtues faqesh.

Imazhi i butonave të redaktuesit Visual Composer

Ashtu si ndërtuesit e faqeve të tjera të krahasuara këtu, Visual Composer mund të lansohet duke klikuar në butonat që shtojca shton në Redaktorin WordPress. Këto butona ju japin mundësinë për të punuar ose në ndërfaqen klasike, të prapambetjes së përdoruesit ose në redaktorin e ri të përparme.

Shembull i ndërfaqes ndërtuese të pasme të Visual Composer

Siç u përmend më herët, pamja klasike, e pasme është e përshtatshme për të krijuar strukturën e faqes tuaj dhe për të marrë një përmbledhje të shpejtë të paraqitjes. Redaktori i pjesës së përparme është më i mirë për stilimin dhe punën për paraqitjen e paraqitjes tuaj, për shkak të përafrimit të afërt me atë se si vizitorët tuaj do ta përjetojnë përmbajtjen tuaj.

Turneu me udhëzime vizive për kompozitorin

Visual Composer shfaq ekstrakte të dobishme mjetesh për t’ju drejtuar në drejtimin e duhur kur filloni. Ndërsa ndërfaqja është mjaft e ndryshme nga përvoja e paracaktuar e përdoruesit të WordPress, tipari i udhëtimit të udhëzuar është i dobishëm.

Shembuj të udhëzuesve të mjeteve vizuale të vizatimit të kompozitorit vizual

Ka shumë gjëra që po ndodhin në çdo kohë me Vishen Composer. Elementet e aktivizuar nga rri pezull (si etiketat dhe ikonat) janë të dobishëm, por ato mund të shtojnë shumë rrëmujë në ekran.

Shembull i butonave dhe kontrolleve të aktivizuara nga pamja e kompozitorit

Për dallim nga menutë fikse të shiritit anësor të Beaver Builder dhe Builder Content Builder, Visual Composer përdor panelet që shfaqen aktivizohen pasi të klikoni në një buton.

Si të shtoni një element në faqen tuaj me Visual Composer

Përsëri, për shkak të rrëmujës së shtuar vizuale, kjo qasje i ngatërron disi gjërat. Visual Composer ka një ndërfaqe të ngjeshur të përdoruesit dhe ata me ekranet më të mëdha do ta kenë më të lehtë për t’u përdorur sesa ato me ekrane më të vegjël.

Shembull që tregon se si funksionon vizual kompozitori më i mirë në një ekran të madh

Ballafaqimi me përmbajtjen ekzistuese

Visual Composer e lehtëson përshtatjen e përmbajtjes tuaj ekzistuese të WordPress. Nëse hapni një postim ose faqe që keni krijuar përmes Redaktorit të parazgjedhur të WordPress, ju jo vetëm që mund të shtoni përmbajtje të re Visual Composer në faqe, por gjithashtu të rregulloni përmbajtjen ekzistuese përmes ndërfaqes së përdoruesit të krijuesit të faqeve.

Shembull që tregon se si Visual Composer trajton përmbajtjen e shtuar përmes redaktorit të WordPress

Nëse tashmë keni një uebfaqe të krijuar WordPress, atëherë Visual Composer është një mundësi e mirë për të azhurnuar përmbajtjen tuaj para-ekzistuese.

Mendime në Ndërfaqen e Përdoruesit Visual Composer

Ndërfaqja e përdoruesit Visual Composer është më e ndërlikuara dhe më pak miqësore për tre ndërtuesit e faqeve të WordPress që kemi krahasuar këtu. As redaktori klasik, fundi i mbrapa dhe as ndërfaqja e përdoruesit të frontit nuk janë aq intuitivë ose të ekzekutuar mirë sa qasja e ndërmarrë nga Beaver Builder ose Thrive Content Builder.

Visual Composer mund të jetë krijuesi më i fuqishëm i faqeve në këtë krahasim, por nëse nuk jeni të përgatitur të trajtoni kurbën e mësimit të pjerrët të paraqitur nga ndërfaqja e tij e përdoruesit, do të jetë e vështirë të zhbllokoni potencialin e tij të plotë.

Përmbledhje e Përvojës së Përdoruesit të Pluginit të Ndërtuesit të faqeve

Beaver Builder ka përvojën më miqësore dhe të ekzekutuar mirë. Ndërfaqja e përdoruesit rrallëherë ndjehet e tronditur dhe është gjithmonë e qartë se çfarë bën secili buton. Lulëzoni përmbajtjen Builder vjen në një sekondë të afërt. Natyra me pikë dhe klik e kësaj faqe ndërtuese, së bashku me redaktimin e saj inline ndihmojnë në shpejtimin e procesit të krijimit të përmbajtjes.

Visual Composer është ndoshta mjeti më i avancuar përsa i përket opsioneve, cilësimeve dhe moduleve të përmbajtjes dhe kjo reflektohet paksa në ndërfaqen e ngarkuar të përdoruesit. Divergjenca e Kompozitorit Visual nga ndërfaqja e parazgjedhur e përdoruesit të WordPress nuk i ndihmon as gjërat.

Informacioni mbi çmimet

Këto shtesa të tre ndërtuesve të faqeve janë të gjitha në dispozicion në plane të shumë çmimeve. Para se t’i shikojmë këto mundësi më të hollësishme të çmimeve, këtu është një përmbledhje e shpejtë:

 • Builder Beaver: Nga 99 dollarë
 • Lulëzoni ndërtuesin e përmbajtjes: Nga 67 dollarë
 • Kompozitori Vizual: Nga 34 dollarë

Beaver Builder është në dispozicion në tre plane çmimesh. Do opsion lejon përdorimin në një numër të pakufizuar faqesh, dhe përfshin hyrjen në mbështetje dhe azhurnimet e shtojcave për një vit. Pas një viti, ju ose mund të rinovoni licencën tuaj me një ritëm të zvogëluar ose të vazhdoni të përdorni plugin të pambështetur. Opsionet me çmim më të lartë përfshijnë Temën e Bever Builder WordPress, pajtueshmërinë me shumë faqe dhe mundësinë e heqjes së markës nga krijuesi i faqeve.

Builder Content Builder është gjithashtu i disponueshëm në tre plane çmimesh, me opsionin më të ulët me 67 dollarë që mbulon përdorimin në një faqe interneti. Pavarësisht se cilën nga tre opsionet që ju zgjidhni, do të keni akses në azhurnime falas të pakufizuara dhe një vit mbështetje të plotë. Temat e lulëzojnë gjithashtu të gjitha produktet e tyre së bashku në një paketë të kombinuar. Duke u bashkuar me programin e anëtarësimit në Temat e Lulëzojnë, ju do të keni qasje në Ndërtuesin e Përmbajtjes së Lulëzojnë si dhe të gjitha shtojcat dhe temat e tjera të tyre.

Visual Composer është opsioni me çmim më të ulët. Për një tarifë një herë vetëm 34 dollarë, mund të përdorni shtojcën në një uebfaqe të vetme. Ky çmim përfshin aksesin gjatë gjithë jetës së azhurnimeve të shtojcave dhe gjashtë muaj akses për të mbështetur nga zhvilluesit e prizës. Kjo periudhë mbështetëse gjashtë-mujore mund të shtrihet në 12 muaj për një 11.25 dollarë shtesë.

Mendimet përfundimtare

Të tre këto plugins ndërtues të faqeve janë mjete të dizajnuara dhe të fuqishme që do t’ju lejojnë të krijoni dizajne me porosi për faqen tuaj të internetit në WordPress.

Në përgjithësi, Beaver Builder është shtojca më e mirë për krijimin e faqeve WordPress. Ajo ka një përzierje të mirë të modeleve tërheqëse të faqeve të paravendosura, module të përmbajtjes së dobishme dhe mbase më e rëndësishmja, ndërfaqja më miqësore për përdoruesit.

Si opsioni më i përballueshëm, Visual Composer është një plugin ndërtues faqesh me vlera të mëdha. Letshtë lehtësisht e lejuar nga ndërfaqja e tij relativisht më e komplikuar dhe përvoja e përdoruesit. Sidoqoftë, vetëm në tipare, është e vështirë të mundësh.

Ndërtuesi i përmbajtjeve të lulëzon ka disa karakteristika të shkëlqyera për t’ju ndihmuar të gjeneroni më shumë shitje dhe të çon nga faqja juaj e internetit, duke qenë gjithashtu një mjet i mirë për krijimin e faqeve të gjithanshme. Ndërfaqja e tij e përdoruesit është e lehtë për tu kuptuar, dhe prania e redaktimit inline ndihmon ta bëjë atë një mundësi tërheqëse.

Shtojca më e mirë për krijimin e faqeve për projektin tuaj do të zbresë në cilat karakteristika vlerësoni më shumë dhe sa jeni të gatshëm të paguani. Sidoqoftë, cilindo mjet të zgjedhësh nga kjo krahasim, nuk ka gjasa të zhgënjehesh.

Përdoret / përdoret ndonjë nga sa më sipër? mendime?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map